Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még bejöttem köszönni, de ha nem birok a hajmosás után alukálni akkor benézek.

Majd rájöttök, hogy hol a zokni, ha a gyerek a lábát nézegeti. Tudjátok nem a zoknira kiváncsi Kép
De erre oda kellett volna figyelnem, mert Rámküldik a hatóságokat, hogy télvíz idején a gyerek nincs ellátva, mert anyuka netezik! Kép

Eve!
Nem semmi alvókája van Orsinak. Egy receptet küldhetnél.

Meli!

Hát a bejárónőd tényleg szemét!Kép
Az enyém nem, sütött palacsintát . (apa)

Hugi!

Én már régen mondtam, hogy kell egy laptop Kép

Szemüveg meg még nem kell , jó a látásod! Kép

Kika!

Szedjed is a Béres cseppet!!!!!!!!!! Mert sose leszel régi felhasználó!Kép

Én holnap délelőtt csavargok a lánnyal. Utána meg kifőzdét nyitok 3 hétre.
Jönnek a nővéremék árulni a kézműves vásárra.
Ilyenkor én vagyok a főszakács.(meg a kukta is)Meg a kiszállitó is, hogy birjanak főtt ételt enni.
Igy most napközben lehet, hogy nem hajrázok annyira a kövület cimre.
De azért jövök, ne örüljetek! Kép

NA most megmosom a kopasz fejemet a gyógysamponnal, hogy legyen hajam is. Ami volt az ma elhullott. De Anna persze, hogy nem alszik! De szerencsére csöndben van! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Megvagyok ám!!!Kép

Akkor most a matekversenyről: 4 fős csapatok voltak (2 negyedikes, 2 ötödikes gyerkőccel) 16 csapat közül a harmadikok lettekKép

Andi,
kifőzdeKép Én egyből láttam a zoknihiánytKép

Eve,
az egy nagyon jó alvókaKép

H.
nalika

SziasztokKép

Én is utoljára jövök ma, aztán hímzés és Tv, párom meg megkapja a gépet.Kép

Andi
Kép nagyon cuki!Kép Nekem is feltűnt a zokni.Kép

Gergő tegnap óta átállt a 4 órás szopcsikra! Kíváncsi vagyok a holnapra, de nagyon úgy néz ki, hogy igazam van.Kép Hát igen, már nagy fiú a drágám!Kép

Voltunk a suliban, mindenki el volt Gergőtől ájulva! Mosolygott, dumálgatott, szóval cuki pofa volt, mint mindig!Kép

Nalika
Gratula a matekversenyhez! Kép

Most el, jó éjt mindenkinekKép

Orsi

avocado

Andi,

Nekem nem tűnt fel a zokni hiány, de küldöm a hatóságotKép

Ott lesz a kirakódó vásár a Sétálós résznél, passz a tér nevét. Nagyon kis hangulatos volt annoa szegedi kari vásár, de baromi hideg lehet egész nap kint állni, így teát is főz nekik sok rummalKép

torta: imádom a Daubner féle E80-as tortát, ezt szerintem nem ismered de majd decemberben ami késik nem múlikKép
Amúgy a Virág cuki volt (amíg volt) a kedvenc cukim.

Nali,
le a kalappal a matek versenyhez.

Holnap én is kevesebbet leszek (tudom ennél?????) de van egy melóm és be kell befejeznem.
Jó éjt ma már én sem leszek. Pusz

Lujzika és Bea merre van?
Kika
kika

Szép jó reggelt!!

Csak nem az enyém az arany???

Pusz
K.

Kép
lujzika

Ha-ha, de igen!!!!

Na szóval tegnap elnyomott voltam, képzeljétek már az 5és fél éves keresztfiam is gépfüggő Igaz, ő még csak játszik rajta, bár lehet, ha nem figyelünk oda, talán még chat-el is

A tegnapi délutánunk már egész jóra sikeredett, most már biztos, hogy alul 2 fogacskánk lesz hirtelenjében, de mivel már a 2. is áttörte az ínyét, már nem volt annyira nyügi Na meg aztán keresztmami ölében töltöttük az estét, és az persze nagyon tetszett ám, meg egyfolytában ő volt a figyelem középpontjában Kapott egy jó pár jópofa szerkót, annyira helyes volt, mikor mutogattam neki a ruhácskákat, látszik, hogy már most NŐ-ből van !

Ja, és biztos, hogy a légzésfigyelővel van valami bibi, mert ma éjjel is egy csomószor pittyegett, miközben zölden villogott. Ma kicserélem benne az elemet, aztán majd meglátjuk.

Hajni!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!

Andi!
Nagyon helyes a kép, el kéne küldeni a Fekete Lacinak
Zokni: már mi is próbálgatjuk letépegetni, szájjal, kézzel, mindenhogyan

Eve!
Jó dolog lehet a két számítógép, már kezdek én is gondolkodni róla
Orsi!
4 órás kajcsi Kép Ez jó dolog ám Kép Bocsi, biztos írtad már, de mit tanítasz/tottál?

Meli!
Szerintem ehetünk csokit mindahányan Hugi kontójára Jó, hogy megvettük a mérleget, már most nagyon úúúútálom

Kika!
Helyesek vagytok nagyon (jó a pólód is ) . Most már végre mindenkinek van arca! Bár tévedek, Eve-ét és Meliét (legalábbis én) még nem láttam

Bea!
Látom, te se nagyon vagy De anyós boldogsága mindennél fontosabb

Hugi!
Mi történt, Kekec-kukac még alszik??

Puszka nektek, és szép napot

K.

Kép
lujzika

Lemaradt egy csomó helyről a smile, de képzeljétek oda KépKép

K.

Kép
lujzika

Jó reggelt!

Mi élünk, bár a naccsága felébredt 5-kor. Megnéztem és visszaszaladtam az ágyba, hogy ne vegyen észre.
Erre az apja hallja, hogy szuszog nagyon. Ő is odamegy, de ő még gyorsabban sprinttelt vissza.
Igy a kisassszony kénytelen volt visszaaludni. Most még éppen alszik.
Délelőtt csavargunk.

Kika!

Most a Virág előtt lesza kézműves vásár, a többi a Széchenyi téren.
Nem könnyű pénzkereset, az biztos Kép

Hát úgy látom, hogy szemüvegre még senkinek nincs nagyon szüksége Kép

Szép napot mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Szia, Andi!

Az én lánykám is felébredt ám 5-kor, mert apája megint korán ment dolgozóba!
Ő még dumálni is elkezdett, hogy tutira észrevegyük Kép Én azért megszántam, és kapott egy kis teát, aztán szépen visszaaludt Kép
Jó csavargást nektek, de nehogy megint baj legyen belőle Kép

Nem ígérem mára se, hogy túl sokat leszek, ezért jöttem reggel, mert most még mindenki alszik Kép

Puszka
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Hát ezt a szégyent, érmes se leszek Kép

kukac 5-kor ébredt, de kicseleztem teával, és visszaaludt!!! Kiivott kb. 60 ml-t 1 perc alatt és már fordult is a másik oldalára. Éljen, megúsztunk egy etetést!!!
Ja, azóta is alszik Kép

Andi a gyámügyisek elöl menekülsz délelőtt, a zokni miatt? Kép

Orsi: négyórás kaják Kép Élje-éljen Kép A végén még lehet hogy lélegzethez hagynak jutni ezek a krampuszok Kép

Krisz grat a fogacskához, akkor most biztos javulni fog a nyügi Kép Krisz jó hogy mondod az elemcserét a légzésfigyelőben, látod milyen hülye vagyok, pedig nálunk is bejelzett egyszer az elemtől!

Azért a csokival óvatosan, mert a végén én leszek a topic malacmamája Kép

Hisztimentes napot mindenkinek!

Hugi
Amatőr

Jó reggelt!

Szomorú vagyok, hogy senki nem lesz de. mertén + du. nem leszek. Suliba kell mennem. Este + ilyenkor ha hazaérek az Orsival kell lennem, mert holnap reggel is megyek suliba!
Na jó most visszaolvasok amíg nem kell oviba készülődni. Ha addig nem akkor ovi után jövök !
E.
eve

Tegnap elfelejtettem mondani, hogy kukac egy hónap alatt 8 CM-t NŐTT!!! Én meg csodálkozok, hogy nem jók rá a ruhái Kép

A husit mikor lehet kezdeni adagolni a főzelékhez?

Hugi
Amatőr

Ezt most Annácskának:

Kép

Kép

Nagyon-nagyon boldog féléves szülinapot neki!!!!

Hugi
Amatőr

Hugi!

Köszike!

Husi 5 hónapos kor után! HAmarabb szerintem ne.

8 cm: az nem semmi, nekem csak 5-t volt hajlabdó beirni a védőbanya, mert hogy mit akarok, az is sok. Kép

Eve!

Azért remélem, hogy összefutunk ma!
Jó sulizást! Okos legyél! Kép

Krisz!

Most babakocsival megyünk, de apa itthon hagyja az autót is. Most védve vagyok, mert még éppen tart a pirosünnep nálam! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hú, de szégyellem magam!!! Kép
Nagyon-nagyon boldog féléves szülinapot kívánok Annácskának !!! KépKépKép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Andi,
Először is nagy cupp a kis féléves HerkulesnekKép

Most csak bekukk mert van egy melóm és nem bizti, hogy leszek de.Kép

Hugi,
A növekedés még csak fokozódik, csak bírjázok ruhával.Kép

Nálunk helyzet úaz, Anna visszatért a hajnali keléshez, így ma 3-kor akart éhen halni, semmi nem volt jó neki csak a kaja, így kapott. Most kicsit nyügi, remélem nem lesz beteg.

Lujzika,
Meddi vannak még náltaok a vendégek????Csak azért kérdezem, hogy meddig leszünk kénytelen nélkülőzni???

Na most el mert már nyüszit is, itt nem lesz hisztimentes napKép
Kika
kika

Jó reggelt lányok!

Apa elment dolgozni, úgyhogy enyém a gép!Kép
Jézusom, Anna már fél éves??? Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nekiKépKépKép Szorgos anyukája tortát is süt?Kép
Felébredt a csajom, nemsokára jövök...

Pusz
Vendég

Na ezt még gyosran megosztom Veletek aztán megyek is:

a tervek szerint a szülés szabadság időtartamára járó TGYÁS-t úgy kívánják módosítani, hogy nem a táppénz öszegével egyenlő lenne az összeg, hanem a mindenkori minimálbér kétszeresének a 70 %-a, ami jóval kevesebb lehet, mint a jelenlegi összeg. Ez már nem érint minket kimondottan, de a másik hír az érinthet:meg kívánják szüntetni a GYES-t. Kép Tudom ez sem biztos, hogy mindenkit érint, de akkor is...Kép

Na csak ennyit a szociális érzékenységről, már megyek is, remélem, hogy nem fogadják el ezeket a honatyáinkKép
Kika
kika

Kika ez nagyon szar hír Kép Ka...ják be!

És szüljenek ők gyereket aztán próbáljanak meg nem éhenhalni Kép

Tele van a fa....m velük Kép

Hugi
Amatőr

Hú, de paprikásak vagyunk!!! De igazad van! Kiváncsi lennék, hogy ezt, hogy gondolják??? Már eleve vicces összeg a GYES-em, se azért jó, hogy kapom.

Pusz
Vendég

Andi!

A kis hercegnőnek nagyon boldog feledik születésnapot
kívánunk.
Orsi tegnap amikor felébredtt nem tudott betelni Anna látványától! Ő is azonnal kiszúrta a zokni hiányát. " Anya, nézd a pici lábikóját, úgy megsimogatnám!" Szóval egy virtuális simit küldünk!

Hajni!

Gratula a versenyhez!

Hugi! Andi! Hajni!

Orsi az alvókáját tőlem örökölte.
Azért nem volt mindíg így! Picinek hasfájósok voltunk. Hónapokig tej alapú tápit írtak fel neki, pedig tejalergiája volt! Iszonyat görcsei voltak. Ha 2 órákat aludtunk 24 óra alatt akkor már lehet, hogy túlzok is!
Most biztos ezt pótolja!
Meg persze napközben csak akkor alszik ha akar, nem amikor én gondolom, hogy ráférne!
De az estével tényleg szerencsénk van!

Hugi!

1 hónap alatt nyolc centi az azért igen!

Kriszti!

A második gépünket a nyuszi hozta Orsinak, mert apát turogatta az övé elöl.
Elöszőr hülyeségnek gondoltam, 3 éves gyereknek komplett számítógép??? De bejött!
Szeret rajta készségfejlesztőzni, zenét hallgatni, filmet nézni.( Persze nem viszi túlzásba, egy igazi gyerek, nem gépfüggő!)
És most nekem is milyen jó!!!
Ezen tanulok és itt vagytok ti is! -a másik gép apáé és nem osztozik rajta, így nem hiszem, hogy rátok találtam volna!
eve

Jaj!
Képzeljétek tök izgatott vagyok, dec. 6-án megy az oviba a Télapó, és lesz műsor is ahol a kiscsoportosok is szerepelnek!!
Már nagyon várom!

GYES téma: sz.r a szitu! Én is GYES-t kaptam és bizony a pelusra és a gyógyszertárra nem volt elég! El se tudom képzelni, hogy hogyan gondolja az aki meg akarja szüntetni??!!
E.
eve

Eve!
De jó!!! Már el is felejtettem, milyen érzés várni a télapót.Kép Most kezdhetek visszaszokni az ilyen dolgokra. Ezért (is) jó, ha az embernek gyereke van, kicsit előjöhet belőlünk is a gyerek.
Azt nem is mondtam, hogy az én családom is arról a környékről származik, ahol te laksz! Igaz, nem jártam arra vagy három éve.

Pusz
Vendég

Csak 1 percem van, majd később jövök.

Boldog 6.hófordulót Annácskának!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

De jó, hogy neked is van erre kötődésed!
Titok, hogy merre? Vagy ha küldök mail címet +írod?
Képzeld a Melivel meg egy városban nöttem fel!

Télapó: Mióta +van a lányom és látok egy télapót sokkal jobban dobog a szívem mint amikor még én voltam gyerek! Húúú ha valaki ért a pszichológiához akkor most jól kitud engem elemezni!!!
Igen, minden új értelmet kap egy ilyen kis tüneménytől még az eddig is csodás ünnepekhez is hozzá tudnak tenni!
eve

Eve!
Nem titok, Csákberény. Azért jöhet a mail cím, ki tudja, csak jó lesz valamireKépKépKép
Pszichológiához nem értek, de értelek! Na ezt jól megaszondtamKép

Pusz
Vendég

Azt is tudom merre van! Bár csak amolyan átutazó formában.
És te merre laksz, mert sok rokonom van P. megyébe!
mailc. megy!
eve

Mogyoródon, de régen Szadán, csak mióta férjnél vagyok, azóta lakok itt.
Pusz
Vendég

Mogyoródon csak távoliak vannak.( Igazából annyira távoliak, hogy nincs ia velük kapcsolatunk, sajna.)
Szadát nem tudom merre van,de kutatok egy térképet és rögzíteni fogom abban a "szőke" fejemben.
Mit csinál a pici?
eve

AlszikKép Anyája meg alkot, készülnek a karácsonyi ajándékokKép Illetve egy részük. Nem mi vagyunk a mogyoródi rokonok??? Szada közvetlenül Mogyoród mellett. Nem jöttem ám messzireKép
Pusz
Vendég

Jó lenne,de rokonok rokonai így én is csak 1-szer láttam őket egy temetésen 10 éve.
Ügyes vagy, hogy te csinálsz ajándékokat és az "értékük" is nagyobb mint a vásároltaknak. Sajna nekem nincs idegem hozzá. Még gipsz képeket csinálgatok, meg hobby boltból beszerezhető alapanyagokból fényképkeretet, de itt vége is. Egyszer megpróbáltam gyergyát önteni, de nem dikerűlt így a kisérletezéstől is elment a kedvem.
Mikkel készűlsz karira?
eve

Ilyenekkel:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3910

A barátnőim kapnak saját készítésű dolgokat.

Pusz
Vendég

Na igen ilyen képeket szoktam én is csinálni.
Mindíg olyanra díszítjük a lakást ami épp aktuális.( Most a télapóssak). Mindíg orsival együtt csináljuk mert nagyon élvezi. Ő választ mindíg szalvátát. 4 féle keretem van így tuduk öntögetni bőven.
( Á nincs ám szóismétlés abban amit írtam!)
eve

De jó, egy kollegina!!!Kép Az öntés részét utálom a legjobban, most is azt csinálomKép Ilyenkor kiöntök annyit, amennyit 10 kg gipsz kiad.
Szóismétlés, dettóKép

Többiek???

Pusz
Vendég

Igen, nekem is az öntéssel van bajom, illetve a nekiállás megy nehezen, de utánna alig várom, hogy kiszáradjanak. És ha egyszer sikerűlt elkezdenem akkor teljesen bezsongok és meg sem állok és csinálom..csinálom..
Pusz
eve

Mindenki!

Bár merre is jártok legyen szép a napotok.
Engem vár a suli.
Ha ma már nem is ,de a hétvégén előkerülök valamikor!

Millió puszi minden babának és mamának!
Eve
eve

Sziasztok!

Boldog féléves szülinapot Annának!!!Kép

Azt tudjátok ugye, hogy a már megszületett gyerekekre nem érvényes semmiféle negatív irányú jogszabályváltozás????
Képzeljétek el, hogy amikor Peti volt 3 hónapos, akkor jött a Bokros (pfúj!) bácsi az ötletével, hogy megszünteti a Gyed-et!!! Én meg: hogy akkor most küldjem vissza a gyereket??? De az alkotmánybíróság megvétózta: hogy a már megszületett gyerekeket úgy vállalták, hogy ez jár, tehát nem lehet őket hátrányos helyzetbe hozni!!!

Most el, sétálni, majd még jövökKép

H.
nalika

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek Anna nevében. Mi nagyot sétáltunk, most meg mosok és csinálom a gombapörit. A zene üvölt, de Anna nagyon élvezi. Azóta, hogy szól csendben van, semmi baja! Kép
A szomszéd lehet, hogy kevésbé örül: jelenleg olyan értékes zene szól, mint a Tekknő együttes Kép

Eve!

Nálunk is lesz különgép a nagyságának. NAgyon kézségfejlesztők vannak tényleg, nagyon sokat tud tanulni belőle.
Orsi édi lehetett, de a szemével neki sincs baj.Kép
Most rettegek, hogyha csöngetnek, hátha a GYivi Kép

Kika!
Jobb hirekkel gyere légyszi!

Tényleg! Jövő héten Mikulás! Nekem már csak az a hülye szavazás jutr eszembe, met mindenhonna az folyik.

Bea!

lehet, hogy lesz neki egy fél torta! Csak azért, hogy mi apával jól lakhassunk!

Krisz!

Azért néha géphez jutsz ugye?

Hajni!

Te meg gondolom tanulsz szépen!
Nálatok aztán Mikulás áradat kell! Kép

Oris!
NAgyon köszike!!!!

Most rohanok a nokedlihez, majd jövök.

Gyerekek, nekem olyan jó kedvem van ma, mint aki nem is a Tescoban volt.... Kép
NA apa majd letöri a szarvaimat, ha hazajön! Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Tesco-ban???Kép Sétának álcázva???Kép
Én meg úgy kib...tam magammal (bocs, erre nincs más szó)Kép Lasagne-t csináltam, van két tök egyforma kerámia sütőtálam, csak annyi a különbség, hogy az egyik kb. 2 centivel magasabb. Mindig abban csinálom, de ma elnéztem, mert a hülye agyam a képeimen járt... Kifutott a sütőbeKép Most olyan büdös van az egész házban, hogy nem lehet megmaradni, pedig kinyitottam mindent. Délután meg takaríthatom a sütőtKép

Többiek???

Pusz
Vendég

Andi,
ne is mondd!!! Tudod mennyi pénzt elköltöttem a Mikulásokra??? Én ugye a saját gyerekeimnek csak a legfinomabb Mikulást veszem megKép De a nővéremnek is van 3 gyerkőce, ráadásul az egyik ugyebár beteg. De idén végre kaptunk neki való Mikulást!!! Én úgy örültem, de jó drága volt ám!!Kép
Jár ám Annának a fél torta!!Kép

Bea,
lasagneKép Tessék bekészíteni a centit is a konyhábaKép

Ja, és műtét leszKépKépKép

H.
nalika

Hajni!
Milyen műtét? Csak nem anyukádnak?
Én még meg sem vettem azt az egy mikulástKép Nálunk egyedül Dávid kap, bár már ő sem értékeli igazánKép Mostanában annyira nagyfiúKép Az unokatesók mind 20 év körüliek, nekik meg már nem veszek, meg az idén már az öcsém sem kap, azt hiszem, már ő is kinőtt belőleKép

Pusz
Vendég

Bea,
deKép
Tessék venni finom Mikulást, vagy legalább valami Mikulás formájú játékotKép Jár az a gyereknekKép A csokit meg megeszik a szüleiKép
A gyerkőcök meg megkapják az első részletét a kisvasútnakKép Vettünk egy csomó mindent a Tescóban hozzáKép

Andi,
nálatok a Tescóban megnéznéd, hogy milyen alkatrészek vannak a favasúthoz?? Légyszí!!! Nálunk mindig olyan hamar elfogyKép
A mostani karácsonyi katalógusban vannak olyanok, amik még hiányoznak: Gyors mozdonyszett, útkereszteződés sorompóval, meg az a kétféle felnyitható híd.
Köszi, köszi!!Kép

H.
nalika

Hajni!

Hétfőn megnézem feltétlen. Már ki is írtam őket. Az bizti, hogy most tele van.

Bea!

Lasange: szeretem, de illatosan! Kép

Lányok én csak valszeg későn leszek, mert jönnek a párom nevelt fiáék. Imádom őket, igy most elrohanok sütit sütni. Csak lesz torta a lánynak Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hajni!
Nagyon sajnálom!Kép Megy a drukk, ezerrel!KépKépKép
A "gyerekek" közül van amelyiknek felesége van, és egy évvel fiatalabb tőlemKép Szerintem felfordulna a röhögéstől, ha beállítanék egy mikulássalKép
KisvasútKépKépKép Gyerekkoromban az volt minden álmom, csak senki nem hitte elKép

Pusz
Vendég

SziasztokKép

Csak most tudtam jönni, mert délelőtt a bútorlapszabászatban voltunk és megrendeltük az anyagot a beépített szekrényhez és Gergő szekrényéhez. Aztán sétáltunk, meg jött a Hugicám és utána jó 1 órás küzdelmem volt álommanóval, de én győztem!Kép

Gergő egyértelműen átállt a 4 órás kajcsikra, hajnal 5 után csak 9-kor evett, aztán 1-kor, most remélem 5-ig alszik és este már 8-kor kap, mert annál tovább nem akarom, hogy fent legyen. És így akkor a fél 8-as fürdés is marad.Kép

Nalika
Nagyon sajnálom!Kép De minden rendben lesz! Nagyon szorítok Anyukádnak!Kép

Andi
Jó sütizést és tortázást!Kép

Bea
LasagniaKép
Én egyszer az egész jénait ejtettem el lasagniástól, szépen nézett ki ripityára törve a konyhakövön. Gondolhatod, hogy bőgtem!Kép Ebéd meg nuku volt.Kép

PuszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bea bizti minden rendben lesz! Nekem 20 évesen volt műtétem mert az ultrahang kimutatott "valamit" aztán meg nem is volt semmi. Na, ezt most jól leírtam. Ezer éve nem csináltam lasagne-t, de jó hogy eszembe juttattad!

Andi és a süti Kép Te minden nap sütsz? Nem akarsz örökbe fogadni? Kép

Orsi: milyen lesz a szekrény? Mesélj már!

Hajni ma is suliba ment?

Hugi
Amatőr

Az epém szarakodik, ma is csak félüzembe működök, de ha egyszer rászánom magam és kivetetetm a köveimet utánna soha-soha nem eszek háztartási kekszet, ezt már most megígérem!

Megyek etetni, mert a főnök reklamál. Pedig ma délelőtt kihagytunk egy kaját gyümivel!!!

Hugi
Amatőr

Orsi!
Az is szép lehetettKép Az enyém finom lettKép, úgyhogy van vacsink, csak túlóráztam egy darabig a sütőn, mire kitakarítottam.
Miért nem akarod, hogy Gergő fent legyen 8 után? Én direkt próbálom húzni az időt, nekem sokkal jobb, ha este tovább van fent, mert akkor reggel csak 9 körül ébred. Addigra pedig rendbe tudom tenni a lakást, meg tudok ide is jönniKép

Pusz
Vendég

Hugi
Sima, kétajtós, de pont beméretezve a helyre, ahová befér és olyan beosztással, amit mi szeretnénk. Ha kész lesz majd csinálok fotót.

Bea
Gergőnél rájöttünk, hogy este már fáradt, azért volt nyűgös, így még régebben előrébb hoztuk a fürdést fél 8-ra. Így is már 7 körül elfárad, mert ilyenkor az 5 órai szopi után már nem hajlandó elaludni, csak néha Apa vállán. Most is ez van, az előbb aludt el, úgyhogy most a fürdés addig csúszik, amíg fel nem ébred.Kép De Karcsi olyan boldog!Kép Imádja, mikor a fia a vállán ott szuszog!Kép Persze most azért is ájult ki Mókuska, mert csak fél órát aludt délután, már hulla álmos volt!
Amúgy meg úgysem alussza végig az éjszakát, így legalább este van egy kis időnk egymásra a párommal.Kép

Most megyek, kicsit pihizek az "esti műszak" előtt.Kép

Puszi mindenkinek, ma már nem biztos, hogy jövök.

Orsi

avocado

Na itt vagyok egy pár pillanatra!

A féléves igy vacsorázik:
Kép

És nálunk már a Mikulás is járt, mert Petiék már nem tudnak jönni a jövőhéten. (Zalaegerszegen dolgoznak. ( LAci ex élettársának a fia) Amig Laci velük élt addig Laci volt, most meg apa lett, a lányom meg hugi Kép

A"kismenyem" Annával:
Kép

Peti Annával és Mónival (ez nem mai kép):
Kép

Tavaly ilyenkor még nem volt csak egy kutyánk.

Egyszerre meg nagy család lettünk: Anna, Ginó. Peti, Móni. Most nagy karácsonyi asztalt kell csinálnom. De ez nagyon jó! Kép

Karácsonykor félve felhivta LAcit, hogy meglátogathatják e. Azóta, ahogy hazajönnek mi vagyunk az elsők, még az anyukájához is csak utánunk megy Kép Én nagyon szeretem őket. Jóképű "fiam" van mi??????? Az anyja gondolom mennyire örül, hogy csak Laci véleményét fogadja el senki másét Kép

ÉS a hab a tortán: MA a Tesco után most este még PLÁZÁBAN is voltam. Elugrottunk Mónival. Szegény pórul járt, mert belevertem mindenbe a csúfot, igy nem vett semmit. Kép De mondtam, hogy igy jár aki az öreganyjával megy vásárolni.De beismerte, hogy nem volt olyan ruha, amit igazán akart volnaKép

Most akkor én egy plázacica vagyok? Kép

Na a plázacica elindul és összetakaritja a romokat.
Holnap csak délelőtt vagyok, délután vendégségben vagyunk.

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?