Új privát üzeneted érkezett!

Andi !
Meggyógyultál már ? Anna nem beteg ?
ilona

Hát én már jobban vagyok, csak az orrom folyik egy kicsit. Anna stramm kiscsaj nem kapta el, bár pénteken nagyon aggódtam érte, mert ment a hasa. De nem lett komolyabb szerencsére.
Azt a kis orrfolyást meg én is kibírom. LÁz már nincs.

Bárcsak ne a gyógyszerek okoznák.... NAgyon szurkolunk nektek!!!!!!!
A.

Andi
Kép
mucska

Jó éjszakát mindenkinek . Sziasztok
ilona

Most hogy vége az aratásnak, kevesebbet dolgozol?
A:

Andi
Kép
mucska

Ica!

Nem éééééééééééér! Te is itt hagysz?
NA jó akkor szép álmokat Nektek!
A.

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Gyors leszek, mert filmnézés lesz Apával.Kép

Mucska
Ma is vásároltam/tunk, de ez a heti kaja-beszerzés volt. "csak"Kép Nem tudom, hogy csinálom, mert mindig felírom, hogy mi kell, de valahogy több jut a kosárba és a pénztárnál meg csak csodálkozom, hogy megint nem annyi lett, amennyit terveztem.Kép Eddig nem voltak ilyen gondjaim!Kép Az anyasággal jött volna?Kép
Amúgy jól vagyunk, csak hiányzott a mai séta.Kép Gergő aranyos volt, nem lehetett rajta érezni, csak jól esett volna. De ez a hülye eső...Kép Remélem holnap jobb idő lesz!

Zsuzsa, Mucska
Képek szuperek!Kép Tündériek ezek a csajok!Kép

Zita
Etetőszéket megnéztem és nekem ez nagyon tetszik! Nektek ilyen van? És tényleg jó? Árat tudsz nekem mondani? Igaz nekünk ez még odébb van, mert 6 hónapos kora előtt nem akarok neki csak cicit adni, aztán meg meglátjuk, ha nem kell neki a pempő nem fogom erőltetni. De azért érdekelne az ára.Kép

Kriszta
Remélem ok lesz minden a kártyáddal! Szurkolok!Kép

Bea
Szuper képeket csinálsz!!! Én ilyeneket vettem most a börzén, csak Mici Mackósakat. Elárulod a technikáját? Mármint, hogy a keretbe hogy megy bele a kép? Ez szalvéta? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ez teljesen új nekem, én kézimunkában vagyok otthon.Kép Abban viszont már szerintem majdnem mindent kipróbáltam! Kép Még a portugál szőnyeghímzést is megtanultam, csináltam is még ott kint egy párnát. Csak sajnos itthon nem lehet hozzá anyagot kapni.Kép Se olyan vastag fonalat.Kép Így marad a keresztszemes és a goblein.Kép Ja, meg az üvegfestés, azt is nagyon szeretem.Kép Majd teszek fel képet, hogy miket festettem. Ha lesz időm.

Meli
Remélem hamar helyrejössz! Nem irígyellek!Kép

Most megyek, bocsi ha valakit kihagytam volna, de már most fáradt vagyok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Mucska
Még a náthához:
A párom, amióta ismerjük a Coryzalia nevű homeós bogyót, azóta nem volt náthás! Ma is érezte, hogy ott bújkál benne, gyorsan elkezdte szopogatni óránként, és már sokkal jobban van, ki sem tört rajta! Legözelebb próbáld ki! Vagy az Oscillococcinum-ot, az főleg influenzára jó, de erősebb náthára is mondják, az is szuper, nekem is segített!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Attól tartok, hogy minket sem lehetne összeengedni vásárolni! VAgy csak ha előtte a whiszkis társaságát élvezzük, mert annyi pénz nincs amit mi együtt ne tudnánk elkölteni. Amit leirtál, az az én önéletrajzomba is beillik valahogy Kép
Szép álmokat!!!!! VAgyis mozizást. Kép Beáék fürdésnek hivják, Hajni meg autó vezetésnek Kép

Hogy ti miket csináltok csajok!!!! el vagyok ájulva! Kép Ez a kézimunkára volantkozik!
NA ez megint hülyén jött ki! Kép Szóval a szőnyeghimzés, doboz festés stb....Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Orsi!

Köszi, felírtam, és kipróbálom! Hú de jól jött volna ez hamarabb, akkor lehet, hogy talizhattam volna Zitával !Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Mindenki apázik? Akkor én is elhúzok.
Szép álmokat!
A.

Andi
Kép
mucska

Kika!

Küldtem álommanót!Kép

HA eltéved azért ne hivj fel Kép
Remélem a párod helyre tudja rakni a gépet!

Andi
Kép
mucska

Na sziasztok most úgy néz ki mükődikKép
Szóval hiányoztatokKép
Kika
kika

Szóval nem tűntem el csak bekaptunk valami jó kis féreg vírust amit pc guru Kép férj nem tudta visszaverni, így maradtak a reménytelen próbálkozások, közben úgy tűnt nem csak a mi gépünk, hanem a kábelszolgáltató sem akarta az igazatKép Szóval káosz volt a köbön, a lényeg, hogy most műkődik, koppkoppkopp szóval remélem csak, hogy nem tűnök el.

Lujzi,
Hallottam (még nem tudtam visszaolvasni ) mi történt, remélem nem szedtek le pénzt a kártyáról.
Kika
kika

Mire ideértem mindenki elment aludniKép
Mucska drága, csak, hogy legyen minn derülni: ma már kézimunkáztam meg fürödtem isKép Most pedig bújok apa mellé az ágybaKép

Jó éjt mindenkinekKép
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap elszólított innen egy extra epegörcs, azt hittem már szülök Kép
Még mindig döblődök, szóval valsz. ma se leszek sokat. De a gyerekem felkelt enni! 5-kor! Hát ilyen is nagyon rég volt már, remélem nem kezd visszafejlődni Kép

Mindenkinek szép napot, megyek döglődni.

Hugi
Amatőr

Hugi!

Nálunk is ez a helyzet. A nagysága fennt van bár még nem adtam neki enni, várom, hogy meddig hajlandó játszani akiságyban. Kép

Vigyázz nagyon magadra! Mit ettél, hogy előjött az epegörcs?

Bea!

Kép NAgyon tevékeny voltál tegnap. Nem derülök, csak irígykedek!

Kika!

Remélem apa jól visszatámadott és nem lesznek ilyen gondjaitok.
Remélem álommanó ment, mert hogy innen elindult az tuti! Kép

Mindenkinek Jó reggelt kivánok!
Én ma délután szünetelek egy kicsit,mert ma van a temetés a barátnőméknél és két lányom lesz. Hát kivámcsi vagyok, hogy mit alalkitok!

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Hugi!
Epeköved van? Anyukámnak volt, de kiszedték ettől függetlenül évente egyszer biztos elkapta az epegörcs. Egy orvos barátunk szerint ilyenkor egy dolog segít(én is utálom, de ha baj van): egy korty pálinka! Anyunak mindig bevált, befogta az orrát, gyorsan lenyelte, utána fuldoklott egy darabig(hát, nem éppen női ital) de jó volt neki. Állítólag meggyorsítja az emésztést, ezáltal megszünik a görcs.
Jobbulást neked!Kép

Andi!
Ma még vezetni is fogok, csak sajnos nem úgy ahogy gondolodKép Megyünk oltásraKép Már előre rosszul vagyok, annyira sajnálom babócámat!
Neked erős idegrendszert kívánok délutánra, mindig csodáltam az ikres anyukákat, te most kipróbálhatodKép

Pusz
Vendég

Bea!

Szép reggelt!

OltásKép Jaj, de jó hogy nekünk vége Kép Nem irígyellek a programért az tuti.Mikor mentek?Remélem nem lesz lázas utána.

Hát remélem nem egy őrült fog bejelentkezni délután. Én is csodálom az ikreseket, irtam is amoda Valinak. Hát hogy őszinte legyek nem tudom mi vár rám, bár szerencsére Rékababa nagyon nagyon jó kislány, csak most ugye nem lesz itt az anyukája. Hát csak bízok, hogy rendben lesz minden.

Kiskorúnak pálinka? Kép Szegényt nagyon sajnálom, és szerencsére ezeket el sem tudom képzelni, hogy milyen. Régen nem véletlen ittak egy kupicával. Az orvosság volt. Szóval lehet benne igazság.

Szép és gondtalan napot kivánok!

Andi
Kép
mucska

HAjni!
JA a mai menű: paprikás krumpli nokedlivel és ubi salival!!!

Meli!

Hogy vagy?

Krisz!

ma már megtudjátok, hogy lenyúltak e?

Kika!

Anna meddig aludt, mert a manó nagyon igyekezett!! Remélem mára már nem kaarnak a gépetekben!

Chello? Kép

Orsi? Zsuzsa?

ébresztőőőőőőő!!!!

Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!
9-re. Pálinkában lehet igazság, csak nem mindenki bírja meginni. A dédnagyapám 99 éves, tök egészséges de ő minden reggel egy korty pálesszal kezd. Aztán egész nap nem iszik alkoholt, de az a reggeli szertartásKép
Beszéld meg a gyerekekkel, hogy tessék jól viselkedni, mert Andi néni nem akar a zártosztályon kikötniKép

Pusz
Vendég

Szép jó reggelt!

Bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem, de apa elég korán hazajött, aztán segítettem neki adminisztrálni, meg elugrottunk kaját vásárolni. Aztán este, mikor benéztem, már mindenki elbújt Kép

Andi!
Örülök, hogy már jobban vagy Kép Akkor érdekes lesz a mai délutánod, de a két kiscsaj biztos jól ellesz egymással Kép Nagyon helyesek voltak a képek az etetőszékes Annáról, látom, azért már ő is próbál önállósodni Kép
Számla: ma lehívok még egy egyenleget, és arról már ki kell derülnie, hogy történt-e valami lehúzás!

Hugi!
Epegörcs Kép Húúú, nem irigyellek érte! Drukkolok, hogy hamar elmúljon KépKépKép

Bea!
Drukk nektek is az oltásra! Stramm kiscsaj Zsófi, biztos nem lesz utána semmi baj KépKépKép
Pálinka: én se vagyok oda érte, de azért az igazi gyümölcspálinkát már én is megkóstoltam, és azért az nem semmi!

Kika!
Remélem, sikerült kikúrálni a gépeteket, és ma már te is tudsz többet jelentkezni!

Meli!
Neked is drukk, hogy a következő nagylányságod már elviselhetőbb legyen!!! KépKépKép

Hajni!
Az útlevelem megvan szerencsére, még csak az kellett volna, hogy az is eltűnjön !!!
Mikor kezded a tanfolyást???

Orsi!
Hogy ti mennyit jártok vásárolni!! Kép De az nálam is stimmel, hogy listát írok, aztán rendszerint több kerül a kosárba, sőt van, amikor hiába van listám, mégis elfelejtek róla valamit! Kép Apa nálunk mindig úgy indít, hogy csak célirányosan!!! De aztán mindig sikerül meggyőzni valami nagyon-nagyon "fontosról"! KépKép

Zita!
Köszi szépen az etetőszékről az infót, nagyon aranyos vagy Kép Ti ezt a széket milyen idős kortól kezdtétek használni? A párnája milyen, mert arról nem volt kép, de anélkül nekem egy picit keménynek tűnik. De párnával biztos jól használható kicsi korban is, gondolom akkortól, mikor már biztosan ül a leányzó. Mindenesetre nagyon praktikusnak látszik!

Zsuzsa!
Nagyon édesek Zsófi picikori képei, így azért látszik ám hasonlóság a két leányzó között KépKépKép

Pusz mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika

Hú gyerekek!

MOst telefonált a barátnőm, hogy egész délutánra itt hagyja a kislányt. Hát be vagyok szarva, mert az cicis baba.Cumis üvegből még nem evett. Hát ki vagyok akadva.
Délutánra lehet, hogy kész vagyok. De nem mertem megkérdezni, hogy ezt hogy gondolja.
Nagyon hülye vagyok?

A.

Andi
Kép
mucska

Kukk!

Vagyunk, csak most ébredés van, és el kell látnom a 2 csemetét!
MAjd jövök!

Lujzi: hogy állsz a feladvánnyal? Kép

Kika: te nagy dumás. Fel sem lehet titeket hívni! Kép

Reggel csináltam!

Kép

Zs.
zerko

Andi!

Hát akkor ez érdekes lesz. Azért lehet, hogy nem ártana rákérdezni, mert mi lesz, ha nem hajlandó a kicsi elfogadni a cumit? Mit jelent az egész délután?

Kriszta

Kép
lujzika

Déltöl legalább 5 ig. VAgy az nem az egész délután? Kép Nekem örökkévalóságnak tűnik!
Amúltkor még csak arról volt szólt, hogy max. 2 óra amig a temetés van.Kép Azzal nem is volt semmi gondom. De ez így elsőre kicsit soknak tűnik. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Ez csak akkor ciki, ha igény szerint szopik a baba! Téged ismer?
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Élek ám még, már javuló tendenciát mutatok Kép
Nincs mese, azt hiszem muszáj leszek megszabadulni ezektől a kövektől Kép De azért a pálinkát kipróbálom, max. berúgok és alszok egy jót Kép

Andi! Ne haragudj már hogy ilyet mondok de a barátnőd normális?!
Pont veled akarja kipróbáltatni a cumisüveges etetést? És ha nem megy? Fogyókúra? Ráadásul "idegen" helyen?
Hát nagyon bátor, én tuti nem merném megcsinálni.

Zsuzsa: milyen szépen alakul az utcátok Kép

Tegnap mindenki vásárolni volt? Kép Hát igen, úgy látom most ez a kikapcsolódás Kép Apák nálatok is szoktak örülni ennek, ugye? Kép

Hugi
Amatőr

Zsuzsa!

El is felejtettem! Szerintem M!

K.

Kép
lujzika

Hugi!
Akkor majd, ha kicsit hülyeségeket írkálsz, akkor legalább tudjuk, hogy kúrálod magad! KépKép

Amúgy egy véleményen vagyunk, csak én nem mertem ennyire drasztikusan fogalmazni Kép
K.

Kép
lujzika

Hú, remélem nem voltam bunkó! Legalábbis nem akartam az lenni, csak ez nekem nagyon "furcsa".
Aztán meg lehet hogy átalussza az egész délutánt Kép
Amatőr

Hugi! Krisz!
Dehogy vagytok bunkók, csak nem találom a szavakat még. Most beszéltem épp Chelloval.
Úgy döntöttem ha jönnek akkor megmondom, hogy 3kor jöjjenek érte. Azért egy temetés nem egész nap tart. Utána meg lehet velük a gyerek.

Egy babánál mit jelent, hogy ismer? Igen látott sokat, de csak anyuka kiséretében. Anna is baromi mosolygós, ha engem is lát. De ha nem, azt nem túl jól viseli hosszú távon.Gondolom, mert még nem próbáltam ki. Ráadásul szóltam, hogy most voltam beteg is. Igaz csak az orrom folyik, de azért mégsem tökéletes minden!

Én lettem paprikás, nem a krumpli Kép
Hugi!
De az viszont jó, hogy javaulsz!
A.

Andi
Kép
mucska

Lujzi: és miért M???

Amatőr: pálinka???

Mucska: ne félj, vedd lazára, mert a baba is megérzi! Akkor nehezebb lesz vele! És amúgy is, ennyit bármi lesz kibírtok!

Zs.
zerko

Andi továbbra sem irigyellekKép Bálint se nagyon bírja, ha engem nem lát, de hát szerintem ez teljesen természetes.

Zsuzsa vitába szállnék veled, ha egy gyerek - akit azért nem ismersz úgy mint a sajátodat - 3 órán át üvölt, azt azért nem könnyű kibírni!
De persze ez csak az én véleményem.

Hugi
Amatőr

Hugi: igazad van, csak arra utaltam, hogya ne parázzon előre! Hátha minden oké lesz Kép

Zs.
zerko

Sziasztok csak egy gyors, jönnek a kollégáim baba nézőbe délelőtt így most rohanok, hogy legalább a rend látszata meglegyenKép
Majd vissza is olvasok, hogy képben legyek.
Hajnalban éktelen ordításra keltünk Anna beütötte a fejét forgolódás közben az ágy rácsában, nagyon megijedt persze mi is rendesen. Nincs pukli meg ilyenek de szerintetek szóljak a dokinknak, vagy ezt is túlaggódom????
Kika
kika

Ja, akkor félreértettem, bocsi Kép

A végén pedig kézenfogva átalusszák a délután Annácskával, majd meglátod Andi!

Hugi
Amatőr

Drága Kika!
Ha én minden alkalommal orvost hívnék, mikor ez megtörténik Kép Ha pukli van, vagy valami komolyabb akkor persze, de szerintem még elég sok ilyen "baleset" fog történni!
De azért elmesélem azt is, hogy múltkor kihívtam az orvost, merthogy Bálint fején egy csomó piros pötty volt, tökre megijedtem. Dokinéni kijött, röhögött egy nagyot és közölte, hogy ki kéne irtani a szúnyogot, mert ezek szúnyogcsípések Kép

Csak kicsit volt ciki Kép
Drámatagozatos vagyok Kép

Egyébként nincs fejvédő a kiságyon?
Amatőr

SziasztokKép

Mennem kell krumplit pucolni, csak beugrottam.

Mucska
Jot rohogtem a tegnapi dumadon, hogy ki minek hivja....Kép Birom am meg mindig a stilusod!Kép
Remelem vendeg baba cuki lesz, jo nagyot fog aludni es megmarad a maradek hajad!Kép De komolyan, szurkolok delutanra!

Tobbieknek puszi, de most tenyleg mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Express kérem az álommanókat délutánra!

Nem parázok már csak hirtelen bedurrant az agyam.

Egyébként a sajátomat sem bírom, ha üvölt,nem hogy másét! Kép
Remélem nem fognak kórust énekelni.

HA estig nem jönnék, akkor oszthatjátok, hogy ki hozza a somlóit, marha pörit, fagyit, gyrost stb. a gumiszobába! Kép Mert csak meglátogattok nem? Kép

Kika!

Szerintem nincs baja, de ha Te akkor vagy nyugodt, kérdezd meg a dokit. A másodiknál úgy sem teszed.Kép
Hugi: szúnyos csipésKép ( Én is így jártam)Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Lujzika!

Csináltam gyorsan képet az egyik székünkről, párnával együtt. A bébiöv nincs rajta, mert a nagyok használják. Itt megnézheted: www.babanet.hu/album/main.php?album=3956&p=5698138 Ha a többi párna mintát is meg akarod nézni, akkor a http://www.stokke.hu/index_gyermek.php?inf=gyermek oldalon kattints a Tripp Trapp székre, utána a rendelésre, ott vannak a minták, bár nem túl nagy képen. Remélem, tudtam segíteni valamit.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Andi én ma kókusztekercset csinálok, de az is jó lesz? Kép
Amatőr

Orsi!

Postáznám a krumplimat, mert ha így folytatom tényleg csak én leszek a paprikás, nem az a rohadt krumpli!Kép Tessék nekem segiteni!!! Kép

De ha az előbbi nagy kívánság, akkor jöhet főtt kaja is, nem sértődök meg!
A.

Andi
Kép
mucska

Hugi!

Itt van már?????? Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Halihó!

Fejfájásom még mindig megvan, algopirin nem segített, de szerintem ez megfázás lesz, mert kezdek taknyosodni (Mucska azért ezt nem gondoltam rólad, hogy a takonymanót rámküldödKépKépKép), plussz néha (mint most is) könnyezik a szemem. De a fejem akkor fáj, amikor lehajolok és visszaegyenesedek, akkor sem igazán a feje, hanem a szemem mögött valaholKép Volt már ilyen tünetem egyszer-kétszer és jó kis csúnya megfázás voltKép Még jó, hogy ezt a babák nem kaphatják el.
Szerintem a barátosnőmékhez menet fáztam meg,mert előtte lefürcsiztem itthon, és utána öltöztettem a gyerkőcöt és mentünk! (szőke nő! ennél nagyobb marhaságot nem is csinálhattam volnaKép)
A változatosság kedvéért pénteken ismét útra kelünk, most a kórházbeli volt szobatársnőmékhez megyünk és ott is alszunk, edzük a kisasszonytKép De addig gyorsan vennünk kell egy járókat, az úgyis kelleni fog majd itthon is és a barátnőméknél is abban aludt és nem volt semmi gond (tettünk az aljára vastag takarót, mert ugye a járóka alja kemény).

MucskaKép
Sok kitartást a délutánhoz, remélem minden simán fog menni!! Szorítok!

OrsiKép
Hozzánk is jöhetsz főzni, addig én vigyázok a GergőreKép

KikaKép
Szegénykém, gondolom megijedtetek nagyonKép A barátnőm kisfia rendszeresen így ébreszti az anyjáékat, na nem a sírással, hanem veri a fejét a kiságyba! (mazohista egy gyerekKép)

ZsuzsaKép
Hát Ti már mindig így maradtok??? Nekem tűnik csak úgy vagy tényleg nem haladnak valami gyorsan a melóval???

LujzikaKép
Remélem minden oké lesz a számlával!

HugiKép
Kókusztekercset ide is légyszi! Imádom!!!

Na most el, megmérem a lázam, mert fázok mint a dög, közben meg 24-25 fok van idebenn.

Puszi:
Meli
Bnm

Meli!

Nem én voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugye elhiszed!!!!!!!
Téged aztán tényleg minden elér!!!! Kép
Inkább a lottó ötös érjen el! Kép (Da akkor jutalákozt kérek Kép)
Gyosan jobbulj!

Andi
Kép
mucska

Zita!
Köszi az újabb infót Kép Így már barátibb! Képzeld el, itt most találtam egy oldalt, ahol gyerekbútorokra licitálni lehet. Van új is, használt is, egy kolléga megmutatta, hogy működik. Lehet, hogy megpróbálom, mert pl. most láttam egy komplett széket, párnát, övet 112 Euro-ért (kb. 30e Ft). Ez speciel használt, de van róla kép, és elég jól néz ki. De időm még van rá, így majd nézegetem.
De mégegyszer nagyon köszi az ötletet, ezt tényleg jó sokáig lehet használni! KépKép

Zsuzsa!
Hát csak KépKép Előre 7, vissza 3, vissza 5, előre 7. Lehet, hogy hülyeség! Kép

Andi!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.KépKép Lehet, hogy a két kiscsaj úgy elbűvöli egymást, hogy még holnapra is elkéred Kép
Én mostanában nem próbáltam, hogy Eszter hogy viselkedik a távollétemben, 2 hét múlva lesz főpróba, mert lehet, hogy majd sógornőmre ráhagyom egy kicsit, de csak próbaképpen.

Meli!
Gyógyulj meg gyorsan! Kép Nem akarlak ijesztgetni, de nálam homloküreg-gyuszi kezdődött ilyen tünetekkel!

Kika!
Fejbeverés Kép Biztos nem történt nagy baj, csak valszeg megijedhetett Kép

Hugi!
Kókusztekercs jöhet ide is Kép

Jut eszembe, csajok, most akkor lesz tali vagy nem lesz ?????

K.

Kép
lujzika

Nem is mondtam, de tegnap este Edina 4X egymás után hasrafordult! Az én dagi lányom!!! Kép

Kika: fordult, vagy csak mocorgott? Én pl Edinát este az ágy végébe teszem le, és a tetejében kel! Még jó, ha nem keresztbe! HAson alszik...

Melinda: jobbulást! Amúgy ez a fejfájás lehet hormonok miatt is! BEnned dúlhatnak Kép
Látod, a dokid is azt mondta, hogy jobb, hogy elmentél, mert az ilyen vérveszteség "nem normális".
Szerintem is lassan haladnak! Pedig szöszmötölnek valamit mindig! Hosszú az utca???

Lujzika: ez szerintem kevés a meggyőzésemhez, de köszike! Amúgy nálam is az a sanszos, de egy másik mondvacsinált indokkal!

Sok sikert, és tiszta etetést a mai pempőkhöz!

Zs.
zerko

lányok, citromot???

Kép

Zs.
zerko

Na de Zsuzsaaaaa!!! Kép

Az én dagi lányom még mindig nem fordul hasra, de még nem izgulok. Ő most hasizomgyakorlatokat végez (biztos megint valami Wellness-műsor hatására Kép), a fejét és a lábát egyszerre emelgeti Kép, meg most már egyre jobban cuppog a lábujján Kép.
Eszter amúgy nagyon pici kora óta kúszik a hátán, addig amíg valami hozzá nem ér a buksijához Kép Már otthon 1-2 hetes korában elkezdte, és azóta is gyakorolja, mondjuk ő mindig háton alszik.

K.

Kép
lujzika

Ezt olvastátok??? KépKépKép

Kép

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?