Sziasztok,
ezer éve nem voltam, de most van egy szabad d.u-om, így visszaolvastam ,s még írni is van időm.
Nálunk semmi extra, gyerekek körül minden rendben, bár ezt már kopogom is le.
Annyi, hogy bár az én munkaidőm rugalmas, valahogy a munkám mennyisége nem mindig fér bele, mert elvileg 9-14 vagyok, de általában, ezt kitolódik 1-2 plussz órával. Aztán irány haza, majd a külön órákra. Hétvégére mindig tök kivagyok, ( bár szerintem így lehet itt mindenki) , és eddig mindig akkor is volt valami.
Edit,
háááát, tényleg én is csodálom azt, hogy 4 gyerek mellett, teljes munkaidőben hogyan bírod ezt a sok betegséget. Csak, lenne már valami eredmény, amin ellehetne indulni.
Dávid elképzelése a jövőjéről tök jó,
Nálunk Kristóf reál beállítottsága ill. a helyi spec. adottságok ( Atomerőmű) miatt abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy még válogathat is, vagy gépész, vagy informatikus vagy műszerész. Meglátjuk. Mindenesetre elsőhelyen az Erőmű saját középiskolájába fog jövőre jelentkezni.Elég nehéz bejutni. A bizonyítványa még nincs meg, kémiából írt az 5-ösért, a többi 5-ös. Tanul a gyerek, egyszerűen nem is értem sokszor, neki csak az 5-ös jó.
A kamasz kora most éppen nem vészes.
Cat,
édes teher ez a Kehida....
Mi idén kihagyjuk a Kolpingozást, de nektek jó pihenést mindkettőhöz. Mást terveztem, de titok, s mivel Laci olvassa a fórumot, már így is sok amit elárultam.
Megnéztük a Katedrálist, szuper volt, nem is említetted,hogy magyar érdekeltsége is van, tök meglepődtem.
Az új colin Firth filmet láttad esetleg, ha igen milyen?
Annyira várom a csütörtököt, hogy nem is igaz. Most a Marióra kattantam rá, csak nem tetszik , amit elé kényszerítettek. ( vagyis nekem az lenne).
Nettke,
holnap rád csöröghetetek d.u-án? Flóra miatt,mert kedden megyünk.
Képzeld, Szil- Dóris Rebeccát láttunk, nagyon érdekes volt. Majd elmesélem.
Kata,
Vendelen is kijött? Nálunk 12 nap volt a kettőjük között, de nem is bántam, mert legalább jobban tudtuk kezelni.
Írtad, hogy kikészít az otthonlét, nem gondolkoztál még, hogy visszamész dolgozni? Bár, kétségtelen, hogy az sem könnyű.
Akinek nem írtam bocsi, vendégeink jöttek, ennyit a szabad d.u-ánról....