Sárgadinnye füstölt sonkával
Ha nincs kedved pepecselni a délutáni uzsonnakor vegyél elő egy mézédes hűtött sárgadinnyét és egy csomag jó minőségű füstölt sonkát ( paraszt sonka, prosciutto, vagy fekete erdő sonka) és tálaljuk a gyerkőcnek. Szép érdekes tálalást imádják ám a picik is, érdemes úgy kivinni nekik mintha egy étteremben szolgálnánk fel. Had érezzék a törődést… A maradékot dobjuk be a hűtőbe és este apával ihatunk mellé egy két deci finom száraz rozét! J
Meglepő ízkombináció lesz a pindurkáknak, édes ízek és sós füstös ízek találkozása. Fontos, hogy szokják a picik az ételek különbségeit ugyanakkor azok harmóniáját is. Igaz ízbomba és vitaminbomba a mamának és a pinduróknak is….
Hozzávalók:
1 sárgadinnye
10 kg füstölt sonka
Elkészítés:
A sárgadinnyét vágd szép cikkekre, a sonkákat pedig szépen tekerd össze. Fontos a tálalás!