Sziasztok!
Mi pedig Szentesre megyünk holnap reggel
De vasárnap jövünk vissza. A férjemnek kell kontrollra mennie, mert már hetek óta szenved a torkával, fáj neki és köhög. Az itteni körzeti orvosunk egy nulla, ott pedig van ismerős
Márti,
sajnálom a kolléganődet
Szerinted talál magának máshol munkahelyet? Sajnos én is látom ezt a folyamatot, mert anyósom és apósom is egyészségügyisek. Anyós a szentesi kórházban volt műtősnő, még nyugdíjasan is, tavaly viszont elbocsátották. Nem is nagyon bánta, mert már annyira kevesen voltak, a munka egyre több lett, és már nem bírta. Szörnyű ez az egész, és mindenki szív, hiszen akit elküldenek, nehezen talál munkát, mi meg ha betegek vagyunk (vagy szülünk), ki vagyunk szolgáltatva fáradt és elcsigázott kórházi személyzetnek.
Cicó,
sajnálom az éjszakátokat
Hányszor kel éjjel a kisfiad? Mi pont ezért vártunk a kistesóval, mondván, hogy először kipihenjük magunka
De rájöttünk, hogy ez még odébb van, talán úgy 15 év múlva
A 2 kiló nem túl sok... Mozogni tudsz a kúra mellett? Írj a hétvégén bővebben!
Ildikó,
peches szériád van, úgy látom
De az jó, hogy a fogad jobban van, most már biztos nem fog fájni! Nem tudom, írtam-e, hogy néhány hónapja nekem a fogdokinő egy eret talált el a szurival, és haematómám lett? Jól megdagadt, és bekékült a fél arcom
Na ahhoz képest a tiéd legalább múlik, nekem vagy másfél hónapba telt, mire a sárgászöld foltom begyógyult...
Ujjad
Motiot,
hihi, el bírom képzelni anyóst, ahogy majd leesik az álla
De azért jobb lenne, ha inkább kisebb méretben hozna kosztümöt, esetleg ha kicsit gonoszkodik, akkor meg is teszi, akkor viszont azért esik le az álla, mert jó rád a kosztüm, ő meg azt hitte, hogy kicsi lesz
Bonyolítom a dolgot
Na a lényeg, hogy Te fogysz és csinosodsz. Kivi vagyok, anyósod mennyit fogyott!
Igen, tudom, hogy nem kéne törődnöm a súlyommal! Csak hát ollllllyan jó lenne, ha a mérleg egy icipicivel kevesebbet mutatna! Mondjuk 2 kilóval!
A neten talált súlykalkulátor szerint az 54 kiló lenne számomra az ideális.
A tornát pedig gyűröm, tegnap is volt és nagyon jó volt! Tegnap callanetics volt, de sokkal keményebben csináljuk, mint itthon valaha is.
Kérdezted, hány alkalommal csinálom
Amikor elkezdtem, nagyon szorgalmas voltam, volt hogy heti 4x is végigcsináltam a videokazettát. Azóta igyekszem, hogy legalább hetente 2x becsülettel végigcsináljam. Ha nincs időm, akkor legalább a rövidített változatot, vagy csak hasizmot dolgozok. Most már könnyebb a helyzetem, mert itt a torna a suliban. Végül úgy alakult, hogy hétfőn callan. lesz, csütörtökön aerobic, vasárnap pedig extra kemény aerobic
Ez így nekem pont jó!
Szirom,
jó hogy írtál, kitartást a rohangáláshoz! Azért majd gyere mielőbb!
Csajok, ma én is vezettem
Most már az új autót, itt Bp-en a jó nagy forgalomban
Persze még apukámmal, de szükség is van rá, annyira rutintalan vagyok... De nagyon élvezem, nagyon tetszik, és már alig várom, hogy nagyobb távokat is megtehessünk úgy, hogy én vezetek.
Most viszont irány a pakolás, Zsoltika alszik, reggel pedig korán indulunk.
Jó hétvégét!
Puszi,
Gabi