De jó, hogy így pörög ez a topic

Nikinozso!
Nekem megvan a Gólyamesék, nagyon nagyon ajánlom mindenkinek

Igazából én arra lettem volna kiváncsi amire te emlékszel, ahogyan te láttad a dolgokat, egyes történeteket ami nagyon a szívedhez nőtt...
Bár ahogy látom, tényleg nincs időd, munka mellett a sok unoka, akik gondolom teljesen lekötnek

1 % : Sajnos a férjemmel minimálbéren vagyunk (per pillanat) papírilag, így mi nem tudtunk adni, de az áprilisi találkozóról jó néhány nyomtatványt elhoztunk ezügyben, szétosztogattuk olyanok közt, akik valóban oda is adták! ennyit tudtunk tenni...
Renóca

Látom lelkivilágban nagyon egy húron pendülünk...
Ha hiszed ha nem napok óta verset mondok magamban a gyermekemhez... Más stílusban mint a tied, de mondanivalójában nagyon-nagyon hasonlót

Úgy látom téged is kikészít a tudat is, hogy várni kell még mindig... Én sem bírom már sokáig úgy érzem, pedg ki fogom bírni, hiszen mást nem tehetünk, sajnos

Szenvedni azt most nagyon tudok, már annyira örülök, és mégis elgondolkozok, hogy de hát...
Szóval babycuccot már nem merek venni, hisz nem tudni mekkora baby lesz, és hogy kisfiú vagy kislány... De hát én már kismami vagyok, és mégsem lehet...(ááá

DE lehet venni újságokat

Már nem zavar a terhesség látványa, ezekben az újságokban.. pedig régebben nem bírtam volna... Mostanra már teljesen természetes, hogy nekünk nem úgy jön majd

Amneris!
Puszillak téged is

Pusszancs mindenkinek, napsütéses, szellős hétvégét nektek