Na! Január óta senkinek nem volt aranyere?????
Hát nekem igen!!!!
Volt már korábban is, sajnos családi örökség!
Két éve 4 hétig voltam vele táppénzen, már meg akarták műteni, de egy sebész(!!!!) felírt vmi csodakúpot, ami 1 hét alatt rendbetette!!!! De azt terhesség alatt nem lehet alkalmazni, mert rengeteg szteroid és érösszehúzó van benne!!!!
Most a terhességem elejétől jelentkezett, pedig nincs problémám a rendszerességgel (napi 2X győzedelmeskedem, és az állaga is normális. A párom a heti 2-jével csak irigykedik!

)
Természetesen mindenre az van írva, h. terhesség alatt nem alkalmazható (kiv. Sperti ill. Reparon, de ezek nálam sajnos nem értek semmit!)!!!!!
Óvatos Aurobinhasználattal kordában tartottam egy ideig, azonban a gyümölcsszezon beköszöntével a refluxom miatti napi fél liter tej sajnos kellemetlen következményeket eredményezett.
(Én is bizonyíthatom, h. nem csak a szorulás okoz aranyeret!!!!!)
Plussz éppen sokat kellett mászkálnom és állnom, úgyhogy piszkosul bethrombotizált (kialakult benne egy vérrög és ilyenkor őrületesen tud fájni!

).
Kivettem egy napot feküdni és amikor éppen tudtam ülni, akkor kutattam a neten a megoldás után!
Nagy nehezen megtaláltam a Detralex nevű filmtablettát!
Rohadt drága (5000 Ft/60db), de csodákra képes!!!!
3 nap alatt rendbehozott (3X2/nap 4 napig, majd 2X2/nap 3 napig a kezdő adag!), elmúlt a gyulladás és teljesen visszahúzódott az aranyerem!!!!
Azóta nem szedem folyamatosan, mert ahhoz kissé drága lenne (2X1/nap !), de amint érzem a kezdőtüneteket (viszketés, bizsergés) v. elkap a fo..ás, azonnal beszedek 2X2-t! Ez megállítja az aranyér kialakulását!
Meg az is ha WC után váltott, hideg-meleg vízzel lemosod a célterületet! Hogy mit kensz rá a kiszáradás elkerülése érdekében, az szerintem mindegy (még akár a disznózsír is jó lehet

)
Én még annyit tettem a gyógyulás érdekében, h. éjszakára a fenekem alá tettem egy szélesebb lapos párnát, ezzel javítva a vénás visszaáramlást! Én tudtam így aludni! Csökkenti a lüktetést is!!!!
Nálam ez vált be!!!!