Kika! Ugye te kérdezted a Humana bébivizet? Te is azt használod? Mert mi most igen, mert először Aquarellt vettem itt kint (azon is rajta van, hogy babáknak jó, de forralással), de Eszternek hasmenése lett tőle, azután kezdtük a Humanat venni, azóta semmi baja. Azt akartam még kérdezni, hogy otthon mennyibe kerül, mert úgy emlékszem, hogy 300 Ft környékén van egy doboz, itt meg 85 cent (Szóval kb. 200). És ugye elég sok fogy belőle, mert akkor inkább viszünk haza. K.
Sajna csak beköszönök, mert nemsokára kajcsizik Mókuska. Álommanónk éjszaka ok volt, de most délelőtt megint szórakozott. Valaki regulázza már meg, mert nekem nem megy és kikészít teljesen!
Képzeljétek, ma jön a Hugicám, a friss asszonyka és itt lesz egész hétvégén! Holnap elmegyünk a régi MegaToys-ba, nézünk járókát, stb. Már készülődünk a karácsonyra.
És ma is gyönyörűséges idő van!!! Használjátok ki, sétáljatok!
Andi! Az még hagyján! Én akkor akadtam ki, amikor még otthon apa fényképezte a lányát, és közölte velem, hogy húzzam arrébb a fejem (mármint hogy egyáltalán ne is látsszon) Biztos jól néztem ki
Andi, Igazad van Bea, Amúgy az ember sok mindent kibír sajnos ha kell
Lujzi, Piszok jó ára van kint a Humana víznek, itthon szuper akcióban még kb. két hónapja az Intersparban volt egy tetrapack 299,Ft most a patikákban 360-Ft a Tescoban 349,-Ft. Amúgy meg sok fogy belőle Mondtam is a férjemnek, hogy ha megy ki nov 21-én akkor amennyi a csomitartóba belefér csak hozzon serényen Kika
Én annyira nem bíztam benne, de biztos jó. Tudom, hogy csúnya dolog, de egy kicsit bizalmatlan vagyok az otthoni ellenőrzéssel kapcsolatban. Persze lehet, hogy a Humana-é se jobb. Mindenesetre Eszternek hála az égnek egyelőre semmi baja tőle, és biztos Zsófinak se lesz
Andi! Hát a körte-kérdés rövid úton megoldódott, úgy köpte ki a lelkem, mint a pinty, viszont én rájöttem, hogy milyen fincsi a körte lereszelve Különben tényleg finom, édes körte, de úgy látszik, nem az ő ízvilága. Ugyanúgy, ahogy a Milupa-tea sem Azt hiszem, azt is én fogom meginni, de nagyobb dózisban, mert ha így haladunk a kóstolgatással, jobb lesz, ha nyugodtabb leszek Hát mit fog ez a gyerek enni??? Egész életében csak sütőtököt, meg barackot ??? K.
Krisz! Nyugi, meg kell neki szokni és kész. Kóstoltasd többször. Ma nem ment, holnap megint. HA jól emlékszem elsőre a barack sem jött be neki. MOst meg szépen eszi.Anna is akármit rakok elé először gyanakodva megkóstolja, nem kezdi lapátolni rögtön befele. Idő kell nekik. AZért ha belegondolsz furcsa lehet nekik.
Valami lappang bennem, úgy égnek a szemeim, hogy csak na. remélem nem lázasodok be. A.
Andi! Jó, tudom, tudom! De ha csak gyanakodna! Tartok tőle, hogy a "nem" mint szó, hamar elő fog kerülni, mert mintha már most is ezt mondaná Remélem, nem leszel beteg !! Ide otthonról Andris egy kolléganője hozott bacit, én is csak reménykedem, hogy nem kapjuk el!
Na, akkor az enyém gyerek a kivétel! Úgy rákattant a tejpépre amikor először kapott, hogy szerintem megevett volna egy egész 130ml-es adagot A gonosz anyukája meg csak pár kanállal adott neki. Mucska, nehogy lebetegedj nekem!!!
Engem meg Zita miatt bosszantana nagyon. de betegen nem mehetnék olyan anyukával talizni, akinek 3 gyereke van.
Anna ha nem kér valamit, megkóstolja, valami úton módon visszacsorog, elfordul és bekapja az ujját és nem bírom kivenni a szájából. MA nem lesz gond, mert ma sütőtök lesz kruplival, az meg csúszik. Anni is egy kis hisztis pics@ lett. Imádom csak néha megőrjit. Nem megy valami üvölt, mint a fába szorult féreg. De meg sem próbálná megoldani a feladatot. Persze a távirányitóért azért el tud tolatni a lelkem. Meg a telefonért. Csörgőt meg anyuci adja a kezébe.Hát tudod mikor.
Andi, A technika vivmányai érdeklik a gyereket, hát van ilyen a csörgő amúgy is őskövület
Lujzi, 1,5 literes kiszerelésben van, úgyhogy hozzatok magatokkal mert itthon baromi drága
Bea, Én úgy tudtam az Óbudait is forralni kell, meg állítólag abban magasabb a nátrium tartalom ami nem jó a babáknak. Megnézed nekem, hogy mennyi?
A körte az üvegben is körte, max vilmos körte. Na du. lehet, hogy nem leszek jönnek anyósomék Anna nézőbe, este meg egy ötye partyra megyek kimenőm van este 8-ig Majd azért a kettő között még benézek. Mi van a tűzoltónkkal???? És Nalika még szunyál? Kika
De jó neked, hogy kimenőd van! én egyszer kapok és úgy néz ki, hogy csak kiüt valami sz@r holnapra. Soha nem is kérek többet kimenőt. Igaz nem is kimenő lett volna,mert vittem volna Annát is magammal. De akkor is. Most szomorú vagyok, de nagyon A.
Akkor én vagyok az egyetlen, aki "rendesen" szült??? Higgyétek el a harmadik volt a legjobb Minden úgy történt, ahogy szerettem volna, pedig csak a férjemmel beszélgettünk róla. És már közel sem volt olyan fájdalmas, mint a második. (Azt ugye indították) Különben az adagolt oxitocin csinálja a nagy fájásokat, azok nem természetesek.
Te vagy az egyetlen aki rendesen szült, sokat vezet és 3 gyönyörű gyerek édesanyja. A kivétel erősiti a szabályt,mint ahogy Te a topikot. Rendbe minden nálatok? A.
Remélem, hogy nem. Nagyon igyekszek, mert nagyon ritkán vagyok beteg. Még nem is szóltam Zitának. MAjd este meglátom, hogy mi van. HA belázasodok akkor nem megyek, mert mégiscsak 3 gyerkőce van és nem akarnék vele kibabrálni. Az a baj, hogy nagyon vártam a talit. Kb egy hónapja tudom, hogy most jön Szegedre, mert megírta. A.
Enyém gyerek nem ebédelt még, mert nem ébredt fel. Ilyet azért nem szokott csinálni.Remélem, hogy legalább ő nem lesz beteg, mert megüt a guta. Itt vacillálok, hogy felköltsem e. Már egy órája kellett volna neki enni. A.
Kimenő????? Az meg micsoda? Nekem az elmúlt 2,5 hónapban annyi volt 2x, hogy esett az eső, és fél órára apára hagytam Esztert, mert nem akartam elvinni vásárolni.
Az izleltetést mi is igy kezdtük, csak a húsossal kínlódik néha. De először mindent megkóstol, aztán persze tömi, de mindig gyanakszik, hogy nem a kedvenc van. De azért nem válogatós. A.
Krisz, nem tudom, mit csináljak a lábammal, mert még mindig érzem Pont azon gondolkozom, hogy kéne-e tornáztatni, vagy se. És ha nem tornáztatom, nem marad-e kötött. Szóval nagy a dilemma És a te lábad hogy van????
Hajni! Hol így, hol úgy. Még mindig nem tökéletes, de már nem annyira gyulladt. Lehet, hogy tényleg a tiedet tornáztatni kéne egy kicsit, csak óvatosan. K.
Peti sem volt válogatós. Most annál inkább!!! Kellett volna látni, mikor egyszer nem volt időm rendes bolognait csinálni, és csak üveges szósz volt. Ült a széken, és egyszercsak elkezdett potyogni a könnye!!! Szép látvány volt 9 és fél évesen
Krisz, bocsi, hogy nem voltam este mindig itt. Csak tegnap nagyon sokszor kellett etetni Tüncsit, biztos kevés volt neki a tejcsi, mert óránként kellett etetnem, és sokáig. Pedig én jöttem volna...
Előtúrtam a Kismama júliusi számát, bébivizeket tesztetek benne. A Szentkirályiról ezt írják:"világbajnok ásványvíz különösen ajánlott csecsemőknek és várandósoknak....mérsékelt ásványianyag tartalmú, alacsony nátriumtartalmú...Felforralni nem szükséges." Ehez képest a nátriumtartalma:21mg/liter.
És közben, teljesen észrevétlen haladó felhasználó lettem!!!! Bi-bi-bi, nekem már megvan az új Lőrincz L László könyv!!!!! (hogy mikor olvasok, az még kérdéses)
Nalika! Te is??????????? Nálunk Lőrincz L Lászlóból áll még a jövő hét is Apa mániája, megvan neki az összes, most pedig megveszi mégegy példányban A díszkötéses kiadásra gondolok, külön polcot kellett nekik nyitnom
Hajni! Dehogy haragszom! Viszont pont ma akartam írni, hogy az esti csevegésekből lehet, hogy ki fogok maradni. Max. majd akkor jövök, ha apa dolgozik. Képzeljétek, tegnapelőtt olyan lelkifurdim lett. Apa játszott, meg chat-elt, aztán valami eszébe jutott, amit a konyhán elfelejtett megcsinálni. Addig meg én persze elfoglaltam a gépet. Ez egy dolog, de olyan jókat röhögtem magamban az írásokon, hogy rémlik ugyan, hogy mondta, hogy megy fürödni, de szinte észre se vettem, hogy csórikám már le is feküdt. K.
Krisz, ma én sem leszek sokáig, mert holnap korán kell kellnem
Bea, csak a nagyon régi könyvei nincsenek meg Ez meg hivatalosan csak hétfőn jelenik meg, de amikor az ember férje jár a nagykerbe... Az utasítás is megkaptuk hozzá, hogy hétfőig ne nyissuk ki
Az előbb volt egy telefonom, nem tudom ki volt mert titkos az előfizető Viszont arra a sok h...e nem gondol, hogy a számát meg kiírja a gép. Szeretem ezeket a félig titkos hívásokat...