Sziasztok!
Ma 4h-kor kelt a leányzó, hamikázott aztán visszaaludt. 6h-kor arra ébredtünk apával, hogy veszettül rázza a csörgőt a leányzó (eddig hiába adtuk a kezébe, max. 5 mp-ig fogta, aztán elengedte, mostmeg ő kaparintotta meg). Na kipakoltam a kiságyból az összes csörgőt és mondtam neki, hogy alvás van nem játék, szófogadó leányzó, vissza is aludt
9h-kor már édes kiabálással ébresztett bennünket
Nálunk már egyik nagymama részéről járt a Mikulás, kapott egy kicsi mászó babát, ami énekel, hát teljesen odavan érte
, a sógornőméktől kapott egy kiszoknit, meg egy pulcsit, ja és egy nagy csokimikulást, amit majd anya fog kezelésbe venni egyszer
(apa kirakta az ablakba, hadd lássák, hogy az Ő leányzójánál már járt a Mikulás
)
Újabb tudományunk van!!! Reggel ismét megkapta a csörgőit és átveszi egyik kezéből a másikba
. Nagyon igyekszik a szájába venni, de állandóan orron, meg homlokon vágja magát, de meg se nyikkan (komolyan mondom ahogy néztem, már nekem fájt
)
Tegnap nem akartam elkiabálni, de mivel ez már a 3. alkalom volt, gondolom, nem véletlen. KANÁLLAL eszünk!!!! Igaz, hogy a szájnyitogatás az úgy megy, hogy üvöltünk is hozzá, de a fél üveg bébifőzi vagy bébidesszert lecsúszik. Este a tejbepapit is azzal ettük, ugyanezzel a technikáva. Remélem azért majd az üvöltés elmarad mellőle és csak a szájnyitás marad. (csak addig üvölt, amíg meg nem érzi a kaját a szájában, hiába adnám gyorsabban, nem nyitja ki addig a száját
).
Eve
Barbie autó, biztos nagyon örülni fog neki a leányzó.
Hugi
Filmcsillag lesz Kukackából
(gipszbe öntött lábikó
).
Nalika
A répa nem aratott nagy sikert??!!
Bea
A kupit megcsinálom én előre, elpakolsz és kitakarítasz utánam???
Andi
Nincs Niagara és iszom a teát (lehet, hogy azért nincs??
) Adtam a sógoromnak is kipróbálásra, kérdezte, hogy ugye nem lesz hasimasi tőle. Mondtam neki, hogy ááááááááá nem!!! (nekem volt, páromnak nem). Most kuncogok magamban, remélem futkosott egy darabig. Ez a nemes bosszú kőműveséknek
Majd megcsörgetem megkérdezem tőle, hogy mi volt. Bár amekkora példány a sógorom szerintem meg se kottyant neki az az egy filter.
Kedvenc sógornőmnek volt esze és nem jöttek fel!!! Kapott egy fél pirospontot!
Lujzika, Kika, Rami???
Na megyek, lehet, hogy lemászunk szavazni egyet, meg sétálunk egy nagyot, ugyanis nem kell főznöm, mert tegnap előrelátó voltam és úgy főztem, hogy ma pihi legyen
Puszi:
Meli