Új privát üzeneted érkezett!

NaliKép
Kicsi a világKép
Kinél?
K
kika

Én ugyebár a Máv-ban szültem...

Krisz hol van????

H.
nalika

Lányok
A gyógyszerezést én sem úgy értettem.Kép

Kika
Dehogy veszem rossz néven a tanácsaidat! Sőt senkiét sem!Kép A mostani oltásunk a 3 hós volt, a következő lesz majd dupla, na attól kicsit tartok, de akkor már tuti adok kúpot szuri után. Majd doki néni kiokít az estivel kapcsolatban.

Különben nekünk már 3/4 kúpot kellett adni Gergőnek, mert olyan nagy a Drágám.Kép Ja, és ha éjszaka nagyon fájna Neki, akkor már a Germicidet kapja, csak mivel 6-kor adtam a másikat még most nem lehetett újra, mert legalább 4-5 órának el kell telni!

Én is nézem a szülőszobát ma, eddig mindig elfelejtettem. Terhesen állandóan néztem, Nekem nagyon jó volt!

Orsi

avocado

A nővéred is okos kislány!

Arra a csajra én is emlékszem. De a szegedi is gázos volt, a kis csini otthoni hálóingben, meg a tangabugyiban. Még jó, hogy volt ilyenre is energiája Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kika,
nem tudom kinél szültKép Majd ha lesz ideje felhívni, megkérdezemKép

H.
nalika

Nali,
Úgye nem a Herczegnél?Kép
K
kika

Krisznél nem vendégek vannak? Vagy ki csinált ma csülköt Pékné módra? ott a vendég. Hiába én öregszek. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Mucska
Ezt a szert szerintem a párommal is kipróbáltatom, mert Őt annyira zavarja, hogy kicsit kopaszodik! Hátha.Kép

O.

avocado

Andi,
látom még mindig nem tértél magadhoz a csinibaba után.Kép

Orsi,
vasárnap este írtam neked a babakocsival kapcsolatbanKép

H.
nalika

Hajni
Azt, hogy ugyanolyan, csak kékben, ugye?

O.

avocado

Bea meg mióta mondtam, hogy küldheti a sógornőt, azóta nem jelentkezett. Csak jó csaj lehet a sógornő, mert csak sajnálná elküldeni nekem. Kép

Orsi!

Én azt mondom, hogy oltás után rögtön kúp és borogatás a lábakra. Akkor nem lesz gond, a borogatás is enyhíti. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kika,
HSZ most máshol vezeti a szüléseket, vmelyik I betűs kórházban. Nekem normális dokim vanKép A napokban azt olvastam róla, hogy a kórházból is hozzá járnak a dolgozókKép
Bár a szoptatás alatti fogamzásgátlásban nem értünk egyet, de ez legyen a legnagyobb baj..

H.
nalika

Orsi,
Azt mondta a dokid, hogy ha vala is majd egyszer magasabb lesz a láza akkor felváltva ki lehet ezt játszani mármint a 6 órás időintervallumot. Csak más hatóanyagú gyógyszert kell adni. Pl: 39 fokos lázas a gyerek akkor germicid vagy germicid C (súlyának megfeleően) és hütőfürdő vagy priznic visszamérni és ha marad vagy alig csökken akkor 3 óra múlva mehet mondju a paracetamol hatóanyagú panadol baby szirup.
kika

Hajni
Tényleg, hogy védekeztek? bocs, ha indiszkrét vagyok, akkor ne válaszolj.Kép

O.

avocado

Orsi!

Én tényleg tudok olyan hapit aki használja. Csak azért mertem belevágni, mert láttam az eredményt.
Egyébként nem nagyon hiszek ezekben. De ez nekem legalább használ.
A.

Andi
Kép
mucska

Kika
Kösziiii! Ezt eddig nem mondta! Igaz én reménykedek, hogy Gergő is olyan lesz mint én, nálam már a hőemelkedés láznak számított, nagyon ritkán ment 38 fölé!

O.

avocado

Nali,
Én a HSZ-ról csak annyit tudok, hogy az ügyészség vádat emelt ellene, de gáz, hogy még mindig praktizálhat.
Én amúgy a MÁV-ban születtem anno lassam 33 éveKép
K
kika

Hajni most úgy , hogy nem vezetni jár hanem kreszre! Kép
Bocs Hajni, ezt nem hagyhattam ki Kép

Kika!

Ezt én is megjegyeztem!
A.

Andi
Kép
mucska

Hajni, hova tűnt?

O.

avocado

Mucska,
Neked ennyire hullik a hajad, hogy kell ez a szer?
Bár most ha jobban belegondolok nekem is jobban de én betudtam az évszak-váltásnak
K
kika

Orsi,
a doki azt mondta, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbeesni. Na most ugye az akkor érvényes, ha a gyerek éjjel is eszik. Az enyém meg ugye alszik éjjel. Én a gyógyszert nem szeretem (elfelejtem, nem biztonságos az egyfajta hatóanyag miatt) így csak a zokni marad.Kép

H.
nalika

A szegedi doki is elfelejtett bevonulni a dutyiba. De előző este a koncerte nem felejtett el menni és még jól is érezte magát.
A.

Andi
Kép
mucska

Nem tűntem el, csak vannak gyerekeimKép

H.
nalika

Andi,
megírod mailben? Mert már leragadnak a szemeim én most ell aludni.
Jó éjt nektek! Orsi Neked különösen.
K
kika

Jó éjt Kika!!!Kép
nalika

Már nem szerencsére, de muszáj volt valamit kezdeni magammal, mert a fejtetőn baromi kevés a hajam. Pedig régen rengeteg volt. Nekem amikor kaptuk össze vissza a hormongyógyszereket nagyon sok kihullott Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hajni
Érdekes a dokid. Az enyém meg pont azt mondta, hogy elvileg nem lehet teherbe esni, de ugye nem 100%. Én most Continuint szedek, az direkt a szoptatással együtt működik, de legalább 3x kell egy nap szoptatni. Hát nálunk az duplán megvan, sőt néha még 7 is összejön.Kép
Te akkor most este fürdettél-szoptattál? 3/4 óra alatt?Kép

O.

avocado

Kika
Neked is jó éjt és köszi!Kép

O.

avocado

Jó éjt Kika!

Reggel beszélünk Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Orsi!

Az ismeretségi körömben van egy pár család akinek ezt mondták Kép Csak ők voltak a kivételek.
A.

Andi
Kép
mucska

Mucska
Mármint, hogy nem lehet teherbe esni?

O.

avocado

Orsi,
a Continuinnal szerencséd is van, mert az megváltoztathatja a tejcsi ízét, és esetleg a gyerkőcnek nem kell. De nálatok nincs ilyen gondKép

H.
nalika

Hajni
Szerencsére nincs!Kép
De nekem a doki azt mondta, hogy az az egyetlen, ami nem megy át a tejbe, így gondoltam nincs is rá hatással. Lehet, hogy nálam nem változatott semmit, mert Gergőn nem lehetett észrevenni.Kép

O.

avocado

Hajni
Nálatok ilyenkor hánytól alszik a picuri? És reggel meddig?

O.

avocado

Lányok én most elbúcsúzom, mert még zuhanyoznom kéne a Szülőszoba előtt.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát.Kép

Orsi

avocado

Orsi!
Hát teherbe estek! Kép
Szép álmokat neked!

Lassan én is megyek,mert megviselt a mai nap és apa még nem alszik Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Orsi,
kb. fél 10-től reggel fél 11, 11-ig alszikKép
Jó éjt nektekKép Remélem tudtok majd aludniKép

H.
nalika

Andi,
te ugye nem a Kresz-t fogod gyakorolniKép

H.
nalika

Én nem , mert abból már átmentem, de tudod vezetésnél nem árt a gyakorlat! Kép

Szép álmokat Neked is. Kép

Holnap talizunk, délelőtt én sem leszek, mert csavargunk a lánnyal, apától elszedtem az autóját.
A.

Andi
Kép
mucska

Én ugye délelőtt elvből nem vagyokKép

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép

H.
nalika

Jó reggelt minenkinek!

Mi már fenn vagyunk. Kép
De nem baj, most megyünk játszani és 9 órakor csavarogni. Lehet, hogy csak délben leszek, de lehet, hogy még jövök, ha enged a kiscsaj.
Puszi és szép napot Mindenkinek!

A.

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Este vírusirtót futtattunk, meg apa dolgozott a gépen ezért nem jutottam ideKép Volt valami érdekes? Visszaolvasni most sincs időm, mert megyünk okmányirodába, biztosítóba, kozmikushozKép, meg Dávidért, úgyhogy 9-től kb.3-ig nem leszek. Látom Andi, ma ti is csavarogni fogtokKép
Többiek, alszotok???

Pusz
Vendég

Jó reggelt!

Hát persze hogy elaludtam, nem néztem én semmit, max. a szemhéjjamat belülről Kép

Manó meg felkelt négykor. Kép Mi az isten baja van, nem tudok rájönni Kép

Apa meg reggel vírusirtott, így aztán még az aranyat se halászhattam el Kép

A többiek még alszanak???

Andi meg csavarogni megy? Vagy vásárol? Kép

Szép napot mindenkinek!

Hugi
Amatőr

Szép jó reggelt!

Tegnap este még belestem, de már mindenki elköszöngetett, most meg látom, hogy utána még sikerült összehozni egy archívot Kép

Képzeljétek, itt esik a hó! A járdán nem marad meg, mert nincs túl hideg, de az autók már havasak!

Ma lesz már nekem is arcom Kép Tegnap a vendégeink hoztak digi gépet, és ma az Edit átküldi nekem a képeket, készült egy csomó! Eszter nagyon elemében volt, egész este fekve futott, meg úgy örülök, hogy viszonylag idegenektől sem fél, nagyon barátságos volt. Az a lényeg, hogy foglalkozzanak vele Kép

A Szülőszobában tényleg volt szó a Kaáliról? Mert a Kaáli-s topikban olvastam, hogy ebben a részben lombikról is fognak beszélni, és szerepelni fog az egyik doki (Krizsa) is. Nekem nem ő volt az orvosom, de állítólag csak Mágusnak hívják!

Fogamzásgátlás: minden rosszban valami jó, nekem ezzel már nem kell foglalkoznom KépKép!

Andi!
Nem öregszel Kép Nálunk volt a csülök Pékné Kép Éreztem is éjjel a gyomromon Kép
Lehet, hogy ezt haj-kegyszert apánál bevetem, mert szegénynek nagyon hullik a haja! Lehet, hogy ebben mi is segítünk neki KépKép

Orsi!
Remélem, nyugisan telt az éjszakátok, és Gergőnek nem ment fel a láza! Kép

Kika!
Na volt ébredés??

Bea!
Tényleg jól eltűntél!

Hajni!
Láttam, tegnap megint nyerő voltál IQ-ban Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok.
Andi, hajnali háromkor keltünkKép Nagyon éhes volt, de utána sem volt túl fényes a hajnal nagyon nyügös, legyen már vagy hideg vagy meleg mert ez a front vonulás az agyamra megyKép
K
kika

Bea!

18,53 neked szólt! Kép
Jól belehúztok ti is ma a programokba! Kép

Hugi!

Sokszor nézed a szemhéjad belülről! Kép

Csavargás: doki néninek megyünk puncsolni, mert Erzsébet. Kép

Ezzel a hajnali keléssel vigyázni kell, mert könyen visszaszokik rá. Kép Megoldás: nem tudom csak olvastam. Teával nem próbáltad?
A.

Andi
Kép
mucska

Lujzi,
Németoban esik a HÓÓ? A férjem vasárnap indul Nürnbergbe kocsival.
Várok Tőled hó helyzetet ha nem gondKép
K
kika

Kika!

pedig küldtem manót! Kép Anna is nyűgös, de holnap már hideg lesz. MOst visszaaludt, remélem, hogy nem fog hisztizni délelőtt.

Krisz!

Végre lesz arcod is!
Csülök pékné módra az jó, főként este.Kép Az én gyomrom az bírná Kép Tudod, nem vagyok egy tápos csirke Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Bea,
Hiányoztál tegnap a topicból ám!Kép

Andi, Jó puncsolást NektekKép

Orsi,
Milyen volt az éjszakátok?

Lujzi,
Én nem értem ezt a fogamzásgátlás dolgot amit írtál.

Na megyek telepakolom a mosomasát, remélem teregetni is fogokKép majd figyelmeztessetek.Kép
K
kika

Kika!
OK! Figyelni fogom! Gondolom, téligumi van a kocsin, de biztos,ami biztos legyen hólánc is. De ahogy írtam, itt olvad, egyelőre nem tudom, hogy a hegyekben mi van!

Andi!
Én se vagyok tápos, majd meglátod Kép De estére 2 adag már lehet, hogy nem kellett volna Kép

K.

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?