Szép jó reggelt!
Bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem, de apa elég korán hazajött, aztán segítettem neki adminisztrálni, meg elugrottunk kaját vásárolni. Aztán este, mikor benéztem, már mindenki elbújt
Andi!
Örülök, hogy már jobban vagy
Akkor érdekes lesz a mai délutánod, de a két kiscsaj biztos jól ellesz egymással
Nagyon helyesek voltak a képek az etetőszékes Annáról, látom, azért már ő is próbál önállósodni
Számla: ma lehívok még egy egyenleget, és arról már ki kell derülnie, hogy történt-e valami lehúzás!
Hugi!
Epegörcs
Húúú, nem irigyellek érte! Drukkolok, hogy hamar elmúljon
Bea!
Drukk nektek is az oltásra! Stramm kiscsaj Zsófi, biztos nem lesz utána semmi baj
Pálinka: én se vagyok oda érte, de azért az igazi gyümölcspálinkát már én is megkóstoltam, és azért az nem semmi!
Kika!
Remélem, sikerült kikúrálni a gépeteket, és ma már te is tudsz többet jelentkezni!
Meli!
Neked is drukk, hogy a következő nagylányságod már elviselhetőbb legyen!!!
Hajni!
Az útlevelem megvan szerencsére, még csak az kellett volna, hogy az is eltűnjön !!!
Mikor kezded a tanfolyást???
Orsi!
Hogy ti mennyit jártok vásárolni!!
De az nálam is stimmel, hogy listát írok, aztán rendszerint több kerül a kosárba, sőt van, amikor hiába van listám, mégis elfelejtek róla valamit!
Apa nálunk mindig úgy indít, hogy csak célirányosan!!! De aztán mindig sikerül meggyőzni valami nagyon-nagyon "fontosról"!
Zita!
Köszi szépen az etetőszékről az infót, nagyon aranyos vagy
Ti ezt a széket milyen idős kortól kezdtétek használni? A párnája milyen, mert arról nem volt kép, de anélkül nekem egy picit keménynek tűnik. De párnával biztos jól használható kicsi korban is, gondolom akkortól, mikor már biztosan ül a leányzó. Mindenesetre nagyon praktikusnak látszik!
Zsuzsa!
Nagyon édesek Zsófi picikori képei, így azért látszik ám hasonlóság a két leányzó között
Pusz mindenkinek
Kriszta