Szijasztok!
Évi!Én is nagyon várom az UH-t. Jövõ 7en lehet, hogy el kéne már menni, de félek, akkor még nem fog láccani semmi. Jövõ héten leszek (az én számitásom alapján) a 6. héten...
Neked pedig kitartás! Késõbb úgyis majd visszavágysz terhesnek...bár gondolom most ez nem vigasztal :-))
KAdrinak nagyon nagyon gratulálok! Végre a saját szemével is láthatja Döncikét :-)))Sok-sok boldogságot nekik!
Biztos ha lesz ereje majd elmeséli nekünk milyen volt a szülés.
Andrea! Úgyis ma megyünk bevásárolni a jövõ hétre, asszem telepakolom a kosarat joghurttal, hátha bejön :-)
A fõnököd férfi vagy nõ? Én nagyon félek a bejelentéstõl, hogy mit fog szólni (férfi)...
Moni! Én annak idején kérdeztem a dokimtól, hogy a vetélés miatt esetleg ki leszek-e irva, mondta, hogy nincs köze a köv. terhességhez a vetélésnek, úgyhogy ha nincs problma nem kell kiiratni magam(persze ha akarom kiir) de ez miatt nem ír ki, mert volt egy vetélés (ami a dokik szemében mégcsak nem is számitott terhességnek, mert egy terhesség onnantól terhesség, hogy az UH-gal kimutatható). De persze nem akarok én majd végig dolgozni...
Lányok! Asszem kicsit értetlenül írhattam le a terhességi kor-problémámat. Szóval nekem nem az a bajom, hogy a terhességet úgy számolják, hogy a megtermékenyitéstõl a terhesség kora + 2 hét. Ez igy rendjén is van, mert nem tudni, mikor volt az ovuláció. Tehát igy az utolsó menstr. elsõ napjától számitják a terhességet.
DE! Ez a móccer azt feltételezi, hogy a 14.napon volt az ovuláció. Tehát a hónap végén 2 hetes az embrió(+2 hét =4 hetes)
Nálam viszont a 23.napon volt az ovuláció, tehát a hónap végén 1 hetes az embrió(+2hét =3hetes)
DE! Mégis azt mondják rá, hogy 4 hetes, mert az utolsó menstr. elsõ napjától számitják a kort.
Szóval az orvosi számitás csal az ÉN esetemben 1 hetet pozitiv irányba...
Na mind1, már túltettem ezen magam. Mindig az egyel kevesebb hetet olvasom a könyvekben, amelyekben le van irva, hogy mi történik az adott héten.
De ez legyen a legnagyobb problémám
Szijasztok, Lara