Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jajj-jajj, ne legyetek szomorúak! Főleg Mártus, Te ne! Én nem tudok netezni, amikor ébren van Zsoltika, mert rögtön jön az ölembe nyomkodni a számítógépet Kép Most a héten annyit rohangáltunk, hogy teljesen kidőltem, ma Zsoltikával együtt aludtam 2 órát. Ki vagyok purcanva.

Másik topicban már kérdezték, hgoy nincs-e kistesó a dologban, de sajnos nincs Kép Az van, hogy én egy lézerkezelésre járok most, feltehetően még januárig, és emiatt nem jöhet még újabb babó. A nyakamon van egy tűzfolt, és azt lehet lézerrel eltűntetni, de elég ritkán vannak a kezelések, így ez egy kicsit hosszadalmas. Viszont nekem életem álma, hogy az a csúnya folt ne legyen már a nyakamon!!! Így aztán belevágtunk, mert később talán még ennyi időm sem lenne erre. De aztán már igazán semmi akadálya, hogy jöjjön a kistesó Kép

Fogyi-ügyben viszont borzalom van: nemhogy csökkenne a súlyom, de NÕ! Tegnap a mérleg már 57,2-t mutatott Kép Kép Kép És érzem is, főként a pocakomon, hogy feljött pár deka Kép Szóval ez van.

Márti,
Te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szépen haladsz, gratulálok!!!

Ildikó,
nagyon szép lett a házatok, gyönyörű! Nekem minden tetszik rajta Kép És a 7végi kirándulós fotók is szuperek, nagyon csini vagy!

Cicó,
neked szerettem volna még írni, hogy a citromfű tea nagyon jó állítólag, esetleg próbáld ki!

Nagyon kutyafuttában írtam, de muszáj lepihennem. Holnap is rohangászós napunk lesz... Már alig várom a hétvégét, akkor Apuci lesz többet Zsoltikával, én meg pihizek :D

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Csajok, bármennyire szeretném, mostanában kevesebbet tudok jönni. Az embert fuvarozgatom, ha meg hazaérünk, akkor Miksával vagyok, nem ülhetek le netezni, mert hiányzom neki, és anyu segítségével sem szeretnék visszaélni.

Fogyókúra: lassan megvan a 4 kiló, szóval haladgatok, ha nem is rakétasebességgel. Szóval ebben a tekintetben nem panaszkodhatom.

Miksa: fejlődik, mint a gépKép Egyre többet dumál, ilyen szavakat is tud már, hogy buborék, ördög, gőte, add ide, várjál, ásó, ezek most a legújabbak. És olvas, azt képzeljétek elKép Elkezdték érdekelni a betűk, és most már olyan 10-15-öt tud. Megáll az észKép Ha a tévében felirat van, akkor ordítja a betűket, és a Vágó Pistánál is mindig tippelKép Akkor vacsizik, és mostanában a szobában szoktunk, mert az étkezőt még nem hoztuk be a teraszról. Ül a székében, előtte a kaja, és közli mondjuk, hogy CKép

Ildi! Nagyon-nagyon szép a házatok! Én is bírom ezt a színt! És jók a kirándulós képek is, gyönyörűek a srácaid! Néhány éve mi is voltunk egy hétvégét arrafelé, mi Tállyán kezdtünk el pincéket látogatni, aztán mentünk Sárospatakra. Jó hideg volt már, de nagyon jól sikerült az a hétvége. A folyóparton laktunk a Retel vitéz (mi Retek vitéznek mondtukKép) fogadóban.

Márti! Én úgy örülök, hogy ilyen jól megy neked!Kép
Ház: csatlakozom Ildihez, ennyiért nem érdemes telket venni! Meg ha nem muszáj, ne költözz a család közelébe szerintem, gondoskodni, szeretgetni, segíteni úgy is lehet, ha nem vagytok mindig szem előtt! Annak nem lesz jó vége, de ez talán csak az én véleményem.

Motiot! Értem, amit írsz, vannak az embernek ilyen hangulatai. De szerintem nézesd meg dokival a derekad, meg fog nyugtatni, és segíteni is fog.

Cicó! Köszi a kérdést, Miksa már teljesen rendben van.
Egy másik topikban alvás ügyben ajánlotam egy lánynak (Újpest), aki hasonló gondokkal küzd, hogy esetleg megpróbálhat lefeküdni a kiságy mellé. Miksa az első perctől nagyon jó alvó volt, mikor hazahoztuk a kórházból, vártam, hogy ébredjen éjjel, de nem ébredtKép 5-6 hónapso koráig kétszer ha felkeltett, bár tény, hogy viszonylag későn fektettük le. Akkor viszont jöttek a fogai, majd nem egészen 7 hónaposan felállt, és ébren nem lehetett letenni a kiságyba, mert csak állni akart. Volt, hogy hajnali fél 2-ig állt, már majd össze esett, de ragaszkodott hozzá. Akkor találtuk ki, hogy lefekszünk az ágy mellé, és ha közel akar kerülni, akkor neki is muszáj lefeküdnie. Nem érdemes állnia, mert ki nem vesszük. Nagyjából azóta is ez van altatásnál, éjjeli ébredésnél. Éjszaka első lépés, hogy kap inni, majd irány a fekvés. Mondjuk 1,5 éves koráig szopizott, addig általában belealudt a szopiba, és le tudtam fektetni, de azóta küzdünk, kb. esténként olyan 50 percet. Ma csak 40 voltKép A kiságyra esély sincs, hogy lecseréljük, mert a rendes ágyról felkel és elszalad.

Lányok, mikor talizunk? Nyílt Dunakeszin egy tök jó játszóház egy családi házban, több szobával, alvóhelyekkel, klassz játékokkal. 500 Ft/óra. De mi mondjuk mobilak vagyunk, el is tudunk menni olyan 30 km-es körzeten belül. No?

szirom

Gabi! Nekem is a kistesó ugrott be pedigKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!!

Én is itt avgyok, az éjszakai bagoly.
annyira fájt a fogam ,hogy nem voltam képes aludni.Itt szemeztem fél óráig fél algopyrinnel, de azt olvastam mindenhol, hogy beszabad venni.
Bevettem, és már nem is fáj.
Akkor láttam ,hogy Szirom is írt.
Viszont most elmúlt a fájdalom, és húzok aludni(mielőtt újból elkezdi), majd reggel reagálok mindenreKép
Puszi
ildikó
vas

Jó reggelt!!!!

Túléltem az éjszakát, de ma fogorvos megintKép.
Viszont éjjel csináltam egy albumot:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7201

mindjárt jövök vissza!!!
Ildikó
vas

ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!

Végre össze jött a csapat. Ezt már szeretem.

Tudjátok én nem írok másik topicba, talán ezért érzem annyira a hiányotokat. Meg amúgy is.

Köszönöm a dicsérő szavakat. Ennek örömére ma eszem majd egy pizzát, ma szénhidrát nap van. Képzeljétek el voltam a büfébe áll előttem 1 doktornő és mondja, hogy a büfés nőnek: nem, ma nem kér salátát ma gyümölcs napja van. Kérdezem, csak nem 90 naposozik? Azt, mondja, hogy de igen, és már 7 kiló le ment Neki 2 hónap alatt. A húga 4 hónap alatt 20 kg fogyott. Azt kérdi: de reméli én nem csinálom. Mondom dehogy nem. Azt kérdi: de hát minek? Hát azért vannak rejtett tartalékaim, mondtam. Erre csak mosolygott és ingatta a fejét.

Holnapra lesz egy kis meglepim Nektek. Remélem, összejön.

Gabi!

Tényleg, a citromfű teát ajánlották Nekem is amikor mi is hasonló életet éltünk. Mekkora az a folt? Mióta csinálják? Látszik már a változás, v. az csak a végén lesz látványos?

Ház téma: tényleg cidrizem azért az együtt való építkezésen. De mint írtam nem akarunk Győrnek ebből a város részéből elköltözni. Itt nincsenek már építési telkek csak felújításra váró házak. Azok kerülnek olyan 17-20 mFt-ba plusz jön hozzá a felújítás. Mezei építési telek már jóformán alig van mert mindenre csapnak le az építéséi vállalkozók. Ha van az olyan 8-12 mFt körül mozog. Szóval, nagyon nehéz. Gondolkodás tárgya. Valamelyik Győr környéki faluba meg én nem akarok ki költözni. Sajnos elég hadilábon állok a vezetéssel, buszozni meg akarok még fél órákat munka után. Totál iszonyodom a vezetéstől. Férjem szerint ez már totál pszichológiai eset amit én rendezek, ha vezetnem kell.

Ildikó!

Az Algopyrint jól tetted, hogy bevetted, azt nyugodtan be lehet venni. Főleg már túl vagy a 12. héten. Melyik fájt? Amit most tömtek, vagy ez egy másik?

Most Ti jöttök:

Puszi: Márti

Megelőztél Ildikó. Milyen friss vagy.
mártus

Friss vagyok???
Mint akit fejbevágtak!!!
Másfél órát fenn cidriztem éjjel.Ráadásul az uram kizavart az ágyból fél 7-kor, hogy rendezzem a Leventét, mert ma sietnek, be kell még menni gumishoz meló előtt.
Mivel a kedves munkások telszórták az udvart szeggel(a lambéria felrakásánál)Kép, aztán kilyukadt a gumi a kocsin, megcsinálták, de nem jól, mert megint leeresztettKép

Ugyanaz fáj, amit betömtek, már tegnap bejelentkeztem, mert nem múlt a fájdalom, de a mostani éjjel volt a csúcsKép, aztán ma megint megbolygatja, és újból lesz egy f*sza fogfájós hétvégém.Kép.

Gabi, és mikor fog eltűnni a tűzfolt?
és teljes mértékben, vagy csak halványulni fog? Vagy olyan lesz, mintha ott se lett volna???Kép

Gabi, Szirom, köszi , hogy nektek is tetszik a házikónkKép
Szirom ,talizhatunk bármikor, bárhol, de én Dunakesziig nem tudok elvezetni.
Pestre meg bemegyek busszal, vagy papa bevisz reggelKép
Viszont a 30km-es távolságbe Gödöllő is beleférKép, hozzánk is jöhet mindenki.(sőt ez a legjobb ötlet!!!)
Kép

Mindig írod, hogy Miksa mennyi idő alatt alszik el,hú, nekem ez nagyon sok lenne, én Olivért belerakom a kiságyba, ha 5 perc múlva még nyöszög, az már sokKép

megyek, mert belemászott az ölembe, és múltkor is kitörölte az egészet, amit írtamKép
meg különben is az éjszakai pelus van rajt még, és bűzlik

Ildikó
vas

Motiot!!
Anyósék megjöttek?????

Cicó, Balázs hogy alszik a napokban????
Hol vagytok csajszikák????
Kép
Gyertek a gép elé!!!!

ildikó
vas

ITT VAGYOK. DE ÉN MÁR ÍRTAM:

HOL A HOSSZÚ LEVELED.

Szuperek a képeid. A nagy részét már láttam, de volt közöttük új is. Azért egy nagyon kicsit megdícsérhetem a Fiúkat? Nagyon szépek továbbra is. És Te is nagyon csini vagy minden képen.

A találkozót hogyan gondolhatta Szirom? Ti mind Pesten vagy Pest körül laktok?

Márti
mártus

Nézzétek, milyen cukikákat raktak fel a csajok a tavaszi babákhozKép
Marcipán babucikKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hát nem édesek?????
vas

Bocs, nem vettem észre.
mártus

Hú, de klassz. Az amelyik abban a szőrmében fekszik tök élethű.
mártus

Márti!!!!

Jó lenne, ha délig tudnál válaszolni az egészségkártya ügyében!!!!
Bármit tudok rajt venni a gyógyszertárban?????
Mert ma menni akarunk!!
Nekünk uniqás van.
Főleg vichy krémeket akarok venni, azt is tudok, ugye???
megnéztem az elfogadóhelyeket, odamegyünk, ahol lehet vele fizetniKép

KÖSZI

Ildikó
vas

Mi MKB-ok vagyunk. Ott az a szabály, hogy mindent lehet venni amit a gyógyszertárban értékesítenek.
Nekünk nincsen eg.kártyánk, mert azzal csak azzal fizethet Akinek a nevére van a szerződés megkötve. Hiába vagyok én is kedvezményezett akkor sem lehet a kártyát az én nevemre kiállítattni, csak Apuciéra. Õ meg elég ritkán jár ilyen helyekre.

Nálatok is az egész Család kedvezményezett, ugye?

A Férjem nagyon alaposan át nézett rengeteg eg. pénztárat és itt voltak a legoptimálisabb feltételek.

A pocidra veszel vmi. krémet?

Márti
mártus

Fogalmam sincs, ki kedvezményezett, ki nem.Az uramé, de havi jó pár ezert ráutalnak neki, és még egyszer sem használtuk.
nem is mi választottuk, hanem a cége.
Így az van, amit adtak.
Ezért nem értek hozzá,de azt tudom ,hogy csak ő fizethet vele, hiszen olyan mint egy bankkárya, mágnescsíkkal, aláírással.Közöm nincs hozzá.
Köszi
Majd este megpróbáljuk.Háziorvoshoz is megyek, belgyógy. pecsétért, meg beutalóért ekg-raKép
lassan kilépek, mert tegnap s ecsináltam mást, csak a gépet vertemKép

Pusz
ildió
nem a hasamra veszek krémet, arra kár pénzt kiadni, már olyan repedezett,arra vettem a dm-ben milupás krémet ezerért.
Arcikámra akarok, meg szemránckrémet,és testápolót, mert van valami új, és állítólag nagyon jóKép
vas

Ne hülyéskedj. Este interjúvold meg Apucit ez ügyben, aztán majd írjál. Ennek ez a lényege, hogy az egész családra ki lehet terjeszteni. Nyugtassál, meg, hogy a pelust, meg társait erre veszitek. Mi, már fogjuk a fejünket, hogy régen nem léptünk be.

Majd írok még csak most keresem a pénzt a kórháznak.

Márti
mártus

A pelenkát meg ilyenket nem itt akarom megvenni, mert jóval drágább, mint máshol, meg a tápszer is.Veszek vitaminokat, meg krémet.
Most tényleg megyek, már fél 11 , lassan készülünkKép
vas

Sziasztok! Nem tudok most maradni, azért gyorsan elolvasgattalak titeket. Fő hírem: elkezdett a fiam aludniKépKépKép Teljesen magától egyszer csak nem ébredt fel fél 6ig. Igaz ma megint 4.36 volt az órán amikor elkezdett bömbölni, de legalább éjjel már nyugi van. Az ágya kb. 30 cmre van a miénktől, alig férni el közötte, úh. lefeküdni mellé nem tudnék, mert kicsi a szoba. De így is olyan mintha együtt aludnánkKép Ildikó, őszinte részvétem fogügyben. Képzeljétek, nekem kiderült, h. az iszonyatos fájdalmam valószínűleg nem a fog csinálja hanem arcidegzsábám lettKép Most csomó vizsgálatra kell mennem pl. MRI-re (amikor csőbe dugják az embert) már előre parázok. Azért küldenek, mert minden lehetőséget ki kell zárni (tumor meg iylenek...ez is elég kiborító. Erről jut eszembe Motiot mi van veled??? Abba kell most hagynom sajnos, még jövök.

cicó

Haligali Lányok!

Jöttem egy kicsit, Zsoltikám már alszik Kép Többen kérdeztetek a tűzfoltról. Nos, olyan féltenyérnyi nagyságú, persze nem szabályos Kép Nagggggyon sötét vörös, szerencsére a hajam általában eltakarja. De főleg nyáron érzem kellemetlennek, amikor nincs sál meg garbó az emberen, mert azért csak látszik az. Van, aki megkérdezi, hogy fáj-e Kép Persze nem fáj, én észre sem veszem.

A kezelés havonta van, és eddig mindössze egyszer volt. Már most is halványodott egy kicsit Kép Nem tudták megmondani a klinikán, hogy teljesen, nyomtalanul eltűnik-e, de azt biztosra ígérték, hogy halványabb és kisebb lesz. A kezelés úgy történik, hogy egy pici fejet rakosgat a kezelő orvos a nyakamra, az ontja a lézert. Ráteszi, lő, arrébteszi, megint lő, stb... Így tehát kicsit foltosan múlik a folt, mert hát nem tudja milliméternyi pontossággal rakni a fejet. Kicsit fájdalmas a kezelés, mert itt nincs helyi érzéstelenítés (mondjuk nem is bánom), és a lézer tulajdonképpen elégeti az ereket. De kibírható!

Cicó,
nem hangzik túl jól ez az arcidegzsába Kép Remélem, nem lesz semmi gond! Viszont örülök, hogy alszik a kisfiad Kép Az én Zsoltim is nemrég kezdte rendesen átaludni az éjszakát, talán 2 hete Kép Korábban mindig kelt éjszaka legalább egyszer. Most 7-ig alszik Kép

Ildikó,
mi nagyon szívesen meglátogatnánk Kép De én még nem vezetek egyedül, főleg nem Gödöllőig Kép Szóval esetleg hétvégére lehetne tenni a talit? Akkor Apucika fuvarozhatna bennünket Kép
Szegénykém, ez a fránya fog! Remélem végre rendbejön!
Megnéztem az albumot Kép Nagyon helyesek a fiúk, és totál egyforma vigyoruk van Kép Vidám csapat vagytok Kép
Tényleg, hányadik héten is vagy? Genetikai UH? Hátha megmondják már a nemét Kép

Szirom,
gratula a 4 kilóhoz!!! Csak így tovább! Tali ötlet remek, jó lenne összehozni, még az idő is egész tűrhető Kép Hú, nagyon ügyes Miksa a betűkkel! Zsoltika is tud párat, én is dagadok a büszkeségtől, mikor betűket ismer fel az utcán vagy bárhol Kép

No lépek. Ma IKEÁ-s tali lesz Kép Mire Zsoltika ébred, készen leszek teljesen, gyorsan megetetem és hajrá! Buszozunk az Õrsig Kép Időközben megint Norbizok, hátha bejön, most nagyon meg kell fognom a dolgot, nehogymár visszahízzak!!!

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Jó kis pizzát nyomtunk ma megintKép Este szerintem fagyi lesz, mert sütni már tutira nem sütök.

Gabi! Én is büszke vagyok Miksára, csak ma például majd kiesett a babakocsiból, mert egész úton olvasgatta a lábtámlán a feliratotKép

Ildi! Fúú, fogfájás, az tragikus lehet! Baromira sajnállak érte.

Nekünk végülis Gödöllő is jó lehet szerintem, nincs ám az olyan marhára messze. Nem kell bemenni a Bp.-re, csak ha nincs az embernek matricája, akkor a kertek alatt tud csak menni. Egyébként 2/A, meg M3, és szerintem nincs több nyegyedóránál, najó, talán 20 perc. Majd megkérdezem az embert, hogy pontosan merre, mostanában volt néhányszor ott.

Csíkok: nekem is gáz lett a végére, pedig az elején még egész jól őrizgettem a bőröm. Azzal a vizes bőrre kenhető babaolajjal kenegettem, mert sokan esküdtek rá. Csak aztán elfogyott, és vettemMilupa krémet, no, nem telt el egy hét, és már megjelent az első csík. Aztán megzebrásodtam végülKép Azt persze nem tudhatom, hogy mi lett volna, ha nem váltok. Az is lehet, hogy ugyanez.

Mártus! Ne haragudj, nem ugrott be, hogy ti Győrben vagytok. Nem jársz valamikor Pest felé? Mi Horányban lakunk, a Szentendrei-szigeten, Gabiék Pesten, Ildi Gödöllőn.
Ha dokinő is csinálja a 90 napost, akkor azért nem lehet annyira egészségtelenKép De ha nem lát rajtad pluszt, akkor talán már nincs is, nem?Kép Hány kiló is vagy hány centihez?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Mindenkinek!

A poci csíkozásról: Annyit írnék, hogy én a 4. hónaptól a kozmetikus barátnőm tanácsára dr. Hauskának vmelyik. olaját kezdtem el használni. A hasamra, a mellemre, csípőmre. Semmi, de semmi csík, vagy folt nem jelentkezett rajtam. Emlékszem, mikor mentem már az utolsó hetekben NST-re, ott húzkodták a pulcsijukat a kismamák, és azt hittem rosszul leszek olyan szétrepedt hasakat láttam. Nekem meg a leghalványabb csík sem volt. (kivéve persze azt a függőlegesen futót, az mindenkinek van, csak most nem jut eszembe a neve). Irtó büszke voltam Magamra. Csak ajánlani tudom.
Ildikó, ha még nem késő próbáld ki.
Az olajok egyébként azért jók, mert jobban puhítják a bőrt, mint a krémek, és ezáltal könnyebben tágul a szövet.

A randiról pedig annyit, hogy -csak úgy- nem szoktam Pesten járni. A vezetés az Nálam sajnos szóba sem jöhet. Ha el is tudnék menni az csak vonattal jöhetne szóba, onnét meg megint olyan vagyok mint a béna gyerek, azt se tudom merre induljak. Nem nagyon ismerem Pestet. Max., ha Apa fel visz Minket kocsival, de akkor az Õ társaságát is el kell viselnetek, vagy elmegyünk vonattal, de akkor Valakit megkérnék, hogy jöjjön ki elénk az állomásra.
Ha egyik verzió sem jön össze, nem fogok megsértődni, találkozzatok nyugodtan, lélekben Veletek leszek. Nem akarok az én bénaságom miatt rángatni senkit sem. Csak azért egy közös fotót szeretnék majd kérni.

Szirom!

A magasságomat azt tudom 164-165 cm, a súlyom az úgy 61-63 kg között mozog. Ez örök témám már Nálam (lassan mint a papagáj), hogy számomra nem létezik, hogy ennyi cm-es fogyás, futás, torna mellett még szinte alig mozdult volna meg a mérleg.

Tegnap csinált rólam a barátnőm képeket. Miniszoknyás, fürdőrucisat, hogy meg tudjam mutatni csodás gazella alakomat. Amint kezembe a lemez küldöm is. Talán pár nap aztán osztatjátok az észt.

Betű téma: Én, is had menőzzek egy kicsit. Az én Legénykém is már 2 éves korára kente-vágta az egész ABC-t. Vettünk Neki olyan hapi-tapi formából kivehető betűket és kb. 1 hónap alatt az egészet tudta. Minden betűhöz párosítottunk 1 általa ismert szót és így. Most már több szót is párosítunk a betűkhöz, ja, meg fejjel lefelé is megismeri a nyomtatott nagy betűket. Hát, gondolhatjátok, Nekem is dagad. Csúcs, hogy mennyire lehet fejleszteni az agytekervényeiket már ebben a korban is. Nem is feltételezzük róluk: mert jaj, de aranyosak, meg nézd, hogy tologatja azt a kis autót, közben a memóriájuk sokkal nagyobb kapacitáson működik már mint amit kinézünk Belőlük. Most olyan játokot kapott egy barátnőmtől andrás, hogy párosan vannak a kártyák, és le kell fordítani Õket, és meg kell találni a párját, de ugye csak 1-et lehet mindig felfordítani és emlékezni kell, hogy hol is láttad előzőleg. Nem mindig van kedve játszani, mert tényleg oda figyelést igényel, de azért igyekszem invitálni mindig.

Majd, még írok.

Puszi Mindenkinek: Márti

Szegény Motiot. Tuttira ott lehetnek már az Anyósáék. Még a gép elé sem tud beesni, pedig marhán érdekelne már az a kosztüm sztori.
mártus

Ildikó!

Eg. pénztár téma, akkor, hogy is áll Nálatok? Kedvezményezett, stb. A pelust én sem gyógyszertárba veszem mert ott minden ilyen marha drága. Azt bárhol meg vehetem, csak ÁFA-s számla kell és kész.
mártus

Jó reggelt!!!Kép

Túl vagyok a tegnapi fogorvos témán.
Sajnos nem úsztam meg a gyökérkezelést.A dokinő meglátott,már tudta, hogy ez következik.
Ildikó meg kétségbeesett, mint állat.Szuri be,Kép, tök fájt, mert a szájpadlimba is kaptam.Aztán egy kis zsibbadás, nyomás vissza.
Olivér be a babakocsiba,ott ordított egészen addig, amíg enegem gyilkolásztak.Mintha neki fájt volna.Aztán idegek ki,gyökértömés be.
Plusz ideiglenes tömés.Jövő csüt. mehetek vissza.
erre közli, hogy jövő héten egy tizes lesz a fizetendő összeg.
ja, már 7-et kifizettem múlt héten a a fehértömésért.Ezt most egy pillanat alatt szétfúrta.Drága kis fog ez 17 ezerért.
Kép
Szóval így jártam.
Aztán a háziorvost is meglátogattam, ő csak pecsételt, meg beutalót adott ekg-ra.

Márti, ez az egészségkártya meg mekkora átba**ás!!!
Akartam venni krémeket, de nem lehetett.Tápszert se tudok venni rajt, csak gyógyszereket, meg ogyi köteles termékeket.
Ráadásul pin kódot is kért volna fizetésnél, na azt meg itthon hagytukKép
Úgyhogy semmit se vettem.
Elvileg wellnes szállodákban is eltudom költeni, de ORVOSI BEUTALÓVAL!!!
Bakker, nem azért megyek ilyen helyre, mert beteg vagyok,hanem kicsit pihizni, feltöltődni.
Na, mindegy.
Most mennem kell pisilni, taliról majd később írok, meg minden másról.
Ildikó
vas

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:31-kor.
vas

Persze, megint én::
Gabinak elfelejtettem válaszolni:
Ma vagyok 15 hetes!!!Kép
És 29,-én megyek uh-ra legközelebb.Az lesz a 18.heti, na akkor már látható a nuniKép, vagy a kukiKép.
Valamelyik biztos.
Jövő csüti meg reggel teljes vérkép+afp.Azt se várom nagyonKép
megyek, nehogy így járjak:Kép

Puszi
vas

Szióka!

Látom megint csak ketten vagyunk.

Eg. kártya: hát, mi nem váltottuk ki. Mondván mi a fe*nek. Semmi, de semmi lényegeset nem tud. Csak az is mani. Bemész egy gyógyszertárba kérsz recept után ÁFA-s számlát és kész. Minek még kártyázni is. Wellnesre nálunk is lehet használni, de ne mond már, hogy elmész 4-ed 5-öd Magaddal egy ilyen olcsó helyre, és csak annyit kér a biztosító, hogy menj el a háziorvoshoz egy igazolásért, és az adódból 30%-ot leírhatsz. Én még röpülni is megtanulnék a háziorvosig.
Mi most akarunk kérni ilyen igazolást a dokitól, mert mennénk a győri wellnes-thermál hiper-szuper usziba. Kapunk egyszer a belépőből 4% kedvezményt+30% az adóból. Ez is nagyon rosszul hangzik? Pl. ha biciklit veszel is csak egy igazolás és 30%-al már olcsóbb is a bringa. A fogápolási termékei a gyerekeknek szintén, babaápolási termékek, stb.

A fogorvos téma nagyon durva. Meg sem fordult a nő fejében, hogy lehet, hogy az Õ hibája? Lehet, hogy nem furta meg elég mélyen a fogadat és még szuvas volt az alja. Rátömte, totál levegőtlenítette, rögtön bedurrant. Semmi elnézést, vagy engedmény?

Ja, a számokat mi is próbáltuk aztán a betűk után. De az sokkal nehezebb Neki. Aztán rájöttünk, hogy miért? A betűhöz tud kötni vmi. tárgyat v. személyt képzeletben, a számnál meg az 5 az öt. Nincs semmi amihez kötné képzeletben. Hagytuk is a témát. De most már ismeri az 1,2,8-at. Nem tudom miért pont ezeket?

Most Te jössz.

Márti
mártus

Jó hétvégét Mindenkinek!!

Hétfőn jövök.

Puszi? Márti
mártus

Halihó!!
Látom sehol senki egész hétvégénKép
Na, majd holnap, ugye????
Szevasztok!!!!Kép
Kép

Ildikó
vas

Hát, Jó Reggelt Mindenkinek!

Alig győztem olvasni a hétvégi termést. Te is, ugye Ildikó?

Csajok!

Rossz hírem van a fogyi témát illetően. Sajnos úgy néz ki, hogy abba hagyom.
Képzeljétek pénteken du. vérzett székelés után a végbelem. Totál piros élénk vér és teljesen szurok székletem lett. Nagyon meg vagyok ijedve. Természetesen nem fogom a fogyókúrára, mert 2 hét alatt nem okozhat ilyen tüneteket, de most szükségem van arra, hogy olyan kajákat egyek, ami székletlazító hatású. Lekvár, joghurt, kefir, búzakorpa stb. orvoshoz még nem akarok elmenni, mert sztereóban közben a menses is megjött. Na, hát azt már nem élném túl az orvosnál. Sajnos még nem javul a helyzet az egész hétvégén ilyen volt.
Ajánlhatnátok még széklet lazító kajákat a felsoroltakon kívül.

Még jelentkezem.

Puszi: Márti
mártus

Jó reggelt!

Hú,Márti, ez tök rossz!!!!!
Tényleg hagyd abba, és hozd renbde magad gyorsanKép.
Most el kell rohannunk kajáért, mert még reggelit se tudunk enni, annyira nincs itthon semmi.
Az ebédre meg rá se merek gondolni.
Puszi
vas

Itt vagyok!!
Sehol senki???
Márti, hogy vagy????
Sajnos én nem nagyon tudok tanácsot adni, sohasem volt ilyen problémám.
Székletfogót azt tudnék, néha fostiztak a gyerekek, dehogy mitől lazul?
Egyél barackot, aztán igyál tejetKép.
Vagy valami brutálisat, olyat, amit sohanem ennél össze-visszaKép

Képzeljétek, az a bolond kis Olivér az előbb leesett az ágyról.Remélem semmi baja nem lesz.Ott ült az ágyon, és ott eszetlenkedett egy párnával, egyszercsk pofifal előre lezúgott.Jól beverte az orrát meg a száját.Persze vérzett, mint állat.Most alszik a drágaKép
Majd mindjárt belekukkantok a szájába, rendbe vannak -e a fogai.De a nózija is tiszta vér volt, azt is jól beüthette.
Megyek is ellenőrzésre.

Ildikó
vas

Jól van, úgy látom fogak épen maradtak, a szája repedt fel egy kicsit belül.
Mondjuk a fogából már hiányzik egy kis darab, az egyik pofáraesésnél lepattant a sarka.
Na, pá, gyertek!!!!
Kép
vas

Milyen véletlen. Éppen most néztem be én is.

Egy kis hashajtó tablettán gondolkodom. A vérzés csak az eseménnyel egy időben jelentkezik. Várok 2-3 napot és nincsen változás, akkor elmegyek itt egy ismerős belgyógyász dokinőhöz. Lehet, hogy kéne egy széklet mintát csináltatni, de most a mesessel együtt szerintem nem adna pontos képet. Szerintem.

Na váltsunk témát.

Mit főzől?

Én tegnap csináltam gombás-borsós tejszínes szószt aztán a csibemell filét apró kockákra vádtam és pici olajon megsütöttem és az egészet összekevertem. Hát csak nyelték mint kacsa a nokedlit.

Ja, András úgy néz ki, hogy ettől a hétvégétől már nem fog du. aludni. Mind a két nap fent volt reggeltől esig. Ennek azaz előnye, hogy este már 8-kor ágyban volt, de du. tökre hiányzott az a két óra nyugalom.
Levente meddig aludt du. is?

Figyellek, írjál.

Márti
mártus

Ja, köszi a tippeket, de én alulrólszeretnék inkább üríteni, nem felűlről. azért tök jó amit írtál, barackot-tejjel. Ezt akár már ki is próbálhattam volna, mert a 90 napos megengedi a reggeli tejeskávét és a gyümölcsöt utána. De ez már akkor sem ment.

Azért a többiek is írhatnának majd vmit.

Olivérnek azért most nem olyan az orra, mint egyszer amikor olyan gyönyörűen lenyúzta?

Márti
mártus

Hali!
Fogalmam sincs, meddig aludt délutánKép
De az oviban még mindig alszanak.Persze hétvégén itthon már nem.De ő akkor sem alszik 8-kor.
Viszont ha nagyon ritkán elalszik napközben, akkor3-4 órát simán durmol.Volt kitől örökölnieKép
Én vagyok ilyen hétalvó típus.

Szerintem is menj el dokihoz, az ilyenekkel nem érdemes viccelődni.Főleg ha még ismerős is a doki, sokkal segítőkészebb.
Hú,én pénteken voltam ekg-n!
azt az unalmat, amit ott az asszisztens meg a doki levágtak.Az aszisztens már akkor húzta a pofáját amikor meglátta, hogy 18.h előtt még 2-en várunk.Elkezdett morogni, hogy épp most akart valamit csinálni(azt már nem értettem ,hogy mit).
aztán mikor végeztem, mondta, hogy küldjem be, aki várakozik, de mást már ne.Fél 7-ig van rendelés nem???
Akkora parasztok, nem?Nekik az a dolguk, hogy amíg van ott beteg, annak kinyalják a seggét.Még ha péntek hat óra van is!!
KépKép

Nem tudom mit főzök ,Olivér ugye megint elaludt ebéd előtt, majd gyorsan összedobok valamit, ha felébred.Mostanában alig eszik, annyira finnyás, csak a joghurt kéne nekiKép

Ildikó
vas

Csak azért írtam a barackot, mert amikor gyerekek voltunk, mindig azzal rémísztgettek minket, hogy sárgabarackra nehogy igyunk tejet, meg vizet se, mert befo*unk!!!!
Kép
vas

Ja, most nem olyan az orra, ez most nem külsőleg lett sebes, hanem belül.Akkor a betonon szántotta fel, most meg a parkettára esett szegény.
vas

Hát ez ismerős. Itt a rendelőintézetben, hogy bejuss 1 szakrendelésre úgy1-2 hónapot kell várni. aztán meg ha úgy 12-13 óra körül végig sétálsz a folyosókaon mintha szellem országban lennél olyan az egész(1-2 kivétel azért van). az ajtókra meg ki van írva, hogy 14-15-ig van rendelés. Ezen kéne változtatni az OEP-nek vmit.

Nálunk is a joghurt állandóan toppon van. Mikor azt mondja: Anya, gyere megmutatom mit akarok enni. Na, akkor én már tudom, hogy most a joghurt jön. Azt olyan magasan kell tartanom a hűtőben, hogy nem érje el, mert felfalná az egész készletet otthon.

Vettem egy szép kis bőrcipőt Andrásnak szombaton. tudod hogyan avatta fel? Kiment focizni Anyósoméknál az betonra. Egyet rúgott, hasra esés, még egyett rúgott, megint hasra esés, és kész is volt mind akét cipő orr. Azt hittem rángógörcsöt kapok.

Márti
mártus

Cipőorrlerúgás????
Mindjárt csinálok egy fotót, figyuzz csak!!!!!
(csak meg kell keresnem azt a bizonyos cipőtKép )
vas

Már akartam kérdezni, de mindíg elfelejtem.
Anyósodék már tudnak az új Unokáról?

Anyukádék nem hiányolják, hogy olyan ritkán látják az Unokáikat?

Márti
mártus

Márti, nyugalom!!!
Majd akkor kapjál rángógörcsöt, ha ilyen lesz a cipőjeKépKép
Jól látod, azok ott lyukakKép
Az ujjam befér rajtuk.
És csak kis kopásnak indultKép
vas

Tényleg csendben leszek.
Jézusom. Ez focizástól, állandó eleséstől, vagy milyen tevékenységgel lehet ezeket kihozni az ilyen dorgókból?

Tökre örültem a cipőjének, olyan szép. Magas a szára kicsit, jól tartja a bokáját, stb.
Persze, tudom, hogy már elmúlt a babkocsiba rakós időszak, de még meg kell edződnöm úgy igazán ehhez a témához.

Márti
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:33-kor.
vas

MOTOROZÁS!!!!
vas

Akkor én most megyek a dolgomra, vasalnom kell, meg varrni is kéne egy függönyt.Márti, nem hiszem, hogy 3-ig visszatérnék.Jó legyél!!!
TÖBBIEK????

Ildikó
vas

Sziasztok,
na megint itt vagyok, kipihentem magam ugy-ahogy a hetvegi tortura utan. Hat meg kell mondjam, eleg volt belölük. Csütörtökön jöttek 4es vasarnap mar mentek is, de nem is baj. Kosztümröl annyit, hogy ugy all rajtam, mint tehenen a gatya, igaz csak 38-as, de ez is nagy kicsit. Ja, azt mondta, hogy gondoltam, hogy fogytam valamicsket ezert hozott 38-ast, volt 36-os is, de azt nem vett, mert abba tuti, hogy nem ferek bele. Ja, es meg hozzatette, hogy 1000 ( nem irtam felre, ezer ) Ft volt a kosztüm. Nem teszem meg nektek a szivesseget es nem fenykepezem le magam benne, mar el is süllyeszettem a szekreny melyere, ha legközelebb legközelebb lesz ruhagyüjtes beadom.
Anyos egyebkent mindent fikazott, nem izlett neki semmi, amit vettünk, meg nem volt jo semmi. Majd a fejere kentem a vacsorat, de visszafogtam magam.
Abelt azert szeretgette, meg kapott egy par jatekot is meg ruhat, de azonkivül csak magaval volt elfoglalva, parfüm-csizma-butikok stb. Azt hittem, hogy meghülyülök mar, annyit kellett maszkalni vele. De mindegy, vege van, ez a lenyeg. Tegnap ennek örömere kitakaritottam a lakast tetötöl talpig, tehat most egesz jol erzem magam.
Depim elmult, a hülye kepzelgeseim is, derekam javul, ugyhogy ez is ok. De most meg Abel fazott meg.Folyik az orra es neha köhög szegenyke. En meg eltörtem az orrszivo porszivot, most rendeltem egyet a neten anyamekhoz, ök meg kiküldik nekem. Remelem hamar megjön, mert nagyon kene.

Ildiko, vigyazz Olira, nehogy valami baj legyen. Szegenyke, biztos nagyon fajhatott neki, Abel is esik-kel mostanaban. Az a cipö tenyleg jo! Szerintem nalunk is ez lesz a helyzet a kis örökmozgoval.

Marti,
te is vigyazz magadra. En amondo vagyok, hogy csinald nyugodtan a fogyit, de minden este es reggel igyal meg egy szüzteat, vagy estenkent vegyel be egy szüztea kapszulat. En is ezt teszem es azota semmi gondom nincs. Nekem is soxor volt olyan gondom, hogy tul kemeny volt es felsertett, de a szüztea kapszula megoldotta. Ez amolyn termeszetes hashajto, csak kicsit finomabban. Probald ki. Barhol kaphato, en otthon vettem valamelyik drogeriaban.

Na most egyelöre ennyi. Kicsit jatszunk meg aztan alszom egyet en is Abellel. Gyönyörü idö van, szerintem ha apa is hazajött kimegyünk setalni egy nagyot.

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Márti,
nagyon sajnálom, hogy ilyen bajod van Kép Sajnos nem tudok mit javasolni, mert nekem sosem volt ilyen. A kivizsgálást én is javaslom, nagyon fontos, hogy megállapítsák a bajt!
Csak 1 kérdés: ez nem lehet aranyér?
Székletlazító még a szilvalekvár is Kép Hú, remélem, hogy minden rendben lesz! Most szerintem ne fogyizz, inkább egyél amit kívánsz, hátha az is segít!

Ildikó,
szegény Olivér! Egyszer Zsolti is így jár majd, mert hiába riogatom, hogy leesik az ágyról, mégis mindig ott ugrándozik Kép Hú, ez a cipő nem semmi! Mi még így nem tettünk tönkre csukát!
Az Ikeában pedig pont elkerültük egymást Kép Amúgy szoktatok odajárni? Mi nem nagyon, de szeretnék, mert busszal tök könnyen megközelíthető. Elvileg most szerdán is megyünk a másik topiccal, remélem öszejön Kép

Motiot,
azért ez nem semmi Kép Én valahogy azt hittem, hogy anyósod jobb fej. A kosztüm miatt ne bánkódj, az a legkevesebb! De a beszólásait nem tenném zsebre! El bírom képzelni az ezer ft-os kosztümöt...
A férjed mit szólt ehhez? Õ nem szokta néha helyretenni anyóst? Kép
Fő hogy elmentek, remélem nem jönnek egy darabig Kép
Örülök, hogy jobban van a derekad és hogy a kedved is jobb! Ábelnek pedig jobbulást kívánunk! Sok gyógypuszit küldünk neki!!!

Na felkeltem már Zsoltikát, ezt a 7alvót... Megyünk le, mert már olyan hamar sötétedik sajnos Kép De ma este torna! Hurrá! Nagyon várom!

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok, Jó reggelt!

Lassan összeáll a csapat, csak Szirom és Cicó hiányzik még.

Nálam változatlan a téma annyi javulással, hogy már vérzést nem tapasztaltam (vagy már azt sem tudom, honnét jön a vér, már elnézést). Marha rossz érzés.

Motiot!

Köszi az ötletet, du. megpróbálom beszerezni vmelyik. formáját. A fogyit most nem nagyon akarom csinálni. Most nem érdekel, hogy reggel lekváros kenyeret eszem, este meg joghurtot, tejet. Persze azért mértékkel mindent, nem esek neki a hűtőnek. Tegnap egyébként is sikerült tornáznom 40 percet. A futás sajnos eléggé a végéhez közelít. Apuci kezd egyre később haza járni, az este egyre hamarabb jön, és az idő sem akar már melegedni.
Egyébként, nagyon sokat segített, biztosan nem itt tartanék most nélküle. A sok centis változásom most az otthoni tornával még a felénél sem tartana. (Szerintem)

A kosztüm téma katasztrófa, Anyóssal együtt. Annyi intelligenciája van, hogy még el is mondja mennyiért vette. Nálatok rohangál a szebbnél szebb boltok között, Neked meg oda dob egy 1000 Ft-os ruhát. Ha belegondolok, -komolyan amilyen hülye érzékeny vagyok az ilyenre- talán el is sírtam volna Magamat, hogy ennyire értékel csak az Anyósom.
Na váltsunk témát. Tényleg, Engemet is érdekelne, hogy a Párod, hogy reagálja le az ilyen dolgokat?
Ábelnek jobbulást!! Az orrszívót tényleg szerezd be minél hamarabb. Imába foglalnám annak a nevét, Aki kitalálta ezt a kis szerkezetet. Az ilyen babáknak azzal a kézi pumpás akármivel egyszerűen képtelenség kiszívni. Ha váladék meg pang a kis orrukban az még további fertőzést okozhat, és lassítja a gyógyulási időt.

Gabi!

Szerintem nem aranyér. Legalább is kívülről nem érzek semmit, de vannak belső aranyerek is. Fájni nem fáj semmi, az meg állítólag nagyon fáj, főleg a nyomás alkalmával.

Ildikó!

Fent vagy már? Férjemnek meséltem reggel a cipős sztorit. Csak fogta a fejét. De még így is nagyon előnyös helyzetben vagyunk, mert Anyósom varrónő. Jóformán a fehérneműn, cipőn kívül alig kell vmit. vennem Andrásnak. Mindent varr Neki, még kabátot is. Egy vagyont spórolunk ezen, az biztos.

Búcsúzom, de azért figyelgetek: Márti
mártus

úőpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:34-kor.
vas

Márti ,épp kerültük egymástKép
Szia!!!
Kép
vas

De azért vagyok.

Ma elég tűrhető a téma. Fájdalom semmi, meg amint írtam a vérzés már jó ég tudja honnét jön (elnézést).
ja, aztán ne rontsd ám tovább szegény Férjecskédet. Gondolom, hogy szenvedhet Melleted, meg a két szép Fia között.
Úgy, látszik kicsit magába szállt és rájött, hogy:jé, lesz még egy Unokám, talán örülnöm kéne Neki, egy kicsit.

De. eszem majd almát, meg körtét. Délben meg veszek vmi. finom salátát az étteremben.

Akartam már kérdezni: honnét szerezted ezeket a klassz figurákat?

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?