Mikor megszületett a Ricsi, nem tudott egyáltalán cicizni. Keresett szegény ezerrel de mikor odatettem neki a mellem csak nézett bambán. A korházban a védőnő azt mondta hogy a nyelvét szívja és ezért nem tud mit kezdeni a cicivel. Nekem kellett megtanítanom úgy hogy a mutatóújjammal benyúltam a szájába a nyelve közepéig kb. és próbáltam rávezetni, ez kb. annyit tett hogy picit huzogattam ki-be az újjamat és hát nekünk ez bevált mert a harmadik napra már akkora szopási ingere volt hogy cumi kellett

Amúgy nálunk is hasonlóan mennek általában a cicizések, a reggelivel általában nincs gond de a nap folyamán harcolunk egymással. Talán annyiban térünk még el hogy a Ricsi addig szopizik míg ömlik a szájába a tej de mikor már dolgoznia kéne akkor csak odateszi tátva a száját és kész. Persze hamar felkapja ezen a vizet és utána már nem lehet mellretenni. "Szerencsére" nálunk a cumisüveg nagy favorit, felcsillan a szeme ha meglátja így ha muszály tudok kiegészíteni.
Tudom hogy most badarságot fogok írni, de én kipróbálnám azt hogy olyan cumit teszek az üvegre amin csak úgy magától folyik ki a tej és nem kell szívnia. A Ricsiből kiindulva ha folyik a szájába a tej csak úgy nyeli mint kacsa azt a bizonyos nokedlit.
Meg próbáld azt is ki hogy nem húzod ki az újjad hanem melléteszed a cumisüveget és ha már húzott rajta egy kettőt csak akkor veszed ki óvatosan hogy ne vegye észre. Nálunk is van ilyen csak a Ricsi a saját újját szopja én meg betolom mellé a cumisüveget. Mondjuk az jóval kisebb újj mint egy felnőtté de hátha befér a szájába és nem veszi észre.
Amúgy ne haragudj de én csak okoskodni tudok, igazából nem vagyok egy nagy szopimester. Sajnos.