Új privát üzeneted érkezett!

Szépjóestét!
Szeretnék kérni egy archiválást a Szülészetek- Szt. Imre topikba!
Köszönöm! Kép
Norka
norkini

Szeretnék kérni egy archiválást a
Szülészetek kórházak/Margit kórház szülészet, és a Szülészetek kórházak/Margit kórház babái topikokba.

Köszönöm! Kép
myra

Szia APA!
Kérlek segítsssss!
Nem tudok képet feltenni!Kép
Nem "kicsinyítési-nagyitási" problémáim vannak, hanem a "Melléklet feltöltése" című gomb nem reagál. Nem csinál semmit, ha rákattintok...

Előre is köszönöm!Kép Szikeev.
szikeev

Szikeev szia!
Hát innen nehéz lesz segíteni... Korábban jó volt?
apa
apa

Apa!Kép
Nem még nem használtam soha...
Nem vagyok túl régi felhasználó...
Tudod az a baj, hogy kezdeni sem tudunk vele semmit, mert ahogy írtam nem csinál semmit a melléklet, ha rákattintok...
szikeev

Szikeev, milyen böngészőt használtok?
apa
apa

Szia APA!Kép
Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok, de el kellett mennem itthonról. Holnap sem leszek, úgyhogy ráérsz nekem válaszolni. Majd mikor időd engedi...

Böngésző: Explorer

Köszi a türelmed!KépKépKép
Szikeev.
szikeev

Szia Szikeev!

A probléma akkor szokott jelentkezni, ha magasak a böngésző biztonsági beállításai.
Ekkor kétféle módon tudsz mellékletet feltölteni:

1. A "Melléklet feltöltése..." gomb helyett a szövegformázáshoz hasonló kódot használsz a feltöltéshez.
képfeltöltéshez: \image{Szöveges leírás}
mellékletfeltöltéshez: \attach{Melléklet}
Erről bővebben olvashatsz a bal oldali legördülő menüben, a Formázás / Egyéb formázások / Képek, mellékletek és jelzések pontban.

2. lehetőség, hogy a biztonsági beállítást kissebre állítod. Ezt 6-os explorerben a következő helyen találod: Eszközök / Internetbeállítások / Biztonság / Egyéni szint / Parancsfájlkezelés / Active scripting Engedélyezés

Attila

:-)
ata
Eger

Szia!
Tudnál segíteni? Sajnos nem tudok hozzászólni a régebben sokat látogatott Győr a folyók v. topichoz. Érvénytelennek írja a belépési kódot.Semmi adatom nem változott,csak egy ideje nem írtam. Autómatikusan letilt egy kis idő után?
Köszi ha tudsz segíteni!
Fanniflóra
Névtelen

Működik még a rendelő?

Lányok , az elmult hónapokban kapott valaki választ a kérdésére?
Én többször próbálkoztam, de emailt nem kaptam.

Kata
Katika

Szia!

Szeretnék archiválást kérni a Gyermekek/magzatok kor szerint / 2004. nyári babáknál június hónapra.

Köszönöm
Andrea
tandrea

Szia Kata!
Én 2005 márciusban kérdeztem, de nem kaptam választ!
Üdv:
Marika
Névtelen

Szia Kata, Marika!
Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől...
apa Kép
apa

Szia Apa!Kép
Szeretném megkérdezni, hogy a profilba csak egy képet lehet feltenni? Cak azért kérdezem, mert 2 gyermekem van és szeretném ha mindkettő ott lehetne. Lefényképezni őket egyszerre szinte lehetetlen, bár próbálkozom rendületlenül.Kép
Köszi,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Szia Apa!
A rendelőben ez szerepel:

"Kérdéseit felteheti levélben vagy a következő lapon.
A kérdéseket és válaszokat általában a rovatban közzé tesszük. A kérdésekből úgy idézünk, hogy név, cím, azonosításra alkalmas tény, jellemző ne szerepeljen.
Ha ismert a kérdező e-mail címe, a választ levélben elküldjük.
A válaszidő a szakértők elfoglaltságától és a kérdések mennyiségétől függ. Sajnos a gyors választ nem tudjuk garantálni. Jelenleg csak nagyon korlátozott számban tudunk kérdésekre válaszolni."

Amíg nincs "aktív kérdezési lehetőség" addig a kérdező hiába vár választ, ezért nem lenne szerencsésebb lecserélni az előző szöveget:

" Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől... "

Marika
Névtelen

Hello!

Én azt szeretném kérdezni, hogy miért nincsenek nekem olyan jópofa smile-jaim, mint másoknak?

Köszi
Boncsi
boncsi

hello,
kettospont zalojel = Kép
ha erre gondoltal
enikonyc

bocsi nem mert most lattam ilyeneket Te is szoktal...akkor nem tudom.
enikonyc

Enikő, én a foggal vigyorgó fejre gondoltam pl.
Boncsi
boncsi

kettőspont nagy O betű = Kép
Melinda
Névtelen

Kösz Melinda!
Kép (most ki is próbáltam)

Boncsi
boncsi

Szia Dino!
A profilba egy képet lehet csatolni... Megoldásképpen azt tudod csinálni, hogy még a legegyszerűbb képszerkesztő programokkal (minden digitális fényképezőgéphez adnak egyet...) is egymás mellé tudod illeszteni a fotókat. És akkor azt már egy képként tudod csatolni.
apaKép
apa

Kedves Apa!

Kérnénk egy archíválást a Szülészetek, kórházak/Kaális párok fórumán júniusra!

Köszi szépen:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Szia Apa!

Tudnál egyet archiválni a Gyermekek/magzatok kor szerint Friss kismamák topikban júniusra?

Megköszönnénk! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Apa!

Légyszi csináld meg a keres-kínált, mert nem működik rendesen - nem mindent lehet megjeleníteni -. Valaki felülre írta, hogy külön bontotta a keres-kínál rovatot és az pl. egyáltalán nem működik, pedig én mindig azt használom.

Köszi
Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök!
Bocsi, hogy belekotyogok, de nekem működik. A különbontás a Keres, kínál, programok, ajánlatok alatt van, a régi Keres-kínál nincs szétbontva.
Ha így nézted, akkor mégegyszer bocsi Kép.
zsana75

Zsana75!

Nem zavar, hogy belekotyogsz, de én a szétbontott keres-kínálba néztem ki valamit ami az eredeti keres-kínálba valamiért nics benne. Viszont még mindig nem működik nekem a szétbontott - ami a lap tetején vagy az alján külön ki van téve "... légyszi ezt használjátok ...".

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szia Tücsök!
Lehet, hogy nem egészen pontosan értem a gondodat... Megnéztem és nálam minden bejött, minden kinyílt...
apa
apa

Apa!

Most már nekem is működik. Egyébként az volt a baj, hogy a Társalgón belül rákattintottam a keres-kínálra és azon belül nem választottam témát, hanem a lap tetején illetve alján lévő keres-kínál bontásba szoktam menni ami nem működött, de már szuperül megy minden. (itt külön van bontva a kínál és a keres és ezen belül vannak a témák - autósülés, hordozó stb...)

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szia Apa!

Gondolom, hogy ez nem hozzád tartozik, de a Babaneten a "Hétről-hétre" címét nem lehetne kijavítani kötőjel nélküli (Hétről hétre) alakra?
Tudom, nagyobb bajom ne legyen az életben sohaKép, meg jó, hogy nekem semmi gondom, hogy ilyenekkel ráérek foglalkozniKép, de mindig megakad a szemem rajta.
Bocsánat, és köszönöm, ha tudsz valamit az ügy érdekében tenni.Kép

Üdv:
Adri
Vendég

Szia Adri!
Megnézzük ezt a Hétről hétre dolgot!
apa
apa

Szia!
Szeretnék albumot csinálni, de amikor a belépéskor megadom a nevem és a jelszavamat, utána azt írja, hogy hibás a jelszó. Kipróbáltam és hozzászólást írni tudok vele, és különben sem felejtettem el. Mit csinálok rosszul?

dido

dido
dido

Apa!

Nem tudom mi történt, de kb. 1 órája, ha megnyitom a Gyermekek/Magzatok kor szerint részt, akkor az utolsó megjeleníthető téma a 2004. nyári kisbabák, és utána csak csupa üresség.

Mitől van ez, és miért nem látja a gépem??? Kép

Köszi,
Dóri
Vendég

Szia!
lehet hogy csak az én gépemmel van baj de a Magzatok kor szerinti címszó alól a topikok fele eltünt. Én a 2006 tavaszi babák topikját keresem!
Köszönöm a segítséget!
tunka

Szia!
nálam is u.a. probléma, Gyermekek/Magzatok
az utolsó téma a 2004. nyári kisbabák, utána semmi.
köszi.
Vendég

Szia Tunka!
Nagyon köszönöm, hogy szóltál, így gyorsan kijavíthatjuk a hibát...
Köszi, apa Kép
apa

Szia Apa!

A profilomban az emilcímem módosítását próbáltam véghezvinni, de valami nem igazán jött össze. Megérkezett az aktiválási kód, de ahogy próbáltam, azt írta érvénytelen a kód. A profilomba próbáltam utána belépni + hozzászólást próbáltam írni, de az alábbi üzit kaptam:

"Az általad használt felhasználónév és jelszó kombináció nem érvényes vagy nem vagy jogosult a belépésre. Ez az alábbiak következménye lehet: stb.stb."

Tegnap küldtem üzit a Társalgó Adminisztrátornak is (lehet, hogy Te vagy? Kép), de gondoltam innen is elindítom a dolgot.

A segítséget előre is köszönöm: Melinda (bujka)
Névtelen

Szia bujka!
Jól tetted, hogy jelezted a gondot...
eddig bujka néven futottál?
apa
apa

Szia ApaKép

Nem sürgetés, csak kíváncsiság. Engem is a Gyermekek/Magzatok probléma érint. Mikorra várható a javítás?
Köszi Hari

Kép
Kép
hari

Szia Apa!

Megoldódott a probléma! Jött új jelszó, úgyhogy minden oké!!! Kép

Köszi: Melinda (alias bujka)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Apa!
Azt gondoltam, én bizti nem foglak zavarni Téged, de a Gondos _Apuka nickkel rendelkező ember egy kicsit felbosszantott. ingyenreklámnak használja a társalgót!! azonkívűl, hogy szerintem tök pofátlan és én ab ovo érzékeny vagyok az ilyenekre lehet őt figyelmeztetni, vagy valami?
köszi
ha hülyeségnek érzed, hogy felhúztam magam rajta, azt is elfogadom (tudod, a kismamák érzékenyebbekKép), nem muszáj reagálni, elvégre demokrácia van, azt ír és oda, ahova akar...

KépKép
KépKép
and

Szia Apa!

Kérnénk egy archiválást a Lakóhely szerint / Halásztelek topikban, ha lesz időd.
Köszi,
Andi
Névtelen

Ja, és a Szigethalmiban is légyszi!
Azt is kösz,
Andi
Névtelen

Szia Apa!
Készítettem még egy fotóalbumot (az első betelt), és a profilomba beletettem ennek a címét is további kategórai gyanánt, de nem linkesítette be. Hogy lehet a további albumok címeit is linkesíteni (kattintással elérni)?
Köszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szia!

Nem lehet látni a Magzatok kor szerint a topicokat.
Mi lehet a baj?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Tünde!
Köszi, hogy szóltál, gyorsan megjavítjuk a cuccot...
apa Kép
apa

Apa!

Napról napra látom, hogy a "Hétről-Hétre" cím nem javul "Hétről hétre"-re...Kép

Mi a helyzet az előttem említett Gyermekek, magzatok kor szerinttel?

Üdv és köszi:
Adri
Vendég

Szia Apa!

Egy észrevételt szeretnék tenni, talán nem haragszol meg érte.
Elég gyakran van gond a Gyermekek/magzatok kor szerint-tel, azt hiszem ezzel most nem mondtam újat. A probléma mindig orvosolva lesz, azt ugyan nem tudom megítélni, hogy mennyire tekinthető gyorsnak a javítás, hiszen nem tudom, mi a teendő ilyenkor.
VISZONT, megfordult már a fejemben, hogy esetleg meg lehetne előzni a problémát. Úgy tűnik, már tudod/tudjátok, hogy mi okozza a gondot, és azt is, hogy mi a megoldás, de ha egyszer a probléma okát szüntetnétek meg, az lenne a legjobb.
Köszi
Zsana
Ui.: Nem kötözködni akartam, csak tényleg feltűnt, hogy ez gyakori probléma.
zsana75

Szia Zsana!
Egyáltalán nem érzem kötözködésnek a jelzésedet. Válóban tudjuk, hogy mi okozza visszatérően a problémát, viszont a megoldás bonyolultabb a vártnál, sőt leginkább a szerverszolgáltó területét érinti. Természetesen azon vagyunk, hogy a jelenség a lehető legkevésbé zavarja a Babanet működését.
apa Kép
apa

Szia Apa !
2005 Július 04 hétfő - 12h 20: ezt írtad:

Várhatóan egy hónapon belül ismét aktív lesz a kérdezési lehetőség a Rendelőben. Jelenleg az adatbázisból lehet informálódni, szinte minden fajta gondra, kérdésre van már korábbi válasz orvosoktól, szakértőktől...

Lehet már kérdezni a Rendelőben?
Marika
Névtelen

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?