Sziasztok!
Csajok, bármennyire szeretném, mostanában kevesebbet tudok jönni. Az embert fuvarozgatom, ha meg hazaérünk, akkor Miksával vagyok, nem ülhetek le netezni, mert hiányzom neki, és anyu segítségével sem szeretnék visszaélni.
Fogyókúra: lassan megvan a 4 kiló, szóval haladgatok, ha nem is rakétasebességgel. Szóval ebben a tekintetben nem panaszkodhatom.
Miksa: fejlődik, mint a gép
Egyre többet dumál, ilyen szavakat is tud már, hogy buborék, ördög, gőte, add ide, várjál, ásó, ezek most a legújabbak. És olvas, azt képzeljétek el
Elkezdték érdekelni a betűk, és most már olyan 10-15-öt tud. Megáll az ész
Ha a tévében felirat van, akkor ordítja a betűket, és a Vágó Pistánál is mindig tippel
Akkor vacsizik, és mostanában a szobában szoktunk, mert az étkezőt még nem hoztuk be a teraszról. Ül a székében, előtte a kaja, és közli mondjuk, hogy C
Ildi! Nagyon-nagyon szép a házatok! Én is bírom ezt a színt! És jók a kirándulós képek is, gyönyörűek a srácaid! Néhány éve mi is voltunk egy hétvégét arrafelé, mi Tállyán kezdtünk el pincéket látogatni, aztán mentünk Sárospatakra. Jó hideg volt már, de nagyon jól sikerült az a hétvége. A folyóparton laktunk a Retel vitéz (mi Retek vitéznek mondtuk
) fogadóban.
Márti! Én úgy örülök, hogy ilyen jól megy neked!
Ház: csatlakozom Ildihez, ennyiért nem érdemes telket venni! Meg ha nem muszáj, ne költözz a család közelébe szerintem, gondoskodni, szeretgetni, segíteni úgy is lehet, ha nem vagytok mindig szem előtt! Annak nem lesz jó vége, de ez talán csak az én véleményem.
Motiot! Értem, amit írsz, vannak az embernek ilyen hangulatai. De szerintem nézesd meg dokival a derekad, meg fog nyugtatni, és segíteni is fog.
Cicó! Köszi a kérdést, Miksa már teljesen rendben van.
Egy másik topikban alvás ügyben ajánlotam egy lánynak (Újpest), aki hasonló gondokkal küzd, hogy esetleg megpróbálhat lefeküdni a kiságy mellé. Miksa az első perctől nagyon jó alvó volt, mikor hazahoztuk a kórházból, vártam, hogy ébredjen éjjel, de nem ébredt
5-6 hónapso koráig kétszer ha felkeltett, bár tény, hogy viszonylag későn fektettük le. Akkor viszont jöttek a fogai, majd nem egészen 7 hónaposan felállt, és ébren nem lehetett letenni a kiságyba, mert csak állni akart. Volt, hogy hajnali fél 2-ig állt, már majd össze esett, de ragaszkodott hozzá. Akkor találtuk ki, hogy lefekszünk az ágy mellé, és ha közel akar kerülni, akkor neki is muszáj lefeküdnie. Nem érdemes állnia, mert ki nem vesszük. Nagyjából azóta is ez van altatásnál, éjjeli ébredésnél. Éjszaka első lépés, hogy kap inni, majd irány a fekvés. Mondjuk 1,5 éves koráig szopizott, addig általában belealudt a szopiba, és le tudtam fektetni, de azóta küzdünk, kb. esténként olyan 50 percet. Ma csak 40 volt
A kiságyra esély sincs, hogy lecseréljük, mert a rendes ágyról felkel és elszalad.
Lányok, mikor talizunk? Nyílt Dunakeszin egy tök jó játszóház egy családi házban, több szobával, alvóhelyekkel, klassz játékokkal. 500 Ft/óra. De mi mondjuk mobilak vagyunk, el is tudunk menni olyan 30 km-es körzeten belül. No?
szirom
Gabi! Nekem is a kistesó ugrott be pedig