Akíra
Hát ez az evés téma tényleg nem egyszerű, nálunk Marci már az elején van, hogy ki akar ugrani a székből, és nemhogy jól elvan, hanem nyavajog, mert sírásnak azért nem nevezném. Mostanában talán egy kicsit javul a helyzet, de néha teljesen kiborít. Na nálunk ezért nem lesz meg a 9 kg még jó sokáig. Azt számoltam, hogyha havonta fél kg-t gyarapodik, akkor is 3 hónap, de ha csak 300 g-ot, amennyit szokott, akkor vagy 5 hónap. Szóval addig csak kellene nekünk egy olyan gyerekülés, amiben háttal tudom még betenni. Meg az is a gondom, hogy annyira inog még a feje, mikor ültetve van, hogy félek, egy nagyobb fékezés is elég lenne ahhoz, hogy meghúzódjon a nyaka. Szóval én még nem merem szembe tenni semmiképpen sem. Az az ülés amit venni akarunk, ugye 18-kg-ig van, na az nekünk szerintem kb 4 éves korára lesz meg, szóval ha beválik, akkor addig tudjuk használni, ha meg nem, akkor jó lesz a kisöccsének.

Úgyis az uncsitesótól örökölt igen régi bébihordónk van. Így legalább neki "új" lesz. Ja, és tudom, hogy ezen nem szabad spórolni, de azért sem akarunk méregdrágát venni, mert ha nem jó, akkor nagyon fogjuk bánni. Így meg ha ez sem jön be neki, akkor ennyi. És amint nagyobbacska lesz, megkapja a nagyobbat. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a lába hogyan fog elférni, de abban bízok, hogy más a kialakítása, és messzebb van az ülés
Nade visszatérve a kajcsira, szerintem ne adj neki tápit, mert most tudja, hogy ha azt nem eszi meg, akkor jön a tápi, és jóllakik. Nálunk így sikerült leszoktatni a déli szopiról, már csak azért, mert tejcsi alig volt, és úgy legalább estére több maradt
Mondjuk nem lehet egyszeű elkapni azt a pillanatot. Nálunk Marci szerintem soha nem éhes

Legalábbis nagyon ritkán. Szerintem csak azért eszik, mert ha idő van, akkor adok neki. Persze mikor kötöm a nyakába az előkét, már vigyorog és ugrál ezerrel, de előtte semmi jelét nem mutatja, hogy éhes lenne. Fura.