Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek, egy baráti párnál is lesz kisbaba. Sajnos, Nekik nem lehet természetes úton gyermekük így az első baba is Kaális. Most mentek újra, hogy szeretnének ismét kisbabát, 2 megtermékenyített sejtet kértek vissza ültetni és most természetesen most mind a 2 megtapadt. Természetesen az első beültetésnél csak 1 maradt meg, a második kísérletre meg 2. Teljesen kész vannak. Persze számoltak vele, hogy mind a kettő megtapadhat, de az első kísérletből kiindulva gondolták, na most is biztos csak 1 lesz. Most rohangálnak ház után, meg iker babakocsi, még egy kis ágy, stb.

Motiot!

Örülök, hogy jelentkeztél. Vigyázz a derekadra, nehogy még jobban begyulladjon, mert akkor tényleg megállhat a világ. Csak akkor emelgesd Ábelt ha tényleg nagyon muszáj.

Ildikó!

Tényleg, miért nem dolgozik a Férjed mindig Gödöllőn, ha ott is van a cégnek munkája? Tényleg, mivel foglakozik? Ma mit főzöl a csapatnak?

Kriszti!

Elnézést, tegnap le Kittiztelek.

Megkerestem ám a fényképeidet. Hát, hang nem jött volna ki a torkomon, ha szólni akartam volna. Hihetetlen a változás, mintha nem is régi önmagad lennél. Gratulálok!
Csak sajnos amit tegnap írtál, nagyon elkeserítő. Szörnyű fájdalmaid lehettek. Apukámnak volt gyomorfekélye, úgy, hogy láttam eleget szenvedni miatta. A tükrözéstől, pedig ne nagyon tartsál, nem olyan fájdalmas (talán). Volt olyan, képzeld, mikor szegény Apukám magának tolta le a csövet a torkán (bocsánat) olyan béna asszisztens csaj tökölt Vele. Ma már előtte kapsz nyugtatót, és nagyon jól elérzéstelenítik a torkot. Természetesen nagy önuralmat és fegyelmet kíván az embertől. Pont mostanában láttam egyet élőben itt a kórházban. Nekem egyébként kicsit a szülésem jutott eszembe, hogy ha ésszel csinálod, és nem csinálsz feleslegesen pánikot magad körül teljesen elviselhető.
Csodálom, egyébként, hogy a Cataflamot, csak -úgy- engedték szedni, mert ez az egyik legveszélyesebb gyógyszer ilyen szempontból.

Gabi, Cicó? Ki halott vmit. felőlük?

Most Ti jöttök.

Puszi: Márti
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:16-kor.
vas

Tényleg, Szirom, Gabi, Cicó, Dirtha hol vagytok?????

Szirom, papát ápolod még mindig???Kép
Hogy van???
vas

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:17-kor.
vas

Jo reggelt,
ma mar valamivel jobb a derekam, de azert meg kimelem magam.
Jövö heten csütörtökön jönnek anyosek es en meg mindig 55,8 kg-nal tartok. Nem lehetne egy kicsit gyorsabban valamit egy het alatt összeütni? Nem tud valaki valami gyorsitot?

Kriszta, nagyon sajnalom ami veled törtent, tenyleg eleg szomoru a törtenet, de meglatod, a dokik rendbe hoznak! Fel a fejjel!

Ildi,
mekkorat nött a pocid! Most mar tenyleg nagyon latni! Nagyon csinos vagy.
Zsiroskenyer nyami-nyami. Küldj mar egy szeletete nekem is!
Oli irto aranyos, barc sak Abel is igy szunyalna!

Marti,
mesz futni mostanaban? Irtad, hogy sokat jarsz. En ma asszem nem megyek, mert inkabb nm merem bevallalni. Pedig milyen jot tenne, tuti lemenne egy kilo! Majd meggondolom, lehet, hogy estere elmegy az eszem es futok egyet.
A centikkel pedig nagyon ügyi vagy, elfelejtettem irni tegnap. Mar biztos latvanyos a valtozas.
Majd en is csinalok lassan egy merest.

Na megyünk reggelizni
Majd meg jövök
Puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildikó!

Szerintem, ha megint kislegény lesz az új családtag, se bánkódjál, mert ha min. ilyen szép lesz, mint Olivér, akkor is Te lehetsz a legboldogabb Anyuka. Elég hízelgő volt? De őszinte. Tegnap, kérdeztem már, hogy mikorra vagy kiírva?
A pocika tényleg klassz, hogy mennyit nőt nem nagyon tudom megítélni, ilyenkor még nem olyan látványos a változás. A 2. képen jobban látszik azért. Vagy az 1. zsíros kenyér előtti a 2. zsí.ke. utáni?

Motiot!

A futás sajnos rajtam kívülálló okokból 2 napja most szünetel. Apuci segít Apósomnak kéményt csinálni du. Anyósom meg varr ezerrel annyi ruhát hoztak Neki, nem tudom Andrást kire bízni. Tökre rövidülnek a napok, szombaton még 1/2 7-kor még simán elindultam futni a töltésen, hát tegnap már 1/4 7-kor sem mertem volna elindulni. Reggelre meg esett az eső is, du. azért megpróbálok már elmenni, érzem a hiányát. A tornától kicsit elszoktam mostanában, meg a futástól tényleg érzem a változást.

A hétvégén próbáltam fel a miniszoknyáimat, és simán rám jöttek, cipzár, gomb minden OK, csak csípőben vág be egy kicsit. Egy hosszabb blúzzal már simán felvehető lenne egyébként. Repkedek néha örömömben. Ma szénhidrát nap van, próbálok pizzát venni, mert mióta ezt a diétát csinálom még nem sikerült. Egyébként minden nap van általában csak pont akkor fogy el Nekik mikor én akarok venni.

Írjatok mééééééééég!

Márti
mártus

Mit írjunk Mártiiiiiiii???????

Jaj, ne dícsérdesd már annyit OlivértKép
Még elpirulokKép
Beleadtunk mindent az biztos.Csak a legjobb anyagok juthattak beKép
Akárcsak most is.Montanam már ezek szerelemgyerekek, azért sikerültek ilyen jól.A legkisebb is az Kép

Ja, mindegyik kép a zsirci kenyér után voltKép
Nem tudom mit főzzek papának ebédre, de valami olyat kell, amit a gyerekek is megeszenk, meg én is, aztán nem is hízlal.Vettem tegnap tök szép brokkolit, de szerintem rajtam kívül az a kutyának se kellKép
Lehet csinálok nekik valami tésztát.

Miniszoknya!!!Kép
Gratulálok, hogy már iyleneket próbálgatszKép
Én is felvettem nyáron már, tavaly szinte elképzelhetetlen volt számomra.Még szoknyát se vettem fel, mert összeértek a combjaim, és szétdörzsölték volna egymástKép
Ígyis szétnyúztam pár gatyát a combjánál.

Levente itt rajzolgat mellettem engem, meg a kisbabát a pocakombaKép
(épp a kisbaba agyánál tart)- hát nem cukiKép?

Ildikó
vas

Motiot,zsíroskenyér teleportálvaKép
vas

Ildikó!

Hát, például azt amit már harmadszor kérdezek, hogy mikorra is vagy kiírva, mert szerintem ezt még nem tudjuk.

A brokkoli témát nem csodálom, hogy hanyagolná a Családod. Engemet legalábbis biztosan kikergetnél vele a világból. Én tegnap gulyás levest főztem meg mákos tésztát. Most két napra mentesítem Magamat a tűzhely mellől.

Márti
mártus

2006.03.31Kép
vas

Az előbb megint leestem a lépcsőnKép, de nyugi az égvilágon semi bajom nem lett, csak a legalsó fokról csúszatam le, és seggre ültem tök lassan.
Nem kell, hogy a mentő jöjjön értemKép
vas

AZ ÉN FÉRJECSKÉM IS 03.31.-ÉN SZÜLETETT. Hú, de fogom bírni, ha egy napon lesz a szülinapjuk. El is mondom Neki du. Úgy is mindíg érdeklődik utánatok.
A közlekedést meg csigább tempóra kapcsolni, az ilyen csak éppen a fenekemre estemekből lehetnek azért nagyobb bajok. Csak ügyesen.

Márti
mártus

Sziasztok!

Csak nem sikerült írnom, amikor pedig akartam, aztán elutaztunk Szentesre Kép A férjem kivett néhány szabadnapot, így egy kicsit tovább tudtunk maradni, és nagyon jól éreztük magunkat. Végre eljutottam kozmetikushoz is!!! Zsoltika olyan jól érezte magát, hogy nem is akart hazajönni, közölte, hogy ő Szentesen marad... Tulajdonképpen hagyhatnánk is, csak hát ugye mi még szopizunk.

Ildikó,
megfőzted végül a tejbegrízt? Milyen lett? Kép Nagyon csini kismama vagy Kép Poci már gömbölyödik, azt látom! Ez az új rózsaszín kismamanadrág? Húúúúú, ez a fotó! El sem hiszem, hogy van ilyen igazából Kép Bár sajnos nagy valószínűséggel van Kép
A házatokról már én is nagyon szívesen megnéznék egy-két képet Kép Persze csak ha készen lesz, de akkor tegyél fel egy albumnyit Kép

Kriszti,
nem semmi a sztori, nagyon sajnálom, hogy ilyen nehézségekkel kell megkűzdened. Most hogy vagy? Nem is gondoltam, hogy a gyümölcsnap ennyire betehet a szervezetnek Kép

Mártus,
nagy-nagy gratula a centikhez! Ez azért nem semmi, főleg a derekadra vagyok irigy, mert az nekem sehogy sem akar már csökkenni, akármit csinálok Kép De tényleg nagyon ügyi vagy, le a kalappal! Csak így tovább!

Motiot,
gratulálok a kilók csökkenéséhez, de szerintem ne akarj gyorsítót Kép Tudod, az igazán csak a szervezetedet terhelné meg. A legeredményesebb, ha szépen, lassan mennek le a kilók, ehhez pedig idő kell! Szerintem már ez az 55,8 is nagyon-nagyon jó, és fog az még menni lejjebb, de valszeg egyre lassabban. A lényeg, hogy ne törődj anyóssal! Csak csináld a diétát, ahogy tudod, és meglesz az eredménye Kép Derekad Kép De annak örülök, hogy jobban van Kép

Szirom,
hogy van a párod? Még kórházban van? Neked is gratulálok a lement kilókhoz!

Az én kilóim stagnálnak Kép De nem baj, már beletörődtem, hogy ennyi maradok és kész. Viszont nagyon szuper aerobic órát tartott itt a suliban egy új csajszi. Tulajdonképpen most az itt tornázó társaság megnéz néhány jelöltet, és holnap döntünk, hogy kit fogunk választani. Volt eddig 2 ugrálós aerobicos lány és egy callanetics-es. Nekem az aerobic jött be, szuppppper jó volt! Végig mozogtunk 50 percet, egész jó kis koreográfia jött ki a végére, nekem meg fülig ért a szám, annyira élveztem, hogy megint mozgok, jó kis zenére, mindent bele! Kép Aztán jött egy kis hasizom, de olllllyan kemény volt, hogy na! Van is izomlázam: popsi, vádli és hasi Kép A torna nagyon népszerű, már vagy 40-en voltunk! Ez azért is jó, mert így olcsóbb is, hiszen a terembérlet + edző költsége többfelé oszlik.

A kozmetikusom pedig javasolt egy jó dolgot: az infraszaunát. Volt már valamelyikőtök ilyenben? Én még soha... Õ úgy szokta, hogy edzőteremben fut, aztán ellipszistrénerezik, aztán 30 percre befekszik az infraszaunába, ezután pedig remekül érzi, hogy lötyög rajta a nadrág Kép Ki szeretném próbálni, utánaolvastam, és nagyon jókat írnak róla.

Jó éjt mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

A tegnapi futás adag teljesítve. 4 km simán meg van már, kényelmes kocogó tempóban, aztán időnként elég jó tempóba kapcsolok amíg csak bírom szusszal és vissza kocogóba. Elég jól megdolgoztatja a szívecskémet is. Ma is megpróbálok elmenni, de ide nyugatra már du.-ra erős szelet meg esőt ígér, de rajtam nem fog múlni.
Ma gyüm. nap van. Húha!! Szerintem csak délig fogom bírni, aztán biztosan elkezd a gyomrom reklamálni. Kriszti példáján okulva a biztonság kedvéért hoztam magammal egy kis győri édest rágcsálni sav lekötőnek. Fontosabb az egészségem annál mint, hogy ma pár dekával kevesebb lehessek esetleg.
A mai gatyámon úgy meg kellett húzni már a szíjat, hogy én csak lestem. Ja, és képzeljétek, még Anyósomnak úgy április környékén adtam egy kosztümömet, hogy mindenhol engedjen ki belőle, mert teljesen összement (nem is értem miért). Hát, szegény úgy aug.-ra meg is csinálta, az most úgy néz ki rajtam, mint tehénen a gatya. Ha nem is nyúlt volna hozzá is nagy lenne. Nem is merek szólni Neki, hogy vegyen be belőle, mert hátast dob.

Gabi!

Tényleg, én is csodálkoztam a derekamon. Csak a hasizom gyakorlatoktól is ennyi le ment volna, na meg a diéta?
Most néztem vissza, a csípőmet kifelejtettem, azt holnapra megmérem, mert az is egy fontos szempont, nálunk nőknél, ugye?

Motiot!

Futás, volt?
Derekad?
Anyósék, mikor jönnek?
De azért ne panaszkodj, mert ha jól emlékszem azért olyan 60 kg körül kezdted a 90 naposat, nem?

Ildikó!

Mi van Veletek?

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

őpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:18-kor.
vas

Nem főztem meg a tejbegrízt, mert elfelejtették, hogy azt akartak enni, és megúsztam.
De ami késik, nem múlikKép
Majd valamikor papa eszébe jut megint, és akkor megcsinálhatomKép
vas

Haláliak a képecskék.

Márti
mártus

Jo reggelt,
Marti,
ügyi vagy, hogy igy kitartasz a futas mellett. En sajnos nem voltam tegnap, mert faj a derekam. Ejjel is, ahanyszor keltem Abelhez, azt hittem becsinalok. Ma reggel sem jobb. Pedig azt hittem, hogy ez amolyan a havi ciklushoz tartozo ujabb nyüg ahogy öregszem, mert szombaton jött meg, de nem. Megsem az. Valami mas lesz, lehet, hogy most mar tenyleg a kiloim ellen agal a szegeny derekam.
Meg egy par napot adok neki aztan irany a doki. Sajnos. Ma megprobalok amolyan kis finoman valamit tornazni, ami nem terheli le, a callanetics pont jo lesz, hiszen ezen alapul, hogy a gerincet ne bantsa. De ollyan jo lene mar vegre igazan kiizzadni es meghalni! De majd akkor maskor.

Anyosek jövö csütörtökön jönnek. Addig mindent beleadok a 90 naposba es betartom a gyüminapot is. JOval kisebb adagokat fogok enni, mint eddig es meglatjuk mire megyünk vele. Olyan jo lenne azert meg egy kilocskat lefaragni!

Gabi,
jo, hogy elökerültel! Mar mondtuk itt neked, hogy ne foglalkozz a kiloiddal, mert jo vagy igy! A torna az ok., de mar ne fogyizz! Tök csini vagy! Hol akarsz te meg fogyni? Egyebkent te hanyszor csinalod vagy csinaltad a callanetics-et egy heten? Kivancsi vagyok, mennyi kell hozza, hogy lathato legyen az eredmeny.

Ildi,
hat csak tul leszel mar ezeken a melosokon! De aztan tenyleg kerjük a kepeket! Biztosan nagyon szep lett a hazatok.

Kepzeljetek, Abel most evett meg egy egesz tubus dentinox-ot. Remelem nem lesz töle baja. Na jo, nem volt tök tele es meg maradt is benne., de azert egy jo adagot bekajalt. Megyek, adok neki rendes kajat, nehogy valami baj legyen.

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Még egy haza menetel előtti bejelentkezés. Látom lassan össze áll a csapat.
Itt már zuhog az eső.

Motiot!

Szerintem, isten őrizz, hogy most bármilyen tornát csinálj, legyen az akár milyen kímélő. Ennek a gyógyszere a pihenés és a nyugalom. De persze Te tudod, ez csak tanács, mert ha tényleg bedurranik a derekad akkor aztán nézegethetsz.

Ildikó!

Tokaj, tök szuper lesz biztosan. Nkünk az már nem fért bele a nyaralásba, pedig ott voltunk nem messze. Szilvásváradon volt a szállás és amit lehett mindent megnéztünk. Mondták is a panziósok, hogy még talán nem is volt ilyen vendégeük, Akik minden reggel elindultak aztán már sokszar este volt mikor haza értünk. De, Tokaj sajnos már nem fért bele. De ami késik az nem múlik, még pótolható. Azért egy pici vörösborozásba benevezhetsz, de csak egy kicsibe. Az nem árt a vörösvérsejteknek. Jó időtök lesz, a hétvégére mondja vissza a jó időt. Mi anyukánka egy régi barátnőjét látogatjuk meg. Már vagy 21 éve nem találkoztunk Velük.

Ja, ma megint kaptam a kekszgyárból isteni finom cuccokat. Egy részét már eladtam a kolléganőknek, de azért haza is jut a Fiú részlegnek. Én is ettem belőle azért egy kicsit, mert a gyomrom megint csak délig bírta a gyűrődést, főleg mikor megláttam a sok finomságot, pedig egyenesen követelte magának. Hát, megszántam szegénykét 1 balaton szelet erejéig.

Köszönöm a dícséreteket. Most tényleg lett egy ugrás a centikben. A mérlegről nem írok semmit, mert az katasztrófa. 61,5 és 64 kg között ugrál, már nem is tud idegesíteni sem. Csak a kiváncsiság visz rá, hogy mindíg megnézzem azért Magamat.

Reggel jövök újra.

mártus

Sziasztok!

Bizisten, egyszerűen nem bírok jönni. Ember itthon, meg itt van anyu is segíteni (ő vigyáz Miksára, míg én megyek), de így is állandóan rohanás van. Amíg az ember bent volt oda, aztán kötözés, meg varratszedés, meg táppénzes papír, anyámtyúkja... Betoppant a tesóm is hétfőn, azt hittük, csak egy napra, de máig maradt. Hááát...

Most persze minden nap főzni is kell, nem úgy van, mint amikor ketten vagyunk Miksával. Mondjuk ez abból a szempontból jó, hogy én imádok főzni, és most anyu sokat vigyáz Miksára, amíg csinálok valamit, de hát nem ehetek mindent, a kaják meg minden nap jókKép Mondjuk ma nem főztem, hekket ettek, amit hazafelé vettük a kikötőben...na olyan illat volt a kocsiban...gyümölcsnaponKép Átfutottam a gyümölcsgondokat, tényleg nagyon sajnálom. Nekem szerencsére nincs tőle bajom, de nem győzöm eleget ismételni, hogy a banán pl. nem savas, az nem csinálja ki az ember gyomrát, nyelőcsövét. Mondjuk egy idő után unalmas tud lenni. De én egyébként el tudom azt is képzelni, hogy valaki zöldségnapra cserélje a gyünmölcsöket(Motiot?). Valamelyik nap tök jót csináltam magamnak: pici olajon hagyma, arra friss szeletelt gomba, majd cukkini, zöldpaprika, piros színű paprika, só, bors, isteni lett. Mondjuk azóta úgy is ettem, hogy kacsazsíron indult, de tényleg csak picinKép 3,5 kilónál tartok különben. De összességében voltam már kevesebb is. Én majd akkor szólok, ha 70 alá megyek, jó?Kép Reagálásra már nincs időm, kölkecnek vacsiznia kell. Most már próbálok jönni, puszka mindenkinek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Annyira nincs kedvem írni, sz*r az idő is,Kép, már megint fúrnak a falon,tegnap betömték a fogam, még mindig fáj, kaptam szuritKép.
Amikor hazaértünk becsíptem az ujjam a kocsi ajtajáhozKép
Ráadásul éhes vagyokKép

Úgyhogy puszi mindenkinek.Szirom, jó, hogy jelentkeztél.
Majd jövök.
vas

Sziasztok!

Vagyok ám, csak gyorsan bejött egy határidős munka, és az mindennél fontosabb volt.

Ma hozzák András új kiságyát haza. Már régen illet volna kicserélni csak mindig halogattuk, de most készen van végre. Tök furcsa lesz, látni benne aranyomat. Olyan nagyfiú már.
Tényleg, nem tudnátok Nekem tanácsot adni (mármint a nagyobb gyerekesek), hogy hogyan lehet elkezdeni az éjszakai pelusról való leszoktatást? Napközben már hónapok óta nincsen csak éjszaka kell még. Sajnos még mindig van benne egy kis pisi reggelre, sajnos azt nem tudom eldönteni, hogy az reggel kerül bele vagy éjszaka. Szoktam Neki mondani mikor reggel felébred, hogy ne pisiljon a pelusba, de nevet rám és mondja: Anya, most pisilok, figyelj.
Ildikó, hogy ment ez Leventénél?

Lehet, hogy a fogdoki telibe talált egy idegszálat az fájhat ennyire. Kitartás!!

Szirom!

Végre előkerültél. Gondolom van rendesen rohangálni valód. Még szerencse, hogy itt van Anyukád és besegít Miksánál, nélküle gondolom elég horror lenne az egész. Azért próbálj most már jönni gyakrabban. Éjszaka is lehet ám írni. Marha rendes vagyok, mi?
Tényleg, halat lenni hús napon, ugye? Tegnap vettem pulyka filézett felső combot és meg grilleztem még este, Apuci is azt kap mára.

Figyellek Benneteket: Márti
mártus

Sziasztok,
Szirom,
igen, erre mar en is gondoltam, hogy gyümölcs helyett zöldseg napot csinalok. Majd meglatom. MOst egyelöre probalok kitartani a gyümölcsnapon, ami vasarnap lesz. Hetfön pedig beiktatok egy viznapot, muszaj, mert csütörtökön jön az anyos. Allitolag hoz nekem ajandekba egy kosztümöt, hat gondolom kb 42-es meretben, na ezt szeretnem egy kicsit elrontani, hogy felveszem es log rajtam, mint tehenen a gatya. Ennel jobbat nem is tehetnek! Szoval probalom a gyümit es ha nem megy atterek a zöldsegre. Egy napot csak ki lehet birni.
Most mondjuk nem lesz tul jo, mert vasarnapra esik a gyüminap hetfön viznap es itt hetfön ünnepnap van, apa is itthon lesz es egesz hetvegere finomsagokat kert, mint pl. tatarbifsztek, rantotthus, ratott patisszon, rantott sajt, tocsi stb. Szoval majd itt ülök es szivom az illatokat eves helyett. Lehet, hogy beveszem a dokinö-fele homeos szert, hatha az majd segit es jobban elviselem a szenvedest. Allitolag az ehsegerzetet veszi el. Majd meglatjuk.

Ildi,
te pedig nagyon vigyazz magadra! Nem leesni a lepcsön, nem becsipni az ujjad irgumburgum! Vigyaznod kell magatokra!

Marti,
milyen nagy fiad van mar! Pelus nelkül nyomja napközben, ez igazan szep! Az uj agyhoz pedig gratula, biztosan tetszeni fog neki!

Szorom, jobbulast a ferjednek neked pedig kitartas!

Megyek, mert Abel büdi, gondolom bekakkantott.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Csá!!!

Tudom, annyira béna vagyok mostanában, annyi hülyeséget csinálok.Az előbb egy garázs oldalát szántottam majdnem végig autóval.Egy kis szűk helyen arra figyuztam, hogy a másik barom elférjen, erre majdnem én szívtam meg.
Nagy az isten állatkertje.
Kép

Leventénél én egy szerűen levettem az éjszakai pelust,aztán nem pisilt be többet éjjel.A cumisüveget is egyik nap elvettem tőle, és aztán nem kereste.
Kiságyat meg két évesen hagytuk el, akkor raktuk át nagy ágyba.De Olivérnél is így lesz, kell a kicsinek a kiságy.Kép

na, puszi
(már múlik a fájdalom a fogamban)
vas

Köszi a választ.
Hallottam olyat is aki pl. éjjel megpisiltatja a gyereket. Felkelti v. ha éjjel felébred vmiért. akkor. Lehet, hogy pszichésen tudják, hogy ha nincs pelus akkor nem szabad pisilni? Vettél azért az ágyba gumi lepedőt? Milyen gyakran csurrant azért be? Ha volt ilyen egyáltalán.

a múltkor, mikor éjszaka jöttünk haza a vadászházból éjjel és is majdnem végigszántottam az udvari kaput. Kiderült, hogy du. próbálták javítgatni (olyan távirányítós) mert most rossz és nem tudott az ajtó teljesen vissza csúszni a helyére, olyan 1-1,5 m-re kilóg az útra. Mikor elindultunk még nem volt ott, mire hazaértünk meg majdnem végig húztam a kocsi oldalát.

Mikor indultok? Szállás?

Motiot!

hú, de fogom bírni azt a kosztüm bemutatót. Részletes beszámolót majd. A víz napon már én is gondolkodom, de még nem vitt rá az erőm. 14 napja csinálom még csak, talán az 1. hónap vége felé kisérletet csinálok. Még soha nem csináltam ilyen böjtölést.

Képzeljétek, olyan nagy leépítés van most a kórházunkban, hogy elküldték a kolléganőmet Akivel egy szobában voltam. Nagyon sajnálom szegényt. Tulajdon képpen meg is szűnt a munkaköre. Most szinte minden kórházban ez megy, annyira nagy a bérköltség, hogy egyszerűen nem bírják már el a jelenlegi finanszírozás melett ezt a sok embert.

mártus

Csak egy gyors bepillantás. Látom Magammal levelezek.
Jó hétvégét Mindenkinek!!

Jó kirándulást a kirándulóknak!
Jobbulást a betegeknek!
Jó fogyizást a fogyókúrázóknak!

Én lassan megyek haza. Hétfőn jelentkezem.

Sok puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Sziasztok! Én sem tudok jönni soha, de megvagyunk. A héten 3 napot suliban voltam, úgyhogy emiatt sem. A gépünk megint tönkrement 1 nap alatt (tehát tuti nem a gyerek tehet róla), most megint a sz... régiről írok, de egy kínszenvedés, annyira lassú meg semmit nem akar...Ildikó, csúcs az a kép OlivérrőlKép Rólam annyit, hogy totál kimerültem, mert még mindig nem alszunk éjjel, amúgy imádnivaló a fiamKép A fogyásom megállt, úh. most nem érdekel (most telik majd le a 33 nap, én meg maradtam a kb. 2 kilónál). Tesótéma nálunk is napirenden... de még nem tudom lesz-e, főleg mikor (nem csak rajtunk múlik ugyebár...) Remélem 7végén be tudok ugrani, és akkor visszaolvasok meg írok bővebben is. Sziasztok!

cicó

Márti, közben letelt a munkaidődKép,mi meg apával biliárdoztunk a jójátékon, 5-4-re kikentKép
De mindjárt jön haza.
Cicó, jó, hogy te is előkerültél, most én tűnök el két napra.
Képzeljétek, akikkel mentünk volna kirándulni, barátainkkal, csak az apuka jön a 4 éves kiscsajjal, anyu marad otthon, mert tegnap elvetetett egy kisbabaát.Olyan szomorú, nem????
Nekik is a harmadik lett volna, de nem akartákKép.
Olyan rossz ez így szerintem.
Holnap reggel indulunk, és itt szállunk meg:
http://www.rokaberc.hu/

Megyek is, mert papa ma tök korán itthon lesz, ja, Márti, én nem raktam gumilepedőt az ágyba, azóta soha sem pisilt be éjjelKép

Jó hétvégét mindenkinek
Én már nem hszem ,hogy jövök ma.
PusziKép

ILDIKÓ
vas

Sziasztok!

Mi pedig Szentesre megyünk holnap reggel Kép De vasárnap jövünk vissza. A férjemnek kell kontrollra mennie, mert már hetek óta szenved a torkával, fáj neki és köhög. Az itteni körzeti orvosunk egy nulla, ott pedig van ismerős Kép

Márti,
sajnálom a kolléganődet Kép Szerinted talál magának máshol munkahelyet? Sajnos én is látom ezt a folyamatot, mert anyósom és apósom is egyészségügyisek. Anyós a szentesi kórházban volt műtősnő, még nyugdíjasan is, tavaly viszont elbocsátották. Nem is nagyon bánta, mert már annyira kevesen voltak, a munka egyre több lett, és már nem bírta. Szörnyű ez az egész, és mindenki szív, hiszen akit elküldenek, nehezen talál munkát, mi meg ha betegek vagyunk (vagy szülünk), ki vagyunk szolgáltatva fáradt és elcsigázott kórházi személyzetnek.

Cicó,
sajnálom az éjszakátokat Kép Hányszor kel éjjel a kisfiad? Mi pont ezért vártunk a kistesóval, mondván, hogy először kipihenjük magunka Kép De rájöttünk, hogy ez még odébb van, talán úgy 15 év múlva Kép A 2 kiló nem túl sok... Mozogni tudsz a kúra mellett? Írj a hétvégén bővebben!

Ildikó,
peches szériád van, úgy látom Kép De az jó, hogy a fogad jobban van, most már biztos nem fog fájni! Nem tudom, írtam-e, hogy néhány hónapja nekem a fogdokinő egy eret talált el a szurival, és haematómám lett? Jól megdagadt, és bekékült a fél arcom Kép Na ahhoz képest a tiéd legalább múlik, nekem vagy másfél hónapba telt, mire a sárgászöld foltom begyógyult...
Ujjad Kép

Motiot,
hihi, el bírom képzelni anyóst, ahogy majd leesik az álla Kép De azért jobb lenne, ha inkább kisebb méretben hozna kosztümöt, esetleg ha kicsit gonoszkodik, akkor meg is teszi, akkor viszont azért esik le az álla, mert jó rád a kosztüm, ő meg azt hitte, hogy kicsi lesz Kép Bonyolítom a dolgot Kép Na a lényeg, hogy Te fogysz és csinosodsz. Kivi vagyok, anyósod mennyit fogyott!

Igen, tudom, hogy nem kéne törődnöm a súlyommal! Csak hát ollllllyan jó lenne, ha a mérleg egy icipicivel kevesebbet mutatna! Mondjuk 2 kilóval! Kép A neten talált súlykalkulátor szerint az 54 kiló lenne számomra az ideális.
A tornát pedig gyűröm, tegnap is volt és nagyon jó volt! Tegnap callanetics volt, de sokkal keményebben csináljuk, mint itthon valaha is.
Kérdezted, hány alkalommal csinálom Kép Amikor elkezdtem, nagyon szorgalmas voltam, volt hogy heti 4x is végigcsináltam a videokazettát. Azóta igyekszem, hogy legalább hetente 2x becsülettel végigcsináljam. Ha nincs időm, akkor legalább a rövidített változatot, vagy csak hasizmot dolgozok. Most már könnyebb a helyzetem, mert itt a torna a suliban. Végül úgy alakult, hogy hétfőn callan. lesz, csütörtökön aerobic, vasárnap pedig extra kemény aerobic Kép Ez így nekem pont jó!

Szirom,
jó hogy írtál, kitartást a rohangáláshoz! Azért majd gyere mielőbb! Kép

Csajok, ma én is vezettem Kép Most már az új autót, itt Bp-en a jó nagy forgalomban Kép Persze még apukámmal, de szükség is van rá, annyira rutintalan vagyok... De nagyon élvezem, nagyon tetszik, és már alig várom, hogy nagyobb távokat is megtehessünk úgy, hogy én vezetek.

Most viszont irány a pakolás, Zsoltika alszik, reggel pedig korán indulunk.

Jó hétvégét!

Puszi,
Gabi

pgaboka

Még valami: itt az albumunk linkje, újabb és újabb fotókkal. Az autóról is raktam fel képeket Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6550&page=2&image=165455

pgaboka

Sziasztok!

A hétvégén kirándulóknak nagyon jó szórakozást kívánok!

Miksa sajnos tegnap délután belázasodott, kicsit takis is, én úgy látom, egy kicsit megfázott. Remélem, csak ez van, és nem valami ragályos vacak. Tegnap 38,4 volt neki, éjjel csak hőemelkedése volt (vagy ötször néztem, mert egyszer még tavasszal úgy találtam éjszaka, hogy rekordsebességgel megy föl a láza, reszket, tiszta kék az egész gyerek, és nem szólt, csak szipogott). Nekem régebben mindenki azt mondta, hogy ha éjjel fölmegy a kölkecek láza, akkor úgyis felébrednek és sírnak. Hát én az az eset után állandó készenlétben vagyok. Akkor kúppal ment föl neki végül 39,7-re. Rémisztő volt, még jó, hogy jó fej a gyerekdokink, aki hajnali fél 4-kor két csörgés után felvette a telefont, és elmondta, hogy mi az ábra. Én már húztam a gatyám, hogy menjünk az ügyeletre, ő meg mondta, hogy nem remeg a gyerek, hanem reszket a fölfelé száguldó láztól, azonnal kúp, 39 fölött pedig fürdő. Há kellett is minden, de mondjuk akkor még szopizott, és az akkor nagyon jól jött. Ja, és még azért paráztunk be, mert aznap kapta a 15 hós oltást, csak hát délelőtt még semmi baja sem volt.

Motiot! Szerintem nyugodtan próbáld ki a zöldséget. Bár nekem nem az a kedvenc napomKép A kosztümhöz és áll-leeséshez drukk! 42-es kosztümöt nekem is hozhatna valakiKép Ha olyan a szabása, rám jönneKép

Ildi! Vigyázzál már magadra, teKép

Mártus! Éjszaka is lehetne írni, de ahol a gép van, ott alszik anyukám. Ha ébren van még, próbálok is, de az az igazság, hogy mi is akkor tudunk rendesen szót váltani, ha Miksa elaludt. Mostanában pedig megint 3/4 és egy óra között van az altatás. Szóval fél 11 körül jutok le.

Rendes ágyra én még nem merek gondolni, mert ha Miksa nincs rácsosban, még mindig elszalad. Hát hogy altassam úgy el?Kép

Halat persze hogy lehet enni. Szerintem még egészségesebb is a többi húsnál, csak én nem mindig kívánom. Tegnap mi is pulyka felsőcombot sütöttünk római tálban vacsira, de egy az egyben félre kellett tenni mára, mert senki nem bírt vacsizni a déli libacomb utánKép Én sütöttem, mondhatom, hogy baromira jó lettKép

Gabi! Hú, nagyon nagy ez a kocsi, de nagyon szép. Nekem most muszáj az emberével furikáznom őt, mert abba fér bele kényelmesen nyújtott lábbal. Én viszont baromira tartok tőle mindig, nem tudom, hol van a feneke, az orrát se látom rendesen, nem érem el a pedálokat, ha viszont előre húzom az ülést, akkor beütöm a térdem a kormányba. Már azon is állítottam, de ha felemelem, akkor meg nem látom a kormánykeréktől a kilométerórát. Szóval szerintem nem nőkre szabták a nagy autókat. Az esélyegyenlőség megsértésével állunk szembenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok, a hétvégi diétám=0.
Szombaton vendégségbe voltunk a Szüleim egy régi barátainál. A néni akkora adag szilvás gombócot csinált direkt nekünk, hogy fizikai fájdalom lett volna, ha nem ehetek belőle. Azért csak mértékkel olyan 5 db-ot ettem. Szerencsére jó sok volt benne a szilva és vékony a tészta. Utána átmentünk a fiáékhoz (pontosabban a menyéhez +az unokájukhoz) ott meg isteni finom süti várt szintén a mi tiszteletünkre sütve. Ez lett volna a keményítő nap.
Ott mert ott tudtuk meg, hogy elváltak. A srácnak fontosabb lett a kocsma meg a haverok, meg a nők mint a családja. A felesége mondta Neki, választhat: vagy a család, vagy Õk. Hát Õ választott. Pedig olyan jól éltek, mint anyagiakban, mint családi légkört értve, hogy irigyelni valók voltak. Mind a ketten az osztrákoknál dolgoznak, gyönyörű családi ház, autó, pénz, boldogság, mindenük meg volt. A srác meg teljesen megkeveredett. Azt mondta: Õ úgy érzi, hogy be van zárva a lakásba, idegesíti a kislány, Neki szabadságra van szüksége. Most aztán kukucskálhatja a szabadságát, egy falu melletti kis házból,egy falusi fruskával Akinek se szakmája, se állása nincsen, de a gyerek az már jön a jövő hónapban, természetesen. A srácnak a kocsiját akkor is a kocsma előtt láttuk mikor indultunk haza.
Szóval akkor most csak egye meg, amit Magának főzött.
Szóval ott meg isteni finom süti várt szintén a mi tiszteletünkre sütve. Ez lett volna a keményítő nap.
Tegnap egy barátainknál voltunk du. ott sonkás-sajtos melegszendviccsel kínáltak minket. Ez lett volna a szénhidrát nap.
Ma még szerencse, hogy gyüm.nap van, talán le tudok v.mit. faragni a hétvégi bűnözésből.

Jó, hogy mindenki jelentkezett a hétvégén, még Cicó is végre.

Figyellek Benneteket az időmtől függően.

mártus

őpőőőőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:19-kor.
vas

őőőőőőőőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:20-kor.
vas

Sziasztok! Totál kivagyokKép Megint éjszaka üvöltés ment (most már ráadásul feláll a kiságyban, úgy csinálja, így esély sincs, hogy magától visszaalszik.) Már azon gondolkodom, hogy elviszem dokihoz, mert másfél hónapja ez megy. Amúgy születése óta mindig nagyon jól aludt: 5 hetes koráig 1x ébredt éjjel 1 körül szopizni, utána már átaludta az éjszakákat. Néha volt 1-2 hét amikor párszor felsírt (pl. amikor az első fogai jöttek) de ilyen még soha nem volt. Van, h. 10-15 percenként elkezd ordítani, szóval nem is tudom, hányszor egy éjjel. Van hogy órákon keresztül semmivel nem tudom megnyugtatni. ha odaveszem magunkhoz, akkor is még sokáig ordít, páros lábbal rugdalja a hasam stbKép Most már nem csak fizikailag, hanem lelkileg is tropának érzem magam, főleg emiatt a tehetetlenség miatt.
Fogyókúra téma: amikor sikerült, volt olyan, h. minden nap tornáztam, de azért igyekszem heti 2-3x megoldani. Tegnap a Réka Add önmagad 3 dvd-jét csináltam - amíg bírtamKép De a diétázást abbahagyom, mert lejárt a 33 nap (mint írtam kb. 2 kiló ment le... és azt írták akár 10-et levisz, tény, h. képtelen voltam szóról szóra betartani). Most majd igyekszem odafigyelni a kajálásra, nagyjából betartom a kódokat, aztán meglátjuk, hogy dönt az a maradék 3 kiloKép Bár lehet, h. az ideg hipp-hopp leviszi.
Hogy van Miksa? Ildikó, nálad mizújs? Lehet, h. találkozunk ma a zenebölcsiben? Bár még azt sem tudom, mi eljutunk-e. Többieket még nem sikerült teljesen végigolvasnom, ez is csoda már, hogy ennyit sikerült írnom. Mindenkinek szép napot!

cicó

őőőőőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:20-kor.
vas

őpi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:26-kor.
vas

Viszont, most lelépek, hátha túl sok volt már belőlem.Aztán ezt gondoljátok:Kép
De még jövök, mert a hétvégéről nem is írtam, úgyhogy kaptok még ma belőlemKép

PUSZI!!!!
vas

Illdi, nagyon édes fiaid vannakKép Jók a képek!!Mi sem zenebölcsizünk, mert Balázs még mindig alszik 8 óra óta - most pótolja az éjszakai lemaradást. Ok. talit majd egyeztetjükKépKezd sütni a nap, talán elugrunk piacra ha felébred. Nagyon szép lett a ház is! IrigykedekKép Mi még csak a tervezésnél tartunk...

cicó

Benézek egy kicsit.

Ildikó!

Nagyon szép lett a házatok. Olyan vanília, krémszín keveréknek látom a képekről.
Istenem, mikor fogunk mi itt tartani. A városnak azon a részén, ahol mi szeretnénk venni csak régi házak vannak, amelyek felújításra várnak. Ezeket kb. 16-19 mFt. között árulják, a felújítás min. 15 mFt. körül van. Ez együtt 30-35 mFt. Szerintem nem lesz gondom, hogy melyik fogyókúrát csináljam mert már ennünk sem lesz mit. Nagyon gondolkodunk, hogy Anyósomék telkére építünk, de ez nagyon meggondolandó, mert Õ nagyon nehéz eset. Ahol most lakunk teljesen fel van újítva, egyedi fűtés, 10-en lakunk az egész lépcsőházba. Szóval ez is kényelmes, de azért a családi háznak nincs párja. Nagyon örülhetsz neki, főleg a gyerekek.
A kirándulásról tényleg írjál, elég jó időtök lehetett, a ruhák alapján.

Motiot!

Anyósék jelen vannak már? Ruha sztori mikor jön?

Gabi!

A munkahelyi témával kapcsolatban csak annyit, hogy azért sem gondolom, hogy el tud helyezkedni szegény, mert annyira kis szerencsétlen, hogy még a nevét is alig tudja megmondani. Nem tudom mi lesz Vele.
Nálunk még idén is lesz egy nagy leépítési hullám, meg a jövő évben is. Ráadásul most lett ig. váltás, aki nagyon radikális.
Azért is gondolkodunk már nagyon a kistesó témán, hogy ezzel be biztosítsam Magamat az esetleges leépítési hullámmal szemben.
Kocsihoz, tényleg gratula. Jó nagy a csomagtartója. Ezzel aztán tényleg bárhova el lehet indulni.

Szirom!

Holnap husika napom lesz. Azt hiszem, halat fogok enni, már olyan régen volt.
Az éjszakai gépelés dolog csak vicc volt, nehogy komolyan vedd. Akkor írsz, amikor csak akarsz. De az sok legyen, meg gyakori.
Miksa, hogy van?

Cicó!

Tényleg elviheted gyerekorvoshoz. Nem fognak kinevetni. Emlékszem, Andrásnál is volt hasonló időszak, a védőnő ajánlott vmilyen. gyógyteát aminek van egy kicsi nyugtató hatása. Sajnos a nevére már nem emlékszem, Herbária termék az biztos. Menjél, csak el nyugodtan, ez már tényleg a tűréshatárt súrolja ahogyan leírod.

mártus

Sziasztok,
anyos sztori meg egy kicsit varat magara, mert csak csütörtökön jönnek, nem ezen a hetvegen. Addig probalok kitartani, bar a tegnapi nap nalam is eleg gazosra sikerült. Rantott hus, rantott sajt sültkrumpli es tartarmartas. Ebedre, valamit este tizkor. Szoval nem volt semmi.
MIndezt pedig azert, mert szombaton este teljesen bepanikoltam. Egyedül voltam itthon, mert apanak kosarmeccse volt egy masik varosban es ezert kesön jött, na meg persze beültek a csapattal egy pohar borra is. Szoval egyedül voltam es mint mar irtam, egy hete nagyon nagyon faj a derekam. Na ezen az esten nem csak a derekam fajt, hanem kisugarzott az egesz a forgoimba, mintha kest forgattak volna bennük es lesugarzott a terdembe, ott is lüktetett. Aztan elmentem aludni, de fel kellett kelnem, mert annyira fajt, hogy nem tudtam volna aludni. Bevettem egy fajdalomcsillapotot es vissza feküdtem. Aztan hirtelen belemhasitott, hogy mi van, ha valami komoly bajom van? Eszembe jutott egy baranöm, aki szemben lakott velünk, egesz kiskorunkban együtt jatszottunk. 3 evvel volt fiatalabb nalam. Ket eve karacsonykor meghalt rakban, a gerinceben volt egy daganat. Kesön ment orvoshoz, pedig mar egy ideje neki is fajt a hata es zsibbadtak a vegtagjai. Tudom, hogy ez hülyeseg, de annyira ramtört a halalfelelem, hogy elbögtem magam. Persze gondolom, hogy tenyleg csak a derekam faj, de akkor este ez annyira extrem volt, hogy nem is tudom elmondani. Na akkor arra gondoltam, hogy a fenebe a hülye fogyokurakkal, egesz nap csak ezzel foglalkozom, ekörül forog az eletem, hogy mikor hany dekat fogyok vagy hizok, meg a penzen sirunk, hogy nincs, de kit erdekel ez??!! Sokkal fontosabb az egeszseg, a szeretet es a baratsag, hogy elvezzük az eletet es kielvezzük, mert ki tudja mennyi van meg hatra?
Ez most eleg pesszimistanak tünhet, de nem akartam az lenni. Csak azt akartam kihozni a dologbol, hogy ezentul nem fogom olyan komolyan venni ezeket a kis dolgokat, persze az ember odafigyel, de nem ekörül fog forogni az eletem. Remelem ertitek mit akarok ezzel mondani. Persze le akarok fogyni, de nem minden aron azonnal es kemenyen es rögtön, ahogy ezt eddig gondoltam. Szepen okosan megcsinalom es közben nem mindig erre gondolok.

Na megyek, mert tul dramai vagyok ma. Egyebkent nalunk ünnepnap van, apa itthon van, ki kene valamit talalnunk delutanra, bar nagyon szar az idö, eg a villany, hogy lassunk valamit. Szörnyü. Mintha este het ora lenne.
Megyek, mert apa kiabal, hogy Abel ehes es ö is. Megetetem öket. Majd holnap jövök menint, addig is elvezzetek az elet apro örömeit!
Puszi
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Elfelejtettem irni,
Ildiko, gyönyörü a hazatok, irigylesre melto!

Cico,
szerintem is nezesd meg Balazst orvossal, nem fog kinevetni! Köztetek sem nyugszik meg? Mi lenne, ha mar eleve ott altatnad nalatok az agyban es talan ugy nem ebredne fel ejjel olyan sokszor, ha azonnal meg tudod nyugtatni, amint mocorogni kezd? Szerintem megerne kiprobalni!

Marti,
nem baj, ha bünöztel, majd ma böjtölsz he-he, egyebkent meg ha elvezted es jolesett, akkor semmi baj nincs!

Szirom,
jobbulast a csaladnak!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

poi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:28-kor.
vas

őppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:28-kor.
vas

Na, akkor Én is írok gyorsan!

Mit néztetek meg? Tök szép volt a szállásotok, megnéztem a képeket róla.
Valami élménybeszámoló?

Hát tényleg nagyon gáz ez a ház téma Nálunk. Múltkor megnéztünk egy lakást, kb 85-90 m2 volt. Tégla építésű, egyedi fűtés, nagy zárt udvarral, van még egy kis medence a gyerekeknek az udvaron, saját pincével. A baj csak az volt, hogy 3 szobás volt csak. Ja, és 16mft. most is 3 szobásba lakunk csak kissebbe. Akkor meg minek költözzünk át egyik 3 szobásból a másik 3 szobásba. Anyósomék egyébként írtó jó helyen laknak Győrben. Egy rövid kis zsákutcában, tök csendes, csak az a pár autó jár Akik ott laknak. (10-ig van számozva az egész utca). Most árulják a szembe lévő házat meg meghalt a néni. 19 mFt-ért kezdték, már 15-16-nál tartanak. Várunk még egy kicsit hátha megy lejjebb is. A baj csak az, hogy olyan az egész ház, hogy azt a földig le kell bontani, jóformán csak egy telket veszel annyi pénzért, meg még a bontási költség sem 2 fillér. Ja, meg a kertre totál rálátnak a szembe emeletes házból.
Anyóséknál a másik oldalon nincs ilyen gond. Tegnap nem akartam írni, talán egy kicsit csúnya dolog, de Apósom sajnos elég komoly szívbeteg, úgy hogy (a Férjemmel beszélgetve) sajnos nem nagyon lehet Tőle túl hosszú életet várni. Természetesen, nem azt várja az ember, hogy na mikor.. Akkor meg Anyósommal csak el leszünk valahogy, Õ is csak öregszik, úgy is csak egymásra számíthatunk. Nekem nem élnek már a Szüleim, se Nekem, se a Férjemnek nincsen testvére. Tök egyedül vagyunk. Majd meglátjuk, hogyan tovább. Nálunk a szocpol. Nem nagyon jön szóba mert mind a kettőnk nevén van már lakás. Úgy, hogy tök mindegy, hogy milyen házat veszünk.

Motiot!

A derekad úgy látszik, nem csak egy sima izom becsípődés. Tényleg el kéne menned dokihoz.

Majd még írok.

mártus

Szevasztok mucik!!!

Látom, ma pangás van, mindenki alszik???
Nekem már elmúlt az álmos holdkóros időszakom, mostanában nem alszok délután(de azért vannak kivételes napok)pl.tegnap.Kép

Márti, és ha telket vennétek, az nem lenne olcsóbb?Mert azért 16-ot kiadni egy olyan házért amit porig kell rombolni az sok.Mennyiért adnak Győrben egy telket?
Vagy a rombolósdi még mindig jobban megéri?
És a neveteken lévő lakásokat nem akarjátok eladni, mert akkor máris jár a szoc.pol.Nekünk is a nevünkön volt az előző lakásunk, de ahogy aláírtuk a szrződést róla, máris mehetett az ügy tovább.Vagy azokat megakarjátok tartani???
Olyat meg ne vegyetek, ahova belátnak, nem azért költözik az ember kertes házba, hogy 25 szomszéd bámulja a bugyijátKép
Mi is tavasszal körbe fakerítésezzzük a telket.Meg újra füvesíttetjük a kertet,mert ez most nem jött össze, amit mi magunk csináltunk.Tiszta tarack az egész.Az most majd jól ki kell gyomirtózni, aztán kezdődhet az egész előről.Viszont akkor kicsit parkosítunk, meg játszóteret is csinálunk egy minit.Kép
Ennyi kölökkel már kell valamiKép

Mit írjak még a hétvégéről, semmi extra nem történt.A szállás meg csak kívülről volt szép, meg az étterme.A szobák kicsit putrisak voltak.
Meg a fürdő is.Sajnos nem ütötte meg az igényszintemet, így koszosak maradtunkKépKép
Nem kiröhögni!!!!!!Kép

Márti, mindjárt mész hazaKép
Olika megint itt alszik a nappaliba az ágyon.Múltkor leesett, de visszamászott,annyira cuki voltKép

Szerintem befejezem ,kicsit kiülök a teraszra, fáj a fejem, olvasgatok egy picit, onnan meg Olivért is látom, meg hallomKép

Pusz
Ildikó
vas

Szia Ildikó!

Hát, ma csak mi levelezünk. Tényleg lassan megyek haza. Nem is reagálok hosszan most a ház témára. Majd holnap.

Nem is menőztem még. Képzeld/jétek ma olyan naci van rajtam, ami kb. másfél éve rám se jött. Anyósommal rakattam bele új cipzárt. Hozza át a nadrágot, és mondja, hogy a gombot vissz varrta a helyére mert nagyon kívülre volt varrva. Na gondoltam akkor én meg varrhatom vissza ahol volt. Felpróbálom, nem hittem a tükörnek (sem), totál jó rám, a gombot meg nem, hogy vissza de még beljebb kellett varrnom egy kicsit, hogy ne álljon el a derekamtól. Írtó boldog vagyok. Ma is megyek futni, tegnap is voltam. Holnap-holnap után vendégeim lesznek du. örülök nekik, de ez a du-i futásomba fog kerülni. Mindegy majd még kevesebbet eszem, már úgy is alig eszem annyira pici gyomrom lehet.

Holnap jelentkezem.

Puszi minden ide látogatónak: Márti

u.i. Csak jöjjön már Valaki rajtunk kívül is, ugye Ildikó?

Még egy gyors kérdés. Szerintetek, egy majdnem 3 éves Legényke már élvezhet egy bábelőadást? Tudja már fogni az adást ilyen témában? Mert lehet, hogy a hétvégén elvitetem az Apjával.
mártus

L Á N Y O K ! !

SZOMORÚ VAGYOK! HOL VAGYTOK?

MÁRTI
mártus

én itt vagyok, de már megyek is, mert görcsöt kapok a nettől.
a 2006.tavaszi babások elköltöztek egy másik helyre, és ott próbálkoztam mindenféle képfelrakással, stb, de nem sikerült.Most megyünk a bótba, meg a postára.
majd jövökKép

ildikó
vas

Hát, Ildikó, ketten maradtunk?

Te is szomorú vagy?

Azért örülök, hogy legalább TE jelentkeztél. Holnap írok lesz ami lesz. Ha csak Veled fogok levelezni is öröm lesz, hidd el. Klassz Csajszi vagy.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?