Sziasztok!
Végre kész a net!Tegnap este hazaértünk és bekapcsoltam a gépet,ígéretemhez hűen ír ni akartam.Erre rá kellett döbbennem,hogy nincs net,bedöglött.Minden bajom volt.Lehet,hogy függő vagyok??
Szerintem se aggódjatok,bizti nagyon hamar elkezdenek mozogni a babáitok,aztán nem lesz megállás.Már írtam,hogy mi is azt hittük,soha nem fog mást csinálni,csak feküdni egyhelyben és ordítani.Megmondom őszintén nekem az a korszak volt a haálom,nagyon nehezen bírtam.Aztán egyik napról a másikra felfedezte,miket tud.Minden baba más,saját maga alakítja,milyen ütemben fejlődik.Van amelyik babának pl. a felülés nem megy,viszont előbb áll fel és fordítva.
Akíra:Máskor mindenképp meglátogatnánk benneteket.Tök kíváncsi vagyok rátok,tegnap egész nap ezen lovagoltam,de majd máskor,ha szebb idő lesz.Amúgy pátyon belül merre laktok.Mi a Dobogón laktunk,a nagyimék meg a Zrínyi utcában.Nagyon kíváncsi vagyok az ülve alvós videóra!
Krisy:Nagyon tetszik az olvasós kép.Komolyan olyan,mintha bele lenne merülve az olvasásba.
Bacsbern:Ne érdekeljen,ki miért akar ,,megkövezni",ha Te így érzed jónak,akkor adj neki enni,amit szeretnél.Ugye,hogy nem lett baja?!

Akkor már miért ne adhatnád?Én is majdnem úgy főzök neki,mint magunknak,annyi,hogy nem pakolom teli sóval és fűszerekkel,mindenből csak annyit teszek,hogy legyen íze a
kajcsinak.Semmi baj ezzel.
Ja,és nem hiszem,hogy a pörkölt nokedlivel gáz lenne,nálunk legalábbis nem volt az!

Tegnap a dédinél húslevest evett (tésztával együtt) meg vadast és piszkeszószt főtthusival.
És itt szeretném mégegyszer megköszönni a tanácsotokat,mert anélkül még mindíg nem enné a zöldségeket.
Berzkat:Nagyon helyes Zitus,(nem csak a fogait néztem

).
Jó volt pátyon,dédizett Gergő egész nap.Tudod,ők csak ritkán látják,ilyenkor babáznak ezerrel.Köszönjük a névnapi köszöntést!
Kapott ajándékot,a nagyiéktól (Bukokati) egy plüss alvós könyvet,meg egy Bambis könyvet,szeretnék mesélni neki lassan.
A dédiéktől meg kapott pénzt,hogy vegyünk neki valamit,kapott egy csomó túrórudit,banánt,mandarint,kiwit, meg csináltattak neki egy kis tortát,majd felteszem a képet.
Ja és Áronnak üzenem,a válaszom:jbdskb fvdncjd bvhdfbvdsjbcjd
Atya gatya,mennyit írtam,pedig csak tegnap nem voltam....Bocsi!