Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Úgy látom, hogy felmentettétek Kikát a korán kelés alól! Kép
Pedig én nagyon igyekeztem! (8,24)

A történetek meg szomorúak, de a lényeg, hogy mindenkinek egészséges babája van és ez a lényeg!
A.

Andi
Kép
mucska

Kika!
Ugye te kérdezted a Humana bébivizet? Te is azt használod? Mert mi most igen, mert először Aquarellt vettem itt kint (azon is rajta van, hogy babáknak jó, de forralással), de Eszternek hasmenése lett tőle, azután kezdtük a Humanat venni, azóta semmi baja. Azt akartam még kérdezni, hogy otthon mennyibe kerül, mert úgy emlékszem, hogy 300 Ft környékén van egy doboz, itt meg 85 cent (Szóval kb. 200). És ugye elég sok fogy belőle, mert akkor inkább viszünk haza.
K.

Kép
lujzika

Andi!
Igazad van !!! KépKép

K.

Kép
lujzika

Kép

Tényleg ez a lényegKép
Vendég

Bea!
Tündérke KépKépKép
K.

Kép
lujzika

Bea!

Tündér! csak mintha egy kicsit hiányos lenne a kép Kép VAgy neked nincsen homlokod? Kép
Általában nekem sincs. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Sajna csak beköszönök, mert nemsokára kajcsizik Mókuska.
Álommanónk éjszaka ok volt, de most délelőtt megint szórakozott.Kép Valaki regulázza már meg, mert nekem nem megy és kikészít teljesen!Kép

Képzeljétek, ma jön a Hugicám, a friss asszonyka és itt lesz egész hétvégén!Kép Holnap elmegyünk a régi MegaToys-ba, nézünk járókát, stb. Már készülődünk a karácsonyra.Kép

És ma is gyönyörűséges idő van!!!Kép Használjátok ki, sétáljatok!Kép

Na, felébredt Mókuskám, megyek.

PusziKép

Orsi

avocado

Andi!
Az még hagyján! Én akkor akadtam ki, amikor még otthon apa fényképezte a lányát, és közölte velem, hogy húzzam arrébb a fejem (mármint hogy egyáltalán ne is látsszon) KépKép Biztos jól néztem ki Kép

K.

Kép
lujzika

Andi,
Igazad vanKép
Bea,
Amúgy az ember sok mindent kibír sajnos ha kellKép

Lujzi,
Piszok jó ára van kint a Humana víznek, itthon szuper akcióban még kb. két hónapja az Intersparban volt egy tetrapack 299,Ft most a patikákban 360-Ft a Tescoban 349,-Ft.
Amúgy meg sok fogy belőleKép
Mondtam is a férjemnek, hogy ha megy ki nov 21-én akkor amennyi a csomitartóba belefér csak hozzon serényenKép
Kika
kika

Nekem általában fejem sincsKép
Vendég

Lányok, nem próbáltátok az Óbudai Babavizet? Nekünk bevált, és 90Ft körül van a 1,5 literes.
Vendég

Bea!
Otthon mi is azt használtuk ! De a Humana-t nem kell forralni, én azért nagyon szeretem, mert állandóan a visszahűtéssel volt a gondom.

Kika!
Az otthoni is 1,5 l-es? Mert itt annyi.

K.

Kép
lujzika

Lányok!

Szerintetek körtét lehet már adni? Anyósom küldött otthonról igazi bio-t, de nem tudom, hogy lehet-e már!!

K.

Kép
lujzika

Az Óbudaira az van írva, hogy forralás nélkül adható! Én eddig nem forraltam.
Vendég

Én annyira nem bíztam benne, de biztos jó. Tudom, hogy csúnya dolog, de egy kicsit bizalmatlan vagyok az otthoni ellenőrzéssel kapcsolatban. Persze lehet, hogy a Humana-é se jobb. Mindenesetre Eszternek hála az égnek egyelőre semmi baja tőle, és biztos Zsófinak se lesz KépKép

K.

Kép
lujzika

Hát engem nem fényképez apa, csak ha szólok. De csak nagyon ritkán szoktam szólni. Alig van olyan kép, amin rajta vagyok. Inkább csak a sárga pólóim.

Kika!

Mit beszéljek le Annáddal, hogy meddig kell neki aludni. Mikor szeretnél kelni. Innentől már gyorsan meg lesz a reggel 7 óra.
A.

Andi
Kép
mucska

Krisz!

A hippnek van üveges körtéje 4 hónapos kortól. Körte az körte nem? Én szoktam neki adni, bár az üvegeset.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Hát a körte-kérdés rövid úton megoldódott, úgy köpte ki a lelkem, mint a pinty, viszont én rájöttem, hogy milyen fincsi a körte lereszelve Kép Különben tényleg finom, édes körte, de úgy látszik, nem az ő ízvilága.
Ugyanúgy, ahogy a Milupa-tea sem Kép Azt hiszem, azt is én fogom meginni, de nagyobb dózisban, mert ha így haladunk a kóstolgatással, jobb lesz, ha nyugodtabb leszek KépKép Hát mit fog ez a gyerek enni??? Egész életében csak sütőtököt, meg barackot ??? Kép
K.

Kép
lujzika

Krisz!
Nyugi, meg kell neki szokni és kész. Kóstoltasd többször. Ma nem ment, holnap megint. HA jól emlékszem elsőre a barack sem jött be neki. MOst meg szépen eszi.Anna is akármit rakok elé először gyanakodva megkóstolja, nem kezdi lapátolni rögtön befele. Idő kell nekik. AZért ha belegondolsz furcsa lehet nekik.

Valami lappang bennem, úgy égnek a szemeim, hogy csak na. remélem nem lázasodok be. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!
Jó, tudom, tudom! Kép De ha csak gyanakodna! Tartok tőle, hogy a "nem" mint szó, hamar elő fog kerülni, mert mintha már most is ezt mondaná Kép
Remélem, nem leszel beteg !! KépKép
Ide otthonról Andris egy kolléganője hozott bacit, én is csak reménykedem, hogy nem kapjuk el!

K.

Kép
lujzika

Na, akkor az enyém gyerek a kivétel! Úgy rákattant a tejpépre amikor először kapott, hogy szerintem megevett volna egy egész 130ml-es adagotKép A gonosz anyukája meg csak pár kanállal adott neki.
Mucska, nehogy lebetegedj nekem!!!
Vendég

Engem meg Zita miatt bosszantana nagyon. de betegen nem mehetnék olyan anyukával talizni, akinek 3 gyereke van.

Anna ha nem kér valamit, megkóstolja, valami úton módon visszacsorog, elfordul és bekapja az ujját és nem bírom kivenni a szájából.
MA nem lesz gond, mert ma sütőtök lesz kruplival, az meg csúszik.
Anni is egy kis hisztis pics@ lett. Imádom csak néha megőrjit. Nem megy valami üvölt, mint a fába szorult féreg. De meg sem próbálná megoldani a feladatot. Persze a távirányitóért azért el tud tolatni a lelkem. Meg a telefonért. Csörgőt meg anyuci adja a kezébe.Hát tudod mikor. Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
A technika vivmányai érdeklik a gyereket, hát van ilyen a csörgő amúgy is őskövületKép

Lujzi,
1,5 literes kiszerelésben van, úgyhogy hozzatok magatokkal mert itthon baromi drágaKép

Bea,
Én úgy tudtam az Óbudait is forralni kell, meg állítólag abban magasabb a nátrium tartalom ami nem jó a babáknak. Megnézed nekem, hogy mennyi?

A körte az üvegben is körte, max vilmos körte.Kép
Na du. lehet, hogy nem leszek jönnek anyósomék Anna nézőbe, este meg egy ötye partyra megyek kimenőm van este 8-igKép
Majd azért a kettő között még benézek.
Mi van a tűzoltónkkal????Kép
És Nalika még szunyál?
Kika
kika

Eszter is visszacsorgat, elfordul, aztán valamilyen eszméletlen módon kitekeredik, alig tudom visszacsomózni KépKép

Én már nem bánnám, ha valamiért eltolatna. De hát nehéz a kuffer, így még csak a tengelye körül forog, de mint a ringlispil Kép

K.

Kép
lujzika

Csajok, Láttátok hány archívunk van??Kép
K
kika

Kika!

Láttuk hát!!!!! Kép

Miért is érdekelné a csörgő, amikor azt látja, hogy a mami is veri a gombokat állandóan. Nem is kellett neki megmutatni, hogy mi az a klaviatúra. Kép

Krisz!

Majd bánod még ha tolat. Lassan mi a földön kötünk ki.
A.

Andi
Kép
mucska

Kika!
Nátrium:11,00. A palackra az van írva, hogy forralás nélkül adható. Marha mérges leszek, ha kiderül, hogy nem jó!!!
Vendég

Kika!

De jó neked, hogy kimenőd van! én egyszer kapok és úgy néz ki, hogy csak kiüt valami sz@r holnapra. Soha nem is kérek többet kimenőt.Kép Igaz nem is kimenő lett volna,mert vittem volna Annát is magammal. De akkor is. Most szomorú vagyok, de nagyon Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Akkor én vagyok az egyetlen, aki "rendesen" szült??? Higgyétek el a harmadik volt a legjobbKép Minden úgy történt, ahogy szerettem volna, pedig csak a férjemmel beszélgettünk róla. És már közel sem volt olyan fájdalmas, mint a második. (Azt ugye indították) Különben az adagolt oxitocin csinálja a nagy fájásokat, azok nem természetesek.

H.
nalika

Andi,
ugye nem leszel beteg???? Pedig muszáj Zitával találkoznod!!!Kép

H.
nalika

Jó reggelt hétalvóóóóóóó!

Te vagy az egyetlen aki rendesen szült, sokat vezet és 3 gyönyörű gyerek édesanyja. A kivétel erősiti a szabályt,mint ahogy Te a topikot.
Rendbe minden nálatok?
A.

Andi
Kép
mucska

Remélem, hogy nem. Nagyon igyekszek, mert nagyon ritkán vagyok beteg. Még nem is szóltam Zitának. MAjd este meglátom, hogy mi van. HA belázasodok akkor nem megyek, mert mégiscsak 3 gyerkőce van és nem akarnék vele kibabrálni. Az a baj, hogy nagyon vártam a talit. Kb egy hónapja tudom, hogy most jön Szegedre, mert megírta.
A.

Andi
Kép
mucska

Emlékszem rá, hogy beszéltétekKép

A fokozatos ízleltetés különben a nagyfiamnál annyi volt, hogy első alkalommal az üveg 2/3-a, második alkalommal az egész zöldborsófőzelékKép

H.
nalika

Enyém gyerek nem ebédelt még, mert nem ébredt fel. Ilyet azért nem szokott csinálni.Remélem, hogy legalább ő nem lesz beteg, mert megüt a guta.
Itt vacillálok, hogy felköltsem e. Már egy órája kellett volna neki enni.
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
lehet, hogy csak a front miatt van, tudod, holnapra hideget mondanak
nalika

Kimenő????? Az meg micsoda? Kép Nekem az elmúlt 2,5 hónapban annyi volt 2x, hogy esett az eső, és fél órára apára hagytam Esztert, mert nem akartam elvinni vásárolni.

Jó reggelt, Hajni!
Jól vagy? Lábad?

Andi!
Csak nem leszel beteg! Kép

K.

Kép
lujzika

Az izleltetést mi is igy kezdtük, csak a húsossal kínlódik néha. De először mindent megkóstol, aztán persze tömi, de mindig gyanakszik, hogy nem a kedvenc van. De azért nem válogatós.
A.

Andi
Kép
mucska

Krisz,
nem tudom, mit csináljak a lábammal, mert még mindig érzemKép Pont azon gondolkozom, hogy kéne-e tornáztatni, vagy se. És ha nem tornáztatom, nem marad-e kötött. Szóval nagy a dilemmaKép
És a te lábad hogy van????

H.
nalika

Mi nemsokára ebédelünk. Ma egy pulykahúsost próbálunk, kíváncsi vagyok, milyen sikerrel??
K.

Kép
lujzika

Hajni!
Hol így, hol úgy. Még mindig nem tökéletes, de már nem annyira gyulladt.
Lehet, hogy tényleg a tiedet tornáztatni kéne egy kicsit, csak óvatosan.
K.

Kép
lujzika

Peti sem volt válogatós. Most annál inkább!!! Kellett volna látni, mikor egyszer nem volt időm rendes bolognait csinálni, és csak üveges szósz volt. Ült a széken, és egyszercsak elkezdett potyogni a könnye!!! Szép látvány volt 9 és fél évesenKép

H.
nalika

Krisz,
bocsi, hogy nem voltam este mindig itt. Csak tegnap nagyon sokszor kellett etetni Tüncsit, biztos kevés volt neki a tejcsi, mert óránként kellett etetnem, és sokáig. Pedig én jöttem volna...

H.
nalika

Előtúrtam a Kismama júliusi számát, bébivizeket tesztetek benne. A Szentkirályiról ezt írják:"világbajnok ásványvíz különösen ajánlott csecsemőknek és várandósoknak....mérsékelt ásványianyag tartalmú, alacsony nátriumtartalmú...Felforralni nem szükséges." Ehez képest a nátriumtartalma:21mg/liter.

Óbudai Humana Nestlé Theod. Szentk. mg/l
1,10 2,00 0,0 0,0 0,0 nitrát
0,00 0,01 0,00 0,00 0,00 nitrit
91,00 65,00 81,00 246,0 63,0 kalcium
47,00 2,00 40,00 56,00 26,0 magnézi.
11,00 1,00 7,00 36,00 21,00 nátrium

Most van az a pont, amikor nem értem az egészet!!! A Kismama szerint egyiket sem kell forralni.

Pusz
Vendég

Én a Theodorát nem szeretemKép Savanyú!!!!
nalika

Kika,
örülök, hogy tetszettKép
Nagyon hiányoztál ám tegnap!!!!Kép

Hugi,
ti merre is laktok??

Skótok királynője,
nem kaptunk képet a fonott hajadról!!Kép

H.
nalika

És közben, teljesen észrevétlen haladó felhasználó lettem!!!!Kép
Bi-bi-bi, nekem már megvan az új Lőrincz L László könyv!!!!!Kép (hogy mikor olvasok, az még kérdésesKép)

H.
nalika

Nalika!
Te is???????????
Nálunk Lőrincz L Lászlóból áll még a jövő hét isKép Apa mániája, megvan neki az összes, most pedig megveszi mégegy példánybanKép A díszkötéses kiadásra gondolok, külön polcot kellett nekik nyitnomKép

Pusz
Vendég

Hajni!
Dehogy haragszom! Kép Viszont pont ma akartam írni, hogy az esti csevegésekből lehet, hogy ki fogok maradni. Max. majd akkor jövök, ha apa dolgozik. Képzeljétek, tegnapelőtt olyan lelkifurdim lett. Apa játszott, meg chat-elt, aztán valami eszébe jutott, amit a konyhán elfelejtett megcsinálni. Addig meg én persze elfoglaltam a gépet. Ez egy dolog, de olyan jókat röhögtem magamban az írásokon, hogy rémlik ugyan, hogy mondta, hogy megy fürödni, de szinte észre se vettem, hogy csórikám már le is feküdt. Kép
K.

Kép
lujzika

Krisz,
ma én sem leszek sokáig, mert holnap korán kell kellnemKép

Bea,
csak a nagyon régi könyvei nincsenek megKép Ez meg hivatalosan csak hétfőn jelenik meg, de amikor az ember férje jár a nagykerbe... Az utasítás is megkaptuk hozzá, hogy hétfőig ne nyissuk kiKépKép

H.
nalika

Persze nem kellnem, hanem kelnemKép

Az előbb volt egy telefonom, nem tudom ki volt mert titkos az előfizetőKép Viszont arra a sok h...e nem gondol, hogy a számát meg kiírja a gép. Szeretem ezeket a félig titkos hívásokat...
nalika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?