Sziasztok Csajok!
Végigolvastalak benneteket
Zsoltika még alszik, gyorsan írok, bár tornáznom is kéne
Ildikó,
ruha: szerintem a második jobb (bár már úgyis az marad), és abban nem nagyon fogják észrevenni a pocakodat! Tényleg csak akkor látszik, ha az ember tudja, amit tud
És tessék ide írogatni továbbra is, mert jó hangulatot teremtesz, plusz ugye Te sem akarsz jól meghízni, DE: nem is fogsz!
A hajvágáshoz: én nem vágatnám le, de ahogy írod, be kell szárítani... Hát, nem is tudom. Az a baj, hogy a fiúsan rövid hajat is be kell szárítani
Ebből viszont lehet lófarkat csinálni
Meg összefogni csatokkal, ha épp nincs beszárítva. Szóval ennek is van előnye
Unod már a hosszút?
Motiot,
megértem, hogy ki vagy akadva, ettől a sokmindentől én is ki lennék
Pedig azt hinné az ember, hogy legalább Németo-ban becsületesen megfizetik a munkaerőt! Az én férjem is iszonyú sokat túlórázik, csak ő nem kap ezért pénzt, viszont beígértek nekik egy jó kis bónuszt, nagoyn remélem, hogy meg is adják!!!
Mártus,
megkaptam a képeket, köszi szépen
Mondjuk nem értem, hogy miért is akarsz fogyni...
Nagyon csini vagy!
Kérdeztél még a múltkor a fruktózról. Mi azt (is) használunk itthon, kicsit drága, de nagyon jó, mert természetes anyag. Gyümölcscukor, tehát nem a répából vonják ki, hanem gyümölcsből. Az a jó benne, hogy a vérben lassabban szívódik fel,mint a répacukor, nem emeli meg olyan hirtelen a vércukor szintjét. Ha fruktózzal édesítesz, akkor du. 3-ig eheted az ilyen kajákat. Ja, és a kalóriatartalma = a répacukoréval, de kábé feleannyi kell belőle ugyanolyan édesítés eléréséhez
Beszti,
nagyon jók az eredmények, szuper! Csak így tovább!
Szirom,
neked is hajrá és kitartás!
Nem tudom, mit akartam még írni... Na mindegy. Ja, igen! Ildikó, amikor feltetted a fürdőrucis képet, az elsőn egy csomót gondolkoztam, hogy akkor ez most Te vagy-e vagy sem
Aztán elolvastam az írásodat
Most már tényleg megyek.
Puszika,
Gabi