Sziasztok!
Bucsek!
Üdv köztünk, remélem jókat fogunk majd beszélgetni!
Szerintem sem testvérféltékenység ami nálatok van. Ádám még kicsi lenne hozzá, bár te ismered őt a legjobban. Valóban ilyenkor hisztiznek rendesen. De még örülhetsz, hogy csak mostanság kezdődött, mert nálunk a lány már néhány hónapja műveli ezt a fajta modort.
Bár mi még nem tartunk szobatisztaság terén szinte sehol, de szerintem semmiképpen ne eröltesd a dolgot. Ha úgy érzi a kiskrapek, hogy ő mégsem szeretné most a bilit, akkor nem bántsd emiatt. Majd jövő nyáron megint meg lehet próbálni, vagy ha nem is nyáron, de egy 1-2 hónapig szerintem ne nagyon zargasd emiatt.
Az tény, hogy jobb lenne csak egy pelusos a háznál! Nálunk is csípném, ha így lenne, de a lány nálunk nem szól mindig, hogy van valami termés a pelenkában. Így csak szaglás alapján tudom beazonosítani a dolgokat...
Nagyon szépek a gyerekek!!!
Boeske!
Jó lehet ez a ringató! Én is szivesen vinném ilyesmikre a gyerekeket, de szerintem Lilivel nem bírnék, állandóan elrohangál, nem igazán lehet lefoglalni...
Nálunk most helyzet van. Bulcsú már tegnapelőtt este óta lázas. Pontosabban néha felmegy a láza, néha meg csak hőemelkedése van. Mindemellé megy a hasmenés is rendesen. Szegénykémet borzasztóan megviseli a fogzás. Az a durva, hogy nála 8 fog van megduzzadva.
Tudom, ez most hihetetlenül hangzik, de tényleg így van. Az alsó kettő már nagyon fehér, de még azok sem akarnak kibújni. A mellette levő kettő, és a felső 4 meg duzzadt, érzem, amikor bekenem a fogát. Lilinél nem volt ilyen. Neki a 3 egyszerre kibúvó fog volt a max. Ha jól érzem, és valóban gyors egymás utánban fognak kibújni a fogacskák, akkor le a kalappal a kicsi fiam előtt. Bárcsak már vége lenne. Most már ott tartunk, hogy nem lehet letenni sem. Most is sír, mert az apja betette a hordozóba, pedig ott szeret lenni.
Napközben nagyon keveset alszik. Ha cicin elalszik és elviszem a kiságyába rögtön felébred. De hát én meg nem lehetek leszögezve a kanapéhoz 1-2 órára egy másik gyerek mellett... Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Lehet, hogy el kéne vinnem dokihoz?