Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még munkában, de gyorsan írok, mert fontos. Sajna nem tudunk holnap menni a talira. :( Amikor Süninek visszaküldtem a táblit, hogy melyik nap jó, melyik nem, jeleztem, hogy ez nem jó, aztán tudom azt ígértem, hogy megpróbálom átszervezni a dolgainkat. Sajnos nem sikerült, és ráadásul anyukám is nagyon beteg lett.

Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat! :)
Vendég

Sziasztok

Hát a visszaolvasás nem jött össze :?
Tegnap meglátogatott a "kollektíva" :P Miklóskám nagyon élvezte, hogy 14 nőci kering körülötte. :lol:
Izgultam kicsit, mert hétfőn és kedden sírva fakadt ha idegent látott 4m-en belül. De tegnap mosolygott mindenkire. Remélem holnap ti is a vidám gazfickó oldalát ismeritek majd meg.

Délutánonként már cumi nélkül alszik a nagyfiú. Igaz egyfolytában magyarázza ami délelőtt történt, be nem áll a szája :D Anya pedig alig bírja ki nevetés nélkül. Olyan jó hallgatni, nézni. Tegnap amikor elment a csapat, altatgattam. Miklósom pedig lelkesen magyarázta "néni pápá brrrr" Ma pedig a karomban utánozta az oroszlánordítást miközben ringattam, majd egyszercsak felkiáltott széles mosollyal hoppá és be kellett tenni az ágyba. :D Ha megkérdezzük, hogy hívnak? A válasz "Mimo" Olyan büszke, hogy ő már meg tudja mondani a nevét, persze csak ha akarja :lol:
Apa készített az ő kisfiának :D széket és asztalt. Minden nap rajzolunk, vagy akár többször is. Teszek fel képet a kis művészúrról: Kép
Sajnálom, hogy többen nem tudnak holnap jönni. Remélem azért hamarosan találkozunk.
Aki eltéved hívjon bátran, telefonszámom a táblázatban.
Már nagyon várom a holnapot!!!! Addig megprólok visszaolvasni :wink:
Jó utat mindenkinek. Üdv Süni
renóca

Jó talizást nektek:):):)

Reszkessetek, legközelebb mi is megyünk mind a 4 csemetével:)

Lassan beállnak a napjaink, 4.300 grammos óriásbébink 100-akat eszik, ettől 4 órákat alszik, sőt most már 2 éjszaka 5 órát is:)

56-os ruhákat alapból kinőttük, semmi nem megy rá.
(Keli, gyűjtsem a rózsaszíneket neked? Lassan egy zacskónyi összegyűlik, pedig még csak 1 hetes:):):))

Bobi egész jól bírja a hercehurcát, a kórházi két hét alatt anyukám volt itt vele, még a fenekét is "kinyalta" (egy kilót hízott a szentem a sok palacsintától és egyéb nyalánkságtól...), igazi házizsarnokocska lett, és iszonyatosan megindult a beszéde, ja kérem, a nagymama egész nap dumált vele.... Tegnap óta nincs nagymama, volt is kis hiszti, de mára már visszarázódott. Babát szeretgeti, puszilgatja (ugye nemolyan sok vizet zavar, mert állandóan alszik, fürdetni Bobi ágybamenetele után szoktuk), de már az első karmoláson is túl vagyunk, ahogy az ugye lenni szokott.
Bobiz apja viszi magával kocsival, igyekszünk nagyon sokat figyelni rá, aztán majd meglátjuk.

Eddig a látogatók is elég jól vették a helyzetet, előbb Bobival foglalkoztak, utána babázhattak csak.

Szóval szép talinapot nektek, és jó időt!!!!
szuperboszi

Sziasztok! :)

Kajla: Édes kislány Regi, látszik, hogy lány, fotogén. :) És olyan nagy már.
Amikor voltunk pszichológusnál, kérdezte a csaj, hogy felkészültem e arra, hogy vége a csecsemőkornak és a következő lépés már a nagyfiút mutatja. Hát, van más választásom? :)
Te felkészültél a "váltásra"?

Gilice: Gondolom, a nagyik is boldogok, ha a csajok velük vannak. Rájuk szoktad Őket bízni?

Amneris: Gyönyörűűűűűűűűű! :)

Süni: Remélem, nem vagy túl fáradt a készülődésben. :)
Apa nagyon ügyes, hogy asztalt, széket gyárt az Ő kicsi Mimójának. :)
És Mimó is nagyon ügyes, hogy rajzolgat. :)
Én tartok attól, hogy az én gyerekem a tapétát fogja színezgetni. :D
( Már megnézte, mi van alatta. :twisted: :lol: )

Boszi: Milyen jó, hogy Bobi ilyen jó tesó. :) Aztán később már Zóra is megtudja védeni magát. :)

Babarucit gyűjtsed nyugodtan, én is azt teszem. :)
Mindenféle csajos babarucira vevő vagyok. :)
Apa kicsit furán néz rám, amikor ájuldozok tőlük, de majd megszokja. :D
( És hallottam, amikor mondta Gergőnek, hogy majd lesz egy kishuga, ők meg mennek együtt horgászni) :D

Képet továbbra sem tudok feltenni. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
kelimoni

Megpróbálkozom én is a képfelrakással, hátha sikerül...

Kép

Kép

Kép
szuperboszi

Szuperboszi: Olvadozik a lelkem! :lol: :P :lol:

Kelimoni: Nos igen, még jó hogy itt tudunk egymásnak ruhácskát gyűjteni. És ha majd ott lesz veletek a hugi is, akkor lesz lány és fú buli? :lol: :P :lol:

Renóca: :lol: :P Ez egy művészi kép! Hogy tied apája milyen ügyes! :roll: :lol: Az én férjecskémnél még én is jobban barkácsolok, viszont főzni nem tudok úgy. 8) :lol:

Holnapra mindenkinek jó talit! :lol:

KépKép
ancsúr

Boszi! Nagggyyyon édes kicsi angyalkátok van! De jó Nektek! Kicsit szabad irigykedni? :lol:

Simineni sok puszi és köszi :!: :P

Kép
vivi1

Keli! :)

Most nézem: újítottál a Gólyahíres albumban! Imádom, amelyiken Gergő elbújt!!!!! :P :lol: :P

Puszi Mindenkinek! Holnap találkozunk!

Amneris

KépKép
amneris

Sziasztok!
Nálunk elég szép az idő, remélem, OTT sem esik!
Jó talizást! Majd írjatok!

Boszi!
Nagyon formás, szép baba! Mégegyszer gratulálok hozzá!

Moni!
Én, hogy őszinte legyek, már nagyon vártam, hogy a csecsemőből egy értelmes, mozgékony, huncut csajszi legyen! Nem kell hordozni egész nap, válaszolgat, megért mindent, lehet vinni bárhová, gyerekekkel játszik, így az anyukákkal tudok beszélgetni. Szóval önállóbb kicsit!
Voltunk dokinéninél, mert én megfáztam és Regi is köhögött kicsit, nem mertem belemenni a hétvégébe így. Elmondtam neki a váróban, hogy majd meghallgatja a cicijénél, meg kell mutatnia a száját. Mikor beléptünk már nyújtatta a nyelvét és hevesen ütögette a mellkasát. Annyira vicces volt, de nem sírt és ha meséltem valakinek, hogy doktornéninél voltunk, egyből jött a magánszám...
Ez olyan jó érzés!

Voltumk a tanyán apukámnál, itt éppen Csoki kutyussal ismerkedett:
Kép

Kép
kajla

Meg sem köszöntem a dícsérő szavakat! Aranyosak vagytok! :D

Vivi!
Megkérdezhetem, hogy milyen immunbetegséged volt? Nekem is van autoimmun, bár ez végleges állapot a dokim szerint! :(

Puszi lányok!
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Boszi: Jaj, de gyönyörű kislányod van. :) Már megnéztem a képeket nem is tudom, hányszor. :)

Hazaértünk a taliról, ahol nagyon jól éreztük magunkat. :)
Rengeteget nőttek a gyerekek és milyen jó volt látni az új családtagokat. :) Hát még kézbe fogni. :)

Süni! Nagyon köszönjük Neked, hogy ilyen hűségesen szervezted azt, hogy jól érezzük magunkat. :)
Örök hála érte. :)

Tölti: Kérésed teljesítve! :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Mi is hazaérkeztünk már egy ideje a taliról, csak most jutottam géphez...
De jöttem, mert akarok egy kis ízelítőt adni azoknak, akik nem jöhettek! - Komolyan sajnálhatják! :wink:

Sünikém!

Köszi mindent! Nagyon élveztük a talit! Olyan jó volt megölelgetnem Téged!!!! :P :P És hogy Miklóska mennyit fejlődött!! Nagyon ügyes - a puszijai meg külön hódítóak!

Marcianyu!

Csak álltam a kicsi Lili mellett és gyönyörködtem!! Olyan kis formás baba!
Hogy Zitusunk is ilyen falatka lett volna? Áhhh!
Pillanatnyilag két kicsi Lilire is futná az én Sózsákbabámból! :lol:

RKata!

Életben is milyen gyönyörű Vincuskátok! Olyan értelmes, pasis kis pofija van, mintha nem is Minimanó lenne!! :wink:

Drága Steiff!

Ez a két kis cserfes egy az egyben levett minket a lábunkról! Bia tuti nagy segítségedre lesz a Kicsivel! Olyan kis határozott, és figyelmes! :P

Jujjj! Nem is tudom, kiért rajongjak még...! :oops:

Imádtam Gergőt, ahogy nyomta befelé a csirkehusit, aztán vigyorgott azokkal az édes kis fogacskákkal!

Meg az ikreket ahogy másztak szerte-szana! Mintha nem is csak ketten lettek volna! :lol:
Komolyan fület kéne szerelni a kertészgatyájuk hátára, hogy időben el lehessen kapni, aki épp iszkol! :D

És Töltiék Nikikéje se volt semmi, mikor bedugta a kis fejét a focihálón, hátha odaát valami más van, mint emitt. :shock:
Az már biztos nem volt olyan vicces, mikor nagy nehezen kisegítették a szorult helyzetből, de nagyon ügyesen viselte. Igazi nagylányosan!
Az öcsikéje meg akkor nyűgözött le, mikor nyomta befelé a bébipapit! Édesen csócsálgatta a falatokat - hát ki kell azt élvezni, kérem! :D

Aztán ott volt Dávidka a világ leghatalmasabb barna szemeivel, és azzal a huncut kis mosolyokkal! Nem lehetett úgy szólni hozzá, hogy ne mosolygott volna vissza! :P

Még úgy dícsérnék egy-két csemetét, csak közben felszólalt a lányom, hogy neki most gyümölcsuzsi következik!
Megyek is, mert ha éhes, akkor "Adj Uram, de rögtön!" :lol:

Szóval akiket most nem említettem, az csak az idő szűkében történhetett!
De jövök még, reszkessetek! :evil: :lol:

Ja és: Keli!

Apunk köszöni a kedves dícséretet! Jól esik neki - mintha hájjal kenegetnék! Örül, ha ízlik a főztje!
Én meg köszönöm a hasznos infókat babaruha-ügyben! Majd ügyeskedek!

KépKép
amneris

Szép jó estét!

Mi is nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, olyan jó volt már "régi" ismerősként üdvözölni egymást. :)

Én nem is tudok senkit kiemelni, Deva Zolikája legalább annyira édes volt, mint a Gilice-ikrek (mekkorát nőttek! :roll: ), vagy Zituska a nagymami-féle csudacsini kardigánban :) .

Amneris: a pasikat általában öregíti a bajusz-szakáll, de a párodat - meglepő módon - szerintem fiatalítja, nagyon jól áll neki!

Marci_anyu: akkor az egyes rajtszámot félretetted nekünk, ugye? :wink:

Süni: nagyon köszönjük mi is a kedves vendéglátást!

Minden anyukát, apukát, csemetét puszilunk! :)
rkata

Még valami: nem t'om, kinek a műve a kókuszban forgatott piskótás süti, Csenge ennyit üzenne: "Hmmm, ez jó volt!" :lol: Én meg az isteni fasírt elkövetőjének üzenem, hogy remélem, csuklik, mert a diétámnak annyi - kénytelen voltam a mai szénhidrát-napomat beáldozni, annyira nem bírtam ellenállni, úgyhogy emlegettem rendesen. :D
rkata

Sziasztok!

Mi is hazaérkeztünk, a fiatalúr hatalmasat aludt a kocsiban :P

Süni köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat! Olyan jó volt látni, hogy mennyit fejlődtek a gyerekek május óta :D

Készítettem képeket, szeretném őket mindenkinek megmutatni. Kelimóni megkérhetnélek, hogy körmélt készítsél, hogy láthassuk a képeket. Gondolom a többiek is körbeküldenék a képeket :wink:

Boszi édes kislányod van! Nagyon jó volt gyönyörködni rajta!

Siminéni remélem Szandi már jól van. Marci_Lili_anyunak átadtam a cd-t.

Eldicsekszem itt is, hogy Dávid baba ma először átfordult hátról hasra :!: Ezt a produkciót elismételte este is :D !

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Madri: Ha elküldöd a képeket, továbbküldöm körmélben :)
Jó lesz úgy? Vagy másképpen gondolod? :)

Simineni: Szandi, hogy van? Úgy sajnálom, hogy nem jöttettek. :(

Rkata: Én úgy tudom, Atan volt az elkövető, én is megkóstoltam azt a finiséget. :) Vagy nem ugyan arról van szó?

Jaj, csajok! Én egyre lelkesebben készülök egy leányzóra. :) Amikor megláttam Lili fodros harisnyáját..... :D
Szóval mostmár nincs vissza út!!!

KépKép
KépKép
kelimoni

Kajla:
Reginek is olyan kis okos buksija van. :) És ez a kutyás kép! :)
De jó Nektek, hogy zöldbe is tudtok menni.

Tirza:
Tudom, hogy nálatok a félroma/roma kérdés nem volt azonnal "emészhető", de mára olyan tutik vagytok, hogy na. :) Olyan szeretettel néztétek a gyerekeket, hogy számomra szembetűnő volt.
Látszott, hogy a Ti szemetekben is a gyerek gyerek. :)
Na, ezzel nem azt akarom írni, hogy akinek nem félroma/roma gyermeke van, az nem fogadja el a "más" származású babát, csak úgy érzem ez az örökbefogadás során egy óriási döntés, mivel egy életre szól. És ezzel meg kell bírkózni rendesen. :)
A legszebb karácsonyi ajándék lenne..... :) Én drukkolok nagyon. :)

Gilice: A férjem köszöni a máskos sütit. :) Kéánytelen leszek vmi hasonlót megtanulni. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Annyira jó volt találkozni veletek!!!!

Süni! Nagyon köszönjük a szervezést és a vendéglátást!

Bocsi mindenkitől a viharos távozás miatt, de a fáradtság az fáradtság, pláne ha ennek hangot is adnak!
Persze az autóban aludtak hazáig, de utána nem akartak!

Olyan jó nézni, ahogy cseperednek a gyerkőcök!
Remélem hagyománnyá válik ez a tali és lesz még módunk találkozni sokat-sokat!

Bemutatom az új játékszert!
Kép

Puszi Mindenkinek!

KépKép
gilice

Rkata!

Azt a sütit én készítettem. Örülök, hogy ízlett.

Süni!

Nagyon köszi a vendéglátást.

Lányok! (Anyukák!), Apukák!

A gyerekek gyönyörűek. Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket.

Timi
latimi

Drága Mindenki!

Olyan szomorú vagyok, hogy nem lehettemm veletek, de majd legközelebb!
Szandra egyébként már jól van és szerintem a napköziben evett tegnap valamit amit nem bírt a gyomra, mert 4-5 szaladás után semmi baja sem volt.
Úgy szerettem volna megbabausgatni azokat a tündéri babákat és beszívni a finom babaillatot.

Boszi!
Zóra csudaszép kilány és milyen kis gömbölyű!

Kelimóni!
Ha megkérhetlek átküldenéd a képeket a monornetes címre, mert a másikban nem tudom megnyitni. köszi!

Van egy szomorú hírem is tegnap meghalt a sziámi cicánk. Nagy valószinűséggel megmérgezték. Sajnos Szandi találta meg és zokogva rohant be, hogy meghalt a Sziszi cica.(lehet, hogy a hasmenésének ehhez is köze volt.) Szegénykém meg éjjel is hüppögött álmában, hogy most nincs cicuskája.
A keresztanyja egyből mondta, hogy náluk születtek kiscicák, majd átviszi az apja és választ, de neki csak a Sziszi kell.
Nagyon sajnálom őt is meg a cicust is mert már családtag volt. 4 éve fogadtuk be mert kint kóborolt az utcán, nagyon hozzánőtt a szivünkhöz.
simineni

Keli: biztosan nem, Atanék akkor jöttek, amikor mi mentünk. Sajnos.

Aha, megvan a "tettes", Timi elküldenéd nekem a receptjét? Egyszer csak letelik a 90 napos diéta... :) Köszönöm!

robitz_kata@citromail.hu
rkata

Lányok!
Szuper volt újra találkozni veletek! :-) Küldtem képeket, sajnos nincs sok, az utolsók eltűntek valahol az éterben... :-(

Süni!
Nagyon köszi, hogy ilyen aranyosan szervezed a talikat!! És nagyon sorry, hogy elrohantam úgy, hogy nem adtuk oda a pénzt, csak út közben jutott eszembe, azért rendezte Keli. :oops:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Képpróba!!!!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Na végre, ismét sikerült! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Ugyan itthon csak nyílt netünk van, de nem bírtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok.

Először Süninek szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ott lehette.
Másodszor köszönöm mindenkinek, akinek a babáját dajkálhattam. Olyan jó volt végre megismerkedni veletek. Örülök, hogy vagytok!

Steif
Ahogy a Bia kiválasztott magának, azt hittem elolvadok. Még lefekvéskor is ezt járt a fejemben.

Puszi mindenkinek!
Holnap jelentkezem.

Tviky

Kép
tviky

Köszönöm szépen a képeket, MINDENKIT megismertem rajtuk! Jó volt látni Titeket, hacsak képen is...na, de majd jövő héten! :wink:

Kicsit félek a jövő heti gólyahíres rendezvénytől a tegnapi nap után. Tegnap ugyanis kimozdultunk itthonról és Zsófi szörnyen viselkedett...önmagához képest.Aludni csak a kiságyában aludt volna,de ott csak egy másik kiságy volt, a fáradtságtól torkaszakadtából ordított, majd rajtam elaludt de még álmában is hüppögött. Csak kézben volt el, izomlázam van, a hét kilója nem volt semmi egész nap! Egész nap nyügösködött az idegen helyen, úgyhogy megfogadtam, a békesség kedvéért nem megyünk tavaszig egész napra kirándulni.Annyira sajnáltam, de azt hittem jól fogja érezni magát! Remélem jövő héten olyan kedves és aranyos lesz, mint szokott lenni...bár az pont ebéd és alvás idő. Nem lesz ott a kiságya, úgyhogy reszkessetek. Csak akkor viszem, ha kapok ígéretet a sonkák hordozására!!! :lol: :lol:

Van egy jó hírem is: ma nem nyügi és négykézlábra állt! Kb. 5 másodpercet bír és összerogyik, de annyira édes!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Voltunk ma az Ágacskás kiránduláson a budai hegyekben, hááát... nem tudom, ki döglött ki jobban, a gyerkőcök, vagy én. :) Régebben nagyon sokat túráztunk, utoljára tavaly ilyenkor voltunk - akkor még hármasban Csengével - a Szlovák Paradicsomban, azóta sehol :(. Na, éreztem is, pedig nem mentünk túl sokat. Csenge igazán jól viselte, még apa nyakába se volt hajlandó fölülni, hozzám próbált felkéredzkedni, dehát 18+ kilót nem fogok cipelni hegynek felfelé. :oops: Ezen volt egy kis vita, meg sírás-rívás :), de ettől eltekintve nagyon jól sikerült, hazafelé nosztalgia kisgőzössel jöttünk egy megállót.
A legközelebbire Vincust már hátihordozóban visszük, addigra már nagyfiú lesz. :)
rkata

Azért nem semmi, RKata! :P

Jó kis mozgalamas életet éltek, nem igaz? :wink: Vincusra gondolom addig vigyázott valaki.

Én bezzeg mit össze aggódok, ha gyerekestül kell kimozdulnom!
Csak töröm a fejem, mire lehet szükség - vajjon gond nélkül veszi-e a megváltozott rendet, az evést, alvást....
Az ilyen stramm anyukák, meg nyakukba veszik a családot, aztán uzsgyi! :lol:
Mint Marcianyu a talin: jött Pici Lilistül, Marcistul, férjestül! :D

Asszem, beválalósabbnak kéne lennem! Mindjárt kalandosabb lenne az életünk! :wink:

KépKép
amneris

Kajla! Írtam pü-t :!: Kép

Ggabszi! Szombaton majd én dajkálom Zsófit! :D

Kép
vivi1

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a képeket. Egész este azt nézegettem. :lol:

Örülök hogy újra találkoztunk. Csatlakozom Gilicéhez, én is remélem hagyomány lesz belőle. :lol:
Sajnálom, hogy ilyen későn értünk oda és nem mindenkivel sikerült találkozni, na de majd legközelebb. :lol: Bocsánat ha túl sokat beszéltem, de ha egyszer beindulok nem lehet lelőni. :oops:
Olyan édesek a gyerkőcök, azért egy kicsit sikerült babáznom. :D

Süni, nagyon köszönjük, hogy ismét megszervezted a talit.
Miklóska, nagyon nagy fiú már, hihetetlen, hogy milyen sokat fejlődött.

Steiff, nagyon szurkolok nektek, hogy még az idén sikerüljön egy kistesót hazavinni. :lol:

Kép
Kép
atan

Köszönöm szépen a képeket! Minden gyerkőcöt megismertem, nagyon gyönyörűek, érdeklődő szemekkel néztek a fotósokra!
:) :) :)

Rövidesen jelentkezem, kösz, hogy érdeklődtetek rólunk!
mera

Sziasztok!

Nagyon szuperül éreztük magunkat szombaton! Nagyon jó volt találkozni Veletek. Olyan sokmindenkit személyesen nem is ismertem.

Süni! Köszönjük a szervezést. Miklóska egy kis tünemény. Ugyhogy én előléptettem vőlegényjelölté :oops: :D

Kelimoni: köszi :-)

Marcianyu és Kelimoni! A tanácsotokra az akciót végrehajtottuk. teljes sikerrel. Köszi a tanácsot.:-)

Kép

Kép
töltike

Jó reggelt Mindenkinek!

Tölti! Nem mertem a freemailra képet küldeni, lécci, ha rajta vagy az msn-en, írj és küldök ott. :) Remélem, át fog menni. :)
Vagy ha van egy másik mélcímed. :)

Aki nem kapott képet, attól bocsi, sajna a freemailokról szinte mindenhonnan visszajöttek a képek. :(

Képzeljétek, az én egyetlen kisfiam tegnap este először aludt a szobájában. És egy ébredéssel eltelt az éjszaka! :)
Ez mindenképpen siker nálunk! :D

Szép napot! :)

Alvás előtt még egy kicsit memóriakártyázok. Az fárasztott le ennyire? :D Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali! És köszönöm a képeket! :D

Kép
kajla

"Vincusra gondolom addig vigyázott valaki."
:roll: Dehogy hagynánk ki egy ilyen jó programból! "Jött" szépen velünk, hol az apja nyakában lógott (kenguruban), hol az anyjáéban. :) Szinte az egészet végigaludta.

Hát nem mondom, ilyenkor kell még a két hátizsáknyi cucc, de ahogy nőnek a gyerkőcök, úgy fogy a pakolnivaló dolgok mennyisége, Csengével már nagyon kényelmes, csak pelus, cumi és maci kell neki, meg egy kis víz, kaja ugye már simán megoldható, ahol mi eszünk és hosszabb utazásra sem kell már a babakádtól kezdve az etetőszékig egy rakás cucc. :)

A kiránduláson még virtuális ismerőssel is találkoztunk, nagyon örültem neki!
rkata

Sziasztok!

Kelimoni!! Nyugodtan küldheted erre a freemailra. Már van rajta hely..:-) Köszi:-)

Kép

Kép
töltike

Hú, Kata Ti tényleg nagyon vagányak vagytok! Bár Zsófival lazábban veszem (khm) a dolgokat, mint Balázzsal , de én is mindig aggodalmaskodom, mint Amneris.
És addig aggodalmaskodtam, míg be is jött és Zsófinak semmi nem volt jó!
Szerintem úgy kéne csinálnom, mint Ti. Irigykedem és komolyan gondolkodom a vagányosításon! :wink:
Úgyhogy a gólyahíres talin lesz, ami lesz. Majd legfeljebb meghallhatjátok milyen éles hangja van a kisasszonynak, ha úgy igazából rákezdi! :lol:

Vivi, köszi. Mentségedre szolgáljon, még nem tudod, mire vállalkozol!! :lol:

Nekem minden kép megjött és szuperek voltak. Liliről azonban, meg az Ő csipkés harisnyájáról nem láttam fotót. :cry:
Ha van valakinek küldjön nekem a legfiatalabb babácskáról!!
Legjobban az a kép tetszik ahol hárman is másznak. :lol: A Gilice lányok és Gilice mami együtt. Az nagyon mókás!!!! A többi képen pedig egytől egyig helyes babákat láttam...olyan jó volt végignézni!

Rvan, nagyon izgulok értetek! Mikor bújnak ki a fiúk mááááááár?
Gondolom mennyire várjátok! Sokat gondolok Rátok!

Kép
Kép
ggabszi

Jó reggelt Csajszik!

Én is kaptam szééép képeket, köszönöm! :D

Kajla! Átment a pü?

Ggabszi! Szombatra edzett leszek:!: :lol: :lol: Kép :lol: :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok!

Köszönöm a képeket, öröm nézni őket!

Keli köszi, hogy lekicsinyítetted és továbbküldted a képeket! Gergő új szobájáról mutatsz képet? Olyan jó volt olvasni, hogy egy ébredéssel átaludta az éjszakát! :D

Siminéni sajnálom Sziszit :cry: Remélem Szandi szívébe fogadja majd az új cicát.

Rkata minden elismerésem! Gondolkoztam én is az Ágacskás kiránduláson, de nem mertem belevágni.

Ggabszi nem biztos, hogy az idegen hely miatt volt Zsófi síros. A hidegfront nem lehet a nyűgösség oka? Dávid baba egész nap aludt.

Jiny mi újság veletek? Régen írtál! Remélem vizsgáid sikerültek!

Tegnap kicsi fiam nagymamázott. Reggel elvitte az apja és délután érte mentünk. A mama és a papa el volt tőle ájulva, hogy milyen jól viselkedett. Kicsit ideges voltam, de legalább nyugodtan és rendesen kitakarítottam a lakást :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok lányok!

Ma reggel bekapcsoltam a képet, és sok sok gyönyörű gyerek képe várt rám :):):)
Látszik, milyen jól éreztétek magatokat, kicsit sajnálom is, hogy ebből kimaradtunk, dehát ez a "fránya" gyerkőc nem akart kibújni a tojásból.
Meg is nézegettük Bobival az összes képet, igaz, neki most mindenki Zóra baba volt, de majd elmúlik ez is.
(Amíg szétpakolja a pelenkákat, van időm írni...)

Csajszink pedig csak kerekedik, nemsokára kismalacka lesz, már 4500 gramm:):):)

Na megyek, összepakolunk, aztán megejtjük az első közös sétát.
(Bár védőnéni még nem ajánlja, mert "bedúsul a levegőben az oxigén(?), és a babák 3-4 órát alszanak tőle, és nem tudnak akkor enni", de ugye ez a veszély a kis szúmólédit nem fenyegeti...)
szuperboszi

Szuperboszi!

Majd teszel fel még képet a kis "szumólédiről" :lol: ?
Az első hetekben olyan nagyot tudnak szépülni a szülés viszontagságai után! Szívesen gyönyörködnék...! :wink:

KépKép
amneris

Vivi!
Átjött, írtam is, de csak röviden, mert Regi közben húzgálta a kezem!
Puszi

Kép
kajla

Lányok!
Nem tudjátok mit emlegetnek így: megfagyott zene????
Ez egy kvízkérdés!
Köszi, aki tudja, vagy sejti!

Kép
kajla

Kajla: Az építészet a megfagyott zene :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Elküldtem a Süni képeit is. :)

Tölti: Neked azt is, ami visszajött. :)

Madri: Gergő szobája így néz ki most :
Kép

Itt pedig a nagyszoba alsó polcai láthatók :D
Kép

Lassan kiköltözünk az erkélyre apával. :?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Végre itt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kajla
"Az építészetről azt szokták mondani, hogy olyan, mint a megfagyott zene. "
No nem vagyok ilyen művelt, csak beírtam a keresőbe :wink:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :P
Sajnáltam, hogy kevesebben voltunk, de ha lesz kedvetek jövőre a két gólyahíres tali közé tesszük és akkor talán mindenki el tud jönni. Az igazgatónéni vár minket jövőre is szeretettel. :P
Nézegettem a képeket, köszönöm annak aki küldte.
Jó volt látni, hogy nőnek a gyerkőcök, Titeket, ahogy egyre jobban kivirultok mellettük és az új csemetéket, akikkel most találkozhattunk először. A várakozók pedig reméljük, hogy jövőre már büszke szülőként jönnek majd.
Én is megkértem Kelimonit :oops: szegény :) , hogy küldje majd tovább az én képeimet.

Simineni
Örülök, hogy Szandi jobban van. Sajnálom a cicót.

Kelimoni
Ha erre jártok feltétlen gyertek be. Apa pecázgasson a gyerkőcök pedig játszhatnak a jó meleg szobában :lol:
Örülök, hogy jó éjszakátok volt. :P Gergő így tovább :P

És ez szól a többieknek is :wink: , aki erre jár csörögjön, hisz tudjátok hol a sünilak :lol:

Madri
Miklóska eddig a leghosszabb időt 3 órát töltött a mamáéknál. Én tiszta ideg voltam. Érdekes mód nyugodtabb vagyok, ha a mami jön át és itt nálunk vigyáz rá.

Töltike
Rendben :lol: Jó volt a kis eszmecsere, hogy nem különcök a gyerkőcök :wink: Egyformán irígyke mind a kettő, de majd csak kinövik :P Bár Nikike kevésbé, mint Miklós, mert a kutyusát többször odaadta. :lol:

Szuperboszi
Gyönyörű Zóra baba!!!
Képeket még, még!!!!! :P

Marci-anyu
Köszi az ülés tippet, bejött. Vasárnap úgy élvezte Miklóska a kocsikázást, mint eddig még soha. Többieknek, hogy értsék: andi elmondta, hogy ők hátul középre tették mindig Marcit és ott szivesen ült. Mégegyszer köszi :P

Rendeltünk takarót, ágyneműt és fürdőponcsót arról a címről, amit Kelimoni küldött. Nekem nagyon tetszik és Miklóskának is. Teszek fel képet: Kép

A takaróról majd később, mert az még a gépen van.

Üdv Süni
renóca

Kelimoni

Közben írtam a hozzászólásom :lol:
Köszönöm, hogy elküldted a képeket.
Ebben a szobában én is nagyokat tudnék durmolni. Nagyon szép :P

Süni
renóca

Kép
renóca

Süni: Tündéri Miklóska. :) Gondolom, tetszik neki, ha kap valami újat. :)

Köszönöm a szoba dícséretét, higgyétek el, teljesen átlagos szobácska. Csak van benne egy kis lurkó, meg egy csomó szeretet.

Gergő almázik és anya megörökítette :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Kelimoni! Tényleg csodaszép Gergő szobácskája..

Köszönöm a képeket. :)

Süni! Volt a találkozón az a csigahinta. Niki meg volt őrülve érte. Tiétek volt? Megkérdezhetem hol lehet ilyet kapni? Még sehol nem láttam..

Kép

Kép
töltike

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?