Új privát üzeneted érkezett!

Szia Apa!!!
Eltünt a "Magzatok kor szerint"topik!!!
Köszi ANDI
Vendég

Szia Apa,
szeretném törölni az összes hozzászólásomat (Monyo) a "Kaális párok" fórumáról. köszönöm
monyo

Kedves Szerkesztő!
a Gyermekek, magzatok kor szerint-ben nem lehet látni a topicokat, csak az első párat, a többinél nagy üresség.

Köszi a segítséget!
Névtelen

Viszont úgy tűnik van aki látja, mert új hozzászólások vannak friss pár perccel ezelőtti időponttal.
Akkor én miért nem látom??
Névtelen

Apa!
A gyermekek/mazatok kor szerint-ben eltünt egy csomó topik.Csak az első pár látszik.Mi lehet?Megnéznétek?

Köszönöm Heni

Kovács Roland
roli

Nálam is csak 2003-ig látszanak a topikok.
És nagyon szeretnék benézni .Köszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szia Apa!

Ide is leírom, mert olyan büszke vagyok: Minden jegyet eladtunk a koncertre!!!
Nagyon köszönöm a segítséget! Nagy élmény volt a Babanet kezdő oldalán látni a felhívást! Kép
MINDENT NAGYON KÖSZÖNÖK!

Egyébként: Tegnap láttam egy dokumentumfilmet a filmszemle keretein belül, ami egy kislány nyílt örökbefogadásáról szól.
Nagyon érdekes volt - nem csupán elbeszélő, hanem olyan művészies... A címe: Gólyamese.

Visszatérő elem volt benne, hogy az örökbefogadó Anyuka minden újabb történést a Babanet fórumán oszt meg a többiekkel. Nyíltan ugyan nem hangzott el a Babanet neve, de újra és újra feltűnt a számítógép monitorján a számunkra oly ismerős háttér, az üzenetes ablak, meg maga a topic - szuper érzés volt látni! Kép

És tényleg!!
Tényleg ilyen fontos lett nekünk a Babanet! Köszi!

Pusszancs! - Amneris -

KépKép
amneris

Apa!
Nekem már nem jön be soha?????Mennyi idő míg utánna néztek.Más miért látja?

Kovács Roland
roli

Klara, Apa,
köszi! Tényleg csak úgy engedett be, hogy végül regisztráltam a chaten, és utána sikerült megnyitnom a fotóalbumot!Kép Ezer hála és köszönet!Kép
Kóbor
kóbor

A probléma nálam is ugyanaz, mint az előttem szólóknál. A gyerekek/magzatok kor szerintből csak az első pár topic látszik, utána nagy semmi.

És jogos a kérdés, ha másnál működik, mert látszik, ogy vannak új hozzászólások, akkor nálam miért nem. Már a programok is válogatnak?

Csináljatok már vele valamit!
Köszi, Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Timka, Roli, Babetta, Andi, köszi, hogy szóltatok, így tudtunk lépni...
apaKép
apa

Jó reggelt apa!
Visszajött.Már megijedtem,hogy nem lesz.

Köszönöm szépen.KépKépKép

Kovács Roland
roli

Köszi APA!!!
ANDI
Vendég

Szia Amneris!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hirverés, biztosan fantasztikus lesz a koncert!!!Kép
A filmről eddig nem hallottam, de klassz, hogy egy ilyen témát is feldolgoznak és ebben valami kis szerep jut a Babanetnek!
Érezzük, hogy sokaknak fontos a Babanet és ez nagy felelősség!
Köszi a hírt,
apaKép
apa

Szia Apa!
Arra kernelek, hogy a XIII. kerületi babanetes...topicbol töröld a 2005. december 13-i hozzaszolasomat, mert ugyan senki mas nem olvasta el csak epp egy hazban lako jovobeli szomszed, aki ellenzi terveimet. A jo szomszedi kapcsolat megtartasa erdekeben kerlek, h töröld ezt a hozzaszolasomat (nyelviskola).
Nagyon koszonom,
Moku
moku

Szia
Nálam megint csak 2005ig jön be,és megint nincs 2006 tavaszi babák.
köszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta szia, remélem már látod...
apaKép
apa

Kedves Apa!

Nem enged be a fotóalbumjaimba. A jelszóm tuti jó. Ha belinkelem, akkor bejön, de amint lapozni szeretnék vagy egy képet nagyobba megnézni, újra kidob a bejelentkezés oldalra.
Megnéznéd nekem?

Felhasználói neveim a fotóalbumnál:

Cicmerák
TóthnéPK

Köszi a segítséget előre is.
cicmerák

Szia Cicmerák, megnézzük...
apaKép
apa

Kedves Apa?

Tudnál abban segíteni, hogy mi az a Makromedia Flash Player8 ? Ahányszor belépek ide a topikba, és annyiszor, ahányszor oldalt váltok, megjelenik ez a panel, hogy futtatom, vagy telepítem-e ezt a programot. Én nem akarok telepíteni semmit, mindig a nem-re kattintok, és tökéletesen működik a babanet fórum oldal, de már nagyon bosszant ez a panel. Eddig is megvoltam nélküle, ezután is meglennék :-)) Van valami ötleted, hogy lehetne eltüntetni?

KépKép
simsi

Szia Simsi!
A Makromedia Flash Player8 egy teljesen ártalmatlan program, azért fontos, hogy a gépeden is legyen, mert jelenleg a weblapok többsége részben ezzel a programmal készül... A letöltése jogtiszta, vírusmentes és nem terheli le a gépet.
Szerintem próbáld ki és ha valami gondod adódik belőle, egy mozdulattal ki tudod törölni.
apaKép
apa

Szia Apa!

Nem akarsz nekem segiteni? Mar ketszer irtam az utobbi 10 napban de nem valaszoltal. Nalam nem mukodik a melleklet feltoltes gomb van valami otleted mi lehet a gond?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kedves Szerkesztő!

Szeretném kérni, hogy a "Hatcseppesut" nicket valami módon zárjátok ki a "Keresztény életvitel 2" topickból. Már többen jelezték, hogy a tevékenysége miatt élvezhetetlenné válik a topic és kilépnek a beszélgetésből, ha ő marad. Ha lehet, kérném, hogy töröljétek a hozzászólásait is.

Köszönöm,
Laci
laci

Kedves Szerkesztő!

Szeretném kérni, hogy a "Laci" nicket valami módon zárjátok ki a "Keresztény életvitel 2" topickból. Már többen jelezték, hogy a tevékenysége miatt élvezhetetlenné válik a topic és kilépnek a beszélgetésből, ha ő marad. Ha lehet, kérném, hogy töröljétek a hozzászólásait is.

Köszönöm,
6csepp
Hatcseppesut

No comment
laci

"Laci" a hozzászólásaiban is éppilyen erőszakos.
Mindenkit ki akar szorítani, akinek más a véleménye, mint neki.
Hatcseppesut

Kép Kép Kép

Nos, erről a legegyszerűbb megkérdezni a többi részvevőt.
laci

"Kiváló inkvizítor lehetett volna belőled". Csak idéztem egyik hozzászólót "Laci"-ról.

Most is ugyanazt szeretné: kirekesztést és elhallgattatást.

Ez ő.
Hatcseppesut

Kedves Szerkesztő!

Ha bármi kétség lenne, hogy tényleg rombolja a topicot és zavarja a többieket, kérdezd meg lsz őket.

Köszönöm,
Laci
laci

Tcis, megnézzük, hogy mi lehet a gond...
apa
apa

ApaKép

Koszi elore isKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kedves Apa!

Köszönöm a gyors reakciót, és a nagyon kultúrált és igényes hozzászólást. Kép

Sok sikert!
Laci
laci

szia apa

a lakohelyes topikból a d betű utáni városok eltüntek megnéznétek köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Kedves Apa!
A szülészetek kórházak részben az első jó pár topikot nem lehet délelött óta látni. Ha lesz egy kis időd kérlek nézd meg. Köszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia
Magzatkor szerint 2001-ig van csak megint.
köszi Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szia APA!!
Csatlakozom az elöttem szolokhoz!!Lakohely szerinti topikok és a magzatok kor szerinti nem mükődik!!
De látom fentebb más problémák is vannak!!Nem semmi!!Sok síkert!!!Kép
ANDI
Vendég

APA!
Csatlakozom az előttem szólókhoz,lakóhely szerinti topik nagy része,nem látható!Kép
Dóri
diadora

Köszönöm, hogy szóltatok, hamarosak minden ismét látható lesz...
apa
apa

Szia Apa!

Én sem látom a lakóhely szerinti topic nagy részét, kb a d betűtől! Remélem tudsz segíteni, köszi:Romy

Kép

Kép
romy1

Hello Apa,
kérnék archiválást a " Gyermekek / magzatok kor szerint / 2003. telén született első babások beszélgessünk topicban."

Köszi,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Visszajottek az oldalak!KOSZI!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kép
apa

kőszike!!Remélem a fenti ügybe ís ilyen síkeresen jártál el!!!
ANDI
Vendég

Apa!
Köszi!!!!! már lételemünk a topikozás és hát ha pár óráig valami nem működik.....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Apa!

Írtam este (6-fél 7 körül) az újpesti szülőotthonos topikba egy hsz.-t, meg is volt, de azóta eltűnt. Vissza tudnád csinálni?

köszi!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Apa!

Egy gyors kérdésem volna... milyen file formátumot tudok beszúrni? Ha a jpg-t kicsinyítem, folyton homályos lesz a kép sajna.

Előre is köszönöm válaszod!

KépKép
titi_27

Szia Apa!
Ma reggel feltettem a szombathelyi oldalra egy programajánlót anya-baba kapcsolatépítéssel kapcsolatban, most pedig nem látom sehol. Mi az oka? Feltehetem megint?
Köszi
Demihez
demihez

Kedves Apa!

"Hatcseppesut" ugyanott folytatja, ahol eddig.

Antiszemitizmusnak az "Életmód >> Keresztény életvitel 2" topikban végképp semmi helye. Nem mondja ki teljesen nyiltan, de nem lehet félreérteni.

Szeretném kérni, hogy mostmár tényleg tiltástok ki a topikból.

Köszönöm,
Laci
laci

Laci elmebeteg.
Névtelen

Szia Apa,

Mostmar tenyleg nagyon szeretnek kepet feltenni de a melleklet feltoltes meg mindig nem mukodik es nem en vagyok az egyeduli. Mas is panaszkodott itt is es abban a topikban is ahova irogatok. Legyszi csinaljatok valami.
Koszi.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?