Ha-ha, de igen!!!!
Na szóval tegnap elnyomott voltam, képzeljétek már az 5és fél éves keresztfiam is gépfüggő Igaz, ő még csak játszik rajta, bár lehet, ha nem figyelünk oda, talán még chat-el is
A tegnapi délutánunk már egész jóra sikeredett, most már biztos, hogy alul 2 fogacskánk lesz hirtelenjében, de mivel már a 2. is áttörte az ínyét, már nem volt annyira nyügi Na meg aztán keresztmami ölében töltöttük az estét, és az persze nagyon tetszett ám, meg egyfolytában ő volt a figyelem középpontjában Kapott egy jó pár jópofa szerkót, annyira helyes volt, mikor mutogattam neki a ruhácskákat, látszik, hogy már most NŐ-ből van !
Ja, és biztos, hogy a légzésfigyelővel van valami bibi, mert ma éjjel is egy csomószor pittyegett, miközben zölden villogott. Ma kicserélem benne az elemet, aztán majd meglátjuk.
Hajni!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Andi!
Nagyon helyes a kép, el kéne küldeni a Fekete Lacinak
Zokni: már mi is próbálgatjuk letépegetni, szájjal, kézzel, mindenhogyan
Eve!
Jó dolog lehet a két számítógép, már kezdek én is gondolkodni róla
Orsi!
4 órás kajcsi
Ez jó dolog ám
Bocsi, biztos írtad már, de mit tanítasz/tottál?
Meli!
Szerintem ehetünk csokit mindahányan Hugi kontójára Jó, hogy megvettük a mérleget, már most nagyon úúúútálom
Kika!
Helyesek vagytok nagyon (jó a pólód is ) . Most már végre mindenkinek van arca! Bár tévedek, Eve-ét és Meliét (legalábbis én) még nem láttam
Bea!
Látom, te se nagyon vagy De anyós boldogsága mindennél fontosabb
Hugi!
Mi történt, Kekec-kukac még alszik??
Puszka nektek, és szép napot
K.