Bocsánat, ha valamire nem válaszoltam, de annyira ritkán tudok felnézni ide és akkor nincs idő minden egyes topicot végignyálazni. Szóval, ha jól gondolom, akkor a Murphy-s szülök törvénykönyvére gondolsz. Sajnos régi darab, de irj egy emilt a cimeddel és szivesen elpostázom.
hiszti: Valóban az ember egyre immunisabb az roditásokkal szemben. Szerintem egy dologra kell vigyázni, hogy ha tényleg baja van, azt felismerjük és segitsünk nekik. Igy a gyerek tudni fogja, ha baj van, számithat ránk és ha igazándiból nincs nagy baja, akkor el fogja hamarosan foglalni magát mással. Feltéve, ha kibirjuk a köztes időt

id. testverek: Van egy nagyon kedves ismerösöm, akinek van 3 fia es 1 lanya. A kislany Dorcsival egy idös (4 nappal fiatalabb). Ez a kicsi lany joval elobb csinalt mindent, mint az enyem. En azt gondolom, hogy az idosebbektol tanulja. (De hogy mitol jottek elobb ki a fogai?

Kedves Trixy! Dorcsi is imádja az autókat! Séta közben is imádja nézni őket, de autózni is nagyon szeret. Odakint olyan nagy tér van, nem győz mindent megnézni benne. Én is igyekszem kivinni őt amikor csak tudom, mert nagyon szereti.
Kedves Bigacsiga! Remélem azóta már mindenki jobban van. Üdv mindenkinek Bea