Igazából már számítottam, hogy Gery ki fog jönni, hisz 1-2 napja már a szoba végéig jutott el, onnantól meg gondoltam nem kell sok, hogy ki is jöjjön az előszobába, onnan meg egyenes az út a konyhába!

Sancsi nagyon jó a nyelvlecke, Én is imádom az efféle vicces szövegeket!:-)))Murisak, de tényleg anyi van, hogy néha azon gondolkozom, hogy ezért valaki fizetést is kap vajon, hogy ennyi fáradt baromságot összehozzon?!?

Edit érdekes az Én párom is sokat változott a baby óta! De Én is. Elötte Én sosem bírtam más gyerekekkel gügyörészni, most meg!?!....

Képzeljétek ma is nagyon fájt Gery ínye, és megint a jégkockás dolog jött be! Annyira jól esett Gerynek!!!! Mire elfogyott a jégkoci, meg is nyugodtak a kedélyek és be is aludt Gery! Ajánlom előre is minden fájó ínyű kisbaba anyukájának a módszert!!!!

Ja és Mölli érdekes, hogy Áki nem szereti a tejpépeket, Gery meg imádja! Mondjuk Ő inkább mindenből az édeskésebb ízeket részesíti előnyben. És a tojással hogy álltok??? A sárgáját vagy a fehérjét adod már?? Pont ma dumcsiztam egy anyukával, az Ő babája 11 és fél hónapos és még nem ad neki semmi módon tojást. Tejet sem, csak túrót. Mondjuk Ő is asszem érzékeny a tejre...
Érdekes ahány ház annyi szokás.................
Eszter ez a kaja dolog, szerintem olyan, hogy ahogy a baba igényli úgy add neki! Szerintem nagyon túletetni nem lehet őket, mert úgyis visszajön a felesleg! Legalább is Gerynél. Na meg persze el is húzta mindig is a fejét ha már nem volt éhes! Mondjuk ez a kicsi baba- többet eszik nálunk nem így volt. Gery fél éves korára épp hogy megduplázta a születésijét, ami elvileg a normális. És Ő is elég kicsinek született! Sosem evett sokat! Ez a 150ml soknak hangzik, pl Gery msot 7 hónaposan eszik 220-240ml-it reggelire és vacsira. De tényleg szerintem nem lehet általánosítani!!!!!!!!!! Amennyit a baba kér, igényel annyit adjál neki!!!!!!