Új privát üzeneted érkezett!

Elnézést, hogy csupán most írunk, de eddig sodródtunk az eleinte zömmel izgalom-, azután egyre inkább örömteli események árjával. Babánkban szűkebb rokonságunk is egyre gyönyörködik...
Kislányunk éppen néhány perc múlva lesz két hetes, de ettől függetlenül is minden pillanatban találunk ezer okot, miért ünnepelhetjük.

<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
0.6 K <td align=left valign=top> <font size=1>1 hetesen nethez.htm</font>
"1 hetesen" </pre> </pre> </center>
kivilkó

Kelimoni és többiek!

Nem tüntem el, csak mostanában olyan fáradtnak érzem magam, hogy este még elolvasgatom amit írtok, aztán megyek csicsikálni. Kép
Nekem is nagyon tetszettek a fotók a gyerkőcökről! Kép

Napsugi! Hihetetlen Norisz már mekkora! És ha megengedsz egy személyes észrevételt, nagyon hasonlít az apukára! Kép Már azon a bizonyos találkozón is feltűnt, de most aztán! Kép

Azért ma történtek velem jó dolgok is! Kaptam én is tizenharmadik havi bért és már el is költöttem egy részét. Vettem az operagálára egy felsőt meg egy gatyát. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. Ha van egy kis plusz pénzem, mindig a gyerekekre költöm. Kép
Fényképet most nem tudok felrakni (pedig vannak jók), mert a Misi valami új programot rakott fel és azzal nem boldogulok.
Na megyek, mert leragadnak a szemeim.
Di ti! Remélem jól sikerült a "randi"!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

kizsó

Kedves Mindenki!
Nagy örömmel írok most nektek, bár remélem, hogy a legtöbben már az igazak álmát alusszátok!
Ma este találkoztunk a mi leendő anyukánkkal a krizis otthonban, ami egy nagyon otthonos és mindennel felszerelt kis fészek!!!!!!!!!!!!!!
Nikinozso kisért el és mutatott be minket egymásnak, nélküle nem is lett volna ennyire "természetes" ez az első személyes találkozó, amit ezúton is nagyon köszönünk!
Mi nagyon izgultunk, és azt hiszem az anyuka is. Õ nagyon kedves, értelmes és csinos, és úgy éreztük a szavaiból, hogy annak ellenére, hogy elég sokáig titkolta a terhességét, nagyon a szívén viseli a baba sorsát, és ha ez a baba pár évvel később fogant volna, akkor nem is lenne kétséges, hogy megtartaná. Szerettel beszélt a babáról, ez nekün nagyon sokat jelentett.
Remélem, hogy mi is hasonlóan jó benyomást tettünk rá, és érzi, hogy ha ránk bizza, a világon a legjobban fogjuk majd szeretni és vigyázni a méhében fogant kis életet!
Valószínű, hogy a napokban felhozzuk Õt Pestre egy vizsgálatra, amiből majd pontosítani lehet a baba korát és a várható születési idejét( mert a legutóbbi UH alapján nem egyértelmű, hogy a 36. vagy a 38. hétben van-e). Szóba került, hogy szeretné-e hogy bent legyek vele a szülésnél, de Õ egyenlőre nem szeretné, de azért mi abban maradtunk, hogy ott leszünk a közelében a váróban, ha még is meggondolja magát és bármiben a segítségére lehetek! Akár hogyan is dönt, ez az ő útja, én nem szeretnék ráeröltetni semmit, persze nagyon örülnék, ha ott lehetnék vele a nagy eseménynél, támaszként és segítségként is!
Most annyira izgatottak vagyunk, hogy nem is tudom, hogyan fogunk így aludni.... Kép
Azt azért igyekszem nem elfelejteni, hogy még nem szabad túlságosan beleélni magunkat abba, hogy tényleg Õ lesz a mi életetadónk, de annyira jó dédelgetni azt a gondolatot magamban, hogy most már annyi év sóvárgás után tényleg hamarosan teljes, és igazi család eszünk!

Szép álmokat Mindenkinek!
Di_ti
di_ti

Újabb híreim vannak!
Péntek reggel megyünk UH-ra! Már a gondolatától is sírva fakadok, hogy esetleg én/mi is bent lehetünk a vizsgálaton és megláthatjuk a mi leendő kisbabánkat, hallhatjuk a kicsi szíve dobogását!
De egy kicsit félek is, mert hogy fogom túl élni a dolgot, ha esetleg az anyuka a szülés után meggondolja magát?! Na, de ezzel most nem is akarom elrontani ezt az eufórikus hangulatot, ami tegnap óta körül vesz minnket, csak élvezem a várakozás boldogságát!

Az endokrinológus is most telefonált, hogy az ő vérvételük is megerősítette a pajzsmirigy alulműködést, a gyulladás miatt találtak ellenanyagot is a vérben, és a prolaktinom is magasabb a kelleténél, amit valószínüleg a csökkent működés okoz. Szóval holnaptól kezdem szedni a felírt gyógyszert és egy hónap múlva kell mennem újból vérszívásra, és ha a prolaktinom akkor is magas lesz, akkor kapok Bromocriptint is, amit régen is szedtem. De mivel ha minden jól megy én addigra elfoglalt leszek anyuka, ezért biztosan nem fogok tudni napra pontosan egy hónap múlva visszamenni hozzá, ezért a doki bácsi nagyon rendes volt és felajánlotta, elpostáz nekem még egy receptet, hogy folyamatosan tudjam szedni a gyógyszert!

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Kizsó!
Örülök, hogy itt vagy, én már nagyon szsretném látni Zsófit és Kingust, úgyhogy mond meg annak a programnak...Kép

Diti:
Jaj, annyira irigyellek, pedig még csak 2 hónapja éltem át ugyanezt. Csodálatos dolog már a tudat is, hogy az anyukaság a küszöbön áll. Én nagyon szorítok, hogy a mama ne gondolja meg magát. Én is voltam ultrahangon a mi életet adónkkal és még egy képet is sikerült kicsikarnom ( igaz, hosszas rábeszélésre ) az orvosból.

Emlékszem, életet adó és orvos is megdöbbenve néztek rám, amint én hangosan ájuldoztam és jajveszékeltem az örömtől a kép láttán, amin én persze láttam a mi picurkánkat. Kép

Pajzsmirigyed lehet, hogy rendbe jön magától is. nem fogod elhinni, de nekem elmúlt néhány problémám, mióta babázok, hisz a boldogság a legjobb orvosságKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Lányok, fontos bejelentésem van: nagyon hiányoztatok! Mivel nem volt topic teljesen kétségbeestem. De Apa ( a szerkesztőt hívják így, akinél Sünivel reklamáltunk,) visszavarázsolta! Köszi APA!

És most visszaolvasok, mert látom, sok izgi dolog történt.... majd jövök.

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Kép
apa

Süni, ez a kéthónapos ultrahang szerintem nem kötelező, de ajánlott. Úgy tudom, Budapesten minden újszülöttet szűrnek így ebben a korban. Mi is voltunk Balázzsal, de olyan rég volt... igaz se volt (még mózeskosaras volt Kép)

DITI, szorítok nagyon!

Kép
Kép
ggabszi

Diti, változatlanul melletted vagyunk lélekben, és drukkolunk nektek! Lehet tudni a picur nemét?
mera

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem írtam de nagyon sok a meló mostanában. Amint tehetem visszaolvasom az eseményeket.

Nagyon édesek a gyerkőcök, imádnivaló képeket küldtök, köszönjük!!!!!!

Gilice annyira jó volt olvasni a soraidat, hogy megkönnyeztem a történeteteket!! Szuper, hogy ilyen rövid időn belül sikerül és ráadásul ikreket!!! A kutyusotokért nagyon aggódtam és reméltem, hogy meglesz!!!!!

Norisz hatalmasat nőtt szinte meg sem ismertem!!!! A karácsonyi ajándékos kép tetszett a legjobban, tényleg ezt kívánom mindenkinek és magunknak is.

Gergő nagyon szépen fejlődik, nagyon édes pofikája van. Hihetetlen, hogy megy az idő és már 2 hónapos!!!! Jaj az oltás nem lehetett kellemes milyen jó, hogy sikerült nagyobb sírás nélkül.

Diti nagyon szorítok nektek és remélem, hogy sikerül végre az álmotok!!!! Az ultrahang biztos nagyon érdekes lesz és szerintem az anyuka megfogja engedni a szülésnél is a bentléted.
Mi lesz a babátok neve??

Sünike olyan édeseket írsz, olyan jó hogy vagy nekünk!!! Szakmai kérdésekben tudom kihez fogok fordulni ha egyszer eljön a mi időnk.....

Annyira izgi, hogy hamarosan több babóca lesz!!!
vicki

&#8222;Muzsikával az újszülöttekért!&#8221;

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek&#8230;

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért&#8230;
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

&#8222;A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!&#8221;

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Nikinozso!
Köszönöm szépen a választ! Nagyon sajnálom egy részről, mert jó kis csapat ez! További sok sikert kívánok!

Szia Süni!
Úgy tűnik, hogy a mi kisbabánk nem az egyesületnél fog megszületni&#8230; így várunk&#8230; titkosan kicsit tovább tart, azt tudom, de nem baj. Amiért a nyílt örökbefogadáshoz húz a szívem az az, hogy többet lehet tudni a mamáról, meg a szülésről&#8230; meg ilyenekről&#8230;

Esetleg van valaki közöttetek aki titkosan fogadott örökbe, vagy itt mindenki Gólyahíres?

További szép napot!
Eszti
eszti

Sos!

Jó lenne minden babanetes topicba feltenni a meghívót a koncertre. Kép

Mivel a topic és a benne lévő altopicok nagyon nagy számúak, segítséget kérek!Kép

Én az első 5-öt válallom, a Fogamzás, Várandósság, szülés topicig bezárólag.

Kérlek titeket, segítsetek abban, hogy a többi helyre is felkerüljön a meghívó!

Írjátok a mi topicunkba, ki mennyit és mit vállalKép

Köszi!

KépKép
KépKép
kelimoni

Akkor haladjuk lefelé, én most elkezdem az Gyereknevelés utáni első topikot! Puszi

Kép
rayo

Valami iszonyú milyen lassú a gép!!
Később újra próbálom, egyébként alig van működő topik abban, amit én néztem! BOCSI
Kép
Kép

Kép
rayo

Sziasztok csajokKép

Kelimoni írtam levelet!!!

Viszont lányok! Ode kéne írni 1 sorba legalább az elejére, hogy az örökbebabások segítik ezt a koncertet... vagy legalábbis azt, hogy a mi topicunk tagjai szervezésében indult...
Már csak azért is oda kellene írni, mert így nagyon úgy tünhet "egyeseknek", mintha a Gólyahír adományokat gyűjtene...
Pedig erről szó sincs!!!!
Gondolom ezt azért, mert vannak olyan topictagok is, akiknek ez jöhet le...
Ezzel az 1 mondattal senkiben nem támadna buta gondolat.
Jól gondolom?

Puszi nektek!!! Ha nem boldogultok mondjátok honnan kezdjem??

Ja, eltünk a tegnapi hsz-emKép((
Újra megírom, majd jövök...

KépKép
napsugaracska

Dolly! válaszoltamKép és mindenkinek írtamKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Eszti, mi titkosan fogadtunk örökbe, másfél évvel ezelőtt egy kisfiút aki akkor 17 hónapos volt, ha van kérdésed vagy ha beszélgetni akarsz ezzel kapcsolatban én szivesen segítek, ha tudok akár e-mail-en is ha gondolod.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!
Bocsi, én csak azt küldtem tovább, ami itt volt a mi topikunkon!
Egyébként egy csomó nem aktív topik van, oda nem írtam! A Házasság-ossal befejeztem!! Ennyi voltam!

Kép
rayo

Rayo: én is csinálom, de írtó lassú valamiért. Én is azt teszem fel, ami itt van. ha közben Apa segít, legfeljebb kétszer lesz ott mindenütt. És remélem, nem értik félre a dolgot a topiclakókKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Szuperek vagytok, hogy hirdetitek a koncertet a topicokon!! Kép

Bocsánat, hogy jó ideje nem voltam, de külföldön turnéztunk, ahonnan nem volt módom követni az eseményeket...
Most ugyan még nagyon fáradt vagyok - egész éjjel utaztunk - de igyekszem majd bekapcsolódni a történésekbe! A babákhoz máris gratulálnék!! Fantasztikus érzés "testközekből" látni, ahogyan végetér a várakozás! Kép

Napsugaracska gondolata valóban remek! Egy rövidke mondatot megér, hogy a fórumokon véletlenül se legyen félreértés.
Persze ahová így jutott el, már így is jó... Rátok bízom - és köszönöm a lelkes segítséget!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Mera! Igen, eddig úgy néz ki hogy kisfiú lesz, de pénteken majd jól megkuksizzuk, hogy biztos legyen!

Vicki! Igen, Máté lesz! De van tartalékba lány nevünk is, biztos ami tuti! Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti

Aki el tudja Apát érni, kérdezze már meg, hogy miért nem iktatja ki azokat a topikokat, amikre évek óta senki sem írt?!Köszi
Kép

Kép
rayo

Kedves várakozók!

A "pici" fiúért a mai naptól, leendő szülei izgulnak, hogy minnél gyorsabban elérje a "hazaadási" súlyát.

A "GÓLYAMESE" című dokumentumfilm vetítése a 37. Filmszemlén a MAMMUTBAN 2006.01.31-én lesz 16,30-kor.
Vetítik még 02.02-án de.10 órakor is.
Akit érdekel jöjjön megnézni!!!
nikinozso

Hahó Mindenki! Rayo és én az első 10 topicba feltettük a koncert meghívóját. Ha valaki vállalna ilyet, írja ide, hogy meddig bezárólag csinálja meg: Köszi!Kép Még jóóóó sok van, úgyhogy elkél a segítségKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Na akkor én a következő 6-ot bevállalom, így már csak 6 marad... Mármint a témák közül(Kelimoni biztos már a sok munka hatása, hogy topicot írtálKép), nem a topicok közül, hisz az nagyon sok van...Kép

A Szerkesztő az tulajdonképp csak 1 topic a végén...

Na akkor jó munkám lesz estére, de megcsinálom természetesen szívesenKép
Puszi!

/Milyen jó, hogy mi tgyásos kismamik vagyunkKép/

KépKép
napsugaracska

Diti !

Ezek nagyon jó hírek nagyon nagyon szorítok nektek hogy Õ legyen a kisbabátok KépKép

Naninga
naninga

NaningaKép))

Jaj d ejó, hogy jelentkeztél te isKép Jó lenne beszélni már végre!
Nmesokára írok mailt...Kép

Pusszancs!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok

ÖRÜLÖK? HOGY ÚJRA VAN HOVA ÍRNI!
Köszönjük Apa!!!

Bocsánat, hogy csak most jöttem, de a gyerekszobába készítettünk dekorgumiból két
szépséget leendő csemeté(i)nknek:
KépKép
Lesz még krokodil, zebra és oroszlánKép

Nikinozso
Kép Nem lehet igazKép 31-én lesz a szülőink. Febr. 6-ról tettük át, hogy el tudjak menni a koncertre. Lehet, hogy 2-án kiveszek egy szabadnapot.

VALAKI JÖN AKKOR KÖZÜLETEK????

Diti
Nagyon drukkolunk nektek!!! Minden rendben lesz!!!

Rayo
Fantasztikus a program. Nagyon köszönömKép

Kelimoni
Beszálok!!!!!!!
Nem ígérek sokat, mert még vár a mosatlan és reggel korán kelek. Alulról kezdem, majd jövök, hogy meddig jutottam.

Ölel mindenkit
Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Nagyon hiányoztatok!Ma estére lett kész a számítógépem, úgyhogy jöttem rögtön Hozzátok! Kép Képzeljétek, újra kellett az egész gépet telepíteni, és az összes e-mailem és címem elveszett Kép Letörölték Kép Kép Még jó, hogy a táblázat megvan, így a címeiteket újra fel tudom venni a címlistámba.

Gilice: Nagyon örülök, hogy megvan Füge! Kép

Napsugi: Mekkorát nőtt Norisz! Gyönyörű kis kópé, azokkal a szép, nagy szemeivel! Nekem is a masnis a kedvencem! Kép

Rayo: Igyekszem mihamarabb küldeni a táblázatot, remélem, nem felejtem el. (Ha a holnapi napon nem érkezik meg, szólj rám légyszi!)
Hátfájásod elmúlt?

Marci_anyu: Egy olyan táblázatunk van, amiben az adatainkat tároljuk. Ha van kedved, az e-mail címemre írd meg a Ti adataitokat is, és akkor küldöm Neked is körlevélben Kép Címem: kildi1@enternet.hu
Az alábbi adatokat kérjük:
Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Honlap cím
MSN
Megjegyzés

Gilice! A te adataidat is várjuk, ha van kedved megosztani velünk!

Di_ti: Nagyon örülök!!! És drukkolok...

Kelimoni: Örülök, hogy túl vagytok a szurin! Az új oltási rend szerint mikor kaptok legközelebb?

Kivilkó és Eszti: Üdvözöllek Benneteket én is! Kép

Nagy hírem van! Bálint ma egyedül felállt, minden kapaszkodás nélkül és délután tett teljesen egyedül, önállóan 5 lépést!!!! Kép Kép Kép

Most megyek, puszi!
ildi_ko

Még én sem végeztem, mert írtó lassan megy. De igyekszemKép Mindenkinek köszi a segítségetKép

Napsugi: értsd jól!Kép szóval tudod, mit akartam...!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok, Indexre feltettem!
Boszi
szuperboszi

Süni-Renóca

Valószínű, hogy én elmegyek 2.-án a vetítésre. Ha minden összejön, aznap 13-tól egy tanfolyamom kezdődik, remélem a film előtte belefér. Irigylem, akinek ilyen kézügyessége van!

Gilice
Gratulálok, és irigykedem...

Di_ti
Érted is izgulok!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Párat én is "kivégeztem", csak oda tettem fel, ahol volt 2006-os bejegyzésKép
Muszály még egy kicsit dolgoznom, jó felrakástKép
Boszi
szuperboszi

Mosi Kép

Olvasóban mindig itt vagyok ám csak írni utálok Kép
ok írjál mailt mert a Skype -n is hiába nézegetlek .

Pussz

naninga
naninga

Alsó 5 majdnem kész. (Több mint 250 helyre beírtam). Úgy örülök, hogy nekem is találtatok valami kis munkátKép Úgy bántott, hogy én semmiben nem tudtam eddig segíteni.
Holnap befejezem.
Szép jó éjt mindenkinek. Gyorsan kell aludnomKép, mert hamar 4:45 lesz.
Petyaanya holnap megbeszéljük.

Süni
süni_renóca

FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!!!
NAGYON MEGHATÓ.
KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGRE SZORULÓK NEVÉBEN!!!
nikinozso

Sziasztok!
Gilice, Di-Ti nagyon nagyon szorítok! Csodálatos hír!
Mosolygós: Örülök, hogy "hallottam" Rólad! Nagyon hiányoztál már!
Rayo: Bár nagyon régen kérdezted, de most jut időm válaszolni: az én csillagom 7 kg és 68 cm (törpe méretű 7 és fél hós)- most kezdett el jobban gyarapodni, remélem így is marad. Végig gurulja a lakást minden irányban, kúszik és négykézláb ugrál. "Beszél" is: "ba-ba"-ez azt jeleni, hogy jól vagyok és még hancúrozni akarok; "ma-ma": ez azt jelenti, hogy szomorú vagyok, szeretgess. Hihetetlen, de tudatosan használja ezeket a szótagokat és így jelez. Ja és puszit ad, cuppanósat és irtó nyálasat, de olyan boldog vagyok ettől a rengeteg nyáltól az arcomon!
Ugye majd meséltek a koncertről és a filmről?
Hú, megyek, mert nagyon fáradt vagyok, nem is akartam írni, mert 2 hetet kellett visszaolvasnom és elszaladt az idő, de aztán nem bírtam megállni.
Hildus
Vendég

Sziasztok, én is csak gyorsan:
Napsugi, nekem is a masnis a kedvencemKép
Ildikó! Gratula Bálintnak. Õ mit "szólt" a járáshoz? Bobi mindig tapsolt, és örült, ha fel tudott állni, majd lépni tudott. Most meg már fut és felmászik mindenre.
Hildus, a babák hamar tudatosan mondják a "szavakat", csak mi nem értjük sokszor, mireKép
Kisördögünk egész nap mondatokban dumál, szép hansúlyosan, csak sajna még senki nem értiKép
Kelimoni, aranyos a nagyfiú!
Mindenkinek üdv, rohanok tovább...
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Naninga!De jó, hogy itt vagy? Jól vagytok?

Hildus! Mi is ilyen "paraméterekkel" rendelkezünk, de engem már nem érdekelnek a kilók! D.nő imádja Regust, sose mondja, hogy vékony, sovány...egyszerűen filigrán! És a gyógytornász szerint ritka manapság az ilyen arányos baba! Sok kövér babus van, ami nem jó!
Szóval, én már nem idegeskedek! Elég volt a kórházban!

Csajok! A Nőklapja topikjaiba is próbálom feltenni! És küldözgetem emailben!!!

Ildikó! Előre is köszi a táblázatot!

Van valaki Békés megyéből?Kép
Amneris, te már "eligazoltál"...Kép

Sajnálom nagyon, hogy nem láthatom a koncertetKép
Majd jövőre!!!!!!!

Kép

Gilice! Hogy vagytok? Mindent beszereztetek már?Kép

Puszi

Kép
rayo

Lányok, egyeztettem Kelimonival, és megkértem Apát. Süni már feltette apához a szöveget..., szerintem, ha nem ütközik moderálási vagy technikai akadályokba,Apa biztosan segít.Kép

Látom, miből maradtam ki tegnap... de éjfélig dolgoztam a számítógéppel.Bocs!!!

Lányok, 01.31.-én a filmvetítést nem tudom megnézni, remélem a délelőtti jó lesz.
01.31.-én a Mózeskosár Egyesületnél (állítólag) Vekerdy Tamás lesz a vendég, és az örökbefogadott gyermek speciális neveléséről tart majd előadást. Nagyon rég szerettem volna élőben is hallani, mert V.T. nagy kedvencem.A programra meg már kb. 6 hete készülök.
Ha elmarad, megyek a vetítésre ( mert a film is nagyon érdekel), ha elmegyek az előadásra, akkor délelőtt nézem meg a filmet.

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Örülök, hogy ilyen kis összetartó és aktív csapat vagyunkKép

Természetesen mindenki oda teszi fel a meghívót, ahol gondolja, hogy eredményt szülhet.Kép

Én is küldözgetem mélben is.

Úgy néz ki, sajnos mi sem tudunk menni, de még hátha... nagyon szeretnéák találkozni veletek.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Elfelejtettem!

Renóca: Mire raktad rá a dekorgumit? Tehát mi az alap?

Nagyon ügyi vagyKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Di_ti!
Ezek fantasztikus hírek. Megnyugtató, ha az életet adó szimpatikus, láthatjátok a babót UH-on, talán még a szülést is. Korábban azt hittem ez nagyon ritka esetben következik be, de Kelimoni és a te eseted is reményt ad hátha nálunk is így lesz. Egyébként kisfiút szerettetek volna?

Lányok!
Csodálom ezt a pörgést, ami a koncert kapcsán előjött. Mi sajna nem tudunk elmenni a koncertre több okból kifolyólag. De remélem írtok majd róla.
mony

Lányok! Mindenkinek köszönjük a sok drukkolást! Már mi is nagyon várjuk a holnap reggelt! Amint hazaértünk beszámolok az eseményekről!

Mony! Nekünk már a kezdetektől fogva az volt az álláspontunk, hogy csak az egészsége fontos a babának, a neme mindegy, de örültünk volna ikreknek is! Szerintem ennyi évi vágyakozás után ezzel mindenki így van! Kép

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Lányok! Mindenkinek köszönjük a sok drukkolást! Már mi is nagyon várjuk a holnap reggelt! Amint hazaértünk beszámolok az eseményekről!

Mony! Nekünk már a kezdetektől fogva az volt az álláspontunk, hogy csak az egészsége fontos a babának, a neme mindegy, de örültünk volna ikreknek is! Szerintem ennyi évi vágyakozás után ezzel mindenki így van! Kép

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Kelimoni
Apa azt írta, hogy hétfőn vagy kedden felteszi. Amnerissel megbeszélte, hogy a működő topikokra ő feltölti.
Folytassam azért? Most nagyon lassú a net, de este gyorsan ment. Ha igen, akkor este folytatom.

Úgy csináltuk, hogy a mintát szkenerrel beolvastuk és a párom (ő a profi ebben) nagyítva nyomtattuk ki. A nyomtató beállításnál van olyan hogy hányszor hány oldalas legyen a nagyítás.
Így lett az egérkés 3x3-as a zsifi 5x3-as.
először fénymásolópapírra nyomtattuk, összeragasztottuk a lapokat majd kivágtuk. Ez lett a sablon ezt szét is vágtuk teljesen a foltok, lábak stb. miatt. Majd kinyomtattuk műszaki rajzlapra és ez lett az alap. Erre ragasztottuk a dekorgumit, így sokkal stabilabb. Mozgó szemeket vettünk. Az egérkéhez 1,5 cm-est, a zsiráfhoz 2cm-est. Szívesen elküldöm a sablont annak, aki kéri.
Hétvégén elkészítjük a krokit, oroszlánt és zebrát. Azért csak akkor mert elfogyott a ragasztónk. hobby vízbázisú ragasztót használtunk hozzá. Ha elkészülnek megmutatom őketKép

DitiKép

Petyaanya
2-án nem tudok szabira menni. Nem baj, majd megveszem DVD-nKép Úgy is megnézem valahol, valamikor, csakazértis, punktum!Kép

Ölel mindenkit
Süni
süni_renóca

Az Egyesület honlapján is fenn van a "Muzsikával az újszülöttekért" műsora!!! A "Meghívóknál".

Hamarosan új honlapunk lesz saját belső fórummal.
nikinozso

Süni

Sajnálom! Szerettelek volna megismerni! Már nagyon kíváncsi vagyok rád. Majd legközelebb..

Petyaanya

Kép
petyaanya

Az origo fórumán a baba-mama-ba és a komolyzenébe feltöltöttem oda ahol az utolsó hozzászólás idei volt.
süni_renóca

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?