Mini!
Nem baj, hogy írtál...sőt!
Már a kiállítás előtt is alig alkotgattam. Heti 2-3 nap volt, amikor nekiültem csinálgatni egy-egy cuccot. Emiatt is vagyok nagyon elmaradva a megrendelésekkel.
3 hete nem csinálok semmit, csak amit nagyon muszáj. Bár tudom, hogy a baj nem 3 hete alakult ki, hanem egy folyamat eredményeképp van tünetem.
Az biztos, hogy nagyon sok teher szakad a vállamra.
Most csak Gerinek és magamnak élek, na meg Gabinak. Sokat sétálunk, buszozunk, játszunk, mesét nézünk, pihenünk.
Most egy kicsit jobban vagyok, de nem vagyok korántsem tökéletes.
Holnap megyek koponya CT-re....nagyon félek a vizsgálattól, bár hallottam, hogy ez majdhogy olyan, mint egy röntgen, csak tovább tart és beadnak valami kontrasztanyagot is a vérembe.
Az eredménytől már nem félek annyira, mert ha megvan, hogy mi a baj, akkor már tudnak segíteni. Még ha esetleg valami komolyabb bajom is lenne, a műtétektől sem félek, bár nem hiszem, hogy lesz műtétre szükség. Valószínű, hogy gyógyszert kapok és kész!
Geri javul!
És képzeljétek! ma 9 szót mondott utánam!

És tegnap este pedig azt mondta, hogy anya is alszik!

Ez nagy haladás és úgy veszem észre, hogy Gerinek is tetszik a beszéd!
Nyugodtabb is és tudunk már végre sétálni is! Ez nagy szó ám! És tudom, hogy nem helyes amit tettem ma is, de amiért ilyen ügyes volt, vettem neki egy kis nyomdakészletet! Nagyon boldog volt! Hát még én!
na megyek, mert főznöm kell holnapra is.
Holnap 7.20-ra megyek CT-re!
Szorítsatok nekem!
Puszi!
Anikó