Új privát üzeneted érkezett!

Bocs Lányok, de elhúzok aludni, mert nagyon kiakadtam.Kép
Azért hogy a nevünkről átirják a nevünkre az autót potom 56000 ft kértek. Még jó, hogy amikora hitelt felvettük egyszer már ezt kifizettük. Ezek a lizing örömei. Hiába mi voltunk a forgalmiban, akkor is kifizettetik. Most másodszor. Meg apa számlázott. Jó szarul, igy most fől a fejem, hogy melyik költséget hovatudom csoportositani Kép
Szóval ez nem az én napom Kép

Majd jövök, de alukálok egyet, hátha jobb kedvem lesz Kép Hátha nem csak fél cicik, hanem megoldások is az eszembe jutnak.Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

Jó és pihentető alvást!
Miért van az hogy ha se szó, se beszéd eltünsz, akkor soha nem jó hírekkel térsz vissza?
autó, számla KépKépKépKép

Álmodj SZÉPEKET! KépKépKép

Kriszta!

A téjbegrizt alapvetöen szeretem, de már a múlt héten is volt nálunk. Ugyhogy most nem kívánomKép
(Csak tudod smucig vagyok és inkább megeszem mint kidobjam!KépKépKép)

puszi

E.
eve

Andi!
Ez jó durva, de sajna ismerős Kép Az előző autónkat mi is lízingeltük, de hülyeség volt, mert mi költségként nem is tudtuk leírni a havi lízingdíjakat (mivel nem vagyunk vállalkozók). És mi is 2x fizettük ki az átírást. A mostani kocsit viszont részletre vettük, így rögtön a mi nevünkre írtak mindent, így most nyáron már nem kellett átíratni.
Gondolom, van könyvelőtök. Ő nem tud segíteni a költségelésben??

Pusza
K.

Kép
lujzika

Szegény apaKép A fogorvos gondolatától is kiráz a hideg, meg a pénztárcámat isKép Tavaly hozattam rendbe a pofimat potom 100 pénzért, pedig csak egy fogam hiányzottKép A mellette levőt is ki kellett húzni, meg ugye jobbra balra egy-egy az már rögtön négyKép Egy kis gyökérkezelés, fogkőeltávolítás stb. amikor megláttam, hogy mennyi a vége, azt hittem dobok egy hátastKép Kellett nekem fog, pláne porcelánKép

Kriszta!
Akkor megnyugodtamKép Nem mertem neki még többet adni, mert csak kb. 3 hete eszik főzeléket, pedig lehet, hogy még férne beleKép

Andi!
Mi van??? Ezek nem normálisak!
Mi egyszer Zoli motorjával szívtuk megKép Ő volt az első tulajdonos, ő helyeztette forgalomba, rendben megcsinálták a forgalmit, nem is volt gond az első műszakiig. Akkor derült ki, hogy elírták anno a motorszámot, meg vele együtt az alvázszámot is (motoroknál ugyanaz), elmentem a rendőrségre, akkor még ők csinálták, erre közölték, hogy 8000. Mondom, mi? Új forgalmit meg törzskönyvet kell csinálni és az 2*4000... Ők ba..ták el, és én fizessem ki, de kénytelen voltam. Azóta minden ilyet végignyálazok még mielőtt eljövök az ügyintézőtől, mert ha tíz perc múlva veszed észre akkor is neked kell kifizetniKép

Pusz
Vendég

Na itt vagyok!

Igaz alvás nélkül, de jobb kedvűen. Ez van el kell fogadnom.
Megcsináltam a költségelést Kép
Majd csak hónap vége lesz egyszer Kép

De disznóság amit csinálnak. Hogy őszinte legyek egyet megfogadtam. Lombard lizinggel soha nem kötök szerződést. Érdekes módon a Porsche bankkal és Erstével sose votak gondjaink. Van most Erstés Lizingünk is, megnézte az okmányirodában a csaj, de ha az letelik, azért nem kell plusz fizetnünk, hiába lizing, mert az Erste csak opciós jogot iratott be. Azt meg csak kiirják. De van még 2 Lombardos autónk Képbár csak az egyik lizing, a másik részlet.

HA Erstés csekk jön, akkor a mindenkori euró árfolyamon számolnak és mindig kevesebbet fizetek, mint amit szerződésbe kötöttünk.
Lombard meg mindig küld csekket kamatváltozás cimen és közben meg az euró árfolyam változásból jócskán van túlfizetés. A múlt héten már berágtam, hogy nem akarták engedni, hogy felhasználjam a túlfizetést, csak 2 év múlva, ha az utolsó autó is letelik. NAgy harc árán végül annyival kevesebbet kellett fizetnünk. Bár lehet, hogy a telefonszámlám épp annyit fog rugni. Meg a hab a tortán, hogy nem akarta kiadni a törzskönyvet, mert a másik autó eztán esedékes diját még nem rendeztem. Azt ami még nem volt esedékes!!!! SZóval most kigyót békát küldtem rájuk gondolatban Kép

Fogorvos: apa márciusban kinlódta meg. 1 1/2 hétig szegény alig evett valamit Kép De van szép foga (alsó potom 200000 ftért) De legalább működik, bár pofánvágni nem szabad Kép

Bea!
Hétfőn én is nagy generáloztatok. Festés mázolás. (fodrász és kozmikus Kép ) Hát elő kell venni a tudományt, hogy embert varázsoljanak belőlem.

Lányok!

Az én kis filteremen nem viccelődni Kép nagyon jól ki van áztatva, mert tudjátok, hogy én is smucig vagyok! Kép Bár a wc papir sem olcsó mulatság Kép
De most vannak jó kis Lombardos papirjaim Kép

Orsi!

Tudod, hogy tetszenek a dogaitok, csak éppen forrt az agyam, mert akkor telefonált apa.Bocsi!

De hát láthatod, hogy megnéztem! Az is egy jó pont nem? Na csak egy ici pici piros pontocskát kaphatok?Kép

ÉS JELENTEM BÁNATOMBAN FELFALTAM A MARADÉK CHILIS BABOT! Remélem, hogy már meg lesz a másik cici is és jön Scherock Holmes és bebizonyitja, hogy apa ártatlan! Kép két gyerekkel csak hülyén néznék ki beszélőn! Kép

NA megyek!

Mindenkinek jobb napot, mint az enyém! Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Lányok! Hol vagytok???

Andi!
Nem semmiKép Ennyit a LombardékrólKép
Én is mondtam a barátnőmnek tegnap, hogy jól kapja össze magát csütörtökre, mert csodát kell tennieKép

Mutizom a képeket, de egy kicsit sok leszekKép

Kép

Itt még Bettike egyedül is boldogult...

Kép

Már a háttérben a segítség...

Kép

Küzdelem 1...

Kép

Küzdelem 2...

Ezek pedig a szállodában készültek, sajna a belseje még nincs kész de...

Kép
Egy szerény szobabelső

Kép
Egy bevilágító a sok közül

Kép
És egy ajtó

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Hát nem vasaltam túl sokat, mert el kezdett fájni a pocim, de rendesen, és tartok tőle, hogy ez egy petefészek-gyuszi lesz Kép Most ez nagyon hiányzott, nem akarok itt dokihoz menni Kép
Ráadásul apa sincs itthon Kép

Andi!
Jó kis cég ez a Lombard Kép Nekünk most a Postabanklízingnél volt szerződésünk, a mienk CHF alapú volt, és három éven keresztül majdhogynem azonos összegeket fizettünk havonta.

Azért holnap számolj már be léci-léci, hogy mi jót álmodtál a maradéktól Kép
Apa jó kis önvédelmet választott KépKép

Bea!
Jó kis fürdetés lehetett Kép De Zsófi egész jól bírta a gyűrődést, nem ? Kép
Szerény kis szállodácska lehet Kép Tartok tőle, hogy nem fogunk odaszokni Kép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Kriszta!

Tényleg jó a szálloda, de hogy tőlünk nem gazdagodnak meg az is biztos!Kép

Önvédelem: azért még van rajta ütnivaló szabad felület! Kép Tudod én verem is az uramat, amikor iszok Kép Olyankor vagyok megerősödve Kép

Bea!

Szép munkát végeztek apáék! Le a kalappal!

A képeken nagyon szépek vagytok!
Szegény gyerek elölről hátulról öltöztetik! Kép Igy nem tart egy kicsit tovább ? Kép

Fürcsis a hurkákkal haláli Kép

NA megyek, mert nálunk huncut manó van. A gyerek mindent elfelejtett amit eddig tudott, csak a fintorokat nem Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok

Nagyon jók a képek csajokKépKép

Mi túl az oltáson ez a kettő elég sok volt, plussz a sabin csepp. Anna egy hős, bár űvöltött, de a végén megnyugtattam, de Apját sikeresen lepisilte még a vizsgálóbanKép úgyhogy a dolog úgy nézett ki mintha Apa bepisilt volnaKépKép

Elég nyügi volt, majd hamizott és azóta alszik. Még az oltáskor kapott egy kúpot és majd a fürdésnél láz mérés de éjjelre megint adnom kell nekin egy fél kúpot. Remélem nem lesz már holnapra semmi baj. Lába borogatva, kissé bedagadt.

Nálunk a gép letiltott délután úi. a router tele volt a megfogott vírusokkal és már nem bírta, így nem engedett fel inkább biztonsági okokból a netre.

Bea,
Akkor most mikor is kaptok oltást????

Andi,
Azért ez nem semmi,Kép és amúgy át kell íratni???
Az álmod az kész horror, ne egyél többet lefekvés előtt chilis babotKép

A babszik nagyon édesekKépKép:

Tegnap renováláson voltam, mostmár én is a szőkésebbhez állok közelebb, a satír révén lassan teljesen szőke leszekKépKép

Lujzika,
Apa még ma is szabin volt, és a jövő hét péntekétől végig jan 5-igKépKép
Most el, mert kissé szalad a lakás majd még jövök.
pusz
K
kika

Sziasztok!

Mi ágyóban vagyunk.
Viszont nem vagyok megelégedve veletek!Kép
Meli?????
HAjni????
Hugi?????
Chello???
Hol vagytok? CSak nincs baj?

Kika!
Anna jó csaj! Apa pisi Kép Bizti megérdemelte.Kép
Enyimé Anna meg állandóan lebüfizi. Főként ha piros melegitő alsója van rajta.

Tán még mindig a lakás után futsz? Nagyon mozgékony lehet, hogy nem kerültél elő!

Eve!

Apa jól van? Orsi?????

Bea!

Apa elsápadt, amikor meglátta a képeket! Azt mondja, hogy na Te is jókkal barátkozol, ha ilyen helyen laknak Kép

Krisz!

Remélem, hogy meglesz a másik cici is a nővel együtt. Majd berakom az első cici mellé a szekrénybe. De azért bizok, hogy ártatlansága kiderül, mert ekkora ügyet nem fog Kika ingyen végigcsinálni Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Drága Kriszta!

Most is bocsika, hogy egy nappal később köszöntöttelek meg!

Igy most Eszterkén pótolom, aki holnap lesz FÉLÉVES!

Sok puszi Neki!

Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

De drága vagy!!! KépKépKép És hozzá gondolatolvasó is, mert ma szinte ma egész nap a Micimackót énekeltem neki, és most a monitoron meg is mutattam! Olyan tündérien vigyorgott rajta Kép

És ez a kis tündér előzetesen a szülinapjára nekem adott ajándékot, mert ma már többször a hasáról megfordult a hátára is Kép

Kika!
Hős Anna KépKép Pisi apának Kép Remélem, könnyen vészelitek oltás után is Kép
Nem irigykedem a szabi miatt, mert most először Karácsonykor végre Andris is szabin lesz velünk 2 hétig Kép

Most megyünk fürcsizni, aztán ha tudok, még jövök!

Puszi mindenkinek!
K.

Kép
lujzika

AndiKép

Jól van na, ne tessék már így lehordani!Kép
Jöttek a maradék (eszetlen) sógornőmék köszönteni, meg sétáltunk nagyot a leányzóval, játszottunk, huncutkodtunk, szóval ma nagyon-nagyon babázós voltam. A leányzóm egyész nap csak vigyorgott, be nem állt a szája, csak akkor mikor aludt. Most is már húzza a lóbőrtKép

Íme a bizonyíték, hogy a nagylány már kanállal eszikKép
Kép

Ez a "miért nem hagysz már tévézni az apával" kép:
Kép

LujzikaKép
Boldog hófordulót holnapra EszternekKép Kérünk majd féléves képeketKép (a mai nem ér, az még nem annyiKépKépKép)

BeaKép
Oltás: hát ez jó lehetett, gondolom jót nevettél magadon.

KikaKép
Ügyes volt Anna, pláne apa célzásbavételével! Az én lányom is állandóan az apját pisili le, engem még egyszer semKép

Lassan át kell nevezni a topikot: szőke-iszákos-eszement-tyúkok topikjaKép
AndiKép Nem akarsz szőkülni???

RamiKép
Tündéri a kis MikulásotokKép Még jó, hogy krampusz nem járt hozzá, mi???Kép

EveKép
TejbegrízKép Eszembe juttattad a múlt hetetKép Nekiálltunk kenyeret sütni gyorsprogramon, hát a kutya járt jól, mi kenyér nélkül maradtunk. Mit volt mit tenni, gyorsan csináltam tejbegrízt, mert hát éhen nem hallhatunkKép

Nalika?

Kaptok egy fürcsis képet isKép
Kép

Ja, meg egy szőke liba a lányomat fogdossaKépKépKép
Kép

Puszi:
Meli
Bnm

Meli!

Nem elég, hogy dila vagyok még szőküljek is? ÉS a férjvadász hol marad? Kép

Nagyon szépek vagytok! És tényleg esztek kanállal! Kép De miért kened össze igy a gyereket tejpéppel? Nem szégyelled magad??? Kép Kép Kép

Remélem a sógornő nem akasztott ki Kép

Krisz!

Tudod, hogy gondolatolvasó vagyok! Szóval nem csinálhatsz bármit, mert Te külföldön vagy! Kép

Megyek ágyóba apa mellé!

Hajnikám!
Hol járol???? Remélem, hogy rendben minden nálatok!

Ssép álmokat Mindenkinek!

A.

Andi
Kép
mucska

AndiKép
na jó, még belevesszük azt is a névbe, de szerintem már olyan hosszú lesz, hogy letiltanak minket innen a babanetrőlKépKépKép

Egyébként nem én kentem össze a lányt, hanem az apjaKép (de én is így szoktam, sőt, ha emléxel még én az orrába is szoktam rakniKépKépKép)

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Meli
Bnm

Jó reggelt!

Tegnap kicsit depi voltam, nem is jöttem rontani a hangulatot Kép

Apa bevállalt egy jó kis melót két ünnep közére és kitört a családi háború (mármint én hadat üzentem) hogy ez azért már mégis túlzás Kép

Kukac kekeckedik, huncutkodik, szóval igazi gyerek Kép

Eszternek nagyon-nagyon boldog szülinapot!!

Megyünk ma dédit látogatni persze Mazsival, mert apa dolgoz, de úgy döntöttem nem várok rá örökké, megyünk kettesben csavarogni. Meg apának megvesszük az ajándékát Kép

Hétvégén meg jönnek a párom keresztszülei látogatóba, itt is alszanak valszínű, én meg kb. kétszer láttam őket, elég érdekes lesz.

A pelenkázó tatyit illetőleg fogalmam sincs, hogy milyet szeretnék, de mikor anyuékhoz nyolc szatyorral elindulok valahogy mindig jó ötletnek tűnik Kép
Tegnap néztünk szekrényeket, meg etetőszéket, hát teljesen rosszul lettem az áraktól Kép Lehet hogy nagymaminak még dolgoznia kell egy kicsit hogy meglegyen az a bútor Kép

Meli ez a kölyök gyönyörű Kép
Tegnap tudjátok mit mondott nekem egy p...a a lépcsőházban? Kislány? Nem, kisfiú. Ilyen szép arccal? Tiszta pazarlás Kép

Hisztimentesszépnapot!
Hugi
Amatőr

Hugikám!

Ne depizz!!!!!! Kérlek! És sose rontod a hangulatot.Kép

Apa Kép meg fogjuk szidni, ha igy folytatja!
árak: förtelmesen magasak.
Pelenkázótáska: nekem spec mindig útban van. Olyan nagy és nekem nem sok minden fér bele. Ez amit a Corába lehet kapni (CAM márkájú) Én spec csak akkor viszem, ha halaszthatatlan. De biztos van akinek bejött! Lásd Hajnit.
Szóval ha szeretnéd, akkor csak rajta!!!!!!

Neked sem egyszerű esetek a szomszédaid! Kép

Menjetek csak MAzsival. Tényleg nem várhattok apára, mert akkor szegény gyerek majd 18 évesen jut ki otthonról. Mazsika nagy és jó kisfiú és menjetek. Ramit is mindig erre biztatom.
Az enyém apa itthon van és mégis nehezen jutunk el együtt valahova. Igy én is beszoktam rágni és megyünk ketten a kiscsajjal!

Melikém!

Ahogy az orrába dugtad annak idején, abból gondoltam, hogy Te vagy a bűncselekmény elkövetője megint. Csak közben gyantáztattad a kezed, hogy apára kenhesd Kép mert ugye 3 képpel lejjebb, már olyan igazi női kezekben van a gyerkőc. Tudod ott ahol egy szőke nő fogdossa Kép

Gyerekek!

Nem álmodtam semmit Kép Lehet, hogymert halálos éhes voltam éjszaka?
Ma kakaós csigát fogok sütni jó sokat!

Megyek mert Anna ébred!

Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

GYerekek!
Anna még nem ébredt fel. Fennt volt 1/4 7kor, de akkor visszatakartam és otthagytam. Nem sirt, henem szépen visszaaludt. Azóta durmol. Eddig azért nem szokott aludni.
Remélem, hogy nem kismaci lett belőle Kép és nem alussza át a napot.

Látod Hugi, Kika! Igy kell csinálni Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi nem cserélünk pár napra gyereket? Kép

Mi már régen felkeltünk, ettünk, boltba is voltunk, már az erkélyen durmol Kép

Ő szerintem olyan mint én, pacsirta. Este korán fekszik, reggel korán kel Kép Apát bezzeg tíz előtt nem sokszor látom ébren Kép

Még mindig taknyos. Most vettem neki orcseppet, meg valami gyógyhatású bekenős vackot, ami állítólag megkönnyíti a légzést, a hátát kell bekenni vele. De ha nem javul, legkésőbb pénteken kihívom a dokinénit. Csak az a ciki hogy én is taknyos vagyok, lehet hogy én fertőztem meg Kép

Andi akkor nincs meg a másik mell? Meg a csaj??? Kép

Hugi
Amatőr

Hali csajok!

Először is: ESZTERNEK NAGYON BOLDOG (FÉL)SZÜLINAPOT!!!

Andi!
Szeretnék én ilyen helyen lakni!Kép De nem fogokKép Már annak is örülni fogok, ha sikerül a mostani 60 négyzetmétert a tervezett 150-re cserélniKép

Meli!
KépekKép Szépek vagytokKépKépKép
És jelentem, én sem vagyok szőke, és nem is akarok az lenni, mert nagyon nem állna jólKép

Kika!
Anna baba, hogy van? PisiKép Jövő kedden kapjuk az oltást, egy naptár segítségével sikerült a 16-ához hozzáadnom 4 hetetKép

Kriszta!
HasadKép Jobban vagy? A forgolódásnak elhiszem, hogy örülsz !!!Kép
Zsófi tényleg jól bírta a gyűrődést, csak a 3 centis műkörmökkel nem olyan egyszerűek a dolgokKép

Hugi!
Ne depizz, hanem gyere!!! HáborúKép Én már jó előre kikötöttem apának, hogy ha két ünnep között dolgozni mer, elválok!!!Kép Remélem hatott! Ne is várj apára! Ha mi is rá várnánk, kb. egy hónapban egyszer jutnánk el valahovaKép

Most mennem kell, később jövökKép

Pusz
Vendég

Sziasztok,

Hát rosszul viselte az éjszakát, de mi is. Többször fájdalmasan felsírt. Háromkor kelt akkor evett 190 ml-t de közben is többszrö nagyon sírt, így vigasztalgatás után úgy fél öt után aludt vissza. nagyon bágyadt volt reggel is, kapott fél kúpot és hamit most alszik. Majd megszakad a szívem annyira sajnálom, borogatom, de látom, hogy nagyon fáj neki.
Ez meddig tart, mármint a lázat figyelni és a duzzanatot borogatni???????

Lehet, hogy ma csak szordinoban leszek, na jó tudom eddig is elég hézagos voltam, de ma nagyon kijár neki a kényeztetés.

Lujzika EszterkéjeKép

Boldog féléves szülinapot!

Bea,
Akkor Ti jövő csütörtökön kapjátok az oltást.

Meli,
Nagyon jóóóók a képek, de ki az a szőke nő a manóval????KépKép

Hugi,
Ne depizz, bár nem mondom az idő is olyan depisKép
Mozdulj ki ahova csak el tudsz jutni a manóval kettesbe, ne üljetek otthon ha megteheted mert az semm tesz jót a hangulatodnak.
A szomszédotok pedig egy bunkó, hogy lehet ilyen megjegyzést tenni. Ez kb. olyan volt mikor a múltkor az egyik helyi baba boltba bementem és meg mertem kérdezni az eladótól, hogy tartanak-e hideg sterilizáló foyladékot, erre a nő közölte, hogy hála isten olyat nem. Mire megkérdeztem, hogy miért erre a válasza az, hogy ilyen sz@ dolgokkal ők nem foglalkoznak. Erre mondtam neki, hogy ez a chicco hideg ster. folyadék nem szar és minimális elvárás, hogy legalább ismerje ha baba holmikkal (többek között evőeszközök, cumis üvegeket is árul) foglalkozik, az pedig különösen elvárás egy eladótól, hogy normálisan válaszoljon egy kérdésre mégha szemmel láthatólag rüheli is amit csinál, úgyanis így nemcsak új kuncsaftjai nem lesznek de a régiek is lepattanak.Kép
kika

Kika!
Kedden. Ez vidékKép Keddenként van rendelés, tehát négy hetente kapják a babák az oltásokat.
Szegény Anna!Kép Nekem a borogatásra két napot mondtak.
Az eladó meg egy külön állatfajta! Nekem van egy nagyon rossz szokásom, de nem tehetek róla, ehhez ragaszkodom: Ha belépek egy üzletbe és letegez az eladó (a helyi boltra nem vonatkozik), már fordulok is ki. Inkább nem veszek semmit, akármennyire is kellett volna onnan valamiKép És ez sajnos egyre gyakoribbKép Lehet jófejnek lenni, meg lazának, de ez tiszteletlenség. Szerintem. Nem tudom honnan veszik a bátorságot, csak azért mert fiatal vagyok, ne tegezzen már boldog boldogtalan... Különben tegeződős vagyok, az ismerőseimmelKép

Pusz
Vendég

Na, ezt a kabátot túrta a barátnőm. Elég sz.r a kép (ennyit tudokKép), de ez kord akar lenni. Meg egy nyári gatyát is hozottKép

Kép

Kép

Pusz
Vendég

Kép

Ezen talán jobban látszik...
Vendég

Mi van lányok, ahogy megjelenek eltünik mindenkiKépKépKép Már kezd üldözési mániám lenni!Kép
Utáltok???Kép Mert akkor nyitok egy másik topikot!Kép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Én élek, csak éppen sütöm a lekváros buktát, kakaós csigát és a brióst.
ha kész vagyok jövök!
A.

Andi
Kép
mucska

Köszi, ebben a sorrendben jó leszKépKépKép

Pusz
Vendég

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
nalika

Ha ez az amire gondolok, akkor: KépKépKépKépKépKépKép
Gratula!

Pusz
Vendég

Hajni!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép ügyi vagy!

Már hivni akartalak, hogy hol vagy!

Bea!

Nyissad az ablakot van bőven!

A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!!!

Én tartom a csúcsot 5 perc 25 másodperccelKép (Na jó, egy hibám azért voltKép)

Eszterke,
boldog féléves születésnapot!!!Kép

Tüncsi ma megette a répát!!! Mondtam is a mamának máskor is el kell jönnie, hogy egyen a lányKép A tejpép az bezzeg csúszott neki nagyon esteKép

H.
nalika

Lényok!

Most találtam meg az smst, hpgy Kriszta el van zárva a külvilágtól nincs net. Ahogy lesz, majd jön!
A.
(ezt még reggel küldte)

Andi
Kép
mucska

Hajni!

Tudtam, hogy ügyi vagy!

Mama kell a péphez? Nálunk a mama az pörköltet adna neki Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hiába nyitottam ki, nem jött be semmi, csak a hidegKép

Hajni!

TejpépKép Az nálunk is csúszikKép
Ügyes vagy!!!

Többiek?
Vendég

Bea!

Pedig elküldtem! Kép

Több, mint egy kiló lisztből csináltam.
A.

Andi
Kép
mucska

Jesszusom! Nagyüzem?Kép Azért még várom, hátha...
Szép lenne, ha a mama megetetné pörkölttelKép Bár lehet, hogy az én anyósom is képes lenne ráKép

Pusz
Vendég

Andi,
mutattam a mamának, hogy na nézd így köpi ki a répátKép És akkor nem tette!!! Lehet, hogy rájött, mire valóKép

Bea,
ti próbálkoztatok már mással? (most nem emlékszem rá, csak a cumisüveges verzióra)

H.
nalika

Sziasztok!!!!

Végre van net Kép!!! Hát komolyan mondom, elvonási tünteteim voltak Kép

Először is nagyon köszönjük a köszöntőket KépKép
Majd még varázsolok fel képet a kis félévesről Kép
Ma hóembernek öltöztünk Kép

Ma reggel nekem is volt hülyeségem! Félkómásan félhomályban beraktam a kávéfőző alá a bögrémet, és csak azt látom, hogy folyik a kávé mindenfelé, azt hittem, túlfolyt, közben meg kiderült, hogy fordítva raktam alá a bögrét Kép

Hasfájás úgy néz ki, elmúlt (kop-kop-kop)! Viszont tegnap este Eszterkémen jó kis csalánkiütések jöttek ki. Felhívtam az egyik kollégát, aki civilben mentőorvos, meg is nézte, de azt mondta, ne aggódjak, csak figyeljem, mitől jöhetett ki. Tegnap semmi újat nem ettünk, viszont vasárnap megkóstoltattam vele egy bébipiát, és valszeg az okozta. Még jó, hogy nem viszketett szegénykémnek, és reggelre el is múlt az összes kiütése Kép

Meli!
Tündériek a képek (főleg a hagyj már tévézniKép), de jól néz ki a szőke liba is Kép Huncutkodás Kép

Hajni!
Gratula KépKépKép Tudtam én, hogy ügyes leszel Kép!

Kika!
Remélem, Anna már jobban van Kép Éjszaka Kép

Hugi!
Apa munkája Kép Ne depizz, kérlek KépKép Szomszéd Kép
Amúgy nálunk is majdnem mindig kérdezik, hogy fiú-e vagy lány a gyerkőc Kép Hát hiába, őszibarack-kobak Kép

Bea!
Jópofa a dzseki, de a kisgatyó különösen tündéri Kép Műkörmök Kép Pörkölt Kép

Andi!
A pelenkázótatyival én is úgy vagyok, mint te Kép
Sütik Kép Ide is küldhetnél egy pár darabot, ha még van belőle KépKép

Eve, Rami!
Merre vagytok ???

Pusz
K.

Kép
lujzika

Íme egy féléves hóemberke Kép
Kép

Kép
lujzika

Hát ti aztán jól eltűntetek KépKépKép

Kép
lujzika

sziasztok!

Csak kukkolok a 2 beteg gyerek mellől... Kép

Lujzika: gratula Eszterek a fél évéhez!
Kép

Nalika: szívből gratula a sikeres vizsgádhoz, és a jó eredményhez! Kép Mit rontottál el?

Kika: jobbulást Annának! Lassan befogtok minket szuriban. Hogy ment az első kanalazás?
3 napig tarthat a dolog.

Mucska: köszi Kép

Zs.
zerko

Sziasztok!

Én itt vagyok, de ti hol bujkáltok? Kép

Kriszta nagyon szép hóemberkéd van Kép

Hajni gratula! Három gyerek az három gyerek, na Kép Elméleti tudás is van akkor Kép

Andi nekem se jött süti Kép

Nem tudom nálatok milyen idő volt ma, de itt olyan köd van, hogy fél métert ha látni Kép ÚÚÚÚtálom Kép

Zsuzsa még mindig betegek a gyerekek? Szegények Kép

Hugi
Amatőr

Sziasztok!

Én itt vagyok, csak vacsoráztatom a családot.

Lányok ment süti tuti, mert itt már elfogyott!!!! Kép VAgy megint rossz helyre cimeztem!

Jövök nemsokára!
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Na döbbenet a köbönKépKépKép Pedig azt hittem végre megszünt, de nem, hát ez már így marad örökre???
(Aki tud olvasson a sorok között!)

NaliKép
Gratulálok a vizsgához, nem az számít, hogy mit rontottál el, hanem hogy sikerültKépKépKép
A kis kópé, szóval megmutatta a mamának, hogy milyen jó gyerekKép

LujzikaKép
Nálatok már ilyen szép hóemberkét lehet csinálniKépKépKép Pedig még nincs is hóKép

HugiKép
Itt is szar az időKép

Meli
Bnm

AndiKép
Valamit elbaltáztál, nagyon rossz címre küldted, nem hozta át a szomszéd néni, a többi meg szerintem inkább megette!
Máskor figyelj oda, irgum-burgum!

Pusz:
Meli
Bnm

Meli!

Lehet, hogy a a harmadik szomszédhoz ment?????

Vagy csak sumákolsz??????

NA megyek, de jövök még , bár 1,20 kor csörög az óra, apa megy dolgozniKép Bár lehet, hoyg én fogok neki szólni, hogy ébresztő Kép

Hugi!

NA mi van már? Lesz pelenkázótáska????? A.

Andi
Kép
mucska

AndiKép

Jó kis regény!Kép
Még jó, hogy Te vagy az egyik érintett, én jelen esetben tarolnék, mint egy tornádó, nem néznék se istent se embert, mert ez már sok (vagy sokk???).

Pusz:
Meli
Bnm

Sziasztok!

Hugi!
Idő Kép Itt ma egész jó volt, csak a napocska hiányzik Kép

Zsuzsa!
Köszönjük szépen. Jobbulást nektek!

Meli!
Nem kiakadni Kép
Műhó Kép

Andi!
Szerintem akkor kár lefeküdni Kép

Többiek???

K.

Kép
lujzika

Hát valszeg én nem is fogok lefeküdni. Minek, Majd ha apa elmegy akkor ráérek. Mert ő nem kel fel amig ki nem lükdösöm az ágyból Kép

Az idő itt is pocsék.

A lány meg rosszcsontkodott. úgy tett , mint aki sir és kukucskált a kiságyból. Odanéztem és elkezdett vigyorogni.Kép

Az enyém gyerekből nagyon kijön, hogy iker jegyű. Tényleg kétarcú. Lesz még vele gondom asszem! Kép Felköthetem a gatyámat, mert baromi hamar palira vesz!

Krisz!

Bocsi csak nagyon későn találtam meg az smst, mert el volt hajitva a telcsim!!!! Én nem vagyok olyan telefon betyár, mint Hugikám!

És a kis féléves haláli!!!! Kép Fura mi, hogy telik az idő! Én ki vagyok akadva. TAvaly ilyenkor még 13 hetes terhes voltam Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Rájöttem, hogy ezt az oltást utáltam eddig a legjobbanKép Lázas lett kora délutánra, nyügös és nagyon bújos. Jaj szegényt úgy, de úgy sajnáltam. Most még alszik de lassan kelés a fürcsihez a hamihoz és előtte a láz méréshez.

Holnap kezdenénk az almát, kis bátosrítást kérnék, no de nem ilyeneket, hogy hajrá, hajrá....KépKép

Andi,
RegényKép Nem igazán értem, hogy mi a szitu ill kapisgálom.
A sütiket kinek postáztad?KépMert nem ért ide.Kép Én olyan elefánt könnyet szeretnék úgy egy tepsikével, ha lehetKép

Lujzi,
Úgye milyen vacak, ha nincs net???Kép Tiszta elvonás, na majd a detoxi megoldjaKépKép

Jelentem 65 cm- es a kiscsajKép Remélem nem a dédnagyapja méreteit örökliKép mert akkor kezdhetem felvenni a kapcsolatot a pécsi kosarasokkalKépKép

Most el de még reménykedem, hogy jövökKép

Meli,
Ma megaszar vanKép

zerko,
Jobbulást!

Ja és a lényeg! Vigyázzatok a babákra mert állítólag felsőlégútis járvány kezdődött ami a törpéknél atípusos tüdőgyusziba torkoliikKép
K
kika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?