Szia!
Na ezzel a mikicsomaggal én is pont így vagyok. Tavaly is én csináltam, meg voltak ugyan elégedve, de az egyik kisfiú anyukája nehezményezte, hogy az ő kisfia lisztérzékeny, miért nem úgy válogattam össze. Bocsi, azt sem tudtam, hogy érzékeny valamire agyerek. Senki nem mondta. Ráadásul tavaly pont államvizsga előtt álltam, marhára nagy kedvem volt a csomagoláshoz. Nálunk 400 ft van rá, ebből kalkuláltam. Énis minőségi dolgokat tettem bele(boci télapó, sport szelet, pez cukor, milky way, két kis kinder csokiszelet meg mandarin és mogyoró)Szerintem tök jó, de már egy anyuka mondta, milyen sovány a csomag.Na ilyenkor felmegy a pumpám. Ráadásul hárman vagyunk szm tagok, de mindent én csinálok. A pénzt is én szedem, utálom, de most már nincs pofám visszamondani. A múltkor volt egy eset, hogy valami bábszínház volt és szedtek rá pénzt az ovónők, de összevissza keverték a lóvét, olyantól is beszedték, aki ott sem volt. Mikor reklamálta,azt mondták, úgysem tudják nyomon követni nem mindegy. Hát nem. én sem örülnék, ha tőlem is beszednék, a gyerek meg ott sem volt.

Amúgy is kínosan ügyelek minden fillérre, nehogy rámverjenek valamit.Tegnap én is jókat nevettem, találtam egy oldalt, ahol gyerekek jópofa dumái vannak, hát írtó jó volt. Nem emlékszem hol, de lehet hogy te is ismered.Ha megírtam ezt a levelet, rákeresek. Te már egész jól állsz az ajándékokkal, én azonkívül, hogy a gyerekeké nagyjából megvan, még semmi. Bár olyan nagy dolgokra nem is kell gondolni, megbeszéltük a rokonokkal, hogy csak kis dolgokat veszünk.Na de akkor is. Ne nevess ki, de nálunk volt olyan akció a spárban, hogy januárban nyitáskor minden játék féláron volt, na akkor vettünk egy csomó mindent és eltettük. pl. legót 20 ezer helyett 10-ért. Aztán odaadtuk szülinapra, húsvétra, meg még mostanra is lesz egy klassz távirányítós autó, meg egy spongyabobos társas. Nagyjából tudjuk az ízlését és hát egy lego szerintem mindig nagy öröm, nem nagyon lehet vele melléfogni

Hál istennek spongyabob sem nemt ki adivatből, sőt Balázs jobban imádja, mint tavaly. Tök agyament az a spongyabob, de még mi is jókat röhögünk rajta.

Mikor olvastam az exed sóherságát, nekem is eszembe jutott néhány hasonló eset. Nálunk bizony előfordult olyan is, hogy alig volt mit ennünk, ex fizujáról fogalamam sem volt mennyi, én éldagéltem a gyesből a kislányommal ő meg látványosan szórta lóvét. Emlékszem olyan karácsonyra, hogy nemhogy ajándékra nem tellet, d ekajára sem nagyon. Mindeközben ő élt, mnt marci hevesen. jellemző volt rá az is, hogy vettem egy használt babakocsit (elég gáz volt, de nem volt rá több pénzem)erre ő teljesen kikelt magából, hogy az ő gyereke ne járjon ilyen csórón. Mikor szóvá tettem, hogy ugyan, miből, megcsillogtatta a tárcáját és megvette az akkor létező legdrágább, legmárkásabb babakocsit. Miközben mi majdnem éhen haltunk, ő fűnek-fának kölcsönadott, mint utólag kiderült jó sok pénzt(kb1 milliót)13 évvel ezelőtt az irdatlan n agy pénz volt, azt hittem a mentő visz el, amikor ezt megtudtam, mit csinált. Aztán persze nem jöttek vissza a lóvék, mert mindenki átejtette. Még most is gyűlölöm azért, mert a legszebb éveimet tette tönkre. Itt állok 38 évesen és még csak most kezdem élvezni a családot, meg pláne a ygerekeket. Még akár szülnék is, de be kell látnom, hogy az idő megy és fiatalabb már nem leszek. Nagyon szar érzés, és ezt nagymértékban köszönhetem neki(meg persze magamnak is, hogy ekkora hülye voltam)
Jó éjt!
Era