Sziasztok!
Kicsit hanyagoltam a babanetet az elmúlt időben, de most aztán a fél estém ráment, hogy visszaolvassalak titeket
. Így kell nekem
.
Én is egyre inkább elgondolkodom a kötött gyapjúkülső rendelésén a következő méretből, mert, ahogy Anna is írta, a szabás is rossz, nem csak a szegélyanyag. És most átkerül a forgalmazás a Kék Pandához, így elveszítjük a közvetlen kapcsolatot a gyártóval, bár nekem azt mondták, e-mailen tehetünk észrevételt így is. Bár nem tudom, mi változna, már többen megmondtuk nekik, mi a hézag, és mégis legyártottak egy csomó gyapjúkülsőt ugyanúgy... Egyetlenegy mák van, hogy ahogy az M-es külsőbe belenőttünk, már nem anyatejes kaki volt, hanem szilárd, és így nem zavar be, hogy többcentis hézag van a combnál...
A lanolin tényleg csodaszer - kimostam a szokásos lanolinos samponnal a külsőinket, de most valahogy a lanolint is sikerült kimosni onnan, ahol elvileg pisis lesz, és fogtam, a fél pelust bedörzsöltem lanolinnal, hát azóta még csak szellőzni se kell kitenni, többször egymás után is lehet használni, no problemo.
Nyári klíma - kezdtem kétségbeesni, mert olyan szinten kipirosodott B kukija körül, hogy már szinte nekem fájt, de rájöttem, hogy csak akkor, ha Kushies-t adok rá - ami elég gyakran előfordult az utóbbi időben, hogy könnyítsem neki a mozgást (már mászik ezerrel, meg feláll, felül). Voltunk bőrgyógyásznál, felírt kencét, és azóta csak gyapjúzunk, és mióta lehámlott (tényleg!) a gyulladt réteg, azóta gyönyörű a bababőr
.
Apropó ivás, B nem iszik, még ebben a tikkasztó hőségben sem, csak egy-két kortyot. Neki is hecc pedig a pohárból ivás (cumisüveggel csak játszik, rágcsálja a cumit
), de mégsem iszik. Pisilni mondjuk pisil, sok gyümi meg főzelék, meg reggel - este szopi. Azért remélem, ez nem egy tartós állapot...
Na sziasztok,
Csilla