Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Elvált szülők gyerekei

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:55-kor.
Vendég

Szia!

Ítrad, jót nevettél az emilen.Melyik részén? Most nem érek rá, telt ház van, meg én vagyok az oviban a szülői munkaközösséges és én állítom össze a mikicsomagot, most épp azzal babrálok. Persze nehéz íg ygyerekek mellett. Majd este még jövök!
Puszi!

Kép
arvaerika

Szia!

Hülye vagyok,hirtelen nem jutott eszembe, hogy küldtem azt a fütyis emilt. Hát az tényleg jó? Párodnak nem mutattad?Néha olyan emlékezési zavaraim vannak, mostanában előfordul, hogy pár mp-re elalszom és hirtelen azt sem tudom holvagyok. Na megyek Fanni elaludt balázsnak megígértem, hogy mesélek.

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:55-kor.
Vendég

Szia!

Na ezzel a mikicsomaggal én is pont így vagyok. Tavaly is én csináltam, meg voltak ugyan elégedve, de az egyik kisfiú anyukája nehezményezte, hogy az ő kisfia lisztérzékeny, miért nem úgy válogattam össze. Bocsi, azt sem tudtam, hogy érzékeny valamire agyerek. Senki nem mondta. Ráadásul tavaly pont államvizsga előtt álltam, marhára nagy kedvem volt a csomagoláshoz. Nálunk 400 ft van rá, ebből kalkuláltam. Énis minőségi dolgokat tettem bele(boci télapó, sport szelet, pez cukor, milky way, két kis kinder csokiszelet meg mandarin és mogyoró)Szerintem tök jó, de már egy anyuka mondta, milyen sovány a csomag.Na ilyenkor felmegy a pumpám. Ráadásul hárman vagyunk szm tagok, de mindent én csinálok. A pénzt is én szedem, utálom, de most már nincs pofám visszamondani. A múltkor volt egy eset, hogy valami bábszínház volt és szedtek rá pénzt az ovónők, de összevissza keverték a lóvét, olyantól is beszedték, aki ott sem volt. Mikor reklamálta,azt mondták, úgysem tudják nyomon követni nem mindegy. Hát nem. én sem örülnék, ha tőlem is beszednék, a gyerek meg ott sem volt. :? Amúgy is kínosan ügyelek minden fillérre, nehogy rámverjenek valamit.Tegnap én is jókat nevettem, találtam egy oldalt, ahol gyerekek jópofa dumái vannak, hát írtó jó volt. Nem emlékszem hol, de lehet hogy te is ismered.Ha megírtam ezt a levelet, rákeresek. Te már egész jól állsz az ajándékokkal, én azonkívül, hogy a gyerekeké nagyjából megvan, még semmi. Bár olyan nagy dolgokra nem is kell gondolni, megbeszéltük a rokonokkal, hogy csak kis dolgokat veszünk.Na de akkor is. Ne nevess ki, de nálunk volt olyan akció a spárban, hogy januárban nyitáskor minden játék féláron volt, na akkor vettünk egy csomó mindent és eltettük. pl. legót 20 ezer helyett 10-ért. Aztán odaadtuk szülinapra, húsvétra, meg még mostanra is lesz egy klassz távirányítós autó, meg egy spongyabobos társas. Nagyjából tudjuk az ízlését és hát egy lego szerintem mindig nagy öröm, nem nagyon lehet vele melléfogni :D Hál istennek spongyabob sem nemt ki adivatből, sőt Balázs jobban imádja, mint tavaly. Tök agyament az a spongyabob, de még mi is jókat röhögünk rajta. :lol: Mikor olvastam az exed sóherságát, nekem is eszembe jutott néhány hasonló eset. Nálunk bizony előfordult olyan is, hogy alig volt mit ennünk, ex fizujáról fogalamam sem volt mennyi, én éldagéltem a gyesből a kislányommal ő meg látványosan szórta lóvét. Emlékszem olyan karácsonyra, hogy nemhogy ajándékra nem tellet, d ekajára sem nagyon. Mindeközben ő élt, mnt marci hevesen. jellemző volt rá az is, hogy vettem egy használt babakocsit (elég gáz volt, de nem volt rá több pénzem)erre ő teljesen kikelt magából, hogy az ő gyereke ne járjon ilyen csórón. Mikor szóvá tettem, hogy ugyan, miből, megcsillogtatta a tárcáját és megvette az akkor létező legdrágább, legmárkásabb babakocsit. Miközben mi majdnem éhen haltunk, ő fűnek-fának kölcsönadott, mint utólag kiderült jó sok pénzt(kb1 milliót)13 évvel ezelőtt az irdatlan n agy pénz volt, azt hittem a mentő visz el, amikor ezt megtudtam, mit csinált. Aztán persze nem jöttek vissza a lóvék, mert mindenki átejtette. Még most is gyűlölöm azért, mert a legszebb éveimet tette tönkre. Itt állok 38 évesen és még csak most kezdem élvezni a családot, meg pláne a ygerekeket. Még akár szülnék is, de be kell látnom, hogy az idő megy és fiatalabb már nem leszek. Nagyon szar érzés, és ezt nagymértékban köszönhetem neki(meg persze magamnak is, hogy ekkora hülye voltam) :cry:
Jó éjt!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:56-kor.
Vendég

Szia!
Rövid leszek! Szerintem jó lesz az ajándék, amiről küldtél képet!Legalábbis nekem tetszik.A kiscsajok szeretik az ilyesmiket.Képet sajna még nem tudok feltenni, még régebben írtam, hogy párom elvitte a digifényképezőt és csak hajnalban jön haza. Az egyik felsőt meg a kismama térdgatyámat a héten elkunyizta a lányom barinőjének az anyukája :cry: , de ha lesz gépem, teszel fel arról, amim még van. Megnéztem a vaterát, tök jó, csak egy kicsit nekem bonyolult ez a licitálós dolog, meghogy ennyiféle ár van. Igazából lusta is voltam átböngészni, hogy is működik.
Szia!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:57-kor.
Vendég

Szia!

Ne idegeskedj, biztos rendben lesz minden. Az én párom is most telefonált, úgy volt, hogy éjfél körül hazaér, erre még Münchenben vannak, lekésték a csatlakozást Bécsbe. Állítólag a főnökük most próbál valami autót szerezni és azzal talán előbbhazaérnek. :cry: Megkérdeztem tőle, ugye akkor reggel nem kell bemenned, mire ő,muszáj, mert 8-kor telefonkonferencia lesz a japcsikkal. Úgyhogy megint nem találkozunk, szerintem lefürdik és megy is be melózni. :cry: Mútkor kérdezted, hogy jó-e a köntös a párodnak ajándékba, szerintem tuti, pláne, ha szereti is. De azért ne lepődj meg, ha ezentúl is a tiedet fogja hordani, én is vagyok úgy, hogy hozzászokok valamihez és csak az kell. :lol: Apósék jöttek télapózni, azt marhára értékeltem, hogy a télapócsomagban nem csak édesség volt, de annak már kevésbé örültem, hogy Fanninak olyan játékot vettek (egymásba rakható kütyük)amire direkt rá van irva, hogy 3 éves kor felett, mert lenyelhető részek vannak benne. Na, én amúgy is állandóan ezen parázok, Fanni szájából mindig előkerül valami nem odavaló dolog. Múltkor is játszott a Balázs egyik autójával, letört belőle egy darab, szerencse hogy észrevettem. :? Ne idegeskedj, jó éjt!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:58-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:58-kor.
Vendég

Szia!
megint rövid leszek, este nem értem rá, meg szarakodik az egér is elemet kellene már cserélni. Viki is kapott mikit, csomagot anyuéktól is, meg tőlünk is, sőt még a párom keresztanyjától is. Ő nagyon jó fej, sokkal normálisabb, mint anyós :D Tőlem m Viki kozmetikumokat kapott(spirál, szájfény, stb). Jól áll a mikisapka a fiaidnak! viki is abban jött tegnap haza. úgy szeretnék már képet feltenni róla, most már itt a gép. Szerdán este az Aidát nézték meg a színházban, ma este meg Pestre megy a Hair-re.Barátnője szerzett ingyen jegyet, Így csak az utazást kell fizetni.Tök csinos a rucijában, igyekszem küldeni róla képet! Párom megjött, bár egy kis késéssel.Úgy volt, hogy éjjel megjönnek, de inkább ott aludtak(ilyenkor a Lufthansa fizeti a költségeket, ha az ő hibájukból késték le a csatlakozást.)Reggel 9-kor jött meg, lefürdött és ment is dolgozni. Nagyon klassz ruhákat hozott. Fanninak egy bébi annabell babát, ami olyan, mint egy igazi, ásít,, sír, gügyög, pisil, cuppog, stb. Néztem aneten, 21 ezer ft, ő meg kint akcósan 7 ezerért :D vette. Bár szerintem még korai neki, ,nem nagyon tud még vele játszani. :cry: Balázs lego-ja is jó, kombájn, de az is nagyobbaknak való. Annyiszor mondtam már neki, hogy ne olyanokat vegyen, ani még nem neki való, de szerintem inkább azért veszi, hogy ő is tudjon vele játszani. Fanninak most én főzök, próbálok leállni az üvegesről. Tegnap egész jól megette, remélem ma is megeszi a főztömet. megyek, mewrt nyűgös!
PusziEra

Kép
arvaerika

Szia Era!

Most énis gyors leszek, mert még ezer a dolgom.

Ha lesz pár perced, nézd meg ezeket:

http://www.elfyourself.com/?id=1211677230

http://www.elfyourself.com/?id=1211813553

csinálj te is, ha tetszik, mi annyit röhögtünk...... :)

Pusz: Ági
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 22:59-kor.
Vendég

Szia!
postással én is úgyanígy jártam tegnap, Norbi most ment, hátha van szombaton is, nem tudom. Mondjuk neki a jogsija jött meg, biztos. Evés miatt irigyellek, hogy mégis sovi vagy :lol: Ma brassóit csináltam meg anyutól kaptam egy kis sóskát, azt megfőztem magamnak, mert senki nem szereti rajtam kívül. Én is alig vártam már a páromat, ,nem tudom, mi van velem, de állandóan "azon"jár az eszem. Érdekes, van hogy hónapokig semmi kedvem, néha meg éjjel-nappal :lol: Asszem lefárasztom apát hétvégén :lol: Egyébként én terhesség vége felé bújtam ki a bőrömből, szerintem dolgoztak a hormonok. Csak nekünk nem lehetett szexelni, mert veszélyeztetett voltam a vetélések miatt. Bocs, ha túl intim voltam! Amit küldtél tök tetszik, megpróbálok én is csinálni rólunk!
Jó hétvégét!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:00-kor.
Vendég

Szia!

Hát nem irigyellek a feltartott ujjad miatt! :cry: Majdcsak elmúlik, addig meg kitartás. Teljesen el vagyok képedve, milyen harcokat kell megvívnotok exékkel, nekem is sok bajom van,de hogy ennyire gonoszkodjanak.!!!Nem is tudom elképzelni, hogy akiknek közös gyerekeik vannak, hogy tudnak(mármint az exed)ilyen lenni.Igaz engem sem kell irigyelni, de ilyen problémáim nincsenek. Vikire kicsit mérges voltam, mert tegnap éjfélkor jött haza a színházból(IBS-ben volt), de nem ez volt a baj, hanem nem találta a kulcsát. Pont elaludtam, mikor nyomta a kaputelefont :x Ma meg reggel elment jó korán és csak este jött haza. Ezt utálom, tudom nem rossz helyen van, de ezt a cigányéletet nem szeretem. nem is evett egész nap.Pedig a brassói az egyik kedvence, de sajnos estére már nem maradt.Holnap rizskókot akarok csinálni,imádom, d e már nagyon régen csináltam. Mondjuk elég rossz élményem fűződik hozzá, mert legutóbbi alkalommal szó szerint rosszullétig zabáltam magam belőle(bár lehet, hogy a baracklekvár volt a bűnös, amit mellé ettem)Persze a kórházban kötöttem ki, 3 napig ment belém az infúzió :cry: Rókakoma meglátogatott rendesen :lol:
A csípős kajával azért te is vigyázz, nehogy Zsófinak ne tetsszen!
Míg mi elmentünk sétálni a gyerekekkel, megkértem páromat, hogy csinálja meg azt a télapós vicces izét, amit küldtél, de elfeljtette, én meg nem tudom megcsinálni :cry: remélem sikerül rávennem, hogy holnap megcsinálja. Most egyébként munkahelyi bulin van (vacsi, meg Charlie koncert)csak későn jön haza. Van egy barátnőm, aki állandóan cukkol, hogy miért engedem el, tiltsam meg neki, mert biztos nagy a kiísértés és hát esetleg benőzhet. Lehet, hogy igaza van, de én abszolút nem vagyok féltékeny tipus, meg úgy vagyok vele(tapasztalatbó tudom)minél jobban fogom, annál inkább elmegy. Mondjuk egy férfiért sem tenném tűzbe a kezem, de szerintem nem csal meg. inni abszolut nem iszik, bulizni is módjával. Sőt lehet, hogy hülye vagyok, de még azt is mondtam neki, hogy érezze jól magát és tényleg őszintén! :D Nem mondom, hogy felhőtlen a kapcsolatunk, de szerintem a koromnál fogva én már egy csomó dolgot másképp látok egy kapcsolatban, mint pl. huszonx évesen. nem tudom, olvasod-e Nők Lapját, abban tök jó cikksorozat megy mostanában a megcsalásról. Különböző szemszögből mutatja be a problémát, tök érdekes és sok igazság van benne. nem akarok sebeket feltépni, de miért is váltatok el(bocs, ha már írtad)?
Jó éjt!
Era

Kép
arvaerika

Szia!

Megpróbáltuk megcsinálni a télapós micsodát, amit küldtél, csak nem engedi elküldeni. Te hogy tudtad elküldeni ?
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:02-kor.
Vendég

Szia!

Remélem kipihented már a hétvégét, nekünk is tök jó volt. A hétfői kezdés annál rosszabb.Reggel korán gyorsan elmentem hajat mosni, mielőtt felkelnek a gyerekek, nyúlok a hajszárítóért, de nem találom. tiszta ideg lettem, felhívtam Vikit,mert ő meg már hajnalban elindult suluba(gondolom leckét másolni)hogy azonnal mondja meg hova rakta, mert itt állok vizes fejjel ráadásul meg is vagyok fázva. Még neki állt feljebb, hogy honnan tudja, mire a végén kinyögte,hogy ja, ott van az ágyneműtartójában. Aztán bemetem a szobájába, átverekedtem magam a földön heverő cuccain,felnyitottam az ágyneműtartót. Hát nem kellett volna.Olyan pipa lettem, képzeld, tele volt az mindennel, alig lehetett lecsukni. tartalma: koszos bugyik, pólók, fél zoknik,iskolai dolgok:vonalzó, füzetek, kajamaradék, ezeréves tea, monte-s doboz kanállal, stb. Nem hiszem el, hogy ezt megérdemlem, hogy ennyire igénytelen. :evil: Persze ma meg könyörög, hogy hadd nézze meg a gyilkos számokat, 11-kor van vége, Norbi kapásból nem engedi, ezért nálam kuncsorog. Amikor meg figyelmeztetem, hogy nem csak akkor kell normálisan beszélni, ha kell valami, meg van sértődve. nem tudom, mi lesz ennek a vége, de már alig várom, hogy önálló legyen és felőlem azt csinál, amit akar. Nagyon mérges vagyok és főleg azért, mert én rengeteget nyelek miatta a Norbitól, hogy mennyire engedékeny vagyok, és ezt Viki abszolut nem értékeli. Még abba is belementem volna, hogy estére átmenjen aludni az apja üres lakásába, csak hogy láthassa azt a rohadt sorozatot. De azt elvárom, hogy ne úgy beszéljen velünk(velem)mint a kutyával. Remélem te jobban kezdted a hetet!
Puszi!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:03-kor.
Vendég

Szia!

Tényleg ennyire közömbösek voltak veled a postán? Ezt nem hiszem el! egyszer-kétszer én is voltam úgy, hogy áruházban jobb híján leültem a földre, de egyből segítettek. olyat nem szoktál, hogy megkérsz valakit??Mostanában én már nem vagyok szívbajos, mindig megkérek valakit(pl.babakocsit felcipelni)szégyenkezzen az, akinek ez kapásból nem jut eszébe!Még amikor a Balázst tologattam kocsiban és a tb-nél volt dolgom, nagyon bunkók voltak. Van ugyan egy rámpa kiképezve(mégiscak EU-szabvány)de azon a bejáraton nem lehet bemenni, eleve csengetni keel, aztán közölték, hogy csak mozgássérültek használhatják, babakocsisok NEM!Jó mi?Tortát én az Auchan-ban szoktam venni, vannak egész jó tortáik olcsón. Gyertyát meg teszünk rá mi. Vikinek még sütöttem annak idején, ma már csak ritkán. :cry: Szép napot!
era

Kép
arvaerika

Ja, Zsófi megint sokat nőtt!!! vigyázz magatokra!
Puszi!
Era

Kép
arvaerika

Szia!
Annyira szarul vagyok, egész éjjel nem aludtam.Tegnap Norbi hoz egy levelet a postaládából, könyvtári felszólítás Vikinek.Tök mérges volt(én is).Ehhez tudni kell ugyanis, hogy nálunk ez minden hónapban előfordul, hogy Viki kivesz egy csomó könyvet a könyvtárból és nem viszi vissza.Persze minden hónapban felszólítás, én meg tejelek 500-1000 ft-ot. múlt hónapban ez odáig fajult, hogy elmondtam neki, ha nem viszi vissza időben, letiltatom, hogy ne hozhasson ki többet könyvet. Természetesen a szitu ugyanugy megismétlődik. Befizette a pénzt(legalábbis azt mondta)Erre tegnap jön a felszólítás. Kérdezem, Viki mi ez? Ja, mégsem fizettem be, mert nem volt pénzem. De ott volt a kezedben, azzal indultál el. Tagadás.Na, úgy bepipultam, hogy irány a könyvtár. Ott meg a nő úgy nézett rám, hogy milyen anya az ilyen, nekünk anyáknak több mindent is fejben kell tartanunk, minthogy figyelmeztessük, mikor jár le a határidő. Majdnem elbőgtem magam. Most álljak neki ecsetelni neki, hogy nekem sem lenne problémám, ha csak valóban figyelmeztetnem kéne, de nálunk ez kb100-szor elhangzik, azt meg hogy én vigyem vissza, nem vállalom.Majdnem elsüllyedtem szégyenemben. Aztán este beszélgettem Vikivel, hogy oké. ha elfelejtette, d emiért nem mondta meg, mire számított? Ő nem tudja. De ami a legrosszabb volt a beszélgetésben, hogy kijelentette, ha nem mehet el Velencébe(tudod, amiről már meséltem)akkor nem fog itthon semmit csinálni. Merthogy már nem lehet visszamondani. Én mondtam neki, hogy még függőben van, attól füg, hogy viselkedik.De nem, mert már nem lehet visszamondani. Égnek állt a hajam. Hogy ő azért csinált az utóbbi pár napban meg mindent(mondjuk ez így nem igaz), merthogy akkor mehet.Kérdeztem, Viki, te tényleg így gondolod. Azért kell segíteni, mert valamit ki akarsz csiholni. Igen, miért.Önszánatdból nem jutna eszedbe? Nem. Neki sok dolga van. Teljesen ledöbbentem. szóval azért megy zuhanyozni, azért hoz zsemlét a boltból, hogy kapjon érte valamit.
Ilyenkor Norbi fejemhez vágja, hogy én rontottam el, nem veszem észre, hogy mennyire palira vesz. De mit csináljak???Ja és Viki közli, hogy a Norbinak jobban ki kéne venni a részét a házimunkából. Mondtam neki, ez az én ügyem, majd ha neki is lesz férje, úgy neveli, ahogy akarja. Tök mérges vagyok!!!! :evil:
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:03-kor.
Vendég

Szia!
Úgy látszik egyikőnk sincs túl jó passzban, én most jöttem a nődokitól, a rákszűrés eredménye jó, P2, de az volt ráírva a papírra, hogy 3 hónap múlva meg kell ismételni. Tiszta ideg vagyok!Állandóan aggódok. Majd még írok én is!
Puszi!
era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:04-kor.
Vendég

Szia!
Jobban vagy?????
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:04-kor.
Vendég

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Szia!

Jó sok dolog miatt kell idegeskedned. Az mit jelent, hogy bejelentik a párodat?Nem értettem egészen. A múltkor kiderült, hogy miért nem telefonált, vagy nem faggattad?Jó sokat van távol ő is. Az enyém már elvileg szabin van, de itthon is sokat dolgozik, állandóan csörög a telefonja, meg a gép előtt ül és válaszol a céges leveleire. Meg persze engem kérdez,mert angolul ír, de én sem tudhatok mindent(angol tanár vagyok), pláne nem a szakmai nyelvet.Tegnap bepácoltuk a husikát és eltettük aludni a hűtőbe 10 napra, remélem fini lesz. Most nem lesz nagy dínom-dánom, sok kaja, inkább különlegességeket csinálunk majd. Valamit sütni is kéne, de még nem tudom, mit. Megvan még neked az a kukis e-mail, amit a múltkor küldtem? Én kitöröltem és valaki elkérte, el tudnád küldeni? Na megyek aludni, jó éjt!Zsófira vigyázz a pocidban, próbáld kímélni!
Era
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:05-kor.
Vendég

Szia!

Én sem tudok aludni! Pedig holnap korán akarok kelni,mert meg akarom csinálni a töltött paprikát reggel, hogy mire felébred a család, lelegyen a gond az ebédről. Holnap lesz nálunk a SZÉP szombat, ez egy szűrővizsgálat(ingyenes)sok mindent szűrnek, én az anyajegyeimet szertném megnézetni, meg a cukromat. Biztos sokat kell várni, de rászánom az időt.Valószínű elcsalom a páromat is, bár ő utál várni.Annak örülök, hogy fogászatra is elment nagynehezen és azóta sokkal szebb elöl a foga(fehér töméssel betömte a doki) A telefon miatt tényleg jobb, ha nem aggódsz, aférfiak fel sem fogják, mi mennyire tudunk idegeskedni. Amikor Norbi nem jött haza időben Angliából és a telefonja is ki volt kapcsolva, már a főnökét akartam hívni, de aztán kiderült, hogy akkor ült éppen a gépen, azért nem tudtam hívni. Párod szeret ott dolgozni, vagy kényszerből muszáj? Szar lehet, hogy az élete nagy része erről szól, meg persze neked sem könnyű így! :cry: Nincsenek jobb kilátások?VAgy ennek is örülni kell?Ilyenkor mindig eszembe jut, amit Viki mond, hogy ő csak olyan munkát fog végezni, ami neki tetszik, meg hogy neki a főnöke ne parancsoljon. Fel szoktam világosítani, hogy azért az nem úgy van, jobb, ha tisztában van vele. Csak sajnos még úgysem érti meg.... :cry: Te egyébként mit dolgozol? Én tanítok, de semmi kedvem visszamenni, sajnálom a gyerekeket, hogy idegroncs tanárok tanítják őket, meg sajnálom magunkat, tanárokat is, hogy sokszor tényleg be kell dilizzünk némelyik ygerektől :lol: Pedig nagyon szeretk tanítani, de nem így, ahogy most kell!
Na most már tényleg eldugulok, megyek aludni!Jó éjt!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:06-kor.
Vendég

Jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen szarul alakulnak a dolgok. nem ítéllek el egyáltalán, nagyon is megértelek.Nem tudom, hogy mi lehet a pároddal. nem akarok se hülyeséget írni, se azt, hogy legyints az egészre. én sem lennék nyugodt a te helyedben. Amit megtehetsz, hogy vársz, próbáld meg nem hínvi, tudom baromi nehéz. Próbálj arra gondolni, hogy most ezt a terhességet MUSZÁJ végigcsinálni.Aztán úgyis eldől, mi lesz később...Nagyon megértelek, hogy nem akarod, ha vége lenne a kapcsolatnak(már a baba miatt sem)de az sem jó, ha sokat nyelsz.Valahol én is Így vagyok, tudod én azt vettem észre, hogy ha nincs itthon a Norbi sokkal nyugodtabb vagyok, szerintem sokkal jobban érezném magam, a Vikinek is jobb lenne, dehát itt vannak a gyerekek... Pedig azért szeretem, de nagyon nehéz. Ugye ezt nem gondoltad volna rólam... Ezt még senkinek nem írtam igy le, tulajdonképpen nálunk nagyjából(látszatra) minden oké. Most csak ennyit írok, megyümk anyóshoz.Írjál nyugodtan, este vagy éjjel jövök még, bírd ki, segítek, amiben tudok.
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:06-kor.
Vendég

Szia! nagyon mérges vagyok, több mint egy órája gépelek, egy csomót írtam és elszállt.... :x Már nincs erőm újraírni, majd később. Jó éjt és vigyázz magatokra!
Era

Kép
arvaerika

Szia!
Mi újság? Megjött a párod?Remélem azért nem írsz, mert együtt vagytok!!!Arra gondoltam, a főnökével milyen viszonyban vagy? Vagy a munkatársaival? Lehet, tőlük kéne kérdezni, vagy szerinted ez hülyeség? Mert a főnöke biztos meg tudná mondani, hogy tényleg ennyit kell-e dolgoznia.Vagy inkább nem akarod? Nem tudom, én mit csinálnék.A bor biztos nem ártott meg, pláne ha apránként ittad, én is szeretm, főleg a vöröset, jól esik néha.Azért túlzásba ne vidd.Nálunk mások a problémák, mi látszólag jól élünk, nagy gondok nincsenek, de mégsem érzem jól magam. Én sajnos nem vagyok már szerelmes, szerintem Norbi sem. Elvagyunk együtt, de inkább csak apa-anya viszony. A szex azért működik, azzal nincs gond, összeillünk. Az a baj, hogy már nem tudunk őszintén, kedvesen szólni egymáshoz, de nekem hiányzik a kedvesség(igaz, én sem vagyok az). Túl kevés az idő, meg úgy veszem észre, hogy igénye sincs rá. Szóval elvagyunk, de a tűz már rég kialudt.... Tudom, máshol is van ez így, meghogy idővel csökken a szerelem, bár én még nem adom fel. Nem másra vágyom (volt, hogy lett volna rá lehetőségem, jót is tett, hogy udvaroltak, egészen kivirultam)de szerintem egy idő után az is megkopott volna. akkor meg minek. Tényleg igaz a mondás, hogy lakva ismeri meg egymást az ember.Egészen mások a problémák akkor, amikor csak járunk, meg ha együtt is élünk. Talán közted meg köztem az a legnagyobb különbség, hogy te (legalábis ahogy leírtad)nagyon szerelmes vagy a párodba. Én már nem és nem is esnék kétségbe, ha vége lenne(nem lesz, márcsak a gyerekek miatt sem). Viszont így sem jó élni, ilyen bizalmatlanul. Engem sokan hülyének néznek(biztos te is furcsállod)hogy én engem pl. túlzottan nem érintene meg, ha megcsalna, persze nem ugranék a nyakába, de ez miatt nem szakítanék vele. Azért ez nem normális gondolkodás. úgy gondolom. De ez van, szerintem én így védem magam a csalódásoktól. Én a férjemet, ha nem is tiszta szívből , de szerettem és baromi nagy csalódást okozott nekem, szerintem ma is annak a levét iszom. Érzéketlen lettem. Mint egy sündisznó, akinek állandóan ki vannak eresztve a tüskéi, olyan vagyok. Ezt más is mondta, hogy nem tudok örülni, mindig a rosszat látom benne. Lehet. Meg az is rosszul esik, hogy nem akar feleségül venni. mindig azt mondja, majd. De nem érti meg, hoyg egy nő megítélése teljesen más, ha férje van, mintha csak barátnője. Én kimondom őszintén, igenis számít a papír. Persze nem ettől lesz jobba kpcsolatunk, de mégis jelent valamit. Nekem, ha kimondom azt a szót, hogy férjem, igenis büszkeségel tölt(ene)el. Viszont erőltetni sem akarom,meg ultimátumot sem, ha nem őszintén csinálja, akkor semmi értelme. Biztos kicsikarhatnám tőle, d e sajnos a környezetemben az ilyennek sosem lett jó vége.Na, rólam ennyi! Írj, aggódok miattad!
Era

Kép
arvaerika

Szia!

Hol vagy? minden oké????????
Era

Kép
arvaerika

Szia!

valami életjelet légyszíves!!!!!!
Era

Kép
arvaerika

Szia!
Ugye nincs baj, csak nem vagy gépközelben????

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:07-kor.
Vendég

sZIA!
öRÜLÖK, HOGY RENDBEN VAGYTOK :lol: Igen ahogy írtam is,szerintem nálunk sincs még veszve a dolog, talán, ha több időt töltenénk kettesben.Most mennem kell,Norbi most vitte fel anyósékat a reptérre, este meg megyek nődokihoz, remélem hazaér addig.
Puszi
era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:07-kor.
Vendég

Szia!

Én is még ma is mentem vásárolni, reggela Tesco-ba, délután meg megyek fát nézni. Fanninak vettem anyuék nevében egy játék babakocsit, szeret tologatni mindent, remélem jó lesz neki. Most páromék vannak a városban, anyuéknak vezeték nélküli csengőt akarunk, azt veszi meg.Az az óra nem tudom mi, amit írtál...A nődokinál rendben volt mindent, megnézte a mészszájsebemet, de szépen gyógyul, gyógyszert se adott, csak hüvelyöblögetni kell heti1x meg intimtornázni. Azért vett le kenetet, majd 3-án kell telefonálni, de azt mondta, amit lát mikroszkóppal, az teljesen rendben van. Szombaton voltam bőrrákszűrésen is, volt nálunk az az ingyenes vizsgálat(SZÉP szombat)ott is minden oké. A cukrom is rendben szerencsére. Szendvicssütőt mi is kaptunk pár éve, de sajnos elég szar minőségű lehetett,mert pár használat után kezdett lejönni róla az a fekete bevonat(ráragadt a szendóra)úgyhogy a kukában végezte :cry: Pedig nagyon szeretjük a melegszendót.Balázs egyfolytában azt kérdezgeti, hogy ezt is látja a jézuska, nem tudja szegénykém összekombinálni a dolgokat. Amit Norbi hozott ajándékokat, meglátta a szekrény tetején, de azt mondtuk neki (másnap levettük onnan)hogy elvitte a jézuska és csak akkor hozza vissza, ha jó leszel. A kisfiad hisznek benne?
Na megyek, mert megjöttek.Puszi!
era

Kép
arvaerika

Szia!

Tegnap Balázs elkotyogta, hogy apától én is kapok meglepit(órát), csak azt nem tudom, mit vegyek neki :?: Ma lesz Balázs ovis karácsonyi ünnepsége délelőtt, aztán meg nyakunkba vesszük a várost.Szép napot!
Era

Kép
arvaerika

Szió, most csak bekukk...

Ma végre minden ajándékot megvettem.... most volt elég a karácsonyból.. sehova nem megyek 24-ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pocak feszül, pihiznem kéne.... meg takaritani meg sütizni meg likőrözni.... niiiiiiincs kedvem!!!!!!!

Majd irok, szerintem holnap nem biztos, mert Zoli itthon lesz....

Szombaton biztos!!!

Puszi: Ági
Vendég

Szia!

Érezzétek jól magatokat, pihenj egy kicsit!
jó éjt!
Era

Kép
arvaerika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 23:08-kor.
Vendég

Szia!
mINDIG BETESZ NEKED AZ EX, ÚGY LÁTOM! éN MÉG EL VAGYOK HAVAZVA,sok dolgom van, ráadásul Norbi szentestére iderendelte a rokonokat, csak engem felejtett el megkérdzni :? Atisnak jobbulást!
puszi!
Era

Kép
arvaerika

Vissza: Gyermeknevelés

X
EZT MÁR OLVASTAD?