Új privát üzeneted érkezett!

Mucska,Kép
Fej ügyileg Te is zenész?
K
kika

Szintén muzsikus! Hát azért vagyok ilyen jó csaj Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kép
kika

Ez nem ér! két gombnyomással növelni a hozzászólások számát! Kép Tessék litániát írni, mert nem látogatunk meg!!!!!

A.

Andi
Kép
mucska

Hogy csinálnád a stíriai metéltet tudod az a túrós édes sütit ami húsleves tésztából van, na most elég zagyvalék voltam, de érted úgye?
K
kika

Sziasztok!

Na úgy néz ki (kop-kop-kop), hogy nem nyúltak a számláról KépKépKép Legalábbis lekértem egy bankkivonatot, és a mi vásárlásunk, meg a tegnapi kp.felvétel rajta van, más nincs! Most úgy örülök !!!

Lányok!!
Annyira szép az Unten den Linden KépKép Minden fa fel van fényezve, de még az ágak is! Majd csinálok róla képet, és a héten, de legkésőbb a jövő héten meg is tudom mutatni. Lehet, hogy giccses, de nekem most nagyon tetszik Kép

Andi!
Szegény Réka KépKép Akkor nem csoda, hogy ilyen! De ez most annyiban volt szerencse, hogy nem volt vele gondod.
Az ujjbekapás kaja közben nálunk már régi téma, megy is vele a maszat rendesen. Még az hiányzik, hogy elkezdje kaja közben a lábát is bekapni Kép
És akkor az én hajam is elhullik Kép

K.

Kép
lujzika

SziasztokKép

Ki mondta, hogy itt nem kell visszaolvasni? Kell, csak sokkal tobbet!Kép

Sajna nem birtam jegyzetelni es mivel eleg koma vagyok nem emlekszem mindenre.Kép Bocsi.

Zsuzsa
Halali kepeket kapsz!
Sajna nekunk is jott a montazsos csajtol emil, toroltem is ki! Ugy utalom az ilyen mu dolgokat!

Mucska
Jot rohogtem.Kép
Gyilkossag: ez iszonyu! Nem igaz, hogy mar milyen vilagban elunk!
Valasztas: en is inkabb az elevent valasztom! tuti megorulnek egy "csak ulok es cumizok" babatol.Kép

Meli
Neked is akartam irni valamit, de mar nem emlekszem, ugyhogy csak egy puszit kuldok!Kép

Bea
Koszi az infot a technikarol, lehet hogy meg is fogom probalni, ha lesz idom.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hát szerintem én megdöglök epegörcsben még az éjszaka Kép Eddig három nap volt a leghosszabb, de hát ne b...on már ki velem a világ!

Apa persze dolgozik, én meg vagy Mazsit vígasztalom, vagy hányok, olyan szinten szar hogy ezen már csak röhögni tudok.

Volt ma anyósom is, hál istennek, legalább addig tudtam egy kicsit pihizni.

Ez a nyakelvágás iszonyat! Lehet hogy gonosz vagyok, de én hiszek a halálbüntetés jogosságában Kép

Andi én is a hisztimanómat választanám. Annak a babának tuti nincs semmi baja??? Ez azért olyan furcsa.

Kika grat. az új produkcióhoz.

Hugi
Amatőr

De lehet, hogy nem is hivtál Kép ?
Na majd most! Kép

Legfeljebb kérek jogi tanácsot! CSak azt nem tudom, hogy a babanet feláras e? Kép
A.

Andi
Kép
mucska

az addig okés hogy megfőzöm a tésztát, de mivel keverjem össze a túrót??????
K
kika

Lujzi,
Kérdezd meg a banktól, hogy foglalásban sincs semmi?
K
kika

Mucska drága,
Neked pro bono-ban megyKép
K
kika

Hugi,
jaj nagyon sajnállak! Tudom ezt a mondatomat most a hajadra kenheted, de ha tehetek vmit érted szólj:
b_krysz@hotmail.com

K
kika

Sziasztok!

KIka!

Hát olyat még én a konyhatündér Kép nem csináltam! Gondolkozzak?

Krisz!

Szerencsére az etetőszéktől a lába nincsa szájába, de minden más igen! De azért jó, hogy nem csak én kinlódok. Kép

Orsikám!

Én mondtam, hogy nem kell visszaolvasni.Kép
Pedig nem is vagyunk formában! Nem kell annyit vásárolni! Kép

Hugi!

tessék gyorsan meggyógyulni!!!!!! Nem ér betegeskedned! Kár hogy nem tudunk segíteni.Ilyenkor rossz, hogy messze vagyunk egymástól, pedig mennék!

A.

Andi
Kép
mucska

Orsi,
Már akartam neked írni korábban is, hogy odaát szerintem összetévesztettél valakivel, úi. én már nem szoptatokKép
K
kika

Mucska,
Akkor gondolkodjunk!KépKép
K
kika

125. Stíriai metélt

--------------------------------------------------------------------------------

Elõször vajjal kenjünk ki és zsemlemorzsával hintsünk meg egy kisebb méretû zománcozott tepsit, majd krumplinyomón vagy egy normál méretû, tárcsával ellátott húsdarálón törjünk át 0,5 kg tehéntúrót. Adjunk hozzá 12 dg lisztet, 2 tojássárgáját, 1 dg (1 evõkanál) barna cukrot, negyed mokkáskanál sót, és gyúrjuk össze. Túl sokáig ne dagasszuk, mert kilágyul. Ha nedves volt a túró és nagyon ragad a tészta, akkor tegyünk hozzá még egy kis lisztet. Az átlagosnál szárazabb túró esetén kevés tejföllel lágyíthatjuk. Vékony falú edényben rakjunk a tûzhelyre 4 liter vizet, majd a gyorsan összedolgozott tésztát alaposan belisztezett deszkán, a tetejét is meglisztezve, nyújtsuk ki kb. 1 cm vastagra. Ezután vágjuk 3–4 cm széles csíkokra, és daraboljuk kisujjnyi szeletekre. Amikor a víz lobogva forr, dobjunk bele 1 kávéskanál sót, és fõzzük ki a vastagra metélt tésztát. Miután elkezd feljönni a víz felszínére, óvatosan keverjük át, hátha valamelyik leragadt az edény aljára. Max. 10 percig fõzzük, amíg teljes keresztmetszetében megpuhul. Errõl úgy gyõzõdhetünk meg a legbiztosabban, hogy kettévágunk egyet, és megkóstoljuk. Ha belül is átfõtt, tésztaszûrõ kanállal szedjük ki, jól csepegtessük le, és hagyjuk hûlni. Ezalatt 8 dg szobahõmérsékletû vajat keverjünk habosra 8 dg szõlõcukorral, 1 dg vanillincukorral, 1 tojássárgájával és egy citrom reszelt héjával, majd dolgozzunk bele 2 dl tejfölt, valamint 4 dg megmosott mazsolát. A visszamaradt tojásfehérjét verjünk kemény habbá, és forgassuk bele a pépbe. Végül az édes masszát óvatosan keverjük a kifõtt tésztához, és az egészet egyenletesen terítsük szét a kikent tepsiben. Elõmelegített sütõbe helyezve, mérsékelt tûzön süssük kb. 50 percig, amíg a teteje világos pirosra pirul. Melegen tálaljuk. Hûtõszekrényben tároljuk. Másnap kockára vágva grillsütõben vagy mikrohullámú sütõben melegíthetjük fel a legegyszerûbben.

A.

Andi
Kép
mucska

NA jól kigondoltam?
Mire való az intenet?
A.

Andi
Kép
mucska

Kika!

Az ilyen mindig drágának tűnik!!! Kép
De vigyázz mert megyünk!
A.

Andi
Kép
mucska

Köszönöm, teljesen meghatódtam hogy milyen kedvesek vagytok!

Andi az előbb jól leszóltam a semmit nem csináló gyereket, erre Mazsi kb. fél órája nézegeti a kezét egy büdös hang nélkül. Lehet hogy ő is megunta a mai mellőzöttséget?Kép
Amatőr

Kika!

NA mi van fejtegeted a betűket? Kép
VAgy keressek másikat? Kép

Krisz!

Legalább a pénz meg van. Igy is lesz még miatta elég bajod Kép De hátha megtalálja valaki. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi!
Nem, ne aggódj. Mazsi nem olyan. Tudom, hogy állandóan netezel, de azért elvétve foglakozol is vele.Kép Én szeretem ha néha ilyen Anna, olyankor felüdülés. De ha mindig ilyen volna, biztos mindent megtennék, hogy rosszaság legyen. Én nem szeretem a hamvábahótt gyerekeket. Egy gyerek az mozogjon, rosszalkodjon! ( főleg ha nem engem akaszt ki Kép)

Gyorsan gyorsan jobbulj már meg! KÉrlek! Kép
Remélem, Hogy Meli is jól van! Tessék neki is meggyógyulni! KÖvetelem!
A

Andi
Kép
mucska

Kika!

Azért a tésztát el ne kezd most gyártani, ha már meg vagy vele!
Ilyenre gondoltál???????
A.

Andi
Kép
mucska

megjött apa én most el majd gyüvök
K
kika

Köszi Andi, tudtam hogy jó fej vagy! Kép
ÉN netezek állandóan?! Kép
"hamvábahótt" ez nagyon jó! Kép

Ettől máris jobban lettem. Kép

Anyósomat azért lenyűgöztük a párbeszéd tudásunkkal. Mazsi szókincse jelenleg: hehe, hö, heő, gi, gő, högi, högö, brr, böbö Kép
De ezeket nagyon jól tudja kombinálni Kép

Hugi
Amatőr

Anyós lenyűgözve? Az valami!

Mit találjak még ki hogy jobban legyél? Élőben egyébként baromi uncsi vagyok! CSak szólok!
A.

Andi
Kép
mucska

Na vagyok én is.

Ittam neocitrant, azóta nem fáj a fejem, csak nyomott vagyok, de gondolom az idő végettKép Hiányzik a séta, de olyan hülye hideg van, és nagyon csípős hideg szél fúj!!! Én is utálom a telet.
A hasam fájdogál, eddig azt hittem, hogy a frontra érzékeny, mert sokan mondták tapasztalatból, hogy fájt, szurkált a sebük, ha időjárásváltozás volt. Ezek szerint nálam nem is ez a helyzet. Vérzéscsillapítót már vettem be (eddig semmi változás), a többit majd este.

OrsiKép
Köszi a puszitKép

MucskaKép
Hát igen, inkább egy kis rosszaság, mint egy olyan, akit beültetsz a sarokba és két óra múlva is ugyanúgy ül ott.
Ha már az ülésnél tartunk. 15 hetes múlt a leányzó, és ül(ne) ha hagynám. Pár másodpercig meg is ül egyedül, csak aztán borul oldalra, mint a krumpliszsákKép
A barátnőmnek anno azt mondta a védőnő, hogy erőltetni nem szabad semmit, de ha magától csinál valamit, azt hagyni kell. De hát ilyen korán ez nem árt meg még a kis gerincének szerintetek???

LujzikaKép
De jó, hogy megvan a lóvé!Kép

KikaKép
Jó apázástKép

HugiKép
Néha nekem is lelkifurim van, hogy elvan magában a gyerek, de ezért én a gyerekdokitól és a védőnőtől dicséretet kaptam, mert hagyni kell, nagyon sokat használ és önállóbb lesz a gyerkőc ha le tudja magát foglalni.
Tegnap a nőgyogyinál folyamatosan beszélt, kiabált, de olyan hangosan, hogy bent a rendelőben hallottam. Mondták, hogy látszik sokat van vele foglalkozva. Én folyamatosan beszélek hozzá, ha pelenkázom, ha a konyhában ténykedek és ő a hordozóban ül, szóval ha együtt vagyunk, akkor nyomom a sódert, meg énekelünk.
A sógornőm pl. ezt sose csinálta a kislányával, hát meg is látszik rajta. Az egyik ismerősöm ugyanígy beszélgetett állandóan a gyerkőcével, hamar el is kezdett beszélni a gyerek és szépen tisztán. Na ebből azt akartam kihozni, hogy ha nem folyamatosan lóg rajtunk a gyerek attól még jó anyák vagyunk (szerintem)KépKépKép
Bnm

Ja én tapló!
HugiKép
Jobbulást! Mit ettél, hogy így kikészíti az epédet, vagy alapban is bekavar??
Bnm

Meli!

Gyorsan javuljál!!!!!

Igen, nem mindig akkor vagy jó anya ha a gyereken lógsz. CSak a határt kell megtalálni.

Én is szoktam énekeni, most a kedvene a VUK.
Ha majd nagyobb lesz, lehet, hogy mondja, hogy maradjak csöndben. Délután a Réka csak szájtátva hallgatta, hogy énekelek. Akkor is pont az ment amikor jöttek érte. (Bóbita) A férje a barátnőmnek meg is jegyezte, hogy lehet, hogy nem ártana, ha Rékának ennyire tetszik.

Azt mondta a doki, hogy amit akar azt lehet engedni, persze nem úgy hogy innen márcsak üljön. De erőltetni nem szabad. Ültesd az öledbe, úgy hogy a kezeddel tarts a hóna alá, hogy a gerince egyenes maradjon. NAgyon fog neki örülni.

Pusz A.

Andi
Kép
mucska

Andi már sokkal jobban vagyok, már egy órája nem hánytam! Éljen-éljen!

Meli köszi a jókívánságot, az epém meg szar terhesség óta, most pl. fogalmam sincs hogy mi nem tetszett neki. Van hogy a legtiltobb dolgoktól sincs semmi bajom (pl. csoki Kép), aztán meg a párizsitól rosszul leszek.

Én is szoktam énekelni, de néha ezért sajnálom szegényt Kép Én is folyamatosan dumálok neki, és próbálok nem nagyon "gagyogni", de azért ha beszélgetünk, nagyon jól megértjük egymást a högi-kből Kép
Egyébként arra már rájöttem, hogy az én hangomnál nincs érdekesebb játék Kép
Amatőr

Akkor most sok ilyen órát kivánok folyamatosan!!!!!

Én sem gagyogok, csak néha. De mikor jön apukám és elkezdi, hogy ütyürüpütyürügöngyörke, hátast dobok. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

KépKépKép
Sokszor én is azon kapom magamat, hogy gagyogok vele együttKép

MucskaKép
Csak és kizárólag úgy engedem ülni, hogy fogom a hóna alatt, ez csak egy próba volt, hogy mit produkálKép
A barátnőd nem szokott énekelni a leányzónak???
Szerintem olyan hülye kifogás, hogy nem tudok énekelni címszó, a lényeg, hogy a gyerek az anyja hangját hallhassa, még ha az tök hamis is (mint az enyémKépKépKép)
Lehet, hogy aztán az első szava majd az lesz, hogy: KUSS!!KépKépKép

Már jól vagyok (kopp-kopp), de azért iszom még egy neocitrant, meg az antibikával így két legyet fogok ütni egy csapásra.

HugiKép
Akkor még küldök gyógyító puszikat és helyre is jössz!!!
Bnm

Meli te szerintem benyelted Andi kórságát Kép

Most én el, megyünk fürödni, ami mstanában egyre hosszabb, már szeret pancsolni Kép

Hátha addigra apa is hazakeveredik Kép

Jövök utánna

Hugi
Amatőr

HugiKép
Ezt már én is mondtam az Andinak, de tagadja!KépKépKép
De a gyógyító puszikért cserébe, már megbocsátottam nekiKép

Jó pancsolást!!!Kép

Meli
Bnm

Meli!

Nem szokott. Először én is szégenlős voltam, de már az sem zavar, ha más is hallja. Lásd a védőbanyánál Kép

Hugi!

Remélem, hogy tényleg jössz.
A.

Andi
Kép
mucska

Tagadok!!!!!!!!! Igen én ártatlan vagyok!!!!!!! De tényleg! Kép

Jogászt akarok!! Kika hol vagy!!!!!! Ártatlanul vádolnak! Van erre jogszabály?
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Most voltunk egyet apával is sétálni. Olyan jó kedve kerekedett a leányzónak, hogy egész úton be nem állt a szája Kép De nagyon elfáradt a sok dumától, úgyhogy most el is aludt!

Andi!
Amúgy én is egyfolytában beszélek a kisasszonyhoz, van amikor az ő "nyelvén", de inkább az igazin, és megpróbálok én se gügyörészni. Néha már próbálgatjuk az éneklést is. És lehet, hogy hülye kifogás, de a saját hangom még engem is zavar Kép A gyerekeknek meg általában (legalábbis az okosok azt mondják) jobb a hallásuk. De azért néha megkínzom szegényt.

Meli!
A Neocitran tényleg jó, úgy néz ki, apánál is idejében elkaptuk vele a kórságot Kép Amúgy a Neocitran-tól is lehetsz nyomott!

Hugi!
Remélem, most már te is rendbe jössz Kép

K.

Kép
lujzika

Meli!
Azt akartam még kérdezni, hogy mit kaptál vérzéscsillapítónak?

K.

Kép
lujzika

Krisz!

SétaKép
Kinozd csak szegényként. Egyszer még hálás lesz érte. NA készülünk a pancsihoz.
MOst volt a hírekben a gyilkosság. Nem nappal ölték meg őket csak akkor találták meg szegényeket. Sajnálom őket.
Egy szomorú tanulság: ne lakj olyan házban, ahol pénzváltó van Kép

De nem értem, mert a barátunknál és a kollégánál fegyver van állandóan és akkora marha emberek.
Ezek őrültek voltak.
A.

Andi
Kép
mucska

Mucska,
Szólítottál!KépKép

Na kész a nem stíriai metélt hanem varga béles, szóval összekevertem, de fincsi lett és ez a lényeg.
Amúgy olvasva Tteket ez is közös bennünk, hogy én is nagyon sokat beszélek hozzá, azaz folyamatosabón beszélek hozzá mindneről, Először az volt fura amikor együtt maradtunk kettesben, hogy nem vagyok itthon egyedül de csöndben azért mégsem lehetek mert mégha nem is tud beszélni hallgatni azt tud.Kép Úgyhogy előfordult már, hogy felolvastam neki egy kész szerződést, de az is megtörtént, hogy beszámoltam neki teregetés közben arról, hogy most épp mit csinálok.Kép Ha egy kamera venné ezeket tuti hülyének néznénekKép
K
kika

mikor leszek már haladó???
K
kika

LujzikaKép
Dicynone-t kaptam vérzéscsillapításra, miért?
Lehet, hogy tényleg a neocitrantól voltam nyomott, mert délután egy kicsit ledőltem és elmúlt a nyomottság.

AndiKép
Jól van na, ne legyél már úgy betojva, nem kell rögtön jogász után kapkodniKép
Néztem én is a hiradót, döbbenet!

Nem akarok én panaszkodni de lenne egy kérdésem:
Normális az hogy az én gyermekem fent van 1-másfél órát utána meg követeli, hogy vigyük a kiságyba és durmol egy fél órát?
Mindig ezt csinálja, csak azt hittem, ahogy "korosodik" egyre többet lesz fent.Kép Vagy inkább örüljek?Kép Bizti elfárad szegénykém a sok szövegelésben, meg ha tele a poci akkor is elnyomja az álom.
Közben meg már kiabál is, sunyt vagy 10 percetKép
Huncut egy csajsziKép
Bnm

Kika!

Igen szólitottalak!!!!!
De a felperes visszalépett! Úgy látszik! Vagy az alperes? Hát még nem voltam vádlott így nem tudhatom! Kép
Azért ha tésztát főzöl legközelebb, akkor ne a marhapöri receptjét kérd!!! Kép

Azt azért megnézném, amikor Annának olvasod a szerződéseket. Ez a gyerek tuti jogász lesz!
A miénk is ! Dr. Kovács Anna, nőgyógyász. 5 perc és 5000 ft. Akkori árakon persze!!!!

Meli!

Akkor kötünk peren kivüli egyezséget????? Mert akkor nem megyek a jogászok tanácsa elé! Kép

Ne izgulj normális. Legalább is gondolom, mert Anna is csinálja ezt. Pedig volt olyan idő,mikor napközben SEMMIT nem aludt. Vagy ha nem normális, akkor nálunk is gond van Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kika!
Vargabéles: az se rossz Kép
Én is elmagyarázok neki mindent, és nagyon értelmesen figyel is Kép Először én is egy kicsit hülyén éreztem magam, de most már egész természetes Kép

Melinda!
Én, amikor pocak alatt vérezgettem, Rutascorbint kaptam. Az végülis tömény C vitamin (nem is voltam megfázva egyszer sem Kép), nem is lehet túladagolni, mert a fölösleget kipisiled. Ha gondolod, próbáld meg, recept nélkül lehet kapni.
Huncut csajszi: Látod, hogy értenek mindent?? Kép

K.

Kép
lujzika

Megfürödtünk, ettünk, már alszik a kukac, ámde apa hazatért és (apa altatta el ezt most le kell írnom, diktálják Kép) kitúr a gépről!

Férfisovinizmus Kép

Andi nagyon kéne már az a laptop! Kép

Jó éjszakát mindenkinek

Hugi
Amatőr

Kika!

Új felhasználó:1-
Kezdő felhasználó:51-
Felhasználó:101-
Középhaladó felhasználó:301-
Haladó felhasználó:601-
Régi felhasználó:1001-
Kövület:passz
Ezt úgy kerestem vissza neked HAjni irásaiból!

Értékeled? Kép

Hugi!
Apának pihenni kéne. 2 állás mellett, menjen csak pihenni, mert még kiborul. Üzenem, hogy megyek holnap laptopot nézni, ő meg nézze a további tanulókat! Kép
Jó éjt neked!Kép

Krisz!
Te is véreztél? Kép

Akkor én szerencsés vagyok, mert soha nem voltak ilyen bajaim! Kép
Apa otthon van?
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi!
Ezek az apák !!! Kép

Andi!
Vérzés: Sajna Kép
Apa: Itthon hát, úgyhogy én se tudom, meddig leszek még! Nemsokára megyünk mi is fürcsizni, aztán majd meglátjuk Kép
K.

Kép
lujzika

Most én is épp a tv-t nézem, ezt a műtétes műsort.
A.

Andi
Kép
mucska

Reggel mi húzunk a Corába kajáért.
NAgyon nem nézelődünk,mert jól kiköltekeztünk. De hát enni ugye azt kell?
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
én is mennék a CorábaKép De ha tényleg beiratkozok a tanfolyásra (ami még korántsem biztos!) akkor nem tudom még mennyi pénzem marad a vásárlásra?
Én eléggé rosszul vagyok ettől a műsortólKép

H.
nalika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?