Beleolvastam az "Apukák - nektek mennyit segítenek?" témába, és úgy érzem, nem hagyhatom ki, hogy szétkürtöljem, hogy a férjem egy csodálatos ember! Nem akarom abba a topikba írni, nehogy azt higgyék, hogy provokálom őket, ezért nyitottam egy újat. Szóval a férjem, aki soha nem volt "közelebbi" kontaktusban kisbabával, olyan profin csinál mindent az első pillanattól kezdve, mintha már 5 gyerekünk lenne. Bármit megcsinál ha kell, mindent megbeszélünk, nem idegesíti a gyereksírás (sőt, általában ő nyugtatja meg a lányzót, nálam nemigen csitul el), bevásárol, mosogat stb. És nem jön azzal, hogy dolgozik, hagyjam békén őt este, hanem ő kérte, hogy ha hazajön, lehessen ő a babával, mert egész nap nem látja. Nem is volt még szükség a nagyszülők segítségére! Igaz, a kakis pelenka mindig az enyém, dehát ennyi "lazaság" jár neki. Mindig tisztában voltam az erényeivel, de most mégjobban felnézek rá! Augusztus 16. óta semmi sem érdekli, csak a lánya! Én meg - egyelőre

Biztosan nagyon sok ilyen apuka van még, ha ilyennel rendelkeztek, írjatok, ne csak szidjuk őket!