Sziasztok!
Először is köszönöm a köszöntéseket.
Mi is betegek vagyunk, tök szívás! A fiúk általában köhögni szoktak, most péntek este lázas lett Gergő, Vendel meg hányt egy nagyot.. A héten itthon vagyunk, Gergő tegnap először nem volt lázas. Köhécselés és takony van, de nem vészes. Ilyen sok napot még sosem voltak lázasak. Na meg egyszerre…
De most már alakulnak.
Nettke!
Gyógyulást a gyerkőcöknek! Én úgy látom most sokkal többen és többet betegek, mint tavaly. Ránk mindenesetre igaz. Én az uszodára fogom, annyi szart benyelnek ott a vízzel. Mindig mondom, nem nyeljék le, ne kapják be a vizet.
Pont a legrosszabbkor kell elutaznod… hány napra és hova mész?
Sárinak miért és milyen diétára van szüksége? Írtad? Valamit kihagytam….
Meme!
Sajnos a csizmánk nem oldódott meg, Attila kedden elment az uszodába , de nem volt ott a gyerek, gondolom ő is beteg lett, mert alig voltak az uszodában. A két számmal nagyobb csizma még ott van, szóval tuti ők vitték el. Dr. nőhöz gumicsizmába mentünk dupla és vastag zoknival, de most már sos a csizma, mert nem lázasak és jó lenne kimenni, úgy hogy ma megyünk a decathlonba egy hótaposóért, 3500,- Ft . De bízom benne, hogy meglesz a bakink, lecsapok rá rögtön, ha meglátom.
Edit!
Sólámpánk nekünk is van minden szobában, de 1 sólámpa csak a hangulat miatt jó. Akkor ér valamit, ha pl. a falak is sótéglából lennének + só folyadék, ami ott párolog, szóval, mint a sóbarlangban. Egy lámpa nagyon nagyon kevés.
Én sem értem, hogy lehet a beszédészlelés 100 %-os, ha 30 %-os a hallása. Nem lehet, hogy csak lassan reagál a hallásvizsgálatnál és az hoz ilyen eredményt? Te észreveszed, hogy rosszabbul hall?
Most nálunk is meg vannak kattanva kb. 1,5 hónapja, nagymamák ki vannak bukva és megkaptam az első panaszokat az óvodából is. Remélem hamarosan „összeszedik” magukat, mert én sem bírom már. Itthon megzakkanok velük.
Lilla!
Gondoltam, hogy élvezni fogod a babázást!!! De hárommal egyedül…. Le a kalappal!!!!!
Az tuti nem könnyű. Megnéztem a képeket, nagyon nagyok klasszak!!! Zoé baba egy tünemény, Robi karján ahogy alszik, nagyon édes. És hát a nagyok…., igen nagyok!
Detti!
Nagyon sok ez a 23 kg. Csak irigyelni tudlak a kitartásodért, hihetetlenül ügyes vagy. Sportolsz még? Vagy már csak a kajára figyelsz. Hülye kérdés, neked lételemed a mozgás...