Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap muffint sütöttem, pedig nem is török a babérjaidraKép NEM akarok mindennap sütni valamit!!

H.
nalika

Sziasztok!

Élünk ám mi is! Kép Délelőtt elugrottunk vásárolni, aztán délután meg rendberaktam a vendégtraktust, ágyat húztam, meg hasonló finomságok. Andris most ment ki a reptérre a fiúk elé, gondoltam, addig gyorsan benézek.

Orsi!
Gratula a régi felhasználósághoz KépKépKép

Andi!
Úgy örülök, hogy béke van KépKépKép

Hajni!
Akkor megpróbáltad a vezetést "télen"?

Amúgy nem én küldtem a havat, ma itt is szállingózott KépKép

Bea!
Lesznek akkor képek?? Még mindig kérdezem, a mieinket láttad?? Már jól el vannak dugva az archívban !

Zsuzsa!
Az én jogsim már 17 éves "balesetmentes" KépKépKép

Hugi!
Boldog hófordulót!! KépKép

Melivel mi újság, tudtok róla valamit??? Állítólag azon a környéken tombolt legjobban a vihar Kép

Puszi
K.

Kép
lujzika

Szia Krisz!
Úgy könnyű balesetmentesnek lenniKép
Amikor gyakoroltam már nem volt hóesésKép

Tényleg Meli tegnap óta nem jelentkezettKép

H.
nalika

Jaj, nem is mondtam, ma vettünk egy mérleget, de még nem mertem ráállni Kép Pedig rohadt kíváncsi vagyok, mert állítólag méri a testzsír, illetve víz-tömeget is. Úgy döntöttem, hogy majd este, lefekvés előtt próbálom ki, hátha könnyebben viselem a szívinfarktust Kép

Hajni!
Megmaradt valami a hóból??

K.

Kép
lujzika

Semmi nem maradt a hóból, sőt, a szél eléggé fel is szárította az utatKép De vezettem már nedves úton eddig isKép
mérlegKép És akkor meg kell adni hozzá a magasságodat??

H.
nalika

Azért hideg van? Vezetés Kép
A magasságot, de még a kort is Kép Hogy milyen indiszkrét ez a mérleg! Kép

K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert Mazsi most próbál meg elaludni, meg apa is mindjárt jön haza.

Orsikám! Nagy gratula! Milyen réginek lenni? Kép

Kriszta, mérleg Kép

Kekec-kukac délutánra eltűnt és itthagyott nekem egy tündérmalacot Kép Hangosan röhögött ahogy dögönyöztem Kép Csak éjszaka meg ne szökjön! Majd figyelek Kép

"Mindjárt" jövök vissza, ahogy apa hagyja Kép

Addig is puszi
Hugi
Amatőr

Hugi!
Tündérmalac KépKép Biztos aranyos lehetett Kép

Megjöttek a fiúk, így lehet, hogy én ma már nem tudok jelentkezni Kép. Gondolom, most mindenki fürdet, etet, meg hasonlók Kép

Puszilok mindenkit KépKép
K.

Kép
lujzika

Krisz,
hideg az van... De idén már van téli dzsekim, így nem bajKép

Hugi,
tündérmalacKép

H.
nalika

Sziasztok!

Beugrottam csak , mert apa játszik a géppel. Én hülye gyereklapot kerestem, ő meg puzzle-t talált magának.

HAjnalban megyünk egy barátunkat vinni vásárba, mert megkért. Baromi boldog voltam, hogy a gyereket fel kell keltenem. Kép Apa megy az ő autójukkal, mi meg visszahozzuk apát a lánnyal. Déltől meg vendégek lesznek.

Meliről nem lehet tudni semmit?
A.

Andi
Kép
mucska

Na én megjöttem, de ti hova lettetek? Kép

Andi, hajnal Kép Szegény ti Kép

Meliért már komolyan aggódom Kép Senki sem tudja a telefonszámát?

Hugi
Amatőr

Jól elbujtatok!

Akkor most én is elbújok, vagy inkább be, az ágyikómba.

Mindenkének nyugodt éjszakát!

Puszi, Hugi
Kép
Amatőr

Szia!

Én sajna nem tudom. De azt tudom, hogy készültek vidékre. Remélem, hogy ott vannak és csak azért nem jelentkezik.

Mazsi ágyban van?

Tök jó kifestőket találtam a gyereknek és azokat nézegetem, miután apát elüldöztem a géptől Kép
Tudod nemsokára már szükség lesz rá.
www.kisgyerek.lap.hu -n annyi mindet lehet találni.Szóval ott bámészkodok.

Reggel az üzim apáról neked szólt a kérdésedre. Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Hugi!

Neked is jó éjszakát!

Csak nem jött be a babanet és nem tudtam írni Kép

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

KÖSZÍÍÍÍÍ!Kép Egész becsiccsentettem a sok pezsgőtől!Kép Remélem Ti is megkóstoltátok!Kép

Mókuskám alszik, de már olyan álmos volt, hogy teljesen bealudt a szopizásba. Letettem, de nagyon nyugtalan, állandóan be kell hozzá menni.Kép Szerintem ezt a hülye szelet érzi, itt iszonyat mi szél van kint! Félni fogok éjszaka, úgy utálom az ilyen időt!KépKépKép

Na, megyek kicsit butulni a Tv előtt.Kép

Puszi mindenkinek, már csak holnap jövök.

Orsi

avocado

Na sziasztok, beugrottam jó éjszakát kivánni. Makisebb családi ünnepség volt a nagyikám Erzsébet, így egész nap nem volt időm a géohez ülni, holnap elutazik a férj, jön az anyósom, de remélem én is többet hozzátokKép

Orsi,
neked gratula!

Hugi,
Kekec-kukacnak is a hó fordulóhoz.

Andi,
Örülök, hogy szent a béke.
Lujzi,
Jó vendégvárást!

Nali,
ma én is muffint sütöttem, dühöngtem is mert egy tepsiben bent ragadtak az aljak a fenébe....mind1 az íze jó lett csak nem néz ki túl gusztánKép

Fifi,
Te miket nem tudsz só-, liszt stb. Csak ámulokKép

Zerko,
A cilit bang jó kis tisztitó, a kesztyű is és a fúga is megmaradt, csak a kosznak lőttekKép

Na most elpályázom, holnap majd jövök ha tudok.
K
kika

Most értem ideKép Vendégeink voltak. Mutatok képet, fejjel együttKép Nem megijedniKép
Kép

A kicsi drágám most aludt el:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Pusz
Vendég

Bea,
olyan édesek vagytok együttKép

Kika,
én teszek papírt is a formába, de abból sem jön ki mindig. Még kísérleti stádiumban van a dolog, de egyre bíztatóbb az eredmény.. Holnap várunk!!

Jó éjt mindenkinek!!!

H.
nalika

Sziasztok!

Én már beindultam,mindjárt megyek vasalni Kép

Bea nagyon-nagyon szépek vagytok!

Én szívesen felhívom Melit, ha gondoljátok, tényleg aggódok hogy mi a fene van vele.

Megyünk ma apukámat megköszönteni, valamikor délután jövök.

Szép hisztimentes napot mindenkinek Kép

Puszi
Hugi
Amatőr

Sziasztok lánykok!

Én is felhivhatom Melit, hogy mi van velük!

Hugikám Te is ügyi vagy.
Én már megsütöttem egy baromi guszta sütinek atésztáját, ha kész lesz kaptok kóstolót. Elefántkönny a neve.
A lány persze még nem ébredt fel, hogy menjünk az apjáért Kép Az meg ott fagy meg a határba. Kép
Na talán most?
Megyek , majd ha tudok jövök, de déltől nálunk is vendégek vannak.
Pusz és szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Bea !!!

A képek szupik édesek vagytok!

Tessék a géppel sokat gyakorolni, hogy mi is láthassunk ízelitőt!

És mindenkinek

Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Apa ma is megy dolgozni és egyedül kell mennem apuékhoz. Nekem most úgy tele lett a hócipőm ezzel az állandó "egyedülléttel" hogy tisztára bedepisedtem Kép

UUUUtálom!
Amatőr

Na sziasztok!

Köszönöm az aggódást, nagyon jól esett, aranyosak vagytok.
Tegnap este 8h körül értünk haza. Leányzó elfáradt nagyon nyűgi volt. Várta a fürcsit szegénykém, de mivel 16 fok volt bent a házban, kihagytuk, a fürdőt felfűtöttem hősugárzőval, törlőkendővel áttöröltem a Drágámat, aztán hami és alvás. Na erre úgy felélénkült, hogy hami után még vagy háromnegyed órát szövegelt nekünk. Örült, hogy itthon vagyunkKép Hiába, mindenhol jó, de legjobb itthon.

Hát a vihar az félelmetes volt nagyon!!! Fél 1h-kor ért ide pénteken, úgy besötétült, mintha este lenne. Gyorsan redőnyleengedés miegymás, apa is rohant befelé.
Leányzó előtte evett, aztán elkezdett nyűgizni, gondoltam lerakom az ágyába (akkor ért ide a vihar). Hát ne tudjátok meg!!! Előjött (pedig már rég tapasztaltam) a Móró-reflex (lehet, hogy nem így kell írni - átkaroló reflex), amikor a segge a kiságyhoz ért, a szemei kikerekedtek és nem vett levegőt! Betojtam rendesen! Szegénykém annyira meg volt rémülve, hogy az hihetetlen!Kép
Egészen addig, amíg tombolt a vihar sírt, aztán amikor elment abbahagyta. Annyira sajnáltam szegénykémet! Gondolom érezte rajtam, hogy én is ideges vagyok nagyon. Énekeltem neki, attól nyugodott meg teljesen. Aztán fél 2h után indultunk el itthonról.
Útközben láttunk egy kamiont, amin eredetileg fém konténer volt. Az kamion az úton, a konténer, meg van 30m-re mellette a prérin, lefújta róla a szél!! Az M1-esen ponyvás kamiont borított fel, szóval félelmetes volt nagyon.
Most reggelre pedig hó van, nem nagy, ahogy nézem kb. 2-3cm-es.

Vissza nem olvasok, ne hari, csak ezt az oldalt néztem!

Jelentem, nekem is nyári jogsim van!Kép Na jó, esőben még elvezetek, de hóban már nem (szeretek)!!!
Pedig télen vizsgáztam, hóban!!!Kép

BeaKép
Nagyon aranyosak vagytok!!! Miért nevetnénk?? Most rajtam lehetne, ha látnátok!Kép Úgy elaludtam a hajamat, kb. mint aki a 220-ba nyúltKép

11h körül megint elrobogunk itthonról! Most nem messze, csak anyukámékhoz, a hugomnak volt a 22. szülinapja, őt köszöntjükKép

Ja!!! Tegnap hazafelé lerendeztük a karácsonyi bevásárlást is, már csak a férjuram, a gyerkőc és a hugom van hátra. Nem kap senki (a gyerekek kivételével) nagy ajándékot. Egy márkásabb pia, meg bonbon (osszák be!!). Építkezés volt, meg annyian vagyunk, mint az oroszok, hát ki győzi ezt lóvéval??Kép

Puszi:
Meli
Bnm

LujzikaKép

Nincs harag, de azért mehetett volna e-mailben az elérhetőségem, így most boldog-boldogtalan láthatja és tudjátok, hogy van egy-két olyan, akitől nem szívesen venném, ha zargatna!!Kép
Na mindegy!
Láttam rólatok is a képet, nagyon aranyosak vagytok! Te mondod magadra, hogy vénlány, tök jól nézel kiKép (nem félreérteniKép)

Puszi:
Meli
Bnm

Sziasztok lányok illetve asszonyok!

Ne tűnjetek azért el teljesen a régi topikból, teljesen kihalt! És hiányoztok ám! Legalább naponta egyszer kukkantsatok be, és adjatok magatokról hírt! Meg rakjatok fel fényképeket!

Jerry
jerry

AndiKép

Nagyon aranyos vagy!Kép
Sütikéből kérhetek??? Milyen süti???
Remélem nem ijedtél meg a hangomtól, de még kómás vagyok nagyon, épp a "reggeli" kávémat akartam elkészíteniKép

Puszi:
Meli
Bnm

SziasztokKép

Csak bekukk, megyek Gergőzni.Kép

Bea
Jó a kép, jöhet még több is.Kép

Meli
Örülök, hogy nem lett gáz a viharból! Szegény kicsikéd!Kép

Töbieknek pussz, majd jövök.Kép

Orsi

avocado

Szia Meli!

Írtam gyorsan a szerkesztőnek, mert Krisz lehet, hogy csak este lesz.

Elefántkönny a neve, jó lett csak nem olyan szép, mint szokott.
De azért kaphattok belőle, bár nem egy remekmű lett.

Hugi!

Ne legyél depis!!!!!!

Jerry!

Mi hiába írunk oda, ha nincs aki válaszol.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Smucig Andi bejelntkezik! Kép

Jó étvégyat!
Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Húúúúú! Andi ez iszonyú guszta!!!Kép
NyamiiiiiKép

O.

avocado

Orsi!

HA tudnád, hogy milyen finom is!!!!! Bár ettől volt már szebb is!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Én nem akartam ennyire szolidáris lenni (azt hittem, hogy van még egy hetem), de tegnap estére én is nagylány lettemKép (már negyedszer).
Viszont ami jó hír, jelentem kibújt az 1. fogacskánk!!! KépKép Ha minden fog ilyen "nyűglődéssel" fog kijönni, akkor összeteszem a két kezem, a nyálazáson kívül nem volt semmi tünete!KépKépKép

Meli!
Tényleg ne haragudj, ez eszembe se jutott Kép !!!
Egy kicsit még mindig naiv vagyok ilyen téren Kép
A vihar iszonyú lehetett, a neten láttam képet Tatabánya környékéről, félelmetes volt. Jó, hogy túl vészeltétek Kép

Bea!
Nagyon szépek vagytok!!! KépKépKép

Andi!
Húúú, de jól néz ki a sütid! KépKépKép

Hugi!
Nem bedepizni !!! Kép

Kika!
Párod elindult?? Itt most szép idő van, süt a nap, de hideg van!

Hajni!
Ma is vezetsz?? Kép

Orsi!
Remélem, azért jól telt az éjszakátok a hülye idő ellenére! Kép

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta!

Gratula a fogacskához.

Hozzánk lassan jönnek a vendégek, így én eltűnök. Este jövök!

Pusz Mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Kriszta
Sajna nem csak az idő volt, hanem a bedugult orrKép Sajna megint be van dugulva szegénykémnek, úgyhogy megy az orrszippancs és az orrcsepp. Remélem elmúlik!
Gratula az első fogacskához!!!Kép

Andi
Elküldöd a receptet?Kép Nyamiiii!Kép

O.

avocado

Sziasztok!

Ma iszonyú mázlink volt, majdnem belénk jöttekKép A külső sávban ráfutás miatt állt két autó, és egy fiatal srác nem vette észre és majdnem felénk húzta a kormányt. Azt nem tudom, hogy miért, de inkább a szalagkorlát felé kormányzott, asszem meg tudott állni az autók mögött.
Pont a legjobbkor, holnap kezdődik a tanfolyam...

Krisz,
gratula a fogacskához!!Kép nagylányságKép

Andi,
fincsi lehet a sütiKép

Orsi,
orrdugulásKép

Kika,
nem azt ígérted, hogy ma többet jössz???

Meli,
iszonyú lehetett a vihar!!

H.
nalika

Hazaértünk a köszöntésből.
Szegény lánykám most azt az időszakát éli, hogy rajtunk kívül mindenki idegen, még a nagyszülők is és hát ilyenkor sírunk. Anyukáméknál bő egy órámba került mire megvígasztaltam.

Látom nincs nagy forgalom, gondolom mindenki családjáráson vanKép

AndiKép
Ez nem ér, ilyen finom sütivel hergelsz minket!!!
Elküldöd nekem a receptet??? Előre is kösziKép

LujzikaKép
Mondtam, hogy nincs haragKép Melyik oldalon nézted a képeket a viharról? Kiváncsi vagyok rájuk.
NagylányságKép Remélem Te nem jártál úgy, mint én!!!!

NalikaKép
Örülök, hogy nem lett semmi gond. Mi mint meséltem anno egy hónappal ezelőtt belekóstoltunk ebbe és az autónk még mindig ugyanúgy van, de szerencsére holnap már a szerelő kezelésbe veszi, egy hétig nélkülöznünk kell a járgánytKép

OrsiKép
NózidugulásKép Szegénykéim, úgy tudom őket ilyenkor sajnálni. Amikor szippancsozok a Rékának utána nagy szemekkel néz rám a Drága, olyan hálásan, hogy köszi, mostmár kapok levegőtKép

Puszi:
Meli
Bnm

Sziasztok!

Csak bekukk!Kép
Gondolom, mindenki családozik Kép

Andi!
Jó vendéglátást Kép

Orsi!
Jobbulást nektek! Kép Ti szegények, remélem levonul már ez az undok vírus KépKépKép

Hajni!
Szerencse, hogy nem történt baj KépKépKép Te vezettél?

Meli!
Örülök, hogy nincs harag! Kép
Úgy néz ki, nekünk eddig szerencsénk van Eszterrel, mert én is féltem, hogy fogadja az idegen arcokat. De nagyon barátságos a fiúkkal, kapott ajándékot is (egy mikulás-elefántot Kép), és annyira aranyosan örült neki Kép
Ez volt az az oldal (a képek gyönyörűek, de a vihart nem irigylem)
http://www.objektivhir.hu/display/hir.php?hirid=15990

Puszi mindenkinek
K.

Kép
lujzika

Sziasztok,

Csak ígértem, de sajnos nem tudtam többet jönniKép.
Valamiért Anna nagyon nyügös ezerrel nyáladzik de a dokink szerint nem lehet egy 3 hónaposnak foga, a szüésznő barátném pedig azt állítja van aki azzal születik. Na akkor most mi van??

Hajni,
Szerencsére, hogy nem lett semmi bajotok.
Muffin: a formát kikenem vajjal de így is leragadt, a hibás egyértelműen én vagyok, mert nem a muffi receptet használtam, abban kevesebb a cukor és nem ragadt volna le, de a férjemnek így is csúszikKép

Andi,
Ez a süti nagyon jól néz kis, recept????
A virtuálos kóstoló már megvolt, de kéne az igazi is.OKépKép

Meli,
Hála, hogy előkerültél. Szóval maradt háztetőtök. Ez jó hírKép

Fifi,
Te merre vagy?????

Lujzi,
Férj rendben odaért, délelőtt 10 körül indultak és fél hatkor már Nürnbergben volt, csak Ausztriában Linz felett havazott, amúgy végig jó idejük volt, remélem ez marad szerdáig.Kép

Most el még próbálok gyűnni.
Kika
kika

Ja közben mint tudjátok középhaladó lettemKép Reszkessetek haladókKépKép
K
kika

Sziasztok!
Élek még, csak ma vendégségben voltunk, most értünk haza. Itt van még egy pár kép, tegnap este, illetve ma reggel készültek:

Kép

Kép

Kép

Pancsi után jövök.

Pusz
Vendég

Bea,
Nagyon aranyosKép
K
kika

HAjni!

A lényeg, hogy nem lett baj! Vezetés közben nem szabad erre gondolnod majd!

Kika!

HA Anna időre születik akkor 4 hónaposan kint lett volna a foga. Igy sem volt még 5 hónapos amikor kettő kibújt.
Nyáladzás : Anna két hónapos kora óta olyan volt, mint a gejzír. Minden csupa nyál. MOst szerencsére normális állapotban vagyunk ilyen téren.

Orsi!

Jobbulást!

Krisz, Meli: puszika ezerrel!

Recept: Mielőtt kérdeznétek: liszt nincs a tésztába ne keressétek. Mindenből pont annyi kell, amit leírok, mert egyébként nem lesz jó. Tapasztaltam, mert egyébként pongyolán bánok a receptekkel, de ezzel nem lehet.
Tepsi: a tűzhely tepsije kell. A tészta már jó, ha a tepsi szélétől elválik egy kicsit. NAgyon vigyázni kell, mert ha túlsütöd nem lehet felcsavarni, széttörik. Sütési idő kb 3-4 perc közepes lángon.

Na akkor a recept:

<font color="0000ff"> Elefántkönny

6 tojás fehérjét habosra felverünk 12 dkg porcukorral, majd hozzáadjuk a 6 tojás sárgáját, 3 kanál kakaót, 1 mokkáskanál szódabikarbónát. Erősen zsirozott , lisztezett tepsiben megsütjük, és melegen felcsavarjuk.

Töltelék:
2 dl tejet felfőzünk 3 kanál liszttel és egy egész tojással. Ezt hagyjuk kihűlni. 20 dkg margarint 14 dkg porcukorral, a 1 csomag vanilincukorral habosra kavarunk és utána a kettőt összekavarjuk. A krémet megfelezzük, az egyik felébe kakaót teszünk. A tésztát először megkenjük a fehér krémmel, utána a kakaóssal majd rátesszük az egész banánt és felcsavarjuk. Hűtőbe teszzük, hogy a krém szilárduljon, egy két óra múlva gyönyörűen szelhető.</font>

(Egy tepsibe két banán fér)

Andi
Kép
mucska

Bea!

Nagyon édik vagytok!!!!
Andi

Andi
Kép
mucska

Andi,
Azt nem írtad le milyen sebességgel és milyen idő alatt fogy elKép
K
kika

Kika!

Sajna ebből általában nálunk két tepsi kell. Egy az csak mutatóba jó. Kép
ÉS mindenki imádja,meg nagyon gusztusos tud lenni, csak én még korán vágtam fel nektek megmutatni. Mert csak nem illik a vendég előtt fényképezni a kaját, amit adok neki.

Andi
Kép
mucska

Chello!

Ide nem jössz????????? Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Látom mindenki teszi a dolgát, így én is ágyba bújok!

Szép álmokat mindenkinek!

Andi
Kép
mucska

Na végre, hogy előkerültetek!

AndiKép
Köszi a receptet, jövő hét végén megcsinálomKép
Majd én is vasárnap és közben felhívlakKépKépKép

BeaKép
Aranyosak vagytok! Jól emléxem 07.14-ei a lányod??? Egyébként magától ül, vagy az első kép csalóka???Kép

KikaKép
Gratula a középhaladósághozKép Miért ne jöhetne a foga, szerinem ez egyénre válogatja. Réka is folyamatosan nyáladzik, főleg mikor elbambul, vagy valamiért nagyon kepeszt, akkor elfeledkezik még arról is, hogy nyelni kellene, így hát kifolyik a szájából.Kép

Ha már a fogaknál tartunk van egy jó sztorim kedvenc sógornőmékrőlKép
Ma egész nap sírt neki szerencsétlen gyerek (4 éves múlt), mert fájt a foga, nem tudom mennyi algopyrint nyomtak bele, mire elmúlt neki, a rágófoga is tök fekete már, elől nincs a gyereknek fent abszolut foga, kirohadt!!!
Annyira kiakadtam, mikor mesélte anyósom, hogy odavágtam neki, hogy tán szerencsétlen gyerek nem szenvedne ennyit, ha a hülye anyja megtanította volna neki, hogy mi a fogmosás. Erre elkezdte az anyósom védeni, hogy hát bokákol a gyerek és hány, hogyha a fogkrém nekiáll habzani a szájában. Márpedig a fogkrémek azok ilyenek. (apósom persze nekem adott igazat). Mondta anyósom, hogy tegnap már ecsetelte neki, de akkor is összehányta a gyerek a fürdőt.
Szerintetek normális ez??? Fogja tudni egyáltalán ez a szerencsétlen gyerek, hogy mi az a fogmosás??
Szóval kiakadtam rendesen, mert emléxem, hogy én (és szerintem sok gyerek), hogy be voltam lendülve a fogmosásért, főleg a gyerekfogkrémekért, én tubusszámra ettem a gabi fogkrémetKépKépKép

Pusz:
Meli
Bnm

Nekem meg tanulni kéneKép

Chello,
mit mondtak a hajadra??

Bea,
nagyon jók a képekKép

Kika,
nyáladzik a Tüncsi isKép A fiúknak meg 5 hónaposan jött ki az első foguk. Tüncsi sem fog vele tovább várni, látni, hogy laposodik alul az ínye... Na meg persze próbál harapni.

H.
nalika

Na akkor én is el, lassan fürcsizünk, aztán szundi!

Meli
Bnm

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?