Sziasztok!
Gyors jelentkezés az elmaradtakról, amíg a főnökasszony alszik.
Szülés: terhes diabétesz miatt indítani kellett. 16-ban egyeztünk meg a dokival (Mosonyi). Háromnegyed nyolckor repesztett burkot, azt hiszem bő újnyi lehettem. Valamikor 11 körül kaptam meg az oxit. Onnantól lettek fájásaim, amit a gép nem érzékelt
Én annál inkább. Viszont nem nagyon akartam tágulni. Nyolc körül volt az, hogy még várunk egy órát, és döntés. Aztán iszonyú fájásaim lettek, és a férjem rohant a dokiért, hogy akkor most már nem bírom tovább. Így lett végül császár, és 21:12-kor megszületett Luca. Miután visszakerültem a szülőszobára, jött a doki, és mondta, hogy nem tudtam volna semmiképp megszülni, mert műtét közben látták, hogy nem jól ékelődött be a baba feje. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem akartam tovább szenvedni. Szülésznő nem volt fogadott, viszont mindkettővel elégedett voltam, akivel találkoztam (V. Kinga, H. Ildikó).
Normál 3 ágyas kórteremben voltam, nagyon szuper szobatársakkal. Nálunk a hűtő úgy volt, hogy a kis beugró ficakban volt a hűtő. Mikróról én nem tudok.
A közös mosdó = közös mosdó...hiába kulcsos, hagy némi kívánni valót maga után. Én alig vártam, hogy hazajöjjünk, mert macera volt mosdás, wc.
A csecsemősök között volt rendes, és bunkó is. Azért összességében elmegy szintet ütötték meg nálam. Első babásként én a szopi tanítására nagyobb hangsúlyt fektettem volna, mert nekem ebből voltak utána problémáim, míg egy kedves csecsemős meg nem mutatta még egyszer rendesen.
A kaja szerintem borzalmas....aki teheti vitessen be a hozzátartozókkal. Mondom ezt úgy, hogy én rengeteget ettem menzán, nem vagyok válogatós.
Napjaink: a szopi problémáink megoldódtak. Tegnapra ( naposan) elértük a születési súlyt. 3130 g-mal jöttünk haza és 3300g volt tegnap. Ennek nagyon örülök
Nem mérek minden szopit, mert az elején nagyon rágörcsöltem. Nekem most a mumus a köldök...
Vérezget, és nagyon ijesztő. Ma megint volt itt a doktor nénink, és megnyugtatott, hogy normális, és hamarosan le fog esni. Ennek ellenére minden tisztába tevésnél frászt kapok, mit találok a köldökénél.
A hétvége szele bennünket is megzavart. Szombaton már majdnem sírtam...vagyis sírtam, hogy most mit csináljak. Talán mára jobb a helyzet, de most meg van egy kis hasfájás. Ennek ellenére összességében azt mondhatom Luca jó baba. 3 óránként magától ébred, eszik, és alszik...ez mondjuk kis segítséggel.
Bízom benne, hogy Nyuszi, és Bibi, nálatok is rendeződnek a dolgok.
Nikinek gratula a szép nagy babához
A többieknek kitartás, nemsokára Ti is a karjaitokban tarthatjátok a babókat, és hasonló gondjaitok lesznek, mint nekünk