Na sziasztok!
Köszönöm az aggódást, nagyon jól esett, aranyosak vagytok.
Tegnap este 8h körül értünk haza. Leányzó elfáradt nagyon nyűgi volt. Várta a fürcsit szegénykém, de mivel 16 fok volt bent a házban, kihagytuk, a fürdőt felfűtöttem hősugárzőval, törlőkendővel áttöröltem a Drágámat, aztán hami és alvás. Na erre úgy felélénkült, hogy hami után még vagy háromnegyed órát szövegelt nekünk. Örült, hogy itthon vagyunk
Hiába, mindenhol jó, de legjobb itthon.
Hát a vihar az félelmetes volt nagyon!!! Fél 1h-kor ért ide pénteken, úgy besötétült, mintha este lenne. Gyorsan redőnyleengedés miegymás, apa is rohant befelé.
Leányzó előtte evett, aztán elkezdett nyűgizni, gondoltam lerakom az ágyába (akkor ért ide a vihar). Hát ne tudjátok meg!!! Előjött (pedig már rég tapasztaltam) a Móró-reflex (lehet, hogy nem így kell írni - átkaroló reflex), amikor a segge a kiságyhoz ért, a szemei kikerekedtek és nem vett levegőt! Betojtam rendesen! Szegénykém annyira meg volt rémülve, hogy az hihetetlen!
Egészen addig, amíg tombolt a vihar sírt, aztán amikor elment abbahagyta. Annyira sajnáltam szegénykémet! Gondolom érezte rajtam, hogy én is ideges vagyok nagyon. Énekeltem neki, attól nyugodott meg teljesen. Aztán fél 2h után indultunk el itthonról.
Útközben láttunk egy kamiont, amin eredetileg fém konténer volt. Az kamion az úton, a konténer, meg van 30m-re mellette a prérin, lefújta róla a szél!! Az M1-esen ponyvás kamiont borított fel, szóval félelmetes volt nagyon.
Most reggelre pedig hó van, nem nagy, ahogy nézem kb. 2-3cm-es.
Vissza nem olvasok, ne hari, csak ezt az oldalt néztem!
Jelentem, nekem is nyári jogsim van!
Na jó, esőben még elvezetek, de hóban már nem (szeretek)!!!
Pedig télen vizsgáztam, hóban!!!
Bea
Nagyon aranyosak vagytok!!! Miért nevetnénk?? Most rajtam lehetne, ha látnátok!
Úgy elaludtam a hajamat, kb. mint aki a 220-ba nyúlt
11h körül megint elrobogunk itthonról! Most nem messze, csak anyukámékhoz, a hugomnak volt a 22. szülinapja, őt köszöntjük
Ja!!! Tegnap hazafelé lerendeztük a karácsonyi bevásárlást is, már csak a férjuram, a gyerkőc és a hugom van hátra. Nem kap senki (a gyerekek kivételével) nagy ajándékot. Egy márkásabb pia, meg bonbon (osszák be!!). Építkezés volt, meg annyian vagyunk, mint az oroszok, hát ki győzi ezt lóvéval??
Puszi:
Meli