Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!

Boldog szülinapot kivánok!

Tegnap elfelejtettem megnézi a papirkámat, Chellot meg fejből tudom:

Nagyon, nagyon boldog szülinapot kivánunk!!!!!!!!!!!!!!

Ez mind neked!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!!!Kép

Mindenkinek szép jó reggelt!KépKép

Hugi!

Én is a feszültségre tippelek.Kép Segény pici Kukac.Kép
A gyerekszájas sztori tecccikKép Bár nekem is néha van olyan érzésem amikor sorolja, hogy mi mindent szeretne a Jézuskától( és bár ő nincs tisztában az árakkal, de mind 10.000 felett van), és kérdezem, hogy nem lessz ez egy kicsit sok? Akkor én is ugy látom a szemén mintha arra gondolna, hogy nem tökmindeggy neked?
Telefon KépKép

Most nézem, az én pipömbe sincs semmi!KépKépKép
Pedig nem is a csizmám készítettem elő!KépKép

Noéminek BOLDOG hófordulót!

Krisztának BOLDOG Születésnapot!

Kriszta!

Igen ma lesz a Télapó ünnepély már nagyoon várom!
Orsi már nem várja, mert a legjobb barátnője megbetegedett és nem tud jönni!KépKép
Barbi autó: Azzal aludt egész éjszaka. Pedig több nint 40 cm hosszú és 20cm széles!KépKép

Ja! HUGI!
Barbi busz: Kérlek ne adj ötleteket a lányomnak!!KépKépKépKép

Andi!

Kriszta köszöntöje: Én mindíg csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyes vagy!!KépKép
(Na nem abból indulok ki, hogy én milyen béna vagyok!Kép)
Rendrakás: Nagyon ügyi vagy! 1 nap alatt pick- pack rendet vágtál! Bár a szekrény pakolásokon, felesleges játékok kiszanálásán, + egy két ilyenen már én is túl vagyok, de még messze a vége!Kép
Fahéj: Jó, hogy eszembe juttattad, hogy nekünk is van itthon minden féle karácsonyi illat a párologtatóhoz.

Puszi mindenkinek!
És mindenkinek Szép Napot!!!
E.
eve

Sziasztok!
Krisztának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Élek még, de tegnap bedöglött a DVD írónk, ezért apa szétszedte a gépetKép Örültem neki nagyon, végre lett volna időm egy kicsit jönni erre... Takarítás kész van, meg én isKép
Ja, és ittam a hétvégén egy Jäger-tKép Mostmár senki nem mossa le rólunk, hogy mi vagyunk az alkoholista topikKép
Most megyek, hív a lány...

Pusz

ui: ha nem lesz mit visszaolvasnom, jaj lesz nektek!!!Kép
Vendég

Szia csajok!

Eve!

Szégyeltem magam, mert tényleg nem néztem meg a jegyzeteimet és ez krisznek már tegnap kijárt volna! Kép Igy most pótlólag kapott többet. Tudod a pezsgőt azért, hogy felejtsen!!! Kép

Orsi: édes lehetett. HA legközelebb Hugi buszát kapja mellékeljetek neki egy franciaágyat is, hogy kényelmesen elférjen!Kép

Rendrakás: még jó hogy nem nagy a lakás Kép
Remélem a Télapó ünnepség jól sikerül.

Bea!

Szia Te kis alkoholista Kép Ilyen gyorsan eltanulod a rosszaságot. Kép
Én már megint józanéletű vagyok jövő ilyenkorig! De azért nem biztos Kép

Én is ma vagyok, csak délután ugrok el a lánynak kajáért.

Többiek?
Andi

Andi
Kép
mucska

A lényeget nem is mondtam! Szerintetek mit hozott a Mikulás Zsófinak??? Apukámék megjelentek egy karton Hipp sütőtökkel, díszcsomagolásbanKép Kikötöttem előre, hogy aki játékot mer hozni, kidobom a játékkal együtt, mert már most annyi van, hogy egy csomót el is ajándékoztam belőle. Erre apunál jött az isteni szikraKép
Andi!
Biztos vagy benne?Kép Mármint, hogy egy évig nem iszol. Sokkal rosszabb, ha az ember ennyi időt kihagy, legalábbis én ezt tapasztaltam Kép Tavaly júliusban ittam utoljára, egy lánybúcsún, de meg is látszott. Ciki, nem ciki, de rendesen a fejembe szállt az a 3cl JägerKép

Eve!
Még jó, hogy nem hintalovat vettetekKép ÜnnepélyKép De jóKép Várjuk az élménybeszámolót!

Kriszta!
Te is???Kép Na akkor tényleg Alkoholmanók lettünkKép

Hugi!
TelefonodKép Mit vesztek kukacnak?

Kika!
Tetszett az eszmefuttatásodKép Előadom apának!!!Kép

Noéminek pedig nagyon boldog hó fordulót kívánok!Kép

Pusz
Vendég

Kép
Vendég

Köszi a köszöntőket! KépKépKép
Csak jelzem, hogy én már csak 2 évig öregszem, 40 után visszafelé számolok! Kép

Na nálunk jól összekeveredett a Mikulás a nyuszival. Ugyanis a lányom "tojt" nekem ajándékot (tegnap ugyanis kimaradt a kakamanó), még jó, hogy nem a cipőmbe Kép

Bea!
Megnyugtatlak, nekem is a fejembe szállt a pityóka, de így legalább vigyorogtam egész este Kép

Eve!
Én is nagyon kíváncsi vagyok az élménybeszámolóra! Fénykép is készül??

Andi!
Józan élet Kép Hát én ilyen fogadalmat egyelőre nem teszek, még előttünk a Szilveszter Kép

Puszka
K.

Kép
lujzika

Bea !

Most kapcsolok!KépKép Az itteni papa elektromos kismotrott vett karácsonyra a lánynak!KépKépKép

Andinak lesz igaza kell egy franciaágyat szerválni!KépKép

Kriszta!

Beszámoló jönni fog. ( És ha szerencsénk van apa haverja odaadja a digit gépét és lesz fénykép!)

Kicsit izgulok, mert ma van az első szemüveges napunk az oviba! Félek, hogy a gyerekek ( akaratukon kívűl) megbántják és nem akarja majd hordani ezek után a kellékét! (De ez 1 óra múlva már kiderűl.)

Puszi

E.
eve

SziasztokKép

Először is nagyon boldog születésnapot kívánok LUJZA!Kép Nem vagy Te öregKép ne bolondozz, csak Hugi szemtelenül fiatal. Minden csak nézőpont kérdése, amúgy pedig ismered Te is a mondást, harminc felett minden nap ajándékKépKép Nekem ezt minden évben elsütikKép

Boldog hófordulót Ramiéknak is!Kép

Hugi,
TelefonKép pelekázó tatyi: nekem egy johnson1-os van(így kell írni?) én speckó szeretem mert pratikus és a pelenkázós része nagyon ötletes, passz az árát. Ajándékba kaptam.

Bea,
nagyön ötletes apukádKép

Andi?
na volt tegnap forralt bor?????KépKép

Úgy látszik tegnap ivós nap volt mert mi martiniztünk Apával.

Most el mert Apa szabin van és Anna ágyát próbáljuk lejebb varázsolni.

Holnap szúrikat kapunk, bbbbbrrrrrrrrrrrr. Ma biztos nem alszom, bár tudom, hogy nem én kapomKép

Kika
kika

Sziasztok!!!

Krisz,
Boldog szülinapot neked!!!Kép Pedig itt van felírva az asztalon, de tegnap nem vettem észreKép
Kép

Rami,
Noncsinak boldog hófordulót!!!Kép

Bea,
sütőtökKép

Kika,
oltásKép Tegnap délután jártunk felétekKép Este már nem..

Eve,
köszönjük a képeslapotKép

Hugi,
telefonKép Nekem van egy Niveás hátizsákom, meg egy Pierre Cardin-es pelenkázóm. Én szeretem mindkettőt. Nyugodtan fogd rá, hogy a gyereknek kellKép

Képzeljétek, hogy mióta kerestem Milka adventi naptárt, és az Ázsia centerben kaptam szombatonKép Nálunk vmiért nem árulják.
Tomci nagyon örült a kisvonatnak, néhány sínt is kapott hozzá ( a többit karácsonykor) Peti meg megkapta a Harry Potter 3-at. Anya meg a szokásos Milkás csomagot kapta, most rénszarvas volt benneKép

H.
nalika

Eve, Kika, Hajni!
Nektek is köszi Kép

Eve!
Más szemüveges nincs a csoportjában? Amúgy szerintem ma már talán nem csúfolódnak annyit a szemüvegen, mint régen, mert a szülők között is sok a szemüveges.
Biztos nagyon helyesek lesznek a törpék Kép

Kika!
Apa szabin Kép De jó neked Kép Nagy drukk a holnapi szurihoz Kép

Hajni!
Úgy látszik, a vonat még mindig jó ajándék, mi is azt vettünk a keresztfiunknak karácsonyra Kép

Pusz
K.

Kép
lujzika

Lányok, ennyire hülye nem lehetek!!! Ha Kika nem írja a szurit, holnap nem mentünk volna Kép Totál elfelejtettemKép
Mindenki csavarog???Kép

Pusz
Vendég

Kép

Ha nem jön senki, kénytelen leszek az összeset felrakniKép Van még egy csomó!Kép

Pusz
Vendég

Bea,
tedd nyugodtan, nagyon aranyosakKép

H.
nalika

Bea!!

Rakd csak nyugodtan.Kép Végül is humormanók volnánk.Kép

Mi voltunk a Corába gyerek kajáért.Meg nézelődni. Tudjátok depis anyuka kikapcsolódása Kép

Most meg felfedezte a lány a nagypapi nyakkendőjét és nem akarja elengedni Kép
Kép

Igy a nagypapa nem tud szabdulni Kép
Az előbb elindult, de a gyerek reklamált.

Többiek?
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

LujzikaKép
Boldog születésnapot!!!Kép

RamiKép
Noncsinak boldog hófordulótKép

BeaKép
Ajándék-sütőtökpüri, hát ez klasszKép Most aztán tömheti a pocakját a leányzóKép

Igen jelentem, azóta kanállal esszük, amit kanállal kellKép Bár a répapüré (hallod NalikaKép) nálunk sem aratott túl nagy sikert. Nem evett sokat belőleKép
Úgy pörög a kisasszony az ágyában, mint a propellerKép Ja és tegnap fürcsi után fél 10h-től 11h-ig egyfolytában dumált, be nem állt a szája.

A sütiről sajna már nem tudtam képet csinálni, ma ért ide a gép, tegnap elfelejtették anyukámék elhozni.

Kép
Kép
Kép
Kép

Pusz:
Meli
Bnm

Meli!

Szépek vagytok!!!!!!

Nálunk is jó lenne, ha valaki hozna egy karton kaját Kép)) Ma voltunk a Corába és apa kiakadt, hogy mennyit eszik a gyerek.

Kanál: Kép Igy van ez jól, csak meg kell szoknia.

Nálunk rendben minden egyébként. Holnap valszeg ügyintézek az okmányirodában, mert apa nem vállalta.

Bár most ittam meg a mályvámat Kép Kell, hogy igyam rendesen, mert annyit tudnák enni, mint egy elefánt!

Bea!Kika!

Szurihoz kitartás!!!!!!!

Hugi!

Nem ér, hogy csak alig jelentkezel Kép Tán megint nem tündérmalac kekec-kukac?

Eve!

Mi volt az oviban? Remélem, hogy ma már nem olyan undokok a gyerekek.

Apa kész lett az előbb és azt mondta, hogy megharapja a kis micsodáját. Kép Nézi a tv-t. Bemondják, hogy hátrányos helyzetű gyereket vittek Lappföldre a Mikuláshoz. Megkérdik az egyik gyereket, hogy mit kér karácsonyra: na mit, hát laptopot. ÉS nem úgy mondta, mintha nem kapná meg Kép
A másikon meg a Mónika showban gyerekek intézetből : csak azt hogy egyszerre legalább 2 ajándékot kapjanak, ne egyet. Mindegy hogy mit. VAgy hogy családnál vendégeskedhessenek.
Volt egy házaspár akinek 3 örökbefogadott gyereke van és meghivott még intézetből egyet, akinek kedve volt, hogy ott karácsonyozzon.
És épp beszéltük lacival, HOGY SZÉGYELHETJÜK MAGUNKat, hogy a nagy jómódban ez soha nem jutott eszünkbe. Vagyis volt ilyen gondolat, de a megvalósitásért soha nem tettünk semmit Kép Kép Kép

Na Bea rakjad fel a humorokat, hogy visszajöjjön a jókedv!

Hajni!

Akkor volt jókedv tegnap nálatok Kép Mi az rénszarvas? Tudod én nem tudok olvasni a sorok közt? Kép

puszi: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Előszőr is tündériek ezek a nők a képeken!KépKépKép

Oviba hál'Égnek nem volt negatív élmény.
Most már elárulom azért voltam annyira be to...a,mert amikor Orsit vetköztettem az egyik csoport társa érdekes hangon jegyezte meg, "neked szemüveged van?". A lányom megszeppent és mintha szégyelné magát olyan érzésem volt. Nem szívesen ment be a terembe. Az ovonéni jött ki érte. Ők persze a dadussal rögtön körbe ugráltálk és dícsérték. A dadus mondta neki:" Micsoda kis elnök jött közénk!"
Nem mesélt semmit, bár mindíg csak utólag mond el mindent ami negatívum.

Mikulás ünnepség:KépKépKép
Nagyon aranyossak voltak. A lányom tényleg tudta a (minimum 3 perces) verset.
Nagyon büszkék voltunk rá az apjával.
Minden ovis kapott egy adventi naptárt.
Gondolhatjátok, életében előszőr találkozott élőben a télapóval....KépKépKép
" Ezt a télapótól kaptam! Ezt a tálapótól kaptam!....."mondogatta hazáig.
Persze a télapó viccelődött velük, hogy már nagyon öreg és előfordúl, hogy ajándék helyett virgácsot visz a jó gyerekeknek is. Megkapta-e minden gyerek azt amire vágyott?
Mikor hazajöttünk Orsi azt mondta"Még kész szerencse, hogy a télapó ide hozta a barbiautót. Mi lett volna ha véletlenűl virgácsot hoz?"
Az Ovisok verset mondtak és énekeltek. És cserébe a télapó is hozott nekik műsort.Ami feledtébb érdekes volt, mert hawai zenére társastáncoltak az álltalános iskolások.
Egyenlőre ennyi.

Sok puszi mindenkinek

E.
eve

Szia Eve!!!!

Örülök, hogy rendben minden az oviban és hogy Orsinak ilyen jó napjai vannak!Büszke is lehetsz Rá!!!!!
Anyuka, maga meg menjen és nézzen egy franciaágyat a gyereknek, mert csak nem alhat karácsonykor a földön!!!!!!! Kép
NA megyek, apa hiv Kép

Látom, hogy lassan kihalunk mi is Kép
Szép álmokat Mindenkinek! Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Mire ideérek már mindenki alszik???
Itt voltak a barátnőim, ők fürdették Zsófit én meg fényképeztem. Holnap felrakom a képeket, valami eszméletlen jók lettekKép Két szőke küzd egy öthónapossalKép Még mindig röhögökKép

Jó éjt mindenkinek!Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát lassan tényleg kihalunk Kép De hát mi délután apáztunk, mert holnaptól 3 este nem lesz velünk. Készültek fotók is, így néztünk ki ma este:
Kép
Kép

Andi, Meli!
Tündériek a kiscsajok, mint mindig KépKép

Andi!
Mi is vettünk ma kaját a kisasszonynak, hát nem mondom, árában lassan tényleg többet eszik, mint mi Kép

Eve!
Örülök, hogy sikerült a szemügős bemutatkozás, jól reagáltak az ovónők Kép
Tündéri lehetett a sok törpe, ahogy szerepeltek. Ti is büszkék lehettek a kis hercegnőre. Na volt pityorgás ?? Kép

Meli!
Köszi neked is a köszöntőt! Kép Jók ezek a "dumapartik", én is nagyon élvezem Kép

Bea!
Ez jó kis Mikulás-ajándék Kép Fürdetés Kép
Drukk a holnapi szurihoz!! Kép

Többiek???

Mindenkinek szép éjszakát!

K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kriszta szépek vagytok! Nagyon jók a képek!

Én most el, mert én megyek az okmányirodába 2 autó papirjait intézni.
Anna még alszik.Én meg úgy bezabáltam, hogy olyan baromságokat álmodtam, hogy LAci hazahozta egy nő egyik mellét Jugóból ....Kép folytassam???
SZóval rövid volt az éjszaka. Remélem a mályva meg kifejti hatást,mielőtt elindulok....

Tessék mindnekinek szépen előkerülni! JÓ?
A.

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt!

Mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntéseket Noémi nevében is. Kép

Cserébe kaptok egy pár képet!

pusza,
R.

Kép

Kép
chello

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szóval 1000 gondolat kavargott a fejemben, hogy kinek mit fogok írni, erre jön Andi az egy darab cicivel.....Hát nem semmi a tudat alattid, miket tudsz összekombinálni. Minek vitte haza? De ugye nem díszcsomagolásba kaptad!!???
Tiszta horror.
Andikám tessék gyorsan ügyeket intézni. Rend szerint ha ráérek te kolbászolsz valahol.
( egy cici. te jó ég!)

Orsit délután vissza kell vinnem a dokihoz, mert egész éjszaka köhögött. Tegnap este fájt a feje, délelött pedig az oviban a fülére panaszkodott állítólag.

Kriszta!

Pityeregtem hát! Az volt a jó, hogy a Kultúrházba a mozi helyén volt megtartva, és csak a színpad vot megvilágítva. Ugyhogy a nagy sötétségben senki nem látta. (Bár a sminkemet megviselte kicsit.)
Nagyon tündéri a baba!

Andi!

Azért talán jobban belegondolva az ágyból, nem lesz nagy tragédia. 3 szobánk van. Kettőben egy- egy kanapé. A harmadikban franciaágy.

Ennyi mert Andi álmától még nem tértem magamhoz!

Mindenkinek
puszi
E.
eve

Nicsak nicsak!

Amíg borzongtam Andi horrorjától adig érketett mégegy kis tündér!

Ramcsi!

Egy pillanatig arra gondoltam ,hogy Noémin azért van télapósapka mert így kaptátok a babát a Télapótól. Már írni akartam, hogy add meg a címet ahol megrendelhető. De gondolom egyedi darab és esélyünk sincs a beszerzésére.

Puszi
E.
eve

Megpróbálok viszaolvasni, kíváncsi vagyok meddig jutok. Vagy nem volt nagy forgalom?

Andi, jó kis álmaid vannak? Kép

Kriszta, fantasztikusak a képek. És ahogy nevet! Kép

Bea, várjuk a fürcsis képeket. Kép

Eve, örülök Orsika szemüveges bemutatkozásának. Nem lesz gond belőle. Kép Édes lehetett a versikével és a Télapó biztos nagy élmény volt neki. Kép

Meli, Ti is gyönyörűek vagytok. Kép

Hajni? milkás csomag: Kép

Kika: szuri. Kép Hányra mentek?

Hugi, hogy van a vőlegényünk? Csipkednie kell magát mert van már a tarsolyunkban pár jelölt. Kép Igaz neki is jut bőven, kedvére válogathat a topic babái közül. Kép

Orsi, nektek is pusza.

R.
chello

Eve, tényleg egyedi darab a kis drágánk. Kép

De miki sapi van millió számra, arra van esély. Kép

Szegény Orsit már megint dokihoz kell vinni? Kép

R.
chello

Szép jó reggelt! Kép

Andi!
Hát nem semmi az álmod Kép Még ha én álmodnék ilyet, mert hogy az enyém kicsi Kép
Remélem, nem kell sokáig ügyet intézned Kép

Rami!
Hát tündéri ez a Mikulás-Noncsi!!!!!! Kép

Eve!
Szerintem biztos nem te voltál az egyetlen, aki megkönnyezte élete csodáját KépKép
Te aztán jól kikattantál Andikánk rémálmán KépKép
Jobbulást a kishercegnőnek KépKépKép Ezek a gyógypuszik voltak!!

Hugi!!!!!!!
Hát te merre lófrálsz??? Kép Legalább reggel kerülj elő Kép

Bea!
Várjuk a képeket!

Hajni!
OK! 3 gyerkőc mellett mozgalmas a Miki, de most már te is előkerülhetnél Kép

Kika!
Tudom, apáztál Kép Ma is szabin van még a családfő? Kép

Meli!
Tegnap te se vitted túlzásba Kép

Én ma vasalok, de azért be fogok ám pislogni Kép

Szép hisztimentes, napsugaras napot mindenkinek Kép!!

K.

Kép
lujzika

Ja és itt van még egy kis eszkimó is:
Így voltunk tegnap este sétálni:
Kép

K.-

Kép
lujzika

Jó reggelt!

Mostmár biztos, hogy nem vagyok normálisKép Itt állok kiöltözve, talpig sminkben, várom, hogy a kincsem felébredjen mert ugye megyünk oltásraKép Lapozgatom a kiskönyvét, november 16-án kapta az előzőt, ehhez ha hozzáadok négy hetet az ugye 7-e. Öt perc múlva bevillan, hogy valami nem stimmel, elő kellett venni egy naptárt, mert fejben ennyire futotta...Kép Még jó, hogy nem mentünk leKép Pedig tegnap nem is ittamKép

Noémi változatlanul gyönyörűKépKépKép

Eve!
Büszke lehetsz a lányodra!Kép Képet mikor látunk róla?

Kicsit visszaolvasok, aztán jövök.

Pusz
Vendég

Bea!
Legalább lesz egy jó napod ma Kép
Pusz
K.

Kép
lujzika

Rami!

Sapink van nekünk is!KépKépKép Igaz azokhoz sem tartozott baba!KépKépKép

Bea most kezdik ( 8.30) apát megszabadítani a fogától, ha rendbe jön a helye talán már nem lesz ilyen nyügi, amilyen hetek óta!
És beállítja azt a hül.... (majdnem kiírtam)
fiokot. Eddig nem volt türelme.És menni fog a kép.

puszi
E.
eve

SziasztokKép

Nem nagyon tudok jönni sajna, de azért beugrottam egy üdvözlésre hozzátok.Kép
Remélem mindenki jól van, visszaolvasni egyáltalán semmi időm.Kép

Andi és akit érdekel
Raktam fel Gergőről képet a "nyári kisbabák"-ba, az új rucijában van. Ezt is a Hugicám túrta.Kép

Puszi mindenkinek, ha tudok benézek.Kép

Orsi

avocado

Andi!
Hogy te miket nem álmodsz?Kép Siess vissza, már amenyire onnan lehetKép

Eve!
Jobbulást Orsinak!KépKépKép

Kriszta!
Ilyen szép eszkimót még nem is láttam!Kép

Meli!
Te is büszke lehetsz, csodaszép a csajod!Kép

Többiek???

Képeket csak este tudom mutizni, mert apa elvitte a gépet referenciát fotózni. Ma fejezik be ezt a munkát, és igencsak szépre sikeredett, ezért beteszik az albumukbaKép Igaz, múlt héten már csinált egy párat, mert annyira el van maguktól ájulvaKép

Pusz
Vendég

Jesszum pepi!

Kriszta!

Én hogy nem vettem észtre az elöbb Esztert!
Nagyon szégyellem magam!
Nagyon aranyos! Tündéri igy beöltöztetve!

Puszi

E.
eve

Orsi!
MegnéztemKépKépKép Nagyon édes!KépKépKép

Pusz
Vendég

Apáék mostani munkája. Annyira büszke magáraKép Itt még kupi van, de állítólag mára már minden kész.
Kép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok,mert a végén apa csak bevállata a dolgot. Én ugyani trónoltam. eddig Kép

Eve!

A történet a következő:
megölte a csajt és hazahozta ez egyiket bizonyitéknak. Mi a két gyerekkel gondolkoztunk, hogy feladjuk e apát, de aztán úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, mert nem tudunk megélni. De a cicit elraktuk bizonyitéknak. A végén már azért nem is volt biztos, hogy apa ölte meg.

De reggel amikor felkeltem nem tudtam, hogy mi is az igaz Kép De csak a régi cicik vannak meg, újat nem találtam Kép

Mondjuk lehet, hoyg nem kellett volna annyi Chilis babot enni vacsoráraKép

Tényleg ügyik voltak az óvónénik!Jobbulást Orsinak!É s apának is ! Szegény Kép

Rami!

Noncsi változatlan haláli Kép

Krisz!

Az eszkimótörpe is aranyos!!!!!!! Én sem láttam még szebb eszkimókát! Kép

Bea!

smink stb: biztos dokihoz készültél Kép
Azért nekem is elő kellett vennem a naptárat, hogy miért is vagy megbolondulva Kép

Várjuk a képeket! A házikó jól sikerült!

Kika!

Mikor lesz az oltás?

Orsi!

Én már láttam aképeket, mert megszoktam ám nézni, hogy amott mi van! Szeépek vagytok!!!!

HAjni?????????

Meli????????

Hugi???????

Megyek, mert Anna felébredt!

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

Chilis babKép Ha ilyen hatása van, akkor többet ne egyélKép
Igenis dokihoz, ráadásul nem is az esetemKép Apa klasszisokkal jobb pasi, és kb. fele annyi idősKép
Ami a legjobban idegesít, hogy most feleslegesen volt gyomorgörcsöm egész éjjelKép Nem baj, majd jövőhéten is leszKép
Házikó szerintem is gyönyörű, bár a belsejét még nem láttam, de állítólag apa arról is csinál nekem képeket.

Pusz
Vendég

Andi!
Hogy milyen rendes apád van neked KépKép Chilis bab Kép Én is szeretem Kép De a hatás se volt semmi Kép

Bea!
Most már bizonygathatsz Kép Apa is beveszi a dokis mesét?? KépKép
A ház viszont nagyon szép Kép Ez magán vagy céges??

Orsi!
Gergő tündérke, mint mindig Kép A rucija sem utolsó Kép

Eve!
Szegény apa Kép De ezután már csak jobb lesz nektek Kép

Többiek!!!! Ébresztőőőőőőőőőőőőő!!!!!

K.
K.

Kép
lujzika

Andi!

Hát tényleg nem semmi az álmod!KépKép
Biztos, hogy apa ügyeket intézni ment?KépKépKépNem ám beállít egy cicivel!!KépKépKép
Na jó ez rossz viccc volt, de tudod szőke vagyok!!!KépKépKép

Apa telefonált, hogy már nincs foga!KépKépKép
Bár nem igazán értettem, hogy mit mond,de ez volt a lényege!KépKép
Mondtam is neki jobb lett volna ha sms-t küld.

Orsit nem hagyja nyugodni ez a télapós téma.
" Anya honnan tudja a télapó, hogy itt lakunk?"KépKépKép
Mondom neki, hogy a télapó mindent tud és mindent lát! Erre Ő :"olyan nincs!"
Na most segítsetek mit mondjak erre, mert legalább 10 perce vitatkozunk, hogy van ilyen vagy nincs!

puszi
E.
eve

Bea!

A ház szerintem is gyönyörű!
De mi az, hogy neked képet? Talán nekünk képet!
( Vagy lehet, hogy ma reggel nagyon szemtelen vagyok?)KépKépKép

Kriszti!

Mi is ebben reménykedünk! KépKépKép

puszi
E.
eve

Bea, Andi, Kriszta
KösziKépKépKép

Andi
Azt hittem majd szólsz valamit a divatbemutatóra, erre semmi.Kép Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Kriszta!
BevesziKép Miatta csicsázom magam, szereti ha csinos az asszonykájaKép

Eve!
Szegény apaKép
Segíteni sajnos nem tudok, az ilyen kérdésektől félek már előreKép
Jól van na, nekünk képeketKép A házikó egy 6000 négyzetméteres szállodácska, amihez tartozik egy olyan golfpálya ahol világversenyeket fognak bonyolítaniKép Referenciának sem utolsóKép

Pusz
Vendég

Orsiról jut eszembe, nekünk is túrt a barátnőm tegnap egy kabátot, majd este lefotózomKép Igaz, hogy még nagy, de jövőre is lesz télKép

Pusz
Vendég

Bea!

Jó, hogy írtál!KépKépKép
Már azt hidtem, hogy sztájkba léptek a szetelenségem miatt!KépKépKép
Szálloda: Nagyon komoly!Kép Nagyon ügyes apátok van!KépKépKép
Vita a lányommal: Nem volt más ötletem, így azzal zártuk le, hogy kérdezze meg a papát ha nekem nem hisz. Igy át is cuccolt a papához a szomszédba!
De remélem nem azétr mert olyan szavahihetetlennek hisz!KépKépKép

Andi!

Há tüntél?

Többiek?

Ti mit főztök?

Nálunk apa tejbegrízt kap!KépKépKépÉn viszont " felnött" kajára vágyom.KépKépKép

puszi
E.
eve

Ez a hülye vasalás már megint nem akar menni Kép Kénytelen leszek beszerezni valami autómatát Kép

Eve!
Igazad van, nekünk is kellenek a képek Kép
Tejbegríz apának Kép Bár neki biztos nem nevetséges Kép

Bea!
"Szállodácska" Kép Ez Pesten épült?
Jól van na! Kép Jár apának a szép asszonka Kép

Andi!
Csak nem a mályvatea még mindig ??? Kép

K.

Kép
lujzika

Itt vagyok, csak ebédeltünk. Ti mennyi főzeléket adtok a manóknak? Zsófi egy fél üveggel eszik, elég az neki?

Eve!
Na szép, szegény papára hárítani a felelősségetKép Még nem tudom, hogy mit főzök, de ötleteket szivesen veszekKép

Kriszta!
Automatát én is szeretnék!!!Kép Nálam a vasalás a mumusKép
Gödön.
Szép csak csütörtökön leszek, akkor megyek "full szervízre", festés, satír, kozmikus... megy egy pedikűrt is kierőszakolok, bár oda nem jelentkeztem be.

Többiek hol vagytok??? Andi biztos főz, csak nem akarja elárulni, hogy mit, nehogy küldeni kelljen belőleKépKépKép

Pusz
Vendég

Apa hazaért.
Lefújta a tejbegrízt. Azt mondta a doktorbácsi, hogy ma nem ehet tejalapu dolgot.
És én mikkel készültem???? Joghurt, krémtúró, és a krumplipüré is nálunk tejjel és ejföllel készűl. De most ugy néz ki, hogy margarinos krumlipüré lesz. Nincs jobb ötletem. Marad a miénk a tejbegríz.KépKép

Bea!

Nem az apáé a felelősség! Én voltam az a béna aki elállított valamit és nem tudom helyrehozni!KépKépKép

Andi tényleg jól eltünt!!!

Kriszta!

VasalásKépKépKép

puszi
E.
eve

Mi is ebédeltünk.

Bea!
Hát Eszterkém megenné az egész üveggel is, de egyszer már kipróbáltam, és egész délután szenvedett. De egy 3/4 üveget már megeszik minden további nélkül. Ma pl. zöldséges rizses bio-pipi volt a menü, ezt nagyon szereti Kép

Eve!
Tejbegríz KépKép Mondjuk én elvagyok vele, mondjuk egy évben egyszer Kép

Andi!!!!!!!!
Hát te hová tűntél, túláztattad a filtert?? Kép

Kika!
Túl vagytok már az oltáson??

És a többiek????

Kriszta

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: