Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

CSak egy kis reklámra van időm.
Keresztapa játszik a MTV 1-n 9,20-kor Emilióval.
(VAlszeg lesz rajta fejkendő, ha jól ismerem és valszeg baszusgitározik Kép)HA már minket senki nem ismer, legalább a keresztapát ismerjétek meg Kép
HA valakit érdekel.
A.

Andi
Kép
mucska

Nézem!Kép

Pusz
Vendég

SziasztokKép
Először is

MELI, Boldog névnapot kívánunk és szép hisztimentes napot! ma este kapsz kimenőt, hogy ünnepelhessKépKép

Lujza,Kép
Dehogy akartam bántani én senkit a súllyal, csak Andikát akartam "feldobni" egy kicsit, mert olyan kis szpomorkásnak jött le az orvosi vizsgálat előtt a gyerkőc súlya maitt. Egyébként is Eszter meg sem közelíti a Michelin baba formátKép.
Remélem nincs hari.????

Hugi,
Átérzem a helyzeted nálunk detto ez volt tegnap a szitu, szerintem ez a vacak idő is hozzájárul a hisztikhez. Már mindent próbáltam, a legújabb az éneklésKép ne röhögjetek, énekeltem 10 évig egy kórusban, no nem a zárdaibaKép. Egyenlőre a gyerek nem állt meg a hangomtól a fejlődésbenKép
A sláger a " Világéknál ég a világ.....". A best of-okat majd összegyűjtömKépKépKépKép

Hajnalban rendületlenül kelünk, ha nem adnék neki hamit, tuti éhenhalnaKép olyan mohón eszik mintha nem kapna vacsit. Már várom a jövő hetet, hogy induljanak a gyümik mert szerintem ebben a táp-hápiban semmi változatosság nincs és a gyermek is lassan unjaKép

Csajok,

A Metro áruházban liberos hármocsomagú megapack akció indul ma három csomi ára 3990,-. Hátha valakit érdekel azért írtam!Kép

Nali,
Mi újság a főváros útjain???KépKép

Orsi,
Gratula ehhez a súlhyoz, kis vasgyúró!Kép

Bea,
Láttama Metro katal.-ba olyan etetőszéket amit a múltkor a 2. képként feltettél, 8990-ft-ért.Kép

Pusz
K
kika

Mucska,
megyek megnézemKép
K
kika

Szia Kika!
Nálunk hasonló izgalmas volt a tegnapi napKép Énekeltem én is, de apa szerint nem kellett volna, mert a gyerek visszamarad a fejlődésbenKép
Ha vettem volna etetőszéket, akkor valószinüleg az lett volna, de így megoldódottKép
Nem tudom, ismered-e, de a Marcipán cicával nagyon jól le tudom szerelni Zsófit! A barátnőm lányánál is ez a kedvenc, én is náluk hallottam, láttam először. Ez egy bábjáték, eszméletlen jó zenével(a cicát Szőlősi Irén játtsza, ő volt régen Cicamica a Futrinkában), a barátnőméknek megvan videón, meg audio CD-n(mostmár nekünk is)Kép Most írtam a Bábszínháznak, hogy megjelent-e DVD-n, de még nem válaszoltak. Mindenképpen megveszem, ha megjelent és csak ajánlani tudom mindenkinek!Kép

Pusz
Vendég

Néztem!!!Kép Jó kis keresztaputok van!Kép

Pusz
Vendég

Hát én is megnéztem. Kereszatapa tetszik Kép , de nekem a szám kaka volt Kép
Jövök, csak az egyik sofőr hülyének néz és megyek helyrerakni a búráját. Vagy a szerződését felbontani , még nem tudom. Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokatKép
Leányzótól ma extra simit kaptam reggel, így köszöntött felKép Egyszerűen imádomKép

KikaKép
Köszi a kimenőt, de azt csak hétvégén fogom igénybe venni, akkor névnapozunk (mert ma az én névnapom, holnap meg apáéKép), bár lehet, hogy apától lesz ma meglepi, ha megkapjuk végre a járgányt a seggünk alá, ami sajna tegnap is elmaradtKép Pedig kellene, mert hétvégére vásárolni kell, mert éhen halunk és sütni is szeretnék (halljátok!!ÉN!!!). Ha a hiradóba tűzesetet mondanak valahol, akkor az itt lesz nálunkKépKépKép
Drága Kikám, hát Te még csak most jössz rá??? Én már rájöttem ezer éve, mondtam is, hogy én úgy "taliztam" veled először, mint BrekiKépKépKép

HugiKép
Karácsonyi ajándék: bizti nagyon szép lesz!!! Türelem-türelem, elkészül az időreKép

MucskaKép
Na akkor ma folytathatod az ivászatot, most akkor igyunk együtt virtuálisanKépKépKép Na meg a csajok isKép Új topiknevet kapunk: pityókás csajok topikjaKépKépKép

BeaKép
Lehet, hogy lemaradtam róla, mi újság a zárdában???

LujzikaKép
10kg és 6 hónap. Rohan az idő, mi???
Olyan kis dögönyözni valóak ilyenkor, aztán majd lemásszák a párnácskákatKép

NalikaKép
Szerintem küldd haza az oktatót, a gázsit meg vedd fel TeKép

OrsiKép
Nagyon ügyes a GergőKép Éjszaka ennek függvényében hogy alakult, vagy aludt rendesen a Drága?

Rami??

EveKép
Akkor megalapítjátok a hisztimanósok klubbját??Kép A leánynak szabad hisztizni, de apának nem!!! Mondd meg neki, akkor Te is hiszti leszelKép
Orsi jobban van már???

Puszi:
Meli
Bnm

NA hello csajok.
A pörköltem fől, a fejem duran az idegtől. Nemsokára lesz egy meccsünk az egyik alkalmazottal. Utána leiszom magam, mert most úgy érzem, hogy a görnységnek nincs hatáára Kép
Részletek a reklám után Kép
Ha evett a kiscsaj jövök.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Mi a bajKép?

Meli!
Nem maradtál le semmirőlKép Most hívtam, minden ok. , részletek később!Kép

Pusz
Vendég

Andi!
Na, én is jókor találtalak megKép Bocs, nem akartam zavarni!Kép
Pusz
Vendég

Beácska!

Nem zavartál. Csak van egy édes kedves alkalmazott aki lenyúlt több százezer forintot. A férjem megengedte, hogy kitörlessze és dolgozhat. Most az üzemanyagot nyúlta le. Csak lassan nincs minől levonni KépFolytassam? Szét durran az agyam, mert egy aljas az iylen ember. Ekkora összeg már büntetendő, mi segitünk rajta és ez a köszönet.

Hiszti manó itt is van, csak a kutya nyugodt. Apa örjöng, a lány üvült és meg azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. A tarhonyám jó vacak lett, remélem, hogy a pörit meg lehet enni.

NA megyek lejátszom a meccset és jövök. Legföljebb megint becsiccsentek. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!Kép

Meli!

Boldog névnapot!!!!KépKépKép

Na, szóval jót tesz nektek, ha nem érek rá írni,csak olvasni!KépKépKép
Tetszet a termés!!KépKépKép

Andi!

Bekapcsolom reggel,az M1-et gondoltam ha zenét hallok, rohanok. Erre Orsi átkapcsolta a meseadóra a tv-t!KépKépKép

Orsi torokgyuszia jól van. Hétfőn már mehet oviba! Szóval lesz télapó ünnepség!!!KépKépKép
A szemészetre délután megyünk, de eddig nem akartam elkiabálni, azért nem írtam, de a három napig tartó szemcseppzésnél nagyon ügyes volt. Soha nem tiltakozott ellene, volt, hogy mondta. "Anya tudod, fürdés után csöpizni kell!"KépKépKép Még azt is kivárta türelmessen, hogy kiszerencsétlenkedjem magam. ( volt, hogy 3 percbe tellett, mire kikönyörögtem egy cseppet abbol a vacakból. És akkor még ott volt a másik szeme!......KépKépKép

Mindenkinek gratula, a jól fejlődő, szépséges, tökéletes tüneményekhez!

Csak én maradtam le, vagy senki nem írt az oltás utánról???!!! Enyire jól viselték a babák és mamák, hogy említésre se méltattátok?? Gratula ehez is!

Andikám!
Fő a nyugalom.
Én is tegnap tök ideg voltam este. ( rossz megint a bojlerünk) Fürdéshez mellegítettem a vitet az Orsónak + a tejet tejbegríznek, és elindúltam a melegített tejjel a kád felé.KépKépKép Annyi tünt csak fel, hogy nehezebb szokott lenni a vízes láboss.KépKépKép Szóval majdnem elmodhattam, hogy tejben, vajban fürdetem a gyereket!KépKépKép

Hajni!!

szerintem is már okossabb vagy az oktatónál!!

Mindenkinek puszi:
E.
eve

Az szép!Kép Sajnos ismerős a dolog, nekünk boltunk volt(van) amíg anyu élt, volt egy két hasonló pofátlan alkalmazottunkKép
Igyál valamitKép Erősen gondolkodom én is egy pohár boron, vacsora utánKép Zsófi úgyis tápszert vacsizik már napok óta.

Pusz
Vendég

Szia Eve!
Örülök, hogy jobban vagytokKép BojlerKép TejKépKépKép

Pusz
Vendég

Andi,
Ha tudok segíteni szólj!

Eve,
Ezek jó hírek!Kép

Csajok tényleg Ti vesztek vmit a manónak mikulásra?????
Kika
kika

Sziasztok!

Meli,
boldog névnapot!!!Kép Az oktatót nem lehet lecserélni, mert kikapok BeátólKép Tényleg rokonya az illetőnekKép

Eve,
bojlerKép TejKép

Andi,
ezért nem kéne neked masszív alkoholistának lenned... Nem akarom, hogy úgy járj, mint a Bubik.

Bea,
tápszer helyett én inkább tejpépet adnék kiskanállal... Nem szoktatnám rá a cumisüvegből jövő tejcsihez hasonlító dologra. Megzavarhatja a szopási technikát. Nem beleszólni akarok, csak ugye nálunk is van némi probléma ezzelKép De mostanában a kispárnán egész nyugodtan ki tudja szívni a maradék tejcsit is a cicibőlKép

Hugi,
tessék már meggyógyulniKép

Kika,
az utakon még biztonság vanKép

H.
nalika

Az oltás után nem volt semmi különösKép Áldott jó ez a gyerekKép Majd ha nagyobb lesz biztos bepótolja, aztán majd szívokKép

H.
nalika

Krisz,
tegnap is volt egy hibátlan tesztemKép
10 kg??? Az nagyon szép, hogy bírják a karjaid, meg a gerinced??? Mi jó, ha 1 évesen leszünk akkorák...

H.
nalika

Szerintem ilyen kis korban is érdemes venni valamit, nekik télapóra. Már felfedezték a kezüket érdeklik a színes dolgok,.....KépKépKép
Na nem valami méregdrága ketyerét, de valami jelképes dolgot. Igázából a mi lelkivilágunknak tesz igazából jót, hisz már büszke szülők vagyunk, és a mi kincsünkhöz jön a télapó. szerintem jó érzés. Néha még én is elhiszem, hogy létezik, és a szülők csak segítenek neki, mert a manók nem válalják már minimál bérbe!!KépKépKép
Nem ittam ám semmit! Helyből vagyok ilyen hülye!KépKépKép
eve

Eve,
itt mindenkinek vannak ilyen dumáiKép
nalika

Eve!
Akkor én is hülye vagyok, mert hasonlóan gondolomKép

Kika!
Én egy kötött pulcsiba öltöztetett macit vettemKép De ha valaki valahol lát sütőtökpüré-mikulást, szóljon!Kép

Hajni!
Azt hiszem, nekem valami kimaradtKép Milyen problémátok van, és mi ez a kispárna dolog? Tejpépet is eszünk , és már azt is kapta üvegből, hála a sógornőm sok eszénekKép Tudom, hogy igazad van, csak nálunk a szopási technikára már nem sokáig lesz szükségKép Már nagyon kevés a tejcsiKép De ez van. Annak is örülök, hogy eddig tudtam szoptatni, bár a reggelit még szeretném ameddig sikerül.

Pusz
Vendég

Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk!!KépKépKép

Na, most fájószívvelKépKép búcsú, mert megyünk a szemészetre.
Ha hazajöttünk és még lesz időm angolig akkor jövökKépKépKép

Addig is puszi mindenkinek:
E.
eve

Bea,
én úgy szoktam, hogy amikor nyűglődik a cicin, akkor alá teszek egy kispárnát, és hónaljtartásban teszem rá a cicire. Így másik tejcsatornákat ürít ki. Csipkebogyótea és levesek, még ezt tudom ajánlani. A tej termelődésének a titka a szopizásKép Minél többször vagy hosszabb ideig (erre jó a kispárna)éri inger a cicit, elvileg annak arányában készül a tejcsi...
Én szurkolok nektekKép

Cyrano szavaival élve: magamat lehülyézem, ha kell, de másokról nem mondok ilyetKép De ez pozitív hülyeségKép Párommal is így szoktunk néha beszélgetni, ugyanis őt sem kell félteniKép

H.
nalika

NA itt vagyok!

Még nem lettem idült alkoholista. Kép
Holnap a férjem is autóra ül a srác mellé, hogy ne legyen mellé duma. HA kiderül a disznóság, akkor holnaptól azonali hatállyal felmondunk.Indok van rá, gondolom a sikkasztás kellő jogalap.Kép
Szóval holnaptól kell találnunk egy embert , ami nem lesz könnyű.
Sajna annyira bizti a dolog, hogy délután csinálhatom a papirjait.

Hajni!

Köszi az aggódást és én nem vezetek. Most .
De nem is ittam, mert nincs mit.Kép Lehet, hogy tegnap előre leittam? CSak apát sajnálom, mert ha görény lennék, mondhatnám, hogy ezt megmondtam 3 hónappal ezelőtt. CSak ő nagyon bizott. Most rendesen lelkizik.

Főztem olyan vacak kaját, hogy csoda , hogy Ginó megette. Hiába, ha nem ott jár az eszem.
NA megyek, mert a góré hazajött és megint nagy a feje.

Mindenkinek pusz, csak nem tudom, hogy hol áll a fejem. Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Köszi, így már értem!Kép
Azt nem részletezném, hogy mi hogy szoktunk apával beszélgetni, mert őt meg aztán végképp nem kell félteniKép Nyithatnánk apáknak egy külön topikotKépKépKép Szivesen beleolvasnákKép

Pusz
Vendég

Nyugi Andi, ez egy szar nap, de meglátod holnap minden jó lesz!KépKépKép

Pusz

Többiek, hol vagytok???
Vendég

Bea!

Szavadon foglak. Általában nálunk úgy van, ha az első napokban kaki a vállakozás, az az egész hónapban olyan. Szóval hosszú hónapnak nézünk elébe Kép

Ideért a meleg front, Anna meg visit , mint egy kis malac Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Drukkolok, hogy nekem legyen igazam!Kép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Mi van csajok, mindenkinél front van?

Eve!

Mi volt a szemészeten?

Bojler Kép

HAjni!

Gondolod, hogy a jó gyerekkel szivunk ha nagyobb lesz?
10 kg: Anna sem lesz annyi egy évesen az tuti.
Hú te tényleg rokonyba futottál Kép De nem Beaapába? Kép

Kika!

Remélem hogy nem lesz Rád szükség. hOlnap lezárul végre a dolog. Én nem ijedek meg olyantól ha Munkaügyi birósággal fenyegetnek. Nincs miért. Nem nekem van vesztenivalóm. Nálunk rendben megy minden. Persze mindenbe bele lehet kötni Kép

GYerekek!

Pont most merült le a fényképezőgépem Kép

Anna odagurult Ginóhoz, aki feküdt hason. Anna is hason fekvő pózba érkezett. Étök egyforma fejtartással nézték apát egymás mellett! Kép Haláli édik voltak Kép

A.

Andi
Kép
mucska

AndiKép
Az a fránya gép, pedig kiváncsi lennék erre a pillanatra.
Remélem sikerül a dolgot megoldanotok.

KÉSZEN van a kocsink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még jól is jártunk! Mivel ugye elmúlt 10 éves, nem fizeti az összes ktg-t a biztosító. A szerelő megalkudott velük, hogy mennyiből tudja kihozni, utalták is a lóvét nekünk, hogy itt van osszuk be, de nem került annyiba, kevesebből sikerült megoldani.

Kika
Megy egy mail, segíts légyszi!Kép

Pusz:
Meli
Bnm

Meli!

Végre valami jó hir!!!!
Akkor most kocsira pattantok és mentek?
Örülök, hogy igy alakult.

Sajnálom én is , hogy nem birtam megörökiteni, mert annyira spontán volt a pillanat.
De hát ez egy ilyen nap. Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

KukáztamKép
Majd jövök!

Pusz
Vendég

Bea!

Mit csináltál??????? Gyüjtsük adományokat vagy olyan értékeket találtál, hogy szóba sem állsz velünk? Kép

A lány meg az apja orrát harapdálja. Itt mindenkinek elmentek otthonról Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andikám! A postafiókomatKép Valaki szólt, hogy tele van!Kép

Pusz
Vendég

JA tényleg!!!!! Már el is felejtettem! Kép
A.
Megyek fürdetni , utána kaja és leszek!
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
nem Beaapa volt, csak egy rokonya a sógornőnekKép Inkább levélben írtam meg neki a nevét, nem akartam nyilvánosságot nekiKép

Itt voltak a keresztfiamék, aztán teljesen lefoglalták a gépet. Náluk ugyanis nincs netKép Ennyi meg jár nekikKép

H.
nalika

Még 136 üzenetKép
nalika

Meli,
tényleg jól jártatok a kocsivalKép Akkor most behozzátok a kiesett napokat, és kocsikáztok?

H.
nalika

Sziasztok!

Kukac nyűglődik az elalvással, várom a fejleményeket. Aludt ma két kemény órát napközben! Ez idáig a heti csúcs! Kép v Kép

Micsoda összefonódások vannak itt Hajni? Kép

Meli először is nagyon-nagyon boldog névnapot neked, másodszor örülök hogy örülsz a kocsinak Kép

Hugi

Andi neked is van hisztimanód? Akarod hogy összehozzuk a miénkel és elküldjük őket nászútra valahova jó messzire? Kép
Amatőr

Hajni én mikor leszek haladó felhasználó?

Mondjuk ha ennyit jövök soha Kép

Hugi
Amatőr

Hugi,
elküldjük a különféle bajaidat melegebb éghajlatra, és akkor lesz időd megírni a maradék 160 hsz-tKép
Én csak tegnap jöttem rá, hogy az oktató mogyoródiKép

H.
nalika

Nali,
Hajrá, hajráKép

Bea,
Te kis hamisKép Kukáztál?????

Meli,
Válasz ment.

Andi,
Ha kell tudod hol találsz.

Hugi,
helyzeted átérezve, ez szörnyű. Nálunk detto, ma még ha össz-vissz aludt a kiscsaj 2 órát akkor sokat mondok. Délután már úgy látszott kidől, de nem. Még kis kínai szemmel sem akart elaludni, édes volt fogta az apja ujját és le nem vette róla a szemét. Kezdődik az apa az isten című fejezet az életünkbőlKép Na ja így könnyű ha keveset látja mert sokat dolgozik.Kép Lehet, hogy nekem is vissza kéne mennem dolgozni.....???????KépKép

Most el, de még leszek, ma nincs vészhelyzet, csak helyszínelőKép
Kika
kika

Nali,
Nekem mennyi hiányzik a következő fokozathoz???
K
kika

Kika örülj neki, hogy apa az isten! Nálunk én vagyok, sajna. Ahogy apa mondja az imádott anyaisten Kép
Csak ez azzal jár, hogy jóformán pisilni se tudok tőle, ha itthon van az apja és játszik vele, akkor is leellenőrzi pár percenként egy-egy sanda pillantással hogy megszöktem -e. Ha igen, akkor annyi nekem Kép

Hugi
Amatőr

Hát én agyoncsapom a gyereket. Ezerrel üvölt a kiságyba. Ezt tegnap kezdte, de jó lesz ha gyorsan leszokik róla, mert nem hat meg. Tudjátok én vagyok a szivtelen banya. Kép

El is hallgatott. Látod Hugikám! Ezt igy kell csinálni Kép

Hajni!

Délelőtt elérhető vagy? Reggel megyünk sétálni a lánnyal a Tescoba. Tudjátok apa dolgozni megy Kép
Aztán majd lesz kapsz!
Azért röhej, hogy milyen kicsi a világ.Most aztán rendesen kell viselkedned. Tudod nem szabad nagyon sportosan vezetned! Kép

Kika!

Nálunk is apa az Isten. AZ ha szól, hogy nem orditasz kislányom, akkor elhallgat. Bár ma apát is kiboritotta.
Én még jobban birtam apánál, de hát ugye én edzésben vagyok.
HA kell bizti, hogy sztólok, bár nem hinném . Nagyon kedves és nagyon görény tudok lenni, ha kihoznak a sodromból. ÉS most kihoztak.

A.

Andi
Kép
mucska

Andi mondom én hogy irigyellek a határozottságodért. Én egyszer hagytam sírni talán két napja délelőtt, mire visszamentem kb. 3 perc múlva már hullottak a krokodilkönnyei, alig bírta abbahagyni a szipogást, én meg majdnem vele bőgtem Kép

Most beszéltem az anyósommal, kérdezte hogy kinéztem-e már hogy hova megyünk üdülni januárba. Mondom neki hogy nem, meg kell nézni hogy hol van gyerekeknek is jó hely. Erre kiderült ő úgy gondolta, hogy Mazsira ő vigyáz addig. De én nem bírom ki nélküle három napig Kép Persze jót röhögött hogy akkor mit csodálkozok hogy anyás Kép Most tényleg hülye vagyok?!

Hugi
Amatőr

Na szépek vagytok!

Én jövök, Ti mentek Kép

HA nem viselkedtek hajnal 3-kor riadót fújok MINDENKINEK!!!!!!!!!!!! Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Hugi!

Én sem hagynám ott. Ez az őszinte. Igy vagyunk egy család, Vagy együtt vagy sehogy. Bár én nem is tudnám kire bizni. De ha volna akkor sem hagynám még most. Elmegyek nyaralni és állandóan azon járna az eszem, hogy minden rendben van e. Majd ha egy kicsit nagyobb lesz.

A fiúknak meg az a dolguk, hogy anyásak legyenek!

Hugikám!

Pedig azért kéne kiállni, hoyg később nyugtod legyen. Ha megszokja, hogy rohansz, akkor csinálni fogja a fesztivált. Később még nehezebb lesz leszoktatni.
Anna most este próbálkozik, de rossz lóra tett. Tegnap sokkal tovább üvöltött, ma már 2 perc múlva rájött, hogy hiába. Minden rendben van vele, akkor tessék szépen csendben lenni. Holnap meg ajánlom, hogy egy hangja se legyen Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
nálad mi a délelőtt???
nalika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?