Sziasztok Lányok!
Megvagyunk, betegek vagyunk
Most már mindannyian. Zsoltika tegnap éjjel köhögött, ma dokinéninél voltunk, picit megfázott. De én is vacakul voltam még ma is, aludtam is délután egy sort
Férjem dolgozik ezerrel, szóval nem könnyű.
Dirtha,
de jó, hogy írtál! Nagyon kíváncsi vagyok a házra!!! Boldog szülinapot Benjaminnak! Köszi a dicséretet
Megnézem én, hogy mennyire vagy dagadt, mert szerintem semennyire sem
Ildikó,
kitartást a szereléshez, mikor végeznek? Plazmatévé... hmmmm... Persze jó dolog
Csak hát marha sokba kerül!!! Főleg hogy ez a fűtésszerelés is közbejött. Az én férjem most jó drága mobilt akar magának, de arról hamar letett
Mi most ugye autót veszünk, oda kell a pénz, mégpedig sok.
Próbáld rávenni, hogy kivigyen Prágába, én annyira szeretném már látni azt a várost! Te már jártál ott?
Márti
itt vagyok, köszi a hiányolást
Látom, jól megy a 90 napos!
Szirom,
köszi a válaszokat! Belekezdenék én a 90 naposba, csak a gyümölcsnap ne lenne
Mostanában nagyon nem kívánok semmilyen gyümit, inkább a zöldségeket. Nem bírnék egy egész napot csak gyümin... Nem is tudom, írtam-e már, de gratula a 2 kiló mínuszhoz, csak így tovább!!!
Cicó,
sajnálom, hogy ilyen nehéz most a kisfiaddal
Hajnalban cicivel sem tudod visszaaltatni? Nálunk az működik, ha Zsoltika ébred
Régen ő is napközben többször aludt rövidet, ami pont nem volt jó semmire. Mikor elkezdett járni, utána sokat javult a helyzet
Jobban kifáradt
Nincs semmi segítséged? Esetleg levihetné a nagyi sétálni Balázst, addig tornázhatnál
Csak ötletelgetek itt...
A kis Norbi születését én is olvastam, hááááát... Elég ömlegngős a sztori, viszont infó tényleg nem sok van benne. Na mindegy, úgysem fogjuk soha megtudni, miért történt ez így, ahogy.
Éjfélig adtam időt magamnak, és még egy mailt is meg kell írnom az unokatesómnak. Õ Németországban él, és szept. 14-re volt kiírva szülni
De nem szült még, legalábbis tudtommal
Hú, nagyon kiváncsi vagyok, mi van velük.
Ja, még egy kis dicsekvés: képzeljétek, ma a dokinéninél Zsoltika NEM sírt
Először fordul elő ilyen, mert ha csak tanácsadásra is mentünk, mindig üvöltött. Pedig jóformán hozzá sem értek! Most előre megbeszéltük, hogy mi lesz a vizsgálaton, és nagyon bátran, ügyesen viselte Zsoltika
Olyan büszke vagyok rá!
Hopp, még valami: hétfő óta norbizok, és egyetlen grammot sem fogytam!!! Igazságtalanság! Igazán nem tudom, mit is tehetnék (azon kívül, hogy belépek a 90 naposok táborába)
Ja, elfelejtettem: tegnap voltam tornázni, és szuper volt!!! Olyan izomlázam van mindenütt, hogy csuda!
Na tényleg ennyi belőlem, megírom azt a levelet, aztán szunya!
Jó 7végét,
Gabi