Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!

a fénysorompóval felszerelt fénysorompós kérdésnél volt hibapontom, így azt nem tudhatom. Tudod én tájszólásban beszélek. Úgy rendesen Ő vel. NA lesz nagyröhögés Kép Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
én már hallottalakKép
Lehet, hogy fénysorompóval felszerelt félsorompó akart lenni?? Azt hittem, ott van valami különleges sorompó nálatokKépKép
Jó lesz a címKép

H.
nalika

Hú és lehet, hogy elengedtem magam fecsej közben??????? Gondolom te meg röhögtél a másik oldalon. Tényleg, mintha hallottam volna ... Kép

Nálunk nem csak a sorompó különleges ám! Bizony!
A.

Andi
Kép
mucska

De ha igy halad, akkor nyárig gyakorolhatok még szép magyar böszédet!
A.

Andi
Kép
mucska

Nehogy azt hiddKép Tudtam hova valósi vagyKép A lényeg, hogy megértettelekKép
Mesélj mi különleges van még arra.. Nagyon régen volt már az az osztálykirándulás, amikor arra jártam. Mondjuk a buszsofőr azóta is megismerKép

H.
nalika

Mit csináltál te a soförrel, hogy ilyen nyomot hagytál benne?
Van egy szép sétáló utcánk, ahova már csak turista jár, más nem , mert nincs értelme.

Van jó kórházunk. Igaz, hogy tovább élnének az emberek, ha nem mennének be. Soroljam még? A.

Andi
Kép
mucska

Semmit nem csináltam a sofőrrelKép Csak én ugye elég sokat jártam a végállomásról busszal, nem volt ideje elfelejteni... De nagyon jó fej volt, az volt a legjobb osztálykirándulásunk, mindenki szerintKép
Mi van abban a sétálóutcában?
Kórházat kerüld el messzire most, majd csak szülni menj legközelebbKép

H.
nalika

Én klinikára járok szerencsére!

Hát egy kis Váci útca. Olyan olcsó fajtából! Kép Így én nem is tudom, hogy mikor voltam, Sétálni meg a Tisza partra szoktunk járni.

Szülni! Isten őrizz egyenlőre Kép Elég ez az egy is. Még fel is kéne nevelni valakinek!
A.

Andi
Kép
mucska

A klinikán köteles vagy eltűrni a medikusok jelenlétét, nem?
Kis helyesírás óra: ebben az esetben egyelőre. Egyenlőre pl. az almát szokták vágniKép Nem baj, hogy leírtam????

H.
nalika

Hátha neked van időd a betűket is figyelni! Kép
De igazság az van benne! Kép
Ja és megsértődtem! Kép
Magyarázom a bizonyitványom: nálam vannak felesleges betűk,mert nem tudok gépelni! Kép De tényleg!Kép
A.

Andi
Kép
mucska

A lényeg lemaradt. Igen, de nekem nem volt szerencsém hozzá, csak össz-vissz egy ultrahangnál.
Egyébként engem spec. nem zavarnak. Ha fáj a torkom, akkor is a bugyit tolom le, ha azt mondja a doki, hogy vetkőzzek. Kép Hiába, ez van. Ennyit jártam oda.
A.

Andi
Kép
mucska

Jól van na!! Tudod, a kisfiam (vagy inkább nagyfiam) miatt szoktam betű szerint olvasniKép Pl. tegnap gogadóórára mentemKép És negyedikes!!! Na??????

H.
nalika

Én már előre tartok az orvosi vizsgálattól, ami ugye kedden lesz. Na, én biztos, hogy le nem vetkőzök neki!!!!!!!! Majd kikérem magamnak, hogy egy szoptatós anyát zargat!Kép

H.
nalika

Lehet, hogy ő sem tud gépelni? Kép

Igen, épp ezen gondolkodtam, hogy lassan mindenre figyelni kell a lánynál is. Már nem lehet akármit beszélni, csinálni. Mindjárt fél éves. (jövő hét péntek)
Mióta itthon vagyok, nagyon pongyola lettem. Jó lesz, ha összekapom magam.
A.

Andi
Kép
mucska

A többiek meg csak igérték, hogy jönnek.
Lassan meg kelni kell.
Apa dolgozni megy , mi meg csavarogni. Mondtam, hogy az autókát hagyja csak itthon, ha már az enyémet eladta.
De hogy hova megyünk? Pénteken a gyerekorvoshoz az tuti. De csak kérdezni, meg megköszöntetni.
A.

Andi
Kép
mucska

Úristen, már féléves lesz???
Tessék kérni egy másik kocsit, majd a laptop utánKép
Figyelni nagyon kell, főleg hogy a kisebbik fiam előtt egyszer lett mondva a francba szó, azóta is azt szoktam mondani, hogy elmegy a francba vmiKép

H.
nalika

Na visszakuksiztam de csak egy jó éjtre futja most mert álmos vagyok és kezdődik a hajnali múszak 4 tán, ha Anna is úgy akarja.
hallod Andi?
K
kika

Jó éjt Kika!! Így nem lesz meg a középhaladód!!Kép

H.
nalika

Jó éjt Kika!

Ezek szerint nekem is ébresztő lesz hajnal négykor???????? Kép
Inkább megy az összes álom manó!!!!!

Hajni!

Igen. Féléves Kép Már kértem és tavaszra megkapom. Remélem. A változatosság kedvéért egy Toyota. Tudod, mi mániákusok vagyunk.
Addig rágtam apa fülét, hogy azt mondta, szóljak ha kell, csak hagyjam békén. Nyári net elintézve.

A.

Andi
Kép
mucska

Hajni,
Ha így haladok nekem is végem lesz mint a botnakKép Hiába no, nem bírom már ezt az éjszakai műszakot, Kép pedig voltak idők amikor hajnalig buliztunk. Néha csak azon csodálkozom, hogy megírtam etetni Annát, de bevallom vannak másodpercek amikre nem emlékszem.
K
kika

Andi,
Akkor kéred az ébresztést????Kép
K
kika

Lujza pedig a kövin nyomja a partyt?
Hugi biztos töltögeti a következő megasztárra a jelentkezési lapot. Fifi pedig a dilis sógornőjét piheni ki.

Hajni,
Merre fogsz majd közlekedni? Amúgy no para, én annak idején mindenből buktam kivétel az eü rész (ez még a régi kresz volt). Szegény múszaki szaki apukám a bukta után egy fél napig magyarázta a kocsi paramétereit és alkatrészeit, de hiába másodszorra is tök voltam, úgyhogy harmadszorra mentem csak át.Kép
Kika
kika

Kika!

Ma Ginó ébresztett, hogy behányt a sarokba. Most ki lehetne hagyni? De ha ragaszkodsz hozzá, én szolidálok veled!!!!!! Tudod, hogy csiplek!
A.

Andi
Kép
mucska

Azt hiszem, hogy én is elhúzok, mert ha nem ér oda álom manó Kikáékhoz, akkor korán kell kelnem.
Szép álmokat Mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Kika,
most ugyebár a Kresz vizsga tartozéka a műszaki rész is. Hát, ha a fékpedállal van valami azt a kérdést biztos elrontomKép
Majd csak itt Újpesten közlekedek, jó??? A többi meg majd kiderülKép

H.
nalika

Hát ezt nem birom kihagyni!

A gázpedállal bezzeg nincs baj? Ugye kis tanulónk?
A.

Andi
Kép
mucska

Kép

Andi
Kép
mucska

Gázpedál hibájáról még nem találkoztam kérdésselKép

Jó éjt mindenkinek!!!Kép

H.
nalika

Jó reggelt kivánunk MIndenkinek!

Anna természetesen leselkedett, hogy én leselkedem e, és ő volt az ügyesebb.
Igy kaja és játék következik.
Szép napot mindnekinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

A kukac felkeltett 3-kor hogy ő bizony enni akar. Nem akartam neki adni, de fél óra után megetettem. Kb. a második kortynál már jött a roty-roty Kép
Most meg már megint fent van. Andi kérdezd már meg Annát, hogy nem akar-e hajnalonként Mazsival játszani?

Lányok, szörnyen szégyelem magam, de én tegnap úgy elaludtam a tv-n mint a tök. Arra ébredtem, hogy egy óra van Kép Bocsi.

Szép napot mindenkinek!

Hugi
Amatőr

Hugi!

Szégyelheted is magad! Kép
De hol a kép?
Megkérdeztem, szeretne és gondolom Kika Annája is bekapcsolódna. Most szervezünk valami gyors futárt a játszóházba? Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!
Tegnap este már nem tudtam jönni, mert itt volt a barátnőm, nagyon ki volt bukva és az ő lelkét ápolgattam. Gondok vannak a munkahelyén, illetve a kollégáival. Ő egy pár csajjal nagyon jóban van, de a többiek folyamatosan velük vannak elfoglalva, ahelyett, hogy dolgoznának. Neki ez nagyon rosszul esik, hogy a hátuk mögött mindig róluk beszélnek, rajtuk csámcsognak, ráadásul az egyik kolleganője hozza viszi a híreket. Szegény, olyan kis lelkis, hiába mondom neki, hogy hülyékkel nem érdemes foglalkozni, nagyon a szivére vette. Rosszul esik neki, hogy nem ad okot erre, el sem tudja képzelni, hogy milyen témát adhatnak a többieknek, meg nagyon bántja, hogy az a bizonyos kollegina totál hülyének nézi őket. Sajnálom szegényt, szar lehet ilyen légkörben dolgozni, bár engem a helyében nem érdekelne, csakazértis jól érezném magam, hadd egye őket a penész!!!

Mindenki jól aludt? Zsóficám még mindig durmol, mi meg a változatosság kedvéért elaludtunkKépKép
Visszaolvasom az estét, aztán jövök.

Pusz
Vendég

SziasztokKép
Na meddig aludtunk???????Kép Igen végig aludtuk az éjszakát reggel hat óráig, jól olvassátok igen 6-ig.
Bár nem reménykedem ez tuti csak véletlen volt.
Viszont küldhetnétek kaki manót mert az tegnap sem járt mifelénk.
Most el a reggeli szertartásokhoz.

Hugi,
Ennyire uncsi volt a megastar?Kép
K
kika

Fifi,
Szegény barátnődKép ismerős a szitu, ez ahol sok nő dolgozik együtt szinte már velejáró jelenségKép

Mucska,
Nem hiányzott a reggeli ébresztés?Kép
k
kika

Kika!
Tessék reménykedniKép Nálunk is így kezdődött, először azt hittem, hogy véletlen, de szerencsére nem lett igazamKép

Pusz
Vendég

Hali!! Szép jó "reggelt"!

Bocskovics, hogy tegnap este eltűntem, de megjött apa, aztán megfürdettük Vigyorbogyót, utána pedig dumcsiztunk (ez nem egy újabb kifejezés Kép).
Nem is mondtam, hogy Eszter 2-3 napja akkorákat pancsizik, jár keze lába, aztán mikor látja, hogy nevetünk, akkor vigyorog, és még jobban csinálja.
Tegnap este meg lefektettem, bekapcsoltam a bébicsőszt, aztán egyszer csak halljuk a nappaliból, hogy nagyon erőlködik. Bementem hozzá, az ágyban menetiránnyal szemben feküdt és nagyokat kacarászott, mikor meglátott.

Hajni!
Akkor lesz elfoglaltságod rendesen! KépKép

Hugi!
Jó lehetett a megaszar! Kép

Andi!
Leselkedés Kép

Kika!
Húzzál bele, még több mint 60 hiányzik Kép

Bea!
Szerintem a barátnődnek tényleg nem kell velük foglalkoznia, azzal bosszantja őket a legjobban Kép
De tényleg elképesztő, hogy emberkéknek mire van energiájuk, ők meg biztos ettől érzik jól magukat Kép

Pusz
K.

Kép
lujzika

Kriszta!
Dumcsiztatok, mi???KépKépKép
Fürdés aranyos lehetett, már Zsófi is kezdi élvezni, főleg mióta járunk "nagy pancsiba" isKép Nekem meg kimondottan tetszik, hogy már lehet vele játtszani.
Ezt mondtam én is neki!

Pusz
Vendég

Kika!

Látod, hogy odaért az álommanónk!!!!!!! Tessék szépen megköszönni!!!!
Innentől egyre jobb lesz hidd el!
Hát felnéztem hajnal 3-kor, hát mondom nem kell felkelnem,mert nem hivsz. Mert én kis buta még meg is adtam a számom! Kép

Kaki manó most nincs felesleges, de Hiszti mehet, mert abból több is van ma , mint kéne Kép

Bea!

Ez a csámcsogás baromi ismerősnek tűnik! Kép

Krisz!

Haláli aranyosak ilyenkor nem? Az enyémnek is olyan a szeme,mint a sasnak.
Ma is próbálkoztam. Feláltam a holland garniturára,, hogy onnan megnézem, hogy mit csinál. Hát onnan is észrevett Kép Igy holnaptól csak simán odamegyek,mert hiába strapálom magam.Kép
Beálltunk a 1/2 7-s kelésre.

Remélem mindenki jobban van már!
Ma tarját sütök, alárakott krumplival. Ugyanis az lett a húsból mire kiengedett.
A tegnapi Megasztár az jó erős volt. Jól megszivták, hogy ennyi jó került össze.Kép
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Kika!
Gratula az éjszakai alváshoz Kép

Andi!
Én is nagyon bírom, ahogy kikerekedik a szeme Kép
Mostanában Eszter is felébred, mikor mi elkezdünk motoszkálni úgy 7 körül. Ránk mosolyog, kb 10 percig fenn van, aztán visszaalszik.
Hogy te micsoda mutatványokat végzel kora reggel KépKép

Bea!
Igenis dumcsiztunk Kép

K.

Kép
lujzika

Lányok!

Én ma ügyi vagyok nagyon.
Hiába apa nincs itthon. Fürdő , wc, konyha kiganézva, a szobában rend van.
Apa elment dolgozóba, Ginó sétál, Anna ALSZIK!
Remélem mire felkel, eltűnik a fránya manó. Kép
Szóval már csak a sütőbe a husi és mienk anap a kiscsajjal. Azt hiszem ha felkel, akkor mi elmegyünk sétálni, annyira jó idő van.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Jajjjjj, nagy baj vanKépKépKép
Most szólt a sógorom, hogy egész délután nem lesz áram az utcánkban! Mihez kezdek én nélkületek??? Szenes vasalóm nincs, Zsófi aludni fog...vagy tartsam ébren???
Pusz
Vendég

Andi!
Nem semmi csajszi vagy! Kép Jó nektek, hogy ott jó idő van, itt esik az eső tegnap reggel óta folyamatosan.
Nekem is muszáj lesz nekiállni rendet vágni. Este vendégek jönnek! Menü: csülök Pékné módra Kép

Bea!
Hát nem irigyellek Kép Nem is tudom, mi lenne itt velünk áram nélkül. Amúgy is most tök sötét a lakás, mert be van borulva.

Eszterkém még mindig alszik! Na, már csak aludt, úgyhogy most el!

K.

Kép
lujzika

Szép jó reggelt!

Bea gyorsan szerezz egy agregátort! Kép Szegény barátnőd Kép Szerintem nem kell vele foglalkozni, ha valakinek ez a legnagyobb öröme az életben, hát legyen vele boldog.

Kika! Gratula! Lehet hogy a mi álommanónk járt nálatok?? Kép

Andi neked meg gratula a frissességhez. Nem postázná belőle?? Holnap hajnalban expressz küldöm Mazsit, hogy lefoglalják egymást Annával Kép

Pusz Hugi
Amatőr

Nem tudom figyelitek e , megérkezett az archiválás Kép
Amatőr

FigyeljükKép Te meg figyeld a mailjeidetKép
Pusz
Vendég

HaliKép

Tegnap este megtalált minket játszás után a nyűgimanó azért nem jöttem, aztán meg mentünk pancsizni. (azt várta már nagyon a Kincsem, azért volt nyügiKép)
Mivel tengap szarul aludtam hamar meg is kerestem az ágyikótKép

Csajok, nálunk is sorakoztak az álommanók, 7h-kor kelt a leányzómKép

KikaKép
Úgy látszik mi repetáztunk az álommanókbólKép

Nem akarok ám dicsekedni (KépKépKép), de nálunk már fél 9h-kor kész volt az ebéd és rend voltKép
Látszik, hogy vásárolni akarok menni,csak egyelőre(!!!Kép) nem tudunk még menni, mert itt vannak a bádogosok és nem hagyhatjuk itt őket, mert a kutya leeszi a gatyájukatKép

Nem tudom, hogy volt-e téma, ha igen, akkor szóljatok megnézelm az archivban, de én kiváncsi lennék, ha nem zavar benneteket, hogy kinek miért lett császár. Ha nem akarjátok ide, jöhet e-mailben isKép

Nálunk is szupi az idő, de péntektől már "kemény" telet jósoltak.

BeaKép
Az egész délután mit takar???Kép Reméljük minél hamarabb megesik rajtad a szívük és visszaadjákKép

Puszi
Meli
Bnm

Meli!
Hogy te milyen kis szorgos vagy maKép Anditól veszel leckéket???
Később leírom, de most ébredt a lány, ettünk, most pedig játszunk.
12-17-igKép

Pusz
Vendég

BeaKép
Hát van itt akitől lehet tanulniKép
De azért mondtam apának, hogy ne nagyon szokjon hozzáKép

Meli
Bnm

Lányok! Nincs hajam. Ez már nem is hiszti manó, hanem az ördög! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Küldd vissza a feladónak!!!

Én ma nem kicsit vagyok hülye, gondoltam főzök Zsófinak egy krumplit, meg egy répát, mert az üvegeset ugye mikró nélkül elég nehéz megmelegíteni. Aha, de a mixerhez is kell ám áramKép Az pedig nemsokára elmegy...
Azt hiszem, nagy unalmamba kénytelen leszek gipszet önteniKép

Pusz
Vendég

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?