Matinak és az édes egyfogas Mátébabának boldog névnapot kívánok!
Gilice, nagyon aranyosan áll Janka! És azok a lábak!
Az Pancsimanó a kádra szerkesztve? Én is szeretnék ilyet, csak azért kérdezem.
Marcianyu, hát nem könnyű, amit kérdeztél. Még sokszor lesz olyan, hogy majd megőrülsz ettől az érzéstől:most melyiknek kedvezzek? Főleg, ha egyszerre lesznek éhesek pl. Most a kismanó ordítson, vagy Marci egyen később?
Vekerdy Tamás azt vallja ( és én nagyon szeretem minden gondolatát), hogy mindig a nagynak kell kedvezni, őt kell jobban szeretgetni, Ő a sérülékenyebb . A pici baba még nem érti a szavainkat, a mozdulatainkból a simogatásból és a gondoskodásból következtet arra, szeretjük. A nagyobb viszont ért mindent. Én mindig azt mondtam Balázsnak, amikor azt kérdezte Zsófit jobban szeretem-e, mint Őt, hogy: Hogyan szerethetném jobban, hiszen etetni kell, pelusba kakil, ordít, ha kell neki valami.... ( mondtam szavakkal, miközben Zsófit ringattam...és a fülébe súgtam utána: bocs, Zsófi!
) , és Ő bezzeg már milyen okos nagyfiú! Olyannyira, hogy rengeteget tud már nekem segíteni. Pédául Ő segített fürdetni Zsófit ( néha katasztrófaközeli élmény volt), de olyan büszke volt magára! Ez bejött, már nagyon rég kérdezte meg utoljára kit is szeretek jobban.
Ja, és ugye ott volt a szőrősunoka: Maciúr. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem ennek a derék medvének a sok segítséget, és megköszönjem, hogy hagyta magát pelusozni, öltöztetni és etetni.
Remélem, csak holnap reggel olvasod el, amit irtam, mert ez azt jelenti: aludtál!!!
Keli, jó a játszócsoport. Én is próbálkoztam Balázzsal ilyesmivel, de túl sok betegséget szedett össze, és azt gondoltam kicsi még az immuntréninghez. Remélem Gergő jól viseli majd!
Süni, nekünk azért is jött be nagyon a nagy ágy, mert olyan jól oda lehet bújni a gyerkőchöz benne.( A kiságyban ez kissé bajos!)
...és Te bújsz oda, nem Ő jön a Ti ágyatokba! Így, ugye az elvek is megmaradnak!
Zsófi sajnos beteg, hasmenése van, elég durva.Állítólag valami vírus. Kicsit aggódom, azért csak kicsit, mert délutánra javult a helyzet, és jó szokásához híven rengeteget evett, így kiszáradni biztosan nem fog. Kicsit félek a holnapi naptól, remélem jobban lesz!
Most következik Kizsó feladványaihoz hasonló megfejtendő:
Mi az?
Balázst kérdeztem, mi volt az ebéd az iskolában.
Egyik nap:
lekváros káposzta
Másik nap:
Lepényleves+cukros káposzta
Leszámítva, hogy kissé túlzónak tartom a káposzta előforulását
, mi lehet ez a gasztronómiai csodasorozat?
Bevallom, én csak egyre jöttem rá, a többi megoldást apa szállította.
Még egy aranyos. Este meséltem Balázsnak, és a mesében szerepelt egy csizmadia. Kérdeztem tőle, mit is csinál a csizmadia. Válasz: Csizmákat szaggat. Mondjuk így?