Na vagyok én is.
Ittam neocitrant, azóta nem fáj a fejem, csak nyomott vagyok, de gondolom az idő végett
Hiányzik a séta, de olyan hülye hideg van, és nagyon csípős hideg szél fúj!!! Én is utálom a telet.
A hasam fájdogál, eddig azt hittem, hogy a frontra érzékeny, mert sokan mondták tapasztalatból, hogy fájt, szurkált a sebük, ha időjárásváltozás volt. Ezek szerint nálam nem is ez a helyzet. Vérzéscsillapítót már vettem be (eddig semmi változás), a többit majd este.
Orsi
Köszi a puszit
Mucska
Hát igen, inkább egy kis rosszaság, mint egy olyan, akit beültetsz a sarokba és két óra múlva is ugyanúgy ül ott.
Ha már az ülésnél tartunk. 15 hetes múlt a leányzó, és ül(ne) ha hagynám. Pár másodpercig meg is ül egyedül, csak aztán borul oldalra, mint a krumpliszsák
A barátnőmnek anno azt mondta a védőnő, hogy erőltetni nem szabad semmit, de ha magától csinál valamit, azt hagyni kell. De hát ilyen korán ez nem árt meg még a kis gerincének szerintetek???
Lujzika
De jó, hogy megvan a lóvé!
Kika
Jó apázást
Hugi
Néha nekem is lelkifurim van, hogy elvan magában a gyerek, de ezért én a gyerekdokitól és a védőnőtől dicséretet kaptam, mert hagyni kell, nagyon sokat használ és önállóbb lesz a gyerkőc ha le tudja magát foglalni.
Tegnap a nőgyogyinál folyamatosan beszélt, kiabált, de olyan hangosan, hogy bent a rendelőben hallottam. Mondták, hogy látszik sokat van vele foglalkozva. Én folyamatosan beszélek hozzá, ha pelenkázom, ha a konyhában ténykedek és ő a hordozóban ül, szóval ha együtt vagyunk, akkor nyomom a sódert, meg énekelünk.
A sógornőm pl. ezt sose csinálta a kislányával, hát meg is látszik rajta. Az egyik ismerősöm ugyanígy beszélgetett állandóan a gyerkőcével, hamar el is kezdett beszélni a gyerek és szépen tisztán. Na ebből azt akartam kihozni, hogy ha nem folyamatosan lóg rajtunk a gyerek attól még jó anyák vagyunk (szerintem)