Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek :P
Délutánonként nagyágyban alszik Miklóska. Most is
Úgy volt, hogy a Jézuskának írunk, de Apa megelőzte Őt :lol:
Este már nem is megy szivesen a kiságyba a nagyfiú, így egy pár nap múlva már kikerül a kiságy a szobából.
Alig látszom ebben a nagy ágyban :lol: Kép
Jó puha és végre nincsenek rácsok :P Kép

Akinek nagyobb a babó :) Ti mikor cseréltétek le a kiságyat?

Süni
renóca

Sziasztok!

KeliMóni képzeld a Nestlé küldött 3 kanalat postán, tértivevénnyel :D . Teljesen lemondtam róla, mert nem válaszoltak a mailre :roll:, de ma a postás hozta a levelet :P !

Lányok sehol senki?

Boszi mi újság?

Amneris Zita baba nagyon helyes az őszi szerkóban!

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok Lányok!

Remélem sikerül egy kicsit felpezsdíteni az oldalt! :-)

Ma találkoztunk Lilikém Életet adójával!!! És a lány szuperhelyes, szuperszimpatikus, szuperaranyos, szuperértelmes, szuperminden!! :-) Kicsit zavarban is vagyok, mert úgy érzem ebben a felfokozott lelkiállapotban nem találom a megfelelő szavakat a boldogságomra! :oops:
Jaj, és úgy néz ki, hogy még - ha összejön - szülni is együtt fogunk! :-) Ja, és láttam Lilit ultrahangon és hallottam a szivecskéjét is!! :-)

Na, most megpróbálok lehiggadni... hogy kell?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Na, most megpróbálok lehiggadni... hogy kell?
Nem t'om, de ha sikerült, hívjál azért fel! :lol:
rkata

Süni, mi betettük a nagyágyat a szobába, játszani jó, de az úrfi a rácsoban alszik:) De gondolom nem 18 éves koráig....

Különben megvagyunk, hétfőig kórházba vonulási haladékot kaptam, aztán majd meglátjuk, hogy s mint tovább:)

Marcianyu! Nem is kell lehiggadni:) Jó ez a felpörgetett állapot, nem?
szuperboszi

Marcianyu

Nagyon jó hír, már nagyon vártam :lol: Mikorra várható a szülés :?:
Egyettértek Boszival, nem kell lenyugodni.

Boszi

Problémamentes szülést kívánok Neked :!: Szorítok :wink:

Süni

Hogy neked már milyen nagy fiad van.

Tviky

Kép
tviky

Marci_anyu: Jupiiiiiii! :):):):) Nagyon örülök, és ezerrel megy a drukk, hogy minden rendben legyen és Lili mihamarabb hazaérkezhessen :) Ja, és ez a felpörgetett állapot még legalább fél évig eltart és TÖK JÓ! :D

Amneris: Édes ez a kicsi lány! Várjuk a beszámolódat, hogy milyen volt a "nyaralás" :) Irigykedtem ám, hogy taliztatok Rayoékkal!

Süni: Tündér Miklóska a nagyágyban! Nálunk Vivient Bálint várható érkezése előtt néhány hónappal szoktattuk át heverőre, Bálint viszont még a mai napig rácsos kiságyban alszik. Volt, hogy kivettünk két rácsot, hogy tudjon ki-be járni, de "visszaélt" a bizalmunkkal ;) és alvás helyett mászkált, huncutkodott, úgyhogy visszakerültek a rácsok a helyükre. Nappal viszont vagy a mi franciaágyunkon, vagy Vivien heverőjén alszik, csak éjszaka kiságyazunk. Ez a nappali alvás-szokás úgy kb. 1 hónapja alakult ki. (Tudod, írtam, ez az az összebújós-alvásunk :))

Boszi: Hú, én meg már teljesen beleéltem magam a mai napba... :D

Voltunk ma 3 hónapos szurin, kicsi drágám sírt, olyan igazi lányosan, de szerencsére hamar megvigasztalódott. Most elég nyűgi, remélem, hogy éjszaka jól fog aludni és nem lesz semmi gond.

Vivi-mondta: "Anya, én is akarok mazsola.... ööööö mazsorettre járni!" :D
ildi_ko

Marci_anyu de jó!!! Ez ám az örömhír!! :P Nem kell megnyugodni. Várjuk a híreket!

Boszi ez a kislány nagyon jól érzi magát! :wink:

Süni mi viszünk műanyag kávéspoharat! Így megvan a jelentkeződ :lol: Miklóska teljesen elveszik abban a "nagy"ágyban :)

Kép
madri

Sziasztok! :)

Süni: Édes és nagyon ügyi kismanód van . :)
Kávéspoharat szívesen bevállalom. :)

Madri: Látod, milyen rendesek ezek a Nestlések. :)
Gyümirizst adtál már Dávidnak? ( Rizs teljesen szétfőzve vízben, turmix, aztán hozzá a gyümi+ízesítés. :) )

Marci anyu: :):):):) A föld felett repkedő csajszi ma is benne volt a hírekben :D :D :D

Ildikó: Viviszáj nagyon édes :D Ígértél képeket! :)

M játszócsopiban voltunk. :) Heti két alkalommal fogunk járni a bölcsibe. Gergő nagyon jól érezte magát a gyerekek közt. Ő volt a legkisebb, így hagyták a nagyobbacskák kibontakozni. :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Madri: Egyszerre írtunk :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Marcianyu! Nagyon szorítok Lilinek, Nektek és az Életetadónak, hogy minden jól menjen! ( De én tudom, hogy minden rendben lesz!!)

Süni, nálunk 1,5 évesen ment Balázs a nagy, saját ágyba. Nagyon bejött, azóta is imádja az ágyát!

Kávéspohárra már nem lehet jelentkezni????? Kár! :lol: :lol: :lol:

Nagyon izgalmas, hogy két" mindenórásunk" is van! Sokat gondolok rátok az elkövetkező napokban!

Kép
Kép
ggabszi

Gabszi: ha Te is beszállnál a kávéspohárba, lenne ott olyan kávéivás és vérnyomás :D

Így néz ki a kisfiam izzadtan :D :D :D
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Mindig olvaslak ám benneteket, de sokszor nincs időm írni.

Marcianyu, nagyon szorítunk neked. :lol:

Kelimoni, nagyon menő frizurája van Gergőnek így izzadtan. :lol:

Süni, Peti kb 2,5 éves volt amikor lecseréltük a kiságyát.

Jiny, remélem Dóri baba már jól van. Sok gyógypuszit küldök neki.

Rkata, gyönyörűséges kisfiad van. :lol:

Amneris, csak ámulok és bámulok, Zitus már olyan nagylány. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nagggggyyon aranyosak vagytok, hogy így örültök nekünk, köszönöm szépen!!! Apa mondta reggel, hogy: hát ilyenkor is látszik, mennyire jó, hogy van ez a topic! :-) Szerintem is!! :-)

Hát igen, jó ez a felpörgetett állapot, csak így nem lehet aludni.. :-( Napok óta 1 kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit alszom és nem is mindig kell hozzá mind az 5 ujjam. Remélem, Lilim jó alvó lesz és mikor hazaér, hagyja, hogy jóóóól kipihenjem magam! :-) Merigen! :-)

Képzeljétek, tegnap Marci megsértődött ránk! :-( Most először aludt a mamánál, egyszerűen nem tudtuk másképp megoldani, hogy el tudjunk menni SzBattára. Nem volt hajlandó beszélni velem telefonon és anyu bármit mondott neki rólunk egyáltalán nem reagált. Mikor mentem érte kellett egy kis idő, hogy feloldódjon és megbocsásson, de szerencsére hamar sikerült. :-) Szuper, hogy még meg sem született Lili és már el kell döntenem, hogy melyik ujjamba harapok. Szörnyű volt, annyit sírtam.. :-( Szóval nagyon várom a kislányom és szanaszét aggódom magam, hogy a legkevésbé sérüljön a kisfiam. Többgyermekes mamák! Hogy kell????

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Marci-anyu
Nagyon örülök nektek!!!!!! :lol:
Mikorra várható Lilike?

Tudom, hogy Marcika megnyugszik majd mikor látja, hogy neki is ugyananannyi figyelmet igyekszel szentelni, mint eddig és ugyanúgy szereted, szeretitek. Látja izgatottságotokat és látja, hogy most nem ő az aki kiváltotta ezt. Félti a kis trónját ez természetes. :P Visszaolvasva amit írtam :) hát semmi konkrétum nincs benne. Nekem nincsenek tapasztalataim két gyerkőccel :lol: csak 28-al :lol:
Drukkolunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a válaszokat :P

Képzeljétek este Miklóska majdnem sírva fakadt mikor meglátta, hogy a rácsos kiságyba ágyazok. Így éjjel nagyágyban aludt. Nagyon jól, csak anya nem igazán :wink: . Kipárnáztuk körbe, minden óvintézkedés megvolt, de azért őriztem csöpségém álmát :lol:

Szép napot mindenkinek: Süni
renóca

Marci-anyu, talán annyit tehetsz, hogy ne lássa rajtad, mennyire bánt a viselkedése, talán akkor hamarabb abbahagyja majd, ha továbbra is ugyanúgy viselkedsz vele, ugyanúgy szeretgeted.

Legalábbis én ezt a stratégiát választom, aztán akkor írok "okosabbakat", ha majd túl leszünk az első közös időkön.
szuperboszi

Di_ti és Matiba Mátéjának nagyon boldog névnapot kívánok!
ildi_ko

Mindkét kis Máténak boldog névnapot kívánunk:):):):)
szuperboszi

Sziasztok!

Marci-Anyu! Ez fantasztikus hír! Nagyon nagyon örülök :D

Ez a melyik ujjamba harapjak érzés ismerős. Amikor megszületett Ádika az orvos megkérdezte bent maradok-e a kórházban vele. Nemet kellett mondanom mert nekem Nikike otthon volt a nagyival és épp a fogacskájával szenvedett. Nem is aludt el amíg haza nem értem. Akkor megkapta a puszikáját és aludt is az ölembe bujva.. Nagyon nehéz volt. A szívem felét otthagytam Ádámkámnál..

Kép

Kép
töltike

A Mátéknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
töltike

Mátéknak boldog névnapot! :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Drága Pici Máték!

Névnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!

Andi és a fiúk (és megelőlegezve Lili is :-))

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok Lányok!

Bekukucskáltam innen és mit látok! Köszöntéseket Matinak! Nagyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm, köszönjük! Este az összeset fel fogom neki olvasni! :)

Diti! Mátékának mi is boldog névnapot kívánunk szeretettel!

Most mennem kell, mert egyedül vagyok az egész csoportból (többiek értekezleten), igyekszem még jönni.

Marcianyu és Rvan! Nagyon sokat gondolok rátok és szorítok!
Vendég

Mindkét pici Máténak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Móni!
Ez a kép nagyon jó Gergőről, olyan nagyfiús!

Kiságy! Az én gyerekeim 1,5 éves korukba kerültek át nagy ágyra. Először a földre is ágyaztam, hogyha leesnének akkor se üssék meg magukat.

Marcianyu!
Most nagyon szeretgesd meg Marcit, biztos, hogy lesznek vele összeütközések, de beszélgess vele sokat arról, hogy nemsokára lesz egy kistesója és őt is ugyanilyen izgalommal vártátok. A te szereteted nem fog változni, de ő már okos nagyfiú és sokat kell neki segíteni a kisbabával kapcsolatos teendőkben. Már most kezdjétek el pelenkázni a macit, megetetni elringatni. Mondd el neki, hogy ezeket kell majd Lilivel is csinálni és számítassz a nagy és okos fiad közreműködésére.
Nagyon szorítok, hogy minden jól sikerüljön!
simineni

Simineni: Milyen jó ötleteid vannak. :) ( Amit MarciLilianyunak írtál :) )

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Mátéknak Boldog Névnapot kívánunk!!!

Atan most vasárnap megyünk Remetére és több mint valószinű, hogy ha jó idő lesz, akkor 2 és 3 óra között ott leszünk a templomkertben a játszótéren! Ha gondolod és ott lesztek a közelben talizhatnánk.

Marci_anyu mikorra is várható Lillike? Nagyon szorítunk!

Süni el kell fogadnod, hogy neked már nagy fiad van :P , aki önálló akarattal rendelkezik :wink:

Kelimóni gondolom milyen büszke voltál a fiadra a játszócsoportban! Abban a nagy autóban egész jól mutat :D

Képzeljétek ma meglátogattuk Dávid babával Jinyt és Dóri babát. Jót sétáltunk a Svábhegyen. Dóri baba nem látszott betegnek. Reméjük, hogy hétfőn már otthon alszanak :P

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok Lányok!

Beugrottam egy képpel:

Kép Szia Baba! Hát Te is itt vagy...? :-))

Na futok - garmadában a mosatlan. :evil:

KépKép
amneris

Mindkét Máténak nagyon boldog névnapot kívánok, remélem még nem késtem el vele. :lol:
Kép

Madri, kint leszünk hétvégén. Majd megpróbálom Petit időben lefektetni, hogy kettőre felébredjen, és utána megyünk.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Zsófiknak és Mátéknak utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!

Marcianyu micsoda hír! De jó!

Kelimoni csodaszép szeme van Gergőnek és azok a fogak!

Jiny remélem Dóri baba jól van!

Süni milyen nagy fiú már Miklóska!

Nálunk mozgalmasak a napok! Janka már biztosan áll! Nem akar aludni csak állni, nagyon édes! Kapaszkodva már próbál lépegetni is! Mondogatom is neki, hogy kicsi lányom hova sietsz ennyire?
Sára óvatosabb, de már ő is próbál kapaszkodni. Gondolom, hogy most is meglesz az 1 hetes külömbség köztük!
Annyira édes ahogy párban közlekednek!
Áll a baba áll!
Kép
Így fürdünk mi!
Kép

KépKép
gilice

Matinak és az édes egyfogas Mátébabának boldog névnapot kívánok!

Gilice, nagyon aranyosan áll Janka! És azok a lábak!
Az Pancsimanó a kádra szerkesztve? Én is szeretnék ilyet, csak azért kérdezem. :wink:

Marcianyu, hát nem könnyű, amit kérdeztél. Még sokszor lesz olyan, hogy majd megőrülsz ettől az érzéstől:most melyiknek kedvezzek? Főleg, ha egyszerre lesznek éhesek pl. Most a kismanó ordítson, vagy Marci egyen később?
Vekerdy Tamás azt vallja ( és én nagyon szeretem minden gondolatát), hogy mindig a nagynak kell kedvezni, őt kell jobban szeretgetni, Ő a sérülékenyebb . A pici baba még nem érti a szavainkat, a mozdulatainkból a simogatásból és a gondoskodásból következtet arra, szeretjük. A nagyobb viszont ért mindent. Én mindig azt mondtam Balázsnak, amikor azt kérdezte Zsófit jobban szeretem-e, mint Őt, hogy: Hogyan szerethetném jobban, hiszen etetni kell, pelusba kakil, ordít, ha kell neki valami.... ( mondtam szavakkal, miközben Zsófit ringattam...és a fülébe súgtam utána: bocs, Zsófi! :wink: ) , és Ő bezzeg már milyen okos nagyfiú! Olyannyira, hogy rengeteget tud már nekem segíteni. Pédául Ő segített fürdetni Zsófit ( néha katasztrófaközeli élmény volt), de olyan büszke volt magára! Ez bejött, már nagyon rég kérdezte meg utoljára kit is szeretek jobban.

Ja, és ugye ott volt a szőrősunoka: Maciúr. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem ennek a derék medvének a sok segítséget, és megköszönjem, hogy hagyta magát pelusozni, öltöztetni és etetni. :lol:

Remélem, csak holnap reggel olvasod el, amit irtam, mert ez azt jelenti: aludtál!!!

Keli, jó a játszócsoport. Én is próbálkoztam Balázzsal ilyesmivel, de túl sok betegséget szedett össze, és azt gondoltam kicsi még az immuntréninghez. Remélem Gergő jól viseli majd!

Süni, nekünk azért is jött be nagyon a nagy ágy, mert olyan jól oda lehet bújni a gyerkőchöz benne.( A kiságyban ez kissé bajos!)
...és Te bújsz oda, nem Ő jön a Ti ágyatokba! Így, ugye az elvek is megmaradnak! :roll:

Zsófi sajnos beteg, hasmenése van, elég durva.Állítólag valami vírus. Kicsit aggódom, azért csak kicsit, mert délutánra javult a helyzet, és jó szokásához híven rengeteget evett, így kiszáradni biztosan nem fog. Kicsit félek a holnapi naptól, remélem jobban lesz!

Most következik Kizsó feladványaihoz hasonló megfejtendő:Mi az?
Balázst kérdeztem, mi volt az ebéd az iskolában.
Egyik nap:lekváros káposzta
Másik nap: Lepényleves+cukros káposzta
Leszámítva, hogy kissé túlzónak tartom a káposzta előforulását :) , mi lehet ez a gasztronómiai csodasorozat?
Bevallom, én csak egyre jöttem rá, a többi megoldást apa szállította.

Még egy aranyos. Este meséltem Balázsnak, és a mesében szerepelt egy csizmadia. Kérdeztem tőle, mit is csinál a csizmadia. Válasz: Csizmákat szaggat. Mondjuk így? Kép

Kép
Kép
ggabszi

Gilice:
Annyira helyesek a lányok és milyen ügyesek!! :-)

Jiny:
Remélem én is, hogy hamarosan otthon lesztek és írod az üzeneteket, hogy Dóri kiesz titeket a vagyonból! :-)

Siminéni:
Köszönöm szépen az ötleteket, próbálom megvalósítani, csak még egy picit kellene hozzá aludnom... :oops:
Várom nagyon a hétvégét, mert bízom benne, hogy Apa mellett tudok egy kicsit pihenni és akkor nyugisabb leszek. Marcinak éppen most keveset beszéltem Liliről, mert nem akarom elmondani, hogy miért passzoljuk le olyan gyakran a Mamához... Nem akarom, hogy már most féltékeny legyen és nagyon megviselje, hogy Lili miatt "hanyagolom". Igyekszem, hogy amikor együtt vagyunk az róla szóljon és majd ha megszületett a hugi, akkor fogok kicsit jobban rámozdulni a témára. Azt már megbeszéltük, hogy együtt megyünk be érte a kórházba. Ő szeretné!

Gabszi:
Tegnap este Marci 1/2 8kor(!) elaludt, nekem kb. 1 órával később sikerült. :-) Persze, elaludni nem tudtam rögtön és még emlékszem a gondolataimra, hogy ha már szinte járni sem tudok a fáradtságtól, vajon miért nem alszom? MIÉRT NEM ALSZOM??? Aztán egyszercsak filmszakadás. :-) Persze azért az bejött, amit Te is mondtál, 1/2 3 óta nézegetem az órám... :-( Mostanra megittam a reggeli teám, zuhanyoztam, elpakoltam és felöltözve (menetkészen) várom, hogy felébredjen Marci.
Most megint megyünk le Battára, bevisszük a lányt a kórházba, vszeg bent is marad. Szóval a válasz Madri kérdésére: most már bármikor! Ő úgy érzi, hétfőn lesz baba, nem bánnám... :oops: Akkor a hétvégén már itthon lehetnénk együtt, ugye? :oops: :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Húúúha, akkor ez már nagyon közeli, szóval beelőztök?
(Itt ugyanis még semmi mozgolódás:)

Eszembe jutott, hogy Bobinak vettünk "babakocsit" (műanyag, mint a bevásárlókocsi), és most az összes medvéjét és állatát abban sétáltatja.
Antóniát majd megint rábeszélem, hogy pelenkázzanak egy kört:)

A nagyokkal "könnyebb" volt, ugye ők megértették már Bobi érkezését, és mindent csinálhattak vele, egyedül fürdették, öltöztették, tették tisztába az 5-6 hós babócát.

Amire még figyelni kell szerintem, az az, hogy a látogatók először a nagyot ajnározzák, neki örüljenek, aztán jöhet csak a baba.
Remélem annyi esze mindenkinek lesz, hogy nem felejt el a kétévesnek is valami apróságot hozni, de majd felhívom rá a figyelmet:) Max. hülyének néznek.

Bobinak beszereztünk egy traktort, meg egy plüssállatot, amit Zóra hoz majd neki.

Aztán meglátjuk, hogy fogadja a helyzetet.
szuperboszi

Boszikám!
Te még mindíg egybe? Zóra nagyon jól érzi magát. Lassacskán azért beszéld meg a kisasszonnyal, hogy te jobban szeretnél már babázni vele, mint cipelni.

Marcianyu!
Azért minden nap egy picit beszélgesssetek Liliről, mert, ha derült égből villámcsapásként jön a kishugi, akkor még nagyobb lesz a féltékenység. De minden alkalommal nyugtasd meg, hogy őt is nagyon szereted, de már a kistesónak is van egy kis hely a szivedben és azt szeretnéd, ha ő is csináljon egy pici helyet az övében Lilinek.
Boszinak igaza van Pistinek is hozott a tesó ajándékot, de nehogy azt higgyétek, hogy a látogatók tekintettel lesznek a nagyobbra. Én rendszeresen előretoltam a fiam, hogy ő is itt van, Szandi csak utána. Azt hiszem már írtam, hogy amikor a lányom kicsi volt a göndör hajával és óriás szemeivel olyan kisbaba volt, akihez boldog boldogtalan behajolt a babakocsiba és megjegyezte, hogy de gyönyörű ez a gyerek és nem győztem a kocsi ballján sétáló fiam lelkét ápolni, akit leginkább észre sem vettek.
Úgy magyaráztam meg neki, hogy tudja, hogy ő is csak a kis kölyök állatokra mondja, hogy hú, de cuki a nagyobb már nem olyan érdekes de az is szép, csak amikor ő volt kicsi neki mondták ugyanezeket.

Amneris!
Zitus nagyon édes a tükör előtt, ilyenkor olyan aranyosak, főleg mikor már keresik a másik babát a tükör mögött.

Gilice!
Ezek a csajok fantasztikusak! Nagyon édesek a kis hurkás combik.

Gabszi!
Lepényleves talán lebbencsleves
Cukros káposzta, Káposztás tészta, A harmadikról elképzelésem sincs

Kelimóni!
Megcsinálom a fiam ebédjét és megyek.
Szép napot mondenkinek!
simineni

Ígértem képeket, hát íme :) :

Kép Kalapom-pom-pom :)

Kép Vivien a krokodilon

Kép Bálint, a vagány :) (Érdemes a fülét megnézni...)

Kép Lányok az ágyban

Kép Megfésüllek, kishúgom!
ildi_ko

Ezt csak úgy, mert szép:

Kép

Ezt meg azért, mert nagyon érdekesnek találom. Múlt szombaton, Miskolcon láttuk ezt az égbolt közepén, fejjel lefelé lévő szivárványt! (Igaz, obea?:))

Kép
ildi_ko

Kelimoni: Jó lehet ez a játszócsoport! Kötetlen játék van valamennyi ideig a bölcsiben, vagy hogy oldják ezt meg? Látszik, hogy jól érezte Gergő magát :) És az izzadt kép is olllyan aranyos :)
Közel van a bölcsi?

Atan: Jártok már úszni? Mi októberben kezdjük újra, már nagyon várja Vivien.

Marci_anyu: Én vagyok az, aki abszolút nem tud tanácsot adni neked testvérféltékenységi témában :( Utánaolvastam, minden erőmmel azon voltam, hogy Vivien könnyen átvészelje Bálint érkezését, mégis egy csomó gond volt. Most dettó, Veronika születésével újra kínlódunk, akárhogy is figyelek rá, akárhogy is csinálom, nem jó :( Ma is eddig kétszer bepisilt már, éjszakára pedig kénytelen vagyok bepelenkázni, mert nem győzök napi 2 ágyneműt mosni. Pozitívum viszont, hogy Bálint nagyon könnyen és hamar túltette magát a testvérféltékenységen :) Szóval lehet, hogy a fiúk rugalmasabbak ;)
Mi volt ma??? Nem mertelek hívni, nehogy rosszkor csörögjek.

Süni: Hogy megy a nagy ágyban alvás? Tropicarium milyen volt?

Madri: Olyan jó, hogy ilyen "menősek" vagytok! Autóval vagy BKV-val szoktatok közlekedni?

AMneris: Édes Zituska és a tükörkép :)

Gilice: Azta, de beindultak a lányok!!! És naggggyon aranyosak!!

Ggabszi: Zsófi jobban van már? Sokat gondolok rá, remélem, hogy nem komoly!
A lekváros káposzta nem paradicsomos káposzta?
Csizmadia - aranyos :)

na megyek etetni, puszi! majd még jövök!
ildi_ko

Tviky
Köszi, hogy vezeted a névsort :P
Én Gyezsu-ról, Csöppkéről, Szuperbosziról, Kajláról és Ildikóról tudom biztosan, hogy nem jönnek.SAJNOS :cry: Ha kihagytam valakit, bocsánat. A többiek között van, aki a Gólyák :lol: állásától :lol: tették függővé , ill. egyéb októl hogy jönnek-e vagy, hogy hányan.
Akik majdnem biztosra jelezte, hogy jön:
Tviky, Jiny, Marci-anyu, Kelimoni, Rkata, Gilice, Réce, Steiff, Töltike, Madri, Atan, Latimi, Matiba, Napsi, Kizsó, Amneris, Tirza, Simineni, Deva, Süni és családjaik
HA VALAKIT KIHAGYTAM NE HARAGUDJON SZÓLJON !!!!

A Tropicariumot nagyon élvezte tegnap a nagylegény. Folyamatosan sikongatott, utánozta a halakat és tátott szájjal bámulta a cápákat. Mi pedig Őt figyeltük :lol: A teknősnek integetett, puszit küldött, de megsimogatni nem merte. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos elég rosszak lettek a képek, de azért mutatok egyet a csodálkozó arcocskákból:
Kép

Lassan ébredezik Miklóska, megyek.
sziasztok: Süni

Ma a mamival "védőburkolatot" vartunk az ágyra, este hozok képeket. :P
renóca

Ildikó

A nagyágyban alvás szuperül megy :lol: Mondhatom jobban alszik Miklóska, mint a kiságyban :P
Olyan szép a családod :P Jó nézni a testvéres képeket. :P

Kelimoni, Gilice, Többiek :D
Képeket MÉG, MÉG!!!!! :lol:

Süni
renóca

Gabszi:
Elárulod? Meg aztán folytatnunk is kéne a tegnapi traccspartit! :-)

Süni:
Olyan jó, hogy gyakrabban írsz! :-)

Simineni:
Természetesen téma, csak nem akarom, hogy Lili legyen a főtéma!Azt, hogy mennyire szeretem minden nap megbeszéljük, tudja, hogy Ő nekem a legfontosabb és, hogy IMÁDOM! :-) Egy dolgot nem mondok el, azt, mikor éppen Lilihez megyünk, akkor egyszerűen dolgom van, és ezt Ő is könnyen elfogadja. Biztos nem lesz könnyű az egyensúlyozás, de majd folyamatosan támogattok, ugye?? :-)

Na, akkor a mai nap:
Reggel átvittem Marcit anyuékhoz és utána elindultam Battára. Úgy volt, hogy út közben találkozunk Apával, mert Ő hajnalban indult Ausztriából. Indulás után nem sokkal hívott, hogy valamivel elcsaphatta a gyomrát, úgyhogy az út mellett igyexik jobban lenni, viszonylag kevés sikerrel... :oops: Mondta, hogy 11 körül biztos odaér, várjuk meg. Én 9-re ott voltam a lányért, úgyhogy vettem egy nagylevegőt és elindultunk a kh-ba. (Emlékeztetőül: 1 éves sincs még a jogsim és nem ismerem a környéket...) 11-re oda is keveredtünk a kh-ba és ezt szó szerint tessék érteni, mert bár út közben egy kedves benzinkutas fiú felhomályosított, mégis sikerült eltévedni. :oops: Már Pesten voltunk, úgyhogy térkép segítségével majdnem odaértünk a kh-ba, de közénkállt egy erdő. :lol: Ott megállítottunk egy fiatal párt, akik miután hiába próbálták elmagyarázni, hogy merre menjünk, elvezettek minket majdnem a célig. Kalandos volt, megbeszéltük, hogy tájékozódási versenyre a közeljövőben nem nevezünk be... :-)
A kh-ban csináltak neki CTG-t, az eredmény alapján azt mondta az orvos, hogy, ha hétfőn is be tudjuk hozni, akkor még hazamehet. Mikorra végeztünk megérkezett Apa, vissza a kocsiba és irány Batta. Kiraktuk a lányt, utána vissza kh elé a másik kocsiért, utána pedig Marciért anyuékhoz. (Reggel 7-től vezettem...) Anyuék felé majdnem sírtam, mert Apa a lehető legbonyolultabb útvonalon kerülgette a dugót, amiről azt sem tudom, hogy volt-e, de az biztos, hogy én oda nem találok még egyszer. :-( Lényeg a lényeg: Lili még várat magára, és remélem tényleg nem fog rohanni, mert én csak térképpel és felvezetőautóval találok oda kh-ba, kb. 2 óra alatt... :-(

Egy dologra nagyon jó volt ez a nagy autózás, kettesben voltunk órákat és végig beszélgettünk. Annyira szimpatikus ez a lány most már csak attól tartok, hogy túlságosan megszeretem a végére és akkor nagyon nehéz lesz "elengedni".

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ildi:
Nagyon jók a képek, megmutattam Marciéknak is! :-) A fésüléshez mit szólt Veronika?? :-)

Süni:
Még nem mernék semmit sem mondani a talira, nagyon szeretnék elmenni, de remélem, hogy nem fogunk... :oops:
Mondjuk elég közel vagytok és, ha hamar születik Lili és akkor már nagyobb lesz és úgy gondoljuk és Marci is szeretné és Lili is kimozdulna, akkor lehet, hogy egy picurkát benéznénk. :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Akkor a beígért mamival készített"védőburkolat"amit nem vartunk :wink: hanem varrtunk :lol:
Az ágyvégi zsebek a plüssöknek. Kép Kép
És az apa által készített sámli :lol:
Kép
Most sajnos csak ezek feltöltésére volt időm, de igyekszem hétvégén is jönni. Szép hétvégét mindenkinek.

Süni
renóca

Sziasztok!

Borzalmas rossz kedvem van. :cry:
Apa csak vasárnap jön haza a horgászatból. :( Annyira megszoktam, hogy este - mégha későn is - hazér. És most itt vagyunk egyedül. Gergő is folyton az ajtót nézi, hisz már tudja, apa merről érkezik.
Felhívtam telefonon és megígértettem vele, hogy soha többet nem megy el ennyi időre. :( Ugye, milyen önző vagyok? :oops:

Ildikó: Bölcsi 5 percre gyalog. A játszócsopiban van foglalkozás is, illetve elfoglalják a gyerekeket koruknak megfelelően. Ami nem is olyan egyszerű, mert nagyon vegyes a társaság az életkort tekintve.
Lehet ott ebédelni is, nagyon ajánlják rosszul evő gyerekeknek.
Örülnék, ha tudnánk majd folytatni a megkezdett beszélgetést, számomra rendkívül tanulságos. :)
FP- Pampers játék kapcsán ma kaptuk az értesítést, hogy rövidesen küldik a játékokat. :)
Képek szupik. :)

Marcianyu: Jó hamar beneveztétek Lilit kalandos túrára. Ne aggódj, megoldod, hidd el, bármi történik. :) Valamiért hosszú időt kellett együtt töltenetek a lánnyal. :)

Gilice: a lányok nagyon édesek és a legjobb tempóban fejlődnek, hidd el. :) Éppen ma olvastam, hogy a gyerekek egymástól tanulnak a legtöbbet. :) Nálatok ez nagyon működőképes. :)

Simineni: örülök, hogy taliztunk ma. :) A meglepi pedig nagyon szuper. :) fel is próbáltuk. :)

Süni: Kicsi Süni nagyon ügyi, hogy nem szeretné már a kiságyat. Mekkorát fejlődött, amióta megtalálta igazi anyuciját-apuciját!!! :)

Gabszi:Ideje lenne utána nézni annak a sulinak. :D Főleg a konyhának! :D
Zsófival mi a baj? Lemaradtam vmiről?

Jinyvel beszéltem, Dóri szépen eszik. :) Jiny már kézzel-lábbal menne haza a kórházból.

Most nem vagyok vmi jó társaság, bocsi. :(

És egy fotó a törpikémről. :) Egy egykezes. :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Atan nem tudok pontos időpontot igérni, ez a kisasszonyoktól függ. Ismerve őket, egyből motorozni kell menni, ezért mondtam a 2-3 óra körüli időpontot!

Marci_anyu nem irigyellek. Ez volt a legnehezebb időszak a számomra, de ezen is túl kell jutni. :lol: A doki, ahova ctg-re járt a lány (sztk), folyton azzal ijesztgette a lányt, hogy baj van a babával és még aznap meglesz a baba. Egyből hívott és rohantunk a korházba. Ott az orvosom értetlenül állt a hírre, mivel nem volt semmi. Ezt 3 héten keresztül csinálta a kedves doktor (persze tudta a védőnő közreműködésével, hogy örökbe adja a babát, ezért volt a kitüntetett figyelem :twisted: )

Kelimóni annál nincs rosszabb, mint otthon lenni apa nélkül. Hétvégére csináltál programot? Nem jó otthon lenni ilyen hangulatban.

Gilice a lányok egyszerűen fantasztikusak! Alig várom a Sződi talit, hogy a saját szememmel is lássam őket!

Ildi_kó a fürdős kép nagyon tetszik! Egyébként közlekedni autóval és vonattal szoktunk. A bkv kilőve, mert nem babakocsibarát :cry: Kengurúval pedig a tömegközlekedés kicsit gázos. Autóval olyan helyekre megyünk, ahova könnyen eltalálok, mert egyébként Marci_anyuhoz hasonlatos a tájékozóképességem. Jinyékhez menet is eltévedtem, illetve továbbmentem, pedig térképen beazonosítottam a parkot. Így a Jánoshegyi kilátótól fordultam vissza.

Süni nagyon ügyesek vagytok. Mindig csodáltam azokat akiknek ilyen kézügyességük van.

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Madri: csináltam programot. :) Vasalok. :) Hajnali kettőig elpusztítottam egy csomót. :D

KépKép
KépKép
kelimoni

Süni: Olyan jók ezek a közös programok, igaz? :) Aranyos a pici kép! A védőhuzat nagyon szép, Viviennek is ilyen anyagból van ágyneműje és ovis-zsákja is ;) Apa készítette kissámli pedig egyszerűen szuper!!!!

Marci_anyu: Okos nagyfiam van ám, csak finoman fésülte :) Arra pedig vigyorgott a kicsilány.
Nagyon ügyes vagy autóvezetés terén is! Minden elismerésem a Tiéd, hogy így megoldottad a NAGY FELADATOT! :):):)

Kelimoni: Rossz lehet egyedül :( Nekem holnap megy el a párom, és csak jövő hét vasárnap jön haza. Mondjuk anyukám lejön, hogy ne legyünk egyedül, de nagyon fog hiányozni akkor is.... Ilyenkor mindig attól tartok, hogy nehogy valami műszaki probléma lépjen fel (villany, víz, gáz, stb.), mert én ilyen téren egy nagy nulla vagyok és igazából azt sem nagyon tudom, kihez fordulhatnék. Egyszer télen, amikor Romániába ment el egy hétre, a kocsi fűtése romlott el, szegény Vivien majd' megfagyott, mire beértünk az oviba, aztán ügyesen elvittem ám a kocsit a szerelőhöz, aki megjavította és baromi büszke voltam magamra, hogy megoldottam :)

Ma reggel szülőségből csillagos 1-re vizsgáztam :( Vivien hozott ki a béketűrésemből. Hétfőn, ahogy írtam is, voltunk Bp-en a C&A-ban, ahol szebbnél szebb ruhákat vettünk. Direkt vele vásároltam, mert tudom, hogy ha neki nem tetszik valami, akkor akármit csinálhatok, nem veszi fel. Na már most, vettünk ott egy tündéri micimackós hosszú ujjas pólót, hozzá egy kis boleró szerűséget, amit fel is próbált és mondta, hogy tetszik neki. Ma szerettem volna, ha azt veszi fel a farmerjával, merthogy imaházba ment apukájával és hát oda mégse menjen már mackóruhában.... Na, olyan hisztit levágott nekem, hogy ő azt nem veszi fel, mert nem tetszik neki :( Akárhogy győzködtem, beszélgettünk, aztán kiabáltam, erőszakkal ráadtuk, de persze ő győzött, mert annyira ordított és hisztizett, hogy úgy el sem lehetett indulni vele :( Levettük, felvett egy másik pólót nagy hüppögve és az új szép ruhát zacsiba téve odaajándékoztuk egy gyülekezetbeli kislánynak. Most már utólag látom, hogy felesleges volt nekem is így felhúznom magam, de akkor olyan ideges lettem, mert ha mondta volna az üzletben, hogy nem tetszik neki, akkor nem vettük volna meg, vettünk volna helyette esetleg mást :twisted:
ildi_ko

Ildikó! Ízig vérig csaj.....
Nemsokára a teli szekrény előtt fog állni, és közli, nincs semmi ruhám, amit felvehetnék!!!!!
szuperboszi

Ennek most vigasztalnia kéne engem, Boszi? ;)
ildi_ko

Sziasztok!

Bocsika hogy iderondítok, de nem állhatom szó nélkül!

Zabálni valók a gyerekek!!!!!!!!!!!!! :lol: :P :lol:

Marci-anyu: Drukkolok nektek! :lol:

KépKép
ancsúr

Nem, csak készülj:)
Egy hisztis 9 éves példányból indulok ki....
De amúgy imádom, mostanában a 13 éves, dupla súlyú bátyja szekrényéből öltözködik, és még csak 9 éves, mi lesz még itt....
szuperboszi

Ez nekem is ismerős az én 8 és fél évesemnél, bár a bátyja ruhái nem jók rá, mert 40 cm van köztük, de a válogatás nálunk is napi rutin. Ma este épp a pizsamát kellett nagy gonddal eldönteni, hogy micimackós, vagy kutyás legyen.
simineni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?