Sziasztok Csajok!
Na, ki hogyan bírja a meleget? Remélem sikerül mindenkinek a nyarat túlélnie!
Ma voltam védőnőnél, és még mindig nem híztam
Most ugyanannyi kilo vagyok, mint a legelején. Persze a plusz 100kg túlsúlyomnak már mindegy lenne 2 kilo ide vagy oda
Egyébként minden más (vérnyomás, vizelet) is rendben. És bár már betöltöttem a 19 hetet, még mindig nem tudom a 12.heti és az AFP eredményt, ugyanis nem tudják a kórházból kipostázni, mert nincs boríték....
Bunny!
A hangulatváltozás engem is kísért. Én meg a férjemet teszem ezzel a sírba, de hát mit csináljak. Komi, néha még a reklámokat is megkönnyezem...
Tontica!
Szerintem kár lett volna kihagyni a kisfiadat az "utónév-öröklésből". Ez olyan szép dolog.
Én is úgy próbálom Jázit "nyugtatni", hogy amikor csak lehet, viszem a levegőre. Csak ugye mostanában elég sokszor esett itthon az eső, amikor meg nem esett, vizes volt a fű, homok, mindenhol pocsolya, amik ismét hiszti forrását jelentették. De talán végre itt a nyár.
Jaj, dehogy őrülsz meg. Biztos csak múló nyűgi kicsi fiadnak a "nem akarok aludni"! Én is erre szoktam gondolni, hogy egy óra múlva biztos jobb lesz!
Dorka!
Azért, ha van időd, jelentkezhetsz gyakrabban is!!!
Egyébként örülök, hogy minden oké veletek.
Davallia!
Én is emlékszem, hogy a terhesség vége felé már olyan esetlen voltam, nem tudtam pedikűrözni, bikini vonalat készíteni, stb. Aztán szülés után meg már tudtam volna, csak időm nem volt.
Jdora!
Pocakvigyázással én is így vagyok! Jázminnál a széltől is óvtam a hasam, most meg....... Persze vigyázok én Babszemre, csak Jázi nem
Én testvérkocsira nem szándékozom beruházni. Jázi rövid távon már tud sétálni, ha hosszabb távra indulunk, akkor meg úgysem egyedül megyek a gyerekekkel, hanem férjemmel/anyukámmal/tesómmal, szóval lesz, aki tolja a másik babakocsit.
Anita!
Sajnálom, ha nem a legjobb idő volt a nyaralásra, de gondolom így is sokat jelentett a hétköznapokból való kikapcsolódás.
Sziszike!
Gratula a szerződéshez!!! De jó lesz nektek...
Kataa!
Ja, kösz, pihenjek egy 14 hós mellett!!
Cic!
Biztos nem lesz semmi baj. Sajna velem is előfordult már egy párszor (
), de szívósak ezek a babák a pocakban!
Niki!
Bár lehet, hogy még korai, de az OBI-ban van most leárazva fa homokozó tetővel. 6000Ft. Bár ahogy néztem, egy ügyesebb apuka simán megcsinálja deszkákból.
Na, talán mára ennyi elég is lesz
Mindenkinek kellemes hétfő estét!
Pá,
Brigó