Én sem vagyok egy dokihoz rohangálós típus. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vettem be gyógyszert bármire. De. A párterápia abban segít, hogy azokat a tüskéket, amit szemtõl szembe nem mersz elmondani a másiknak, egy harmadiknak el mered. A párod jelenlétében. Az én tapasztalatom az, hogy a legtöbb probléma a meg nem beszélésbõl adódik egy házasságban.
Nagyon jó volt az utolsó mondatod. A gipsz nem gyógyítja meg, csak segít, hogy a szervezeted meggyógyítsa önmagát. Ugyanez áll a pszichológusra is. Sokszor tudni kell, hogyan kérdezzünk, amire kijön az a válasz, amit évekig elnyomtunk.
Hihetetlen, mennyi mindent elszorítanak magukban az emberek. Új hozzászólóéknál is az évek óta felgyülemlett sérelmek maródnak legbelül, amelyeknek felszínre kell törniük!!!! És igenis nem szabad szégyellni, ha segítség kell. Még esetleg a kineziológiát tudnám ajánlani az oldásra.
A probléma mostmár csak az, hogy a férjed rábírd arra, együtt keressetek kiutat. Mert ezt csak ketten tudjátok elsimítani. Egyedül hiába akarnád.
Pici a gyermek? Ha a férjed abszolút nem partner a megoldás keresésben, esetleg tényleg szóba jöhet a válás.
Amit komolyan tudok még ajánlani, az az agykontroll. Kezelhetetlen férjek tudatalatti lecsillapításához, meggyõzéséhez nálam abszolút bejött.
Kedves ÚH! Ne add fel!
Biológia szakos Okoska!
A szûk hüvelyre is hasznos lehet az intimtorna. Hiába, jó biológus is holtig tanul

Monca