Kedves Bálint és Vivien! (Igen, Vivien...)
Mindkettőtöknek nagyon boldog szülinapot kívánok utólag,de nagy szeretettel.
Kedves Vivi!Boldog szülinapot! ( Tudom ám, hogy a vége boldog lett!!
)
Kedves Lányok!
Elnézést, hogy így lemaradtam, olvasgatni sincs időm mostanában.
Balázsnak arcüreg gyulladása van ( szerintem "kutyabaja"), itthon van egész héten, ami jó...csak nagyon sokat kell tanulnom vele, hogy ne maradjon le. (Hjja, kérem, elsősnek lenni nem mulatság!)
Ezen a héten két betűt és két számot tanulnak...nem részletezem, de sok, hiába a szakértő mami.
Zsófi babával is kell ( és nagy öröm) foglalkozni, bár ebben az esetben szerencsés, hogy nagyon nyugisan elfotoszintetizál az ágyon a játékaival, míg mi tanulunk...csak lásson minket!
Apa jövő héten külföldre utazik ( úúúggy sajnálom, délre megy, melegbe) dolgozni, a ruhatára összekészítése, jaj...nemszeretem feladat.
A többi teendő ( mint ebéd, vásárlás, mosás és takarítás) elvégzéséhez egy másik élet kéne lassan...
Úgyhogy reszkessen , aki benéz nálunk a komód alá, megtámadják a porcicák!!!!
De viszont:itt vagyunk mindannyian, boldogságosan az ODÚBAN ( ahogy télen a lakásunkat hívjuk) , okos kisgyerekkel jó tanulni, kedves kisbaba megkönnyíti a napokat, ebéd mindig elkészül előbb-utóbb,a porcicák pedig nem harapnak...
Így hát minden rendben!!
Idusa, szép az ídézet, mindig megállapitom, ahányszor olvasom a benne rejlő ősigazságot!...és bárhányszor szívesen olvasom...
Hildus, én is fontolva haladok a hozzátáplálással...elképzelni sem tudom, mit is ehet Pancsi ezek után.
Süni, Miklóska nagyon helyes az overálban, mint egy kis hógolyó!
Kata, én sem láttam, tedd fel a linket, légyszíves!Nagyon kiváncsi vagyok Csengére.
Marcianyu, hol vettétek a pókemberes pizsit?Marci+Lili képek tündériek...és Zsófinak is van olyan bodyja...de ezt már többször megállapítottuk, hogy egyforma a ruhaízlésünk kiscsajszira vonatkozó része.
Boszi, jó a harisnyás sztori!Hol is lehet kapni a gyerekláb mintázó változatot???
Ildikó, nagyon jók a képek, köszönöm!
Rvan, a fiúk csuda aranyosak. Alszol azért valamikor?
Mennem kell, pedig még van a tarsolyomban, de felébredt a "beteg".