Visszaolvastalak Benneteket.
Marci_anyu: Hát persze, hogy emlékszem! Alig tudtam elhinni, hogy megérezted Veronika születését. (Akkor most már tuti, hogy kettő máglyát rakunk: egyet Kelimoninak, egyet Neked
) Annyira fontos volt nekem, hogy megoszthattam Veled azoknak a napoknak a történéseit, az érzéseimet, a gondolataimat, a félelmeimet, örömeimet. Most is szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezt megköszönjem Neked és remélem, hogy Neked is sokat jelent tudni azt, hogy Veled vagyunk, hogy ma akár több száz kilométerekről Rád, a Családodra gondolnak a Barátaid.
Veronikával voltam az orvosnál, és mikor hazaértem, 10 órakor, anyu fogadott a jó hírrel. Hát majd' kiugrottam a bőrömből! Arra gondolok, hogy most már biztosan ott vagy Lili életet adójával, sőt, talán már Lilivel
Hogy életed újabb fordulóponthoz ért, hogy elérhető közelségbe került a vágyad, hogy Marcinak kishúga legyen. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, hogy minden úgy történjen, ahogy az a legjobb mindenki számára. Szívből kívánom a felhőtlen boldogságot Számodra!
Atan: Köszönöm
Én is örülnék neki! De jó, hogy Nektek is lesz kistesó!!!!
Obea: Örülök, hogy ma jól alszik Gréta! Azt nem tudod megoldani, hogy a babakocsit lent tároljátok, akár garázsban, akár anyósodéknál? És akkor csak Grétit kell lehoznod és indulhat a séta. Nálunk egyébként mindhárom gyereknél bevált a nagyon nyűgös nappalokon (sőt, néha éjszakákon) a hintáztatás. Beletettük a gyereket a bébihordozóba, és felkötöttük a hintatartóra (ajtófélfában kampók). Meglöktük és még sokáig himbálóztak, szerették és elaludtak tőle.
Kajla: Piac
Én a férjemmel szoktam néha gonoszkodni
mert nem megy neki ez a j-ly téma
Ha valamit ír, tőlem kérdezi meg, hogy hogy írjuk és simán leírja, ha rosszul mondom neki. Persze rögtön szólok ám utána, hogy csak vicceltem...
Gilice: Öröm nézni a lányaidat, annyira helyesek!!!! És gyönyörűen fejlődnek. Tényleg, mesélj kicsit a személyiségükről!
Kelimoni: Időnként mi is használunk Panadolt, ha már minden ötletünk, próbálkozásunk sikertelen marad. Eddig nem vettem észre káros hatását, még a dobozra is rá van írva, hogy fájdalmakra is jó, fogzással járó fájdalmakra, torokfájásra, stb. És mivel ritkán kapnak, jól is reagálnak rá - ergo: alszanak
Viviennek még semmit nem jelent az a kifejezés, hogy vér szerinti tesók, mondjuk nem is hangoztatom. Az viszont igenis sokat jelent számára, ha azt hallja, hogy "Bálint és Veronika".
Hogy mit szól Bálint beszédéhez? Örül neki, megpuszikálja Bálintot, hogy "Bálint, de ügyes vagy!" és elkezdett kérdezgetni arról, hogy amikor ő kicsi volt, miket mondott. Pl: "Én hogy mondtam azt, hogy anya?"
Jó könyv a Suttogó titkai? Tetszik? Én még nem olvastam, de már gondoltam rá, hogy ki kéne venni a könyvtárból.
Ggabszi: Nagyon örülök, hogy javulgat Zsófi! Csak így tovább!!!!