A profilomból most ki tudtam nyitni a sajátomat is és onnét a többihez is hozzáfértem, de a főoldalról változatlanul nem. Ezt írja ki: ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.babanet.hu/adserver/adclick.php? The following error was encountered: ·
Apa Légyszíves tötörljétek ki a 772-773-774 hozzászólásaimat és utána ezt is.Próbáltam írni Adminnak de ne megy el a levél,remélem megy így is. Köszönöm szépen! Timurr15 a 2005 tavaszi topikból
Szia Timurr15! Az ilyen törlési kéréseket csak nagyon indokolt, rendkívüli esetben szoktunk teljesíteni. Ebben az esetben nem egészen világosak az oko, de ezt szerintem beszéljük meg mailben. Kérlek írjál a kiss.andrej@gmail.com címre. apa
Szia Apa! Köszi az archiválást!A gondom,hogy képeket már a fotoalbumba sem mindig tudok feltenni:Azt írja ki,hiba a mentés során.Mit lehetne tenni? Köszi! Masnika!
Segíts légyszíves! A saját gépemről nem tudom feltölteni a mellékletet. Megnyomom a melléklet feltöltése gombot, és semmi reakció. Várni is szoktam, hátha csak lassú a gép (bár ez sehol máshol nem fordul elő). Viszont megnéztem két másik gépen, ott meg jó a funkció. Megpróbáltam egy-két beállítást átnézni, de nem tudom, mi kell hozzá, hogy használhassam ezt a funkciót. Légyszí segíts!!!!!!!!!!!!! Köszike
Kedves Szerkesztő, már lehet, hogy Apának kellene hívjam? Szóval a kérésem az lenne, hogy a szülészetek/kh-ak - Margit kh/Margit kh babáiban archíváld légyszi az aug.-t és a szeptembert.
Kérlek, segíts! Újabb képeket akartam feltenni a fényképalbumomba, de az album ÜRES!!! Ugyye ez nem igaz!!!!! Légyszi mondj valami átmeneti problémát...de nem akarom, hogy elszálljon az az album! "Mino csodája"
Nem tudom újra szerkeszteni, mert eredeti formájában megismételhetetlen!!
Szia Klára! Kérlek jelezzél, ha még változatlanul gond van a regisztrációddal... Nikcsi! Kérlek maradjukn a tegezésnél... Mino! Ha még most is üresnek látod az albumodat, kérlek jelezzél... Szerintem már látod a fotókat... apa
Apa, üzenetet hol tudok küldeni, hol nem, most éppen nem, és a keresésnél (registered users-szel keresek) is még mindig gond van. Nem írja ki a konkrét üzeneteket a találatoknál, csak a főcímeket, ha ez így érthető... Meg a jelszavamat is újra és újra be kell pötyögnöm, pedig a profil szerint megvan a cookie-m... Azonfelül nagyon lassú nálam az egész babanet. Nem tudom, mi lehet ez. Üdv, K.
Klára, az a baj, hogy valamilyen oknál fogva, 12 és 15 óra között minden nap egy eddig ismeretlen valami nagyon lelassítja a babanetet. Így lehet, hogy ha most próbálod ismét sikertelen lesz a kísérleted... apa
aha, értem, de vannak egyéb furcsaságok is, a keresésnél, hogy olyan furán adja ki a találatokat, meg az elveszett, majd megkerült cookie... Sőt, az előbb csináltam egy próbát, ahová csak a nevem akartam beírni, jelszó nélkül, és beírta magától azt is... Igen különös, lassan meg sem merem nyitni, nehogy vmit bekapjon róla a gélpem...
Apa nem tudok a galériába feltölteni mert elöször tul nagyvolt aztán hibás feltöltés irt ki most kisebb képet szeretem volna feltölteni és ki irta hogy a hozáférés megtagadva .már a saját albumomba se lehet képeket feltölteni ?
Valószínűleg a topikba szeretnék képet tenni, ahol beszélgetünk. De mint Virnya is írja, hiába nyomtam meg a melléklet feltöltése gombot, nem is reagál rá.
Apa, a szülészetek-kórházak közt két szentimrés topik van, az fiatalabbik "A Szent Imrében akarok szülni" című. Semmi bajom vele, bár elég szerencsétlennek érzem, mert akik orvosról keresnek infót, oda írnak, a "nagy" topikról nem is tudnak (az jóval "lejjebb" van), és mivel mi nem nézünk be gyakran, nem tudunk segíteni. Nem tudom, meg lehetne-e szüntetni valahogy ezt a kettősséget, vagy legalább valahogy egymás mellé helyezni a két topikot köszi,
Most se működik. Lehet, h valami beállítás kell, ami nálunk leblokkolja ezt. Az előre ugró ablakok blokkolását már feloldottam. Nem tudom, mit kéne még átállítani. Xp-m van. 6.0 Explorert használok. Nem tudom, ezek fontosak-e, de már teljesen tanácstalan vagyok. MOndj nekem valami okosat léccccci! Köszike
Sziasztok! Jelenleg GYES-en levő kismama vagyok egy 4 és egy 2 és fél éves gyerekkel.Szívesen fotozok hasonló korosztályt(is) Budapesten és környékén, házhoz megyek. Eredetileg fotos vagyok, Karácsony előtt aktuális lehet egy-egy sorozat a gyerekről. Vállalok naptár készítést, nagyításokat is. Képeslap méret 300.-/db Jól jönne egy kis kiegészítés!! Szóljatok ha valakit érdekel. 06/30/9425956
Ma készítettem egy albumot, és írja is, hogy 36 szabad hely van, ennek ellenére azt írja ki, hogy az album üres, pedig felraktam már egy csomó képet. Az album címe Králik gyerekek 3. Délután nem tudtam elérni a babanetet, lehet, hogy akkor történt valami probléma? Kérlek nézz utána, ha lehetséges!
Lehetne egy kérésem, hogy azok a topikok, ahol már elég rég nem járt senki vagy csak egy hirdetés van kerülnének egy helyre. nagyon széttagolt az egész babanet társalgó, tudom hogy részben ez nekünk felhasználóknak is köszönhető, de próbálj(atok) vmit tenni. köszönöm Kriszta