Szia APA! Kérlek segítsssss! Nem tudok képet feltenni! Nem "kicsinyítési-nagyitási" problémáim vannak, hanem a "Melléklet feltöltése" című gomb nem reagál. Nem csinál semmit, ha rákattintok...
Apa! Nem még nem használtam soha... Nem vagyok túl régi felhasználó... Tudod az a baj, hogy kezdeni sem tudunk vele semmit, mert ahogy írtam nem csinál semmit a melléklet, ha rákattintok...
Szia APA! Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok, de el kellett mennem itthonról. Holnap sem leszek, úgyhogy ráérsz nekem válaszolni. Majd mikor időd engedi...
A probléma akkor szokott jelentkezni, ha magasak a böngésző biztonsági beállításai. Ekkor kétféle módon tudsz mellékletet feltölteni:
1. A "Melléklet feltöltése..." gomb helyett a szövegformázáshoz hasonló kódot használsz a feltöltéshez. képfeltöltéshez: \image{Szöveges leírás} mellékletfeltöltéshez: \attach{Melléklet} Erről bővebben olvashatsz a bal oldali legördülő menüben, a Formázás / Egyéb formázások / Képek, mellékletek és jelzések pontban.
2. lehetőség, hogy a biztonsági beállítást kissebre állítod. Ezt 6-os explorerben a következő helyen találod: Eszközök / Internetbeállítások / Biztonság / Egyéni szint / Parancsfájlkezelés / Active scripting Engedélyezés
Szia! Tudnál segíteni? Sajnos nem tudok hozzászólni a régebben sokat látogatott Győr a folyók v. topichoz. Érvénytelennek írja a belépési kódot.Semmi adatom nem változott,csak egy ideje nem írtam. Autómatikusan letilt egy kis idő után? Köszi ha tudsz segíteni! Fanniflóra
Szia Kata, Marika! Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől... apa
Szia Apa! Szeretném megkérdezni, hogy a profilba csak egy képet lehet feltenni? Cak azért kérdezem, mert 2 gyermekem van és szeretném ha mindkettő ott lehetne. Lefényképezni őket egyszerre szinte lehetetlen, bár próbálkozom rendületlenül. Köszi, Dino
"Kérdéseit felteheti levélben vagy a következő lapon. A kérdéseket és válaszokat általában a rovatban közzé tesszük. A kérdésekből úgy idézünk, hogy név, cím, azonosításra alkalmas tény, jellemző ne szerepeljen. Ha ismert a kérdező e-mail címe, a választ levélben elküldjük. A válaszidő a szakértők elfoglaltságától és a kérdések mennyiségétől függ. Sajnos a gyors választ nem tudjuk garantálni. Jelenleg csak nagyon korlátozott számban tudunk kérdésekre válaszolni."
Amíg nincs "aktív kérdezési lehetőség" addig a kérdező hiába vár választ, ezért nem lenne szerencsésebb lecserélni az előző szöveget:
" Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől... "
Szia Dino! A profilba egy képet lehet csatolni... Megoldásképpen azt tudod csinálni, hogy még a legegyszerűbb képszerkesztő programokkal (minden digitális fényképezőgéphez adnak egyet...) is egymás mellé tudod illeszteni a fotókat. És akkor azt már egy képként tudod csatolni. apa
Légyszi csináld meg a keres-kínált, mert nem működik rendesen - nem mindent lehet megjeleníteni -. Valaki felülre írta, hogy külön bontotta a keres-kínál rovatot és az pl. egyáltalán nem működik, pedig én mindig azt használom.
Tücsök! Bocsi, hogy belekotyogok, de nekem működik. A különbontás a Keres, kínál, programok, ajánlatok alatt van, a régi Keres-kínál nincs szétbontva. Ha így nézted, akkor mégegyszer bocsi .
Nem zavar, hogy belekotyogsz, de én a szétbontott keres-kínálba néztem ki valamit ami az eredeti keres-kínálba valamiért nics benne. Viszont még mindig nem működik nekem a szétbontott - ami a lap tetején vagy az alján külön ki van téve "... légyszi ezt használjátok ...".
Most már nekem is működik. Egyébként az volt a baj, hogy a Társalgón belül rákattintottam a keres-kínálra és azon belül nem választottam témát, hanem a lap tetején illetve alján lévő keres-kínál bontásba szoktam menni ami nem működött, de már szuperül megy minden. (itt külön van bontva a kínál és a keres és ezen belül vannak a témák - autósülés, hordozó stb...)
Gondolom, hogy ez nem hozzád tartozik, de a Babaneten a "Hétről-hétre" címét nem lehetne kijavítani kötőjel nélküli (Hétről hétre) alakra? Tudom, nagyobb bajom ne legyen az életben soha, meg jó, hogy nekem semmi gondom, hogy ilyenekkel ráérek foglalkozni, de mindig megakad a szemem rajta. Bocsánat, és köszönöm, ha tudsz valamit az ügy érdekében tenni.
Szia! Szeretnék albumot csinálni, de amikor a belépéskor megadom a nevem és a jelszavamat, utána azt írja, hogy hibás a jelszó. Kipróbáltam és hozzászólást írni tudok vele, és különben sem felejtettem el. Mit csinálok rosszul?
Nem tudom mi történt, de kb. 1 órája, ha megnyitom a Gyermekek/Magzatok kor szerint részt, akkor az utolsó megjeleníthető téma a 2004. nyári kisbabák, és utána csak csupa üresség.
Szia! lehet hogy csak az én gépemmel van baj de a Magzatok kor szerinti címszó alól a topikok fele eltünt. Én a 2006 tavaszi babák topikját keresem! Köszönöm a segítséget!
A profilomban az emilcímem módosítását próbáltam véghezvinni, de valami nem igazán jött össze. Megérkezett az aktiválási kód, de ahogy próbáltam, azt írta érvénytelen a kód. A profilomba próbáltam utána belépni + hozzászólást próbáltam írni, de az alábbi üzit kaptam:
"Az általad használt felhasználónév és jelszó kombináció nem érvényes vagy nem vagy jogosult a belépésre. Ez az alábbiak következménye lehet: stb.stb."
Tegnap küldtem üzit a Társalgó Adminisztrátornak is (lehet, hogy Te vagy? ), de gondoltam innen is elindítom a dolgot.
Szia Apa! Azt gondoltam, én bizti nem foglak zavarni Téged, de a Gondos _Apuka nickkel rendelkező ember egy kicsit felbosszantott. ingyenreklámnak használja a társalgót!! azonkívűl, hogy szerintem tök pofátlan és én ab ovo érzékeny vagyok az ilyenekre lehet őt figyelmeztetni, vagy valami? köszi ha hülyeségnek érzed, hogy felhúztam magam rajta, azt is elfogadom (tudod, a kismamák érzékenyebbek), nem muszáj reagálni, elvégre demokrácia van, azt ír és oda, ahova akar...
Szia Apa! Készítettem még egy fotóalbumot (az első betelt), és a profilomba beletettem ennek a címét is további kategórai gyanánt, de nem linkesítette be. Hogy lehet a további albumok címeit is linkesíteni (kattintással elérni)? Köszi Vanda
Egy észrevételt szeretnék tenni, talán nem haragszol meg érte. Elég gyakran van gond a Gyermekek/magzatok kor szerint-tel, azt hiszem ezzel most nem mondtam újat. A probléma mindig orvosolva lesz, azt ugyan nem tudom megítélni, hogy mennyire tekinthető gyorsnak a javítás, hiszen nem tudom, mi a teendő ilyenkor. VISZONT, megfordult már a fejemben, hogy esetleg meg lehetne előzni a problémát. Úgy tűnik, már tudod/tudjátok, hogy mi okozza a gondot, és azt is, hogy mi a megoldás, de ha egyszer a probléma okát szüntetnétek meg, az lenne a legjobb. Köszi Zsana Ui.: Nem kötözködni akartam, csak tényleg feltűnt, hogy ez gyakori probléma.
Szia Zsana! Egyáltalán nem érzem kötözködésnek a jelzésedet. Válóban tudjuk, hogy mi okozza visszatérően a problémát, viszont a megoldás bonyolultabb a vártnál, sőt leginkább a szerverszolgáltó területét érinti. Természetesen azon vagyunk, hogy a jelenség a lehető legkevésbé zavarja a Babanet működését. apa
Szia Apa ! 2005 Július 04 hétfő - 12h 20: ezt írtad:
Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől...