Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Nincs semmi god!
Inkább köszönöm nektek az aggódást, és neked, hogy tájékoztattad őketKépKépKép
És valóban úgy volt, hogy csak holnap tudok jönni. Orsinak hányni kellet mielött elindúltam volna és nem volt szívem itt hagyni. Pedig állítólag meggyógyult!!!
eve

Sziasztok!
Mi most megyünk a barátnőmet felköszönteni( Melinda), este még benézekKép

Pusz
Vendég

Már megint nem sok időm van, mindjárt eszünk.

Kriszta, kedden nézte a doktornéni de még nem jönnek a fogacskák. Kép Nyűgi megy-jön de mindig megáll nálunk hosszabb időre Kép

Andi, mail ment.

Még jövök ha tudok.

pusza,
R.
chello

Mire leírtam a legutolsó üzimet megérkezett a doki, persze apa sehol, egyedül maradtam a leányzóval.
Az agyhártyagyuszi ellenit nem kaptuk meg, mert elfelejtette a doki hozniKép Majd a következővel.
Az bizti, hogy a mostani oltást nem fogom egyhamar elfelejteni, bőgtem is egy kicsit.
Megkapta a leányzó ugye a két szurit, felvettem, puszilgattam. Tolt el magától és fordította el a fejét. Aztán hazajött az apa, megbabusgatta ő is, bújt hozzá, odamentem, beszéltem hozzá, meg puszilgattam, de mindig elfordította a fejét a másik iránybaKépKépKép No comment. Most én vagyok a mumus, a szívem szakad meg. Hogy lehet az ilyenen túllépni, most totál padlón vagyokKép
Szokásához híven most alszik (oltás után mindig ezt csinálja).

Puszi:
Meli
Bnm

Sziasztok!

Nem volt netünk. Elvonási tüneteim lettek Kép

Voltunk ma csavarogni, apa elvitt a hobbyboltba (nem sokszor megyünk, mert akkor beindulok és minden kell Kép ) és vettem egy csomó festéket, szalvétát, gipszet mindent. Úgyhogy ma este ismét festek Kép

Sőt még Auchan-ba is voltunk, persze én megint nem kaptam semmit Kép

Ennyi programot fel se tudok dolgozni egy nap alatt Kép Most két hétig tuti nem megyünk sehova, apa majd mondja, hogy a múltkor is elvittelek....
Kép

Ha tudok jövök még, de kitört a háború a gyerekszobába.

Puszi
Hugi
Amatőr

xgxc fffffffffffffdycswyassssssssssssssssssssssssssssssssssyxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx íy

Ez egy kódolt üzenet a Rékától.
Puszil mindenkit!!!!
Bnm

Meli!

Látod nem haraguthat rád annyira, ha szóba áll az anyukája barátnőivel.KépKépKép

Én értem az üzenetet, mert Orsi lefordította nekem!KépKépKép

Egyébként a szitu sz..( majdnem kiírtam, de közben kapcsoltam, hogy Réka is olvassa!KépKépKép).
Szóval a szituhoz, nem találok megfelelő szavakat.

Hugi!

Akkor már nyakig festékes vagy?KépKépKépKép

Andika!!!!

Há tüntél???

Többiek?
eve

Eve!

Élek még, csak hisztiztünk, fürödtünk, ettünk és ágyba kerültünk.

Hugi!

Remélem a mai nap egy ici-picit feltöltött. Legalább a hobbyboltban voltál. Kép

Meli!

Réka helyesebben ir, mint én Kép
Köszönjök a puszikat tőle! Kép
Mi is pusziljuk és béküljön meg anyájával. Kép

Hajni!

Még megyünk a jövő héten is. Ilyen jó hangú pasit fel kell, hogy még hivjak Kép Tényleg jó hangja van apátoknak. De ne árulj el neki, mert ha egyszer véletlen talizunk elsüllyedek Kép

Kika!

Mit sütöttél?

Krisz!

Nem ma mennek el a vendégek?

Bea!

Remélem Te felelősség teljesebb anya vagy , mint én Kép Jó névnapozást. (bár mire elolvasod már otthon lesztek. Kép )

Rami!

Noncsi nem is nyűgi csak Te. Hugi beszámolt, hogy milyen jó kislány Noémi, szóval ne púderozz! Kép
Remélem gyorsan eltüntetitek a nyűgimanókat.

Annának be van dagadva a felső négy fogánál az iny. De még messze van, hogy legyen fogacska is belőle.

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Meli,
akkor már érted, hogy miért apa viszi be a gyereket oltásra???
Szurkolok az özönvíz ellenKép Vasat szedsz rá???

Eve,
szemüvegKép remélem nem kell sokáig hordania

Megvettem a lányom első bébikajáitKép
Ma nem főzök, inkább gyorsan bepötyögtem igényeimet a donpepe oldaláraKép

H.
nalika

Nálunk is alakul már a fogacskák helyeKép
Sőt, ma hisztink is voltKép

Andi,
majd titkolódzomKép

H.
nalika

Hajni!

Ezek szerint már kotyogtál? Kép Tessék szépen eltitkolni! mit mondok az enyimé apának? Kép

A lányod tán pizzát fog enni Kép
Az enyém ma már evett a spenótból délben. Délután meg közölte, hogy azért kétszer ne adjak már neki ilyan kaját, mert ki leszek rúgva Kép
Igy, mint egy jó cseléd kapott sütőtököt. Az úrnő kedvébe kell járni! Kép

Nálatok ritkavendég lehet a hiszti, ha tudsz neki örülni Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Lányok!

Én kinyúltam, igy elhúzok alukálni. SZép álmokat mindenkinek és kellemes Mikulásos hétvégét! Kép
Andi

Andi
Kép
mucska

HaliKép
Látom már kidőltetekKépKép

Megint bőgtem egy sort. Fürcsi előtt olyan keservesen kezdett el sírni a Réka, hogy a szívem szakadt meg. Gyorsan lemosdattuk, kúp, öltözés, borogatás, hami (csak a felét ette meg a Drágám) és alvás. Eléggé bedagadt a lábikójaKép
Akkor is pityeregtem, mikor próbált elaludni. Cumi a szájában, egyik kezével szorította az alvóspelusát, a másikkal meg a kezemet fogta, amivel a pofikáját simogattam. Legszívesebben befeküdtem volna mellé az ágyba, magamhoz húztam volna és úgy szundiztunk volna együtt.
De...nem férek be a kiságyba, és egyelőre nem tűri ha sokáig odahúzzuk magunkhoz. Na remélem ezt kinöviKép

NalikaKép
Ez a nap lett volna a necces, de szerencsére normalizálódni látszik a helyzet. Vasat nem szedek, mert a vérképem rendben van.

Jó hétvégét mindenkinek, mi egész hétvégén névnapozunk, úgyhogy felmentést kérek, de azért ne felejtsetek elKépKépKép

Puszi:
Meli
Bnm

Meli,
nem muszáj szedni a vasat, csak nekem az segített... Arra is emlékszem, hogy múltkor is kérdeztem márKép
Rékának sok-sok nyugalmat küldök, remélem hamar túl lesz rajtaKép
Jó hétvégét!!Kép

Végre kitaláltam mit kap a lány Mikulásra, két nagyon klassz hűtőrágókát, már itthon pihennekKép

Jó éjt mindenkinek!!!

H.
nalika

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kukac felkelt 5-kor, megszeretgettem és visszatettem. Sírt. Apa felébredt. Apa csinálja a reggelimet. Megérte Kép

Meli, remélem megbocsátott neked az úrnő Kép Elhiszem hogy nagyon rossz volt. De vígasztaljon a tudat, hogy az első két évből semmire sem fog emlékezni Kép

A mikulás nem hétfőn jön ?!

Ahogy Andi mondta egy ici-picit feltöltődtem a csavargástól, és ma nagyon-nagyon hülye vagyok Kép Pedig nem ittam pálinkát Kép

Mindenkinek hisztimentes szép napot

Hugi
Amatőr

Jó reggelt!
Mi is élünk, csak elaludtam. A lány most elvan , de főzök ezerrel, mert megyünk délután a belvárosba csavarogni.
HA feltettem a kaját jövök.
A.

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Andi, valami dumát muszáj kitalálnom, hogy miért nem jövök gyakraban. Kép

Mail ment, tessék válaszolni és nem főzöcskézni helyette. Kép

Meli, nekem is rossz volt kedden mert apa nem volt itthon és én fogtam le a lányt. Kép Meg tudlak érteni. De tényleg elfelejtik hamar a megpróbáltatásokat. Jó névnapozást ! Ja és utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Kép

Hugi, mi lesz a reggeli? Apa otthon lesz a hétvégén veletek?

Hajni, hűtőrágóka jó ötlet. Kép De én azt már korábban vettem és már rágja a lány. Mégsem tehetek úgy mintha most vettem
volna. Kép

Eve, remélem Orsi szeme helyrejön. Jó hogy élvezi a
szemüveget. Kép Nekem későn vették észre, hogy a jobb szemem rossz pedig biztos vagyok benne, hogy ha alkalmazták volna a letakarós módszert akkor rendbe jött volna.

Bea, Melinda barátnődnek mit vettél?

Kika, mi ez a nagy vendégsereg?

Kellemes hétvégét Mindenkinek,

Ramcsi
chello

Sziasztok!

Rami!

Jobb szöveget találj ki ezt már nem vesszük be Kép
Most épp porszivózok Kép

Nálunk az oltás rám marad, mert apa nem birja elviselni. A múltkor annyira sajnálta a lányt, hogy majdnem sirva fakadt Kép

Megyek, mert ha itt ücsörgök soha nem mehetek a városba. És most kivételesen nagy családi séta lesz babakocsival.
Mire hazaérünk apának lehet, hogy nem lesz lába, mert ő nem ismeri a séta fogalmát Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt!

Mi is megvagyunk ám! Sógornőmék holnap délben mennek haza.
Nálunk is program van ma, ebéd után Reichstag-látogatás, délutánra pedig megígértük a keresztfiamnak, hogy kimegyünk a Weinachts-marktba, mert ott most mindenféle Vidámparkos játék van, pl. óriáskerék, dodgem, körhinta stb. Szegénynek már egy hete ígérgetjük, hogy megyünk, de ma el is megyünk végre Kép
Holnaptól már jövök gyakrabban, főleg, hogy apa jövő héten délután 5-től 11-ig fog dolgozni.

Puszi mindenkinek!
K.

Kép
lujzika

Hello csajok!
Mindenki csavarog?
Mi 3 órát sétáltunk a városban. Ittam egy pohárt forralt bort a sógorommal, meg ettem kenyérlángost. Egy kis tejföllel, sajttal , szalonnával Kép MOst meg jöhet a mályva Kép

Amúgy itt minden rendben.

Millió pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Andi!

Micsoda jó ötletet adtál! Lehet, hogy holnap lángos lesz a vacsink.KépKépKép
Borocsa.KépKép Most készül a tejszínes- boros csirkemell.
3 óra séta, az igen. Én is szívesebben sétáltam volna suli helyett.

ÚÚÚ!!! Kelett nekem hiányolni az oltásos sztorikat!!!!

Hajni!

Nem tudott mondani semmit a doktornő a felől, hogy meddig kell a szemüveget hordania OrsinakKép

Ramcsi!!

Hát képzeld el, hogy akiknek beszéltem Orsi kancsalításáról, mindenki .....-nek nézett, mert olyan "szépen" tud nézni ha beszélsz vele. Belenéz a szemedbe abszolút normális szemállással. És a doktornő most mondta, hogy "ő" ezzel a látással született, csak most kezdi el használni a szemeit igazán, azért derült most ki.

Meli!

Hogy vagy lelileg? És Réka hogy van?

A többieknek is sok puszi

E.
eve

Hali

Jól vagyunk, leányzó kicsit nyűgös. Délelőtt adtam neki kúpot, mert hőemelkedése volt, majd északára még kap, aztán szerintem túl vagyunk rajta.KépSzerencsére már nem haragszik rám. Hajnalban a borogatása bokaláncként figyegett a bokáján, jót nevettem rajta. Még egy kicsit kemény a lábikójaKép

Süti jól sikerült (még az anyósom is megnyalta mind a tíz ujját utána, ez nagy szóKépKépKép), bizonyítékkal nem tudok szolgálni, mert nincs digit.gépünk, csak anyukáméknak, majd holnap elhozatom velük és akkor lefotózom, meg a leányzóról is csinálok képeketKép

AndiKép
Hát Te jól belakmároztálKép Dolgozhat a mályvateaKép
Én tegnap felfüggesztettem, mert féltem, hogy jön a Niagara, és akkor végképp beköltözhetek a rötyire, de szerencsére nem. Ma a sütik után iszok is egy jó nagy adagotKép Egyébként a súlyom változatlan, viszont látszik, hogy a hasam és a seggem kisebb lett, már megérteKép

Na ezt most elküldöm, már egy órája megírtam, csak jöttek a sógornőmék (ők normálisak).

Puszi:
Meli
Bnm

Szia Meli!

Én mielőtt megjön a mikulás főként iszom a teát. Sokkal kevesebb van és sokkal könnyebenés gyorsabban zajlik le. HA már nem leszel Niagarás próbáld ki.

Én most megfogadtam, hogy tényleg iszom minden este, nem csak ha eszembe jut, mert ma a mérleg kiakadt Kép

Eve!

Jó kis vacsi lesz, szólj ha kezdesz és megyünk!!!!!

Orsika cipője remélem tisztitva lassan kikerül az ablakba. Bár csak holnapután jön reggelre a Mikulás.
Én is kimostam Anna "cipőjét" hátha valami kósza Mikulás megszánja Kép
Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!!

Megvolt az első répakóstolás. Íme az eredményKép

Kép

H.
nalika

Andi!

Hami tálalva! Ajtó tárva, várlak!Kép

Orsi csimmája makulátlanúl tiszta! Készülünk 1000-relKépKépKép Én találkoztam a Télapóval és határozottan állította, hogy megy Annához!KépKépKép

Meli!

Örömmel olvastam, hogy már minden rendben!KépKép

Hajni!

Nagyon aranyos!KépKép

Puszi
E.
eve

Hajni!

Baromi jó a kép Kép)))))))) Ezt jól elkaptátok. Ma apa is csinált, de nagyobb felbontással, igy kicsinyitenem kellett. De igy meg nem jó a minőség.

Kép

Andi
Kép
mucska

Eve!

Nekem is azt mondta a városban a Mikulás bácsi, hogy Orsi nagyon jó kislány volt, igy sok ajándékot kap! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Élek még, de a sógoromat voltunk köszönteni(Ferenc), Zoli még mindig ott van, csak mi a lánnyal hazajöttünk lefeküdni. Délelőtt meg elkezdtem a nagytakarítást, de ha ilyen ütemben haladok, kb. keddre leszek készKép
Mindenki jól van? Ilyen még nem volt, de ma még be sem néztemKép

Pusz
Vendég

Most nézem a képeketKép Nagggyyyon jók!!!Kép
Vendég

Kép
Vendég

Andi !

Nem térek magamhoz! Mondom a lányomnak" gyere mégegy baba:" Mire Ő "Aha Anna"!Kép

Szóval lehet, hogy akkor megkapja a hőnáhított barbi autót??KépKépKép

puszi E.
eve

Eve!

Nagyon okos kislány Orsi!

Remélem faxolsz annak a Mikulásnak a Barbie autóért!!!!! Mert egyébként Te virgácsot kapsz!

Bea!

HA az vigasztal én is szaladgálok sokat a portörlővel, de a por még meg van. Kép

Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Az a baj ezzel a rohadt takarítással, hogy amikor nekifogok hirtelen akkora kupit csinálok, amilyet csak kollégista fiúk szoktakKép Ma is úgy nézett ki a ház, mintha atomtámadás érte volnaKép De már alakulKép Már csak a konyha meg a fürdő van hátra, de a konyha nagy meccs lesz... ki akarom pakolni a szekrényeket is...
Portörlő helyett ha huzatot csinálnál???Kép

Pusz
Vendég

Kép
Vendég

Andi!

Barbi autó már a puttonyban van csak ide kell érnie!

Na! El csicsizni mert nem akar aludni nélkülem pedig rég ágyban lenne a helye. Vagyis ágyban van csak hisztizik.

" Jó álmok, szép éjszaka!"

puszi mindenkinek:

Eve
eve

Szép jó reggelt!

Tegnap is csavarogtam, bi-bi, azért nem voltam. Tudjátok hol voltam? Bolhapiacon Kép Ezer éve nem jártam ilyenen, tök jó volt!

Ma meg anyuékhoz megyünk, na ez nem lesz olyan jó, de csak túlélem. Max. hazajövök egy óra múlva Kép Ráadásul anyuval nagy meccs lesz, mert halálra szekálja a nagymamámat és a nővéremmel megegyeztünk, hogy "elbeszélgetünk" vele. Szóval ha nem jövök este akkor vagy kinyírt anyu, vagy börtönbe vagyok Kép

Kukac megtaknyosodott Kép Mit kell ilyenkor tenni? Nem lázas hál istennek, csak szörcsög meg köhög egy kicsit. Doki?

Barbieautó Kép Az volt a gyerekkori álmom, de soha nem kaptam Kép

Látom mindenki családozott tegnap, nem sok termés volt Kép Kértem archiválást Kép

Apa szolgálatban, most meglepődtetek, mi, hogy nincs itthon Kép Kép

Tegnap este gipszbe öntöttük kukac tappancsát, nagyon élveze, ahogy beletapicskolhatott, úgyhogy vagy háromszor próbálkoztunk mire sikerült, de addigra az egész gyerek tiszta gipsz volt Kép De sikerült! Ez lesz az ő karácsonyi ajándéka mindenkinek, már ha sikerül ugyanez még vagy hatx. Kép

Megyek megmenteni kukact, úgy hallom a kakimanóval beszélget Kép

Hisztimentesszépnapotmindenkinek!

Hugi
Amatőr

Jó reggelt mindenkinek!

A szekrényeket már kipakoltam, most már akkora kupi van, hogy nem tudom elmondani.

Bea!

A huzat nem segitett Kép Pedig kipróbáltam Kép

Hugikám!

Azért börtönbe ne menj már! Gondolod, hogy ott jobban főznek! Vagy többet látod apát beszélőn?
Szerintem ha taknyos csak semmit, csak orrszivóval takaritsd a kis orrát. De ez nem bizti.

Eve!

Szóltam a Mikulásnak, hogy oda ne adja másnak, csak Orsikának a Barbie autót! Kép

Mindenkinek szép hétvégét és remélem, hogy hétfőn teljes létszámban leszünk újra!
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ma 4h-kor kelt a leányzó, hamikázott aztán visszaaludt. 6h-kor arra ébredtünk apával, hogy veszettül rázza a csörgőt a leányzó (eddig hiába adtuk a kezébe, max. 5 mp-ig fogta, aztán elengedte, mostmeg ő kaparintotta meg). Na kipakoltam a kiságyból az összes csörgőt és mondtam neki, hogy alvás van nem játék, szófogadó leányzó, vissza is aludtKép 9h-kor már édes kiabálással ébresztett bennünketKép
Nálunk már egyik nagymama részéről járt a Mikulás, kapott egy kicsi mászó babát, ami énekel, hát teljesen odavan érteKép, a sógornőméktől kapott egy kiszoknit, meg egy pulcsit, ja és egy nagy csokimikulást, amit majd anya fog kezelésbe venni egyszerKép (apa kirakta az ablakba, hadd lássák, hogy az Ő leányzójánál már járt a MikulásKép)
Újabb tudományunk van!!! Reggel ismét megkapta a csörgőit és átveszi egyik kezéből a másikbaKép. Nagyon igyekszik a szájába venni, de állandóan orron, meg homlokon vágja magát, de meg se nyikkan (komolyan mondom ahogy néztem, már nekem fájtKép)

Tegnap nem akartam elkiabálni, de mivel ez már a 3. alkalom volt, gondolom, nem véletlen. KANÁLLAL eszünk!!!! Igaz, hogy a szájnyitogatás az úgy megy, hogy üvöltünk is hozzá, de a fél üveg bébifőzi vagy bébidesszert lecsúszik. Este a tejbepapit is azzal ettük, ugyanezzel a technikáva. Remélem azért majd az üvöltés elmarad mellőle és csak a szájnyitás marad. (csak addig üvölt, amíg meg nem érzi a kaját a szájában, hiába adnám gyorsabban, nem nyitja ki addig a szájátKépKépKép).

EveKép
Barbie autó, biztos nagyon örülni fog neki a leányzó.

HugiKép
Filmcsillag lesz KukackábólKép (gipszbe öntött lábikóKép).

NalikaKép
A répa nem aratott nagy sikert??!!

BeaKép
A kupit megcsinálom én előre, elpakolsz és kitakarítasz utánam???Kép

AndiKép
Nincs Niagara és iszom a teát (lehet, hogy azért nincs??Kép) Adtam a sógoromnak is kipróbálásra, kérdezte, hogy ugye nem lesz hasimasi tőle. Mondtam neki, hogy ááááááááá nem!!! (nekem volt, páromnak nem). Most kuncogok magamban, remélem futkosott egy darabig. Ez a nemes bosszú kőműveséknekKépKépKép Majd megcsörgetem megkérdezem tőle, hogy mi volt. Bár amekkora példány a sógorom szerintem meg se kottyant neki az az egy filter.

Kedvenc sógornőmnek volt esze és nem jöttek fel!!! Kapott egy fél pirospontot!

Lujzika, Kika, Rami???

Na megyek, lehet, hogy lemászunk szavazni egyet, meg sétálunk egy nagyot, ugyanis nem kell főznöm, mert tegnap előrelátó voltam és úgy főztem, hogy ma pihi legyenKép

Puszi:
Meli
Bnm

Sziasztok!

Nálunk már járt a TálapóKépKépKép, mert ugy gondolta, hogy Orsinak holnap mukanapKép lesz és nem szívessen menne oviba ha reggel mikor felébred akkor bontogathatná a csomagokat!KépKép

Andi!

Köszönjük a Télapónál tett közbenjárásodat!KépKép
Tényleg nem adta a barbi autót oda másnak a MikiKépKépKép. Ideért vele!KépKép
Volt ám boldogság!!!KépKép
De lemaradt a virgács!KépKépKép
Szóval Orsi összegzett és eldöntötte, hogy ezek szerint jó kislány volt és már biztos, hogy a Jézuska is jönni fog hozzá!KépKépKép

Mindenkinek olyan boldog napot, mint amilyen az én lányomé lett!KépKép
És sok puszit!

E.
eve

Sziasztok!

Mi élünk. Meg volt a nagytakaritás.

Anna nyűgi volt egész nap. Most aludt el. hogy Szűcs Judit üvöltve szól a tévéből Kép

Virgács itt sem volt, csak ajándék. játék meg tányérka .
Anyának meg a pakolás. De már tisztaság van, irodában a kupi megszüntetve és terjeng a fahéj illat a lakásban. Valahogy kell egy kis ünnepi hangulatot szerezni.

Viszont én ki vagyok akadva, mert tömkelegével jönnek a gépre a kémprogik. Nem győzöm irtani. Pedig csak itt járok, nagyon máshol nem. Kép

Mindenkinek szép estét!
A.

Andi
Kép
mucska

Na sziasztokKép
Hiányoztatok ám nagyonKép
Vége a hétvégi jövés menésnek, most itthon próbálok úrrá lenni a káoszon.
Stílszerűen mondanám de nem meremKép hogy vettünk tegnap a Metroban Apa kedvenc italát Martini Biancot és én is kaptam Sangriát, de azt hiszem ettől kezdve a "legpiásabb topic " címet is elnyerhetjük. No hiába ám "Borban az igazság!"KépKép

Nagyon jóóók a babás képek, de szerintem Nali a manó nem komálja a répát így a kép alapjánKép Jól látom????

Hugi,
Te aztán tudsz élniKépKép Tegnap épp eszembe jutottál amikor jöttünk haza feléa budakalászi metróból este, hogy jobb oldalt ott a Cora, a Brico, majd balra az Auchan. Mondtam is Apának ugorjunk be mert még olyan hiányérzetem vanKép

Most el olvasni, hogy mit írtatok oszt majd gyüvök
Kika
kika

Sziasztok!!

Jók a meglátások répa ügybenKép Nem igazán tetszik neki, de ma egy kicsit evett is már... Valahogy csak a cici megy nekiKép

Kika,
nem akartalak zavarni, írtad, hogy nagy vendégsereg lesz nálatok a hétvégén, így megint nem hívtalak fel..

Andi,
én nem szeretem a fahéjatKép

Eve,
nagyon ügyes az a MikulásKép

Krisz,
elmentek már a vendégek???

H.
nalika

Sziasztok!

Még élek és szabadlábon vagyok Kép

De ez csak azért van, mert a nővérem beszélt anyuval. Most ő a főgonosz Kép

Kukac anyuéknál úgy ordított fél órán keresztül hogy azt hittem belepusztul. Fogalmam sincs azóta se hogy mi volt a baja Kép Szörnyű volt Kép

Meli látod milyen ügyes az a gyerek? Kanál Kép Csörgő Kép Csak ne éjszaka csörögjön vele Kép

Andi neked aztán jó ajándékot hozott a mikulás, egy kiadós takarítást Kép Bár a végeredmény Kép

Kika mire célozgatsz te itt nekem?! Csak nem a vásárolgatásaimra??? Kép Be kell hogy valljam hogy nekem a vásárlás a "kimozdulás", bár ez elég szomorú. Imádok nézelődni, főleg most a karácsonyi vásárokat Kép

Eve jól van, akkor rendes volt a mikulancs, csak megvette azt a fránya buszt Kép Egyszer egy "gyerekszáj" sztoriként olvastam hogy egy kiskölyök elsorolta a kéréseit, mire anya megjegyezte hogy ez egy kicsit sok lesz. A gyerek reakciója: Úgy csinálsz, mitha neked kéne megvenni Kép

Hajni mi van veletek? Magatokról nem is írtál, irgum-burgum Kép

Pusz mindenkinek
Hugi
Amatőr

Eve én tiszta hülye vagyok, nem tudom milyen buszról beszélek, szóval a barbie-autóra gondoltam Kép Kép Kép

jól van na, szőke vagyok Kép

Hugi
Amatőr

Lassan megérkezik hozzánk a MikulásKép
Nálunk ugye nagy ajándéközön van ilyenkor isKép

Megjött, majd beszámolokKép

H.
nalika

Hugi,
Nem célozgattam, vagy talált????KépKép

A kimozdulás és a vásárlás közötti összefüggés másnál is így van hidd elKép Öröm ha a Corába, Auchanba mehetek, van aki bevallja van aki nem.Kép
Amúgy ez nem plázázás, hanem az általános élelmiszerek és egyéb földi javak beszerzéseKép Tehát céllal történik, haszon és örömKépKép

Nalika,
Hívhattál volna mert ma 6-tól szabadultunkKép

Hozzánk nem jött a Mikulás, majd csak holnapKép
K
kika

Hugi,
ja Kekec Kukac szerintem érezte a feszültséget és azért ordított.
K
kika

Sziasztok!

Hol van mindenki??? Mi ez a lazaság? Kép

Kika köszi hogy így megideológizáltad, így tényleg nem is hangzik rosszul Kép Majd elmondom apának Kép
Ma úgyis rá akarom venni egy kis csavargásra, mert a dédimamától kaptunk pénzt kukacnak ajándékra, ő 90 éves már nem nagyon megy vásárolni Kép Én viszont úgy gondoltam, hogy megvesszük ami kell, aztán szépen becsomagoljuk és kivisszük anyuékhoz karácsonykor, hogy mégis ő adja oda Kép
A nagy álom persze egy pelenkázótatyi, de hát az nem tudom hogy kukac-ajándéknak számít-e, vagy inkább anya-ajándéknak Kép

Tegnap azért még alkottam egy jót. Nem tudom hogy, de elhagytam a telefonom. Szerencsére miután megjöttünk anyuéktól még elszaladtam a fényképekekért, és mikor hazaértünk a parkolóban a földön találtam meg. Csak a kijelzője összetört Kép Apa bizti boldog lesz Kép Egyetlen mentségem, hgoy mikor hazaértünk kukac már nagyon éhes volt, és rohantam vele be, hogy megetessem Kép

Remélem kitisztítottátok a cipőiteket!
Különben kaptok virgácsot Kép De ha nem jöttök, akkor is kaptok! Kép

Hisztimentesszépnapot!

Hugi
Amatőr

Sziasztok!

Jó reggelt!

Először is RAmi Noémijének boldog 5. hófordulót!!!!

Hugikám!

Már összetörted a telefont? Kép
Pelenkázótáska: milyet akarsz? (én utálom nagy kár volt, hogy megvettemKép Nekem CAM van)

Akkor ma apa ráér egy kicsiT, Végre Kép

Többiek!

Remélem ma már mindenki előkerül!!!!!

Szép napot!
A.

Andi
Kép
mucska

Szép jó Mikulásos jóreggelt mindenkinek!

Hát én hiába pucoltam ki tegnap a cipőm, úgy látszik a német Mikulás engem még nem tart számon Kép

Közben nálam eltelt egy év, most már sajna hivatalosan is 38 éves lettem KépKép Tegnap a rokonság elutazott, de kollégák jöttek köszönteni, ezért nem tudtam jönni!

Eszterkém is jó nyügi volt délután, valszeg neki is hiányérzete volt. Amíg nem jöttek az esti vendégek, nekünk is fura volt, hogy nagy a csönd Kép Azért nem bánom ám, hogy 2 hét múlva megyünk haza KépKép

Hajni!
Tündéri a répás kép KépKép

Andi!
A ti képetek is nagyon ari Kép Fahéjillat : Van három mécseses házikónk, amiknek a kéménye egyben aromaolaj-tartó is, és most nálunk is a fahéj a nyerő Kép Na meg annyira tetszik, amikor lekapcsolom este a villanyt, és pislákolnak a fények KépKépKép

Hugi!
Nekem két tatyóm is van, de csak azért, mert először megvettünk egy Micimackós Hauck-ot egy vagyonért, és rá két napra ajándékba kaptunk egy Nivea hátizsákot, tele minden jóval.Kép De hogy őszinte legyek, eddig még nem nagyon használtam egyiket se Kép
Telefon Kép

Kika!
Én tegnap Baileys-t szopogattam Kép! Na akkor most milyen reggel van?? Kép

Eve!
Ma lesz a Mikulás-ünnepség?? Barbie autó KépKép Biztos volt nagy öröm Kép

Bea!
Nagytakarítás Kép Hogy állsz vele??

Meli!
Mályvatea Kép Sikerült tegnap is a kanalas kajcsizás?

Rami!
Boldog hófordulót nektek KépKépKép

Hisztimentes napot mindenkinek !!!
K.

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?