Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Na mi van csajszik,nem hervadtatok el???
Hát én ha ettöl maradnék életben,hogy husvétkor megöntöz e vlki,akkor már rég elkrepáltam volna...engem nem ötözött meg senki...
már vlhogy nem divat..
mi otthon voltunk anyuéknál szlovákiában,nagyon jo volt.Voltunk kint görkorizni,sétálni...jokat ettünk...hadd ne mondjam,már lassan elgurulok.Mostanában még tornázni sincs kedvem..pedig muszály lesz,mert elövettem a tavalyi rucijaimat,és bizony a nadrágok nem jok rám!!!!!Kész vagyok ettöl...pedig még gyerekem sincs...mi lesz ha szülök???
Bár nekem sokat tett,hogy honapokig itthon ültem,na meg a cigit is letettem...igy jött fel kb.7kg!!!
Magdi:bizony én még a Jagiban lakom!Van fennt 4 lakás.Nagyon jo itt,mert uj,szép,tiszta...de hiányzik az erkély..föleg most jönnek a jo idök..
De mi csak béreljük,késöbb majd szeretnénk családi házat!
Nyakam már elég jol van köszönöm..vlmi izomgyulladás volt.segitettek a gyogyszerek,szerencsére.
Te még mindig a forditásokat csinálod?..
én meg keresgélek munkát..de még mindig semmi komoly..
most a körmök picit jobban mennek,de ez messziröl nem elég.
Na mentem,ma déltöl vagyok bent a szalonban.
Puszi mindenkinek
 


Hali,

@Manu: ha izomgyulladás volt, az tényleg iszonyúan fájdalmas! Nekem is volt egyszer és még mindig emlékszem azokra a hirtelen villámcsapásszerű fájdalmakra! Nagyon megértelek és sajnállak is :-(
A Jagiban jártam többször is, az Okmányirodában, meg a hangszerboltban; de fogalmam sem volt róla, hogy lakások is vannak ott. Biztos szép lehet. Fenn az emeleten, gondolom, mert lenn talán csak üzletek vannak, vagy nem?

Igen, a fordítás az mindennapos munka. Az adatbázisokat fel kell tölteni és minden napra van 2-3-4 hír, amit le kell fordítanom, plusz még más információk is: turisztikai, gasztronómiai, egyéb tudnivalók - én is sok újat tanulok közben, tényleg!

Hol vannak a többiek? Anita, Móni? Sok a munka vagy a szép tavaszi időben kinn vagytok? Kertészkedés?

Jó éjt:

Magdi
 


Sziasztok!

Hétvégén nálunk voltak a nagynénémék, akik lefoglalták a gyerekeket, így tudtam kertészkedni. Elvetettem egy csomó zöldséget, ültettem virágokat, füvesítettünk. Hétfőn pedig mentünk mindannyian locsolkodni a rokonokhoz. Eléggé elfáradtam, tegnap pihi volt. Ma megyünk Pestre, papírügyintézés, holnap bemutatóm lesz du.-án... szóval zajlik az élet. Olyan gyorsan megy az idő, döbbenet, mindjárt itt a nyár...
Móni: ma megyek a gyerekdokival találkozni, bemutatok neki egy családot, ahol a kislány ekcémás. Viszont Pesten leszek egész nap, így nem tudnálak felvinni, pesrze, ha Neked is jó lenne. Valamelyik szerdán összehozzuk!
Manu: szeretnék valamikor elmenni hozzád egy köröm rendberakásra! Talán jövő héten jó lesz valamikor nekem is. Pesrze én csak a két kis utánfutómmal tudok közlekedni. Lehet, hogy jobb lenne nálunk? Akár a többiek is átugorhatnának egy kicsit! Móni, MAgdi mit szóltok hozzá?

Puszi Anita
 
 

 
 

Halihóóóóóóóóó!

Képzeljétek!ma leadtam az életrajzomat a hyundai dabas szalonban!!autóértékesitöt keresnek,na meg a papirmunkára vlkit.Párom ismer ott mindenkit,kivévé a fö fönököt..maj dhivnak,azt mondták...
Magdi: képzeld,a hangszer bolt már elköltözött a lagunába,már csak a cd-ék és dvd-ék vannak.
a lakésok fennt vannak persze..ha a lépcsön fel jösz,balra van 2 lakás.A mienk pdig a hanszerbolt után balra kanyarodva..
ha erre jársz,gyere be egy kávéra..(0630 9914971)
Anita:amint látom ügyesen haladsz a munkáddal..gratulálok!!
Ami a körmeidet illeti,gyere nyugodtan a gyerekekkek,mások is elhozzák akár a fodrászatba is..Nekem jobb,ha ti jöttök,mert nekem ott van az egész felszerelésem,munkaeszközeim..
Moni:::Hallihoo??Madárfüttyös szép napot!!???Hol tetszik evickélni??

puszi nektek
 


Sziasztok!!

Én dolgoztam hétvégén,de hétfőn már itthon voltam.Volt időm eltakarítani a hétvégi romokat a fiúk után,mivel ők elmentek locsolkodni.Kisfiam rettentő csini volt az öltönyében!!Kép
Majd megpróbálok képet felrakni.
Annyi tojást és nyuszit kapott, hogy két szatyor is megtelt vele.Nagyon büszke volt!!!
Csak az nem tetszik,hogy sokan adtak neki pénzt.Én nem akarom,hogy a Dani azért szeressen locsolkodni mert pénzt kap érte.De sajnos manapság ez megy.Bezzeg a mi időnkben...
Én emlékszem hogy mennyire vártuk a locsolókat és milyen nagy buzgalommal festettük a tojásokat...
Szerencsére engem csak a kisfiam és a párom locsolt meg.
Manu a tornával én is hadilábon állok.Elkezdtem megint szobabringázni de úgy kell parancsolni magamnak,hogy végre nekikezdjek.
Anita bármelyik szerda jó.És mit csinál ez a doktornő?Megvizsgálja a gyereket? Vagy csak elbeszélget? És ajánl valami gyógymódot? És kell fizetni ezért?
Na,lesz egy kis megválaszolnivalód!!KépKép
Kertészkedés nálunk még csak most kezdődik.Ha minden igaz,ma fogunk veteményezni.
Most mennem kell tanulni,mindjárt itt a vizsgaidőszak.

Puszi Nektek!!
Kép
Móni

Kép
 
 


Hahó, sziasztok,

végre újra szép az idő! És nálunk most kivételesen csend is van: egy gyerek uszodában, egy alszik :-) Ruhát teregetni kellene, de.... megvár még...

@Anita: annyit kivettem a leveleidből, hogy valamilyen gyógy- vagy fitnesztermékekkel foglalkozol. Szereted ezt csinálni? Lelkesnek tűnsz, ahogy erről írsz :-) Én ilyesmire nem vagyok alkalmas, nagyon szeretek például tanítani meg fordítani is, de ha el kellene adnom bármit bárkinek, abból sok jó nem lenne :-)
A találkozóban, amit említettél, én benne vagyok. Akár egy játszótéren délután vagy hét végén is találkozhatnánk; négyünknek együtt van öt gyereke, ott biztos jól ellennének. Mit gondoltok?

@Móni: azt szeretném kérdezni, hogy hogy oldod meg a tanulást? Mennyi időt szánsz rá és hogy szánod rá magad, ha épp nincs annyira kedved? Azért kérdezem, mert én is tanulást fontolgatok, nagyon berozsdásodott az agyam és felfrissíteném, de nem tudom elképzelni, hogy hogy menne?

@Manu: gyakran járok Sáriba, a családom egy része ott lakik. Nem szeretem a kávét, csak a teát :-)) Ez vicc volt!
Sok sikert a Hyundainál, remélem, bejön a munka!


Kellemes hétvégét:

Magdi
 


Sziasztok!

Magdi! Lusta vagyok visszaolvasni, írtál valami honlap-szerkesztésről??? Kellene valaki, aki tud szerkeszteni honlapot!!!
Én tulajdonképpen nem eladok, hanem "tanítok". Előadásokat, bemutatókat tartok a helyes életvitelről, és ehhez rögtön kínálok egy termékcsaládot, valamint lehetőséget, hogy saját kártyával nagykeráron bárki hozzájuthasson. Itt mindent együtt lehet csinálni, amit szeretek. Folyamatosan járok képzésekre, olvasok, tanulok, CD-t hallgatok, fejlesztem magam. Igyekszem jobban odafigyelni az egészségünkre, tapasztalataimat megosztom másokkal, segítek, ha valakinek egészségügyi problémája van. Ez a lehető legjobb dolog, amit csinálhatok. Tegnap a Siketek Szövetségében voltunk, hétfőn a Nagyothallóknál tartok életmód-tanácsadást. Nagyon nagy szeretettel fogadtak minket, és nagyon érdeklődőek voltak. Csodálatos dolog másoknak segíteni!!!

Nekem a hétköznap du.-án jó lenne egy játszótéren, mondjuk Inárcson???

Üdv. ANita
 
 


Hali,

@Anita: a férjem tud honlapot készíteni, de most el van havazva :-) Keressek valaki mást neked?

Hétköznap délután nekem is jó; bár szinte minden napra van programunk, de nem egész délutánra. A nagyobbikomat hordom sportra, a kicsi viszont még alszik általában.
De például szerda délután, vagy péntek délután elég üres; vagy hétfőn, kedden és csütörtökön is ráérünk olyan 1/2 5-ig.
Neked hogy alszanak a gyerekeid délután?
Móni, Manu: csatlakoztok?
Lehet az inárcsi játszó is. Kakucson nincs játszótér, ugye? De pl. mehetnénk Hartyánra is, jobban szeretjük az ottani játszóteret.

Sziasztok:

Magdi
 


Hali,

egy kis változtatás: Anita, a férjem azt mondta, hogy mégis belefér az idejébe egy weblapkészítés. Írd le röviden, mire gondolsz (hány oldalas legyen, milyen típusú), továbbítom az infót és a többit megbeszéljük telefonon vagy személyesen, jó?

Üdv:

Magdi
 


Szióka!

Magdi!Köszi, hogy megkérdezted! Egy állatotthonnak kellene készíteni, ahova a gazdira váró kutyusokat tudnánk napi szinten felpakolni.
Csüt.-ön mi is ráérünk du-án, talizhatnánk valahol. Kakucson nincs játszótér, és nem tudtam, hogy Hartyánon van? Melyiket ajánlod, vagy ajánljátok?

Puszi Anita
 
 


Sziasztok!!

Magdi!
Tuti,hogy menne a tanulás, csak vissza kell zökkenni!!!Én csak vizsgák előtt kezdek el tanulni kb.2-3 héttel.Most is ezt teszem,2 hét múlva kezdődnek a vizsgák.Általában nincs kedvem nekiállni,de ha erőt veszek magamon és nekikezdek utána már könnyen megy.Csak a kezdet nehéz.
Nekem az Inárcsi játszó lenne jó.
Most mennem kell főzni és tanulni.

Puszi Nektek!!
Móni

Kép
 
 


Hali,

Anita, este beszélek a férjemmel, ha hazajön. A részleteket majd személyesen.

A hartyáni játszót szeretjük jobban, én azt javaslom.
Móni, ha neked jó, fel tudlak venni Danival együtt és haza is hozlak; ez nem gond.
Viszont, ha nagyon tűz a nap, akkor inkább legyen az inárcsi, mert Hartyánon nincs árnyék.

Tudunk olyan időpontot találni, ami mindekinek jó? Mikor alszanak a kicsik, Anita? Dani alszik még délután, Móni?
Manu? Csatlakozol?

Sziasztok:

Magdi
 


Sziasztok!

Szerintem akkor legyen most az inárcsi játszótér!
Ha korábban leteszem őket, akkor 2-2.30-ig alszanak, 3-kor jó lenne. Magdi, ti csak fél 5-ig értek rá, ugye?
Mindenkinek jó???

Üdv. Anita
 
 


Móninak nem csütörtök az iskolai napja?
Móni?? Jó neked a csütörtök?

Nekünk akkor jó, ha a kislányom nem nagyon álmos és kihagyja a délutáni alvást. Ha álmos, akkor le kell fektetnem.
 


Móninak nem csütörtök az iskolai napja?
Móni?? Jó neked a csütörtök?

Nekünk akkor jó, ha a kislányom nem nagyon álmos és kihagyja a délutáni alvást. Ha álmos, akkor le kell fektetnem.
 


Akkor most kinek, mikor jó???
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Hát én ezt a játszoteres akciot kihagyom....nekem dolgoznom kell,ne meg kit vigyek a játszotérre???Na ez az a pont amikor megkérdezem magamtol,minek is vagyok a babaneten???Vlhogy terhesen ide találtam,és amiota elvesztettem a babánkat nem birok innen elszakadni..
De végül is már csak miattatok vagyok itt,ugyanis semmit nem olvasok már a mi topikunkon kivül...legalábbis egy darabig biztos nem!!
jo szorakozást csajok!!Puszi
 


Sziasztok!

Lesz ma találkozó, vagy nem?

Anita
 
 


Sziasztok!

Részemről rendeben a tali.
3 körül ott leszünk!

Puszi:MÓni

Kép
 
 


OK Móni, mi is ott leszünk!

Anita
 
 


Mi is, ha a kislányom nem lesz nagyon álmos. Ha igen, akkor sajnos nem megy. Én egyébként azt hittem, hogy jövő csütörtökről beszélünk :-)
 


Küldtem egy üzenetet dél körül, hogy mi nem megyünk. Valahol eltűnt, most vettem észre, hogy nem jelent meg itt. Szóval mi nem megyünk; legközelebb pontosabban fogok olvasni, most jövő csütörtökre írtam be a talit.
Jó mulatást!
 


Anita,

ha a weboldalra szükséged van, jelentkezz légyszi e-mailban: info@hungarymarket.com; vagy jelezz itt. Köszi!

Sziasztok:

Magdi
 


Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki, velem együtt!
Jövőhéten megejthetnénk egy találkozót a játszótéren. Majd még egyeztetünk!
Magdi írom az e-mailt!
Manu mi újság Veled? Szeretnék szép körmöket! Mikor lenne jó Neked?

Puszi ANita
 
 


Halika!!
Na már végre vlmi életjel...azt hittem,majd nagy élménybeszámolok lesznek a találkátokrol...Ma volt nálam a Moni töltetni,és mesélte,hogy nem is volt olyan hosszu a talitok!!
Anita!Bocsi,hogy ma nem vállaltalak el,de akkor már tényleg nem tudtam volna vissza menni..épp vásároltam be a vacsira,és rohantam haza fözni.Most épp sül a husi a sütöben.
Amugy csk festést szerettél volna??
KÉpzeljétek nagy ujságom van...a Moni már tudja:
S ikerült egy munka!!!!Felvettek egy svájci cégbe,ahol a német nyelvtudás kell!Még ott az állásinterjun kijelentették,hogy én kellek nekik!!!Vezetöi állás,irodai munkával kegészitve!
De a körmös munkát továbbra is szeretném folytatni,de csak bejelentkezésre!!!!szombatonként,vagy 5 után..vlhogy imádom ezt csinálni,és nem akarok lemondani rola.

Szoval ezeka nagy fejlemények nálam.Hétfön kezdek...puszi
 


Hali,

Manu, ez érdekesen hangzik - ma kezdtél, ha minden igaz? Mesélsz, milyen volt az első nap? És milyen fajta munkáról van szó, mert erről nem írtál?

Anita: még nem jött mail; nem küldted, ugye? (Azért kérdezem, mert elkeveredett már e-mailem...)

Manu, várjuk a beszámolót!!

Sziasztok:

Magdi
 


Sziasztok!

Magdi már küldtem, akkor ezek szerint nem érkezett meg! Próbálkozom újra!

Manu gratulálok!!!

Üdv. Anita
 
 


Helló, lányok!

A mai kérdésem: szeretnék varrógépet venni! Tud-e valamelyikőtök segíteni?
Lehet használt, de jó állapotú.
De ha valamelyikőtök látott valahol, valamelyik üzletben újat, ami nem 40ezer ft körüli árkategóriás, akkor adhatna tippet! :-))

Kösziiiiiiiiiiiiiii:

Magdi
 


Hali,

megvettem a varrógépet, minden ok! :-))

Manu!! Mizujs?

Magdi
 


Kép

Hogy telnek a napok?
Anita nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni!!Igazán érdekelt volna.Majd legközelebb.
Manu,hogy megy az új meló???????
Valamit írj nekünk,mert megöl a kíváncsiság!!
Tegnap volt töri és irodalom írásbeli,mindkettő sikerült.
Na megyek,mert még 1000 dolgom van!

Puszi nektek!!
Kép
Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Móni gratulálok!!!
Annyira jól sikerült, hogy szervezünk még egyet, időpontot még nem tudok, de biztos, hogy sokkal hamarabb fogok szólni!
Héten valamikor mehetnék játszótérre! Mit szóltok?
Magdi köszi az infót, de egyenlőre nem aktuális!

Puszi Anita
 
 


Sziasztok Csajok!!!
Bocsika a hanyagolásért..de most már tényleg mondhatom,hogy nincs idöm...szinte semmire.
Párom szerint a kapcsolatunk is ezerszer jobb lett,mivel olyan fáradt vagyok mire hazaérek,hogy nincs eröm vitatkozni...
Ami a lényeg,hogy a munkahelyem nagyon tetszik,bár még van rengeteg tanulnivalom.Igy is 5 napom volt arra,hogy nagyjábol áttekintsem a dolgokat,mert a fönök elment 2hétre nyaralni.Igy most a cég egy részét én irányitom.Ahol én vagyok,azon a részlegen kamionokba rakocsgatnak össze müanyag szelepeket,meg apro mütyüröket,amik az ülésbe kellenek.(Absenkventil,Verstellzylinder,Schlauchpaket-----ezt csak a Magdinak irom,mert ö ebböl kb.tudja mit is csinálunk..d ezt magyarra forditani nehezebb)
Szoval,ezt csinálják,amit nekem kell felügyelnem,szállitásokat intéznem,tárgyalnom,és egy halom papirmunkát csinálnom.
De tetszik,ez a lényeg.Kaptam cég autot is...
Mellette vállalom a körmöket,de ha lehet csak szombatra irom be öket...
Na mennem kell..most is csak azért vagyok itthon,mert ma intézem a papirjaimat pesten az idegenrendészeten.
Puszillak benneteket
Én azért ám szinte minden nap olvaslak benneteket,csak irni nincs eröm..de veletek vagyok..
Pááááááááááááááá
 


Sziasztok Lányok !

Anita és Moni leveleit olvastam.

Ugy nézz ki Dabasra fogunk költözni,
Én pesten laktam mindig,kicsit
félek tőle.Nem ismerek ott senkit.
Ha irnátok pár dolgot nagyon örülnék,
pl: milyen a környék?
milyen az ovoda?elátottság?
Ja és főleg az emberek?barátkozoak vagy nem?

Szivesen megismernélek titeket.

további jo hétvégét!!!
 


Sziasztok!

Üdv itt nálunk nyuszo! Azért csak-csak lesz egy kis csapatunk itt Dabas környékén, bár mostanában eléggé kihallt ez a topic. Gondolom Móninak a vizsga mellett nincs ideje, Manunak az új munka...Gratulálok Manu, örülök, hogy tetszik is amit csinálsz!
Magdi???? Veled mi a helyzet???

Mi nagyon szeretünk itt lakni, bár egy kicsit én is féltem az elején. Szerintem gyereknevelésre a legideálisabb hely a mi kis csöndes falucskánk. Ha vágyok egy kis nyüzsire, vagy átugrunk Dabasra, vagy felmegyünk Pestre. Dabasra járok mindenféle ügyintézésre, szeretek ott császkálni, nézelődni, minden egy helyen megtalálható a központban. Ráadásul nemrég nyílt egy Spar, ami vasárnap is nyitva, nekem ez jól jött! Dabasi oviról semmit sem tudok, ami az OTP mellett van, annak szép nagy a kertje....max. ennyi!
Van gyerkőcöd? Foglalkozásod? Tudod majd folytatni, ha leköltöztök??

Szívesen megismerkednék én is Veled, szerintem a többiek is.
Jó lenne már egy játszótéres találka!!!

Puszi Anita
 
 


Sziasztok!

Jövő héten mehet a játszóteres tali!Keddtől csütörtökig vizsgázom,úgyhogy ez a hét nem jó.
Manu,szupi hogy tetszik a meló!!Jövőhéten mennék körmökért!!!
Nyuszó üdv itt!!!Sajna én nem sokat tudok Dabasról,mi Inárcson lakunk.De nem lehet rossz hely.
Írj magadról többet!!

Puszi Nektek:Móni
Kép
Jó éjt!
 
 


Sziasztok!

Mi van Veletek???
Azt hiszem a játszótéres tali elmarad a héten, ramaty idő van!
Móni hogy sikerültek a vizsgák?
 
 


Sziasztok!!

Hát én is úgy látom,hogy mostanában nem lesz tali.
Eddig mindenből átmentem,most jönnek a szóbelik ez lesz a húzósabb része.
Most is tanulok,mint egy őrült.
Látom ma Anita nap van.Nem tudom ma tartod-e de ha igen akkor
Kép
ha nem akkor megelőlegezem neked!!!
Mi újság veletek :?:
Megy az üzlet :?:
Daninak nagyon romlik a hallása,sztem a sok fülfájás miatt.El kell vinnem a fülészetre,nagyon félek,hogy megsüketül.Látom rajta,hogy nem hallja amit mondok csak néz rám.Meg oda nem illő dolgokat válaszol a kérdésekre.
Mindig van valami.
Gyerekek hogy vannak??
Manu,szakíts ránk 10 percet!!!!!!!!!!!!!!!
Érdekel mi van veled!!
Magdi,detto!

Megyek mert sokat kell tanulnom.
Puszi Nektek!!
Kép
 
 


Sziasztok!

Móni drukkolok a szóbelikhez!
Köszönöm, igen most ünneplem.
Belenyúltam valami új dologba, hasonló, de nagy jövő elött áll. Majd meglátjuk, szívesen megmutatom majd, hogy miről van szó. Nálunk most éppen hasmenéses időszak van, de azért jól vannak a lurkók!
Remélem nem lesz gond Dani fülével, azért minél hamarabb vidd el dokihoz, szerintem!

Manu, Magdi! Hogy vagytok, írjatok hogy telnek a napok???

Puszi Anita
 
 


Hahó!

Mindenki csak olvasgat és senki sem ír?!
Mi van veletek???
 
 


Halihóóóó!!!!
Igen,ugy látszikmindenki csak olvasgat...
Pedig én megmondom öszintén,hogy nekem már olvasgatni sincs idöm.Bele lendültem a munkába,van vagy háromnegyed öt sokszor,hogy dabasra érek..akkor még bevásárlás,otthon pakolászás,fözöcske...hulla vagyok.És még a körmözést nem is emlitettem.Heti 2-3 alkalommal este még a szalonban csinálom a körmöket,ilyenkor 7 után érek csak haza,és minden szombaton egész délelött körmözök.Szoval,ha ugy bele gondolok,hogy milyen kis lightos életem volt ezelött..... nem semmi.
De igy legalább van egy kis pénzem,elintézödtek a papirjaim,van tb kártyám végre...
Ugy gondoltam hogy most már addig nem is tervezünk babucit,mig nem dolgozom le a megszabott idöt,hogy majd gyest,vagy gyedet kapjak.És bizony az még több mint egy év...
Moni veletek mizu???Vizsgáid megvannak...igy most mit csinálsz egész nap???Körmeidet gondolom már elhagytad...Amugy jol vagytok??
Anita!!!Nálad zajlik az élet ahogy olvasom...igazi karrirista anyuka lesz belöled.Vlmi uj businesst emlegettél ultkor...vagy rosszul emlékszem??
Magdi felöled semmi hir...
És az ujy csajszink???Nyuszo73????Még nem költöztetek Dabasra???Jelezz ha itt vagy!!!

na csajok huzok,puszilok mindenkit
és ne hanyagoljátok egymást
 


Sziasztok!!!!

Manu, tök szupi , hogy így bejött neked a munka.Gondolom élvezed,nem??Ha nem lenne gyerekem én is ilyen munkát választanék.Mondjuk ilyen is volt azelőtt (pörgős).
Igen körmeim már elhagytam,de nagyon hiányoznak.Nemsokára meglátogatlak,mert elvonási tüneteim vannak!!!hihi Köszi mi nagyon jól vagyunk.Vizsgáim sikerültek,de nem unatkozom,mert dolgozni járok amíg a Dani oviba jár. És ráadásul szombaton kezdem a jogsit,már alig várom.Úgyhogy nemsokára kocsival megyek át hozzád!
Anita túlvagytok már a hasmenésen??
Milyen az az új dolog amivel foglalkozol?
Majd talizhatnánk a játszón vmikor,nem?
Magdi,mi van veled? Nagyon eltűntél!!!

Mennem kell takarítani,szép napot nektek!!!
Puszi:Móni
 
 


Sziasztok!!!!

Manu, tök szupi , hogy így bejött neked a munka.Gondolom élvezed,nem??Ha nem lenne gyerekem én is ilyen munkát választanék.Mondjuk ilyen is volt azelőtt (pörgős).
Igen körmeim már elhagytam,de nagyon hiányoznak.Nemsokára meglátogatlak,mert elvonási tüneteim vannak!!!hihi Köszi mi nagyon jól vagyunk.Vizsgáim sikerültek,de nem unatkozom,mert dolgozni járok amíg a Dani oviba jár. És ráadásul szombaton kezdem a jogsit,már alig várom.Úgyhogy nemsokára kocsival megyek át hozzád!
Anita túlvagytok már a hasmenésen??
Milyen az az új dolog amivel foglalkozol?
Majd talizhatnánk a játszón vmikor,nem?
Magdi,mi van veled? Nagyon eltűntél!!!

Mennem kell takarítani,szép napot nektek!!!
Puszi:Móni
 
 


Sziasztok!

Végre hallani Rólatok!
Manu: igen, új business-be vágtunk, de most a párommal közösen, sőt Anyukám támogatását is élvezhetjük, így könnyebben mozgok.
Móni: részleteket a játszón elmesélem, héten valamikor du-án???

Puszi
 
 


:lol: [/img]
 
 


Sziasztok!

Nagyon leállt itt a trécselés!
Móninak a gépe nem engedi, de mi újság a többiekkel???

Anita
 
 


Hali,

itt vagyok, bár nagyon ritkán nézek be ide :-)


Magdi
 


Szia Magdi!

Mostanság én se nagyon jártam erre, de örülök, hogy azért néha itt vagy.
Na persze BÚÉK mindenkinek!
Hogy, s mint vagytok? Hogy telt a karácsony és a szilveszter?

Anita
 
 



Szia Anita,

kellemesen teltek az ünnepek, nyugodtan és csendesen :-)

Mi a helyzet az új üzlettel? Illetve neked már nem új :-); csak amikor utoljára voltam itt, akkor említetted, hogy új üzletbe vágtok.

Hogy vannak a gyerekeid? Ovis már a nagyobbik vagy mikor kezdi? A többiek? Tudsz róluk valamit?

Magdi
 


Szia Magdi!

Rosszalkodott a gépem hetekig, de most végre itt vagyok!

Balázs már ovis, novemberben kezdtük, elég nehezen ment a beszokás, még mindig legörbül a szájacskája, mikor reggel ott hagyom. De azért szereti, nagyon sokat fejlődött a beszéde, napról napra döbbenek meg, miket mond. Biussal nincsenek beszédbeli gondok, utánozza a tesót, cserfes kiscsaj. Állandóan piszkálják egymást, bunyóznak, Bius is megy neki a kétszer akkora bátyjának.
Egyenlőre még Balu félnapos, illetve kedden és szerdán van végig.

Az üzlet nagyon tetszik, sajnos a tempót lassítanom kellett, de tudom, hogy a kitartás a legfontosabb, nem a gyorsaság!

Most felajánlottak egy munkát, ezen gondolkozom mostanában, hogy tovább, mert májusban lejár a gyedem, muszáj egy kis kiegészítés. Biusnak is találtam egy klassz helyet, már volt ott egy-két napokat, nagyon szereti, de még szükségem lesz segítségre?

Neked sikerült bébiszittert találni?

Nálatok mi újság?

Többiekről sajnos semmi hírem!

Üdv. Anita
 
 


:)
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron