Na itt vagyok!
Igaz alvás nélkül, de jobb kedvűen. Ez van el kell fogadnom.
Megcsináltam a költségelést
Majd csak hónap vége lesz egyszer
De disznóság amit csinálnak. Hogy őszinte legyek egyet megfogadtam. Lombard lizinggel soha nem kötök szerződést. Érdekes módon a Porsche bankkal és Erstével sose votak gondjaink. Van most Erstés Lizingünk is, megnézte az okmányirodában a csaj, de ha az letelik, azért nem kell plusz fizetnünk, hiába lizing, mert az Erste csak opciós jogot iratott be. Azt meg csak kiirják. De van még 2 Lombardos autónk
bár csak az egyik lizing, a másik részlet.
HA Erstés csekk jön, akkor a mindenkori euró árfolyamon számolnak és mindig kevesebbet fizetek, mint amit szerződésbe kötöttünk.
Lombard meg mindig küld csekket kamatváltozás cimen és közben meg az euró árfolyam változásból jócskán van túlfizetés. A múlt héten már berágtam, hogy nem akarták engedni, hogy felhasználjam a túlfizetést, csak 2 év múlva, ha az utolsó autó is letelik. NAgy harc árán végül annyival kevesebbet kellett fizetnünk. Bár lehet, hogy a telefonszámlám épp annyit fog rugni. Meg a hab a tortán, hogy nem akarta kiadni a törzskönyvet, mert a másik autó eztán esedékes diját még nem rendeztem. Azt ami még nem volt esedékes!!!! SZóval most kigyót békát küldtem rájuk gondolatban
Fogorvos: apa márciusban kinlódta meg. 1 1/2 hétig szegény alig evett valamit
De van szép foga (alsó potom 200000 ftért) De legalább működik, bár pofánvágni nem szabad
Bea!
Hétfőn én is nagy generáloztatok. Festés mázolás. (fodrász és kozmikus
) Hát elő kell venni a tudományt, hogy embert varázsoljanak belőlem.
Lányok!
Az én kis filteremen nem viccelődni
nagyon jól ki van áztatva, mert tudjátok, hogy én is smucig vagyok!
Bár a wc papir sem olcsó mulatság
De most vannak jó kis Lombardos papirjaim
Orsi!
Tudod, hogy tetszenek a dogaitok, csak éppen forrt az agyam, mert akkor telefonált apa.Bocsi!
De hát láthatod, hogy megnéztem! Az is egy jó pont nem? Na csak egy ici pici piros pontocskát kaphatok?
ÉS JELENTEM BÁNATOMBAN FELFALTAM A MARADÉK CHILIS BABOT! Remélem, hogy már meg lesz a másik cici is és jön Scherock Holmes és bebizonyitja, hogy apa ártatlan!
két gyerekkel csak hülyén néznék ki beszélőn!
NA megyek!
Mindenkinek jobb napot, mint az enyém!
Pusz: Andi