Page 3 - Babanet magazin 2024
P. 3

KÖSZÖNTŐ
 Kedves Kismama!
A Babanet nemcsak egy szuper online tér a ba- bát tervezőknek és a kisgyerekes anyukáknak, hanem egy közösség is, amely az elmúlt 23 év során együtt nőtt és fejlődött az olvasóival.
Hiszünk az online közösség erejében, de ab- ban is, hogy a reggeli kávé, tea mellett jó néha kéz- be venni egy magazint, és kilépni kicsit a virtua- litásból. Éppen ezért 2024-ben ismét szeretnénk kézzel fogható formában is segítséget nyújtani neked, aki babát vársz. A tavaszi lapszámunkból megtudhatod, mi vár rád az első trimeszterben, hogyan készíthetsz finom, cukormentes nasso- kat magadnak, illetve szülész-nőgyógyász szak- értőnkkel eloszlatjuk a tévhiteket a terhesség alatti vérzésről. A szülés utáni regenerációhoz dúla-jógaoktató ad hasznos tanácsokat, de a kispapákról sem felejtkezünk el, hiszen nekik is fontos szerepük van akkor, amikor a család bővül.
Nincs más hátra, mint kezedbe venni a Babanet Magazint, és egy szusszanásnyi időt adni magadnak: ülj ki a kertbe, a teraszra, vagy huppanj le a kanapéra egy tea kíséretében, és ol- vasd akkora nyitottsággal és érdeklődéssel, mint amekkora örömmel mi írtuk neked!
Ha bármikor kérdések merülnek fel benned, fordulj hozzánk bizalommal, keress minket a babanet.hu honlapon, ahol számtalan értékes és számodra hasznos tartalom, kalkulátor segít téged a várandósságod alatt. Csatlakozz hozzánk a közösségimédia-felületeinken is.
Szeretettel:
a Babanet szerkesztősége
KIADÓ ÉS TERJESZTÉS
Netvestor Kft.
FELELŐS KIADÓ
László Géza Béla
SZERKESZTŐK
Jármay Katalin Kapinya Viktória
OLVASÓSZERKESZTŐ
Kővári Bettina, Molnár Zsófia
LAYOUT, TÖRDELÉS
Zádor György
HIRDETÉSSZERVEZÉS
Petri Nóra, petri.nori@babanet.hu
FOTÓK
Feith Sándor, Getty Images, Molnár Dániel, Petri Nóra, Virágh Mária (Photoviragh)
© Netvestor Kft.
1035 Budapest, Vihar utca 18. E-mail: hello@babanet.hu Minden jog fenntartva
A kiadó és a szerzői jogok birtokosainak közös írásbeli felhatalmazása nélkül tilos a kiadvány bármely részét, szövegét, fényképét, logóját utánközölni, sokszorosítani, bármely formában és bármely értelemben felhasználni, ide értve a szkennelést, fénymásolást, rögzítést vagy az információtárolás bármely módját. A magazinban szereplő cikkek egy része eredtileg a Babanet.hu-n jelent meg.
NYOMDAI KIVITELEZÉS
Pauker Nyomda Kft.
FELELŐS VEZETŐ
Vértes Dániel
       magazin > 2024. I.
  3
  



































































   1   2   3   4   5