Sziasztok Lányok!
Boszi! HA tápit egy éves korig felírhatnak - de azért spájzoljál csak! Okos döntés!
Na szóval - a sztori folytatódik:
Ma első dolgunk volt, hogy elmenjünk a patikába.
A gyógyszerésznő már ugrott, is mikor meglátott: "Sajnos a TB telefonszámán egy gép jelentkezik be, ami azonnal közli, hogy csak akkor várjon az ember az ügyintézőre, ha személyes adatokat nem igénylő ügyben hív - személyes dolgokról ugyanis csak személyesen tárgyalnak!"
Hogy lehet egy rendszer ilyen használhatatlan???!
Ki az, aki felhívja Őket és nem személyes ügyben jár - az Isten szerelmére!? Az időjárásról akarnak csevegni, vagy személyhez kötődő TB ügyekkel foglalkoznak?!
Mindenesetre megadta a számot, hogy jelentkezzünk be, vagy kérjünk időpontot, mert ugye nem a mi sarunk a tévedés!
Haza is jöttünk, és azonnal tárcsáztam a számot. Miután a gépi hang előadta a monológot a s"zemélytelen beszélgetésről" megkértek, hoyg várjak az ügyintéző jelentkezéséig.
Vártam- vártam -vártam... Tuti technika, hogy valaki megutáljon egy dallamot, ha ingerült ügyfelek fülébe húzatja a nótát, míg a telefinszámla pereg, a kapcsolás meg nem jön létre!
Ugyanis kb. 5 perc után foglaltra váltott a muzsika és viszlát!
Fel tudtam volna robbanni, de eszembe jutott a közvetlen szám, amin annak idején az anyatejcsis osztállyal diskuráltunk.
Felhívtam Őket, hogy nem néznék-e meg nekem a tajkártyások mellékét, mert kívülről elérhetetlenek.
Oda is kapcsoltak!
Na ott meg kishílyán megkaptam, hogy idegbajos hisztérika vagyok!
"Csak nem gondolja, hogy időpontot adunk bárkinek is?! Tessék bejönni az ügyfélfogadásra, kivárni a sorát és beszélni az ügyintézővel! Hozza magával a baba összes papírját, és a maga iratait!"
Telefon Apának: "Kéredzkedj el, mert be kell mennünk Pestre! 14.30-ig van csak ügyfélfogadás, a gyerek tápszere meg holnapra elfogy!"
Már úton is van, hamarosan indulnunk a TB-be.
Előre sajnálom az ügyintézőt: neki kell majd megállni előttem a TB disznóságai miatt, és nem fogom kímélni, abban biztosak lehettek!!
Egyébként végszükség esetén a patikuscsaj felajánlotta, hogy megelőlegezi a tápit, vagyis sutyiban kiadja és fiókba teszi a receptet, míg végül megjön az engedéj a TB-től.
Mert ugye a gyerek nem eszik sültcsirkét még mifelénk se!!!
Na megyek!
Előkészítem Manócskát az indulásra! Arra leszek még kíváncsi, örökbefogadásos papírokat kérnek-e.
Elteszem, de a ha kérni merik, borul az asztal!