Új privát üzeneted érkezett!

Meli,
én csak egy egészen pici fogkrémet teszek a kicsi fiam fogkeféjére. Meg hát persze időben el kell kezdeni a hozzászoktatást, nem 4 évesen. Mennyi ideig használtak cumisüveget??

H.
nalika

SziasztokKép

Bocsi, hogy így eltűntem egész napra, de sétáltunk, aztán eludtam egyet a fiammal, és Apáztam is, hisz már előmerészkedett szegénykém a barlangjából, úgy néz ki jobban van. Kopp-kopp!

Andi
Köszi a receptet, majd én is megcsinálom egyszer, ha lesz időm Prüntyi mellett.

Ma már sokkal jobb volta helyzet, egész sokat elvolt Gergő a járókában, kezd hozzászokni, hogy nem vehetjük ki állandóan. Olyan kis édesen beszélget már!Kép És hason már hihetetlen magasra emeli a fejecskéjét. És közben nézelődik körbe-körbe! Nagyon cuki!Kép

Bea
Lánykád nagyon édes!Kép

Mindenkinek köszi, Gergő nevében is a jobbulást kívánásokat. Na ezt jól megaszondtam!Kép
Az orrcsepp segít Neki, most este is cseppentettem és így kap levegőt. Remélem éjszaka is fog!

Most húzok a zuhany felé, mert hirtelen elkezdtem lefordulni a székről.Kép

Holnap tuti nagyon keveset leszek, mert délelőtt Auchan (heti bevásárlás), délután meg Pest.
Andi, lehet hogy vásárolok valamit, majd beszámolok.Kép Igaz egy fityingünk sincs, de költöm a nem létezőt. És már nagyon várom a 13.havi fizut!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Meli végre hogy előkerültél!!!! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Kép

Tegnap kimentem anyuékhoz, bár ne tettem volna. Anyám úgy etette a gyerket sütőtökkel, hogy közben átkiabált két szobán a nagyobb unokájának, az én gyerekem a szemöldökéig sütőtökös volt, és persze elkezdett sírni, nem értette hogy miért kiabálnak vele evés közben Kép Alig bírtam megvígasztalni Kép

Kriszta gratula az első fogacskához!!!! Kép

Andi te szerintem virtuális gasztronómiai gyilkosságokat követsz el itt folyamatosan Kép Ez még én is kipróbálom, bár nem vagyok egy sütőbajnok. Kép

Apa ma "csak" délelőtt dolgozik, még az is lehet hogy látni is fogom ma Kép

Jerry: ha mi írunk a másik topikba is, attól a többiek nem kerülnek elő Kép

Mindenkinek hisztimentes szép napot kívánok!

Hugi
Amatőr

Szép reggelt mindenkinek!

Hugi!

Tudod azért teszem fel, hogy legyen min csámcsogni Kép

Az jó ha végre látod apát! Délutánra kimenő engedélyezve!Kép
Anyukád: Kép Nálunk eddig ilyen volt a helyzet, csak én etettem. Kép

Meli!

várom a hivást Kép
Sógornő Kép
Fogacska, mi minden este kaja utánmegyünk és mossuk a fogat.(vzes pelussal meg vannak törlölgetve. Anna már megszokta és ha megyünk nyitogatja a szájacskáját.

Mindenkinek szép hisztimentes napot kivánok!

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Itt jelent pillanatban szakad a hó! Most nincs annyira hideg, úgyhogy nem marad meg, de nagyon esik! Tegnap meg még gyönyörűen sütött a nap, így jó két órát sétáltunk is Kép

Andi!
Mikor kezdted a fogtörölgetést? Nálunk még csak a fogacska teteje van kinn, jó éles Kép De már kezdjem?? Amúgy 2 hónapos kora óta mi is nyálzunk ám rendesen.

Kika!
Remélem, ez a havazás csak átmeneti Kép Amúgy én is rettegek ám, hogy decemberben milyen idő lesz, mert Andris is kocsival jön haza!

Bea!
Zsófi nagyon tündér KépKép

Hajni!
Ugye, te ma kezded a sulit?

Meli!
Sógornőd Kép Nekem volt egy kollégám, aki soha nem mosott fogat, mert azt mondta, hogy hányingere van a fogkefétől. És ehhez még dohányzott is Kép

Hugi!
Anyósod Kép Mazsi szegény Kép Apa Kép

Orsi!
Gergő a járókában Kép Vásárlás Kép

Felteszek még egy képet, mert ezen annyira huncut:

Kép
Puszi

K.

Kép
lujzika

Szia Krisz!

Én onnantól, ahogy kibújt és éreztem, hogy van fogacska.
Nagyon huncut a képen Kép
Kép nem szeretem. Itt most süt a nap.

Na megyek és próbálok valami játszó kuckót kialakitani a földön, mert nem hagyhatom az ágyon, mert elmászik.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Olyan boldog vagyok!!! Képzeljétek, megtalálták a tárcámat a Metro-ban, délután megyünk érte! Minden papírom megvan, még a 15 Euro is, ami benne volt! KépKépKép

Pusz
K.

Kép
lujzika

SziasztokKépKép
ma sem leszek sajna sűrűn mert a feltornyosult ügyeket el kell valakinek intézni Kép

Lujzika,
Örülök, hogy megtalálták a tárcádat és benn az összes irat és lové. Ilyenkor mindig eszembejut, hogy vannak még rendes emberekKép

Orsi,
Jó vásárlást!Kép

Andi,
Miből építesz kuckót? Párnák körbe lenta földön?

Úgy néz ki, hogy nálunk 5 éjszakából 2 szer kelünk még hajnalban a többi esetben elfogadja csak simán a cumit és hatkor kelünk.Kép Ezt le sem mertem írni, mert biztos nincs benne tendencia.Kép
Na most el, remélem hiszti manót elűztük jó messzire:o

Jerry,
Attól, hogy nem írunk oda az nem jelenti azt, hogy nem olvassukKép és ezzel odaát is így vannakKép. Az a lényeg, hoyg a "mag" tud egymásról és megbeszélik a napi gondokat a " futottak még" pedig várhatja a nyilvános commenteketKép
Kika aki most epés voltKép
kika

Kriszta ez nagyon jó hír! Kép Csak vannak még rendes emberek Kép

A mai nap csak egy tévedés volt, apa ma is megy dolgozni délután is Kép Tele van a hócipőm!

Mazsi meg egyfolytában nyűg, nem tudok vele mit csinálni, ráadásul ma kapjuk az oltást Kép

Ezt a napot törölni kéne a naptárból, bár a reggelt megtarthatjuk, Krisztára tekintettel Kép

Hugi
Amatőr

Sziasztok!
Ma megint áramszünet voltKép De nem akárhogy, tízpercenként visszajött az áram 1-2 másodpercre, és olyankor ugye nagyobb a feszültség, ami marhára nem tesz jót semminek. Egyszer már így elintézték a TV-nket, most gondolkodtam rajta, hogy felhívom az elektronyosokat, és valakit elküldök melegebbre...de megérezhették, mert azóta van áramKép
Kriszta!
Visszakerestem a képeidetKép Egész jó a fantáziám, mert ilyennek képzeltelekKép Mostmár csak Kikát és Melindát nem láttam "élőben"!
FogacskaKépKépKép A pénztárcádnak meg külön örülökKép

Andi!
Illlyen szépséges sütivel nem ér izgatni a népetKép Szerencsétlenségemre apa is láttaKép Reakciót tessék elképzelniKép

Hugi!
SütőtökKép Tegnap én is hülyét kaptam a családomtól, mindenki olyan okos, hogy a végén már mondtam a nagyanyámnak, hogy nem is értem, hogy mért nem kapott még Nobel-díjat???

Meli!
SógornődKép Nem rokona az enyémnek?Kép A fogmosásra nagyon háklis vagyok, főleg ha gyerekről van szó! Anyukának is ilyen szép a fogsora? Vagy csak a gyerekével akar kicseszni??? 07.13

Orsi!
JárókaKép Nekünk most ajánlotta fel a nagymamám, hogy vesz karácsonyra ZsófinakKép Nem tiltakoztamKép Én is holnap megyek vásárolni, majd figyellek, hátha összefutunkKép

Nalika!
Gondolom jól megijedtélKép Ma mész tanfolyásra???

Kika!
Lehet!!! Az öcsémnek 3 hónaposan bújt ki két foga, kb. egy hét alatt.

Most telefonált apa a jóhírrelKép Visszavitte a fényképezőgépet, mert egy nagy rakás sz.r, potom 90ezerért! Megpróbálta visszavetetni, és sikerültKép Levásárolhatja, úgyhogy vesz egy olyat mint a haverjának van, az legalább tökéletes, igaz "kicsit" drágábbKép

Pusz
Vendég

Sziasztok !

Krisz: ez jó hir!

Hugi: gyertek kekec kukaccal és nem leszel egyedül. Ha hazamegy apa visszapostázlak.

Bea: apa talán éhes lett? Kép
Milyen lesz a fényképező? Ugye mondtuk, hogy sokat kell próbálgatni!

Kika: te kis epésKép, nálad van a hiszti manó? Pusz a törpinek is.
Még nem tudom, hogy csinálok a földön kuckót. Most még az elmélkedés folyamatánál tartok, de sűrgős lesz.

Pusz: a nyűgi Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

Jé, kitaláltadKép Rögtön elmenttette velem a receptetKép
Az előző egy Minolta volt, ez pedig Fuji S7000. Erről legalább tudjuk, hogy jó, csak nem akartunk 130000-ért gépet venni, de hát ez vanKép Azt hiszem a kiszemelt csizma marad a boltbanKép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

A fiúk elmentek vásárolni, így most gyorsan bejelentkezem. Itt most már az eső esik Kép

Köszi az együttörvendezést KépKépKép Tényleg jó, hogy akadnak még rendes emberek, szinte el se hiszem Kép

Kika!
Epés Kép Munka Kép

Hugi!
Akkor kár volt előre örülni? Kép De azért nehogy bedepizz !!!

Bea!
Áramszünet Kép Fényképezőgép KépKép Most már muszáj lesz nekünk is beszerezni egyet, mert a miénket odaígértük a sógornőmnek !

Andi!
Kuckó: nem jobban járnál járókával, vagy az kicsi lenne Annának??

Pusz
K.

Kép
lujzika

Bea!

Elárulom, hogy gyors sütemény. A lényege a tészta, ha az jó, onnan már a többinek sikerülni kell.
Okos apátok van, tudja mi a jó. Kép

Krisz!
szerintem a járókával elkéstünk, de még gondolkodok rajta. Van egy rozoga lent a lomkamrában, felhozom és meglátjuk, hogy van e értelme. megmarad e benne Anna. Ha nem akkor marad a szőnyeg. Igazából nem akarok nagyon beruházni, hogy új járókát vegyek. Nem nagy a lakás és csak a helyet foglalná az is.

A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

Eszter is a szőnyegen van, mert a nappaliban nekem sincs semmi, amire le tudnám rakni, de a társaságot igényli napközben. Viszont ő még nem mászik. Ha elindul, még én sem tudom, mit csinálok Kép
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Igen, ma kezdődik a tanfolyamKép Tegnap nem én vezettem, az eset a Váci úton történt..

Krisz,
de jó, hogy megvan a tárcád!!Kép Ha elmászik a gyerek, hát elmászik. Abban az időben én naponta 2-3szor felmostam a követ, és mászhatott. A szobákban padlószőnyeg van, és miután a tizediken lakunk nem olyan hideg a kő semKép

Bea,
fényképezőKépKép Nekünk a féléves gépet cserélték ki újra a nyáron, úgy bedöglöttKép Én meg izgulhattam, hogy a szülésre lesz-e gépünkKép

Hugi,
apa munkájaKép Látod, legalább én nem fogom lefoglalni...

Kika,
ez a helyzet már haladás, meglátod egyre kevesebbszer fog felkelni hajnalbanKép

H.
nalika

Szia HAjni!

Remélem tetszeni fog a tanfolyam, mert ha nem akkor végig engem fogsz szidni és azt nem élem túl!

Mikor kezdődik és meddig tart? Akkor most alig leszel Kép De azért este jelentekezz már be, hogy milyen volt. CSak hogy nyugodtan tudjak aludni!!!!! Kép

Szép napot!

Andi

Andi
Kép
mucska

Andi,
ha csuklasz.....Kép

Zsuzsa,
délutánra még előkerül a kispárnaKép
Jobbulást Edinának (is)!!Kép

H.
nalika

Hajni!
Drukkolok én is, hogy érdekes legyen a tanfolyás Kép
Nálunk parketta+szőnyeg van, azt sem túl nehéz tisztán tartani Kép
Itt van még 2 kép a tegnapi sétánkról (telefonnal készült, így nem teljesen tiszta):

Kép

van, ahol ilyen vurstli-hangulatú a karácsonyi vásár:
Kép

Puszi
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Megkaptuk az oltást, nem volt nagy ordítás, de azért sírdogált. A doktornő meg jól lecseszett, hogy milyen teát adok én a gyereknek, tönkreteszi a nem létező fogait Kép Puff neki Kép

Apa meg már elment, kukacka meg az erkélyen hűsöl. Remélem alszik egy nagyot.

Kika: szívemből szóltál, csak én nem mertem ilyen egyértelműen fogalmazni Kép

Hajni!
Ügyes legyél! És tényleg mesélj hogy milyen volt!!!

Puszi mindenkinek!

Hugi
Amatőr

A következőt meg dec. 20.-án kapjuk és az meg tripla lesz + csepp. Szegény kekec-kukac Kép
Amatőr

Hugi!
Ugyan nem írtam, de drukkoltam ám az oltásra!! Remélem, nem lesz semmi baj éjszakára sem KépKép Hogy-hogy triplát kaptok decemberben??
Milyen teát adsz Mazsinak, ami nem tetszett??

K.

Kép
lujzika

Szia Kriszta!

Decemberben kapjuk az első agyhártyagyuszisat is, ezért lesz három.

A tea pedig a Milupa gyerektea, a gyümölcsös ízű, én azt hittem ezt úgy csinálják, hogy jó legyen. De lehet hogy mégse Kép
Amatőr

Szia Hugi!

Én is azt adom Annának.
Remélem, hoyg nem lesz baja az oltástól kekec-kukacnak.

Anna nagyon nyűgi, remélem nem beteg lesz. Láza nincs, de nagyon szenved.

Andi
Kép
mucska

KikaKép
Nagyon jól leírtad - szerintem - mindegyikünk véleményétKép Puszi érte!

HugiKép
Ügyesek voltatok, mi majd most a négyhónaposnál kapjuk az elsőt, ha minden igazKép

AndiKép
A süti már el is fogyott. Ne tudd meg, akkorát mosolyogtam rajta, azért gondoltam gyorsan megírom sms-ben!Kép

Meli
Bnm

Meli!

Én is vigyorogtam!!!!! Kép

Ritka véletlen.
Izlett????? Meg fogod sütni?
Amúgy jól vagytok??????

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Mutatom a próbákat! Kicsit más a minőségKép
Kép

Kép

Kép

Pusz
Vendég

És a kedvencemKépKépKép

Kép

Pusz
Vendég

Bea!

Jó a gép, de a lány még szebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jól látom, már hintázik? Milyen hinta? Én a Retrust néztem a Brendonban. Vagy ez az?
Tessék a részleteket leírni, mert Anna is ezt fog most kapni!!!!

Pusz:Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

KösziKép Megnéztem, ez valami Tako. A barátnőm vette tavaly a lányának, de egyszer sem ült benne, tehát örököltük, de azt hiszem 16000Ft volt. Ezt találtam a cimkén: www.tako-com.pl . A tálca felhajtható, van biztonsági öve is, etetőszéknek is használható(a tálcán van valami műanyag bevonat)
Nekem tecccikKép Meg Zsófinak isKép

Pusz
Vendég

BeaKép
Tényleg más a minőség, de a fotóalanyon sok múlik és Ő az előzővel is gyönyörű volt!Kép

AndiKép
Megsütöm, mert megigírtem a páromnakKép

Mi is hintát tervezünk venni a leányzónakKép Karira, bár még gondolkodunk rajta erősen!

NalikaKép
Volt egy kérdésed a cumisüveggel kapcsolatban. A leányzó három éves koráig az esti kakaót az ágyban abból itta!!!! Csoda hogy úgy néz ki ahogy kinéz?? Az anyját szívem szerint elp.csáznám.
A párom vitte ma őket fogászatra, kifúrták a fogát szerencsétlennek, de úgy feszítették szét a szájját, mert nem volt hajlandó kinyitni. Az egészet végigordította. Holnap reggel ismét menni kell, akkor tömik be neki, mert az hosszadalmasabb és a dokinő dobhártyája már beszakadt az üvöltéstől.
Ja és azt mondta az az "áldott asszony" (párom már csak így hívja a sógornőnket), hogy az a baj, hogy a gyerek nem hajlandó a kanalas fájdalomcsillapítót bevenni, abból sokkal többet tudna beadni neki, így csak egy algopyrint és fél rubophent tudott neki adni. Azt hittem dobok egy hátast!Kép Az ilyennek zártosztályon a helye, ott kellene kezelni!
Milyen volt a tanfolyam???

HugiKép
Bizti nem lesz semmi gond az oltástól!Kép

KikaKép
Hova tűntél??

Puszi:
Meli
Bnm

Meli!

Én Retrust hintát néztem a Brendonban 6990-ért.
Az lesz Karira a lánynak.

Meli!

A tiétek akkor sok funkciós. Tündéri Zsófi, de ennek a gépnek jobb aképe azt tuti.
Megyek, mert nálam és a lánynál is van nyűgi manó. Pedig a lány apuci hasán csücsül és tv-t néz Kép

Pusz:Andi

Andi
Kép
mucska

Gondoltam benézek én is amíg Noncsi alszik. És teszi ezt már több mint 3 órája!!! Kép

Mucska, mail ment. Kép

Hajni, egy megoldás van a hajamra, kistesó. Kép Ugyanis a 9 hónap alatt gyönyörű volt a hajam és nem hullott. Most ezen dolgozunk Apával. Kép Na jó viccet félretéve, zsíros meg korpás azért hullik. Vettem szeszt meg sampont, ugyanazt amit Andi használ. Így őt fogom szídni ha nem válik be. Kép

Bea, gyönyörűek a képek és ez a mosolygós arc, tündéri! Kép

Meli, Mucska, mindenki hintát tervez a babáknak? Kép

Hugi, remélem az udvarlónk nem lázasodik be. Kép

Kriszta: fogacska, pénztárca. Kép Kép

Kika: epés. Kép

Lányok, már lassan 4 órája alszik a leányzóm. Úgy látszik jót tett a mai séta a hidegben. Szerintetek éjszaka is lesz alvás ezek után?

Tudtátok, hogy a babák arcát be kell kenni krémmel ha leviszitek sétálni ilyen időben? Mert én nem csak összefutottunk a doktornénivel és ő mondta.

pusz
Ramcsi
chello

Rami!

Te legalább ne szórakozz velem!Kép

Sampon miatt Te fogsz szidni, Hajni a vezetés miatt, most még a sampon miatt is!!!! Mi lesz igy velem! Kép

Próbálok válszolni, de dühöngök, mert anyós megint telefonált és Laci épp lent volt a kutyával. Anna meg hisztizik. Ahogy tudok írok.
Gyere gyakrabban hozzánk!
Alvás lesz éjszaka nyugi!!!!!! Megigérem!!!!

Legkésőbb ha leteszem Annát, akkor megy válasz!

Andi
Kép
mucska

Andi!

Anna már tv-t néz? Remélem nem a Mónika sót nézi. Kép Vagy a hiradóra van kiéhezve? Kép

Anyóst és hisztimanót tessék már elzavarni !! De ne hozzánk jó?

Hajni miért szidna a vezetés miatt? Bocsi de asszem lemaradtam. Így jár az aki csak néha jön.

pusz
chello

Jaj, Meli!
El is felejtettem mondani, hogy köszi a képetKép Nagyon szépek vagytokKép

Ramcsi!
KösziKép Jó kis alvókátok vanKép

Andi!
Ezért volt apa olyan mérges, hogy nem lehetett hozzászólniKép Azt hinné az ember, hogy vesz egy fényképezőgépet majdnem 100000-ért, és mindent csinál, csak jó képet nem. Először azt hittük, hogy mi vagyunk a hülyék, de pár óra alatt kiderült, hogy a gép a sz.r. Na mindegy, ez most tökéletes, csak rohadt drága voltKép

Pusz
Vendég

Bea!

Sajna a mai alvás nagy ritkaságnak számít. Kép Általában alig alszik valamit napközben.

pusz
chello

RAmi!

Azért lesz mérges Hajni, mert én is az mellett voltam, hogy menjen csak vezetni megtanulni. KépMost meg várom, hogy tetszik neki, ma volt az első Kresz! Kép

Hát épp a Mónikát nézte.Kép Csak hogy tudja, hogy vannak hülyék isKép
Anyóst hozzád nem küldöm, van neked is Kép

A ha alszik Noncsi akkor gyere gyakrabban. Itt mindenki vár Téged!!!!!
Adj egy puszt Noncsibarátnőmnek!!!!!

Bea!

elhiszem, hogy apa morgott. A mienk nem volt ilyen drága, de hozzáértő segítséggel vettük, igy nem szivtunk vele szerencsére.
Na megyek , mert jön a fürcsi!

Kika te hol bujdokolsz egész nap????????
A.

Andi
Kép
mucska

Na vagyok, de meddig nem tudomKép

Anyós itt van nálunk, hogy ne legyek egyedül. Nagyon jól kijöttünk eddig (most sincs vele semmi gond) de ma volt egy kisebb nézeteltérésünk és az kiakasztott, de inkább nem is részletezemKép Nem gyereknevlés természetű hanem politika, úgyhogy nem is ide való, de a lényeg, hogy a dec 5-i szavazásra miért fontos elmenni és hogyan kell szavazni.Kép No comment, eddig azt hittem felnőttként kezel Bennünket, de ezek szerin nemKép

Andi,
Ezt a sütit én is megsütöm a héten, ha nem így fog kinézni akkor csuklani fogsz.KépKépKép

Hugi,
Ez most melyik oltás volt??? Hogy van most kekec-kukac?
Az agyhártyagyuszis oltásnál van egy újabb szérum amivel egy éves kor alatt csak kétszer oltanak, Ti ezt kapjátok majd????

Lujzika,
most milyen az idő künn?Kép Hallottál róla, hogy már van kint a Milupának is babywasser-ja csak az 1 literes kiszerelésű.

Bea,
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰKép
Minden baba nagyon tetszik, ez is közös Kép

Rancsi,
Válaszoltam a munkaügyis kérdéseidre, megkaptad?

Nali,
Milyen a tanfolyam????

Most el olvasni majd még vissza.Drukkoljatok, hogy ma éjjel is aludjunkKép
K
kika

Szia Kika!
Hát te is előkerültél? Kép

Igen, azt kapjuk ami két részből áll, dec.-ben az elsőt, és valamikor febr.-ban a másodikat ha jól emlékszem.

A gyerek jól van, kicsit belázasodott de a kúp fél óra alatt levitte, apa most altatja. Megnézem mi újság velük, aztán visszatérek.

Hugi
Amatőr

Ma még nem volt oktatás, csak olyan megbeszélés féle. Mondjuk én jeleztem, hogy szeretnék élni a kismamáknak nyújtott szolgáltatással, mármint hogy a kismamákért házhoz jönnekKép

Majd még jövökKép

H.
nalika

Nalik,
Ez tetszik mármint a szolgáltatásuk. Végre vannak helyek ahol normálisan gondolkodnakKép
K
kika

Na most elmegyek az esti szeánszot levezényelniKép Majd még próbálkozom jönni, de ígérni semmit nem ígérek.Kép
Kika
kika

Ezt még le kell írno, Annát ma 180 fokkal elfordulva találtam meg a kiságyban, tehát megkezdte a kiságy rodeót.Kép
K
kika

Hajni!

Ez egy normális cég lehet. Akkor még nem szidsz ugye????? Mert ha te is meg Chello is , utána meg Kika is rákezdia süti után, akkor menekülök Kép

Kika!

Anyósoknál van ma front én is összeveszetem az enyémmel. De csak telefonon. Kigondolta, hogy én a gyerekkel kiautózok Óföldeákra, behozom az élettársát Szegedre, megvárom a szemészeten, aztán hazaviszem vissza és hazajövök. És nem akarta megérteni, hogy miért nincs kedvem hozzá. Beszéltünk ma ötször, az előbb Laca zárta le a dolgot. 2 óra beszélgetés után megértette, hogy miért nem tudok egész nap autózni meg klinikán ücsörögni.Egyébként az élettárssal Lac nem nagyon beszél, csak ha muszáj.

Hugi!!
Remélem, hogy nem lesz gond éjszaka.
Az agyhártyagyuszis mibe kerül? Mondták? Nekünk is az jön, de Laca nincs elájulva az ötlettől. Annyira fél a szövődményektől.

A.

Andi
Kép
mucska

KIka!

Meddig van oda a férjed? Csak hogy tudjuk, hogy meddig szerencséltet a kedves anyósod. Mert addig nem nagyon fogunk látni Téged Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kekec-kukac elaludt, apa meg elment kenyérért. Hallod, Andi? Kép

Én most lehet hogy eltűnök apázni, mert már nagyon hiányom van belőle.

Andi, az agyhártyagyuszisra ma írt receptet, de nem váltottam még ki, nem tudom hogy mennyibe kerül, majd megírom. Én is tartok tőle egy kicsit, de bízok benne hogy nem lesz gond.

Az anyósokkal csak a baj van, úgy látom. Kép De az enyém kivétel! Kép

Most kérdezek egy jó szőke dolgot, de mikor lázas a gyerek, nem kéne többször is kínálgatnom, hogy igyon? Valahogy úgy gondolom, hogy ilyenkor kellene a több folyadék, vagy nem?

Megyek vacsizni, vagyis csak teríteni míg ideér a kenyér Kép

Hugi
Amatőr

Hugi!

Miért nem szóltál??????????? Kép
Tessék apázni, rátok fér, mert nem sokat találkoztok.Kép

Én is gyakrabban kinálom teával, bár ő már akkor is inna, ha nem szomjas. Csak szeret lőtyölni Kép

Reggel talizunk.

Andi
Kép
mucska

Hugi,
remélem nem lesz semmi gond az oltássalKép Ha lázas nyugodtan itathatod. Mondjuk én is szoptatnám a Tüncsit.

Bea,
jók a képekKép Ez tényleg egy jobb gépKép Az ára, az nem tetszikKép

Meli,
fogászat egy 4 évesselKép a képre még emlékeztemKép

Ramcsi,
samponKép gondoltam, hogy te is azt fogod kapni... Az enyém is egyre kevesebbKép Hol találkoztál a csajszival??

Kika,
szerdán jön a férjed, ugye? Várjuk a képet rólad, de Annáról sem volt elég az az egy múltkorKép

Andi,
lőtyölésKép A fűtés miatt szárazabb a levegő, tehát sűrűbben kell inniukKép

Krisz,
nagyon tetszik a rózsaszín égboltKép A többi meg csak sejlik a képenKép

H.
nalika

Hajni!

Nincs is gond az ivással. Olyan , mint egy teve szegénykém.
Mikor lesz a következő okítás? Vagy mégy minden nap?
Nálatok rendben minden?????
Andi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?