Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

A hétfordulót én sem tudom követni!

Millió bocsika! Kép
Külön gratulálunk nektek is!!!!!

Anna elaludt, gyorsan megcsinálom a kaját, bár apa éjszaka lesz hogy hazaér.
Ismerős ez Hugi? Kép

Millió pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Kika,
köszönöm szépen a múltkori hsz-edet, amiben szépen leírtad, hogy Petikém miért olyan, amilyenKép Most már értem. Szóval a kisebbeknél úgy látom be is jött az, hogy néha hagyom őket magukban játszani. Petikémnek mindig a sarkában voltam, és ezért a mai napig nem önállóKép Ez különben nem lenne olyan nagy gáz, csak a házi feladat rovására megy...
Ami jó a nagycsaládban, hogy a gyerekek egymást is szórakoztatjákKép Tüncsit is nagyon szeretik foglalkoztatni a fiúkKép
Azt is meg kell mondanom annak a módszernek is megvolt az előnye. Ugyanis 6 hónaposan!! mindent meg tudott mutatni a szobában, és 9 hónaposan elkezdett beszélniKép Viszont mindent meg kellett neki mutogatni, hogy műxik...

Krisz,
jó, hogy megvan minden papírodKép Pihenhetsz majd az itthonlét alattKép

Most mennem kell a fékről (hibáiról) tanulni, azt nagyon nem értemKép

Pusz,
Hajni
nalika

Hát már én sem tudom követni, hogy kinek milye van, hóforduló, hétforduló. A lényeg, hogy minden ünnepeltenk sok boldogságotKép

BeaKép
Emésztés: én nem óhajtom ilyennel terhelni a "gyomromat"Kép Tudnék mit írni, de nem akarok leereszkedni egyesek szintjére, meg akkor sose lesz vége! Tudjátok, okos enged....Kép

Leányzóm ma rájött, hogy ő tud sikítani is és ez nagyon tetszik nekiKép A dobhártyánknak isKép
Hajnalban (fél 6h-kor kelt szokás szerint) hami, aztán visszaalvás, de úgy altatta most magát, hogy folyamatosan beszéltKép Az új tudománya a "mamamama" és néhány magánhangzóval kevert kombinációiKép Az éjszakai "éhezést" úgy ellensúlyozza a drágám, hogy egyszer a három óra helyett két óra múlva eszik, de ezt minden nap csinálja és délelőtt. Most éppen az ebéd utáni szunyáját csinálja, ilyenkor szokott nagyobbat aludniKép

KikaKép
Ugye tudod, hogy adós vagy Nekünk egy képpel!!!!Kép

AndiKép
Remélem jobb a kedved már!!! Láttam elég ramatyul indult a reggeletek!Kép

Ki mit főz/főzött ma??? (csak gyűjtöm holnapra a kajaötleteket, mert még nem tudom, hogy mit főzzek holnap).
Ma sonkás-tormás csirkét akartam, de ebben a rohadt faluban a torma luxuscikknek számít, úgyhogy azt most kihagyom belőleKép Szerintem így is valami ehető lesz belőleKépKépKép

Puszi Nektek:
Meli
Bnm

Szia Meli!

Itt májgombóc leves + szilvásgombóc a kaja.
Kedvem Kép

HAjni!

Nem egy nap alatt kell ám megtanulni mindent! Látom nem bizod a véletlenre Kép

Szép napot mindnekinek!

A.

Andi
Kép
mucska

RamiKép
Hogy elszaladt az idő Noncsi már ilyen nagylány???Kép Remélem a gondjaitok már megszüntek.Kép

AndiKép
Ne mááááááár!Ne ilyen Kép hanem ilyen Kép legyen! Kérjük vissza a régi Andinkat, követelem!!!!!Kép

LujzikaKép
Tényleg nagyon rendi volt a nő, a lényeg, hogy minden papírod megvan és nem kell ügyintézéssel töltened az időt itthon, hanem sokkal kellemesebb dolgokkal múlathatod majdKépKépKép

Meli
Bnm

Sziasztok Lányok!

Bár tisztába vagytok vele, de ezt szeretném megerősíteni! JÓ AZ AMIT CSINÁLTOK !!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!!!!

Pá !
E.
eve

Eve!!
Nem tudom, ki vagy, de aranyos vagy, köszönjük!!!!
HA van kedved gyere hozzánk van itt olyan is akinek nincs babája, tehát nem csak a kivált nyári topik vagyunk!!!!

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Lányok,
ma van a kerületi matekverseny isKép Gondoljatok az én szeleburdi kisfiamra!!!
Tényleg nem tudom hogy alakul a mai napunkKép Most kell mennem az orvosi vizsgálatra is...

Szép napot mindenkinek!!Kép

H.
nalika

SziasztokKép

Nali,
A fékeket is uúúútáltam, sőt minden műszaki dolgot, ezért is buktam belőleKép

Andi,
Ne legyen depis kedved, biztos a korán kelés sem tett jót, nem?

Hugi,
Kekec-kukac?Láz??

Eve,
Köszi, de jöhetsz többet is ha jól érzed itt Magadat!

Csajok,
Hova tűnt Ica?????
Nálunk kaja: zöldbab főzi és pöri, nem valami ötlet dús, de kell a zöldségKépKép

Drukkoljatok du. elmegyek fogdokihoz, ez csak terv remélem nem illan el a bátorságomKép

Tea: a múltkor írtatok a teáztatásról, Ti milyen gyakran kináljátok meg a babákat vele?Minden hami után, kettő között?

Du. kettső front hatás lesz, úgyhogy fel a fejjel.
Pusz

ja MeliKép Igazad van, kép küldéshez Apa kell mert én mint fentebb is írtam nem vaygok műszaki szakiKép
Pusz
kika

Andi!!
Aranyos vagy, az én lányom már 4 lesz januárban, de jó titeket olvasni olyanok vagytok mint egy élő napló!
Mindig felrázzátok a napjaimat ha "belétek" olvasok!
Nekem tetszik a stílusotok !!!!
Tetszik a közvetlen családias légkör!
Szépek a babáitok nagyon!
Köszönöm, hogy jöhetek és ezentúl már nemcsak olvaslak titeket!
Pusz!
E.
eve

Icát ma felhivom!

Eve!

Irj magatoktról ha lesz időd, meg mindneről amiről csak kedved van. A stilust látod úgy is, tulajdonképp arról írj ami épp foglalkoztat.
Jól esett amit írtál, és visszaadtad a hitemet, hogy nem vagyok akkora bunkó.

Szerettel várunk amikor csak tudsz jönni.

Millió pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Én is megvagyok ám! És nincs kekec-kukacom bibi, hanem türdérmalackám van Kép

Hajni én nagyon drukk a matekversenyre! Minden elismerésem érte!

Eve de kedves vagy Kép Akkor te már nagyon tapasztalt vagy, tessék nekünks segíteni Kép

Mindenkinek pusz
Hugi
Amatőr

Andi,
Már miért lennél bunkó???? A bunkó az én vagyok no és persze a bűnbak is mindezt egy több éve otthon ülő kollegina anyukától, bravo.
A többi no comment.
K
kika

Nali, Drukkolok a gyerkőcnek!
K
kika

Sziasztok!

Elmentünk fejet szellőztetni Kép Meg volt feladatunk is, apa szemügőjéről letörött az orrvédő, és azt csináltattuk meg. Egész meglepődtem, képzeljétek, kicserélték mind a kettőt, kaptunk hozzá ajándék szemüveg-tokot, meg törlő kendőt, és mindezt 3 Euro-ért Kép
Úgy látszik, kezdek kellemesen csalódni a németekben KépKépKép

A másik hír, Eszterkém ma először evett meg egy teljes üveg Hipp-mestert Kép (répás-krumplis-marhahúsos)! Nem győztem lapátolni Kép

Minden hó- és hétfordulósnak sok boldogságot Kép Mellesleg mi is ma vagyunk hétfordulósak, de gőzöm nincs, hogy hanyadik KépKép

Andi!
Millió puszi neked KépKépKép Csak hogy jobb legyen a kedved!!!

Rami!
Mostanában nincs képed Noncsiról??

Hajni!
Drukkolunk a gyerkőcnek KépKép Mikor lesz eredmény??

Kika!
Itt jelen pillanatban süt a nap Kép Remélem, a bajoroknál is hasonló az idő! Kép
Tea: én két kaja között is szoktam, kaja után is, ha elfogadja.

Hajni!
Szerintem is az a lényeg, hogy mi szeretjük egymást Kép Meg az, hogy szép, egészséges gyerkőceink vannak, és különben is szép az élet KépKép JUHÉÉÉ Kép

Meli!
Remélem én is ám Kép

Bea!
Puszi neked is KépKép A lányod még mindig gyönyörű Kép!

Eve!
Üdv közöttünk, gyere, szívesen látunk KépKép

Puszi mindenkinek

K.

Kép
lujzika

Bocsi!

Hugi helyett is Hajnit írtam Kép De úgyis vonatkozik mindenkire Kép

K.

Kép
lujzika

Andi!

Szerintem kicsit sem vagy bunkó!
Ha valaki nem értékel akkor vagy nincs humor érzéke, vagy baj van a fejébe!!!
Ne foglalkozz az ilyenekkel!

Mint már írtam a lányom ( Orsi ) januárban tölti be a 4-et. Kiscsoportos ovodás. Szeretjük az ovit, mindíg történik valami érdekes!
Én sajna már a 28-at töltöttem be ebben a hónapban. Most nem dolgozok mert suliba járok.
Ha valamire kiváncsi vagy kérdezz, vagy majd kiderül menet közben!

Amatőr!

Ígérem, amiben csak tudok segítek!

Pusz!
E.
eve

Lányok!

Egy pici önbizalom!
Nekem aki eddig kívülálló volt, elhihetitek senki nem bunkó ezen a topikon!!!
Ha így lenne nem olvastalak volna titeket!!
( Vagy lehet, hogy én is egy bunkó vagyok?)
Mindegy! Szó-Szó sz.a.ni a nagatív kritikre!

Már nem tudom követni, hogy kinek van hétfordulója, de mindenkinek Boldog Hétfordulót!

Pusz!
E.
eve

Jövök nemsokára.
De tudod Eve, hogy itt kiskorúnak számitasz? Kép

Folyt köv, de mászik a lányom. Épp az ágyról lefele. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Ha Eve kiskorú, akkor én mi vagyok???Kép

Eve!
Üdv itt!

Kriszta!
Látom, már jobb kedved van!Kép Ha a séta segítene, akkor nekem most kellene minimum egy maratoni-távKép

Pusz
Vendég

Bea!

Te meg Hugi is azok vagytok! Kép

Nemsokára lesz kép Anna produkciójáról. De baromi gyorsan halad Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Eve!Kép
Üdv közöttünk és köszi a megerősítést és a biztatástKép
Ha tudsz tegyél majd fel képet a pici lányodról.Kép

LujzikaKép
Írtak, hogy törölték!Kép
Kellemes csalódásKép Hát az elmúlt napok izgalmai után Rád is fér!!!Kép

NalikaKép
Ügyes lesz a fiacskád meglátodKép

HugiKép
Na látod, hogy nem lett semmi gond az oltástólKép De néha az ért kekec-kukacnak is kell lenni nem?Kép

KikaKép
Figyellek és szavadon foglak!!! Mikor is megy apa haza???Kép

Csajok, hozzánk most beköltözött egy zabamanó, a leánykám 2,5 óránként kajál és 130-at. Eddig 3 óránként evett 100-110-et.
Majd megemlítem a dokinak, hátha tápszert kell váltani mert ez már kevés nekiKép

RamiKép
Képeket várunk NoncsirólKép

Puszi:
Meli
Bnm

Annácska földet ért? Kép

Kukac nem ette meg a sütőtököt ! Kezdtem aggódni, de a tejpép az csúszott, úgyhogy nagy baja nem lehet, ugyi?
El is aludt evés közben Kép Tündérmalac na Kép Hívom is apát, hogy elujságoljam Kép

Nem jött anyósom. Most így hogy lesz nekem meglepim? Jó genyó vagyok, vagyis "bunkó". Kép
De tudjátok én úgy szeretem a meglepiket. Na, ne gondoljatok nagy dolgokra, mondjuk apa jön haza és hoz nekem egy sport-szeletet, vagy anyósom egy ötujjas zoknit Kép Hi-hi az tök jó Kép

Addig-addig gondolkoztam, míg rájöttem hogy mi is hétfordulósok vagyunk! Méghozzá 18 hetesek Kép Most számoltam ki, én már terhesen se tudtam soha hol tartok Kép

Mindenkinek boldog évfordulót! És pénteken ünnepeljük az első féléves szülinapot!!!
(hogy öregszenek ezek a kölykök Kép)

Kép

Hugi
Amatőr

Meli ne idegesítsé má! Kukac háromóránként 150-et eszik, ha nem nagyon zabás a napja!
Nehogy má' kiakadjál a 130-on! Kép

Hugi
Amatőr

Hugi,

A sütőtököt én sem szeretemKép Ne aggódj a frontok miatt sem úaz az étvágy, én a nem evések vagy sok evések miatt többszor hívtam már a doki barátnémat.Kép Ő pedig jót nevetett pontosabban kiröhögött és csak annyit kérdezett Te midig egyformán eszel? Mire én de a minimum adag sem csúszant le, erre ő miért kéne a minimumot megenni ha nem kell neki, a gyerkőcök nem olvassák a minimumra von. orvosi előírásokatKép

Eve,
Január mikor lesz 4-éves a kislányod????
Milyen suliba jársz most? Tesót terveztek neki???

Lujzika,
Remélem bajoroknál sem szakad, de egyenlőre még nem indultak sajnos elKép Ebből hajnali érkezés lesz, nem baj ővé lesz a hajnali etetésKépKép

Hugi,

Az a mai meglepid, hogy nem kapsz semmit?Kép
Apa hol van?
Kika
kika

Hugi,
Mikor kezdted el neki a kieg. tápit?
K
kika

Sziasztok!

Jó rég csak olvasgatok mindkét topikban, mert mire idejutok, addigra az íráshoz már nincs erőm. Be kell valljam, hogy el vagyok keseredve. Attól, ami itt kialakult. Örültem az új topiknak, mert gondoltam, hogy akkor a chat-es igények is ki lesznek elégítve, és a másik topikban is követhetőbbek lesznek a dolgok. De nem így lett. Ma elolvastam mindkét topikot. A "kiszakadtakkal" nekem nincs semmi bajom, én azt hiszem eddig is reagáltam mindenkire, pontosabban mindig úgy írtam a hozzászólásom, hogy az előző hozzászólásomig visszamenőleg minden megszólalóra reagáltam. És én is csak májusban kapcsolódtam be a csapatba, már a várandósság vége felé, amikor már egy jól összeszokott csapat volt.

Kika!

Nekem sem esett jól, amit írtál. Az "epés" megjegyzésed szerintem se nem volt humoros, és főként nem diplomatikus, amire olyan büszke vagy. Inkább talán rosszindulatú. Azon gondolkodom, hogy most én akkor a "mag", vagy a "futottak még" kategóriába tartozom. Abban igazad van, hogy Kisdiónak nem kellett volna lebunkóznia. Biztosan nagyon jó jogász lehetsz, mert ennyire szépen körbe írni, hogy szerinted Kisdió mindaz, amit ő rólad egy szóban álított, azt nem nagyon lehetett volna. Igazából nem sok különbséget látok a kettő között.

Remélem, nem baj, hogy leírtam a gondolataimat. Ugyanezt megteszem a másik topikban is.

További szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Ahhoz mit szóltok, hogy én is hétfordulós vagyokKép Ilyen jó kislányt, én nagyon szerettem volna keddi gyerekeket, miután én is az vagyokKép Lehet, hogy Tomci is az lett volna, ha nem kell megindítani...

Eve,
üdv ittKép Gyere gyakranKép Szép a kislányod neveKép Majd lesznek kérdéseim az ovival kapcsolatban. Lehet, hogy jövőre elkezdjük... Mit tanulsz??

Hugi,
nektek is boldog hétfordulótKépTündérmalacKép

Andi,
nagyon ügyes a lánykád, dehát már ugye féléves leszKép

Krisz,
optikusKép

Meli,
bár az én lánykám enne ennyit!!! Bár tegnap próbálkozott, mert 5 helyett 7* evettKép

Köszönöm, hogy szurkoltok a kisfiamnakKép Nem a tudásával van a gond, hanem az odafigyeléssel...

Pusz,
Hajni
nalika

Kika igazad van, de én mint drámatagozatos... Ha sokat eszik, akkor miért eszik sokat, ha kevesett akkor miért keveset... Kép
Apa szolgálatban van, csak holnap reggel jön Kép Szalma vagyok Kép

A hozzátápit 3 hós kora körül kezdtük gyümölcsel, aztán főzelékkel, és kb. egy hete megy a tejpép, de még csak két-három napja eszik meg belőle egy adagot.
Hál istennek nagyon ügyesen eszik kanállal, a dokinéni is megdicsérte, még annyi maszat sincs rajta mint rajtam egy vajaskenyér után Kép

Hugi
Amatőr

Minden gyerek ilyen keveset eszik??? Bea mond már meg, hogy ti mennyit esztek, a tegnapi fürdős kép után nagyon kíváncsi lettem Kép A férjem szerint úgy néz ki a lányod, mint " egy gyömöszölni való tündérgömböc" Kép

Ha azt mondod, hogy ő is 100 ml körül eszik, elbeszélgetek a fiammal hogy ő miért zabamókus Kép

Hugi
Amatőr

Kép

Hugi!

Még nem ért földet szerencséreKép de hat szemem rajta!

Eve!

Mit tanulsz? Igy utólag is boldog szülinapot!
Orsiról irnál? És ha van képed magatokról akkor lássuk, ha lehet!!!! Kép

Bea!

130 ml-től ne legyél már kiakadva, Nem csipeghet az a gyerek. Anna ilyenkor már 150-t evett!

Hugi!
TündérmalacKép Tudtuk, hogy okos fiad van!
Anna szereti a sütőtököt én kevésbé!

Kika!

Te meg milyen hajnali etetésről beszélsz????? 5 után már reggel van! Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Lányok itt én vagyok az egyetlen fiús anyuka????
Amatőr

Hugi,
Rz tök jó, nekem az ismeretségi körömben többen a gyermek első éves kora után festettek. Kitalálhatod miért?Kép A spenóttól a srépáig minden a falra kerülKép.
Vettetek valami spéci kanalat??? Én úgyan beszereztem egyet de nekem fura volt az alakja....
A tejpépet csőrös pohárból adod vagy cumis üvegből?

A gyümi: mi mosz abban maradtunk a dokival és a védőnővel, hogy megvárjuk a 4 hós oltást. Bevallom én csalódtam mert már nagyon vártam, hogy fog reagálni az új ízekre és nem csak mindig a tápit kapja. Ezért, hogy leagább ebben a szottyos időben kapjon vitamint Cebion cseppet adok neki teában, mi úis nagyon sok gyermmekes családdal talizunk és hát ők már közösségbe járnak, így jobb a békesség. Legalább az immunrendszerét próbáljuk így erősíteni, de lehet, hogy ez csak illúzió, de ezt nem adhatom neki a Sabin csepp előtt egy nappal aznap amikor kapja és másnap sem mert állítólag gyengíti a Sabin felszívódását.
A gyermekközösségekkel kapcsolatban szeretnénk mi is az agyhártyagyuszis oltást beadatni, a két oltás között adják Kekec-kukacnak?
Kika
kika

Andi,
Én jól látom azon a képen, hogy ez mászási póz?????
A hajnal nekem akkor kezdődik amikor pirkad, itt még 5-kor tök sötét vanKép
K
kika

Kika!

Attól tartok, hogy jól látod!!!! Kép Holnap nagyon szigorúan a földön leszünk, mert baromi gyorsan az ágy szélén van a naccsága.
Tejpép: szigorúan kanálból. Nálunk. Most próbáljuk a csőröspoharat a teához, de nem nagyon boldogulunk. LAssan majd megszokja.

Hugi!

Jó dolga lesz a kis kekec kukacnak, mert a lányok körbeudvarolják! Kép

JA azt elfelejtettem írni, hogy valami tévedés van, mert a gyerek ugyan iker, de keveri a jegyeket, mert csak hátrafele tud menni, mint a rák Kép Remélem egyszer rájön, hogy az orra felé induljon!

A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
http://www.webnyeremeny.hu/nyintjatek.php?id=3686 ezt neked találtam (hírlevélben jött), hátha bejön...

H.
nalika

Hajni!

Köszi!

HA lesz egy Yarisom, akkor vezetheted! Ok????
Drukk a matekhoz.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Kika!

Mi a tejpépet is kanállal esszük. Cumisüveg csak a táphoz jár, a teát mi már csőrrel isszuk.
Kóstolgatni szerintem nyugodtan elkezdhettek, úgysem fog egyik napról a másikra rászokni, de ez csak az én véleményem.
A kanál nálunk Disney, a Spar-ba vettem két darab volt kemény 600.- de én nagyon-nagyon szeretem, szerintem nagyon jó.
Agyhártyagyuszist mi az öthónapossal együtt kapjuk, és azt hiszem két hónap múlva jön mégegy adag belőle.

Annácska rák Kép Gondolj bele, ha tényleg iker lenni, mármint lennének Kép

Hugi
Amatőr

Hugi!

Az kéne még! Kép Örülök, hogy ezzel az eggyel ilyen szépen elvagyunk. Tök ari, ahogy riszálja a hátsóját. Annyit nevettem ma rajta és ez ér a legtöbbet.
A.

Andi
Kép
mucska

SziaszokKép

Hát engem senki nem hiányolt itt.Kép
Tegnap este jöttem volna (nap közben nem tudtam, mert egész nap mentünk), de egy 1 másodperces áramszünet hazavágta a gépünket.Kép Potom 20ezer lesz helyretenni.Kép
A mai napom elég depisre sikeredett, Gergő megint taknyos szegényke, szóval nem biztos, hogy sokat leszek.

Olvastam a másik topikban és itt is a dolgokat, remélem rendeződik minden, mert ez így nagyon rossz! Kép Szerintem is jó, hogy ez létrejött, de nekem is nagyon fontos a másik társaság is, nem szeretném, ha ellenségeskedés lenne!

Most mennem kell, majd még próbálok jönni. Ha hiányzom nektek. Ha nem, csak szóljatok, nem rontom a levegőt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja!
Hugi én is fiús Anyuka vagyok ám! Ennyire figyeltél rám, hogy nem vetted észre, hogy Gergőm van?Kép

PuszKép

Orsi

avocado

Orsi!

Nem igaz, én irtam rólad!Kép
Persze, hogy jó hogy jössz.A.

Andi
Kép
mucska

Orsi ne haragudj, de ez egy kérdés volt!

Ha érdekel a véleményem, gyere amikor csak tudsz!!! Ha egy hétig nem tudsz, akkor is örülni fogok neked, ha "előkerülsz"!!!!

És különben is gyere mert különben a fiam egyedül marad a sok kislány között! Kép

Nagyon-nagyon remélem hogy nincs harag!

Puszi, Hugi
Amatőr

HaliKép

OrsiKép
Takonykór:Kép Szegénykém ilyen nehezen tud kikeveredni belőle?Kép Remélem mostmár hamar helyrejöttökKép Gyere amikor tudsz, szívesen látunkKép

HugiKép
Nem győzöd majd a leányzóinkat elhessegetni a fiad mellől. Orsi Gergőjével azért majd könnyebb lesz tartani a frontotKép
Nem akadok kiKép Csak ez hozzá képest furcsaKép

MucskaKép
TolatásKép A te lányod már mászási pózban csinálja az enyém még csak hanyatt fekveKép
Milyen érdekes, nálunk a kanál nem jön be tejpéphez, főzihez és desszerthez, viszont a gyümilét és a teát már a kezdetektől fogva csőrös pohárból isszuk és azza nincs gond.Kép
Icával mi van, felhívtad?

NalikaKép
Miért, mennyit eszik a lánykád??? Tegnap a Réka is növelte az alkalmak számátKép Úgy látszik most megint egy ilyen "kiugrása" van, lehet hogy most erre állunk majd ráKép

Pusz:
Meli
Bnm

Na Lányok, most teljesen beindultam, hogy újra itt vagytok!Kép
Ha Gergő is hagyja (mert most a járókában beszélget, de nem tudom meddigKép), akkor teszek fel Róla pár képet, mert annyira tündér!Kép Ja, azt még nem is írtam, hogy hason már elképesztően kinyomja magát és nézelődik jobbra-balra!Kép

Gyorsan lekicsinyítem őket és felteszem.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Így jár az ember, ha 2 topikba ír és összekeveri őket.Kép
Bocsi Lányok!Kép

Azért Ti is kaptok majd képet, de közben rájöttem, hogy nem ebben a gépben vannak, úgyhogy ha rendben lesz a gép felteszem a legújabbakat.

Meli, Hugi
Köszi, majd jövök is.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na lányok, most lezártam egy fejezetet magamban. Hülyeségnek nincs határa!!! Ezt most nyilvánosan leírtam. És itt vége.

Andi!
KépKépKépKép

Most nem tudok mindenre reagálni, mert még a fejem is megfájdultKép Kicsit pihizek, majd jövök.

Pusz
Vendég

Sziasztok lanyok!

Nem baj, ha irok ide is? Kép Azert szorgalmasan olvaslak benneteket. Kép
Hatha innen is tudtok segiteni.
Hetvegen elkezdem adni az almat Lilinek. De hogyan kezdjek neki? Ahogy mondjak? Elso nap 1 kanal, masodik nap 2 kanal stb.?
Es ti turmixgeppel pepesse daraljatok vagy reszelitek? Melyik a jobb?

Bea: Kislanyod nagyon szep baba! Kép

Mucska: Annacska sokat fejlodott nagyon. Hogyan jott ra, hogy negykezlabra allhat? Elobb a popsiat nyomta ki?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
Irigylem, hogy ennyire kulturlény tudtál maradni(ez Orsira is vonatkozik), és rájöttél, hogy mi a dolog lényege. Én eddig próbáltam tartani magam, de ma kiakadtam... Örülök, hogy jöttél, hisz ez volt a lényegKép Mindenkit szivesen látunk aki beszélgetni jön!Kép
Én az almát reszelem, vagy centrifugázom.

Pusz
Vendég

Bea: Koszi. Kép Orsival sokmindenben hasonlitunk, talan gyerkoceink is igy fognak osszeilleni. Kép
Centrifugazas? Kép Az meg mi? Kép

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?