Új privát üzeneted érkezett!

Szia Tündi!
Most sem tudod elérni?
apa
apa

Apa

A profilomból most ki tudtam nyitni a sajátomat is és onnét a többihez is hozzáfértem, de a főoldalról változatlanul nem. Ezt írja ki:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://www.babanet.hu/adserver/adclick.php?
The following error was encountered:
·
Vendég

Apa
Amúgy észbontóan édesek, és szépek a lányaid! Kép Lassan elkezdhetsz apai szigorral fellépni az udvarlók ellen Kép
Mintát róluk is levettem... Kép

Tündi
Vendég

Apa
Légyszíves tötörljétek ki a 772-773-774 hozzászólásaimat és utána ezt is.Próbáltam írni Adminnak de ne megy el a levél,remélem megy így is.
Köszönöm szépen!
Timurr15 a 2005 tavaszi topikból
Vendég

Szia Timurr15!
Az ilyen törlési kéréseket csak nagyon indokolt, rendkívüli esetben szoktunk teljesíteni. Ebben az esetben nem egészen világosak az oko, de ezt szerintem beszéljük meg mailben. Kérlek írjál a kiss.andrej@gmail.com címre.
apa
apa

Szia Apa!
Köszi az archiválást!A gondom,hogy képeket már a fotoalbumba sem mindig tudok feltenni:Azt írja ki,hiba a mentés során.Mit lehetne tenni?
Köszi!
Masnika!
masnika77

Szia Masnika!
Gondolom már tudsz képeket feltölteni, mostanra beállították a szervert, így szerintem már működik a program...
apa
apa

Szia
Nem tudok regisztrálni,mert nem kaptam meg az aktiválási kódot, a szerver pedig azt írja, hogy el volt küldve. Mi a gond?
Ani1

Szia Ani!
Kérlek küldd el a kiss.andrej@gmail.com címemre az elérhetőségedet(mailcím, telefonszám) és megoldjuk a regisztrációdat...
apa
apa

Szia Apa!
Nem megy a képfeltöltés továbbra sem.Az én gépem azt írja a képre JPG,a babanet viszont nem fogadja el.Szerinte nem JPG.Mi lehet a baj?
masnika77

Apa!

Segíts légyszíves!
A saját gépemről nem tudom feltölteni a mellékletet. Megnyomom a melléklet feltöltése gombot, és semmi reakció. Várni is szoktam, hátha csak lassú a gép (bár ez sehol máshol nem fordul elő). Viszont megnéztem két másik gépen, ott meg jó a funkció. Megpróbáltam egy-két beállítást átnézni, de nem tudom, mi kell hozzá, hogy használhassam ezt a funkciót. Légyszí segíts!!!!!!!!!!!!!
Köszike

Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Apa, én megint érvénytelen lettem... Sem keresni, sem hozzászólni nem enged a regisztrált nevemen... Csináljatok valamit, plíz.
Klára
Névtelen

Kedves Szerkesztő, már lehet, hogy Apának kellene hívjam?
Szóval a kérésem az lenne, hogy a szülészetek/kh-ak - Margit kh/Margit kh babáiban archíváld légyszi az aug.-t és a szeptembert. Kép

Köszi szépen Nikcsi
nikcsi

Kedves Apa,
Ha lehet mindkét Margit kórházas topikban (a szülészetben is).

Köszönöm: Myra
myra

Szia Apa!

Kérlek, segíts!
Újabb képeket akartam feltenni a fényképalbumomba, de az album ÜRES!!!
Ugyye ez nem igaz!!!!!
Légyszi mondj valami átmeneti problémát...de nem akarom, hogy elszálljon az az album!
"Mino csodája"

Nem tudom újra szerkeszteni, mert eredeti formájában megismételhetetlen!!

Légyszíves nézz utána!

Üdv: Noé

KépKép
mino

Szia Klára!
Kérlek jelezzél, ha még változatlanul gond van a regisztrációddal...
Nikcsi!
Kérlek maradjukn a tegezésnél...Kép
Mino!
Ha még most is üresnek látod az albumodat, kérlek jelezzél... Szerintem már látod a fotókat...
apa
apa

Apa, üzenetet hol tudok küldeni, hol nem, most éppen nem, és a keresésnél (registered users-szel keresek) is még mindig gond van. Nem írja ki a konkrét üzeneteket a találatoknál, csak a főcímeket, ha ez így érthető...
Meg a jelszavamat is újra és újra be kell pötyögnöm, pedig a profil szerint megvan a cookie-m... Kép
Azonfelül nagyon lassú nálam az egész babanet.
Nem tudom, mi lehet ez.
Üdv, K.
KIara

megpróbálom újra
bocsi
Klára
klara

Klára, az a baj, hogy valamilyen oknál fogva, 12 és 15 óra között minden nap egy eddig ismeretlen valami nagyon lelassítja a babanetet. Így lehet, hogy ha most próbálod ismét sikertelen lesz a kísérleted... Kép
apa
apa

aha, értem, de vannak egyéb furcsaságok is, a keresésnél, hogy olyan furán adja ki a találatokat, meg az elveszett, majd megkerült cookie...
Sőt, az előbb csináltam egy próbát, ahová csak a nevem akartam beírni, jelszó nélkül, és beírta magától azt is...
Igen különös, lassan meg sem merem nyitni, nehogy vmit bekapjon róla a gélpem... Kép
klara

Klára, attól ne féljél, hogy összeszed valamit a géped a babanetről... amiket jelzel, azok a dolgok szerintem a géped beállításaiból következnek...
apa

De Apa, 2,5 éve babanetezek, és eddig jól ment. Nem változtattam a beállításokon.
klara

Klára!
Adsz egy elérhetőséget magadhoz?Kép a kiss.andrej@gmail.com címre írd meg...
apa
apa

Apa, küldtem mélt. Biztos kitaláltok valami okosat Kép
klara

Apa!

Ne haragudj, de síralmas ahogy a babanet működik.
Nem tudnátok már csinálni valamit????

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Apa!!!!

Lécci, lécci lécci!!!!
Segíts, h milyen beállítások kellenek, h képet fel tudjak rakni.
Nem tudom, mit kéne átállítanom.

Köszi
Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Szia Szilpa!
Hova szeretnél képet feltölteni? A Fotóalbumba, vagy a Fisher-Price pályázati galériába?
apaKép
apa

Apa
nem tudok a galériába feltölteni mert elöször tul nagyvolt aztán hibás feltöltés irt ki most kisebb képet szeretem volna feltölteni és ki irta hogy a hozáférés megtagadva .már a saját albumomba se lehet képeket feltölteni ?

Csics
csics

Haliho!
A Szuleszetek.- Szt. Imre+Ikea szoba topikba kernek egy archivalast szeptemberre!
Koszi
Norka
norkini

Szia!

űNem tudok képet feltölteni, maga a feltöltés gomb, nem reagál a kattintásra. Mi lehet az oka? Köszi
Virnya

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Kedves Apa!
Ha van mód légyszíves csináld meg a Szülészetek, kórházak/Margit kórház Szülészet és Margit kórház babái archiválását.

Köszi Kép
myra

Szia Apa,
kérlek archiválj egyet a Gyermekek/magzatok kor szerint - 2003. őszi téli babások beszélgessünk topicban.

Köszi,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Szia Apa!

Valószínűleg a topikba szeretnék képet tenni, ahol beszélgetünk. De mint Virnya is írja, hiába nyomtam meg a melléklet feltöltése gombot, nem is reagál rá.

Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Szilpa, Virnya!
Megnéztem, hogy mi lehet a gond, de nálam mindenhol engedi a melléklet feltöltését... Egyébként most se működik?
apa
apa

Apa,
a szülészetek-kórházak közt két szentimrés topik van, az fiatalabbik "A Szent Imrében akarok szülni" című. Semmi bajom vele, bár elég szerencsétlennek érzem, mert akik orvosról keresnek infót, oda írnak, a "nagy" topikról nem is tudnak (az jóval "lejjebb" van), és mivel mi nem nézünk be gyakran, nem tudunk segíteni.
Nem tudom, meg lehetne-e szüntetni valahogy ezt a kettősséget, vagy legalább valahogy egymás mellé helyezni a két topikot Kép
köszi,

vera
kisün

Szia Apa!

Most se működik. Lehet, h valami beállítás kell, ami nálunk leblokkolja ezt. Az előre ugró ablakok blokkolását már feloldottam. Nem tudom, mit kéne még átállítani. Xp-m van. 6.0 Explorert használok. Nem tudom, ezek fontosak-e, de már teljesen tanácstalan vagyok.
MOndj nekem valami okosat léccccci!
Köszike

Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Apa
A Margit Kórház szülészet és Margit Kórház Babái topicokra ráférne egy archiválás...
Köszi!
Cas

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Apa!
Kérhetnék egy archiválást a szülészetek,kórházak Salgótarjáni kórház topikra szeptemberre?!

Köszi:masnika
U.i:Már megy a képfeltöltés!
masnika77

Sziasztok!
Jelenleg GYES-en levő kismama vagyok egy 4 és egy 2 és fél éves gyerekkel.Szívesen fotozok hasonló korosztályt(is) Budapesten és környékén, házhoz megyek. Eredetileg fotos vagyok, Karácsony előtt aktuális lehet egy-egy sorozat a gyerekről. Vállalok naptár készítést, nagyításokat is.
Képeslap méret 300.-/db Jól jönne egy kis kiegészítés!!
Szóljatok ha valakit érdekel. 06/30/9425956
csobanka

Helló T. Szerkesztő!

Lécci,lécci a 437-es sz. üzimet töröljétek,ha lehet.

Köszike!
angelheart

Apa,
köszi az archiválást,

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Szia Apa!

Ma készítettem egy albumot, és írja is, hogy 36 szabad hely van, ennek ellenére azt írja ki, hogy az album üres, pedig felraktam már egy csomó képet.
Az album címe Králik gyerekek 3. Délután nem tudtam elérni a babanetet, lehet, hogy akkor történt valami probléma?
Kérlek nézz utána, ha lehetséges!

Lau
lau

Lau, szerintem már megy, de megnézzük...
apa
apa

Apa
nem tudok új albumat csinálni mert nem látom az uj album létrehozása gombot .

csics
csics

Szia csics!
Frissítés után sem látod a gombot?
apa
apa

Szia Apa!
Kösz az archiválást!
Masnika
masnika77

Szia apa
nem söt az egyik albumom is eltünt nem láthato vagy nem publikus azt irja ki Kép nem tudnál valamit csinálni ?

csics
csics

Szia Csics!
Melyik albumod tünt el? Ha leírod, megnézzük...
apa
apa

SZIASZTOK!AZ ÕSZI BABABÖRZÉRE FELESLEGESSÉ VÁLT JEGYEDET ÁTVENNÉM, VÁROM HÍVÁSOD:0620 9187091 KÖSZI:BRIGI
Névtelen

Szia

Lehetne egy kérésem, hogy azok a topikok, ahol már elég rég nem járt senki vagy csak egy hirdetés van kerülnének egy helyre. nagyon széttagolt az egész babanet társalgó, tudom hogy részben ez nekünk felhasználóknak is köszönhető, de próbálj(atok) vmit tenni. köszönöm
Kriszta
szedo

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?