2006.06.12 11:27
Szerző: farkasok
Szevasztok Nyanyák,
Igazán köszönjük a sok gyógyító energiát. Igyekszem hasznosítani őket.
Már a ciklus végén tudtam, hogy lennie kell valaminek mert annyira másképp zajlott minden. Amint tudjátok a baloldalon ért a Closty hatására is tüsző, így igaz a Kaáliban lemondtak rólunk mégis a guru nénivel rágyúrtunk, és az volt életem legjobb meditációja, éreztem , hogy szuper állapotban vagyok. Tovább szuggeráltam a jobboldali petevezetőt, hogy legyen ügyes és valakit kapjon el, és amikor május 17-én ismét voltam meditálni akkor azt mondta guru néni, hogy annyira nyugis a hasi energiám, hogy itt mostanság nem akar megjönni mensi. Ez egy kicsi erőt adott, majd 19-án csináltunk egy tesztet ami kis várakozás után zebrás lett. Határtalanul boldogok voltunk, majd nem bírtam tovább és 21-én vérvételt kértünk a Kaáliban ami igazolta a terhességet. Május 31-én kellett volna menni az első UH-ra de már 29-én ott voltunk, le is csesztek, ekkor láttak valami miniséget amiről azt mondták, hogy talán majd ő lesz, de én láttam egy hasonlót még amiről nem mondták, hogy talán ő lesz. Továbbra is küldtem a pozitív energiát és reménykedtem, hogy jó helyen fészkelte be magát és szépen növöget, lesz szívhang és akkor egy kicsit megnyugszunk. Május 18-tól csak du.1-ig dolgoztam utána jöttem haza, mert nagyon álmos voltam, így minden délután aludtam 3-5 között vagy feküdtem. A 29-i UH felkínálták, hogy vagy 6 vagy 8-án menjünk a következő UH-ra mondtam legyen 8, akkor már 7+2 napos leszek és előtte pont megyek guru nénihez, beszélek a babóval és akkor megnyugszom. Guru néni megerősítette, hogy már előző naptól beszélgethetnénk, mivel már olyan állapotban, ettől egy picit megnyugodtam de még mindig rettegtem, eszembe jutott sorstársaim esete. A 8-i UH-án babát nem találtak- Krisz is érezte baj van mert nem hívják be – drnő szerint a nyálkahártya leválóban, de vegyenek vért, amiből 1 óra múlva kiderült, hogy valahol él valami mert HCG 10.000 felett, baloldal ezerrel dolgozik, hogy életben tartsa. Kérdezték van-e orvosom, mert ha rosszul lennék akkor azonnal irány a kórház. Hát erre mi irány a Nyírő, mert ha valakit engedek hozzám nyúlni az csak Fülöp és Vereczkey dokik lehetnek. Persze a meddősségis nővérek hülyén néztek rám amikor mutattam a Kaális papíromat és a dokikat akartam, majd elszántságomat jutalmazva végül beeresztettek és Vereczkey azonnal megtalálta a húgyhólyag mellett jobb oldalon, rettentő volt hallani a kis szívét ahogy vert és élni akart. 16x18 mm petezsákban, 4mm szikhólyaggal dobogó szívvel csücsült a jobb oldalon a drága. Azonnal hívták Fülöp dokit, hogy intézze a műtétet és készüljön elő. Azonnal híre ment a dolognak az egész nőgyógyászaton, és már mennem kellett a még egy UH-ra ahol megint megvizsgált az osztályvezető főorvos, és ő is megmérte a babát, nézte a szívhangját, furcsállották, hogy nekem nem fáj semmim. Aláírtam a műtétes papírokat, adták a ruhát és már jöttek is értem. A műtét 1,5 órát tartott, én minden papírra ráírtam, hogy a jobb oldali petevezetőt meg kell menteni. Ragaszkodtam még az altatás előtt, hogy csak a Fülöp és Vereczkey műthet. Nagy nehezen elaltattak, és már csak a szobában ébredtem. Sokszor jöttek ellenőrizni, hogy mi van velem. Hál’ istennek nem hánytam az ébredés után, kissé a köhögés kínzott az altatás miatt. Krisztián beszélt a dokival aki elmondta, hogy a jobb oldali petevezető tetején csücsült a baba, onnan kifújták- kibillentették majd mivel kissé márt volt belső vérzésem, mivel kezdett megrepedni a petevezető és hosszanti irányban vágtak rajta egy picit és kifordították. Egyenlőre nem tudni, hogy mennyire átjárható, Fülöp doki javasolt egy átjárhatóságit kb. 2-3 hónap múlva, nem tudom addig hogy kibírni. Az biztos, hogy a Kaáli intézetben befejeztük a pályafutásunkat, a fagyikért visszamegyünk majd amikor a Nyírőben javasolják. A csöveket pénteken kivették, de meglehetősen gyengének érzem magam. Fülöp doki eltávolította még a méhben a terhesség miatt kialakult állapotokat is, hogy a hormonálisan mielőbb visszaálljak, illetve megint televoltam hasnyálmirigy összenövésekkel, illetve letapadásokkal. Találtak valami idegen eredetű daganatot a bal petefészken, amiből vettek mintát, ez csak az óvatosság kedvéért. Mind Fülöp mind Vereczkey doki jöttek látogatni, illetve az osztályos orvosok is mindig ellenőriztek, talán a statisztika végett, de engem ez nem érdekel, törődtek velem, és hiszem hogy gyerekeket csinálnak nekünk tutira.
Lassan a hormonok csillapulnak és már kezdem magam nem terhesnek hinni, így lassan de testileg javulok. Mindketten nehezen viseljük, de túl fogjuk élni. Próbálom kitalálni, hogy mi lehetett a gond, hogy túl nagy volt a pete, a másik két ért tüsző még a baloldalon csücsült ezt sem értem, talán el kellett volna durrantani őket amikor lefújtuk az egész inszemet, vagy a spermium volt túl gyors, vagy később kellett volna szexelnünk, vagy nem kellett volna olyan gyorsan nőnie a
Petezsáknak vagy nem is tudom mi lett volna jó. Az mindenképp megnyugtató hogy tudunk gyereket gyártani, csak még az időzítéssel vagy az iránnyal van gond. Azt már biztosra veszem, hogy a lombikok azért nem sikerültek, mert lelkileg sem voltam rájuk készen illetve a táptalajban nagyon megvastagodtak a membránok és nem tudtak kibújni belőle, nem is értem, hogy miért nem vágják meg őket minden esetben.
Csütörtökön délre megyünk varratszedésre, akkor mindenféleképpen megbeszéljük a továbbiakat, persze minden attól függ hogy mikor rendeződik a ciklusom, már elkezdtem inni a kecskerutafű teát és bízom abban hogy az energia szintem nem romlik és gyorsan segít helyreállítani a rendszert. Már jelentkeztem a guru néninél és hamarosan találkozunk, továbbra is hordom a woo-doo láncomat, és kérdezem hogy ki akarhat nekünk ilyen rosszat. Most 2 hétig itthon leszek, valószínűleg Krisz a hétvégén Angliába utazik tanfolyamra, közben megérkezett anyukám is, aki állandóan takarít, még jó hogy nem hiszem azt hogy koszos típus vagyok, mondtam neki, hogy fejezze be mert így nem tudok pihenni vagy legalábbis egyedül lenni a gondolataimmal. Lehet hogy amíg Krisz nincs itthon hazamegyek vidékre, de ennek egyre kevesebb esélyét látom mivel csendet és nyugalmat, emberek nélküli környezetet akarok magam körül. Ez pedig otthon szerintem nehezen menne, mivel mindenki csak segíteni akarna és a kedvemben akarna járni így nem tudnék egyedül lenni. Talán a kutya és macska miatt mennék haza, meg a kert miatt mert ők szavak nélkül is megértenek. Elég felemelő érzés ez.
Nem nagyon érdekel semmi, csak vagyok és bízom benne, hogy minden nap hamar elfáradok és átalszom ezt a szörnyű időszakot.
A kórházi tartózkodás nem volt rossz, jó fej szobatársakkal kerültem össze az őrzőben, majd mindig látogattam őket, Enigmáék kölcsönadták a kemping TV-jüket így gyorsabban telt az idő, utólagosan is köszönöm nekik, nagyon jót tettek velem.
A vasárnap reggel jöhettem haza, persze Krisz nem hozott pólót így meztelen egy mackófelsőben és egy alsóban jöttem haza, jót nevettünk rajta. Persze délutánra lett hőemelkedésem, és a műtét óta a pulzusom nem megy 85 alá, sőt inkább a 100 körüli értéket nyalogatja. Beszéltünk a házi orvossal aki megnyugtatott hogy a vérveszteség miatt van az egész, és Krisz próbáljon megnyugodni, és nem izgulja szét magát. Szóval most ülök az ágyban és írok nektek, anyukám meg takarít és a kedvemet keresi, és próbál nem tudomást venni arról hogy elsírom magam minden ok nélkül.
Snorikám,
Ehhez bébihez kellett is nyílás, de kit érdekel, ha ilyen masszív kis kölyök. Rendesen etetted és ez kis buckó fej. Áruld már el kire hasonlít mert Tamásról nincs fotóm a pénztárcámban.
Segítségedet kérném, a történetemmel kapcsolatosan és azzal kapcsolatosan hogy mennyi idő kellett neked a ciklus helyreállításához, a lelki épüléshez. Utólagosan is bocsi hogy elvontam a topik figyelmét a bűbájos kis boszorkány megszületéséről. Ügyes voltál és további pozitív aggódást, gyógyuló ciciket és szépen növekedő hercegnőt kívánunk.
Unique,
Ez a gyerek annyira szép, hogy egész nap csak fotóznám.
Mindannyiotoktól várom a tanácsokat, hogy mi tegyek a teljes felépülés gyors bekövetkezéséhez ( kecskerutafű, adimet, premens tabletta-témában.
Puszi Farkasok J