Sziasztok Lányok!
Mi is hazaérkeztünk már egy ideje a taliról, csak most jutottam géphez...
De jöttem, mert akarok egy kis ízelítőt adni azoknak, akik nem jöhettek! - Komolyan sajnálhatják!
Sünikém!
Köszi mindent! Nagyon élveztük a talit! Olyan jó volt megölelgetnem Téged!!!!
És hogy Miklóska mennyit fejlődött!! Nagyon ügyes - a puszijai meg külön hódítóak!
Marcianyu!
Csak álltam a kicsi Lili mellett és gyönyörködtem!! Olyan kis formás baba!
Hogy Zitusunk is ilyen falatka lett volna? Áhhh!
Pillanatnyilag két kicsi Lilire is futná az én Sózsákbabámból!
RKata!
Életben is milyen gyönyörű Vincuskátok! Olyan értelmes, pasis kis pofija van, mintha nem is Minimanó lenne!!
Drága Steiff!
Ez a két kis cserfes egy az egyben levett minket a lábunkról! Bia tuti nagy segítségedre lesz a Kicsivel! Olyan kis határozott, és figyelmes!
Jujjj! Nem is tudom, kiért rajongjak még...!
Imádtam Gergőt, ahogy nyomta befelé a csirkehusit, aztán vigyorgott azokkal az édes kis fogacskákkal!
Meg az ikreket ahogy másztak szerte-szana! Mintha nem is csak ketten lettek volna!
Komolyan fület kéne szerelni a kertészgatyájuk hátára, hogy időben el lehessen kapni, aki épp iszkol!
És Töltiék Nikikéje se volt semmi, mikor bedugta a kis fejét a focihálón, hátha odaát valami más van, mint emitt.
Az már biztos nem volt olyan vicces, mikor nagy nehezen kisegítették a szorult helyzetből, de nagyon ügyesen viselte. Igazi nagylányosan!
Az öcsikéje meg akkor nyűgözött le, mikor nyomta befelé a bébipapit! Édesen csócsálgatta a falatokat - hát ki kell azt élvezni, kérem!
Aztán ott volt Dávidka a világ leghatalmasabb barna szemeivel, és azzal a huncut kis mosolyokkal! Nem lehetett úgy szólni hozzá, hogy ne mosolygott volna vissza!
Még úgy dícsérnék egy-két csemetét, csak közben felszólalt a lányom, hogy neki most gyümölcsuzsi következik!
Megyek is, mert ha éhes, akkor "Adj Uram, de rögtön!"
Szóval akiket most nem említettem, az csak az idő szűkében történhetett!
De jövök még, reszkessetek!
Ja és:
Keli!
Apunk köszöni a kedves dícséretet! Jól esik neki - mintha hájjal kenegetnék! Örül, ha ízlik a főztje!
Én meg köszönöm a hasznos infókat babaruha-ügyben! Majd ügyeskedek!