Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Most már nem vagyok annyira kótyagos, lehet, hogy csak az éjszakai volt ilyen gáz, mert napközben azért elfoglalom magamat.

Ma sütőtök-alma hamival próbálkoztunk, hát ez sem járt sikerrel, pedig egy kicsit higítottam is. Három-négy kanál után jön az üvöltésKép Fintorgás nem volt tőle, úgyhogy gondoltam egy nagyot és feladtam az elveimet, előkotortam az etetőcumit és láss csodát lecsúszott a kaja. Na akkor most mi van???

Nekünk ezért nem ment a szopi sem, mert türelmetlen a kiscsaj. Egyébként a tápit aventes cumisüvegből adom neki és sípol az üveg úgy eszik a kiscsaj (mohó, viszont nem bukik). A 110-120ml-t két perc alatt kiszívja, szóval nálunk a kaják kb. ennyi időt vesznek igénybe!Kép
Szerintetek adhatom neki cumisüvegből, persze nem dobom el a kanalat, csak addig amíg rákap az ízére és ha kicsit nagyobb lesz, akkor talán lesz türelme hozzá??!!
Vagy ezzel elcseszem a dolgot??? Dehát ízlett neki a kaja nem azzal volt a gond!

Ja, tali engem is érdekel!!!!!
Mi Tatabánya mellől mennénk! (Dad)

Puszi:
Meli
Bnm

Meli!

Én elvből nem adtam üvegből, de nem bizti, hogy ez a jó. Főzelék az kanál. Én ilyen kis mocsok vagyok. És megszokta. Nem volt szegénynek más választása. Bár néha nagyon kellett lapátolni, hogy gyorsan kapja, mert ha elbambultam, az nem tetszett neki. Egyébként szerintem nem a főzelékkel van baja, hanem a kanállal.

Remélem, most már rendbe jössz! De gyorsan!!!!!

Kika!

Oltás lesz Annának vagy miért megy a doki?
A.

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa,
Egy amerikai PárizsbanKép

H.
nalika

AndiKép

Bizti a kanál, mert nem nyitja a száját, hiába vagyok résen, amikor vigyorog akkor tudom gyorsan benyomni neki!

Ja, csak szólok, hogy pénteken és szombaton nem leszek, mert megyünk a barátnőmékhez, nem foglak untatni addig sem benneteket a nyomorommalKépKépKép

Meli
Bnm

Meli,
jobban jársz, ha most próbálod őt kanálra szoktatniKép Pont úgy, ahogy Andi mondja, meg kell szoknia a kanalat. Ráértek próbálkozni, nem olyan sürgős azzal jóllaknia...

Andi,
jelentem be vagyok iratkozvaKép

H.
nalika

Hajni!

Meg vagy dicsérve!!!!!!!!!!! Jó fej apuci! Mert, hogy rajta múlt! Kép

Meli!

Szerintem sem az a lényeg, hogy jól lakjon, haenm, hogy megszokja a kanalat. NEhogy az legyen, hogy gyorsan jön a főzike is és utána azért nem megy majd a kanál.
De HAjni csak konyit már valamit 3 gyerek után. Én csak találgatok. Tudod én olyan mindent elolvas, hogy okosodjon anyuka vagyok.
Nyomorodat is nagyon szeretjük, de az egészséges Melikénket még sokkal jobban!!!!!Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi! Krisz!

Hol vagytok????????
NA elárulom, hogy Hugi titkát tudom, de Krisz merre van?

Kika!

Már ott van a doki????? CSak látogatóba ment?????
A.

Andi
Kép
mucska

NalikaKép
Igyekszem, igyekszem!Kép

Gratulálok a beiratkozásodhoz, meglátod szupi lesz. Én mióta az eszemet tudom vezetni akartam, amint lehetett le is tettem és azóta sem bántam meg.

Hétfőn pl. kipróbáltuk a leányzóval a kettesben autózást, jól viselkedett a tündérkém! Elaludt rögtön a drága, ahogy elindult az autó!Kép

Meli
Bnm

Orsi!

Ha ide is bekukk, akkor mégegyszer boldog névnapot Gergőnek. (Reggel már ment, csak látom, hogy nem lesz időd visszaolvasni) Párodnak meg jobbulást!
A.

Andi
Kép
mucska

Azt is megkérdeztem, hogy lesz-e cigiszünet. Tudjátok nem a cigi, hanem a szopi miattKép De azt mondták, akár haza is mehetek arra az időreKép

H.
nalika

AndiKép

Akár hiszitek akár nem, tudok én egészséges is lenni!Kép
De egészében véve végülis ez semmi más nyomorához képest, szóval nem panaszkodokKép

Na most el babázni egyet, mert mindjárt kiugrik a hordozóbólKép

Meli
Bnm

Hajni!

Kértél szopi szünetet? Kép
Hú de disznó vagyok!

És messze van tőletek a suli?
A.

Andi
Kép
mucska

Itt vagyok, temetés letudvaKép
Sógornőm vigyázott Zsófira, de hogy ez a nő nem normális az már tuti. Kikészítettem a tejpépet, hogy azzal etesse meg ha felkel, a poharába kimértem a port, odakészítettem egy cumisüveget, mondtam neki, hogy azzal tudja kimérni a vizet, még azt is megmutattam, hogy melyik beosztásig legyen. Visszakérdezett, hogy üvegből adja neki? Mondom, nem azzal csak kiméred a vizet, a porhoz kell hozzáönteni, még a kanalát is odaraktam mellé. Erre hazajövök, mondja, hogy alig akarta kiszívni a gyerek(én hülye azt hittem a teáról beszél), erre látom, hogy a cumisüvegben ott a tejpép maradéka, és amilyen hülye egy tejpép, nem akart átjönni a teás cumin... Gondolom Zsófinak behorpadt a homloka mire kiszívta...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Most ordííííííítok!!!
Talival kapcsolatban jutottatok valamire? Még nem olvastam vissza, de ezt le kellett írnom, mert az idegbaj kerülgetKép

Pusz
Vendég

Andi!
Vasalok!!!!
De azért közben olvasgatok ám! KépKép Nem is haladok Kép

Bea!
Reggeli teregetés: újra ki kellett mosnom mindent, mert ahogy kezdtek száradni a ruhák, annyira hülye szaguk lett. Szóval megpróbálom legközelebb nem elfelejteni!

Hajni!
Gratula! Mikor kezdesz??
Megfejtés: ugye az Gershwin?

Kika!
Te aztán jól bebiztosítottad magad vírusilag Kép
Holnap búcsúztató lesz éppen, megy haza a főkonzul. Nem tudom a menüt, mert már nem tudom követni az eseményeket Kép

Meli!
Örülök, hogy jobban vagy! A Rutascorbin-t olvastad? Kaja: mienk is Avent, és Eszter is nagyon tudja szívni Kép 180-200 ml 5 perc, ha olyan kedve van Kép És ő sem bukik Kép
Milyen nyomorodat unnánk ??? Kép

Pusz
K.

Kép
lujzika

SziasztokKép

Azert ide is bekukkantok, igaz mindjart kel Gergo.

Mucska
Akkor Te mar mindent tudsz, legyszi szamolj be a tobbieknek!Kép Koszi!Kép

Hugi, Mucska
Koszonjuk a nevnapi koszontest!Kép

Gergo ma 13 hetes, ma van az elso nevnapja es holnap lesz 3 honapos!Kép

Puszilok mindenkit, majd valamikor jovok.Kép

Orsi

avocado

Andi,
nem ám rosszra gondolniKép

Bea,
temetésKép tejpépKépKépKép
Kölyökpark 1-12 éves korig. 1-3 éves korig külön játszótér.
Kívánt időpont előtt 2 héttel kell a bejelentkezni. Tel: 399-20-59 vagy 370-48-39
Ennyit sikerült kideríteni élőben, de nem repestek az ötletértKép

H.
nalika

Bea!

Hát tényleg nem kell a sógornőd. Nem valószinű, hogy az eszéért vették el.

Krisz!

Ment postán vasalni való. HA már igy benne vagy! Kép
Reggel majd nem jó reggelt kell kivánni, hanem jó teregetést!!!! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hajni!

Mikor kezdesz? Heti hányszor stb. Tessék beszámolni!

Orsiról annyit tudok, hogy a párja beteg. Gyors jobbulást neki.
A.

Andi
Kép
mucska

Bea!
Nem irigyellek a sógornődért Kép És mindehhez hány éves?? Neki van gyereke?? Mert akkor ráküldöm a GYIVI-t Kép

Andi!
Szopiszünet KépKép
Vasalnivaló: nehogy küldjél, még ezzel se tudom, hogy leszek készen KépKép

Hajni!
Akkor minek örülnének? Nyugdíjas találkozónak?? A Kölyökparkban Kép Kép

K.

Kép
lujzika

Krisz már késő elküldtem postán. Tudod én utálok vasalni.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
De hét én is!!! Nem látszik?? KépKép
K.

Kép
lujzika

Merjem leírni, hogy hétfőn kezdődik???Kép 9 munkanap asszem... folyamatosan, napi 3 és fél óra.

H.
nalika

40 éves és van egy 16 éves fia.
Kölyökpark: ha nem, hát nem. Van valakinek ötlete?

Hajni!
De jóKépKépKép Lesz jogsid!!!

Hív a babámKép

Pusz
Vendég

Hú az nem semmi!
Hétfőtől! Akkor lesz dolgod rendesen!

Azért néha írj majd nekünk is. MAjd gyakoroljuk a teszteket veled!!!!! Szerintem a jogsisokra is rá fér. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nem tűntem el, Chello-éknál jártunk ma. Persze Mazsi előadta a nyügi számát, oda se hívnak többet Kép

Tali nekem jó, Csepelen lakunk, de két ünnep között Egerbe vagyunk nagymaminál Kép Ne cseszetek ki velem Kép

Megyek gyorsan kérek archiválást Kép

Hugi
Amatőr

TAnítás megvolt... Trigonometrikus egyenletek kivégezve.

Nalika: akkor b???? Köszi! Kép
Na jó, őt ismerem!!! Kép

BNM: én most csak neked! ZSófi volt ilyen. CSak a tápszerrel higított főziket, és a híg gyümikoktélokat nyakalta üvegből. Én elfogadtam. Aztán amikor már etetőszék volt, akkor megette kanállal is! De a te dolgod! Én úgy voltam evvel, hogy egyen, az a lényeg! Edina meg nagyon profi!
Amúgy a sütőtökös alma neki sem jön be! Ő az énféle sütőtök sárgarépával címűt szereti! ÉS hogy mennek a gyümik?
ÉS hogy vagy te?

Szóval nem hívtok meg??? Kép

Zs.
zerko

Bea,
igen, abban az időben így etették a gyerekeketKép Az én keresztfiam ugyanis 15 éves leszKép

H.
nalika

3-an egyszerre? Kép
zerko

Hát lányok ez igy elég gázos lesz.
Nagyon nehéz lesz egyeztetni. Szerintem egyenlőre napoljuk a témát. majd kitalálunk valamit, aludjunk rá egyet.
Valami olyat kéne találni ami mindenkinek jó.
Ment mail ! Nézzétek meg. Virusriadó!
A.

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

De persze, csak lehet, hogy igy semmi nem lesz belőle.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Visszaküldtem a vírusodat a feladónak! Kép
K.

Kép
lujzika

Mucska: miattam??? Kép

zs.
zerko

Andi és a vírusai Kép Mondtam én Meli, hogy ő volt a bűnös! Kép
A gyerekemet kideportáltam az erkélyre, és úgy alszik mint a tök Kép
Ja, és kértem archiválást!
Amatőr

Zsuzsa!

Nem miattad, de Krisz csak pár napot lesz, Hugi meg vidéken épp akkor. És mi az elején azt beszéltük meg, hogy csak akkor lesz tali télen, ha mindenki tud jönni. Mert aki kimarad, az úgy érzi, hogy kiszorul és ezt nem akarjuk.
Szóval még mindenki nézegesse a programját, hogy lehet ezt megvalósítani.
Közben ideért a te virusiadód is, csak annyit kaptam, hogy meg sem néztem már. De köszike, mert inkább többször, mint egyszer sem.
Szóval csajok képeslapot ne nézzen most senki!
A.

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Kika!

segitség! Kép

Persze, mert reggel is én irtam azt a rohadt trójait. És szerencsére senkinek semmi baja. Azóta nálam sem jön vírus.
Ártatlan vagyok!
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi!

Jó volt Chellóéknál? Én is készülök hozzá nagyon.

Mazsi nyűgi volt? Szerintem Chello attól még meg fog hívni!!!!Kép Legfeljebb rájött, hogy Noncsibarátnőm egy tündér! Szóval még hálás is lehet Neked!

Chello!

Hol jársz?
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

Olyan tárgyú levelet küldtél nekem, hogy "ezt is neked"??? Mert elolvasni nem lehet, és egy pillanatra megijedtem Kép

Kép
lujzika

<font color="ff0000">igen én küldtem a barátságról, de akkor a többiek sem tudják megnyitni.
Ez egy képes üzenet lett volna. BOcsi mindenkitől! Én voltam, nem vírusos, de dobjátok a kukába! </font>
A.

Andi
Kép
mucska

Tényleg nem lehet megnyitni! Kép
Pedig olyan szép lett volna!
A.

Andi
Kép
mucska

De kárKép De az az igazság, hogy én már ki is dobtam, mert már félek olyan levelektől is, amik ismerős helyről jönnek Kép Bár az origo szűri a vírust, de jobb félni!
K.

Kép
lujzika

Andi,
az a baj, hogy a Messengerem előző verziója le van törölveKép Csak a Plus-os van fenn, vagy nem tom mi van... De ez egy messenger fájl, amit küldtél. Legalább írd le, hogy mi lett volna benne.

H.
nalika

<font color="0000ff">Lányok!

Beszéltem Krisszel és Hugival.
Nagyon úgy néz ki, hogy csak az egyikük tudna jönni a talira, mert ütköznek a programok éppen.
Igy ha nem baj én javasolnék egy későbbi dátumot, hogy mindenki tudjon jönni.
Mert ha véletlen hó van, akkor én sem tudok menni a párom miatt.
Én nem tudtam felmenni amikor a másik tali volt és nagyon rossz volt utána, amikor mindenki csak arról irt, olyan kirekesztettnek éreztem magam. És ezt itt nem szeretném ha valaki így érezne!
Persze ezt meg lehet vétózni, de javaslatom, hogy halasszuk későbbre, akkor talán helyet is jobban találunk,mint a két ünnep közt. Mert akkor sehol nem fognak nekünk örülni.
Persze ez csak egy ötlet, meg lehet vétózni!!!!!!!!!!!!!

A.</font>

Andi
Kép
mucska

Hajni!
Hát hogy van barátod, akivel minden nap beszélsz. Egy év múlva,már csak hetente.... és egyszer csak elfelejted, pedig kaptál Tőle valamit: és az a BARÁTSÁG!
VAlami iylesmi lett volna.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

Én benne vagyok, de úgy néz ki, hogy mi legközelebb csak nyáron fogunk hazamenni, az megint csak attól függ, hogy a nagyfőnök mikor megy. Valszeg július környékén! De ha ti össze tudjátok hozni hamarabb, nehogy már miattam ne legyen tali!! KépKép

K.

Kép
lujzika

Andi értem, hogy miről beszélsz, de szerintem Krisztának nehezebb hazajönni, mint nekem feljönni Egerből Kép
Max. a nagymama is jön Kép
Amatőr

Kekec-kukac elaludt, úgyhogy tessék mindenkinek jönni és szórakoztatni engem Kép
Amatőr

Hát az most nem én leszek,mert lassan megyünk fürödni.

Értem én is, hogy mit írsz. Ez csak egy ötlet volt, a többség dönt, hogy mi legyen.
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi,
nekem menni kell főzniKép És tessék hozni a nagymamát isKép

H.
nalika

Kaptam egy levelet a Liberotól. Így kezdődik: "Gratulálok a kisbabádhoz..... A levélben találsz egy ajánlatot..."

Ezek hogy mernek engem letegezni??? Nem tudhatják hogy kiskorú vagyok Kép Ez olyan bunkó dolog szerintem Kép
Amatőr

Igazad van! Kép
Nagy szokás lett ez a tegeződés Kép Ez is amerikanizálódás! Én szeretek tegeződni, de hadd döntsem már én el, hogy kivel!
K.

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?