Új privát üzeneted érkezett!

Megkaptam!!!!!

Köszi, Márti.KépDe nem tudom ,te is mit aggódsz annyira, semmi sem látszik rajtadKép
Na, egy fene, felrakom a fürdőrucis képemKép
A fejem azért kitakartamKép
Kép

csá
vas

Remélem , jót röhögtetek, én is csak itt vihogok a gép előtt
KépKépKépKépKépKép
Jól nézek ki, nem??
vas

na, viccet félretéve:
mielőtt valaki bedőlne, ez nem is én vagyokKép
Megpróbálom összeszedni magam, és egy normális hsz.-t írniKép

Motiot, na,na !!
Neked is ugyanazt mondom ,mint MártinakKépne dícsérgessetek annyiraKép
Még elszállokKép
És akkor is löttyedt a hasamKép

Susi, én is alig vártam már , hogy visszatérjen minden a norm. kerékvágásba, mert amit 2 hétig itthon kaja ügyileg műveltem ,nem semmi volt.Volt rántott hústól a palacsintáig, rakott krumpliig minden(és egyik sem 1-es kódKép )
még az a szerencse, hogy tényleg nem híztam .Mondjuk csak délben ettem ezekből a kajákból, este már nem.Ez is számít.

Néha volt, amikor én is majdnem elcsábultam, de olyankor light fagyit ettem ,meg az uram csokiját nyalogattamKép(többet nem adott, csak megnyalhattam),1-2 kocka azért néha lecsúszott, vagy egy kis chips.De ez tényleg nem volt 3 falatnál több, és nagyon ritkán.
Szóval nagyon kemény akaraterővel, de megálltam, hogy ne egyek.

Gabi, kb. ennyire gondoltam pont(12kg)a fogyásodrólKép
Nekem 25 a csúcs, de most megint 60 vagyok, tehát 24-nél tartok.

Viszont ma reggel is megettem már 2 szelet fehérkenyeret trapi sajttal melegszendvicsnek, meg egy túró rudit.Most úgy csinálom, mint Gabi, délig(van hogy délutánig)eszek 3-ast is bőven ,csak az estékre vigyázok.

Na, szevasztok.
Márti, kösz mégegyszer a képeket.
Szépek vagytokKép

Ildikó
vas

Háj!

Ilyet álmodtál az éjszaka? Nálam is ez lenne a mérce minimum.
Most vettem az étteremben az isteni finom jérce salátából. 15 dkg-ot, ez lesz a tízóraim és az ebédem. Meg joghurt, egy kevés kalória szegény saját készítésű sütikével.
Tegnap 40 perc torna volt, írtó jól esett. Már 80 db hasizom simán megy. El kéne kezdenem Nekem is a callaneticset, átolvastam tegnap megint a könyvét.

Gabi!

Te miben kapaszkodsz a gyakorlatok közben? Mert szinte minden gyakorlathoz kell. A régi lakásban elég jól volt helyem a szekrényoldalánál, de most nem igazán jó hozzá az elrendezés. Hasizom, bocs holnapra tuttira lesz, csak már Apának (a nagymenű kondisnak) könyvből kell kinézni. Eléggé elszomorodtam, hogy már itt tart. 15 évet kondizott, olyan hasizma volt mikor megismertem mint a radiátor. Azért most sem tagadhatja le a múltját, de hát a jó konyha, édes semmittevés, a tönkre ment izületek sajnos már nem nagyon engedik ezt a munkát.

Ildikó!

Lemértem én is Magamat.

Saját
mártus

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:46-kor.
vas

Sziasztok,
Marti,
hat en tenyleg nem ertem, hogy Te minek akarsz fogyni! Tök jol nezel ki, szinte sovany is.
Andris pedig nagyon hasonlit Rad!
Most ugye rövid a hajad? Nekem hosszan jobban tetszett, ugy sokkal csinosabb voltal szerintem.

Ildi,
na ne mar ezekkel a kerdesekkel! Rengetegen irigykednenek ezekre a cm-re es ilyen "löttyedt hasra", akik meg nem is szültek, nem hogy kettöt! Szoval fejezd be, mert irgumburgum!

Lemerjem magam en is?
comb:58 cm
csipö:97 cm
derek:72 cm
terd:36 cm
na most akkor ki is nyafogjon ezek utan? Az, aki 170 cm magas, vagy az, akinek ezekkel az ertekekkel 154 cm magassag tarsul? Szoval megegyszer mondom, Lanyok, ne sirankozzatok! Itt csak en vagyok jogosult sirankozni es kesz! Na!
Most akkor jol helyreraktalak Benneteket, mi?

Tenyleg, Szirom, akkor megy a 90 napos, vagy nem?
En elvileg mar vasarnap elkezdtem, tehat ma szenhidrat napom van, de igyekszem betartani a Norbis idözonakat, tehat most teljes kiörlesü tesztat ettem paradicsomszosszal, este sajnos ez nem fog menni, de egy nap szerintem ok., na meg ha a 90 napos hatasos, akkor meg ugyis mindegy!
Szirom, Te mennyit is fogytal ezzel?

Ildi,
nagyon csinos vagy az elsö kepen is! Ne szegyeldd magad, takard csak ki az arcod is! Mi megertünk!

Na mentem, majd meg jövök.
Pusszantas
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildikó!

Megnéztem még egyszer a fotódat, hát mit mondjak? Szerintem nem kell már sok az elsőnek felrakott képhez. Csak pár 100 hasizom, pár 100 lábemelés, stb….. De komolyra fordítva a szót, tényleg szerintem ez már nem diéta kategória, hanem az izom fejlesztése lenne. Egyébként misét mondatok, ha én is majd a 2. gyerek után úgy fogok kinézni, mint Te most (tudom ezért lecseszés jár), de ennyit megér.

Motiot!

Mintha a Páromat hallanám belőled. A hosszabb haj sokkal jobban áll, minek neked fogyni, jó vagy Te így is.
1.
mártus

Sziasztok Csajocak,
na megrendeltem a Callanetics könyvet + egy dvd-t melle, ami haladoknak szol. Hat nem kispalyazok, rögtön bele a közepebe. Mi nekem az a halado dvd! Szoval akkor holnaptol, mert hogy holnap mar meg is erkezik, ha minden igaz, nem csak, hogy fogyni fogok, de centikkel lesz merhetö a karcsusodasom, ugyhogy reszkessetek!!

Szirom, hol bujkalsz? Mi van a dietaval?

Na megyek zabalni, ma szenhidrat napom van, hi-hi-hi.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Na, csá!

Most értünk haza Bp.-ről.Szülői ért. volt az oviban.

Motiot, sok sikert a callanaticshez(látod, Gabinak is bejött)

Tudom, hogy már csak jó pár ezer hasizom választ el a feszes pocitól, de az nem az én világom.Talán a harmadik gyerek után rászedem magamKép
Addig örülök, hogy így maradok.

Azt mondta az uram, hogy azért nézek így ki, mert imád engemKép
Egyébként én is most készülök levágatni a hajamat, (vagy nem), pénteken este megyek fodrászhoz, és még nem tudtam eldönteni, hogy levágassam-e, vagy sem.

Na, jó éjszakát, papa éhesKép, adnom kell neki kajcsit

Ildikó
vas

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennyire beindultatok! Én is belelkesülök . Pedig ma rossz kislány voltam. Úgy döntöttem reggel, hogy ma kirúgok a hámból. Délutánra azért megjött az eszem és rendesen visszafogtam magam. Találtam protein lisztet ami 1-es kód. Nagyon megörültem neki. Mindjárt levettem a polcról. Az ára egy fél kilós zacsinak. 1118 Ft!!! Hát élet ez? Mit tud ez?Azt mondtam az eladónak, hogy inkább majd legközelebb. Még rágódom rajta egy picit.
Tegnap Hétfőztünk a barátainkkal. Mivel minden hétfőn nagy kajálás van, mindig gondban vagyok, mert már megint bűnözök-vagy nézegetem , ahogy esznek.
Most kipróbáltam 100 % tk. Lisztből a kakaós piskótát + édesítő. Nagy sikerem volt vele. Igaz ez is 2-es és mi éjfélkor ettük, de hát nem lehet minden tökéletes!
Sőt kipróbáltam már a Norbi által ajánlott panírozást is. Nem is olyan vészes.

Lányok!
A 90 naposhoz kitartást! Ügyeskedjetek! Vékonyodjatok!

Én is le fogom magam mérni. És bedobom a közösbe az adataimat (a parimat).

Susi
ssusi

Sziasztok!

Kikérem magamnak, hogy bujkálokKép Ma az ember dolgozott a gépen, aztán meg Miksa volt foglalkozásigényes, most meg késő vanKép

Motiot! Szóval elkezdtem tegnap, ma keményítőnapom volt, holnap nyamipizzát sütök. Este sütiKép 24 kg-t fogytam a 90 napossal, de most 6-tal vagyok több, mint az akkori minimum. Ma méreckedtemKép Szóval most kell elkapni, mert különben elúszok.

Ezt a hosszú, bolondozós levelezést csak átfutottam, reagálnék is rá, ha bírnék még gondolkodniKép Ildi! Egyébként ha nekem ekkora pocakom lenne, a fene fogyóznaKép

Mártus! Miksa csípte a tengervizet, kicsit nem értette először a sósságot, de pár perce szájnyalogatás után nem foglalkozott vele továbbKép Egyébként mi is azt hittük először, hogy az idén nem bírunk lemenni, de aztán mégis sikerült. Tavaly még mi sem mertünk elindulni.

Most zúgok a dógomra, majd jövök!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szevasztok!!!!

Utólsó figyelmeztetés mindenkinek:többet NEM foglalkozni velem!!!!Ennyi volt a csámcsogás rólam, mindenki látott bugyibaKép. Befejeztük.Kép
Különben se akarok már fogyni többet, csak megtartani a súlyomat.
Meg nem agyonhízni magam az elövetkező 30! hétben(mivel már csak ennyi van hátra).
Úgyhogy most elárultam magam:pénteken leszek 10 hetes a legújabb mukival a pocakombaKép
Tehát már nem is vagyok a fogyókúrás topikba valóKép
de azért jövökKép
És még semmit sem híztamKép
Na, reggelre gondolom ennyi sokk elég voltKép

Ildikó
vas

Tök hülyén fogalmaztam, "megtartani a súlyomat".
Hogyan tartanám meg ezek után?
Csak amikor még azt a mondatot írtam ,nem tudtam, hogy színt vallok a következő sorban, és elárulom magamKép

Pusssz
vas

Sziasztok, Jó reggelt!

Én most rövid leszek, mert még a Férjecském levelét is be kell gépelnem Nektek. Igaz ez inkább Gabinak szól(Õ kérte ezeket a gyakorlatokat), aki nincs sehol, de azért talán Benneteket sem untatlak vele, meg Õ is csak előkerül valamikor

Ildikó, Motiot!

Ti hol is mértétek a combjaitokat? A comb közepén, vagy fent az ágyék résznél, ahol a legvastagabbnak illik lenni? Mert közép részen mérve nekem is pont annyi, mint most Nektek.

Szóval a levél, tessék figyelmesen olvasni:

Sziasztok Lányok/Asszonyok!

Úgy hallottam a hasizom alsó részére szeretnétek edzeni és ehhez vártok Tőlem némi tanácsot. Egy kis bevezetővel kezdeném. Mint tudjátok az izom akkor végez munkát, akkor dolgozik mikor összehúzódik, pl. a comb hátsó részén lévő izom a comb behajlításakor, míg az elől lévő izom un. egyenes combizom a láb nyújtásakor (guggolásból felállás) végez munkát. Az alsó kar kinyújtásáért, feszítéséért a felső kar hátsó felén lévő 3 fejű karizom (tricepsz), míg az alsó kar behúzásáért, behajlításáért a felső kar elülső részén lévő 2 fejű karizom (bicepsz) a felelős.
Tehát a hasizom edzése is a megfelelő izom összehúzódásán alapul. Az alsó hasizmot edzhetitek a földön hanyatt fekve, kezek a törzs mellett, tenyér lefele (azzal támasztjátok Magatokat) felemelitek függőlegesig a lábatokat egyenes tartásba közepes sebességgel (vagy edzettebben már lassan és vissza). Ezt a gyakorlatot lehet behajlított lábbal is végezni, úgy hogy a kinyújtott helyzetből hajlítjátok be, míg a felső comb függőleges lesz, de ne tovább. Utána a lábakat kinyújtani. Az jó ha a sarkatok nem ér le a földre!!!! A gyakorlatokat lehet nehezíteni, ha a lábfejetekre pl. könyvet tesztek. A lábfejek legyenek spiccben, de nem kell erősen lefeszíteni.
Egy izom, amelyet annak összehúzásával megdolgozunk igényli a kinyújtást is, tehát az egyenes izmokra irányuló gyakorlat végén minden esetben (lehet közben is) nyújtsunk. A hasizom nyújtása un. kobra állással történik. Hason lefekszünk a szőnyegre, tenyér kinyújtva a mellek mellett a földön, majd felnyomjuk a kar kinyújtásával a felső testet ahogyan csak tudjuk, de a csípő mindvégig a földön marad. Ha jól csináljátok érezni fogjátok a has alsó részén feszítő, nyújtó érzést.

Jó gyakorlást.

Még írhatok a hasizom gyakorlatokról ( ha szeretnétek), de most elég késő, vagy már inkább korán van.

Sziasztok: Józsi
mártus

ÉLJEN, ÉLJEN,ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN LESZEK AZ ELSÕ GRATULÁLÓ.

Sok puszi, milyen boldog lehetsz. Írjál még. nagyon örülök, olyan jó ilyet hallani. Gyerkőcök mit szólnak? Hogyan viseled?

Sok puszi mégegyszer, és semmi eltűnés a fogyis topicból. Ide az ész osztásra mindíg szükség van.

Márti
mártus

Köszi-kösziKép, Márti.
Nem tűnök el, nyugi.Olyan leszek, mint egy hajcsár, osztom az észtKép, meg tartom bennetek a lelket.
De Ti is bennem, nehogy elszálljak, mint Olivérrel tettem.Nem szeretnék megint 20 kilókat fel meg leadni.Nem mondom felszedni nem volt nehézKép
Épp ezért tartom be most teljes mértékben az update kódokat, tehát mindent eszek, csak idejében.Most is vár rám egy szelet csokika reggeli után(aputól kaptam reggelKép )
Persze, tudom, hogy teljes mértékben nem mindig tudom megállni, majd , hogy ne bűnözzek(mire való egy kismama? ), de nem szeretnék10-12 kilónál többet felszedni.Eddig még tényleg semmit sem híztam.
És előnyben vagyok a fiúknál is, mert több kilóval kezdtem mindegyik terhességetKép

Puszi
vas

Hűha!

Basztikuli, Mártus megelőzött, pedig ma korán jöttem!Kép Ildi, óriási, óriási, óriási gratula! Kicsit irigy dög vagyok, de ezt elnyomomKép És gondolom most kiscsajt vártok, mi? Tudok ám sok háromfiús családról, akik boldogan élnekKép
A súlyod pedig értem én, nem annyit hízni, mint a múltkor. Hát csak gyere közénk, tényleg nem fogyózni, csak ügyesen táplálkozniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én is megvagyok, bár ritkán irok.
Most nem fogytam, csak egy picit, viszont az is nagy csoda, hogy nem híztam vissza a nyaralás közben (Angliában jártunk, és pl. a lasagne-t is sült krumplival és kenyérrel tálalták).
Most sem Norbizok ezerrel, de azért nem eszek eszetlenül. Jövő héten viszont indul megint a szigorú Norbizás.
Még van mit fogynom, de azért látványos így is, mindenki kérdezi is, úgyhogy akarva-akaratlanul terjesztem is Norbit...
Az én adataim:
2005.05.31.
derék: 93 cm
comb: 65 cm
csípő: 107 cm
mell: 98 cm
súly: 74,4 kg
(162 cm magas vagyok)
2005.08.31.
derék: 84 cm
comb: 60 cm
csípő: 101 cm
mell: 95 cm
súly: 66,8 kg

Ssusi!

Hát ennyiért biztos nem veszek proteinlisztet, főleg hogy lehetségesnek tartom, hogy a tulajdonságai nem azonosak a sima lisztével, így még az sem biztos, hogy amit csinálnék belőle, az sikerülne.
Én megvagyok a liszt nélkül, pékárut meg eszem reggel. Szerencsére szeretem a nagyonmagvas-nagyonteljeskiörlésüeket is.

Ildi!

Ez igen!KépKépKép
Gratulálok!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Én, meg 4 fiús boldog családot is Ismerek.
Sőt, a 4 fiúnak idáig 4 gyermeke van már és abból még csak 1 a lány.

Mártus
mártus

Kösz, SziromKép
Na, ezért nem mondtam el még senkinek sem( a családból se tudják), mert nem szerteném a "ez is fiú lesz" dumát hallgatni.Kép
Na, neked megbocsájtokKép
Szóval addig nem akarom elmondani senkinek, amíg nem tudni, hogy fiú-e vagy lányKép
Még szerencse, hogy 220km-re laknak, és nem talizunk olyan sűrűnKép
Most hétvégén meg még csak nem lesz olyan szemfüles valaki, hogy kiszúrja a kis pocimat(mert már kerekedikKép )
Majd kb.2 hónap múlva megtudjákKép
ildikó
vas

Tudod, hogy csak zrikáltalakKép Mert egyszer-kétszer említetted, hogy akarnál egy kiscsajszit is. De igazad van, nem piszkállakKép

Én egyébként Miksánál egy kicsit reméltem, hogy fiú, egy kicsit, hogy lány, de nem mertem egyik mellett se letenni a voksom, mert mi van, ha lányt szeretnék, a kisfiú meg ott figyel a pociban, és érzi ezt, az milyen szarul esne neki. Ha kaptam volna lehetőséget, hogy fiút vagy lányt akarok, akkor bajban lettem volna. De te azért szerintem most már tudnál választaniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mártus, felhagyni a 4 fiús családok bemutatásávalKép
Na, abból azért nem kérekKép

Beszti, üdv. újra itt, nagyon jó a súlyod meg a centik. Én meg Anglia miatt irigyellek.(ha már Szirom is irigykedikKép )
A kedvenc országom, háromszor jártam ott, annyira szép.Jövőre terveztünk egy skóciai utat, hát nem tudom mi lesz belőle kis bébivel.Bár ősszel már fél éves lesz, lehet kibírnáKép

Ildikó
vas

Hú, de pörgünk Csajok! Egészen felébredtem.

Ildikó!

Áruld már el, hogyan lehet ilyet pl. Apuci előtt még eltitkolni? Vagy rosszul értem, Õ már azért tudja?
Nem fognak a nagyszülők megsértődni, hogy ilyen sokáig titokban fogod tartani? Nálunk ez biztosan sértődésbe fulladt volna.

A ézkezésről, meg annyit, hogy a fogyókúra és az étkezésre odafigyelés tényleg nem egy és ugyanaz. Szóval, ha tényleg ésszel csinálod a kajálást (aminek már most van eredménye) nem lesz gond.

Márti
mártus

Ildi!

Megértelek, engem is sokat szórakoztattak a "most már lány lesz?" kezdetű kérdésekkel. Mi magunk se tudtuk a szülésig...
És ha nem HannaKép érkezett volna, akkor most mi lennénk a boldog 3 fiúgyermekes család.

Anglia: tényleg gyönyörű. Skócia nekünk is kimaradt, csak egy kicsit "kukkantottunk" be (1,5 nap), de egyszer még biztosan visszamegyünk csak oda.
Szerintem talán egy fél évessel már lehet utazni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hát éppen ezért nem lovaglom bele magam a témába.
Persze, hogy lány kéne, de ha pöcse lesz, akkor pöcse lesz.Már úgyis elvagyok itthon nyomvaKép

Én mindegyiknél reménykedtem a lányba(most nem teszem),sőt Leventénél nagyon elvoltam kenődve.
Olinál már nagyon rákészültem.Most meg nem is izgat annyira, majd kiderülKép
hát ,ha fiú ez is,akkor bas****a meg ,erre a sorsra vagyok rendelve, hogy csak fiúkat szülökKép
Nem gond, hazahozzuk azért őt is a kórházból.
vas

pppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:48-kor.
vas

Nekem is, de mi egyelőre nem mozdulunk az egy fiúról.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Márti!

Norbinál a fogyókúra és az étkezésere odafigyelés ugyanazKépKép.
Ez az, amin sokan csodálkoznak, hogy pusztán az étkezésre való odafigyeléssel lehet fogyni.

Ildi!

Aha, Beni 6 éves, Nátán 3 éves, Hanna szeptemberben lesz 1 éves.
Ez a "ciki"KépKép a vékonyságban, rögtön meglátszik rajta a babáspociKép...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:49-kor.
vas

Jo reggelt, jo reggelt,
hat miket olvasok en itt mar koran reggel?

Ildi,
nagyon nagyon nagy gratula es iszonyatosan irigyellek! Olyan jo erzes lehet, Istenem en is ugy szeretnek! De ha elnezem az en kis csöppemet, akkor meg inkabb varunk meg vagy masfel evet, hiszen meg olyan nagy szüksege van ram.
En mondjuk boldog lennek 3 fiuval is... Mikor terhes voltam, azonnal teljesen egyertelmü volt, hogx fiam lesz. Nem is gondolkoztunk lanyneven, aztan az uh igazolt engem. Szoval en fiut akartam es masodikra is jo lenne egy kisfiu.
Azert gyere hozzank ugy, ahogy edig is, hiszen a nem hizashoz es norbi betartashoz is kell am segitseg!

Szirom,
az a 24 kilo nem semmi, nagyon ügyes vagy. Akkor megnyugodhatok, hogy jo uton jarok en is. Nekem ma gyümi napom van, de asszem holnap is gyümizek, ki akarom hasznalni, amig ilyen sok finom friss gyümit lehet kapni. Na meg a kiloimnak sem art szerintem.

Beszti,
Te is nagyon ügyes vagy, ez mar biztosan nagyon latvanyos lehet, hiszen jo sok centit fogytal!
Tenyleg, Hanna mar egy eves lesz szeptemberben. Abel meg oktoberben. Hogy megy az idö!

Marti,
en a combomat legfölül mertem, ahol a legvastagabbnak latom.
De remelem ma megkapom a callaneticset es akkor meg vekonyabb lesz par heten belül. Majd csinalok egy merest ket het mulva is.

Hat Csajocak, jol beindultatok, mit ne mondajak! Igy tovabb, es akkor en is jövök sürübben. De most megyek, mert reggelit kell adnom Abelnek.

Puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi!

Hát látszik egy kicsit, szóval hanem akarod, hogy kiszúrják, akkor mást vegyél felKép Bár nálam az ekkora, najó, nagyobb pockos hétköznapi ügy, senki se hinné, hogy azért van, mert terhes lennékKép
Haj: a vállig érő szerintem nem lenne rossz.

Motiot! Kihasználhatod ám reggelire is a gyümiket, ne kínozd magad feleslegesenKép Én nem szoktam felrúgni a rendszert, bízom abban, hogy nem véletlen van felépítve így. Bár ezzel azonos napra kerülünk asszem, ugye?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildikó!

Fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában. De, a lényeg sajnos már tagadhatatlan, fotón keresztül is simán észrevehető. Persze aki mondjuk régen látott és tudja, hogy milyen húsban voltál még pár hónapja, azt hiheti, hogy az még most is az. De. a lényeg, hogy látszik a pocikád.
A hajadra sajnos nem nagyon tudok egyértelmű tanácsot adni. Így nagyon jól néz ki, fiatalos. Röviden is el tudnálak képzelni, főleg ha csak vállig nyíratnád vissza. Mint már írtam Nekem a szoptatásnál nagyon hullott a hajam és akkor kellett levágatnom. Talán meg várhatnád azt az időszakot és ha már le kell vágatni hát inkább majd akkor.

Motiot!

Szomorú vagyok, hogy Te is ott mérted, mert akkor Nekem nagyon bele kell húznom comb témában.

Ildikó!

Te hol mérted a combodat? Középen vagy ágyék résznél?

Márti
mártus

Márti!
Én középen mértem, ahol a legvastagabb(a löttyös résznél)

A hajammal az a gond, hogy így is hullik, mint a veszedelemKép
És tök kezelhetetlen, mert felében van term. hullám ,felében nincs.Ha magától szárad, szörnyű.Csak akkor jó, ha beszárítom(azt meg már utálom).De szerintem 10 centi se oldja meg ezt a problémát.

Egy fehér gatyónál döntöttem egy kis lilás-rózsaszínes felsővel, ami rálóg a pocira.Kép

Márti, mikor találkoztunk az ősökkel utóljára, az kb.a fürdőrucis fotó utáni időszakban történt, tehát nem a duci korszakomra emlékeznek, így muszáj eldugnom előlükKép

Motiot, köszi Neked isKép
Örülök ám én is, bár először nagyon meglepődtem ,mivel a fiúknál szinte a fogamzástól éreztem, hogy terhes vagyok.Most nem, csak az volt a gond, hogy nem jött meg.De amikor még öt nap múlva se jött meg, még akkor is bíztam benne, hogy csak késik(bár nem szokott).
így aztán "úgy maradtam", ahogy anyus mondaná a barátok közt-ből.
És semmi olyan érzésem nem volt, mint első két alkalommal.Viszont utána sokkal szarabbul(hányinger)voltam.
Lehet, hogy tényleg puncis????
a kínai fogamzásnaptár szerint is az.Viszont visszamenőleg is megnéztem ,és ennyi erővel Olivérnek is annak kellett volna lenni.Csak azt nem tudom ,hogy a fogamzás időpontjáaban a betöltött évek számítanak?

Olivér megőrült, fetreng a földön, és őrjöngKép
vas

Ildikó!

Azt is vedd fel gyorsan, hadd lássuk. Majd mi okosak megmondjuk, hogy ápol és eltakar-e.

Márti
mártus

Majd délutánKép
Még ki kell vasalni a gatyót, meg Olivér kínjában elaludt a földön, tehát követem(tudjátok, milyen fáradékonyak a kismamákKép )
vas

po
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:50-kor.
vas

Istenem ,tök böszme vagyok, itt fotózgatom ,magam, mint egy idiótaKépKépKép

na, most húzok aludni
vas

Ez jobb, de én ebben is látomKép Hosszabb blúz nincs?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, szóval!
Ez már tényleg (pocak szempontból) jobban ápol és eltakar. De ha az a célod a ruha változtatással, hogy ne vegye észre senki a pocaklakot, akkor vagy maradj otthon, vagy ha kérdezik, hát megmondod az igazat.
Még, nem igazán jöttem rá, hogy mi is a célod ezzel a nagy titkolózással. Az, hogy az első időben mindenki halálra fog szekálni azzal, hogy, na fiú vagy lány lesz-e, egyszerűen túl kell lépned. Ha nem most akkor 1-2 hónap múlva. Szerintem nem fogod megúszni. Két fiú után…

Márti
mártus

Na, szóval!
Ez már tényleg (pocak szempontból) jobban ápol és eltakar. De ha az a célod a ruha változtatással, hogy ne vegye észre senki a pocaklakot, akkor vagy maradj otthon, vagy ha kérdezik, hát megmondod az igazat.
Még, nem igazán jöttem rá, hogy mi is a célod ezzel a nagy titkolózással. Az, hogy az első időben mindenki halálra fog szekálni azzal, hogy, na fiú vagy lány lesz-e, egyszerűen túl kell lépned. Ha nem most akkor 1-2 hónap múlva. Szerintem nem fogod megúszni. Két fiú után…

Márti
mártus

Na sziasztok,
hat Ildi, az elsö szerkoban tenyleg latszik a poci, a masodikban szerintem csak mi latjuk, mert tudjuk, hogy ott van. Probald meg egy kicsit "behuzni", bar tudom, hogy az ilyenkor nem nagyon megy.
De nagyon csini leszel, szerintem nem fogjak eszrevenni.
Hajadra nem tudom mit mondjak, probald meg valami jopofa fazonra igazittatni egy kis vagassal, talan a fodrasz meg tudja mondani, mi lenne az a frizura, ami nem igenyel annyi törödest.

Szirom,
igen en is gondoltam mar ra, hogy nem csinalok ket gyüminapot, de akkor pont egy napon lennenk, az is jo lenne, nem igaz? Te a szenhidratnapon mit eszel? Es a kemenyitön?

Ugy döntöttem, hogy ma elmegyek futni delutan. Van itt a varosban egy "atleta" szakosztaly, es ök minden heten egyszer vagy ketszer közösen futnak egy orat, különbözö csoportokban, mindenki a sajat tempojanak megfelelöen, en szerintem ma a leglazabb csoportba megyek, hogy egy kicsit bemelegedjek, aztan majd meglatjuk. Mar voltam velük többször is, de valahogy mindig abbamaradt eddig, mindig közbejött valami. Na meg en attol meg futottam egyedül is. De most talan jobb lesz emberek között, az is motival talan.

Abel bekakalt, mennem kell. Majd meg jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

őpoi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:51-kor.
vas

őpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:52-kor.
vas

Azt hittem elszállt, már ideges lettem....
erre, felrakta kétszer csigalassúsággalKép
vas

megint én:nem tudom, hogy jár az óra a babaneten, de nálam csak 15.10 vanKép
vas

Sziasztok!

Ildikó,
nagyon nagyon nagy gratula!!! Ügyik vagytok Kép Az az igazság, hogy még nem olvastam végig az egész termést, de a jó hírt már kiszúrtam Kép Jajj, már én is nagyon szeretnék pocakbabát Kép

Majd még jövök,
Gabi

pgaboka

Ildi,
csak lassan azokkal a kijelentesekkel, hogy en nem adom fel a sportot. MOst voltam setalni Abellel, olyan dög meleg van kinn, hogy azt hittem, elajulok, jol meg is izzadtam, mert rohanni kellett hazafele, nehogy a babakocsiban elaludjon, mert mar nagyon almos volt. Raadasul dombon lakunk, ugyhogy mara nem tudom, hogy bevallalom-e meg az esti futast. De szerintem azert most mar hösiessegböl elmegyek, hogy ne mondhassatok ram, hogy csak a szam jar.

Epp total ki vagyok akadva, nincs egy kanyi vasunk sem, erre beallit a felsö szomszed egy 770,- euros szamlaval, amit ö allitott össze a viz, melegviz es többi közös költsegre, es hozzatette, hogy ezt ö mar mind kifizette, csak bocs, de olyna lusta volt, hogy most csinalta csak meg az összesitest 2002 ota, miota itt lakunk! Azt hittem, lepadlozok. Tudom, hogy jar neki a love, de hogy lehet ilyen hülye, hogy meg a 2002/2003/2004-es dolgokat is csak most hozza fel? Sajna ebben a honapban megint nem engedhetünk meg magunknak semmit. Ez van, ha az ember lanya nem dolgozik. Es a raadasul apa jött delben ebedelni, hozta a fizeteses papirjat, amiben egy level is mellekelve volt a cegtöl, hogy bocs, de szarul megy eppen ezert nem tudjak kifizetni a tulorakat. Ehhez kepest szegenyke 4 helyett 6-kor jar haza majd minden nap, szombaton is bemegy 5 orara es ez a fizetseg! Szoval mara nekem eleg a vilagbol, asszem!
Na most jol kidurrogtam magam, bocsika, hogy ilyenekkel traktallak Benneteket, de ki kellett irnom magambol.
Lassan elkezdek gondolkodni a melon, valamit kene itthonrol csinalnom. Csak hat az sajnos nem olyan egyszerü, valamit kene talanom.
Na eldugulok, mert csak osztom a rosszkedvet.
Majd meg benezek, addig is puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Csajok!

Végigolvastalak benneteket Kép Zsoltika még alszik, gyorsan írok, bár tornáznom is kéne Kép

Ildikó,
ruha: szerintem a második jobb (bár már úgyis az marad), és abban nem nagyon fogják észrevenni a pocakodat! Tényleg csak akkor látszik, ha az ember tudja, amit tud Kép
És tessék ide írogatni továbbra is, mert jó hangulatot teremtesz, plusz ugye Te sem akarsz jól meghízni, DE: nem is fogsz!
A hajvágáshoz: én nem vágatnám le, de ahogy írod, be kell szárítani... Hát, nem is tudom. Az a baj, hogy a fiúsan rövid hajat is be kell szárítani Kép Ebből viszont lehet lófarkat csinálni Kép Meg összefogni csatokkal, ha épp nincs beszárítva. Szóval ennek is van előnye Kép Unod már a hosszút?

Motiot,
megértem, hogy ki vagy akadva, ettől a sokmindentől én is ki lennék Kép Pedig azt hinné az ember, hogy legalább Németo-ban becsületesen megfizetik a munkaerőt! Az én férjem is iszonyú sokat túlórázik, csak ő nem kap ezért pénzt, viszont beígértek nekik egy jó kis bónuszt, nagoyn remélem, hogy meg is adják!!!

Mártus,
megkaptam a képeket, köszi szépen Kép Mondjuk nem értem, hogy miért is akarsz fogyni... Kép Nagyon csini vagy!
Kérdeztél még a múltkor a fruktózról. Mi azt (is) használunk itthon, kicsit drága, de nagyon jó, mert természetes anyag. Gyümölcscukor, tehát nem a répából vonják ki, hanem gyümölcsből. Az a jó benne, hogy a vérben lassabban szívódik fel,mint a répacukor, nem emeli meg olyan hirtelen a vércukor szintjét. Ha fruktózzal édesítesz, akkor du. 3-ig eheted az ilyen kajákat. Ja, és a kalóriatartalma = a répacukoréval, de kábé feleannyi kell belőle ugyanolyan édesítés eléréséhez Kép

Beszti,
nagyon jók az eredmények, szuper! Csak így tovább!

Szirom,
neked is hajrá és kitartás!

Nem tudom, mit akartam még írni... Na mindegy. Ja, igen! Ildikó, amikor feltetted a fürdőrucis képet, az elsőn egy csomót gondolkoztam, hogy akkor ez most Te vagy-e vagy sem Kép Aztán elolvastam az írásodat Kép

Most már tényleg megyek.
Puszika,
Gabi

pgaboka

Na mentem futni

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Ildikó!
Nagyon, nagyon gratulálok a pocaklakóhoz! Én is úgygondolom, hogy már tudod fékentartani magad és nem lesz a hízással gond.
Én terhességi cukros voltam most a 3. terhességemnél és így csak 7 kilót híztam. Féltettem a babát és nagyon szigorúan betartottam a diétámat (Nem úgy mint most) Kata 3680 g-al született (szép kis dundi)úgyhogy amikor hazajöttem a kórházból 2 kilóval könnyebb voltam , mint amikor elkezdtem. Egyszóval , te már profi vagy a témában és mint tudjuk Réka már kitaposta elötted az utat és bebizonyította, hogy így is müködik a dolog. Nagyon irigyellek és nagyon szurkolok nektek! Kép
Hogy tudod magadban tartani ezt a hírt?
De szerintem sem fogják a második kollekcióban (nagyon csini!)észrevenni a változást.
Jelentem, ma rendes voltam és mindent betartottam. és holnaptól suli (ennek csak én örülök)! Nem kell fözöcskéznem!
Ildikó! Mégegyszer gratula!!!
Susi
ssusi

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?