Új privát üzeneted érkezett!

Hogy ezek a pasik milyen lusták, ha nem a sörös pohár emelgetéséről van szóKép
vas

Ikea 10 ezer.
vas

Majd lefényképezem ,bár még most kéne.
Na. mindjárt.
oli minig nyúlkálKépggggg
vas

Azt néztem én is a neten (mi lépcsőnk is 80 cm). Megy egyszer élőben is, de elég gyöngusznak tűnt. Nem az? Meg 24 hónapos korig írják. És nem tud felállni a kölök az alsó keresztrácsra? Nem tudja kinyitni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tök jó, fotózd le!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:11-kor.
vas

Aha, mit nem adnék érte én isKép

Alul nekünk brutál van, mer úgy kellett kiszabni a korlát hiánya miatt. Keresek róla képet.

Kép

Itt jött rá a kölök, hogy bár érdekes volt a szerelés (lelkesen segítettKép), ez végülis őellene vanKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

pppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:12-kor.
vas

Ügyes srácKép

Én azért nem értem ezeket a dolgokat, mert egyébként baromira gondoskodó, biztonságra ügyelő, gyereket imádó az ember, de ezt mint ha nem fogná föl. És nem találom a nyitját. Lehet, hogy ki kéne próbálnia, de még ez sem igaz, mert este ő viszi fel a kölköt, igaz, más batyuja akkor nincs.

Nomost húznom kell, Miksa reggelizik, aztán egy halom dolgunk van. Sziasztok, és Ildi, amint tudsz, gyere! És ne tologass semmitKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem tolgatok semmit, már minden a szoba közepén vanKép(nem én voltam)

Kb. egy óra múlva jönnek le, aztán mi meg költözhetünk fel.Kimenni, meg bárhova elmenni sincs kedvem(nem is akarom itthagyni a házat egyedül), olyan hideg vanKép
Na, jók legyetek.Este talán tudok jönni, de akkor sosincs kedvem.Itthon a család, én meg netezzek? Ezért szeretek délelőtt.Ilyenkor még Olivér is eljátszik egyedülKép

Pusz
vas

EGÉSZ NAP SENKI??????Kép
vas

De, igen!

Én majdnem voltam, csak olyat csináltam, amit nem nagyon szoktam. Idő hiányában csak gyorsan begépeltem a babanetbe közvetlenül a levelemet, és mondani sem kell természetesen éppen akkor hiba üzenetet kaptam és az egész elszállt mint a győzelmi zászló. Idő hiányában meg már nem volt se időm, se kedvem újat írni. (egyébként mindig először a wordbe begépelem és úgy másolom csak ide)

Szar az idő mint gondolom máshol is. Ma sokkal vastagabban felöltöztem mint tegnap, már lilák voltak az újaim du.-ra úgy fáztam.
Keményítősnap teljesítve. Ma SZÉNHIDRÁTNAP nap van. ÉLJEN, ÉLJEN. Csináltam tegnap paradicsomos tésztát. Apucinak nagy adaggal mert imádja sok sajttal, Magamnak kis adaggal mert én most nem imádhatom annyira és kevés sajttal.

Velem nem történt tegnap semmi említésre méltó, amint olvasom mással sem.

Ildikó!

Hogy haladnak a manusok? Az allergiád most könnyebb, ilyen esős időben?

Szirom, Motiot!

Ti mit esztek ma?

Többiek, hahó! Hol vagytok, de tényleg?
mártus

Sziasztok! Csak jelzem, még élek, aztán majd próbálok hosszabban is írni. Gabi, Susi fogyival kapcsolatban majd írok külön. Most annyi, h. tegnapelőtt hajnal 2 és 5 között tudtam aludni valamennyit, ma már 1 után...húúú az sokkal több.Kép A fiam fekvés után fél - 1 órával elkezd ordítani, és aztán hajnalig küzdünk vele. Mint egy újszülöttKép Most ezt sem tudom részletezni, talán később. A nappali alvás is küzdelem. Amikor ébren van, továbbra sem jutok el a gépig. Az új gép azóta is romokban, nem tud felállni a rendszerKép Nagyon lelkes vagyok mint látjátokKép Norbi sehol, napok óta alig eszem (vacsora, reggeli 1 bögre tej , ebédre amit épp' elérek) úh. nem tudom mi lesz. Szombaton Ikeáztunk (nem is láttam ezt a rácsot pedig nekünk is jó lenne talán a kiszobára), nagyon jó volt az egész nap, Balázs is nagyon élvezte. Ott is kajáltunk (az otthonról hozott kajára még bevágta az ajándék bébiételtKép Csak kis dolgokat vettünk, meg Balázsnak pár dolgot a gyereksarokba, meg ágyneműt, takarót neki stb... Kicsit megint újítottunk a lakáson, ezek az apró dolgok fel tudnak nagyon dobniKép Még annyi, hogy az én férjem egy áldott jó ember, nagyon drága és nagyon imádom!!!Kép Eddig szerencsére nem akart sem plazmatévét,s em íjkészletetKép Na majd legközelebb írok róla is, meg mindent pótolok, mai most lemaradt. Most megyek Balázsnak ebédet főzni. Puszik.

cicó

Sziasztok,
Benjaminnak nagyon sok boldog szülinapot kivanunk mi is!

Bocsika, hogy nem voltam par napig, de annyi minden összejött, hogy sajna nem tudtam benezni. Apa meguszta a tüzet, a cegnel sem lett tul nagy gond, na meg biztositva is vannak.
Bevallom töredelmesen, hogy mostanaban nem tudok mit kezdeni a gyümölcsnappal. MIndig becsuszik valami mas is melle! Sajnos. Ma napokon semmi gond, delelött gyümi, aztan a napnak megfelelöen, de a csak gyümölcsnapon meg tudok hülyülni. De nem hiztam semmit, söt, talan araszolgat tovabbra is lefele a merleg. Majd megprobalom betartani azert.

Ildi, kitartas a szerelökhöz, majd csak elmennek egyszer es akkor egy gyönyörü hazatok lesz.
Gabi, gratula a kocsihoz. Mi is nemreg vettünk, egyterü csaladi autot, mert nekünk kell a hely a hazautakon, hiszen sok mindent viszünk mindig. Nissan Almera Tino, otthon nagyon keveset lattam belöle. De jo kis auto.
Cico, neked is kitartas, majd megoldodik a helyzet, addig is gondolj arra, hogy mennyire szereted a kisfiadat es hogy mindent megteszel erte!
Marti,
remelem nem lesz beteg Andris! Abel most hala istennek jol van egy ideje. le is kopogom kopp-kopp.

Kepzeljetek, megis költözünk!! A pasi nem hagyott minket beken, addig hivogatott, addig targyaltunk, mig lement az arral a mostani lakasunk araig. Szoval ugyanannyi lesz a penz csak ketszer akkora lesz a lakas! Annyira örülünk, es total lazban vagyunk. Ma adtam fel hirdetest erre a lakasra, a mostani föberlöink rendesek, mert kereshetünk mi lakokat, nem fog itt ugralni ö is, hanem megbizik bennünk, hogy kit valasztunk. Remelem hamar elkel es akkor vagy elsejevel vagy 15.-en költözünk!!!! Mar annyira varom!!!
Na mennem kell, mert Abelnek aludnia kene, en meg itt ülök a haloban es netezek.

Pusszancs, majd jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt Mindenkinek!

Motiot!!

Ez fantasztikus. Mint a derült égből a villámcsapás. Hát én sem férnék bele a bőrömbe örömömbe. Levitte a pali az árat a mostaniéra? Ezt tényleg nem szabadott volna kihagyni. De boldog lehetsz. Gratulálok is mielőbbi költözést.

Cicó!

Tényleg kitartás. Teljesen változó ezeknek a gyerkőcöknek az alvási-ébrenléti szokásuk. Ahogyan erősödik az idegrendszerük egyre kevesebb alvással is beérik és egyre hosszabbak lesznek az ébren töltött időszakok. Mikor fekteted le este? Mindig azonos időben, vagy ahogy látod rajta a fáradság jeleit?
Nem tudom milyen rendszer van Nálatok beállítva (minden családban más), de ha úgy gondolod, hogy még este elég energikus a gyerek hagyd, hogy játsszon egy kicsit még. Had fáradjon csak ki, olyan birkózós, csúszós-mászós dologra gondolok, ami fizikailag is lefárasztja. Nálunk, mikor András kb. ilyen idős volt meg kicsit nagyobb, mikor az Apja este hazajött olyanokat játszottak, hogy azt hittem leszakad az emelet. Vélemény, vagy már ezen is túl vagytok, szegények?

Szirom, Motiot!

Ma gyümölcs nap van, nem elfelejteni. Csináltam még tegnap este Magamnak egy dobozkában gyüm. salátát. András helyből kiette belőle az almát meg a szilvát. Így hoztam még 1 banánt meg 1 almát a fél adag gyüm. salátám mellé.

Képzeljétek, azt mondja az Anyósom, hogy tegnap dupla uzsonnát kért András a bölcsiben. Mikor hazajött az Apja uzsonnázott Vele is, kolbászos krémet 1/2 zsemlyével (csak Õ eszi azt a kolb.krémet a családban). Vacsorára sütöttem az Apjának 3 tojásból rántottát újhagymával sajttal a tetején. Annak a felét úgy ette meg, hogy az Apja hozzá sem nyúlt a tojáshoz meg 1/2 zsemlyével meg 1 pohár teával. (én már itt rosszul voltam).
Az esti fürdés, fogmosás után már pizsamában mondja, hogy Õ még akar valamit enni, szinte könyörögtem Neki, hogy ne egyen ilyen későn már semmit, mire megegyeztünk 1 kis pohár joghurtban. Utána megint fogmosás aztán ment aludni mint a bunda. A férjem már most szekál, hogy lesz ez még rosszabb is.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

ppoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:13-kor.
vas

Márti, nyugi, van amikor Levente is hazajön az oviból, és lefekvésig csak eszik.
Nem volt az se ritka, mikor megevett 5!!! virslit, aztán 2 tojást, meg még sorolhatnámKép
Vannak ilyen napjaik.
Gondolj bele, van amikor te se kívánsz semmit, de van amikor egész nap ennél.Csak ők kicsik, és fura, hogy mennyi minden belefér a pocakjukbaKép
vas

Szisztok!

Tegnap elég rendesen bekakilt a babanet.

Ildikó!

Ma már rajtara kész vagy a gép előtt?

Képzeljétek, tegnap gyüm. napom volt és csináltam 1 tálka gyüm. salátát. Volt benne szőlő, szilva, nektarin, alma. Elcsipegettem lassan és olyan gyomor égésem lett mint még soha. Muszáj volt vennem 1 pogácsát mert majdnem szétmarta a gyomromat a sav.
Talán ennyi vétkezés belefér, mert élet mentésről volt szó. A mérleg vmelyik. nap már csak 61,2 kg-ot mutatott. De ma csak 62,3 kg voltam. Kicsit ingadozik, de azért araszolgat lefelé. My a farmeromhoz már övet is raktam mert elállt a derekamtól. Ez a gatya 3 hete még úgy feszült rajtam, hogy fel fel tudtam venni, de olyan voltam benne, mint akit csőbe húztak.

Tegnap du. voltunk a bölcsiben fogadóórán. Tök aranyosak a gondozónők (nem dadusok, mert azok az óvodában vannak, én pont fordítva tudtam). Nagyon szépek lettek a szobáik, rengeteg játékot vettek Nekik az őszre. 1 Apuka segítségével pedig kialakítottak 1 alkotó szobát, ahol mindenféle kézügyességi dolgokra próbálják Õket tanítgatni, pl. bab, borsó, kukorica, stb. szétválogatásra Nagyon szép lett. Olyan boldog lent András, hogy alig akar haza jönni du. tegnap is majdnem negyed órát vártam még rá, mert még Anya ezt is, meg azt is kipróbálom. Most már a reggeli otthagyás is kezd egyre gördülékenyebb lenni. Nagyon boldog vagyok. Tudom ez még sokakat nem érint de azért leírtam az örömömet, ha nem haragszotok.

Most Ti jöttök, írni sokat, gyorsan. Cicó te is, hogy mi van Veletek.

Puszi: Márti
mártus

<font color="0000ff">MI VAN ITT KÉREM SZÉPEN??????????
SEHOL SENKI??
IRGUM-BURGUM!!!</font>

Jelentem kész vannak!!!!Kép
Én is teljesenKép
Tegnap este már lent kitakarítottam, ma még fennt kéne.Bár teljesen nem tudok, mert minden a szoba közepén, én meg nem tologatok!!!!

Mi van Veletek??
Dirtha is nagy hévvel bejelentkezett, aztán újból lelécelt.
Na, aztán most már tessék előkerülni, lassan-lassan elhúzok a dógomra, de mire visszajövök, olvasni akarok sokat!!!Kép

Pá, Ildikó
vas

Csá , Márti, látom te itt vagy.
Azt meg nem tudtam, hogy tegnap sz*r volt a babanetKép

ügyi vagy!!!!!
csak így tovább, látod, még olyan gatyák is felfognak rád jönni, amiket évek óta nem is láttálKépKép
vas

Hát, tényleg tök jó érzés. Azt mondjuk nagyon furcsállom, hogy a mérlegen alig látok változást, a ruhákon viszont sokkal nagyon mérvű változást érzékelek.

Mennyire vagytok a lakással? Manusok bent ma már nincsenek, csak kint? Milyen színű léesz a házikó?

Márti
mártus

Sziasztok!

Én meg rohangáltama kórházba, az embert tegnap operálták. Keresztszalagpótlás meg volt benne 2 porc is. Most is megyünk, úgyhogy épp, hogy bejelenkezem. Elfogyott a jeges teája az én uramnak.

Azért a mérlegre reggel ráálltam, 3 kiló lassan megvan, úgyhogy én is haladgatok.

Márti! banánt egyél, az nem savas! A szilva és az alma az nekem is tud gáz lenni. De a banán tuti, és nagyon jól telít. Mondjuk én tegnap összesen egy narancsot meg egy almát ettem, mert tegnap még nagyon izultam: délután a műtét miatt, aztán amikor este elbúcsúztunk, akkor még nem ment ki a zsibbadás a lábából...
És neked gratula, megy ez, látod!

Ildi! Tök jó, hogy kész vagytok, de tényleg csak módjával mocorogj! Hányinger?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szevasztok!!

Basszus, egy szót legépeltem, erre Olivér nyüszögKép
Ennyit a nyugodt netezésről.Már mehetek is.Mindjárt kiabál, hogy "aja"Kép
Annyira cuki, ahogy mondja.
Megyek is.

Ildikó
vas

úőp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:13-kor.
vas

szeva csajok

bocs a koordinalatlansagomert, a ferjem laptopjarol jelentkezem es baromira nem tudom, hol a nagybetu, ekezetek stb.

hetvegen jovok anyuhoz, teszek fel kepeket is,ezzel nem megy.

mindenkinek nagyon koszonjuk a jokivansagokat, megvolt a buli,a fiam a berregos markolonak orult leginkaBB (HU, MEGVAN A NAGYBETU) swzoval kapott uj agyat is, felmagas agy, igen kiraly, persze feltunk, hatha leesik, de nem!majd meselek

pusz,

*DIRTHA
dirtha

Sziasztok,

Marti,
örülök, hogy most mar latszik az eredmenye, es belefersz a regi szoknyadba is. Majd lesz ez meg ennel is jobb!
Szirom, tenyleg ügyi vagy, a 3 kilo az tök jo!
En bevallom töredelmesen, hogy a gyümölcsnap ismet nem sikerült. A delelötti az meg ok., de aztan nem birom es ennem kell mast is. Nem tudom mit csinalöjak, hogy van-e igy ertelme enneka 90 naposnak, hogy gyüminapon mindig vetkezek.
Egyebkent en mindig a feherje nap utan vagyok a legkevesebb kilo, a szenhidrat utan pedig a legtöbb. Nem hajlik ez inkabb a Norbi fele? Na nem akarok minden összekutyulni es egyikböl a masikba nyomulni, de nekem ugy tünik, hogy az talan közelebb all hozzam. Szerintetek?
Megtorpantam na, es kesz! Most mi lesz?
Ja, es jobbulast az emberednek!

Ildi,
örülök, hogy keszen vagytok a hazzal, csak ovatosan pakolgass es tologass! Hagyd az emberre!

Dirtha, aztan tenyleg jönni am es kepeket is varunk!

Kepzeljetek, meg a mult szombaton voltunk babauszason, Abel majd megörült a viztöl, annyira elvezte. Ö volt a fönök a többi baba között, csapkodott, jatszott, uszotempozott stb. Nem gondoltam volna, hogy elsöre ilyen jol fogja erezni magat. Azt elvezte a legjobban, ha felültettük a medence szelere es "beleugorhatott" na persze fogtuk, de tenyleg tök vizes lett a feje bubjaig ilyenkor es ö csak elvezte es hisztizett, mikor vege volt az oranak. A nöci mondta, hogy hamarosan vigyük rendesen uszni, mert latszik rajta, hogy eleme a viz. Most is megyünk szombaton vagy vasarnap, mar alig varom.

Kepzeljetek, nem akarlak benneteket idegelni, sem nem szorakozok, de megsem vesszük ki azt a lakast. Hogy miert? Mert rajöttünk, mikor mar minden elesben ment, hogy megis mennyire szeretünk itt lakni es nem akarjuk egy kicsit rosszabbert feladni. A rosszabbat ertem azon, hogy ott nem lett volna garazs es pince sem igazan, csak valami közös taroloban egy sarok. Na hat nekünk itt meg anyni cuccunk van a garazsban es apinceben, hogy hova tettük volna ezeket? Ja, es megneztük megegyszer a lakast is, felhivtuk a nöt, aki ott lakik, hogy mehetünk-e öt percre. Hat most mas volt egy kicsit a helyzet. Total macskaszag volt es bent cigiztek a lanyaval ezerrel. Na meg kosz volt, szerintem masfel hete nem takaritott, miota megneztük. Olyan lehangolo volt igy latni,. hogy elment töle a kedvünk. Nem volt meg mindkettönkben az a 100%-os jo erzes, ezert ugy döntöttünk, hogy jol döntünk. Na ennyit erröl. Igerem nem lesz folytatas.
Na megyek, mert Abel meg nem reggelizett.
Majd jovök
puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

őpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 12:14-kor.
vas

Befóliázták az ablakokat kívülről.
Még jobban elvagyunk zárva a külvilágtól, már a napocska se süt beKép
És Ti se vagytok sehol.
vas

Itt egy 13.heti magzatállapot:
http://babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=13
CukiKép
vas

Megettem egy nagy tányér tejszínes, gomás tésztátKépKépKép
Nyami-nyami.
De még 12 előtt volt a tejszín.
De azt hiszem lesz később isKép
vas

SOS!!!!!

A család tejbegrízt akar enni!!!!
Hogy kell csinálni??
Eddig mindig anyós mondta meg, de nem szívesen hívnám most fel.
Ezek meg megőrültek, hogy ezt akarnak enniKép
Ráadásul én meg nem is szeretem, és nem is szeretek olyat főzni, amit nem eszek meg.
De a kis családomért mindentKép

Na, várom a tejbegríz, (darakása)recepteketKép
csá
vas

Sziasztok Lányok!!!

Itt vagyok!!! Végre! Nem igaz, hogy mi volt itt: tegnapelőtt babanet nem volt, tegnap meg internet...

Most gyorsan Ildikónak, aztán visszaolvasok és írok rendeset Kép

Tejbegríz: fél liter tejhez 3 evőkanál búzadara kell, de ez nem lesz elég a fiúknak Kép Szóval inkább 1 liter tejecske, 6 evőkanál búzadara és ízlés szerint cukor kell hozzá. A tejet felforralod, ha forr, teszel bele cukrot, (én fél literhez kb. 1 evőkanállal szoktam), vissza a tűzre, a darát fokozatosan kell beleönteni, én kézi habverővel szoktam kutyulni. 1-2 percig szoktam főzni, utána azonnal tányérokba porciózom. Kicsit hagyom kihűlni, akkor besűrűsödik, megdermed.
Ez egy kicsit hígabb változat, ha tuti sűrűn szeretik a fiúk, akkor egy picit több búzadarát tegyél bele.

Majd jövök még Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

No, itt vagyok egy kicsitKép Minden nap megyek a Sportkórházba, és ez bizony több órás program. Anyu szerencsére jól elvan Miksával. Mondjuk tegnap ők is bent voltak, mert az embernek hiányzik a kicsi fiaKép

Ildi! Az én uram tavasszal brigádkiránduláson focizott, aztán ez lett a vége. Esküvő előtt pár héttel mindez, majdnem gipszben állt az anykönyvvezető eléKép Az a gáz, hogy ez a térde eddig jó volt, a másikat még fiatalon szintén fociban kicsinálta. Mindkettőt meg kell műteni, mert egyikben sem volt keresztszalag. Az újabb sérüléssel kezdték most, de úgy tűnik, jó választás volt, mert porcot is találtak. Ma már jobban volt, de eddig azt sem tudtam, hogyan kedveskedjem neki, mert semmire sem bírt mosolyogni. Jó, tudom én, hogy nagyon szar dolog, mert nekem is volt néhány műtétem, már írtam. Holnap talán hazaengedik, reggel derül ki. Aztán ő is baromira fog nyűglődni, amíg gipszben lesz, mert egy igazi sajtkukac. Tavasszal se volt semmi.
Tejbegríz: én nem méregetem, csak úgy érzésből öntöm a gríztKép De rég csináltam, az ember nem eszik ilyesmit, Miksának meg még valahogy nem próbáltam. Most a főzelékeket kezdte imádni, sárgarépafőzit meg a finomfőzitKép Mármint a kölökKép

Gabi! Nem azt mondtad, hogy jössz még?Kép

Motiot! Csak írjad nyugodtan a lakásügyeidetKép Megértem különben, annyi szempont van. Az a lényeg, hogy úgy érezzétek, jól döntöttetek.

Gyümölcsnap: neked is a banánt ajánlom, az egész más, mint a többi gyümölcs. Vagy csináltam már kompótot édesítővel. Esetleg ha megcsinálsz egy nagy adag vegyes gyümölcssalit, olyan klasszul, szépre, az se vonz?
Én akkor talán rosszul vettem eddig ki a beszámolóidból, de én úgy éreztem, hogy végülis bevált a 90 napos neked. Mennyi is ment le?

Dirtha! És hogy altatod el Benjámint? nem szalad el az ágyból? Miksa egész egyszerűen otthagy, ha nem rácsosban próbálom altatniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
ma nincs itt senki? Mindenki pihizik. Na jo, akkor majd magammal levelezgetek.

Szirom,
nagyon is bevalt a 90 napos, eddig lement vele nekem is 3 kilo. De a gyümölcsnap nem megy es szerintem ezert nem is megy olyan gyorsan a dolog. Ugy gondolom, ha a gyüminapot be tudnam tartani, mar reg többnel tartanek. De majd megprobalom. Nekem az a gondom, hogy iszonyatosan kivanom inkabb a sos dolgokat, a pikans izeket, es ezen sajnos a banan sem segit. Nem a telitettsegröl van szo nalam, hanem a tul sok edes izröl. Egyszerüen nem birok egesz nap edeset enni. Kell a sos is. Egyebkent majd megoldom valahogy, kikiserletezek valamit es majd menni fog.

Na mennem kell, mert Abel itt rosszalkodik a gep körül. MOstanaban iszonyu hisztis, alig lehet leallitani, ugy tud bögni, ha valami nem tetszik neki vagy nem kap meg azonnal valamit. Katasztrofa! Ma a reggelinel mar nem tudtuk, hogy mit csinaljunk vele, annyira hisztizett. Ejjel is jön mar harom napja es hajnaltol velünnk alszik, mert nem lehet megnyugtatni es visszafektetni a sajat agyaba. Nem tudom mi lehet vele most hirtelen. Nalatok nem volt, vagy nincs ilyesmi? Nem tudtok tippet adni?
Na mentem, mert szetszedi a haloszobat, amig irok.
Pussz
Motiot

Szirom, jobbulast az emberednek.

KépKép
KépKép
motiot

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

<blink>Ildikó</blink> Kép
vas

Sziasztok Csajszikák!

Gyorsan vissza olvastalak Benneteket, aztán írok is.

Pénteken váratlanul ki kellett vennem 1 nap szabit mert a bölcsiben megnézte az ottani gyerekorvos és azt üzente, hogy vigyem el a körzetihez, mert hall egy kis letapadást Nála. El is vittem, a torka nem piros, letapadást alig érzékel, mehet továbbra is az orrcsepp és a hurutoldó, amit Magamtól is adok Neki már vagy 5 napja. Hát ezért kellett most elcs*nem 1 nap szabimat, de mindegy így most már mindenki nyugodt lehet, és a gyereknek sincs semmi baja csak náthás 1 kicsit.

A gyüm. nap Nekem azért elég jól szokott sikerülni, de most nem, sajnos volt 1 kis édesség du. de tényleg csak 1 kevés. Levettem tegnap a méreteimet, mert a mérlegem az teljesen (szerintem legalábbis) hülyeségeket mutat. Vasárnap reggel teljesen éhgyomorra egy szál mosolyban a nagyszobában 61,2 kg voltam, kivittem a konyhába ott kereken 64 kg. Na, ezt már nehogy el kelljen hinnem.
Szóval a méreteim:
Kb. 1 hónappal ezelőtt:
Térd: 40cm
Comb: 65 cm ágyék résznél, ahol a legvastagabb
mártus

Sziasztok!!!

Most megyek a védőnőhöz, de majd bekukkantok, ha hazajöttem.Kép
Márti, gondoltam, hogy azért nem voltál pénteken, mert a lurkó beteg lett.
Szirom, embered hogy van???

Na, megyek, majd jövök.

Ildikó
vas

Sziasztok!!

Kivel levelezzek most????

Márti
mártus

Itt vagyok én is!!!Kép
vas

És találtam egy jó képet.
Majd ha ilyenek leszünk, tényleg gondolkodhatunk a fogyókúrán.Kép
Kép
vas

Szuper!

Mindjárt írok többet is, csak nehogy messzire menjél?

Mi volt tegnap a védőnőnél? Akkor most már hivatalosan bejegyzett kismama vagy?

A kép horror, hogy lehetsz ilyen kegyetlen, hogy néznünk kelljen. Pont tegnap mutattam egy csajt az utcán Apucinak, hogy nézze meg, mit szólna ha én is így néznék ki egyszer? Azt mondta, azt én már nem élném meg élve. Marha rendes,nem? ja, meg azt is mondta, hogy nem fél Õ attól, hogy én valaha is úgy fogok kinézni, mert annál én sokkal hiúbb vagyok Magamra. Na, hát ez már jobban esett.
A futásom tegnap elmaradt, mert egész du. enyém volt András. A Férjem segített Apósomnak kéményt rakni (tényleg sűrgős most már szept. végén), Anyósom varrt (Õ varrónő), én meg Andrást felügyeltem, mert annyi volt a szúnyog, hogy majdnem megettek Bennünket, meg állandóan a Papa után akart felmászni a létrán a tetőre.

A méreteimet nem nézted? Tegnap írtam. Mit szólsz?

Márti

Írjál még figyelem a gépet.
mártus

Láttam, és nagyon ügyi vagy!!!!
Tényleg tök jókKép
Le a kalappalKép

Jóvan, no, nem kegyetlenségből rakatam fel a képet, csak úgy, hogy lássuk ,hogy ilyen is van.
És soha ne legyünk ilyenekKép
Bár ahogy nézem, legalább 250 kiló a hölgyeményKép

A védőnőnél szörnyű volt.11-kor ott voltunk, és kb.12.15-30 fele mentem csak be.Ott volt mind a két lurkó, szenvedtek, mint állat.Olivér el is aludt, Levente csak nyűglődött.Annyira lassú az a védőnyanyus.És csak hárman voltak előttemKép
De már igen, bejegyzett kismama vagyok.
Viszont az nem engedtem meg neki, hogy megmérjen.Bediktáltam a reggeli itthon mért adatot.Persze, tele hassal, egy kilós farmerszoknyába engem ne méregessen.!!!
Nagggyon érzékeny vagyok a súlyomra!!!!KépKép

Ház még teljesen nincs készen, egy-két simítás hiányzik , meg elfogyott az anyag is, meg a teraszról hiányzik egy kis faburkolat.Ha kész lesz teljesen, akkor rakok csak fel képet Kép
Viszont tényleg szép lett.Kép

Hú, nálatok is sok a szúnyog???Nyáron nem láttam ennyit, mint most.Állandóan itt vannak a bejárati ajtó előtt, vagy százan.
De úgy vettem észre, hogy ezek nem csípnek.
Vagy mégis???

Olivér rángatja a karom, megyek.

Ildiukó
vas

Úr Isten!! Két gyerekkelvártad végig a sort? Nem is tudom kinek volt nagyobb büntetés Nked-e vagy a Gyerekeknek? Látam a kaja témára ügyelsz, elég volt a múltkori sose ismétlődjön eset. Tényleg, hányadikára vagy kiírva? Mi is nagyon gondolkozunk már a következő kisbaba témán. A férjem most a Fejébe vette, hogy a követekező csak lány lehet. Most le kellett töltenem Neki a netről, hogy mikor milyen a hold állása mert az pontos képet ad Neki a témáról. Magyaráztam Neki reggel (jól el is késtem), hogy mitől függ a fogantatás, de teljesen süket fülekre találtam. Talán du.-ra lehiggad. Egyébként tényleg van róla napra pontos határok, mikor ajánlják a lány ill. fiú készítést.
Vélemény?

Márti
mártus

Nem tudtam mit csinálni,muszáj volt magammal vinnem őket.Nagyszülők 220km-re , senkire se tudom bízni őket.
Ráadásul úgy alakult, hogy Levente se ment oviba tegnap.
Mindegy kibírtuk valahogy.

Az az igazság, hogy a kínai fogamzásnaptár szerint nekem csakis lányom lehet most, meg ha a peteérés előtt történik az akció, akkor is nagyobb az esély a kislányhoz.Hát nekem akkor voltKép
A hold naptárat nem vágom, mivel mi nem terveztük, így nem is számolgattam.Annyit tudtam ,hoogy a születési dátumom alapján a nyári hónapokban lány lehet.Ezért kicsit lazábban vettem a védekezés dolgot.Kép

De menj rá a Jónás-naptáras topikra, ott vannak angol webcímek, ahol ki lehet tölteni a saját hold naptáradat.
Nem tudom, nincs róla véleményem, nem ismeremKép
Megyek teregetni, mert belerohadnak a ruhák a mosógépbe.
Csá
vas

Jaj, most derült ki, hogy az uram egész héten itt helyettesít Gödöllőn.Főzhetek megint neki minden nap!!!Ma már jön is haza kajólni.

Ráadásul Levente se megy oviba holnaptól emiatt.Vége a jó kis heti nyugalmunknak OlivérrelKép

Azt hiszem ,ma sütök neki fagyasztott pizzátKép
vas

Sziasztok!
Régebben írtam ide,de már elmaradoztam ...Képzeljétek,csináltam a 90 napos fogyit,szépen le is mentem,csak közben kialakult egy refluxom.Valószínűleg a minden 4. napon csak gyümölcs szabálytól,és ez teljesen felmarhatta a gyomromat.Most ezt szenvedem!!Ebbe a fogyiba ezért nem kezdek bele,most teljesen más diétára kellett átállnom,hogy egyáltalán olyan állapotba hozzák a nyelőcsövemet,hogy tükrüzhető legyen.Ha valakinek nagyon ég a gyomra,savas marása lesz a torkában,figyeljen oda!Mert nekem sem volt soha ilyen gondom,hónapok kellettek,mire összeraktuk a sok tünetet(keserű íz a szájban,hányinger kaja után,csípő érzés a torokban,aztán nyomás a szegycsontnál,végül mára szinte nyelni sem tudok).

Más:eladó egy futópad,mert rájöttem,ez nem az én sportomKépKépHa kellene valakinek,tudok képet is küldeni,a profilomban a címem!33ezer helyett 20ezer.

Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Szia Kitti!

Ez tényleg nagyon húzós lett. Ilyen komoly betegséget összeszedni nem semmi. Mennyi ideig csináltad ezt a diétát, ami kiváltotta? Én még csak 2 hete csinálom, de arra már rájöttem, hogy savas gyüm.-öt nem szabad enni reggelre, mert tényleg komoly égést tud csinálni. Gyüm. napon Engemet nem érdekel a szabály ha szükségét érzem eszem 1-2 szem kekszet vagy babapiskótát. Többet ér az egészségem, mint a fogyókúrám. A többi részét elég jól tudom tartani.
Most mivel próbálkozol? Mert azt írod, hogy váltottál. Írjál Magadról esetleg 1-2 részletet mert én még nem nagyon ismerlek.

Ildikó!

Ház színt mikor látunk?
Örülni, Te, hogy a család otthon van. Én egyébként imádom kényeztetni Apuci &#8222;Döbrögiét&#8221;. Tegnap csináltam a Páromnak 3 tojásból ham&eggs-et, hát utána könyörgött, hogy még vmit. üssek össze Neki mert a Gyerek több mint a felét bevágta, pedig előtte azt mondta, hogy nem kér.

A többieknek nem tudom mit írjak mert Senki sem akar jelentkezni.

Mára azt hiszem búcsúzom.

Márti

u.i. Kitti! Futópad részemre tárgytalan, mert én élőben szoktam futni. A gyermekeid gyönyörűek.
mártus

Sziasztok!!!

Kriszta, sajnálom, hogy ez történt veledKép
Minden jót kívánok Kép,és köszi a figyelmeztetést.Bár én most nem diétázok, ha kicsit visszaolvastál , akkor biztos láttad, hogy babát várok.
Futópadunk, köszi van.Ezt se használja senkiKép

Mártus, örülök én, ha itthon vannak,így kicsit később jár dolgozni is, meg egy órával előbb is van itthon.
Levente is jó, ha itthon van, csak ő meg hosszútávon kiborító.Kicsit unatkozik, ha sokáig kell itthon lennie.Jobb neki az oviban.Kép

Ház színt akkor látok, ha teljesen kész vanKép, ha már semmi hiányosság nincsen rajta.Bár egy szögből most is letudnám fényképezni, hogy tökéletes, de mjd, ha kész lesz.
Egyébként holnap jönnek újból, ma-tegnap nem voltak.
Egyébként azt hittem, végre csönd lesz, hogy ezek elmentek, erre megvették a szomszéd ház ikrét is(ráadásul mindkét oldalról), és fúrnak-faragnak ott is.Épp a fürdőt csinálják, olyan hiltizést levágtak az előbbKép
Sohasem lesz itt vége ennek.
Bár lassan beépül az utca, aztán talánKép
Na, megyek, összeszedem magam, mert lesétáunk apucihoz a városba, aztán bemegyünk Pestre Leventéért az ovibaKép
Nem egyszerű dolog nekem az öltözés mostanábanKép, kezdenek be nem érni a gatyók(vagyis alig van már ami beér).
Na, van fél órám ezt elintézniKép

Puszi,
Ildikó
vas

Halohoo,
itt vagyok, Marti, ne hianyolj.
Nem törtent velünk semmi mostanaban, azert nem is irtam. Kiloim megvannak, fogyi megy, de most valahogy megint melyponton vagyok.
tegnap este ota annyira faj a derekam, hogy nem tudok lehajolni. Abelt ugy veszem fel, hogy egyenes derekkal megprobalom berogysztani a terdem es igy sikerül. Az agyba is igy teszem be. Nagyon faj, mintha kest forgatnanak benne. Valszeg a regi sportserülesem tudatja, hogy köszöni megvan. Csak nekem nem hianyzik. Nagyon gyorsan le kene dobnom meg par kilot, hatha attol talan jobb lesz, hogy nem kell annyi felesleget cipelnie. Mondjuk ez eddig nem okozott gondot es a terhesseg alatt sem. Szoval nem tudom mi van. Ha nem javul kenytelen leszek dokihoz menni. Es mara ehhez meg egy iszonyu fejfajas is tarsul. Szoval ma tele a t...öm a vilaggal.
Bocs, hogy csak ilyeneket tudtam irni, de ez van.

Ildi,
gratulalaok a hivatalos kismamasaghoz! En sem szerettem., ha meregetnek, de muszaj volt.

Kriszta,
sajnalom, ami veled törtent, köszi, hogy megosztottad velünk. Irj tenyleg magdrol is par szot.
Egyebkent en sem birom a gyüminapokat, mar irtam itt a lanyoknak, hogy egy par gyüminap ota bünözök, mert egyszerüen nem megy magaban a gyümölcs. A zöldseg az mas lenne, de a gyümölcs nem megy sajnos. Hat lehet, hogy nem is baj ezek szerint.

Na mentem, mert Abel hisztizik, asszem almos lesz.
En is lepihenek, mert leszakad a derekam.

Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildikó!
Gratulálok,hogy babát vársz!!Emlékszem a tortás képedre,amit föltettél!Nagyon jó egészséget kívánok nektek!!Kép

Márti!Motiot!

Írtam ide nyár elején.A MÁV-os topicba szoktam írni,és a gyermeküket egyedül nevelőkébe,bár én már nem vagyok egyedülKépKépet is tettem föl akkor magamról,milyen voltam a terhesség után pár hónappal,és milyen lettem terhesség után egy évvel.Egy hatalmas szőke bálna voltam,szó szerint.60-65kg a súlyom,de 90 fölött mentem szülni.Magam sem értem miért,mert az első terhességemhez képest mindent ugyanúgy csináltam.Van egy 6és fél éves Dominikom,és egy másfél éves Dorinám.Szerettem volna lefogyni nagyon,de a kilók nem mentek le,és elég lusta is voltam.Az első baba után sokáig szpotattam,semmit nem mozogtam,és simán visszaálltam.Most is ezt vártam,de kb.82-83 körül megálltam.Szörnyű volt ahogy láttam magam a tükörben,de mégszörnyűbb,ahogy éreztem magam lelkileg és egészségileg is.Ekkora túlsúly nehéz egy embernek,és ilyen rövid idő alatt főleg.Belekezdtem a 90 naposba,mert június elején közelgett az esküvőm,és mégsem állhattam oda úgy.Tényleg betartottam az elején,és később is csak keveset bűnöztem.Az volt a véleményem,hogy elég hosszú ez az idő,és ha nagyon sok a lemondás meg a csábítás,talán többet árthat az önmarcangolás(főleg ahol család van,és másoknak kell főzni,meg ott hamiznak előtted...).Ezért néha nem bírtam...De érdekes,hogy nagy volt a szám,mert nekem a gyümölcsnap volt a legkönnyebb.Víznapot viszont egyáltalán nem tartottam,azt nem nekem találták ki.Szóval én nagyon gyümölcsös vagyok,ezért nem okozott gondot a több tonna gyümölcs.Ha marta a gyomrom,egy kis sós mogyit ettem vagy tökmagot.Ezek szerint kevés volt.Én nem vettem észre a gondot,mert egy öklendezéssel kezdődött az esküvőm után 2 nappal,a nászutunkon.Tudtam,terhes nem vagyok,ha epe lenne akkor jönne egy kis szinesKép,ha gyomorrontás,akkor meg sokKépDe nem jött semmi,csak görcs a mosdó fölött.Aztán kavargott a gyomrom szép lassan a kávék után,pedig azelőtt ezzel sem volt semmi gond.Ha ebéd után leültem a kanapéra(az nálam félig fekvő helyzet),szintén hányingerem lett.Azt hittem,valami komoly agybajom lett,mikor a gyümik után,főleg az esti dinnye után keserű lett a szám.Nem értettem,de tudtam,nem normális,hogy más ízt érez az ember,ezért hittem,hogy biztos agydaganatom van...Nem nagyon szeretek dokihoz menni,mert bár idegesít egy-két indokolatlan tünet,mégis azt gondolom,sokan nem tulajdonítanak nekik jelentőséget,csak elküldenek,és azt hiszik,képzelődsz.Mint a bőrdoki,aki azt mondta,ez a szülés utáni depresszió,mert meg mertem mutatni neki egy csúnya anyajegyemet,ami nem olyan volt előtte.Ehhez képest,szerncsére elmentem egy másikhoz is,és az onkológián kötöttem ki,műtét,szövettan.Az eredmény negatív,csak a varrataim vannak még bent.De a félelem az nagyobb volt,főleg kisgyerekek mellett,meg az ilyen felelőtlen dokik miatt.Szóval,ezért nem akartam minden apró kellemetlenséggel orvoshoz menni.De sajnos jobb lett volna,mert ezzel csak megvártam,amíg fájni is kezdett.Hányingerem volt már folyamatosan,és készültem is a dokihoz,csak valahogy nem jutottam le.Éreztem,hogy csípi valami a torkomat,és följön olyan kis pezsgő érzés is,ami kiráz teljesen,és marja a nyelvem,a torkom.Aztán égni kezdett a gyomrom,ami azelőtt sosem volt.És a szegycsontomnál azt hittem kiszakad a testem.Én sosem értettem azelőtt,milyen az,ha valakinek ég a gyomra,vagy sok a sava.Most meggyógyítják a fölmaródástól begyulladt nyelőcsövemet,és utána 1 hónap múlva jöhet a tükrözés(ijesztget mindenki,akinek voltKépKépKép...).És eldől,hogy ez egy átmeneti állapot-e,vagy tartósan szednem kell.Remélem azért nem kell műteni,mert akkor már egy roncs leszek.De legalább lefogytam 67-68kg-ra.Igaz,most visszajött kicsi,de így is boldog vagyok.Rátett sajnos egy lapáttal,hogy közben cataflamot kellett szednem,és kiderült,azt sem szabadott volna,mert erősen savképző fájdalomcsillapító,és ez végképp betett.De örülök is,hogy kiderült,mert legalább tudom,mi készülődött bennem,és legalább elkezdtük kezelni.Most nem próbálkozom mással.A diétát arra értettem,hogy a reflux miatt fogtak diétára,meg kell válogatnom,mit ehetek,de nem a súlyom miatt,hanem a savam miatt.Elnézést,hogy kicsit hosszúra sikeredtem,de ilyen körülményes liba vagyokKép
Sziasztok!!
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?