Új privát üzeneted érkezett!

Edit,
Te mindig olyan praktikus vagy, gondoltam, hogy már kész vagy :D És miket vettél/ rendeltél a gyerekeknek?
Hogy álltok a diétával? Hogy bírod? Hatás, eredmény?

Egyébként a gyerekeknek már mi is gyakorlatilag kész vagyunk karácsonyra, inkább a rokonság a kérdés, mint mindig.. ötlettelen vagyok. Férjeknek mit vesztek????

Vikó,
jók a képek! A sapi nekem is nagyon tetszik!! :lol: Nálunk is volt hó.. persze ez érthető, mert kb 5 km-re vagyunk :wink:

Cat,
a Koldusopera zenéje tanulható, szokható, én meglehetősen szeretem :) A darab maga nyilván nem lesz könnyű, Bertold Brecht nem is lehet... de elég ötletes az, amit csináltak belőle, ez a némafilmes világ, a kosztümök, a sminkek. Meg sem ismertem a P Annát meg a Dórát, Szilveszter meg olyan, mint Rudy Valentino :lol: Szóval én nagyon kíváncsi vagyok!!!

Detti,
nagyon ügyes vagy. Voltál már ilyen vékony valaha is? Kamaszkorodban ? :lol:

Lillához hol vannak képek???

Kép
nettke

Sziasztok!

Gyors életjel.... köszi, mindenki jól van. Zoé egy kis angyal, imádjuk mindannyian, de azért sok időmet elveszi.... és jól kizökkentette a gyerekeket a nehezen beállt egyensúlyból. Robi rengeteget utazik, 3 nap-1 hét itt-ott.... ez is rátesz egy lapáttal- így most nem olyan jó passzban vagyunk. Elég nehéz hárommal egyedül, főleg ha hétvége is van benne, mikor mindegyik itthon van egész nap. De Zoézást nagyon élvezem, igaza volt annak, aki azt mondta, h 1 baba teljesen más. És Ő még egynek is tündér- jól eszik, jól alszik.... el se hiszem. :D Sajna pont a késő délutánok-esték a húzósak, amikor csöndben van, de csak ha fogjuk... így a nagyokra alig jut idő, ami meg is látszik rajtuk- és nekem is hiányzik. Egyelőre ez van. :?

Múlt héten voltunk pár napot a hegyekben, az nagyon szuper volt, kikapcsolódtunk. És ha sikerül, hétvégén megyünk Floridába, Zo-t leadjuk anyunak 1 napra is Disney-zünk a nagyokkal egyet.

Kata

Sajnos haza nem tudunk mégsem menni. Az idióta légitársaság utólag kitalálta, h mégse engedi módosítani a jegyeket, mert 1 éven túl az indulástól kezdve nem lehet (ez ugye a visszaút lett volna tavaly őszről). Így csak nyáron megyünk, de akkor már akár úszva is...... már nagyon vágyunk haza kicsit. Üléseket nagyon köszi. :D

puszi mindenkinek, megyek etetni. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Nettke!
Diéta?? Sehogy!!! Feladtuk - részben!!! Eredmény: semmi.
(na eddig csupa pozitívumot írtam :roll: )
Szóval: még mindig nincs vérvétel eredményünk,tehát abból nem tudunk kiindulni. Holnap megyünk fül-orr-gégészhez kontrollra. Nem betegek a fiúk,de egyfolytában folyik a trutyi hátra a garatra. Amúgy nem náthásak. Csak épp reggelente köhög a Beni (egész nap se),a Marcinak meg csipás a szeme. De nincs kötőhártyagyuszija. Tipikusan a van valami,de nincs betegség állapot van.
Közben jártunk pulmonológusnál,aki kerek perec megmondta (és le is írta),hogy ezeknek a tüneteknek semmi köze allergiához!!! Nem csak,hogy nem étel-allergia,de semmilyen allergia nem produkál ilyen tüneteket. Ezért is adtuk fel- részben- a diétát. Ez csak annyit jelent,hogy kapnak bolti péksütit is,amiben ugye tejpor van. Tejterméket,tejet egyenlőre nem. De ha negatív lesz a vérvétel eredménye,akkor azokat is vissza kell kapniuk. (merthogy hosszú távon ha megvonom a tejet és néhány év múlva visszaadom,az kiválthat allergiát)
Mindeközben volt az óvodában felmérés. Ott most nem csináltak hallásvizsgálatot,de a beszédészlelésük 100 %-os!!! Most akkor azt magyarázza meg nekem valaki,hogy 30%-os hallás mellett hogy lehet 100%-os a beszédészlelésük?????? És mi a fenétől 30%-os a hallásvizsgálat,ha nincs allergia a háttérben??? Akkor mi okozza a halláscsökkenést???
Közben meg úgy néz ki,a Marcit megviseli lelkileg ez a helyzet. Sokkal rosszabbul dolgozta fel a "tej-megvonást",mint ahogy mi látjuk rajta. Megint visszahúzodóbbá vált,nem kommunikál az oviban és sokkal bizonytalanabb önmagában (ez látszik a rajzain,az óvodai munkáin). Olyan dolgokban kér segítséget,amiben eddig nem szokott. A diéta okozta "másságot",azt hogy ő nem eheti azt,amit a többiek, nem tudja magában helyre tenni.
Amúgy meg mindenhol panaszkodnak rájuk,ahol együtt vannak.(kivéve az óvoda) Hitoktató nem tud,mit kezdeni velük. A logopédus nem tudja lekötni őket.Anyós állandóan retymüli őket. Szóval tiszta öröm az életem.
Nálatok mi a helyzet? Belerázódtál a főzésbe? Ti hogy bírjátok?
Gyerekek egy várat kapnak,hozzá playmobil katonákat,ágyút meg mindenféle harci eszközt. Plusz vasalható gyöngyöt meg ruhanemüket. Dávid meg egy új számítógépet.

Lilla!
Nagyon édes ez a kiscsaj!!! Elhiszem,hogy élvezed!!!! :lol:
Nagyon jó ötlet,hogy lepasszoljátok egy kicsit Zoét.Jót fog tenni a nagyoknak. Nehéz egyedül navigálni 3gyereket. Le a kalappal előtted!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

nem hiszem el :twisted: ... Múlt héten írtam egy csomót, elszállt. Most is felénél jártam már, s ismét....
NA, de most nekiállok ismét. Mától ugyanis ismét munkába álltam napi szinten, így több időm lesz netezni.... :wink:

Nálunk betegség hullám... :roll: Eddig kisebb náthák voltak, de most komolyabb sajnos. Múlt héten Kristóf volt itthon, most pedig Zsombinak lett gennyes mandula gyuszija. Pont most... Holnap pl. anyukám fog rá vigyázni.

Edit,

ezt a beszédértés hallás dolgot én sem értem. Olyan szorosan összefügg a dolog, hogy ilyen eltérés hogyan lehet??!!
Marci szegényke , olyan rossz ha ilyen pici korban már így megviselik őket dolgok... Nálunk Zsombi tud így reagálni.
Hétvégén első teremfociján volt, első meccsén nem ért labdához, sőt nem is futott, le is kellett hozni a pályáról.... :?

Lilla,

biztos nehéz, de szerintem jól megoldod te ezt, nem kell félteni. A nagyok meg szerintem alkalmazkodnak, aztán pár hónap Zoé baba ülni fog, aztán járni, s együtt tudtok játszani ismét esténként... Még majd szét is kell " robbantani " a társaságot.... :lol: Jaj, de sokszor van nálunk is ez... :roll:

Nettke,

légyszi mond meg Flórának, hogy a dr Boros E. üdvözli. Már jan. 18-án megyünk is hozzá. majd előtte megcsörgethetlek? Mert biztos kérdez Flóráról, kellett nekem megemlítenem... :wink: De, segített a kapcsolat, KÖSZIKE mégegyszer !!!!!
A CD-t mi is megszereztük, s ezt hallgatom a kocsiban a Mindhalálig Musical-el felváltva. Utóbbi jobban tetszik. Zsófi meg csipőből lazán lövi, hogy melyik számot ki énekli. Főleg a ffi hangokat azonosítja hibátlanul... :lol:

Cat,

Oli jobban van?
Klárika nem jelentkezett?
Koldosoperát Szil olyan jól vezeti fel, hogy a teljes elzárkózásomat kezdi megtörni... :wink: Láttad a bemutató kisfilmet? Ez utóbbit Nettke neked is írtam. :)

Detti,

Broncho-Vaxom port receptre lehet csak kapni, ugye?
23 kg???? Húúúú, így leírva rengetegnek tűnik!

Vikó,

tök jók a képek! Irigy-irigyek vagyunk a hóért, nálunk nem volt!!! Ma reggel elkezdte, aztán felváltotta az ónos eső..
:twisted:

Kata,

bakancs ügy megoldódott???

Meme
szinta

Meme,
örülök, hogy összejön dr Boros :D Majd mesélek neked híreket Flóráról, persze, semmi gond :wink:
Na, és mit dolgozol nap mint nap? Visszatértél a szalonvezetéshez, vagy egész más..?
Mit írtál nekem a Koldusoperáról?? ez kimaradt... Milyen kisfilm?

Edit,
a sólámpa az csak egy kellemes hangulatot árasztó ilyen kristályos burok, szerintem különösebben erőteljes terápiás hartása nincs... legalábbis nehezen képzelem el. Nekem az az éjjeli lámpám, és még soha semmimet nem gyógyította meg, legalábbis nem vettem észre 8)
Ez az allergia/nem allergia elég frusztráló... Egyszóval sehol nem tartotok.
És mi a baj a fiúkkal? Rosszalkodnak együtt?
Mi tartjuk a diétát már több mint 2 hónapja, szigorúan. Sárcsi nagyon szépen és okosan viseli, persze azt várja, hogy egyszer vége lesz, és akkor majd ő is ehet ezt-meg-azt. De késő tavaszig tartanunk kellene, hogy hatást is lássunk. Egyelőre jó formában van, nagyon aranyos, az oviban sincs rá különösebb panasz. De hátha ez még jobb lesz!

Amúgy tegnap óta nekem is kidőltek.. Natinak piros a torka és lázaskás, Sárcsika rengeteget hányt tegnap, Beninek meg hasmenése és köhögése van. Tamásnak tüszős a mandulája, de dolgozik, anyukám tüszős mandulával, lázasan fekszik... én meg elutazom kongresszusra holnap.. :roll: Bízom benne, hogy a gyerekek a szokásos tempójukban gyógyulnak majd..
Szóval jobbulást minden kis (és nagy) betegnek!!!

Kép
nettke

Nettke,

nem a régi munkámba tértem vissza, mert sajnos a suzuki forgalmazás már inem működött, s fel is lett bontva a szerződés. Az eddigi 4 órás munkámat bővítettem/ bővítettük ki. Ami nagyon jó, hogy fixen 9-14 vagyok, aztán ha plussz munka van, akkor azt vagy otthon vagy ha tudok maradni akkor a mh-en oldom meg.
Jobbulást a családnak!!!!
Akkor ezek szerint a tüszős mandula vírus..... :twisted:

Koldus opera:
http://www.operett.hu/video.php?kategoria=16

Erre gondoltam, itt mikor Szil elemzi/magyarázza, már nem az volt , hogy semmiképpen nem akarom látni.

Hol lesz a konferencia és hány napos?

Meme
szinta

Sziasztok!

Először is köszönöm a köszöntéseket.

Mi is betegek vagyunk, tök szívás! A fiúk általában köhögni szoktak, most péntek este lázas lett Gergő, Vendel meg hányt egy nagyot.. A héten itthon vagyunk, Gergő tegnap először nem volt lázas. Köhécselés és takony van, de nem vészes. Ilyen sok napot még sosem voltak lázasak. Na meg egyszerre…
De most már alakulnak.

Nettke!

Gyógyulást a gyerkőcöknek! Én úgy látom most sokkal többen és többet betegek, mint tavaly. Ránk mindenesetre igaz. Én az uszodára fogom, annyi szart benyelnek ott a vízzel. Mindig mondom, nem nyeljék le, ne kapják be a vizet.
Pont a legrosszabbkor kell elutaznod… hány napra és hova mész?
Sárinak miért és milyen diétára van szüksége? Írtad? Valamit kihagytam….

Meme!

Sajnos a csizmánk nem oldódott meg, Attila kedden elment az uszodába , de nem volt ott a gyerek, gondolom ő is beteg lett, mert alig voltak az uszodában. A két számmal nagyobb csizma még ott van, szóval tuti ők vitték el. Dr. nőhöz gumicsizmába mentünk dupla és vastag zoknival, de most már sos a csizma, mert nem lázasak és jó lenne kimenni, úgy hogy ma megyünk a decathlonba egy hótaposóért, 3500,- Ft . De bízom benne, hogy meglesz a bakink, lecsapok rá rögtön, ha meglátom.

Edit!

Sólámpánk nekünk is van minden szobában, de 1 sólámpa csak a hangulat miatt jó. Akkor ér valamit, ha pl. a falak is sótéglából lennének + só folyadék, ami ott párolog, szóval, mint a sóbarlangban. Egy lámpa nagyon nagyon kevés.
Én sem értem, hogy lehet a beszédészlelés 100 %-os, ha 30 %-os a hallása. Nem lehet, hogy csak lassan reagál a hallásvizsgálatnál és az hoz ilyen eredményt? Te észreveszed, hogy rosszabbul hall?

Most nálunk is meg vannak kattanva kb. 1,5 hónapja, nagymamák ki vannak bukva és megkaptam az első panaszokat az óvodából is. Remélem hamarosan „összeszedik” magukat, mert én sem bírom már. Itthon megzakkanok velük.

Lilla!

Gondoltam, hogy élvezni fogod a babázást!!! De hárommal egyedül…. Le a kalappal!!!!!
Az tuti nem könnyű. Megnéztem a képeket, nagyon nagyok klasszak!!! Zoé baba egy tünemény, Robi karján ahogy alszik, nagyon édes. És hát a nagyok…., igen nagyok!

Detti!

Nagyon sok ez a 23 kg. Csak irigyelni tudlak a kitartásodért, hihetetlenül ügyes vagy. Sportolsz még? Vagy már csak a kajára figyelsz. Hülye kérdés, neked lételemed a mozgás... :D

Kata

Kép
kateduo

Na még lemaradt...ű

Vikó, nagyon jók a képeid, a sapkák szintén favoritok nálam is. :D

Csajok!

Én is voltam színházban, ugyan nem az operettben..
Barátnőm vett jegyet, ráadásul kettőt, úgy hogy 4-én is színház.

karácsonyi ajándékok, a fiúknak megvan, a többiek fogalmam sincs, felnőtteknek a legnehezebb.
Fiúk korcsolyát kapnak, egy játék sátrat, amit jó olcsón tudtam megvenni, legó, társas...ilyesmi.
A korcsolyának nagyon fognak örülni, voltunk egy turiban overal gatyát venni és volt ott egy kori is, csak túl nagy volt. Lényeg, hogy abban mászkáltak végig, veszekedtek melyikükön legyen, ráadásul jóval később a tesómnak mesélte Gergő, hogy ő korcsolyát szeretne a Jézuskától. Na ezt meg is vettem. Még szeptemberben találtuk ki ezt Attilával.

Kata

Kép
kateduo

Nettke :)
Milyen diéta kell Sárikának? Miért?

Jobbulást a pörcöknek és Tamásnak is. Meddig leszel a konferencián?

Írtam tegnap skype-on. Láttátok?

Kata :)
Nektek is jobbulást!
Dühítő ez a csizma dolog. Most azért adjál ki pénzt mert valaki lenyúlta a tiéteket.... :twisted: :evil:

Lilla :)
Kemény lehet 3 gyerkőccel, és sajnálom a nagyokat, hogy így megsínylik, főleg ha Robi keveset van otthon. Anyukád nem segít?

Meme :)
Köszi a kérdést. Oli meggyógyult, de nagyon kemény görcsei voltak, 4 éjszaka alig aludtunk, masszíroztam a pocakját. Kétszer vittem a dokihoz görcsoldóért, és mindig csak azt a szar nospát tudták adni, ami halottnak a csók. Tegnap volt először az oviban. Na és mire kelek tegnap hajnalban? Hogy Samu kiabál, hogy szédülök, szédülök.... :twisted: :shock: Tegnap apósom otthon volt vele, kutya baja nem volt. Amikor este kérdeztem tőle, hogy hol a betegség, azt mondta, hogy ő is csak egy kis kényeztetésre vágyott, mert Olit mindenki ápolta. :evil: :twisted:

Klárika még nem hívott, de tuti szerez jegyeket.

Edit :)
Hát elég dühítő lehet ez a zsákutca az allergiával kapcsolatban.

A beszédészlelésnél magnóról hallgatták a szöveget?

Cat
Kép
cateye

Ha 10-én találkozunk, akkor elmondom a diétát, lehet, hogy itt nem írtam, csak Editnek..
Bükfürdőre megyünk, 3 napos gerinckongresszus. Jó lesz odáig elvezetni ebben a hóban.. legalábbis itt nonstop esik most.. :roll:
Kata,
mit láttál a színházban???

Cat,
Samu egy nagy figura!! :wink: Micsoda szöveg!!

Kép
nettke

Kata,

Elhiszem, hogy dühös vagy a csizma miatt :( Azért reméljük, visszakerül hozzátok.

És igen, még sportolok :)

Nettke,

Azért tudsz egy kicsit pihenni is ez alatt a 3 nap alatt, ugye? Az időjárási és útviszonyok borzalmasak, ez tény :(

Cat,

Én is halálra röhögöm magam a fiúk szövegén. Ma Bernát pl. azt mondta Ambrusnak, hogy játszon civilizált módon... És amikor megkérdeztem, hogy tudja-e, hogy mit jelent, nagyjából el is találta.
Ti írjátok ezeket a beszólásokat? Én nagyon sajnálom, hogy nem kezdtem el vezetni, mert tök vicces.

Jobbulást az összes betegnek! Úgy látszik, hogy nincsen köztünk olyan család, ahol a kölkök ne lennének betegek :(

Na és akkor 10-én találkozunk? Beszéljük már meg, mert akkor ezt fix időpontnak veszem.

Karácsony: holnap, és holnapután Ausztriában fogok vásárolni. Ha nem sikerül valakinek megvennem azt, amit, akkor az úgy járt...

Jó éjt!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Nekem kőbe vésett a -e. Holnap foglalom a symbolt akkor. Hányan leszünk? -Detti, Nettke, Brigi, Kata, Annamari, én????

Detti :)
Sajnos én sem írom a fiúk szólásait, pedig vannak nagyon jók. Már bánom, hogy nem kezdtem el írni. Ma is volt egy aranyos. Jött ma a mikulás, és kaptak a csomagban malteser golyót, amit mindig Ausztriából hozunk nekik (tudom, hogy itt is kapható, de valahogy így alakult, hogy mindig ott veszünk). Mire Samu megszólalt: biztos, hogy az ausztriai mikulás egyeztet a magyar mikulással, hogy melyik gyerek mit szeret, mert azért tudta, hogy a malteser a kedvencünk.:-)))

Hogy sikerült az osztrák shopping?

Mi ma Királyréten kirándultunk, kemény -15 fok volt, utána meg a karácsonyi vásárban voltunk a Vörösmarty téren töki pompost enni, meg forralt borozni. Isteni volt.

Minden karácsonyi ajándékunk meg van rendelve, bevásárlók közelébe sem megyünk, mert horror ami ott megy most. Majd a kajákat kell megvenni, de az ráér még...

Cat
Kép
cateye

Nekem jó, én előreláthatólag ott leszek!!! :lol: Mi ez a Symbol, hol van?

Hazajöttem épségben, isteni volt a kongresszus, főleg a a wellness-rész :wink:
Gyerkők még mindig betegek, Natus rekedt és köhög, antibigyót kap, Beni a stramm most, ő már jár oviba, Sárikának meg 'ótvar'-a van. Klassz, mi? Antibiót kap rá, meg Tetran-t, kb. 1 hét alatt elmúlik, de addig közösségbe nem mehet.

Cat,
hallom Tamással le-deal-elted a dolgokat közben :D Hogy tetszik a lemez? Én először eléggé elégedetlen voltam, de ahogy egyre többször hallgatom, vannak számok, amik nagyon bejönnek rajta.

Brigi,
jössz pénteken? Megbeszéljük ott a patchwork részleteit, vagy inkább írjak emailt vagy privit??

Kép
nettke

Sziasztok :)
Én mennék pénteken. :) Remélem, hogy nem jön közbe semmi.

Írjál mailt, hogy mit szeretnél nagyjából. A héten megyek anyagot nézni egy falvédőhöz, és akkor már úgy nézelődök.
Pénteken meg majd megbeszéljük konkrétan.

Gyógyulást a betegeknek!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok,

Akkor engem is érdekel a péntek :) Hánytól?

Brigi,

Tök jó, hogy el tudsz jönni te is. Már akartam írni, de annyi kínom-bajom van mostanában, hogy totál kiment a fejemből: anyukámtól ágytakarót kapnak a fiúk... Szóval, akármennyire is tetszenek a munkáid, le kell mondanom róluk :cry:

Nettke,

Jobbulást nektek! Ki tud otthon maradni a lányokkal?

Cat,

Az osztrák shopping nagyon jól sikerült. Gyakorlatilag pipa mindenki. Nekünk is már csak a kaját kell kitalálni. Meg a fenyőt megvenni.

Detti

KépKép
kiliman

Csajok :)

Ide foglaltam helyet, péntek este 7-re:

http://www.symbolbudapest.hu/italian/index.php?pid=43

Jó lesz így?

Jobbulást a pörcöknek. Nekünk tavaly volt Olinak ótvarja, szép kis betegség. Érdekes, hogy nagyon fertőzőnek mondják, azt Samu nem kapta el. Csak kentük neki azt a 3 sebet, antibigyót nem szedett.

Még meg sem hallgattam a zenét. :oops: Nem bírom utolérni magam. De köszönöm Tamásnak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hmmm, jó az étterem, nem eszem egész pénteken 8)
Hol tudtok parkolni ott a környéken, van vmi ötlet?

Kép
nettke

Nettke,

Van az étterem előtt parkoló, de nem olyan nagy. Vagy lehet még a környéken. Ettől a parkolástól kapok idegbajt én is mindig :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

A Kolosy téren vagy a Lajos utcában is meg lehet állni, onnan kis séta csak a Symbol.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Tegnap este lementem a szemészetre,mert már nagyon fájt a szemem, meg minden bajom volt, kötőhártyagyulladás. Még sosem volt nekem. Kaptam szemcseppet, remélem péntekig jobb lesz, mert én is mennék. Mehetek így?

Parkolás.... ne is mondjátok!!!!! :roll:

Fenyőfa: Ikeában lehet kapni fát 5000,- db és ha januárban visszaviszed a fát, 4000,- ft-ot visszakapsz, illetve levásárolhatod. Mi tavaly igy így vettük, csak akkor 3000,- -et lehetett levásárolni. Hátránya, hogy nem bonthatod ki, kicsit zsákbamacska. Mi jó dundi fát választottunk és gyönyörű volt. Mondjuk nem olyan magas, mint amilyet szerettünk volna. De sűrű volt legalább.

Betegeknek jobbulást, még mi is itthon vagyunk a héten, vendel újra lázas lett, tegnap óta viszont úgy néz ki okésak a fiúk , de én nagyon szívok. Anyum jön ma, mert szabin van. Szerencsére.

Nettke!

A hegedűs a háztetőn -t láttam, és az Édentől Keletre. Mindkét előadás nagyon tetszett, csak a hely nem ahol ültünk. Én elől szeretek, a barátnőim meg nem adnak annyi pénzt a jegyért, így emeleti páholyban ültünk. Egy előnye van, nem kell ruhatárba sorba állni.

Cat!

Olinak mi volt az a hasfájás, ami ennyire fájt?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Engem nem fog zavarni a kötőhártyád. Részemről jöhetsz :) Én is tiszta takony vagyok egyébként, de megyek, ha nem leszek rosszabbul.

Detti

KépKép
kiliman

Engem sem zavar a kötőhártyád, több is veszett Mohácsnál. :lol:

Olinak emésztőszervet támadó vírusa volt, mi is elkaptuk. :twisted:

Cat
Kép
cateye

Kata,
én is taknyosan, szóval jó kis bacifürdő lesz :wink: De ettől erősödik az immunrendszer.. ugye..
Mindenképpen gyere!!!

Én lehet, hogy nem megyek be kocsival.. sötét is lesz, elvileg hó is. Rosszul is látok este :roll:

Kép
nettke

Sziasztok!

Oké, ott leszek.... :D Már várom.

Hányra is megyünk?

Nettke!

Hogy mész haza, onnan megy buszod?

Én is szívesebben mennék kocsi nélkül, de nekem a többszöri átszállás miatt + este jóval ritkábban járnak a járművek, kénytelen vagyok kocsiba ülni. De legalább tudsz inni alkoholt!!! Egy jó kis rumos tea a náthára... :D

Kata

Kép
kateduo

Már látom... 7-re. Tisztára felületesen olvasok... :oops:

Kata

Kép
kateduo

Kata,
az képtelenség, hogy kocsi nélkül bemenjek Pestre (Budára) innen.. csak azt mondom, hogy leteszem valahol, ahol nyugodtan meg is tudok állni, és onnan BKV-zok. Nappal még elkeringenék ott parkolóhelyet keresve, de a sötétben.. brrrr... :evil:

Kép
nettke

Csajok,

Jó volt a tegnapi találkozás! Erről az étteremről beszéltem:

http://www.dalello.hu

Szerintem legközelebb próbáljuk ki.

Brigi,

Neked erőt kívánok, meg kitartást, és ha bármiben tudok segíteni szólj. Tényleg!!!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Én is jól éreztem magam... :D

Detti!

Nekem jöhet.... :D

Született feleségek hogy áll? Hány évad van? 7 ? Nemrég kezdtem el...., most nyomom a 6. végét. De nem akarom úgy elkezdeni a következő évadot, hogy nincs meg az egész.

Oviban holnap adventi délután van, szülőkkel közösen. Jön egy tv is forgatni, csak nem tudom melyik, lehet, hogy egy kis helyi.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok :)

Szuper volt csajok a tali, januárban jöhet a Dalello, addig Detti teszteli.

Nálunk is lesz adventi délután, csak csütörtökön. Persze mikor kezdődik, 1/2 4-kor, hogy esélyem se legyen odaérni. :evil: :twisted:

Karácsonyi dolgokkal mindenki kész van? Nekem már csak apróságok kellenek, meg a kaja. Ünnepi menü mi lesz nálatok?

Brigi :)
Én is minden jót kívánok, sok erőt és kitartást neked! Ha tudunk segíteni szólj!

Cat
Kép
cateye

Igen, igen, nagyon jó volt megint találkozni!!!!
A Dalello a Márvány utca sarkán van, nagyon közel a "dolgozómhoz" :lol: Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá, Detti. Nekem kívülről, háááát.. De még sosem jártam bent.

Karácsonyi menü az csak 24-én lesz, előreláthatólag az összes többi napon vándorlunk :evil:
24-én majonézes burgonya és rántott hal lesz, pangasiusból. Meg borleves előtte, utána meg bejgli. Klasszikus menü :lol: 8)

Kép
nettke

Cat,

Mi volt a szombati felmérésen?

Nettke,

Sajnos nem ebbe az étterembe megyünk szerdán :( ÚGyhogy ha bevállaljuk, lutri lesz, de valamelyik gasztronómiai újságban vagy blogban olvastam, hogy ez Budapest legjobb olasz étterme.

A karácsonyi menüt még nem tudom. Hal biztosan lesz, mert azt nagyon szeretik a gyerekek is. Meg sütök mindenféle sütit.

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)

Húú hát érdekes volt a felmérés. Hosszú lenne elmondani, majd a következő talin részletesen elmondom. Az írásbeli eredményt később kapom meg, 5 oldal, de elmondták nagyjából, megmutatták a megoldott feladatait. A lényege az, hogy vannak Olinál visszamaradva csecsemőreflexek, amiket le kell építeni, erre jó az alapozó amire már járunk, szóval a nagymozgását továbbra is fejleszteni kell. Pocsék az egyensúlyérzéke, a többi már egész jó.

De van még nála más is, mégpedig, hogy jobbkezes, jobb lábas, de a bal szeme és a bal füle a domináns, szóval keresztdominancia van ami nem jó rövid távon, de hosszú távon jó is lehet. Majd ezt is elmondom.

Volt egy érdekes dolog. Csináltak egy alakzatot színes fa építőkockából a szőnyegen, amit Olinak le kellett utánoznia. Elég bonyolult volt. Képzeljétek tökéletesen kirakta, csak a tükörképét. :shock: És a csaj szerint elég gyorsan... Ha akartam volna se tudtam volna tükrözni.

Szóval az jött be amit én is terveztem vele. Menjen iskolába, de kis létszámú osztályt ajánlanak neki, tyúkanyó típusú tanárnővel. És mivel Oli szorong, pszichopedagógust ajánlottak fejlesztésre.

Közben a csaj többször kirohant, és mondogatta nekem, hogy milyen édes gyerek Oli, nagyon szorgalmas, és nagyon akar, megzabálják. :D

Szóval profik voltak, de gyanítom, hogy lett volna feladat amit Samu sem tud megoldani, csak ő a kommunikációs képességeivel palástolja ezeket a hiányosságait.

Karácsonyi kaja: én kacsacombot sütök, kumplipürével és lilahagymalekvárral.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Hol járátl Olival? És miért? Ez egy iskola előtti felmérés volt?
Megakadt a szemem a szorongáson. Pontosan mit értesz ezen? Mit jelente az,hogy pszichopedagódus fejlessze? Csak azért érdeklődök ennyire ez után,mert már többedszer előjött Marcinál a "nem beszélek az oviban" szitu. Most is épp probléma. Mi arra gyanakszunk,hogy nem hall jól (megint) és ez frusztrálja. Mivel a gyerekek nagyon őszinték, érheti negatív kritika az oviban. Ami az amúgy is érzékeny lelkét és a nehezen fejlődő beszédjét még jobban visszaveti.
De ez csak fikció és jó lenne valami segítség a számára.

Detti!
Mit sütsz? Gyors és finom sütire vadászok. No szabi ünnepek előtt és között. Így időm szinte semmi nem lesz a sütésre.

Kata!
Milyen volt az adventi délután?

Edit

Kép

Kép
edit73

Az eleventeam-hez járunk fejlesztésre, és ott csináltattam Oliról ezt a profilt, hogy legyen a kezemben egy szakvélemény, hogy tulajdonképpen milyen részképességeknél van elmaradása, mi az amiben jó stb. Kértem ajánlást az iskolára nézve is.

A szorongást tudtuk. Ő elég ideggyenge, nehezen bírja a feszültséget, tördeli a kezét, rágja a körmét, nyomás alatt nem tud teljesíteni. Ezt úgy képzeld el, hogy olyan kérdést amit simán tudna otthon, vagy feladatot, nem tud megoldani idegen emberek előtt, időre, vagy ha sürgetik. Nem tud szerepelni csak tömegben. Most a télapóhoz sem mert kimenni, csak ült beledugva a fejét a hasamba és hüppögött. Azért javasolták a pszichopedet, hogy erősítsék az önbizalmát. A régi hisztijeit is erre vezetik vissza.

Ami az érdekes, hogy Oli remekül elvan az oviban a saját korosztályával. Nincsenek sérelmei, szeret járni, a megszokott környezet biztonságot nyújt neki, vannak haverjai. Egy dadus mondta, hogy nagyon sokat változott, régen szavát sem lehetett hallani, most kivívja magának a rangját. Régen egy pohár vizet nem mert kérni, inkább ült egész nap szomjasan. Mondjuk ha megkérem, hogy menjen oda az ovónőjéhez és adjon oda valamit, nem teszi meg. Fél a felnőttektől való kommunikációtól. Idegen környezetben bestresszel.

Olinak a hallása tökéletes, de a beszédészlelése nem, a keresztdominancia miatt. Ha lesz időm ezt leírom.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
A szorongással nálunk hasonló a helyzet Marcinál. Csak ő látszólag tudatosan választotta azt a megoldást,hogy inkább nem beszél. Illetve ezt mondják az óvónők .Mert a gyerekek szerint ez nem így van.Télapó sztori teljesen ismerős. Marci inkább közösségben nem tud teljesíteni. Ha kettesben van az óvónénivel ,akkor semmi gond.De csak a saját óvónénijükkel beszél,a többivel nem. Reggel még köszönni se mer,amikor közös csoportba mennek.Más (idegen) felnőttel... Logopédián pl első alkalommal meg se szólalt!!! Pedig együtt mentünk,én is ott voltam. A tesók szépen válaszoltak a logopédus kérdéseire,ő meg ...
Már csak azt nem értem,hogy ebben a helyzetben hogy tud segíteni pszichopedagógus???? Én azt gondoltam,hogy a siker-élmények (megfelelő pedagógus a suliban,neki való szakkörök stb) és az idő hozza meg a javulást. Mit csinálna vele egy pszichoped?

Többiek merre? Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel????
Én épp sehogy,pedig már mindent összeállt fejben. Csakhogy meglett a Marci étel-allergia vizsgálatának eredménye!!!!! :shock: :shock: :evil: Tojásra, almára, őszibarackra ,szójára, szezámmagra pozitív. Ami ebből nagyon gáz,az a tojás!
Így most próbálunk átállni a tojásmentes diétára. (hát nem lesz könnyű!)
Beninek meg csak január közepén lesz eredménye,mert nincs tesztanyag a laborban.Ezt külföldről hozzák.A beszállító leállt már erre az évre.Majd jan. 5-én kezdenek. Így a labor legkorább 10-e körül kap tesztanyagot.Eredményünk meg talán 15-e körül lesz. Nagyon kiborultam ezen.Jól össze is vesztem a laborvezetővel!!!!
Jan 29-én megyünk újra a gasztrora (reméljük Beni eredményével együtt). Meglátjuk,mi lesz!

Edit

Kép

Kép
edit73

Folyt. köv.
December elején voltunk fül-orr-gégésznél és mivel annyira rosszak lettek az eredményeik,a műtét mellett döntöttünk. Majd csak február-március környékén műtenék őket. Azt kérte a doki,hogy az ő megnyugtatására vigyük el a fiúkat ahhoz a homeopátiás dokihoz,akit ő szokott ajánlani (hátha még tud valamit,ami segíthet).Mivel ebben a problémában ő már profi. Na voltunk is nála, 30perc alatt letudta a 2fiút (mindezért elkért csekély 20.000 Ft-ot). Marcinak 8féle szert írt fel,a Beninek 6-t.Ebből 3-at külföldről kellett meghozatnunk,mert itthon nincs forgalomban :shock: . Napi 30-40 golyócska elszopogatását jelenti a gyerekeknek (még jó,hogy lehet együtt adni a szereket) Kíváncsi leszek , milyen hatása lesz. Egyenlőre taknyuk-nyáluk is folyik tőle. Marci iszonyú sírós lett ezektől a bogyóktól.
Egyenlőre a helyzetünk a sok terápia,utánjárás és rengeteg anyagi költség ellenére is ugyanaz,mint 8hónappal ezelőtt. Így a kiborulás szélén állok.Jó lenne,ha a jövő év hoznak már valami pozitív változást!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Elképzelésem sincs mit tud javítani egy szorongó gyereken a pszichoped. Ugyanis ha megszokja őt a gyerek, tökéletesen fog együttműködni. De nem csak vele, Oli bárkivel így van. Csak idegenekkel nem tud teljesíteni. Önbizalmat meg nem tudom hogy tud adni. Azt tanácsolták még, hogy sok programot csináljunk kettesben Olival, ami csak az ő napja. Nahát erre is sok lehetőségünk van, gondolhatod. :shock:

Durva ez az allergia mizéria. Benit nem ugyanarra szűrték mint Marcit? Vagy pont nála fogyott el a tesztanyag?

Nem akartok nyárig várni a műtéttel? A legnagyobb szmötyis időben műtötök, ha nem segít a homeo? Sajnálom ezt a kiúttalan helyzetet.De ne idegesítsd magad, ti mindent megtettetek az sima orvoslástól az alternatívig, ha csak a műtét a megoldás, nincs mit tenni.

Írtam 2 emailt a yahoora. Nem kaptad meg? Kellene Tamás számlaszáma, mert nem találom.

Nagy itt a pangás. Már mindenki süt-főz karácsonyra? Mi éppen vendégeket várunk, csak még nem jöttek...

Cat
Kép
cateye

Cat!

Na ettől a csináljunk kettesben programot tanácstól totál kivagyok!!! Akkor minden szabadidőnk csak erre menne,mert persze a másik gyerek is igényelné a kettesben programokat. Ez elméletben k..va jól hangzik,meg élveznénk is,na de a valóságban..... :shock:
Benit ugyanarra szűrik,mint Marcit. De pont nála fogyott el a tesztanyag!!!! :roll: :roll: :evil: És mikor felróttam a laborvezetőnek,miért kell egy tesztanyagból teljesen kifogyni,mielőtt rendelnének.... Hát mit gondolok én,hogy a labor mindenféle alapanyaggal állandóan rendelkezik???? Na mondtam én erre,hogy hol a fenében rendelkeznének ezekkel az anyagokkal,mint a laborban....
Össze is találtunk veszni a szemléletbeli különbségeken!
Nem tudunk nyárig várni a műtéttel. Egyrészt minél tovább húzzuk,annál nagyobb az esélye,hogy maradandó halláskárosodást okoz. Másrészt nem biztos,hogy ez végleges megoldás lesz és akkor menni kell tovább. Harmadrészt pedig ha rendeződne a hallás,akkor még fejlődnie kell a beszédnek. Marci nem mehet ezzel a beszéddel normál iskolába.Itt pedig nincs logodépiai osztály (csak 20km-re).
Nem idegesíteném magam a műtét miatt,ha tudnám,hogy végleges megoldást és pozitív eredményt hoz. Csak sajnos ezt nem ígérik. És ettől kicsit elkeseredett vagyok. Ha tudnánk,mi váltotta ki ezt az állapotot,nagy segítség lenne. De így... :(

Én sütöttem ma egy tojásmentes islert. Hááááát! :shock: Egyenlőre tök kemény. Állítólag bepuhul pár nap alatt.Remélem,karira jó lesz!!!
A tej és tojásmentes pogim viszont nagyon fini lett.A kalácsról ezt nem mondhatom el. Ízre nem rossz,de nagyon tömör lett.Pedig a fiúk a "levegős" kalácsot szeretik. Nem tudom,hogy fog ízleni nekik. A tejmentes kalács finom volt.Hát ezzel vannak kétségeim.

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,

Borzasztó ez a kálvária, ami a gyerekek körül van :cry: Nagyon sajnálom szegény Marcit. Ez teszt-hiány engem meg se lep, ami a magyar egészségügyben folyik, az kritikán aluli :(

Nekem egyébként a mai napig nem tudják, hogy mire vagyok allergiás, mert a kórháznak, ahol vizsgáltak, nem voltak meg a megfelelő tesztek, mert sok pénzbe kerültek :roll: Mehetnék magánrendelőbe, de akkor mi a fenéért fizetem azt a rengeteg tb-t???

Cat,

Még csak gondolkodóban vagyunk a sütés-főzéssel kapcsolatban. Szerencsére csak 24-re kell a vacsorát készíteni, mert utána nekivágunk a rokonságnak, és csak adnak ott majd valamit enni... :lol:

Ki meddig dolgozik még? Nálunk az ovi nagyon vicces: keddig vannak utoljára (ami 21-e), 23-án nevelés nélküli nap, és akkor mi van 22-én????

Detti

KépKép
kiliman

Edit,
nincs a közeletekben Táplálék allergia centrum-bolt? Győrben esetleg.. Csomó mindent lehet kapni, ami megkönnyíti az életet, tojáspótló stb stb. Én is elég jó vagyok már a glutén- és tejmentes sütésből, de ehhez kellettek ezek a bizonyos pótló készítmények is... Azért a szója allergia is gáz, rengeteg mindenben ott van a szójalecitin, szinte kikerülhetetlen.

Még valami, tudom, hogy nem vígasztal, de talán pozitív példa: nekünk jól sikerült a műtét, Sárika tökéletes hallástesztet produkált idén novembereben! Remélem, ha eljuttok a műtétig, Ti is eredménnyel jártok.

Cat,
olvastam nap közben, csak fejből nem nyomom a számlaszámot, és bocsiii, elfelejtettem este szólni neki. De már szóltam, küldi neked 8)
Láttad, hogy ugyanezt a 'Jövőre Veled' darabot totál más szereposztással most mutatja be a Thália??? Nem is értem, megölik egymás produkcióit...

Én azért bíznék a pszichoped-ben, tudnak a pszicho-k olyan trükköket, amivel a való világra edzik a gyerekeket. Meg aztán, mi más segít? Ha hagyjuk spontán fejlődni...? Sajnos külön idő nálunk is alig van a gyerekekre, és a külön töltött szabadidő meg csak extra féltékenységet generál a másik(ak)ban. Ördögi...

Kép
nettke

Sziasztok!

Edit!

Sajnálom, hogy így alakult, de bízni kell a műtétben. Én is minél előbb megcsináltatnám, jobb túl lenni rajta.Orrmandulaműtét lesz?
A tesztanyag hiány megy egyszerűen felháborító. Már nem is tudom ki mesélte, na meg hogy pontosan mihez kellett egy tű, de a János kórházban nem tudtak megcsinálni valamit, mert nem találtak megfelelő tűt.
Kitartás a tojás nélküliséghez, tényleg érdemes megnézni ezeket a bio boltokat, sok mindent lehet kapni. Ezek végleges allergiák vagy kinőhetőek?

Mi voltunk pszichoped.-nél, de csak felmérésen, nem foglalkozáson, a fiúk imádták, nem akartak kijönni a szobából, mert tele volt játékkal. Nem tudom elképzelni hogyan segíthet, de biztos tudnak valamit.
Én vagyok egy példa. Gyerekkoromban otthon teljesen nyitott, normális gyerek voltam. Az óvodában viszont senkihez nem szóltam, óvónőkhöz sem,még ahhoz a kislányhoz sem, akivel egy házban laktunk és otthon nagyon jókat játszottunk és sokat voltunk együtt. Ja és én nem is ettem, összeszorítottam a számat és a kezemet is, a kanalat sem fogtam meg. Semmire nem emlékszem, ezeket anyu mesélte, aztán pszichologushoz vittek. Anyu nem mehetett be, így nem tudja miket csináltunk, de utolsó éves ovis koromra végre kinyíltam. ( ez 4. évem volt, mert évvesztes voltam).
Szóval van esély!

Cat!

Írd majd le ezt a kereszdominanciát, nagyon érdekel.

Karácsony: Nekem szerencsém van, mert nem kell főznöm. 24-én du. a családommal van vacsora gyerekkorom óta, csak régen a nagyim főzött, most már a nagybátyám. 25-én anyósomhoz megyünk, 26-án Attila öccsei, apja, anyós jön. De ekkor após főzte halászlét esszük.

Detti!

Nálunk az ovi úgy van, hogy 21-ig normál ovi, 21-én van a karácsony is. Utána összevont csoport, tehát akkor is lehetne menni. Azt hiszem a két ünnep között nincs óvoda.

Kata

Kép
kateduo

Kata!
Nálunk ugyanez a helyzet!!! Legalábbis eddig így tudom. Remélem,nem találják ki megint az utolsó pillanatban,hogy érdeklődés hiányában zárva lesz az ovi (úgy mint 11-én).
Nem orrmandulaműtét lesz (orrmandula teljesen normális nagyságú),hanem csövecskét tesznek a fülbe.Azon keresztül szellőzne a fül,mivel a fülkürt elzáródott.

Nettke!
Nincs. Azért meg elautózni Győrbe,hogy ilyeneket beszerezzünk... Kész vagyon!!!
De hála istennek van egy nagyon rendes nőci az egyik bio-boltban. Ő mindent meghozat,csak idő kérdése. Így már megrendelés alatt van a szójamentes tojáspor (mert nem mindegyik szójamentes). Illetve hozott a Tamás zabpehely-lisztet. Ezzel tudok panírozni vagy palacsintát sütni. Lassan rálelek majd a receptekre,főzési-technikákra. Csak ez megint egy csomó idő,mire levadászom a netről,beszerzem az alapanyagokat,kipróbálom stb.
Minden készételben szójalecitin van!!!Tulajdonképpen egy szalámit nem ehetne meg.Még nem tudom,mennyire szigorú diétát kell tartanunk. A tojás (főleg a fehérje) nem lehet az étrendjében.
Örülök,hogy belerázódtál az újfajta főzésbe. Remélem,a műtéttel mi is ilyen sikeresen járunk.

Detti!
Én is ezen dühöngök!!! Lassan 200.000Ft-ot elköltöttünk a gyerekek "fülére" és eredmény sehol!!!! Amikor meg egyszer véletlenül tb alapon kellene valamit megcsinálni, fél év se elég rá!!! ÁÁÁ! Nem is hergelem magam tovább.

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,
pont van egy cikk a tojásallergiáról a babaneten..

http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php? ... icles-2911

Elég sok az általánosság, de amit a péksüteményekről és az oltásokról ír, az érdekes.

Kép
nettke

A tej tojásmentes kaját te viszed az oviba? :shock: Azért az nagy kihívás.

Nekem a sógoromék tej tojásmentesen esznek, isteni pogácsákat és sütiket sütnek. Az én fiaim szülinapi tortája már évek óta ilyen étteremből van. Nem lehet megmondani róluk, hogy nincs benne tej és tojás. Mondjuk rohadt drága ez a táplálkozás, veszik mindig a méreg drága rizstejet, yofu-t, növényi tejszínt, duplájáért a normál árának.

Karácsony:
Csak 24-én vagyunk otthon, akkor főzök. Lazac lesz krumpli salátával meg harcsapaprikás kapros juhtúrós tésztával, bejgli.
25-én, 26-án szülőknél eszünk.

Csak ma reggel tudtam Tamásnak utalni, mert tegnap a délutánt az AEK sürgősségi osztályán töltöttem. Dél körül rosszul lettem, fájt a fejem, remegtem, mértek egy vérnyomást és 131 volt a pulzusom, normál vérnyomás mellett. Bementem a Honvéd kórházba, 4 óra várakozás után a sürgősségin megvizsgáltak, nem találtak szervi okot, adtak egy feszültségoldót, amitől lement a pulzus, így este 20 órakor megkaptam a zárójelentésemet. Valószínűleg túlhajszoltság és a stressz okozta ezt. Hazavánszorogtam, beestem az ágyba és kialudtam magam. Ma megint dolgozom....

Cat
Kép
cateye

Cat,
Jesszus. Azért megijedtél, ugye? Valóban ennyire hajszolt vagy, ha visszatekintesz az elmúlt pár hétre?
T sem mozgott, semmit, csak stresszel állandóan a bankban, és most már 3-4 hónapja egy héten 2x elengedem teniszre. Nagyon jót tesz neki, ő is jobban érzi magát, és levezet sok feszültséget is. Lehet, hogy Neked is szánni kéne magadra egy héten 2x 1 órát mozgásra. Gyerekekkel töltött idő 'ide vagy oda', kéne egészség is ahhoz, hogy felneveljük őket!!!
Lesz az ünnepek alatt egy kiadós szabid?

Én még holnap dolgozom, aztán már szabi, és ha Isten is úgy akarja, akkor jövő héten sem dugom be az orrom a kórházba :lol: Már nagyon rám fér, az én lelkembe is beleült a sok ember egészségi és egyéb nyomora, amit egész nap látok, hallgatok. :roll:

Brigi,
feltettük az ágyra, tök jó a méret, és nagyon szép lett!!! nagyon tetszik! nem bírtuk ki Jézuskáig 8) :D Majd lefotózzuk, és akkor küldök képet. Még egyszer millió köszi :lol:

Cat,
mi lett a kacsamenüvel meg a hagymalekvárral???

Kép
nettke

Sziasztok!

Húúú Cat, ez nagyon durva, nekem alacsony vérnyomás mellett 102 volt a max. pulzusom, de én már attól tök szarul éreztem magam, a 134 az nagyon brutál, el tudom képzelni, hogy mennyire szarul lehettél! Próbálj meg lazítani! Tudom, könnyű mondani.
Nekem a belgyógyász azt mondta, hogy igyak nagyon sok folyadékot.

Nettke!

Képet nekem is küldesz az ágytakaróról? vagy akár ide is feltehetnéd, ha a többieket is érdekli. Engem nagyon, mert gondolkodóban vagyok.

Na én itthon a fiúkkal, lakás úszik és semmit nem tudok csinálni. Igazándiból azt sem tudom hol kezdjem.

Kata

Kép
kateduo

Nettke :), Kata :)

Nemhogy megijedtem, hanem halálfélelmem volt. Majd kiugrott a szívem. Nagyon hajszás volt ez a félévem, és a december meg brutál. Ezt kiegészíti a gyerekek körüli hajsza, de ezt neked nem kell mondani, ugyanezt csináljátok.

Igazad van a sportot illetően. Jövőre ez újévi fogadalmam, hogy megcsinálom, hetente kétszer én is el fogok járni edzeni.

Ezért redukáltam le a bonyolult kacsamenüt is egyszerű lazac menüre. :D Pihenni akarok az ünnepekkor. Még 27, 28-án is otthon vagyok, majd dolgozom még két napot, de az már laza lesz.

Kaptam a kardiológiára időpontot február 3-ra. :shock:

Cat
Kép
cateye

Cat :)
Ez nagyon durva ... Tényleg kell találni valamit, ahol az ember kiadhatja magából a stresszt. Én is tuti keresni fogok valamit januártól.

Nagyon örülök, hogy tetszik. Komolyan aggódtam, hogy milyen szemétség lenne elkérni a pénzt valamiért, amivel nem vagytok elégedettek. Közben meg persze nem lett volna választásom, mert mégiscsak sokba kerül az anyag, meg minden. De így megnyugodtam. :))))

Van fent kép itt, igaz nem Nettkéék ágyáról, hanem a mi kanapénkról, de a lényeg látszik. :))) Eleje, hátulja, Emese ... :)))
http://picasaweb.google.com/palotas.bri ... ezimunkak#

Ha már nem jönnék, akkor mindenkinek békés karácsonyt, és nagyon boldog új évet kívánok! :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Csehiék

Kép

Cat
Kép
cateye

Cat,

Uhhh, elég durva ez a pulzusszám... Kimerültség, sok munka, stressz... Tudom, hogy könnyű mondani, hogy pihenni kell, de tényleg így van. És a sport valóban segíteni tud abban, hogy egy kicsit regenerálódjon az ember. Ha hetente egyszer el tudsz már menni tornázni, vagy jógázni (nekem ez utóbbi nagyon nem jön be, de sokan esküsznek rá), az tök jó lenne.
Én járok hetente egyszer maszíroztatni is - okés, szar is a hátam - , szerintem ez is fel tud tölteni.

Csak nagyon nehéz megoldani a kölkök miatt, ezzel is tisztában vagyok...

Nálunk most megint Ambrus beteg. Tegnap már fájlalta a fejét, ma reggelre 39 fokos láza lett:-( Valami fos vírus (remélem, nem H1N1). Még vagy száz helyre kellett volna mennünk. Úgyhogy tökéletes a mai nap a külön programokra :roll: Én itthon Ambrussal, Á. vásárolni Bernáttal. Ja, és hogy teljes legyen a helyzet: egyrészt beszart a mosógép, tehát muszáj venni még ma egyet, másrészt a kávéfőzőnket is ki kellett dobni, ezzel Á. álma valóra vált: vett egy Nespressot :)

Minden betegnek jobbulást!!!

Én Ambrus rajzával kívánok Nektek, gyereknek, szülőnek boldog karácsonyt!

Kép

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?