Új privát üzeneted érkezett!

Szirom ,eszem rendesen, nehogy azt gondoljátok most rólam, hogy hiúságból nem is eszem, és így járok.
Ennyire azért nem vagyok ütődött.Csak tegnap elfelejtettem megenni azt a nyomorult szendvicset.
Most is magamba gyűrtem 3 csirkesaslik-at, sült krumplival(persze paníros volt),a d.pepéből, de annyira fincsi voltKép
Szóval, eszek, nyugiKép

Motiot, sajnálom a lakást, de akkor majd tavaszal is biztos találtok valami jót.
Ott minden lakás különben ennyibe kerül(700 euró körül). nem semmi.

Na-na, mi lesz itt????
Mindenki 90napos lesz???Én maradok egyedül majd a "fittnes-guru" híve??He???
Mi ez?
Szirom, elmehetnél térítőnekKép.

Annyira a hátam közepére nem kívánom ezt a fűtésszerelést.Ne tudjátok, milyen mocsok lesz ittKép.Lehet, hogy még a géphez sem férek ide.

Ildikó(már valamivel jobb kedvem van)Kép
vas

Sziasztok!

Ildi! Elhiszem, hogy eszelKép Csak próbálj meg odafigyelni, ne felejtsd el sosemKép Egyébként nekem is simán le tud szaladni a vérnyomásom, vércukrom, akármim, és amikor terhes voltam, anyám mindig mondta is, hogy mindig legyen nálam legalább keksz és egy kis flakon cukros üdítő. Én akkor voltam különben az ájulás határán, amikor a cukros vérvétel után nem ettem azonnal, hanem elindultunk kocsival kajálni, de dugóba kerültünk. Aztán bejutottam a Kotkoda büfébe, és bedobtam egy hatalmas adag sült kolbászt friss kenyérrel, kólávalKép

Szóval elmehetnék térítőnek?Kép De mikor olyan jól beválik ez a kúra, látod, most még Motiot is fogy, pedig ő már annyi mindent kipróbált, és egyik se jött be igazánKép

Motiot! Tényleg, hol tartasz? Én még csak 2 kg-nál, de csak azér haladok ilyen lassan, mer kacsasülteket eszekKép
Sajnálom a lakást, de jól fogod föl a dolgokat, és ez a lényeg. Azér az se olyan rossz, amiben most laktok, ez gondolom vigasztalKép

Márti! No, hogy vagy?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Mindenkinek!

Jól, vagyok, még élek, köszönöm. A tegnapi napot elég jól teljesítettem, azt leszámítva, hogy csak fél 8 körül tudtam vacsorázni, és sajnos Apuci hozott tegnap du. egy isteni fincsi dinnyét és muszáj volt egy vékony gerezdet ennem belőle. De indulásnak 4,5-t adok Magamnak. 5-ös táblán, persze. Ma reggel megittam az 1 bögre tejes kávémat. Ha ez kb. 2 dl körül van az nem sok, Szirom? Most majd fogok enni dinnyét de azt bent az irodában, mert sajnos nem tudom még a gyümölcsöt és a tejterméket megenni egyszerre, meg szerintem később sem. Ez valahogy nem fekszi a gyomromat. Ebédre csináltam rizst meg borsót, gombát pároltam kevés olajon hagymán. Este is ez lesz. Torna sajnos=O futás=O.

Ildikó!

Az agyam szétesne, ha Nekem az újonnan, frissen meszelt háznak a falát szét kéne barmoltatni. Hogy, a szíved nem szakad meg, nagyon sajnállak. Utána meg állj Neki, aztán az egész lakást takarítsd ki. De muszáj átesnetek ezen, mert ha nem jó az egész, akkor télen hiába fűtötök meleg nincsen, a pénzetek meg elszáll a füstbe.
Ma már jobban vagy?
Tegnap Magamtól nem is vettem észre a fotókon csak mikor Motiot írta, hogy a melleid is hogy meg ugrottak, tényleg látványos a változás, ahogyan kezd az ember teste átalakulni a baba fogadására.

Motiot!

A lakás témához tényleg csak annyi megjegyzést tennék, hogy egyenlőre 3-an biztosan elfértek kényelmesen ebben a 2 szintes lakásban. Mezei panel lakóknak még az is luxus lehet, amiben most vagytok. De csak azért átköltözni nagyobb lakásba, meg havonta több száz euróval többet kiadni mert jaj de szép, jaj de nagy, tényleg meggondolás tárgya. Várjatok, rakosgassátok az eurótokat aztán később könnyebb szívvel vágtok bele az új, nagyobb lakás bérlésébe. Tényleg, van már a jövőre nézve határozott elképzelésteke arról, hogy mennyi ideig maradtok még Németo.-ban, vagy talán ez már végeleges?

Gabi!

Merre jársz? Gyógyulgatsz?

Cicó!

Hol az a hosszú levél?

Szirom!

Jól emlékszem, hogy Ti Szekszárdon laktok? Mit eszel ma, én is keményítős napos vagyok.

Puszi: Márti
mártus

Jo reggelt,
köszi a biztatast, tenyleg en is ugy gondolom, hogy azert nem erdemes kiadni annyi penzt, hogy azt mondhassuk, huu milyen szep lakasunk van! Es a mostani is szep, csak a lepcsö miatt gondoltuk, hogy elköltözünk, na meg a ket szoba. De meg kibirjuk jo darabig, mert jo itt.

Ildi,
hat tenyleg nem irigyellek a fütesszerelökert, de aminek meg kell lennie, annak ugye meg kell. Es tenyleg tessek enni. Nehogy aztan olyan legyel, mint a Reka!

Szirom, en most 56 kg vagyok, de nem tudom, hogy honnan indultam. 58-rol vagy 59-röl. De mindjart megnezem. He-he, 59 es 58 között valahonnan. Szoval kicsit több, mint 2 kg. Az is jo.
Ja, es csuszott egy napom, tehat ma en is kemenyitözök. Ugyhogy mind a harman egy napon vagyunk. En ma szerintem spenotot csinalok krumplival, mar olyan reg ettem. Bar van itthon padlizsan is, lehet, hogy azt csinalok vacsira.

Marti, remelen neked is bejön a 90 napos. En most arra hajtok, hogy okt. elejere lemenjek legalabb 55-re, vagy esetleg meg kevesebbre, mert jönnek anyosek latogatoba. Mikor utoljara latott, akkor kb 61 kg voltam, tehat ahhoz mar most is szembetünö az 5 kg, nemhogy talan a 6 vagy netan több. Kivancsi vagyok, mit fog szolni, ha szol egyaltalan. Egyebkent nem tudja, hogy fogyokurazom.

Na mennem kell, mert Abel itt teblabol a gepnel es nem hagy rendesen irni, ha meg arrebb teszem, üvölt. Jo napunk lesz ma is.

Na mentem, puszi, majd meg jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!!

Egész eddig nem volt jó a net, nem volt adsl kapcsolat.De megjavultKép
Megjöttek a szerelők is reggel.Elhiheted Márti, hogy mi se örülünk neki, hogy szét kell barmoltatni a falat.De muszáj.Nem is amiatt , hogy fűtünk, és nincs meleg,(nem is a meleggel volt a gond, tök jó idő volt a télenKép meg a számla miatt, hanem hogy a víz ami elmegy valahova, az a padlóba megy el, és ha még egy fűtésszezont így végig csinálunk, ki tudja mennyi víz gyülemlik fel a padlóba, aztán szép lassan minden tiszta penész lesz, meg elrohad..... stb.Kép.
Festés meg csak tavasszal lesz, addig lessük a szétvert falat.

Éppen kel a tésztám a kakaóscsigáhozKép
Nem tudom mi lesz belőle, més soha sem csináltam.
FONTOS!!!!!:
Mai Storyt kötelezően megvenni mindenkinek:Schoberték szüléstörténete a fő témaKép
Holnap majd csámcsogunk rajtaKép

Egyenlőre ennyi, más nem pattan ki az agyambólKép

Ja, hogy a ciciim megugrottak????
Én miért nem veszem észre?
Sajnos most a -25 kg után annyira összementek, hogy néha csak a helyét látomKép
Talán most rendbe jönnek megint.

Ildikó
vas

Szirom, Motioit!

Még 1-2 kérdés eszembe jutott:
- Gyümölcs napon, ugyan úgy napi 3x étkezés van, vagy itt azért lehet napközben is csipegetni gyüm-öt?
- A vasárnappal még mindig bizonytalan vagyok. Motiot írta még régebben, hogy vas. mindent lehet enni, Szirom szerint nem. Amúgy proteinnapunk lesz, a déli húsiból úgy is lehet csipegetni. A jövő vasárnap (én már tudom) gyümölcs nap lesz. Hát az lesz nehéz Nálam. Tök jó, hogy pont 1 napra kerültünk.
Az ebédem tök fini volt, csak 1 baj volt vele: túl sokat hoztam Magammal. A harmadát most vihetem haza.

Ildikó!

Mennyire vannak a palik? Vagy inkább az idegeid után érdeklődjek? Ja, és a lakás melyik részét, vagy az egészet szét cincálják?

Sehol senki Csajok, én meg lassan megyek haza.

Most nincs puszi: Mártus
mártus

Szirom, Motioit!

Még 1-2 kérdés eszembe jutott:
- Gyümölcs napon, ugyan úgy napi 3x étkezés van, vagy itt azért lehet napközben is csipegetni gyüm-öt?
- A vasárnappal még mindig bizonytalan vagyok. Motiot írta még régebben, hogy vas. mindent lehet enni, Szirom szerint nem. Amúgy proteinnapunk lesz, a déli húsiból úgy is lehet csipegetni. A jövő vasárnap (én már tudom) gyümölcs nap lesz. Hát az lesz nehéz Nálam. Tök jó, hogy pont 1 napra kerültünk.
Az ebédem tök fini volt, csak 1 baj volt vele: túl sokat hoztam Magammal. A harmadát most vihetem haza.

Ildikó!

Mennyire vannak a palik? Vagy inkább az idegeid után érdeklődjek? Ja, és a lakás melyik részét, vagy az egészet szét cincálják?

Sehol senki Csajok, én meg lassan megyek haza.

Most nincs puszi: Mártus
mártus

Helló!!

Egyenlőre az emeleten vannak, azt mondta az egyik, hogy jobb, ha nem látom mi folyik ottKép
Bár, normálisak, mert kértek seprűt, felmosó cuccot, takarítanak maguk után.
Szerintem még holnap is elszórakoznak fennt, aztán hétfőtől meg lennt.Viszont akkor nem tudok a géphez se hozzáférni.
Megsült a kakcsi csiga.Jó lettKép
Olivért meg szegényt a teraszon tudtam csak elaltatni.A babakocsiba tologattam, és képzeljétek 2 perc alatt elaludtKép
Lassan két órája alszik szegény a kocsiba.De már nyöszögött párszor, gondolom tök kényelmetlen szegénynek.

Én is aludnék, de ezt most felejtsem el pár napig.Még szerencse, hogy hétvégén nem jönnek, így akkor kipihenem magam,aztán hétfőtől újra.Hurrá.
Remélem akkor a kőművesek is jönnek színezni.Na, Olivér ébredezik.

Ildikó
vas

BÚTOR tologatást elfelejteni. OK!!!
mártus

Bocs, így akartam írni:

BÚTOR tologatást elfelejteni. OK???
mártus

Én nem tologatok semmit!!!!Mindent ők csinálnak.
3 kilóba férjen már bele!!!!!
Kép

Oli aludt két órát a babakocsibaKép
vas

Sziasztok!

Ildi! Hát nem irigyellek a mesterek miatt. De túl lesztek rajta, aztán kész. Ez egyébként rejtett hiba volt a házban? Nem lehet elkapni az eladók grabancát miatta?

Mártus! Szerintem ha vasárnap bármit ehetnél, akkor fölborulna a rendszer. Én egyetlen leírásban sem láttam ilyet.
Első 1,5 naphoz gratulaKép De ha már első nap bűnözöl, mi lesz később?Kép Én egyébként ma petrezselymes krumplit ettem este valami zöldség lesz talán.
Gyümölcsnap: elvileg 3 étkezés, de szerintem nem nagy gáz, ha napközben is bekapsz valamit - persze csak gyümölcsöt ugyeKép
Szekszárd: a gyerekkorom második felét töltöttem ott, és a szüleim most is ott laknak. Külön mondjuk, de ez részletkérdés. Miért kérdezted?Kép

Motiot! Ez a 2 és valamennyi az testvérek között is 3 kiló inkábbKép Tök jóKép Október elejére szerintem meglesz az 5 simán.

Tényleg Ildi, a Réka most is császárral szült? Britney Spears se bírja a fájdalmat, ő is csaszit választott...háát...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Marti,
szerintem felreertetted a dolgot, nekem a dokinö altal elöirt fogyokuraban szabadott vasarnap mindent ennem. A 90 naposban nem, ott mindig a terv szerint kell enni.
A gyümölcsnapon en nem 3szor szoktam enni, hanem amikor ehes vagyok, de csak gyümölcsöt es egyszerre nem ket kilot. Modjaval. De azert mindig ragcsalok.
Tenyleg Szirom, Te mikor tartassz viznapot? Egy honap vegen, vagy csak ugy talalomra? En asszem a közelöjövöben bevallalok egyet. Egyebkent minden honapban kell egy, nem?
En ma megis padlizsaragut ettem krumplival. Nagyon fini volt, maradt vacsira is.
Egyebkent tenyleg, a kiindulashoz kepest mar 5 kg lement! Jo, nem? MOst mar kezd latszani is.
Kepzeljetek, a multkor a dokinö irt egy homeos tablettat, tiszta gyogynövenyekböl, amit naponta haromszor kellene szednem fel oraval eves elött es sokkal kevesebbet eszik töle az ember. Nem valtottam ki, mert nincs most ra penzem, 30 euro egy csomag, asszem 60 db van benne, es egyebkent is ugy gondoltam, hogy csak vegszükseg eseten. De azert jo tudni, hogy van. Azt mondta, hogy ez segiti a fogyokura eredmenyesseget, artani semmikepp nem art, nem amolyan szintetikus fogyitabletta, hanem tiszta növenyi eredetü. Lehet, hogy azert majd kiprobalom. De most elvezem, hogy megis minden segitseg nelkül fogyok vegre!!!!

MOst hivott apa, hogy mindjart jön haza, de egy kicsit kesik, mert eg az egesz epület alagsora es garazs ahol dolgozik, 5 tüzoltoauto van ott es meg akarja varni, hogy mi lesz, hogy holnap kell.e egyaltalan mennie dolgozni. Hallottam itt az utcan szirenazast, de hat ki gondol arra, hogy a munkahelyünkre mennek a tüzoltok? Mondja, hogy akkora füst van, hogy ö is majd megfulladt, mert besurrant a cuccaert. Hat ilyen is van.

Na megyek, mert Abel epp szet akarja verni az Otto ketrecet. ( Otto a nyuszink, aki meg nem tudna )

Na puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Hulla vagyok! Kipurcantottak a tornán. Lesz holnap izomláz!
Mártus!
Akkor főzés ügyben tényleg hasonló cipőben jártunk. De az , ahogyan te is rákényszerültél nagyon szomorú. Én is egyébként azt gondoltam magamról, hogy nincs érzékem hozzá (a főzéshez), de a párom nagyon szereti a hasát és ő húzott magával. Na és persze nálunk is van ám "Döbrögi". Én próbálok hatni rá , hogy űzzük el, de eddig csak azt értem el, hogy nem iszik colát (persze tegnap is lebukott)
Én is csináltam az 5 hét 5 kilót. Tényleg jó, de főzőcskézős pepecselős. Én itthon eljátszogattam, de neked nem biztos, hogy munka után kedved lenne főzőcskézni. Egyébként van egy pár kaja , amit azóta is előszeretettel megcsinálok, mert fini dolgokat is ettem.
Ildi! Látványos a változás. Csinos kismama vagy!
Motiot!
Ha legördült a kő a szívedről, akkor valószínű jól döntöttetek. És gratula a mínusz kilókhoz!!! Anyós be fog halni a látványtól!

A Norbi új gyerekével kapcsolatban írogattatok a múltkor. Én is kíváncsi lettem és felmentem a honlapjukra. Ott találtam is egy cikket, hogy megszületett a várva várt baba (vagy ilyesmi) , a pofára esés akkor jött, amikor a Lara születéséről olvashattam. Úgyhogy most már én is kíváncsi vagyok nagyon, mert én nem tudom elhinni, hogy tényleg 40 centis lett a kis Norbi?
Lépek, mert napok óta nem alszom ki magam. Kata is felébred mostanában éjszaka, tegnap a papám ébresztette fel. A guta majd megütött hajnali 2 kor meccset néz. Ráadásul egy kicsit nagyot hall és hát hangosabbra állította a tv-t. Szegényt szépen elzavartam a tv elől aludni, de addigra már késő volt.

Fogyizók piszkosul ügyesek vagytok, kismamák ti is piszkosul ügyesek vagytok!
" Előre Bajtársak , arccal a vasút felé!!!"
Susi
ssusi

Jó reggelt!!!!

Annyira fáradt vagyok, és megint nem alikázhatok napközbenKépKép
Olivér persze még durmol.
Szirom, az a helyzet a fűtéssel, hogy nem nagyon kérhetjük számon az eladótól, mivel már be volt csövezve, azt ő csináltatta a saját embereivel, aztán mi kicsit átjavíttattuk, meg felrakattuk a radiátorokat, egy másik brigáddal, és nem lehet tudni, hogy melyik csapat b*szta elKép.És most itt a harmadik csapat aki rendbe rakja(már említettem 300-értKép )Jól beszívtuk, de ez van.megfizettük a tanulópénzt keményen.Meg aztán csináltak még a télen nyomáspróbát, de valami ritka szarul, és minimális ideig, persze, hogy átment rajt a rendszer.Tavasszal csináltattunk egy újat, egész éjjel rajt volt, hát nem kis mennyiségű víz folyt el.Szóval szívás.Holtig tanul az ember.ha lesz még egy házunk(öregkorunkbaKép ), akkor ezeket a hibákat nem követjük el.

Tegnap este olyan jót ettem a dunakeszi auchan-ba, a thai kajásnál.Pedig nem is szeretem ezeket a kajákat.Gombás-hagymás csirkét, rizsi+ sültkrumpli.akkora batár adagot megettem, hogy csak na!!az uram meg is lepődött rendesenKép
Õ nem bírta megenni a tésztáját.Ha nem lett volna neki csíős , lehet, még azt is bevállalom.Kép

Ifjú Norbi 49 centi lett, nem 40, vaalki nagyon félreérthette.
Megvettem én is a storyt, ha olivér nrm ébred fel, leírom a szülés forgatókönyvét.Kicsit vicces!!!

Most kortyolgatom 2 zsepi közt a teácskámatKép

Ildikó(ma vagyok12 hetes)Kép
vas

Szisztok Jányok!

A tegnapi az előírás szerint történt. Semmi dinnye sem társai nem térített el a céltól. A dinnye adagomat egyébként most fogom mindjárt megenni. Azért választottam ilyen lightos gyümölcsöt, mert ma szénhidrát nap van és pizzát akarok venni a büfében de még nem tudom, hogy fogok annyit megenni. Este meg végre eszem az isteni finom vaníliás karikámból.

Elolvastam gyorsan a Ssusi által megjelölt cikket. Hát az eleje tényleg nagyon pozitív, még 2 sor és kezdtem volna megkedveli Õket. De jön is mindjárt utána a hideg zuhany. Szegény Réka asszony, ne kelljen Neki szenvedni, de túl. képpen a babának ne kelljen. Akár kis is bírhatta volna a szülést, ha nagyon akarja, nem? Csak hát a baba fejecskéje akkor össze nyomódott volna.
Egy másik topicban olvastam még régebben, egy csaj írt akinek állítólag a testvére ott szülésznő, és éppen ügyeletben volt (állítólag), olyan jajgatást, meg visítást rendezett a csaj, hogy inkább tényleg egyszerűbbnek látta mindenki a császárt.
Az én kritikám feléjük, nem is abból áll, hogy miért pont Õ császáros a nagy fittnes királylány, hanem ha már ennyire beengednek mindenkit a magán életükbe, akkor miért nem lehet megtudni, hogy miért is kellet pontosan császározni R.-t. Utána meg Õk vannak kiakadva, hogy mindenki mennyi hülyeséget ír róluk.
Az, hogy 40 cm lett az új gyermek nagyon durvának találom, szinte hihetetlennek, de a 2800 gr-hoz amilyen kis gömbölyű arcocskája van biztosan rövidebb a kis teste valamennyivel.

Szirom!

Mort már tényleg abbahagyom a vasárnapi diéta mentes kérdéseket. Összekevertem Motiot másik fogyis pr.-val. De, volt ilyen azt el kell ismerni, csak kevertem a témát. Bocsi.
A Szekszárdot meg azért kérdeztem csak, mert szoktam járni havonta Szekszárdra (mostanában nem annyira, igaz). Az Arany János u.-ban van a kórházaknak egy olyan informatikai központja, ahová a teljesítmény jelentéseket küldjük, és a finanszírozási változásokról lehet információkat begyűjteni. Csak, ha ott laknál randizhattunk volna. Csak ennyi.
Te, mit eszel ma?

Motiot!

Mi lett a céggel? Írjál majd róla. Apuci egyben hazaért, ugye? Te, mit eszel ma?

Ildikó!

Ha még is gép elé kerülsz, azért jelentkezz be. Hogy néz ki az emelet? Minden helységen végig kell menniük? A kazánt babrálniuk kell?

Ja, képzeljétek, ma lakógyűlés a társasházban. Úgy néz ki, hogy új kazánt kell vennünk, mert a régi hatékonysága már csak 60%-on üzemel, a többi 40%-ot meg csak úgy fizetjük a vakvilágba. Tudjátok mennyibe kerül egy ilyen kazán? 18-20 mFt. Azt hittem hátast dobok. Most lett megemelve a közös költség 1500 Ft-al meg ez kb. 2-3 Ft-ot vinne magával még. De muszály lesz belevágni a háznak, mert így meg mindenki fűtéspénze ami a lakására meg a lépcsőházról rá van terhelve ablakon kidobott pénz.

Ssusi!
Én sajnos majdnem 1 hete nem mozogtam semmit, már nagyon hiányzik. Te hányszor jársz tornára 1 héten? Kipróbáltad, azt már, hogy pl. apuci lába alá illeszted a lábacskáidat (nem arra gondolok ám, á) és úgy hasizmozol? Írtó klassz. Sokkal hatékonyabban lehet csinálni, majdnem becsinálok már 30 után. Az első 10-nél még teljesen megy le-fel mozgás de utána csak olyan félig, 2/3-ig tudok vissza ereszkedni.

Írjatok Ti is.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus

oiu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:31-kor.
vas

Sziasztok! Megkísérelek egy újabb hozzádzólást írni. Szóval 2 napig nem volt gépünk, mert a Fibernetnél karbantartás volt (mindig van valami, ami miatt nincs net, erre mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve). Aztán valami történt a gépünkkel, valszeg a kisfiam csapta agyon, újra kell rajta telepíteni mindentKép Most átmenetileg beüzemelte az uram a régi gépet, azon szerencsétlenkedek. Amúgy teljesen reménytelen írnom, ha ébren van, mert rögtön jön és beleír, vagy kihúzza a kábelt (vagy tönkreteszi a gépetKép Aludni pedig alig akar mostanában, nagyon küzdök vele. Abban a rövid időbe meg annyi mindent kel besűríteni, hogy idáig már nem jutok el.
Szóval ezért tűntem el... Elkezdett 5 helyett fél 5kor kelni hajnalban, most meg már 4 körül bömböl, és semmivel nem tudom visszaaltatni. Jó nagy fekete karikák vannak a szemem alatt, mintha benyomtak volna. A fogyival is küszködök, pedig most kezdene látszani, de nem tudok Balázs mellett főzöcskézni sem. Pláne mire oda jutnék (kb. fél 2-2re) már rosszul vagyok az éhségtől, örülök ha bekaphatok valamit. Este a vacsival ugyanez... Jobb esetben a hozzávalókat eszem meg (és gyötör az éhség utána), rosszabb esetben kiakadok (mint tegnap) és direkt valami nagggyon egészségtelent és hízlalót tömök magamba (tegnap ebédre egy fél zacskó Pombar macitKép Pedig 7végén a vendégségben, meg az Nlc-s talinkon (ott már évek óta van egy jó kis csapatunk, akikkel néha összejövünk "élőben" is)mindenki ette a csodás desszerteket, én meg heroikus küzdelem után sült zöldségeket rendeltem zöld salátával. Most mégis úgy érzem, nem fog ez menni... A mindennapos tornáról már nem is beszélek. . Se idő, se energia ráIstenem, soha nem fogok úgy kinézni, mint Réka (a 2. gyerek utánKép Ez van röviden. Ildikó, elkezdtél 2 helyett enni?Kép Vigyázz magatokra! Többieket vissza kell olvasnom. Susi a zöld házakhoz jársz tornázni? Lehet, h. októbertől én is elkezdeném...

cicó

Tudom,hogy én írtam, de nem az én forrásom.
Máshol olvastamKép(arra gondoltam)
vas

Hú, Cicó!

Ez nagyon tömény volt. 2x el kellett olvasnom, hogy minden el jussom az agyamig. Nem semmi lehet a Kislegény. Sajnos ez a 10-11. hónap (meg azért a többi is) erről szól. Gondolom már ál, vigyázni kell mindennel. Egy pillanatara sem lehet szem elől téveszteni, az akarat kinyilvánítást meg gondolom egy ideje már gyakorolgatja, ugye? Figyi, ez is olyan mint a szülés, később csak a szépre fogsz emlékezni. Most marhán megvigasztaltalak, mi? A hajnali kelés után, mikor szokott újra vissza aludni? Emlékszem, mikor kb. ilyen idős volt András, vagy valamivel nagyobb, Mi is keltünk szinte Apucival egy időben. Pelus csere, öltözködés, és 1/4 7-kor –hétköznap- szépen együtt reggelizett a család. Tök romantikus, nem? Csak éppen én voltam darabjaimra hullva, mert előtte 3x fent kellett lennem mellette az éjszaka.
A 90 napostól idáig én is nagyon idegenkedtem, nem is gondoltam, hogy én az otthontól távol megtudom oldani. És most még is tűnik a legegyszerűbbnek. Ma pizzát fogok ebédelni, már alig várom, szerintem biztos 2 hónapja nem ettem.

Ildikó!

Ha, nem haragszol, én nem vettem meg az újságot, csak a boltban belelapoztam gyorsan. Hát, megvagyunk etetve a nagy marhasággal. Olyan elmeséltünk mindent, de tulajdonképpen nem mondtunk semmit. Nekem, már csak az hiányzott, hogy Norbi apu miért nem épített egy sziklát a kórház udvarára, aztán mint az Oroszlán királyban kiáll a szikla szélére és meg mutatja az egész világnak: gyertek ,nézzétek megszületett az új fitnesz guru király. Jaj, ez nagyon csúnyára sikeredett, de tényleg ez jutott eszembe a képek alapján.

Márti
mártus

Márti!
KépKépKép (szikla)
vas

Ildikó!

Más, ez most jutott az eszembe.

Tudok ajánlani egy fantasztikus lánynevet, a múltkor olvastam: XIAMONA
Még leírni is másodszorra sikerült. Apucinak majd említsd meg, hátha nem lesz elég fáradt még péntek délutánra.

Márti
mártus

Sziasztok!

Csak pár percem vanKép

Mártus! De hús és sajt nélküli pizzában gondolkodjál ámKép
Annál a cégnél ezer éve dolgozott egy-két ember a haveri körből, de gondolom azóta már senki. De szerintem akkor még fent voltak a kórházban.

Ildi! Én is bírom a thai büfét, csak nekik hús nélkül nincs sült zöldségük, a húsnapot meg ritkán pazarlom ilyesmireKép Egyébként jártok oda vásárolni? Merthogy mi is. Láttad ott a Triumph outletet? Baromira jó áraik vannak, és elég jó választék, nemrég nyílt.

Susi! Kicsit irigyellek a torna miattKép

Cicó! Az enyém végső esetben akkor alszik vissza, ha lefekszem a kiságy mellé az földre. Legfeljebb ott pihenek. Akkor kis nyűglődés után ő is visszafekszik.
Amikor ekkora volt, azért még éltem a járóka adta lehetőségekkel, bár rövid időre, de beletettem és betemettem játékokkalKép. Mondjuk úgy, hogy mindig kihúztam magammal a konyhába vagy oda, ahol voltam. Szerencsére gurulós. Az nem járja, hogy te nem eszel! Bár baromira értem, amit írsz. Én is hasonló helyzetben vagyok egyébként, mire lefekszik Miksa délután aludni, már halál éhes vagyok, és a konyhai dolgokat egyébként is rövidre kell fogni. Egy ideig különben (amíg kisebb volt) elvolt az etetőszékben, látta, mit csinálok a pulton, de aztán ez már nem volt elég, és a karomból akarta figyelni. Akkor kezdtük, hogy (kendőszerű) hordozóban rámkötve nézi, ahogy főzök. Namost 12,2 kg, de a nyugalom mindent megér. Ha leteszem szétkapja a konyhát és az nem is baj, ha az edényekkel babrál, de ha a sütőt vagy a mosogatógépet kapcsolgatja, lisztet szór ki, kukázik vagy a hűtőbemászik, az tűrhetetlenKép

Ildi! Tényleg, van már nevetek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

poi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:31-kor.
vas

Itt találtam: www.kismama.hu/cikk.php? id=61&cid=19077

Talán jó lesz.

Márti
mártus

Nem jött be semmi, a végét valamiért nem jól írtad be.
Csak a nlc keret jött be, a cikk hiányzik.

Megőrülök Olivértől, a földön fetreng, és nyikog.Új szokása.
vas

Na, ez nektek való:
http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=20493

Nevezzetek be Ti is!!!
vas

Én is látom. Szóval a Kismama újság e havi számában van, A többemberes apróságok című, és a végén találtam.

Próbáld így megtalálni.

Márti
mártus

Nem szoktam Kismama újságot venni.
Leventével mindig vettem,aztán Olivérnél már nem, meg most sem vettem még egyet sem.
A dokinál várakozás közben szoktam átlapozni.
Megőrültem benne a szüléstörténetes horrorisztikus sztoriktól.
Úgy gondoltam, annyi elég volt a horrorbólKép
Ildikó
vas

Járókánk nekünk sincs, nem is férne sehová, már így is raktárhoz hasonlít a lakás (jövőre szeretnénk nagyobba menni, talán építkezni, de hogy miből....), meg felesleges pénzünk sincs most rá. Nem mérik túl bő kézzel a gyed-etKép Nálunk is földön kúszás-mászás van, pokróc már nics, úgyis jön mindenhová (konyha, fürdő), áll fel mindenre, és pakol le...de egyszerűen nem fér minden a szekrény tetejére. Múlt héten összetört egy bögrét, amit Korfun vettem, emlék volt, nagyon szerettem, úúúúúgy bőgtem miatta.Kép Ildikó, csak hülye vicc volt természetesenKép Azért megnyugtató, hogy senkinek sem könnyebb a fiúkkal. Tudom, szemét vagyokKép Ez a császár dolog nagy divat a sztárvilágban. Elég undorító... Gondolom Norbi sem volt szűkmarkú a dokival... Megdobhatná kicsit a gyedem is ha már itt tartunkKép

cicó

Ez nem igaz. Eldöntöm, hogy pizzát eszem ebédre, erre nincs egyik büfében sem. Így vettem 1 palacsintát meg 2 almás rétest. Szét fogok durranni annyit ettem, de most ki kell húznom estig. Most, ahogy jól vagyok lakva biztosan sikerülni fog, van még a hűtőben egy Norbi rúd azt is meg eszem este, hogy tünjön el onnan. 90 Naposok, Ti mit ettetek?

Márti
mártus

Sziasztok!

Mártus! Én még semmit se ettem egy narancson kívülKép Nem is vagyok éhes nagyon, meg pogácsát is kell sütnöm, mert este buliba megyünk, a régi hírszerkesztőség találkozik, és azt szeretnék vinni. Este majd ott sütizekKép

A palacsinta azt tudod, hogy az olaj meg a tej (meg a töltelék, amiről nemtom mi volt) miatt nem egy eszményi kajaíKép Mondjuk lángossal én is bűnöztem már, meg a tejeskávémban is van tej, de azért messzebbre nem merészkedemKép Szólj ha zavar, hogy mindig kritizálom a kajáidatKép

Cicó! A járóka csak annyiban volt jó, hogy ott nem rántott magára semmit. Tényleg csak akkor volt benne, ha muszáj volt megcsinálnom valamit. Miksa is kúszhatott-mászhatott egyébként kedvére, csak persze mindig pakolhattam el előle mindentKép Mászott már radiátorra, ablakba, asztalra, kerítésre, ezektől kiver a víz. De nem mindegyik fiú ilyen egyébként, csak úgy tűnik, a mieinkKép

Ildi! Olivér már akkor is volt akkora, mint Miksa, amikor találkoztunk. Miksa se kicsi, inkább olyan átlagos. Meg sprintel egész nap, úgyhogy régóta 12 kg körül van, pedig jól eszik.
Ja, és Miksa nem csak áll a hűtő előtt, hanem ki is nyitja, és ki is pakoljaKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lassan búcsúzom, mert jön a hétvége és akkor nélkülözni kell egymást.

Szirom!

Ellenkezőleg, a legjobb amit csinálsz. Látod milyen gyakorlatlan, gyügye nővel állsz szemben. Csak az lebegett a szemem előtt ha már nincs pizza, akkor süti, süti, és ez lett a vége. Egyébként barack lekváros volt és sajnos nagyon finom. De akkor hogyan lehet este tortát enni, hiszen abban is lehet lekvár, tejszínhab, dió, stb? De minden kritikád építő jellegű számomra. Próbálok a hétvégén meg már ma is futni, tornázni, hogy még hatékonyabb legyen az egész. Meg talán rövidebb is, mármint a diéta.

Gabiról mit tudtok?

Jó hétvégét Mindenkinek!!! Ha már az idő elromlik, állítólag.

Sok levelet kelljen ám olvasnom hétfőn.

Márti
mártus

őpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:32-kor.
vas

HAHÓ!!!

Gyors leszek! Nem volt időm visszaolvasni, de tudok sok mindent! Köszi Márti az emilt!

ILDI! A HÉTSZÁZÁT!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Minden jót a terhességedhez!!!!!!!!

Szirom! Miksa most lesz/van/volt szülinapos, ugye? a profilodból nem derül ki, lehet, hogy tévedek, azért előre/utólag, tehát boldog szülinapot!!!! Kép

Zsoltikának is!!!!! Gabi, irtó jól nézel ki, baromi sokat fogytál tavalyhoz képest!!

Márti és többiek! Kitartás mindenkinek!

Remélem, jövök képekkel a hétvégén, uis ma költözünk!!!!!!!!! (el sem hiszem, persze az asztalos még most sincs kész, de legalább van polc a szekrényben, ha ajtaja nincs is! ) Holnap -holnapután ott lesz Benjamin szülinapi bulija (kétnapos alá nem adjuk... na jó, csak nem férünk el egy turnusban a lakásban), oszt majd meglássátok, milyen dagadt vagyok!!!! Kép

ezer puszi, baromira hiányoztok, tényleg!!!!

*Dirtha
dirtha

Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezes.
Delutan irtam egy miset es a ku**a gep visszadobta. Most nincs idöm leirni megint, mert rohanunk. Majd jövök holnap, mindenkinek puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Lányok!

Megvagyunk, betegek vagyunk Kép Most már mindannyian. Zsoltika tegnap éjjel köhögött, ma dokinéninél voltunk, picit megfázott. De én is vacakul voltam még ma is, aludtam is délután egy sort Kép Férjem dolgozik ezerrel, szóval nem könnyű.

Dirtha,
de jó, hogy írtál! Nagyon kíváncsi vagyok a házra!!! Boldog szülinapot Benjaminnak! Köszi a dicséretet Kép Megnézem én, hogy mennyire vagy dagadt, mert szerintem semennyire sem Kép

Ildikó,
kitartást a szereléshez, mikor végeznek? Plazmatévé... hmmmm... Persze jó dolog Kép Csak hát marha sokba kerül!!! Főleg hogy ez a fűtésszerelés is közbejött. Az én férjem most jó drága mobilt akar magának, de arról hamar letett Kép Mi most ugye autót veszünk, oda kell a pénz, mégpedig sok.
Próbáld rávenni, hogy kivigyen Prágába, én annyira szeretném már látni azt a várost! Te már jártál ott?

Márti
itt vagyok, köszi a hiányolást Kép Látom, jól megy a 90 napos!

Szirom,
köszi a válaszokat! Belekezdenék én a 90 naposba, csak a gyümölcsnap ne lenne Kép Mostanában nagyon nem kívánok semmilyen gyümit, inkább a zöldségeket. Nem bírnék egy egész napot csak gyümin... Nem is tudom, írtam-e már, de gratula a 2 kiló mínuszhoz, csak így tovább!!!

Cicó,
sajnálom, hogy ilyen nehéz most a kisfiaddal Kép Hajnalban cicivel sem tudod visszaaltatni? Nálunk az működik, ha Zsoltika ébred Kép Régen ő is napközben többször aludt rövidet, ami pont nem volt jó semmire. Mikor elkezdett járni, utána sokat javult a helyzet Kép Jobban kifáradt Kép Nincs semmi segítséged? Esetleg levihetné a nagyi sétálni Balázst, addig tornázhatnál Kép Csak ötletelgetek itt... Kép

A kis Norbi születését én is olvastam, hááááát... Elég ömlegngős a sztori, viszont infó tényleg nem sok van benne. Na mindegy, úgysem fogjuk soha megtudni, miért történt ez így, ahogy.

Éjfélig adtam időt magamnak, és még egy mailt is meg kell írnom az unokatesómnak. Õ Németországban él, és szept. 14-re volt kiírva szülni Kép De nem szült még, legalábbis tudtommal Kép Hú, nagyon kiváncsi vagyok, mi van velük.

Ja, még egy kis dicsekvés: képzeljétek, ma a dokinéninél Zsoltika NEM sírt Kép Először fordul elő ilyen, mert ha csak tanácsadásra is mentünk, mindig üvöltött. Pedig jóformán hozzá sem értek! Most előre megbeszéltük, hogy mi lesz a vizsgálaton, és nagyon bátran, ügyesen viselte Zsoltika Kép Olyan büszke vagyok rá! Kép

Hopp, még valami: hétfő óta norbizok, és egyetlen grammot sem fogytam!!! Igazságtalanság! Igazán nem tudom, mit is tehetnék (azon kívül, hogy belépek a 90 naposok táborába) Kép

Ja, elfelejtettem: tegnap voltam tornázni, és szuper volt!!! Olyan izomlázam van mindenütt, hogy csuda!

Na tényleg ennyi belőlem, megírom azt a levelet, aztán szunya!

Jó 7végét,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!
Megérkezett a sereghajtó!
Ma egészen meglepődtem. A Tomi a suliból elhozta nekem ajándékba (Hát nem aranyos?) az ebédhez kapott gyümi joghurtját. Képzeljétek Norbi update-es (1-es!) kajszis volt. Pedig ahogy a boltokban figyelem az ára a termékeknek ettől a kis szavacskától magasabb szokott lenni.
Ildi!
Nem irigyellek a melósok és az egész herce-hurca miatt.
Nem veszed észre, hogy körülötted több a terhes , vagy az utcán több a kismama? Mert én ezt tapasztaltam. Lehet , hogy azért mert ez foglalkoztat leginkább. A rémtörténetek pedig tényleg idegesítőek. Pl én a Szülőszoba c. műsort sem tudtam nézni.
Az én pasim is ilyen. Mindig hisztis leszek, hogy nincs egy normális nadrágja, mert rongyosra hordja és nem hajlandó venni újat. Mindig az a válasz , hogy most nincs erre pénze. De amikor kimentünk a Szigetre, akkor meglátott egy íjjászt, aki íjjakat árult és azt mondta , hogy értsem meg, hogy erre neki feltétlenül szüksége van. (Szépen felruházkodhatott volna ebből a pénzből) A plazma tv is jólhangzik! Lehet , hogy később be kell majd látnod, hogy igaza volt.
Mártus!
Én heti 3 x járok tornázni. Mára szép darabos a járásom, mert szép kis izomlázam lett a fenekemben és a combomban. 12 éve járok. Az apuci lába alá … stb résznél egy kicsit kimeresztettem a szemem és közelebb hajoltam a monitorhoz, hogy jól látok-e, de aztán minden világos lett. Van egy jól bevált kanapénk, ahova szuperül be tudom dugni a lábikómat, ahogy írtad. A felülések, hát igen . Nem megy jobban nekem sem. Egy darabig csináltam napi 4x 100-at. De az utolsó 70 mindig kínkeserűség. Mostanában inkább, ha eszembe jut , és akkor sem 100 –at! . Csak finoman, mert én alapjában hihhetetlenül lusta disznó vagyok ám!!! Nekem el kell mennem máshova , hogy biztosan mozogjak.
Lehet, hogy az első alkalommal úgy alakultak a dolgok, hogy Réka elmondhatta, hogy látjátok, így is lehet csinálni és mégsincs semmi gond. De az , hogy 3 héttel előbb jött a baba , azt is jelentheti, hogy nem kellene mégsem egy kismamának végig ilyen intenzíven mozognia. Az első gyerekem (Dorka) is 3 héttel előbb jött. Aznap lambériát festettem a még be nem fejezett lakásunkban. Most Katával nem akartam ezt és kb.7 hónapos terhes lehettem, amikor abbahagytam a tornát. Nem azért mert rosszul esett, hanem mert nagyon féltettem őt.
Én nem láttam az újságot, de gondolom, hogy szépen felturbózták a témát!
Azért gratula nekik! Sok boldogságot a kis Norbihoz!
Cicó!
Ez most egy rossz időszakod. Túl jutsz rajta ! Ne add fel! És egyébként sincs veled gond, csak most rosszul érzed magad a bőrödben. Gyere tornázni! Igen a zöld házakkal szemben. Az emeleten balra. Gyere és utána úgy mész haza , mint akit kicseréltek, hiszen legalább kimozdultál egy kicsit.
Az a Norbis fogyó , amit csinálsz, azt te honnan szerezted? El tudod küldeni esetleg nekem is? Motiot is nemrég ilyen kis depis volt. Most pedig száguldanak róla a mínuszok! Hajrá!
Szirom!
Jujuj! Ez vár rám is? Edények , kukák, egyiket elrakom , a másikat kiszedi, Már nem nagyon emlékszem erre az időre. De ahogy olvasom Cicót, Ildit és téged…. Gondolkodóba estem a jövőt illetően. Ugyanis Kata egyedül olyan jól elvan, hogy öröm vele az élet. Eddig?

És most jobbra el…!
Susi
ssusi

poi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:33-kor.
vas

Hahó Lányok!

Ildikó,
sajnálom, hogy ilyen vitatéma volt a plazmatévé, de remélem, hogy csak múlt időben. Főleg ha kocsit is szeretnétek, mert az fontosabb szerintem Kép Na de a pasik tényleg ilyenek, amit egyszer a fejükbe vesznek...
Az autónk Renault Megane GrandTour lesz, merthogy már megvettük Kép Ez a Megane kombi változata. Csütörtökön vesszük át, már nagyon várom! Végre rendesen elférünk majd, és ez már légkondis autó lesz. Jókor vesszük, így tél előtt Kép Főleg ha nagyobb útra mentünk, akkor volt már kevés a hely, nyomorogtunk rendesen Kép
Mi is gondolkoztunk kisbusz-félében, vagyis inkább egyterűben (Opel Zafira, Renault Senic), de az nekünk végülis még nem kell, ebben az újban is elférünk majd bőven, még ha lesz kistesó is Kép Nem beszélve arról, hogy ezek jóval drágábbak is.

Susi,
én is nagyon szeretem az Update-es joghurtokat, nekem az epres a kedvencem Kép

Altatási hercehurca folyik a kisszobában, Zsoltika csak vigyorog meg dumál, apukája próbálkozik az altatással. De mindjárt kellek én is...

Jó éjt és szép vasárnapot,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!
Kis Benjámin! Nőjj nagyra! Boldog Szülinapot!

Ildi! Nálunk is pont ez a helyzet a pasim és az ő akarata. Meggyőzhetetlen. Egyébként a 7 személyes kocsi ( Turán, Sharan, mittudomén) nagyon jó. Nálunk is pont ekkor jött elő ez a téma. Mondhatom ebben igaza volt. Ha megyünk valahova kényelmesen elférünk (pl nyaralás) és pillanatok alatt "munkás" autóvá alakítható.
És tényleg tisztán dolgoznak azok a szerelők? Nálunk tavasszal kezdődik az őrület. Juj , de félek! A Prága pedig össze fog jönni (magyarosan szólva) ! Neked most a kedvedben kell járni. Oli tényleg mozgékony kis fickó lehet. Az a tv-s sztori nemrég , na az sem volt semmi. Én csak azzal nyugtatgatom magam, hogy a nagyok sem voltak vészesek, meg , hogy jányka és talán ... Majd kiderül. Ma mi 3-an lányok elmentünk vásárolgatni az Árkádba. És hát már megint sikerült egy kis zsének a seggére verni. A Dórim nagyon kamaszodik. Iszonyú szemtelen, lusta, hisztis és sorolhatnám. Az ilyen alkalmakkor érzem, hogy közel áll hozzám (beszélgetünk titkos dolgokról ) , de amint hazaérünk előtör belőle a kamasz. Úgyhogy most én vele küzdök leginkább.
Almát szedni? Remélem nem te akarsz fára mászni. Sajnos nem tudok, de majd kérdezek és ha van tippem , szólok neked.
Vigyázz magadra!

Mai napról csak annyit , hogy mákos guba volt ebédre . Sajnos nagyon finom lett.
Holnap pedig kirándulunk .

Susi
ssusi

Sziasztok!

Benjámin! Nagyon boldog szülinapot!

Dirtha! Tök jó, hogy jöttélKép És most már nem eltűnni!Kép
Miksa egyébként pont egy hónap múlva lesz 2 éves.

Ildi! PlazmatévéKépKép Ha azt hiszed, hogy nem ismerem a plazmatévé utáni sóvárgást, akkor tévedszKép De az enyim uram még komolyan sosem akarta megvenni. Meg mindig Merciket nézegetünk, meg most a legújabb Passatot (ami egyébként a plazmatévéhez képest nem is olyan drága, mert 5,2-nél indul), de végülis majd egy néhány évest veszünkKép

Gabi! Gratula az új kocsihoz! Mondjuk nem láttam még olyat, a Megane-t tudom melyik, de majd figyelni fogomKép Az én kocsim kicsit több mint egy éves, és még mindig úgy ülök bele, hogy úúúgy szeretemKép Egy Lancia Y.
Az altatásnál tegnap is eszembe jutottatok: Miksa mostanában 20 perc-fél óra alatt aludt el, most visszatértünk megint mi is az 50 perces altatásokhoz. A guta megüt és nem tudom, miért van.

Susi! Én most készülök a gyerekkel vásárolni, de Bricostore-ba vagy ilyesmibe, mert szeretnék virágyhagymákat, meg egy halom kert izét. Csak meg ne lássak valamitKép Ja, és ébredjen fel Miksa időben, merthogy még alszikKép

Ildi! Mindenáron szedni akarsz almát? Apámnak van almása, de hát Szekszárdon, bár holnap jön, csak nemtom, hoz-e vagy kimegy-e még az almáskertbe. Nálunk nem nagyon fogy, így mostanában nem rak be egyszerre több ládával. A gyerek nem eszi, én ritkán, az ember meg örül, ha hazaér és kinyithat egy sört. Almáspitét szoktam sütni belőle, meg adunk belőle a szomszédoknakKép
Azt nemtom, Miksa hány centi, nem mértem mostanában. Mjad megmérem, csak egy percre se marad nyugton. 92-es ruhákat hord, de lassan kelleni fog a 98-as. Utálom, ha egy gatyának egy kicsit is rövid a száraKép
Fölső kiskapuval a lépcső tetején mi is ugyanígy vagyunk, most kértem az embert épp valamelyik nap megint, és egyszerűen NEM VESSZÜK MEG, mert majd ő megcsinálja. De fél éve mondja, én meg a kezemben viszem föl egyszerre a gyereket, a szennyest, az izébizét, az emeleten pedig nem lehet igazán elengedni, mert ki tud menni az ajtókon, és rögtön a lépcsőnél találja magát (korlát sincs). Alul nagyon tuti kiskapu van, tényleg az ember csinálta, de én eccerűen nem értem,hogy miért nem lehet felülre megvenni. Leszarom komolyan, hogy nem egyforma. De így úgy néz ki a mosás, hogy egy gatya a gépbe, felpillantás, gyerekellenőrzés, egy zokni, hol vagy Miksa?, aztán már szaladhatok is utána, erre bepipul, elkezd ajtót nyitogatni, nem mondom tovább... Meg ne szidom az embert, mert ezen az egy dolgon kívül mindent megért, segít, előteremt, de hogy ezt miért nem...?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!

Megint itt vagyok. Kezdődik a munkás hetem. Nem tudom meddig fog tartani, mert András tiszta nátha, köhög, tüsszög. Szívem szerint itthon fognám, de Anyósom azt mondja, hogy menjen csak szépen, ha látnám milyen betegen viszi sok anyuka a gyerekét elájulnék. Állnak a gyógyszeres üvegek sorban az ablakban. Csak abba nem gondol bele, hogy ha nincsen a gyerek orra rendesen leszíva és pang benne a váladék az még jobban fertőz és még lassabban fog meggyógyulni. Ha nem akar Vele otthon maradni akkor veszek ki pár nap szabit és majd otthon leszünk, had döntsem már el én, hogy mi legyen a gyerekemmel.

A diéta szuperül megy. A gyüm. naptól kicsit tartottam, de simán ment. Oly nagyon, hogy a gyerek annyi gyümölcsöt evet meg 1 nap alatt mint máskor 1 héten. Csináltam Magamnak reggel 1 dobozkában gyüm. salátát, hogy azt majszolgatom napközben, hát a felét simán bevágta. Ebéd előtt jutott eszembe, hogy elküldöm Apucit dinnyéért. Hozza haza a gyöyörű piros dinnyét, erre a Legényem kijelentette, hogy Õ azt kér ebédre. Azt hittem guta ütést kapok, de nem tudtam mit csinálni. Bevágott 1 hatalmas szelettel, utána közölte, hogy most olyat kér amit Apa eszik. Bevágott 1 szelet rántott sajtot. Gondoltam, ha már így vissza felé eszi az ebédet akkor megkérdezem nem kér-e egy kis levest, mondta, de igen. Azt hittem hátast dobok, bevágott még 1 kis tányér levest. Gondolhatjátok, volt ám Döbrögi simogatás, azt hittem szétdurranik. Az alváshoz most kapott pelust, mert gondoltam biztosan nem fogja kibírni pisi nélkül, de jól is gondoltam.
Ma keményítős napom/unk van. Csináltam este egy kis rizst, bele kukorica, répa, borsó, meg talán veszek 1 kis pogit hozzá a büfében. De lehet, hogy már nem fog lecsúszni, olyan keveset kívánok már.

Hát, én most nem tudok írni olyanokat, hogy ezt meg azt szeretnénk venni. Halálosan gyűjtünk családi házra. Semmi kilengés, csak amire tényleg a legnagyobb szükségünk van, azt vesszük meg.

Írtón örülök én is Dirtha bejelentkezésének, remélem most már gyakoribb lesz. Ja, és gratul a Benjáminnak.

Figyellek Benneteket.

Márti

u.i. Én voltam Prágában, tényleg csodálatos város, főleg most, hogy fel lett újítva az óváros rész, biztosan még szebb mikor én láttam 10-13 éve.
mártus

Sziasztok!

Mártus, ez nagyon klassz!Kép És álltál már mérlegen? Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat!
Jajj, és a pogit azt már ne vedd meg, nem szénhidrátnap van, teKép Meg rizzsel el lehet lenni azért. Már akartam írni, hogy a 90 napos alapleírásában nincs benne a krumpli és a rizs, de ezt úgy jó kitalálni, hogy besorolod keményítő vagy szénhidrátnapra, és akkor mindig ott eszed. Én keményítőre tettem őket, ott mégiscsak kisebb a választék.

Ildi! Tényleg jó Prága, de megvár. Addig meg csak egyre jobb leszKép De merre vagy?

Többiek is tessék jönni, Miksa még alszik, addig érek rá.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Pogi téma megbszélve. Tényleg a mérleget akartam ám írni. Szóval folyamatosan 62 kg mutogat szegényke. Nem tudoom sajnos mit higgyek el neki, mert emlékszel sokat panaszkodtam rá, ez a 62kg elég jól néz ki. Ma egy régebbi farmer szoknyámat vettem fel (biztos a terhesség óta nem volt rajtam) és most simán jó. Szóval a ruhákon határozottan érzem a változást.

Te hol dolgoztál a terhesség előtt, csak mert írtad még pénteken, hogy valami szerk. buliba mész?

Márti
mártus

Tedd máshová a mérlegetKép

A rádióban, de ez nem a gyes előtt volt, hanem még régebben. Csak az a szerkesztőség összejár, mindig jó sokan vagyunkKép Kicsit korán kellett eljönnöm Miksa miatt, de legalább el tudtam menniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őpp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 11:56-kor.
vas

Kihagytam a lényeget!!!!!

VAN ajtórács a lépcső tetejére is!!!!!
Tegnap kibuliztam végre!!Kép
DE milyen fáradtságosan került fel a helyéreKép
Mint akit bottal vernek ,olyan sok kedvvel rakta fel.De legalább már van!!!!Kép
vas

Hol vetted, mennyiért, milyen?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom